[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualtapestry

MOST RECENT

Thankyou😘

Small RM45, Large RM65

DM us to purchase🤗

#sayajualtapestry #tapestrymalaysia #tfleuries #tftumblr

Awak awak yang minat warna biru, mesti awak jatuh hati tengok tapestry ni 😍 So apa tunggu lagi, dapatkan your own tapestry design ni NEW OMBRE BLUE in queen size, WHATSAPP +6017-7369428 to grab yours now 😍

Credit to Pinterest 🌸

#tapestry #tapestrymurah #tapestrymurahmalaysia #tapestrymurahmy #sayajualtapestry #sayajualtapestrymurah #homedecor #ikeamalaysialover #tapestrydecor #bazaarpaknil #bazaarkl #mandalatapestry #mandalatapestrymurah #tapestryborong #tapestrywholesale #tapestryborongmalaysia

Siapa yang suka warna gold?? Design ni cantik sangat sangat!! 😍 So apa tunggu lagi, dapatkan your own tapestry design ni LOTUS GOLD in queen size, WHATSAPP +6017-7369428 to grab yours now 😍

Credit to Pinterest 🌸

#tapestry #tapestrymurah #tapestrymurahmalaysia #tapestrymurahmy #sayajualtapestry #sayajualtapestrymurah #homedecor #ikeamalaysialover #tapestrydecor #bazaarpaknil #bazaarkl #mandalatapestry #mandalatapestrymurah #tapestryborong #tapestrywholesale #tapestryborongmalaysia

Haaa mana peminat JDT? 🤗 Tapestry ni memang sesuai utk uolls!! Warna merah biru 😍 So apa tunggu lagi, dapatkan your own tapestry design ni OMBRE MULTI in queen size, WHATSAPP +6017-7369428 to grab yours now 😍

#tapestry #tapestrymurah #tapestrymurahmalaysia #tapestrymurahmy #sayajualtapestry #sayajualtapestrymurah #homedecor #ikeamalaysialover #tapestrydecor #bazaarpaknil #bazaarkl #mandalatapestry #mandalatapestrymurah #tapestryborong #tapestrywholesale #tapestryborongmalaysia

MAP TAPESTRY READY STOK LAH !
#
MAP TAPESTRY READY STOK LAH !
#

STOK SUDAH MAI !
STOK SUDAH MAI !
STOK SUDAH MAI !
#
MEH!! cepat cepat grab Tapestry yang sangat murah dari pada @tapestry.murah_official
#
Tapestry ni boleh buat macam macam !! .Tak percaya ?
Salah satunya . Untuk picnik , alas katil , alas meja dan boleh dilekatkan didinding. Dijadikan wallpaper . !!! .
Banyak kegunaanyaa ! .
#
SIAPA NAK?? MEH WHATSAPP SIS ❤
READYSTOK !!
READYSTOK!!
READYSTOK !!
.
HARGA TETAP MURAH LEPAS RAYA NI .!!! ✌
.
👉MATERIAL:COTTON POLYESTER
#
👉 SMALL SAIZ (150X130CM)  HARGA : RM59
#
KITA BOLEH COD AREA SEREMBAN N SENAWANG .
CAS COD KITA KIRA RM2.00
#
FOR PURCHASE - WS : 017 8830987
#tapestrymurah #tapestry #tapestrymalaysia #tapestrymurahmalaysia #sayajualtapestry #tapestrycantik #sayajual #readystok #tapestryreadystok #stokavailable #promosiraya #saleramadhan #jualanmurah #jualanrayamurah #rayamurah

A smile from a child is packed sunshine & rainbows.
❤️ Happy customer ❤️ Name - Shukra Mandala Tapestry
.
Available size :

Queen Large Size (210 cm * 230 cm) (85 Inches* 95 Inches)

Twin Small size ( 140 cm * 220 cm) ( 54 Inches * 85 Inches) .

Price (Harga) -
Queen Large Size : 50 RM
Twin Small Size : 40 RM .

Material(Bahan ) - 100% cotton (kapas 100%)
.
Shipping charges /Postage/Caj penghantaran : FREE SHIPPING (Penghantaran percuma)
.
How to Order (bagaimana untuk memerintahkan):
Very Simple 3 ways
******************************************
1) Visit our website www.fashianamy.com and complete the order(link in bio) OR
2) DM us to order with your details OR
3) Whatsapp us your details and designs on mobile +91 8788311923
********************************************* .

#tapestry #tapestrymalaysia #tapestrymurah #murahtapestry #roomdecor #wallhanging #mandalatapestry #ikeamalaysialover #sayajualtapestry #hiasanbilik #backgrounddinding #roomdecormalaysia #tapestrymurahmalaysia #malaysiagirl #tapestrycantik #jualanmurah #murah #malaysia #mandala #beauty #rayamurah #hiasanmurah #roomdecor #bilik #hiasan #beautiful #decorationmurah #tapestryprong #tapestrywholesale #fashianamy

STOK NI MASIH TINGGAL 1 PCS LAGI !! CEPAT GRAB !
#
SEBELUM HABIS !
#
MEH!! cepat cepat grab Tapestry yang sangat murah dari pada @tapestry.murah_official
Tapestry ni boleh buat macam macam !! .Tak percaya ?
Salah satunya . Untuk picnik , alas katil , alas meja dan boleh dilekatkan didinding. Dijadikan wallpaper . !!! .
Banyak kegunaanyaa ! .
SIAPA NAK?? MEH WHATSAPP SIS ❤
READYSTOK !!
READYSTOK!!
READYSTOK !!
.
HARGA TETAP MURAH TAHUN BARU NI .!!! ✌
.
👉MATERIAL:COTTON POLYESTER  HARGA : RM 65

FOR PURCHASE - WS : 017 8830987
#tapestrymurah #tapestry #tapestrymalaysia #tapestrymurahmalaysia #sayajualtapestry #tapestrycantik #sayajual #readystok #tapestryreadystok #stokavailable #promosiraya #saleramadhan #jualanmurah #jualanrayamurah #rayamurah

STOK NI MASIH TINGGAL 1 PCS LAGI !! CEPAT GRAB !
#
SEBELUM HABIS !
#
MEH!! cepat cepat grab Tapestry yang sangat murah dari pada @tapestry.murah_official
Tapestry ni boleh buat macam macam !! .Tak percaya ?
Salah satunya . Untuk picnik , alas katil , alas meja dan boleh dilekatkan didinding. Dijadikan wallpaper . !!! .
Banyak kegunaanyaa ! .
SIAPA NAK?? MEH WHATSAPP SIS ❤
READYSTOK !!
READYSTOK!!
READYSTOK !!
.
HARGA TETAP MURAH TAHUN BARU NI .!!! ✌
.
👉MATERIAL:COTTON POLYESTER  HARGA : RM 65

FOR PURCHASE - WS : 017 8830987
#tapestrymurah #tapestry #tapestrymalaysia #tapestrymurahmalaysia #sayajualtapestry #tapestrycantik #sayajual #readystok #tapestryreadystok #stokavailable #promosiraya #saleramadhan #jualanmurah #jualanrayamurah #rayamurah

READY STOK !
LIMITED EDITION !
STOK SUDAH MAI ! MEH!! cepat cepat grab Tapestry yang sangat murah dari pada @tapestry.murah_official
Tapestry ni boleh buat macam macam !! .Tak percaya ?
Salah satunya . Untuk picnik , alas katil , alas meja dan boleh dilekatkan didinding. Dijadikan wallpaper . !!! .
Banyak kegunaanyaa ! .
SIAPA NAK?? MEH WHATSAPP SIS ❤
READYSTOK !!
READYSTOK!!
READYSTOK !!
.
HARGA TETAP MURAH LEPAS RAYA NI .!!! ✌
.
👉MATERIAL:COTTON POLYESTER
# 👉LARGE: 90" x 90"
(SIZE QUEEN BED)
#
HARGA : RM 70

FOR PURCHASE - WS : 017 8830987
#tapestrymurah #tapestry #tapestrymalaysia #tapestrymurahmalaysia #sayajualtapestry #tapestrycantik #sayajual #readystok #tapestryreadystok #stokavailable #promosiraya #saleramadhan #jualanmurah #jualanrayamurah #rayamurah

Tapestry macam @asyalliee ni haa murah jaaa RM 43 jaa 😱
.
🎀TAPESTRY MANDALA MURAH 🎀
------------------
NEW STOCK‼️
sapa cepat dia dapat😱😱
------------------------------
🕺🏻READY STOCK🕺🏻
.
WUHUUUUU.!!!
RM 43‼️ RM 43‼️
.
saiz KING tau 😱
(210cm x 150cm)
Harga terlajak murah gile!.
.
.
Tapestry Mandala trend terkini tau. Boleh hanging dekat dinding, boleh juga utk bed cover ye, table tops utk cover sofa pon boleh tau. Pendek kata semua boleh lah hehe 😘
.
.
👉Material Cotton + Polyester 👍🏻
.
.
RM 43 jer uollsss exclude postage yer syg²
.
.
Meh order cepat² WhatsApp 010-4364795
.
#shahalam #sungaipetani #lotsoflove #bazar #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmurah #uitm #begmurah #sayajual #tapestrymurahmalaysia #tapestry #tapestries #tapestrymalaysia #tapestrylargesaiz #tapestrymurah #murah #tapestrydecor #sayajualtapestry #makeupmurah #lotsoflourve #tapestrymurahmy #mandalamurah #mandalamurahmalaysia

🎀TAPESTRY MANDALA MURAH 🎀
------------------
NEW STOCK‼️
sapa cepat dia dapat😱😱
------------------------------
🕺🏻READY STOCK🕺🏻
.
WUHUUUUU.!!!
RM 43‼️ RM 43‼️
.
saiz KING tau 😱
(210cm x 150cm)
Harga terlajak murah gile!.
.
.
Tapestry Mandala trend terkini tau. Boleh hanging dekat dinding, boleh juga utk bed cover ye, table tops utk cover sofa pon boleh tau. Pendek kata semua boleh lah hehe 😘
.
.
👉Material Cotton + Polyester 👍🏻
.
.
RM 43 jer uollsss exclude postage yer syg²
.
.
Meh order cepat² WhatsApp 010-4364795
.
#shahalam #sungaipetani #lotsoflove #bazar #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmurah #uitm #begmurah #sayajual #tapestrymurahmalaysia #tapestry #tapestries #tapestrymalaysia #tapestrylargesaiz #tapestrymurah #murah #tapestrydecor #sayajualtapestry #makeupmurah #lotsoflourve #tapestrymurahmy #mandalamurah #mandalamurahmalaysia

🎀TAPESTRY MANDALA MURAH 🎀
------------------
NEW STOCK‼️
sapa cepat dia dapat😱😱
------------------------------
🕺🏻READY STOCK🕺🏻
.
WUHUUUUU.!!!
RM 43‼️ RM 43‼️
.
saiz KING tau 😱
(210cm x 150cm)
Harga terlajak murah gile!.
.
.
Tapestry Mandala trend terkini tau. Boleh hanging dekat dinding, boleh juga utk bed cover ye, table tops utk cover sofa pon boleh tau. Pendek kata semua boleh lah hehe 😘
.
.
👉Material Cotton + Polyester 👍🏻
.
.
RM 43 jer uollsss exclude postage yer syg²
.
.
Meh order cepat² WhatsApp 010-4364795
.
#shahalam #sungaipetani #lotsoflove #bazar #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmurah #uitm #begmurah #sayajual #tapestrymurahmalaysia #tapestry #tapestries #tapestrymalaysia #tapestrylargesaiz #tapestrymurah #murah #tapestrydecor #sayajualtapestry #makeupmurah #lotsoflourve #tapestrymurahmy #mandalamurah #mandalamurahmalaysia

🎀TAPESTRY MANDALA MURAH 🎀
------------------
NEW STOCK‼️
sapa cepat dia dapat😱😱
------------------------------
🕺🏻READY STOCK🕺🏻
.
WUHUUUUU.!!!
RM 43‼️ RM 43‼️
.
saiz KING tau 😱
(210cm x 150cm)
Harga terlajak murah gile!.
.
.
Tapestry Mandala trend terkini tau. Boleh hanging dekat dinding, boleh juga utk bed cover ye, table tops utk cover sofa pon boleh tau. Pendek kata semua boleh lah hehe 😘
.
.
👉Material Cotton + Polyester 👍🏻
.
.
RM 43 jer uollsss exclude postage yer syg²
.
.
Meh order cepat² WhatsApp 010-4364795
.
#shahalam #sungaipetani #lotsoflove #bazar #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmurah #uitm #begmurah #sayajual #tapestrymurahmalaysia #tapestry #tapestries #tapestrymalaysia #tapestrylargesaiz #tapestrymurah #murah #tapestrydecor #sayajualtapestry #makeupmurah #lotsoflourve #tapestrymurahmy #mandalamurah #mandalamurahmalaysia

🎀TAPESTRY MANDALA MURAH 🎀
------------------
NEW STOCK‼️
sapa cepat dia dapat😱😱
------------------------------
🕺🏻READY STOCK🕺🏻
.
WUHUUUUU.!!!
RM 43‼️ RM 43‼️
.
saiz KING tau 😱
(210cm x 150cm)
Harga terlajak murah gile!.
.
.
Tapestry Mandala trend terkini tau. Boleh hanging dekat dinding, boleh juga utk bed cover ye, table tops utk cover sofa pon boleh tau. Pendek kata semua boleh lah hehe 😘
.
.
👉Material Cotton + Polyester 👍🏻
.
.
RM 43 jer uollsss exclude postage yer syg²
.
.
Meh order cepat² WhatsApp 010-4364795
.
#shahalam #sungaipetani #lotsoflove #bazar #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmurah #uitm #begmurah #sayajual #tapestrymurahmalaysia #tapestry #tapestries #tapestrymalaysia #tapestrylargesaiz #tapestrymurah #murah #tapestrydecor #sayajualtapestry #makeupmurah #lotsoflourve #tapestrymurahmy #mandalamurah #mandalamurahmalaysia

🎀TAPESTRY MANDALA MURAH 🎀
------------------
NEW STOCK‼️
sapa cepat dia dapat😱😱
------------------------------
🕺🏻READY STOCK🕺🏻
.
WUHUUUUU.!!!
RM 43‼️ RM 43‼️
.
saiz KING tau 😱
(210cm x 150cm)
Harga terlajak murah gile!.
.
.
Tapestry Mandala trend terkini tau. Boleh hanging dekat dinding, boleh juga utk bed cover ye, table tops utk cover sofa pon boleh tau. Pendek kata semua boleh lah hehe 😘
.
.
👉Material Cotton + Polyester 👍🏻
.
.
RM 43 jer uollsss exclude postage yer syg²
.
.
Meh order cepat² WhatsApp 010-4364795
.
#shahalam #sungaipetani #lotsoflove #bazar #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmurah #uitm #begmurah #sayajual #tapestrymurahmalaysia #tapestry #tapestries #tapestrymalaysia #tapestrylargesaiz #tapestrymurah #murah #tapestrydecor #sayajualtapestry #makeupmurah #lotsoflourve #tapestrymurahmy #mandalamurah #mandalamurahmalaysia

🎀TAPESTRY MANDALA MURAH 🎀
------------------
NEW STOCK‼️
sapa cepat dia dapat😱😱
------------------------------
🕺🏻READY STOCK🕺🏻
.
WUHUUUUU.!!!
RM 43‼️ RM 43‼️
.
saiz KING tau 😱
(210cm x 150cm)
Harga terlajak murah gile!.
.
.
Tapestry Mandala trend terkini tau. Boleh hanging dekat dinding, boleh juga utk bed cover ye, table tops utk cover sofa pon boleh tau. Pendek kata semua boleh lah hehe 😘
.
.
👉Material Cotton + Polyester 👍🏻
.
.
RM 43 jer uollsss exclude postage yer syg²
.
.
Meh order cepat² WhatsApp 010-4364795
.
#shahalam #sungaipetani #lotsoflove #bazar #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmurah #uitm #begmurah #sayajual #tapestrymurahmalaysia #tapestry #tapestries #tapestrymalaysia #tapestrylargesaiz #tapestrymurah #murah #tapestrydecor #sayajualtapestry #makeupmurah #lotsoflourve #tapestrymurahmy #mandalamurah #mandalamurahmalaysia

🎀TAPESTRY MANDALA MURAH 🎀
------------------
NEW STOCK‼️
sapa cepat dia dapat😱😱
------------------------------
🕺🏻READY STOCK🕺🏻
.
WUHUUUUU.!!!
RM 43‼️ RM 43‼️
.
saiz KING tau 😱
(210cm x 150cm)
Harga terlajak murah gile!.
.
.
Tapestry Mandala trend terkini tau. Boleh hanging dekat dinding, boleh juga utk bed cover ye, table tops utk cover sofa pon boleh tau. Pendek kata semua boleh lah hehe 😘
.
.
👉Material Cotton + Polyester 👍🏻
.
.
RM 43 jer uollsss exclude postage yer syg²
.
.
Meh order cepat² WhatsApp 010-4364795
.
#shahalam #sungaipetani #lotsoflove #bazar #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmurah #uitm #begmurah #sayajual #tapestrymurahmalaysia #tapestry #tapestries #tapestrymalaysia #tapestrylargesaiz #tapestrymurah #murah #tapestrydecor #sayajualtapestry #makeupmurah #lotsoflourve #tapestrymurahmy #mandalamurah #mandalamurahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags