#sayangidiridankeluarga

110 posts

TOP POSTS

Bismillahirrahmabirrahim....
G -- Gula ...
U -- Untuk...
L -- Lemahkan
A -- ANDA !!!
Jom Stevia ! Pemanis Semulajadi-Stevia RCC ,
0142713539
#gulapasiraktifkanselkanser
#steviagulasihat
#sayangidiridankeluarga

Syukur alhmdulillah, doa selamat bersama anak2 tahfiz melaka.. Semoga Allah memberi syafaatnya kepada kita semua, ameeen.. #sayangidiridankeluarga #hargaimasayangada #rumahmertuaku #AA

untuk sekian kalinya.. cucuk tgn kanan tgn kiri yg dpt.. boleh la.. semoga dikembalikan kesihatan ku spt sedia kala.. amin.
#beringatsebelumterkena
#sayangidiridankeluarga

Jangan biarkan badan kita terlalu banyak asid.
Bahaya kanser bakal aktif.

#pleasetakenote #sayangidiridankeluarga #preventisbetterthencure
#gslallegiant

All the best to @angah_lawaking dlm Maharajawak mega Final..Jgn Lupa fans di spore 30th april,9pm di spore expo
#Repost @angah_lawaking with @repostapp
・・・
Assalamualaikum, hi and happy weekend! To all Singaporean Jgn lupa bersama Saya dgn Isteri di Singapore Expo pada 30th april 9pm di Grand Wedding by Orange... CU guys there! #lotsoflove #Frankolandmgmt #sikitpontkgoyang #sayangidiridankeluarga

#Repost @frankolandmgmt with @repostapp
・・・
Jom Ramai~ramai ke Spore Expo...30th june Abam,1St July Khai Bahar,2nd july Nad Zainal jam 10pm...Kite kasi Gempak last week of puasa sebelum Raya...EXPORAYA by Orange #Frankolandmgmt #sikitpontkgoyang #sayangidiridankeluarga #ilovemyawesometeam #buatdgnikhlashatiwalaupunsimple

My evening super delicious shake!! 😍😍
Let's join me my followers!! Do dm me right now.. Especially orang2 JOHOR BAHRU!!!
#misiuntuksihatdanlangsing
#rayahampirtiba
#pakejaidilfitri2017
#nutrisiutkdiridankeluarga
#sayangidiridankeluarga

Gunakan ubat gigi dari forever living produk.. untuk anak2 dan org dewasa.. #wasapmaitepi #sayangidiridankeluarga #0174358884 #0177756087

MOST RECENT

Daftar Kandungan Mineral dalam Bioglass...🌸 1. Si02 = Silikon Dioksida
2. Al2O3 = Aluminium Oksida
3. Fe2O3 = Ferioksida
4. B2O3 = Boron Trioksida
5. MgO = Magnesium Oksida
6. MnO = Mangan Oksida
7. CaO = Kalsium Oksida
8. Na2O = Natrium Oksida
9. Li2O = Lithinium Oksida
10. Rb2O = Rubidium Oksida
11. ZrO = Zirkonium Oksida
12. H2O+ = Air / dihydrogen monoxide
13. TiO2 = Titanium Dioksida
14. Na(Al,Fe)Si2O6 = Jadeite

#bioglass #produkkesehatan #mci #satualatsejutamanfaat #sayangidiridankeluarga #buatortutersayang #healthystyle
Chat me for info and order
Wahyuni Fang / Thien Thien
WA 0877 4876 9385

Bismillahirrahmabirrahim....
G -- Gula ...
U -- Untuk...
L -- Lemahkan
A -- ANDA !!!
Jom Stevia ! Pemanis Semulajadi-Stevia RCC ,
0142713539
#gulapasiraktifkanselkanser
#steviagulasihat
#sayangidiridankeluarga

Anda ingin tetap sehat, tapi sulit berhenti merokok?
Sekarang ada solusinya.. Roko Herbal Sin.
Roko ini di buat oleh Kh. Abdul Malik asal Malang Jawa Timur.
Terbukti aman dan bisa mengobati berbagai macam penyakit.
Sayangi diri anda dan keluarga anda dari asap roko yang beracun.
Cp : dawam 082298173053

Biaya pengiriman di tanggung pemesan

#rokoherbalsin #merokokitusehatdengansin #sayangidiridankeluarga #buktikansendirikhasiatnya #komunitasrokoherbalsin

Korang Tau Tak? 💭💭💭😉 OMEGA GUARD DARI SHAKLEE merupakan minyak ikan terbaik di dunia?

Minyak Ikan Terbaik Di Dunia
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.* * wajib diambil oleh mereka yang mengambil masalah Asthma, Bronchitist, mudah batuk, demam dan selsema.

#omeguardshaklee
#minyakikanterbaik
#asthma
#feverish
#flu
#sayapengedarsahshaklee
#sayayangjualandayangsihat
#sayangidiridankeluarga
#aslinshukor

Pengedar Sah Shaklee
Sid:1118500

Aslin Shukor
016 366 9382 (01137663766)

Alhamdulillah udah iva test kanker serviks dan hasilnya negatif,ini penting banget dan wajib banget buat yg udah pada merried,biarpun masih penganten baru,tetep wajib lho
Saking sayang sama anak dan suami berani in diri buat test ini (padahal atut banget😱😱)pengen liat dan dampingin anak" udah gede,banyak deh yg dipengen,makanya harus sehat dan berani ikut test 💪💪apalagi kalo ibu sehat insya allah anak",suami,dapur,kantong pada ikutan sehat lah semuanya😂😂😂😂 #sayangidiridankeluarga#hidupsehat💪 👏👏👏👏

Ya ALLAH ... ya Rahman ya Rahim ya Karim, berikanlah aku dan keluargaku cahaya hidayahMu agar kami selalu istiqomah dijalanMu, tuntun kami untuk selalu bs memanfaatkan usia dengan baik, dan matikanlah kami dalam keadaan sudah cukup amalan dan khusnul khotimah 😢 aamiin
.
.
.
#islamituindah #islami #moeslemah #taubat #hidayah #petunjuk #bersyukur #alhamdulillah #ayohijrah #sayangidiridankeluarga #janganbutakanhati #janganikutisyaitan #kuatkaniman #bertaqwalah #muhasabah #nikmatnyaberiman #iloveislam #lobemyfamily #instagram #instapic #picslide #ayodigeserfotonya

Gunakan ubat gigi dari forever living produk.. untuk anak2 dan org dewasa.. #wasapmaitepi #sayangidiridankeluarga #0174358884 #0177756087

Jika suatu hari kau sakit atau tiba-tiba meninggal dunia karena kelelahan bekerja,.Perusahaanmu akan mencari seseorang untuk menggantikan posisimu,.Kemudian semua akan berjalan seperti biasa,
Kau tidak sepenting yang kau bayangkan.
Sedangkan keluargamu dan sahabat yang mencintaimu .akan bersedih dan menderita.
Sisakan waktu untuk menemani keluarga,
dan jangan lupa.menyayangi diri sendiri n keluargamu mulai sekarang

#sehatitupenting
#sayangidiridankeluarga

Bagi yang pernah mengalami Migrain pasti tau rasa nya yang sangat menyiksa.. Berdiri ga bener.. duduk ga enak.. tidur pun kliyengan.. bahkan ada yang sampe muntah2.

Alhamdulillah banyak yang sudah terbantu dan bahkan ada yg Migrain nya tidak kambuh lagi sejak memakai Pendant MCI dan rutin minum Air Sulingan Bioglass.

Berikut adalah Testi dari temen2 sendiri yang sudah merasakan Dahsyattt nya Produk MCI.

Semoga dengan sharingan ini semakin banyak yang terbantu Dan menjadi lebih Sehat.

Salam Sehat Maximal

#bioglass
#bioglassmci
#pendant
#kalungkesehatan
#alatkesehatan
#sayangidiridankeluarga
#sehattanpaobat
#airmenyehatkan

Most Popular Instagram Hashtags