[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualsobella

MOST RECENT

Hi morning beautiful ladies ❀❀❀ Pagi ni kite belanja video tutorial cara cara untuk pakai #Eyeshadow2Minit Sobella. Sangat senang tau darlings.
Sape yang tak pandai pakai eyeshadow pun boleh pakai. No worries. Yang penting mata kita cantik 😍 .

#sobella #sobellacosmetics #eyeshadow #eyeshadowsobella #sobellakelanajaya #sobellakelantan #sobellapasirpekan #sobellapasirmas #sobellashahalam #sayajualsobella #sayajualmakeup #sayajualeyeshadow #agensahsobella #sobellasquad

Hi morning beautiful ladies ❀❀❀ Pagi ni kite belanja video tutorial cara cara untuk pakai #Eyeshadow2Minit Sobella. Sangat senang tau darlings.
Sape yang tak pandai pakai eyeshadow pun boleh pakai. No worries. Yang penting mata kita cantik 😍 .

#sobella #sobellacosmetics #eyeshadow #eyeshadowsobella #sobellakelanajaya #sobellakelantan #sobellapasirpekan #sobellapasirmas #sobellashahalam #sayajualsobella #sayajualmakeup #sayajualeyeshadow #agensahsobella #sobellasquad

PERHATIAN BUAT LADIES YANG RASA DIA AMBIL MASA TERLALU LAMA NAK BLEND EYESHADOW
.
Kini dengan eyeshadow 2 minit, masa bersiap dapat DIKURANGKAN 20 minit. Kalau biasa korang bersolek nak pergi kerja ambil masa 1 jam, dengan eyeshadow 2 minit, 15 minit pun boleh SIAP!
.
Seminit CALIT, seminit BLEND! eh, tak sampai dua minit pun lah. 😍
.
5 warna yang ELEGENT yang pasti bergetar tulang rusuk para gadis.
.

#eyeshadow #sobellaeyeshadow #eyeshadowsobella #majestickmermaideyeshadow #majestickmermaid #sayajualsobella #sayajualeyeshadow #sayajualmakeup #sobellapasirmas #sobellapasirmas #sobella #sobellacosmetics

Hi morning beautiful ladies ❀❀❀ Pagi ni kite belanja video tutorial cara cara untuk pakai #Eyeshadow2Minit Sobella. Sangat senang tau darlings.
Sape yang tak pandai pakai eyeshadow pun boleh pakai. No worries. Yang penting mata kita cantik 😍 .

#sobella #sobellacosmetics #eyeshadow #eyeshadowsobella #sobellakelanajaya #sobellakelantan #sobellapasirpekan #sobellapasirmas #sobellashahalam #sayajualsobella #sayajualmakeup #sayajualeyeshadow #agensahsobella #sobellasquad

Awat semua orang mata cantik mengoda ni..? 😍
.
Aura si duyung eyeshadow 2 minit lah ni.. Dah xada alasan xpandai nak blend, xcukup masa, leceh nak bawak..
.
Dalam bentuk pen uolls, pertama di Malaysia.. Warna dia pun semua merecik ya hampunnn... πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Sis berminat? Katakan ya.
Klik link wasap di atas untuk booking stok sekarang.

#eyeshadow #majesticmermaideyeshadow #makeupmalaysia #sobellasolawa #eyeshadowpen #foiledeyeshadow #sobellacosmetics #sobellalipmatte #sobellabeauty #sobella #sobellaterengganu #sayajualsobella #lipmatte #sayajual #kurus #cantik #sihat #teamfatensado #kitaok #dia #kekasihpaksarela #dramasangat #rosegold #cranberry #coconut #goldiva #hashbrown #ajl32 #anugerahjuaralagu

Awat semua orang mata cantik mengoda ni..? 😍
.
Aura si duyung eyeshadow 2 minit lah ni.. Dah xada alasan xpandai nak blend, xcukup masa, leceh nak bawak..
.
Dalam bentuk pen uolls, pertama di Malaysia.. Warna dia pun semua merecik ya hampunnn... πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Sis berminat? Katakan ya.
Klik link wasap di atas untuk booking stok sekarang.

#eyeshadow #majesticmermaideyeshadow #makeupmalaysia #sobellasolawa #eyeshadowpen #foiledeyeshadow #sobellacosmetics #sobellalipmatte #sobellabeauty #sobella #sobellaterengganu #sayajualsobella #lipmatte #sayajual #kurus #cantik #sihat #teamfatensado #kitaok #dia #kekasihpaksarela #dramasangat #rosegold #cranberry #coconut #goldiva #hashbrown #ajl32 #anugerahjuaralagu

Awat semua orang mata cantik mengoda ni..? 😍
.
Aura si duyung eyeshadow 2 minit lah ni.. Dah xada alasan xpandai nak blend, xcukup masa, leceh nak bawak..
.
Dalam bentuk pen uolls, pertama di Malaysia.. Warna dia pun semua merecik ya hampunnn... πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Sis berminat? Katakan ya.
Klik link wasap di atas untuk booking stok sekarang.

#eyeshadow #majesticmermaideyeshadow #makeupmalaysia #sobellasolawa #eyeshadowpen #foiledeyeshadow #sobellacosmetics #sobellalipmatte #sobellabeauty #sobella #sobellaterengganu #sayajualsobella #lipmatte #sayajual #kurus #cantik #sihat #teamfatensado #kitaok #dia #kekasihpaksarela #dramasangat #rosegold #cranberry #coconut #goldiva #hashbrown #ajl32 #anugerahjuaralagu

Code teh tarik + sweet pink.. nice combination uolssss.. Cepat2 grab sebelum stok habis...
5 KANDUNGAN TERPILIH
DALAM SOBELLA MAMPU ELAK BIBIR ANDA DARI KERING DAN MEREKAH😍πŸ’₯
.
1). Madu Asli (BAHAN UTAMA)
Membantu untuk atasi bibir kering dan pecah. Juga sebagai anti bakteria. Merawat bibir supaya menjadi merah dan tidak hitam. Menjadi lebih mungil dan gebu.

2). Cocoa Butter
Sebagai ejen menenang dan memulihkan bibir kering. Bibir kelihatan lebih seksi dan sangat sihat.

3). Minyak kelapa
Minyak kelapa dapat memberikan kelembaban pada bibir. Minyak kelapa juga dapat membantu mengatasi bibir pecah-pecah dan menjadikan bibir menjadi tampak sehat dan lembut. Mengelakkan bibir dari menggelupas.

4). Aloe Vera
Mengandungi vitamin E yang tentunya sangat berguna bagi bibir. Melembapkan bibir yang kering. Menenang dan melegakan bibir.

5). Minyak Argan
Melembab dan menyegarkan bibir serta membantu membuang sel-sel kulit mati pada bibir dan melembabkan bibir. .
Jom Rasai sensasi Sobella 4.0 .. whatsapp 0179370615
.
#sayajuallipstik #sayajualmekap #lipstiksobella #sayajualsobella #sayajualgincu #gincu #lipstik #lipstikviral #mattelipstick

Ada ke yg berkenan dgn code say cheese ni? Cantek kan korang? Natural gituuuu.. nak tgk code kaler lain boleh swipe left ya..
RM38 exc pos
Klik link Whatsapp kat bio for purchase 0179370615
#sayajualsobella #sobellamatte #sobellamattelipstick #mattelipstick #sayajuallipstik #sayajualmattelipstick #sayajualgincu #sobellacosmetics

PERHATIAN BUAT LADIES YANG RASA DIA AMBIL MASA TERLALU LAMA NAK BLEND EYESHADOW
.
Kini dengan eyeshadow 2 minit, masa bersiap dapat DIKURANGKAN 20 minit. Kalau biasa korang bersolek nak pergi kerja ambil masa 1 jam, dengan eyeshadow 2 minit, 15 minit pun boleh SIAP!
.
Seminit CALIT, seminit BLEND! eh, tak sampai dua minit pun lah. 😍
.
5 warna yang ELEGENT yang pasti bergetar tulang rusuk para gadis.
.
#kelanajaya #kjians
#eyeshadow #sobellaeyeshadow #eyeshadowsobella #majestickmermaideyeshadow #majestickmermaid #sayajualsobella #sayajualeyeshadow #sayajualmakeup #sobellakotabharu #sobellakelanajaya #sobellapasirmas #sobellapasirmas #sobella #sobellacosmetics

Morning...mesti senyuman pagi uolss bertambah manis lagi dgn sobella lipmatte πŸ’‹ warna best seller! Code : sweet pink πŸ’•

Most Popular Instagram Hashtags