#sayajualsobella

가장 최근의

Belanja tutorial eyeshadow 2 minit sikit petang2 ni..code cranberry mix goldiva. Super-lawa! Bapokk sene sngat nok pakai ni wehhh 😂

FENOMENA EYESHADOW 2 MINIT DAH KEMBALI!! .
Packaging baru! Casing baru! Harga je masih SAMA ye 😘 Semua colour READY STOCK!
Senang lah untuk sesapa yg nak cepat, x reti blend eyeshadow, tapi masih lg nak melawa awww
.
Bentuk mcm pen senang sgt lah nk bawak just letak dlm kotak kalam pun boleh, jangan budak pegi amik wat krayon sudah 🤣 yela sbb colour pun menarik sgt! Lulss
.
Spe berminat leh piyem laju2
http://www.wasap.my/60195009366

Belanja tutorial eyeshadow 2 minit sikit petang2 ni..code cranberry mix goldiva. Super-lawa!

Esedo sibuk pertama dicipta khas utk mak mak sibuk nak mampus mcm aku ni.
.
Senang nak blend✅
Senang nak bawak✅
Jimat space mekap✅
Senang nk tenyeh✅
.
Ah semua lah senang! Bukan kecek belawok ehhh. Beribu testimoni dah. 21k pcs licin dohhhh ni. Sep mu bila nk tra? 😘
.
#makeuptutorial #eyeshadow #pigmented #sayajualsobella #serumporipori #sobellasquad #sobellacosmetics #sobellakotabharu #sobellakubangkerian #sobellapanji #sobellamelor #sobellapasirtumboh #sobellawakafcheyeh #muakelantan #sekmung #sekkepok #teamdada #trustedseller

Esedo sibuk pertama dicipta khas utk mak mak sibuk nak mampus mcm aku ni.
.
Senang nak blend✅
Senang nak bawak✅
Jimat space mekap✅
Senang nk tenyeh✅
.
Ah semua lah senang! Bukan kecek belawok ehhh. Beribu testimoni dah. 21k pcs licin dohhhh ni. Sep mu bila nk tra? 😘
.
#makeuptutorial #eyeshadow #pigmented #sayajualsobella #serumporipori #sobellasquad #sobellacosmetics #sobellakotabharu #sobellakubangkerian #sobellapanji #sobellamelor #sobellapasirtumboh #sobellawakafcheyeh #muakelantan #sekmung #sekkepok #teamdada #trustedseller

Esedo sibuk pertama dicipta khas utk mak mak sibuk nak mampus mcm aku ni.
.
Senang nak blend✅
Senang nak bawak✅
Jimat space mekap✅
Senang nk tenyeh✅
.
Ah semua lah senang! Bukan kecek belawok ehhh. Beribu testimoni dah. 21k pcs licin dohhhh ni. Sep mu bila nk tra? 😘
.
#makeuptutorial #eyeshadow #pigmented #sayajualsobella #serumporipori #sobellasquad #sobellacosmetics #sobellakotabharu #sobellakubangkerian #sobellapanji #sobellamelor #sobellapasirtumboh #sobellawakafcheyeh #muakelantan #sekmung #sekkepok #teamdada #trustedseller

SOBELLA 4.0 EARTH BROWN ✨

Warna yang digilai ramaiiiii!
Sangat CANTIK.
LEMBUTTT je bibir bila pakai 😍
Rasa RINGAN macam tak pakai lipstick pun.

Yang paling best ada MADU ASLI yang merawat bibir dari mengelupas, SENSITIF dan kering ❤
Omg loveee sangat!

Berminat klik link kat bio 💋

STEAL THIS LOOK :- Eyeliner : FeverGlam PeelOff Eyeliner Rm46(DUA)
Mascara : OMG FIBER MASCARA RM25
Eyeshadow : Sobella 2minit Eyeshadow Stick RoseGold RM39

#sayajual #sayajualonline #sayajualkosmetik #sayajualfeverglam #sayajualsobella #sayajualomg

Cepattt order !! Warna dah tak banyak pada nissa tau
.
.
Korang kena pantass semalam baru ada customer borong sekali 4 pcs warna 😱
.
.
Gilaa sobella ni buat orang terkejar2 sobella lipmatte 😍
.
.
Cepat wasap nissa 014-9150405 .
.
#sobellatehtarik #sobelladustyorchid #sobellasweetpink #sobellaearthbrown #sobellasaycheese #sobellamalaysia #sobellalipmatte #sayajualsobella #sayajualsobellalipmatte #sobellamalaysia #sobellajohor #sobellajb #sobellalarkin #sobellajohorbahru #ajimaura #terapiinstagram

Pssttt Ada peminat Earth Brown x kat sini? Esok stok nak landing dah wehhh! Stok pn bercatu lg so sape yg nk kne cpat2 kali ni tau 😘 sejenis kaler nude natural yg x pucatkan muka hokayyy
.
Berminat? boleh terus whatsapp ami ye 📲
http://www.wasap.my/60195009366

SOBELLA LIPSTICK VIRAL 2017
Available colour:
😍TEH TARIK
😍SAY CHEESE
😍SWEET PINK
😍DUSTY ORCHID
😍EARTH BROWN
😍PINK MELON

Ada apa sebenarnya dengan sobella🤔🤔🤔
😮MELEMBABKAN BIBIR
Tiada lagi masalah bibir kering. Dengan madu asli yang terkandung dlm sobella ,ianya dapat merawat masalah bibir kering dan gelap
😮TANPA ALCOHOL
Bebas dari alchol. Tak perlu ragu untuk memakainya,Dab-dab terus cantik uols
😮MESRA WUDHU
Sangat mudah dicuci. Pakai tisu lembab pun dah boleh bagi hilang terus. Tak perlu risau lagi kalau nak keluar jalan2
😮TAHAN LEBIH 8 JAM
Harga berbaloi, tahan lama pulak tu.
Mana nak cari minum air , makan2 ke, memang susah nak hilang kesan lipstick tu. Kekal mengancam😘😘
.
.
SPECIAL PRICE😱RM 38 SM|SS
.
.
WHATSAPP:013 553 7209
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
.
#Sobella#Sobellabeauty#Sobellasolawo#Sobellacosmetics#Sobellalipstickviral2017#Sobellalipsticks#lipstickviral2017#sayajualsobella#sobellahoneymatte

.
TEH TARIK satuuuuuu !!!
.
Korang TEH TARIK antara warna fav nissa ❤️
.
Korang cepatt siapa nak boleh booking sekarang .
Wasap terus nissa ok 😘
.
WhatsApp 014-9150405
.
.
#sobellatehtarik #sobellamalaysia #sobellasolawa #sobellalipmatte #sayajualsobella #sobellajohorbahru #sobellajohor #ajimaura #terapiinstagram

LIPMATTE SOBELLA 4.0
.
RM38
+ RM7 SM/ RM11 SS
.
SEBAB KENAPA ANDA WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA 4.0 :
.
💋 Sobella Ada madu lebah yang berfungsi untuk merawat bibir kering
.
💋 tekstur Sobella 4.0 dah di upgrade kepada lebih lembap
.
💋 Boleh merawat bibir yang hitam Dan lebam
.
💋 Sobella ringan dibibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte
.
💋 Sobella senang ditanggalkan dengan tisu basah
.
💋 Sobella Ada KKM jadi tak perlu ragu ragu
.
💋Bekas lipstick yang di upgrade macam produk ANTARABANGSA
.
Kali ni Sobella mengeluarkan Nude edition seiring dengan perkembangan semasa dan 5 warna nude yang amat memukau
.
Tunggu apa lagi?
.
WHATSAPP : 014-9922019
.
#sobellalipmatte #sobellasolawa #sayajualsobella #sayajuallipmattemurah #sayajuallipstick

LIPMATTE SOBELLA 4.0
.
RM38
+ RM7 SM/ RM11 SS
.
SEBAB KENAPA ANDA WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA 4.0 :
.
💋 Sobella Ada madu lebah yang berfungsi untuk merawat bibir kering
.
💋 tekstur Sobella 4.0 dah di upgrade kepada lebih lembap
.
💋 Boleh merawat bibir yang hitam Dan lebam
.
💋 Sobella ringan dibibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte
.
💋 Sobella senang ditanggalkan dengan tisu basah
.
💋 Sobella Ada KKM jadi tak perlu ragu ragu
.
💋Bekas lipstick yang di upgrade macam produk ANTARABANGSA
.
Kali ni Sobella mengeluarkan Nude edition seiring dengan perkembangan semasa dan 5 warna nude yang amat memukau
.
Tunggu apa lagi?
.
WHATSAPP : 014-9922019
.
#sobellalipmatte #sobellasolawa #sayajualsobella #sayajuallipmattemurah #sayajuallipstick

LIPMATTE SOBELLA 4.0
.
RM38
+ RM7 SM/ RM11 SS
.
SEBAB KENAPA ANDA WAJIB GRAB LIPMATTE SOBELLA 4.0 :
.
💋 Sobella Ada madu lebah yang berfungsi untuk merawat bibir kering
.
💋 tekstur Sobella 4.0 dah di upgrade kepada lebih lembap
.
💋 Boleh merawat bibir yang hitam Dan lebam
.
💋 Sobella ringan dibibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte
.
💋 Sobella senang ditanggalkan dengan tisu basah
.
💋 Sobella Ada KKM jadi tak perlu ragu ragu
.
💋Bekas lipstick yang di upgrade macam produk ANTARABANGSA
.
Kali ni Sobella mengeluarkan Nude edition seiring dengan perkembangan semasa dan 5 warna nude yang amat memukau
.
Tunggu apa lagi?
.
WHATSAPP : 014-9922019
.
#sobellalipmatte #sobellasolawa #sayajualsobella #sayajuallipmattemurah #sayajuallipstick

Boss besaq pon tertarik dngn lipmatte TEH TARIK 💄💄 anda apalagi?? Harga special RM38 exc postage
SoBella Lipstick Viral 2017 👄💃 Available Color :
🌸Teh Tarik
🌸Say Cheese
🌸Sweet Pink
🌸Dusty Orchid
🌸Earth Brown
🌸Pink Melon
.
.
.
#Sobella #SobellaBeauty
#SobellaCosmetics #SobellaSolawa
#SobellaLipsticks #SobellaLipstickViral2017
#LipstickViral2017 #sayajualsobella
#sobellahoneymatte

SoBella Lipstick Viral 2018 👄💃 Available Color :
🌸Teh Tarik
🌸Say Cheese
🌸Sweet Pink
🌸Dusty Orchid
🌸Earth Brown
🌸Pink Melon

Ada Apa Sebenarnya Dengan SoBella? 💋MELEMBABKAN BIBIR
Tiada lagi masalah bibir kering. Dengan madu asli yang terkandung dalam SoBella, ianya dapat merawat masalah bibir kering dan gelap 💋TANPA ALKOHOL
Bebas dari alkohol. Tak perlu ragu untuk memakainya!
Dab-dab terus cantik uols 💋MESRA WUDHU
Sangat mudah dicuci. Pakai tisu lembab pun dah boleh bagi hilang terus. Tak perlu risau lagi kalau nak keluar jalan-jalan 💋TAHAN LEBIH 8 JAM
Harga berbaloi, tahan lama pulak tue.
Mana nak cari? Minum air, makan-makan ke, memang susah nak hilang kesan lipstick tue. Kekal mengancam!
.
.
Special Price RM38 SM | SS
.
.
📲WhatsApp 0139349165
.
📲WhatsApp 0139349165
.
📲WhatsApp 0139349165
.
.
.
#Sobella #SobellaBeauty
#SobellaCosmetics #SobellaSolawa
#SobellaLipsticks #SobellaLipstickViral2017
#LipstickViral2017 #sayajualsobella
#sobellahoneymatte

Sobella so cantik
Haaai chuoll mesti pernah dengar pasal lipstick viral Sobella ni kan
Warna2 dia dah setaraf macam lipstik antarabangsa chuolls
Ws admin sekarang 014-5212517 untuk dapatkan lippy laku keras ni sebelum sold out
#sobella #sobellasolawa #lipstikmurah #lipstikmurahmalaysia #dropshipkosmetik #dropshipskincare #dropshipmurahmalaysia #visitmyig #sayajual #sayajualsobella #sobellaoriginal #igers #blackrosebeautycloset

가장 인기있는 인스타그램 해시 태그