#sayanakdiet

MOST RECENT

Gula gula kurus penghapus LEMAK! Semudah kemam kemam saja
Kemam GulaGulaKurus 2 biji sehari je kalau BMI kategori overweight. Kalau dah masuk obes kelas 1, 2 @ 3 kena tambah dos tersebut ikut keperluan masingΒ²

So kalau betulΒ² anda serius nak kurus cek dulu result BMI anda dengan consultant sah kami. Barulah kami boleh suggest pakej mana yang sesuai dengan anda. ok?

nak tau lebih detail
whatsapp sekarang
0124646014 😍😘

Come on sisssss, takkan cepat sangat putus asa kot?
Cuba dan terus mencuba
Nak kurus ada caranya.
Selain senaman dan jaga pemakanan, boleh cuba supplement gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR. Kurus dengan selamat, jom dapatkan Mince sekarang.
.
WhatsApp saya di πŸ“²0194761913 ya

Anda nak tau 7 fakta kenapa MINCE DiMAR Gula Gula Kurus dikatakan pilihan ramai untuk turunkan berat badan sebelum raya? .
(1) Kemam je macam gula gula biasa
(2) Senang dibawa
(3) Sedap, rasa buah oren
(4) Selamat, dah buat labtest
(5) Tiada side effect macam cirit, menggigil
(6) Kawal selera makan
(7) Banyak testimoni diterima, salah satunya sila rujuk gambar di atas.
.
.
Nak order/pertanyaan
WhatsApp πŸ“² +6 0194761913

SOALAN: "Sis, kalau saya makan gegula kurus ni nanti kena diet atau ada pantang makan apa-apa ke?" .
.
JAWAPAN: Oh, sebenarnya kalau nak amalkan gegula kurus ni tiada diet atau sebarang pantang. Dengan hanya kemam-kemam secara KONSISTEN, pernah juga terbukti pelanggan dapat turun berat badan dalam testimoni.
.
Cumanya kita nak bantu sis cepat turunkan berat dengan selamat dan paling sihat. Dalam mana-mana weightloss regime pun, trainer akan sentiasa nasihat tentang pentingnya jaga pemakanan contohnya elakkan makanan berlemak atau bergoreng, minuman manis atau bergas. .
.
Seterusnya, untuk dapatkan berat ideal dengan lebih cepat, iringi pemakanan sihat dengan riadhah yang sesuai walaupun sedikit. Kuncinya KONSISTEN juga. .
.
Fungsi utama MINCE untuk kurangkan selera makan secara selamat. Jadi secara tak langsung, berat sis akan turun bila sis makan dalam jumlah yang lebih kecil, walaupun tanpa kita sedari ☺️ InSyaAllah. Mana tau kan, boleh dapat bentuk badan macam gitar pulak. Phewwwitt
.
Nak tanya atau order sebotol dua, boleh terus WhatsApp saya di πŸ“² 0194761913

.
SOALAN: "Sis, biasanya berapa lama boleh nampak kesan makan gegulakurus ni?". .
.
JAWAPAN: InSyaAllah, biasanya dalam 1-2 minggu dah boleh nampak hasil perubahan. Cumanya, semua bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara sis jaga pemakanan yang betul. Semua pun berlaku dengan izinNYA kan? .
.
Nak tau cara consume MINCE GulaGulaKurus paling berkesan dengan maklumat set lengkap kurus oleh DiMAR, boleh terus WhatsApp cik lin di πŸ“² 0126206934 keh.

.
Semua biasa dengar apa tu teh hijau? Tapi anda tahu tak, teh hijau boleh kuruskan badan?. .
.
.
Serius! Jika tak percaya boleh Google. Caranya minum dua kali sehari 30 minit lepas makan tengahari dan malam. .
.
.
Dah tahu ni, terus buat lah ye, jangan bertangguh keh 😁 Boleh kita kurus dan sihat sama-sama.

.
TAK BANYAK PUN TURUN BERAT BADAN...6KG JE! .
.
.
Itupun dalam masa 2 minggu baru nampak kesan. .
.
Wah, steady je Kak Sue ni amalkan gula-gula kurus Mince + 3 peket detox mix GCT (Green Coffee Tea). Ada 4 peket lagi kena habiskan dalam masa sebulan. Tak sabar nak tau results Kak Sue nanti. .
.
.
Uols nak try juga tak? Sekotak GCT tak sampai RM50 termasuk postage. Tapi kalau nak PERCUMA sekotak, boleh dapatkan set promo bulan Jun. Sekali dengan Mince. JIMAT habis!
.
.
WhatsApp πŸ“² 0126206934 segera ye. Cepat order, cepat pos, cepat kurus πŸ’ƒ

Special price untuk sepanjang bulan June ni.

Wasap siti laju-laju kalau nak tanya details. Nah simpan no ni 0124646014

Semua biasa dengar apa tu teh hijau? Tapi anda tahu tak, teh hijau boleh kuruskan badan?. .
.
.
Serius! Jika tak percaya boleh Google. Caranya minum dua kali sehari 30 minit lepas makan tengahari dan malam. .
.
.
Dah tahu ni, terus buat lah ye, jangan bertangguh keh 😁 Boleh kita kurus dan sihat sama-sama.

TAK BANYAK PUN TURUN BERAT BADAN...6KG JE! .
.
.
Itupun dalam masa 2 minggu baru nampak kesan. .
.
Wah, steady je Kak Sue ni amalkan gula-gula kurus Mince + 3 peket detox mix GCT (Green Coffee Tea). Ada 4 peket lagi kena habiskan dalam masa sebulan. Tak sabar nak tau results Kak Sue nanti. .
.
.
Uols nak try juga tak? Sekotak GCT tak sampai RM50 termasuk postage. Tapi kalau nak PERCUMA sekotak, boleh dapatkan set promo bulan Jun. Sekali dengan Mince. JIMAT habis!
.
.
WhatsApp πŸ“² 0166425564 segera ye. Cepat order, cepat pos, cepat kurus πŸ’ƒ

SOALAN: "Sis, biasanya berapa lama boleh nampak kesan makan gegulakurus ni?". .
.
JAWAPAN: InSyaAllah, biasanya dalam 1-2 minggu dah boleh nampak hasil perubahan. Cumanya, semua bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara sis jaga pemakanan yang betul. Semua pun berlaku dengan izinNYA kan? .
.
Nak tau cara consume MINCE GulaGulaKurus paling berkesan dengan maklumat set lengkap kurus oleh DiMAR, boleh terus WhatsApp saya di πŸ“² 0166425564 keh.

Jangan risau kuruskan badan walaupun masih bf sepenuhnya. Nah tengok, bukan je lemak berjaya disingkirkan, susu pun bertambah. Alhamdulillah 😍😘
.
.
GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
.
➑susah nak turun berat badan
➑mengah bila naik tangga
➑nak turunkan berat tapi masih menyusu .
.
.
kita ada hampir 700 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita.
.
.
kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
.
(+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat .
(+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun
(+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
.
mana nak order?
wassap saya 0124646014

Special price untuk sepanjang bulan June ni.

Wasap siti laju-laju kalau nak tanya details. Nah simpan no ni 0124646014

Selalu bila nak mula eat clean, nak buat buat meal prep mesti nak beli salmon.Tapi salmon diimport. Jadi, harganya agak tinggi. Nak dapatkan yang fresh bukan mudahkan?. .
.
Tahukah anda bahawa ikan tongkol juga mengandungi Omega-3 sama seperti ikan salmon? Ikan tongkol masak singgang pun sedap, sihat dan kenyang. .
.
Omega 3 dapat pecahkan lemak dan bantu kurangkan kolestrol. Tambahkan ikan tongkol dalam menu anda akan membekalkan Omega 3 dalam diet harian. Sangat baik juga untuk orang mengandung.

"Badan rasa ringan dan bertenaga walaupun selepas membuang.". .
.
.
Saya mencari 10 orang yang serius ingin turunkan berat badan dengan selamat, hanya dengan amalkan produk kami selama sebulan. Dengan syarat, anda konsisten dan tak lekas putus asa. .
.
.
Bermodalkan hanya RM130 (harga sebenar RM225), anda akan dapat 2 botol gula-gula kurus Mince dan sekotak Green Coffee Tea detox mix, guide menu sihat selama 30 hari dan banyak lagi tips kesihatan mengikut situasi anda .
.
.
WhatsApp terus ke πŸ“² 0192557314 sekarang, saya tunggu di hujung talian ye! 10 calon pertama sahaja.

Ini di antara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Kawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Tingkat metobolisme (lagi cepat bakar lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan (detox)
🍬 Stabilkan hormon
🍬 Bakar lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya (100% selamat, proven test lab)
🍬 Turunkan kolestrol.
🍬 Kecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Tiada cirit birit, pening, mual
🍬 Automatik rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah kurus! .
WhatsApp πŸ“² 0192557314 😘 .

.
Ini di antara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Kawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Tingkat metobolisme (lagi cepat bakar lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan (detox)
🍬 Stabilkan hormon
🍬 Bakar lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya (100% selamat, proven test lab)
🍬 Turunkan kolestrol.
🍬 Kecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Tiada cirit birit, pening, mual
🍬 Automatik rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah kurus! .
WhatsApp πŸ“² 0126206934 😘 .

.
Selalu bila nak mula eat clean, nak buat buat meal prep mesti nak beli salmon.Tapi salmon diimport. Jadi, harganya agak tinggi. Nak dapatkan yang fresh bukan mudahkan?. .
.
Tahukah anda bahawa ikan tongkol juga mengandungi Omega-3 sama seperti ikan salmon? Ikan tongkol masak singgang pun sedap, sihat dan kenyang. .
.
Omega 3 dapat pecahkan lemak dan bantu kurangkan kolestrol. Tambahkan ikan tongkol dalam menu anda akan membekalkan Omega 3 dalam diet harian. Sangat baik juga untuk orang mengandung.

.
"Badan rasa ringan dan bertenaga walaupun selepas membuang.". .
.
.
Saya mencari 10 orang yang serius ingin turunkan berat badan dengan selamat, hanya dengan amalkan produk kami selama sebulan. Dengan syarat, anda konsisten dan tak lekas putus asa. .
.
.
Bermodalkan hanya RM130 (harga sebenar RM225), anda akan dapat 2 botol gula-gula kurus Mince dan sekotak Green Coffee Tea detox mix, guide menu sihat selama 30 hari dan banyak lagi tips kesihatan mengikut situasi anda .
.
.
WhatsApp terus ke πŸ“² 0126206934 sekarang, cik lin tunggu di hujung talian ye! 10 calon pertama sahaja.

Aduhhh! Kena setepek πŸ˜‚ Korang rasa apa? Stroberi ke, cekelat ke, keledek? πŸ™ˆ .
.
Rasa oren la bagus. Macam perisa gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR. Tapi jangan malas bersenam ye!

Most Popular Instagram Hashtags