[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayanakdiet

8998 posts

TOP POSTS

Wanita mana yg suka dagu berlapis kann. Kalau pakai tudung boleh la cuba sorok dagu, tapi kat rumah rahsia dagu berlapis akan terbongkar jua. Tak kan 24jam nak bertudung kott. Badan berisi tapi kalau amalkan tips ni pun boleh runcingkan wajah tau. Yang kurus kalau tak pandai jaga pun, boleh muncul juga 'double chin' tu. So ladies, jom luangkan masa jap kak zana bagi ilmu penghapus dagu kedua itu 😆
.
.
💁 TIPS 1 : KRIM MENTEGA KOKO
Uolss boleh cari kat mana-mana farmasi krim ni. Caranya panaskan 2 sudu selama 30 saat dalam microwave. Lepas tu, sapu je kat tengkuk, leher dan sudut rahang. Biarkan 5 minit. Urut-urut ke arah atas untuk kesan berganda okay. Boleh amalkan tips ni 2 kali sehari sebelum mandi pagi dan sebelum tidur
.
.
💁 TIPS 2 : SENAMAN KEPALA
Ok tips ni paling senang nak buat. Pastikan badan tegak. 5 putaran untuk 1 set. Amalkan 3 set senaman ini setiap hari, percayalah uolss akan ucapkan selamat tinggal pada dagu berlapis tidak lama lagi
.
.
💁TIPS 3 : KUNYAH GULA-GULA GETAH
Pilih yang tanpa gula, dan tipsnya uols kena kunyah dengan mulut terbuka. Bukan je masalah dagu berlapis settle, wajah akan lebih langsing, malah gigi akan bersih dan nafas lebih segar
.
.
💁TIPS 4 : KURANGKAN GULA
Punca lemak tersimpan kat pipi dan dagu ialah sebab tak kawal ambil makanan/minuman manis. Jadi, cuba kurangkan gula, banyakkan minum air kosong
.
.
💁 TIPS 5 : SENAMAN DAGU
Dalam posisi duduk, tegakkan postur badan dan dongakkan kepala secara perlahan pandang ke atas. Sambil itu, lakukan gaya duck face selama 5 saat. Ulang 5 - 10 kali. Amalkan setiap hari ketika bangun dari tidur untuk efek lebih cepat
.
.
Semoga tips kat atas ni membantu. Tag kawan-kawan uolss untuk info bermanfaat ni 😄 ///
#ajimaura
#terapiinstagram
#formulapikatsuami

Wow nampak tak bungkusan yang menimbun tu? .
.
Itulah order customer yang ingin membeli gula gula kurus, gel cool rose dan green coffee tea. .
.
Memang best sangat2 la. Jom sertai family DiMar sebagai dropship. ❌ Tak perlu simpan stok
❌ Tak payah nak susah2 pos barang ✔ Rajin promote ja. Guna semua chanel yg ada
✔ Jujur dengan harga

Wasapp teruih 012-9452419

Ramai ibu mengadu, berat badan makin naik selepas bersalin, lagi2 menyusukan anak..🤧🤧🤧
..
..
..
Selera makan menjadi2, baju pun makin tak muat..😌😌😌😌
..
..
..
Alhamdulillah, selepas istiqamah kemam #GulaGulaKurus berat makin turun dan menten..💃🏻💃🏻💃🏻
Susu makin meriah malah anak kenyang gitew..👶🏻👶🏻👶🏻
..
..
..
Ada ibu2 alami masalah ini?wassap saya +6017.399.5914 Atau
klik ja link ni bit.ly/GulaGulaKurusMince

YEAYY Gula Kurus semakin menjadi pilihan RAMAI 😆
khas untuk korang yang ada masalah
➡susah nak turun berat badan
➡susah nak kawal selera makan
➡mengah bila naik tangga
➡nak turunkan berat tapi masih menyusu dan lain2
.
.
kita ada hampir 500 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita.
.
.
kenapa korang kena try #GulaGulaKurus ?
.
.
(+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat .
(+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun
(+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
.
Nak cuba ?
Whatsapp 013-2582878 sekarang tau 😍

💁Kan best kannn adik manis semua, kalau dagu kita runcing je bila pakai tudung bawal ariani 🤗
.
.
.
💁Bila pandang cermin kedai pun berbunga bunga hati boleh senyum 15kilometer. Ewahhh.
.
.
.
💁Kalau selfie ,sudut dari depan pun boleh terpampang muka tu runcing jeee.
.
.
.
💁Saya jual GulaGulakurus dan GelCoolRose ni.hik hik
.
.
.
💁Sambil rushing pepagi nak iron baju nak masuk kerja tu , adik manis hisap je gulagulakurus tu.
.
.
.
💁Lepas siap iron baju,sapu gel slo slo lawan arah jam.Sapu lama sikit dalam 5 minit biar gel meresapppp ke kulit dalam.
.
.
.
💁Ada orang 2 minggu dah kurang 5 kilo.Ada orang ambil masa 2 bulan nak hilang 5 kilo.
.
.
.
💁Tak dapat jadi Miss World
Dapat jadi Miss Cinderella Encik Suami pun cukup lah 😊

Beli 1 botol GulaGulaKurus dah boleh terusss jadi Ejen Dropship Team DIMAR?
.
Haa best kan, sambil sambil korang kemam kemam nak kurus teww, sambil tulah korang boleh buat duit poket RM3000 sebulan
.
Ini bukan MLM, dan bukan Skim Cepat Kaya tau. Korang hanya perlu jual produk yang tengah VIRALL jer dari rumah
.
Tak tahu macamana nak menjual? Dun wori! Kami dah sediakan KELAS INTENSIF SECARA PERCUMA selama 15 hari untuk Dropship baru DIMAR. Hanya follow jee dah boleh buat jualan
.
Yang bestnya, Founder sendiri yang akan perturunkan ilmu EMAS yang bernilai RIBUAN ringgit tauu. So memang rugi sangat-sangat kalau tak grab. Slot TERHAD tau
.
Dah bersedia nak jana income dari jual Gula Gula Kurus?
.
Whatsapp 0132226105

💁Nak selim melim 😏
tapi, .
.
.
💁+ Malas nak bancuh, bila travel malas nak angkut bekas besar dan shaker.
.
.
.
💁+ Nak telan biji, tapi asyik kena belah 4 sebab penakut sangat nak telan.
.
.
.
💁+ Asyik stress bila dalam proses nak slim dan hidup dalam lifestyle yang tak sihat.
.
.
.
💁G U L A G U L A K U R U S khannnn ada penyelesaiannya, semudah kemam kemam jer, sedar sedar ehhh macam dah kuruihhhhh ! 🤗

Kalau tau macam ni sekali kesan dia, hari-hari nak buat detoks ! Haa menyesal kann, sebab sebelum ni ambik mudah je. Kenapa detoks tu penting? Kenapa pulak kena buat cara yang betul? Ini lah diaa 10 KEBAIKAN DETOKS dengan cara yang betul

Sebenarnya badan kita ni memang kena detox at least sebulan sekali. Tak kira laa ada ambik suplement atau tak. Kalau memang ada amalkan apa-apa suplement lagi la PERLU DETOKS supaya mudah serap apa je suplement yang kita makan. Kadang-kadang suplement tu tak berkesan kat kita sebab badan kita dah banyak sangat toksin

Tu yang try macam macam produk tapi tak jadi jadi tu. Lagipun detox ni penting untuk kesihatan dan kecantikan kulit kita ni
.
.
🔹SLIMMING DETOX, GCT
Bahan utama teh hijau, senna leaf, kopi hijau. Teh hijau ni memang bagus untuk naikkan metabolisma dan salah satu bahan famous untuk detox ni. Senna leaf ni daun inai, tapi ni bukan gred daun inai letak kat tangan tu 😅😆 . Kopi hijau pulak jadi trending sekarang lepas Dr. OZ cerita fungsi dia yang sangat top untuk bakar lemak
.
.
so GCT ni bukan je detox tau, bakar lemak sekali. Untuk ibu menyusu uolss boleh minum jugak, takkan effect pada susu baby sebab dia fokus untuk usus sahaja

cara dapatkan detox ni,
whatsapp 01128511631
Nak mudah klik laju-laju link wasap di bio tau 😘
///
#ajimaura
#terapiinstagram
#formulapikatsuami

Produk kurus sentiasa mendapat permintaan tinggi.

MOST RECENT

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 013-2582878

YEAYY Gula Kurus semakin menjadi pilihan RAMAI 😆
khas untuk korang yang ada masalah
➡susah nak turun berat badan
➡susah nak kawal selera makan
➡mengah bila naik tangga
➡nak turunkan berat tapi masih menyusu dan lain2
.
.
kita ada hampir 500 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita.
.
.
kenapa korang kena try #GulaGulaKurus ?
.
.
(+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat .
(+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun
(+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
.
Nak cuba ?
Whatsapp 013-2582878 sekarang tau 😍

Jom sertai Team Dimar, pencarian dropship bermula. Anda bakal menerima coaching selama 15 hari bersama dengan Founder Dimar, Puan Marziana Shukri secara online.

Jom wasap 013-2582878 untuk info lanjut.

Gula gula kurus penghapus LEMAK! Semudah kemam kemam je uolls. Lagi best boleh bagi extra tenaga untuk yang berpuasa tau 😍😘 _

Kemam GulaGulaKurus 2 biji sehari je kalau BMI kategori overweight. Kalau dah masuk obes kelas 1, 2 @ 3 kena tambah dos tersebut ikut keperluan masing²
_

So kalau betul² serius nak kurus cek dulu result BMI dengan siti . Barulah siti boleh suggest pakej mana yang sesuai dengan uolls. ok?
_

nak tau lebih detail
whatsapp sekarang
0124646014 😍😘

Siapa ada masalah² macam ni?⤵
.
👉 Dapat Gaji ja , habis bayar hutang
👉 Nak simpan Rm500 sebulan pun susah
👉 Nak buat apapun kena tunggu gaji atau mintak ngan suami
👉 Hujung Bulan Ja, poket kering .
>>>>>> Izinkan saya Bantu Anda <<<<<<<<<<
.
Sertai #tabungDimar5Figure untuk Jana pendapatan sampingan sebanyak 4 dan 5 angka.Bekerja Hanya Dari Rumah, anda tak perlu pegang stok , tak perlu post , Hanya promote online Je. Tak pandai? Jangan risau , Kami ajar. Klik link ini untuk PROMO kelas tu ⤵
.
Tawaran hanya sehingga 24hb September ni tau .
.
Whatsapp 0128443099

💁Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
🍒Hisap je macam gula gula
🍒Senang bawa
🍒Sedap, rasa buah oren
🍒💯% Selamat , dah buat labtest
🍒 Takda side effect macam cirit , menggigil, berdebar debar
🍒 Kawal selera makan
🍒 Banyak testimoni fresh diterima setiap hari .
.
➡ Mince aka Gula Gula Kurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 14 hari
➡ Bahan 100% Halal .
.
.
💁Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dengan selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak
.
.
.
💁 Nak order ❓
Whatsapp 💋 +6 017 5947267
Whatsapp 💋 +6 017 5947267
Whatsapp 💋 +6 017 5947267

💁Nak kurus jugak T A P I
.
.
➡Menyusu ❓
🌟 Boleh makan mince, dan still boleh minum Green Coffe Tea tak effect pada baby. Susu pun okehh jer, tak kering .Ni based on feedback customer kami. Ramai mummy bf amalkan mince , sambil menyusu sambil selim.
.
.
.
➡Pregnant ❓
🌟 Boleh sapu Gel coolrose dekat peha, lengan. Cuma kat perut kita tak suggest. Sejuk berangin jeee sapu kat paha sebelum tidur tuuu. Boleh guna sapu kat betis sambil urut manja sebab letih berdiri berjalan kann 🤗
.
.
.
➡Dalam Pantang ❓
🌟 Gel cool rose saja kita rekeman.. Sebab kita nak bagi chance ke mummy amalkan jamu dan rehatkan badan sebelum makan mince 😉
.
.
.
💁Eh, kita ada Set Combo X Plus tauuu, nak tauuu wassap ya +60175947267

💁Nak selim melim 😏
tapi, .
.
.
💁+ Malas nak bancuh, bila travel malas nak angkut bekas besar dan shaker.
.
.
.
💁+ Nak telan biji, tapi asyik kena belah 4 sebab penakut sangat nak telan.
.
.
.
💁+ Asyik stress bila dalam proses nak slim dan hidup dalam lifestyle yang tak sihat.
.
.
.
💁G U L A G U L A K U R U S khannnn ada penyelesaiannya, semudah kemam kemam jer, sedar sedar ehhh macam dah kuruihhhhh ! 🤗

💁Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
🍒Hisap je macam gula gula
🍒Senang bawa
🍒Sedap, rasa buah oren
🍒💯% Selamat , dah buat labtest
🍒 Takda side effect macam cirit , menggigil, berdebar debar
🍒 Kawal selera makan
🍒 Banyak testimoni fresh diterima setiap hari .
.
➡ Mince aka Gula Gula Kurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 14 hari
➡ Bahan 100% Halal .
.
.
💁Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dengan selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak
.
.
.
💁 Nak order ❓
Whatsapp 💋 +6 017 5947267
Whatsapp 💋 +6 017 5947267
Whatsapp 💋 +6 017 5947267

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0192557314

GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
➡Susah nak turun berat badan
➡Mengah bila naik tangga
➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu
.
Kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat.
💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun.
💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN?
.
Macam mana nak order?? Mudah jer 😄
.
📲 Whatsapp " GGK " ke 0192557314

Woww bestnyaa....selera makan dah kurang..
.
Agak2 uolls hepi takk? Hehe😁😁
.
Wasap 012 6897002 eh kalau nak tau lebih lanjut 😉

Nak mudah lagi, klik link di BIO ciksue utk reply pantas😊😊

PROJEK #TabungDimar5Figure
.
"FOUNDER DIMAR TURUN PADANG BUAT KELAS😲😲😲😲" .
.
Khusus kepada sesiape saje yang mahu kumpul duit tabung, jom join PROJEK BESAR kami #TabungDimar5Figure

Mudah aja, uolls akan d guide sepenuhnya sepanjang dalam projek ni selama 15 hari

NILAI ilmu #TabungDimar5Figure ni rm5k tau tapi uollls bertuah sebab yuran dia sangat sangat murah berbanding VALUE yang bakal uolls dapat nanti.. Sekirenya berminat boleh terus wassap ciksue untuk detail projek ni ya..LIMITED SEAT TAUUU😄😄

PROJEK #TabungDimar5figure

Minggu depan 25 Sept 2017 kita akan mula projek #TabungDimar5Figure
Dropship dan Ejen akan di guide sepenuhnya dalam group ni selama 15 hari oleh Founder MINCE a.k.a Gula Gula Kurus

NILAI ilmu #TabungDimar5Figure ni rm5k tapi korang bertuah sebab yuran dia sangat sangat murah berbanding VALUE yang korang dapat

Berminat?
Boleh tinggalkan No wassap atau wassap terus ke 0126897002

Assalamualaikum & selamat pagi sahabat jutawan.😉

Haa,baca ni..GGK ni memang berkesan utk turunkan berat badan dengan selamat..tiada kesan sampingan.
Sebarang pertanyaan atau nak oder, boleh lah whatsapp 019 4761913

Its soooooo easy babe
Kemam2 jer,tau2 berat bdn dh susut..wow..
Jom pm saya segera 019 4761913

Assalammualaikum
Selamat pagi semua

X perlu berlapar?
X perlu berdiet?
X perlu bersenam?

Kemam-kemam sahaja untuk kekal langsing & menawan.😉 Http://www.wasap.my/60177475268/GGK
Http://www.wasap.my/60177475268/GGK
Http://www.wasap.my/60177475268/GGK

Most Popular Instagram Hashtags