[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualskirtbunga

14791 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum hai 😊
.
.
Harini Macam biasa ada postage 😊 Siapa nak selit order? Boleh WhatsApp terus 0182480030 😊
.
.
Yang order with payment, Kita akan post by today ya 😊
.
.
Nak tahu skirt yang available, Boleh tengok feed saya, Atau WhatsApp & saya akan bagi nama skirt yang ready stock 😊
.
.
#bungajamal #skirtbungajamal #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #hargaskirt #skirtbunga #malaysia #skirtcorak #niqabis #ajimaura #terapiinstagram #uitm #kuis #klcc #instafamous #igshop #agent #dropship #freepostage #setapak #gombak #poslaju #OOTD #bungajamalskirt #sayajualskirtprinted #sayajualskirtbunga

Click to PLAY β–Ά
.
Georgeous princess-like skirts specially brought to you by BUNGAJAMAL🌸
.
Grab yours and be your own princesssπŸ’•
.
πŸ“²+60196024909

READY STOCK ROSE SKIRT! WARNA SWEET JE KHAS UNTUK BFF SEJATI
-
-
Nak tangkap gambar dengan 'geng' korang? Abadi kan memori indah dengan @skirtbungajamal.hana ❀

SENANG NAK MIX & MATCH

Bagi sesiapa yang tak tahu nak mix kan baju2 yang korang ada dengan skirt yang mana, haa ni..skirt hitam Bunga Jamal kan hado.
.
Skirt tanpa jarang dengan cutting kembang memudahkan hidup korang sepanjang hari. minimal ironing membuatkan korang pantas bersiap utk keluar ;-)
.
whatsapp 0126324417

#durrah_collection #bungajamalskirt #skirtpolyester #skirtlabuh #skirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah

The Madison
.

RM55
FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ .
.
✨ A cutting skirt
✨ Material polyester crepe & Full lining
✨ Tidak jarang , Tidak panas, Tidak mudah renyuk
✨ Skirt jatuh flowy cutting ( Tidak ketat/melekap di kaki) βœ”οΈUkuran pinggang : 24-34 inch (fit xs till xl)
βœ”οΈLabuh skirt : 40 inch (fit height 155-173cm)
.

HOW TO ORDER ? 😎
πŸ“² Whatsapp 018 2517113
.

#sayajual #skirtmurah #princessskirt #floralskirt #skirtcorak #skirtbunga #sayajualskirtbunga #skirtprincess #skirtcantik #sayajualskirt

CORDUROY DENIM SKIRT

Colour: Black, Khaki, Cocoa
Sky, Olive, Pink

Material: Corduroy denim ((100% non see through)).
.
Cutting: A-cut ((perfect for daily wear!)).
Waist: Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L).
Hip: 48inch
Length: 39inch (sesuai tinggi 155-160cm).
Extra: tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang.

RM65 ONLY!
βœ…FREE postage nationwide
βœ…FREE discount voucher in every purchase
βœ…FREE gift from our sponsored partner with min purchase of 2 skirts.
.

Real color may differ due to lighting and editing.

Order by whatsapp 0195586040 or click link at our bio.

_
#daisyskirttaf
#roseskirttaf

SKIRT BUNGAJAMAL

Skirt bermotifkan bunga memang senang sgt nak mix & match! Apa-apa warna yang ada pada skirt, kita boleh padankan dengan pelbagai warna baju & tudung πŸ‘°πŸ‘Έ
.
Skirt labuh tanpa jarang ni sehelai RM55 sahaja ❀️
FREE poslaju seluruh malaysia
FREE voucher diskaun dalam setiap parcel
FREE hadiah tajaan PRETZ fun biscuit sticks utk belian 2 helai keatas
.
1 helai: RM55 termasuk pos
πŸŽ‰ 2 helai: RM100 termasuk pos πŸŽ‰
JIMAT RM10 😱😱 .
.
#skirtmurah #skirtbunga #skirtlabuh #skirtmaxi #maxiskirt #printedskirt #skirtprinted #skirtbungamurah #skirtmaximurah #skirtprintedmurah #printedskirtmurah #maxiskirtmurah #sayajualskirtΒ #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuhΒ #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirtΒ #skirtmalaysia #skirtkembang

Selamat pagi uolsss 🌈 Be beauty with Autumn Skirt. So gorgeous πŸ’ƒπŸΌ #sayajual #hargastudent #koleksiraya #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia

PERCUMA 35 COLOUR EYESHADOW PALETTE TAJAAN SOMBRA PREMIUM 😱😱
Siapa nak eyeshadow palette baru untuk pakai pergi open house nanti? πŸ˜† Bukan selalu kami dapat penaja best macam ni oiiii! πŸ˜† Gila apa beli 2 helai skirt je tapi dapat hadiah best yang boleh meng-da-boom kan awak di open house nnt! 😍 .
APA YANG BEST DENGAN SKIRT NI?
βœ… High quality polyester fabric + full lining
βœ… SKIRT 100% TAK JARANG & insyaallah bebas api neraka πŸ˜πŸƒ
βœ… Pinggang stretchable 24-34inch (fit S-XL)
βœ… Labuh 40inch (fit height 155-170cm)
βœ… Kualiti terbaik atau wang anda dikembalikan! πŸ’―πŸ’―
.
LAGI BEST BILA KAMI ADA BANYAK HADIAH NAK BAGIIII 😍
🎁 PERCUMA postage seluruh Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
🎁 PERCUMA discount voucher dlm setiap bungkusan
🎁 PERCUMA 35 colour Sombra Premium eyeshadow palette untuk pembelian 2 helai keatasβ€ΌοΈπŸ˜πŸ’…πŸΌ
.
.
Code in photo:
PLAIN BLACK βœ…
PLAIN MAROON βœ…
PLAIN COCOA βœ…
.
.
JOM tempah sebelum habis! Whatsapp:
<KOD SKIRT><NAMA><ALAMAT><NOMBOR TELEFON>
ke +60123944429 πŸ“²πŸ“²πŸ“²
.
.
#sayajual #isell#sayajualskirt #sayajualskirtbunga#sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt#sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia#skirtbrunei #skirtsingapore#skirtindonesia

MOST RECENT

Assalamualaikum hai 😊
.
.
Harini Macam biasa ada postage 😊 Siapa nak selit order? Boleh WhatsApp terus 0182480030 😊
.
.
Yang order with payment, Kita akan post by today ya 😊
.
.
Nak tahu skirt yang available, Boleh tengok feed saya, Atau WhatsApp & saya akan bagi nama skirt yang ready stock 😊
.
.
#bungajamal #skirtbungajamal #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #hargaskirt #skirtbunga #malaysia #skirtcorak #niqabis #ajimaura #terapiinstagram #uitm #kuis #klcc #instafamous #igshop #agent #dropship #freepostage #setapak #gombak #poslaju #OOTD #bungajamalskirt #sayajualskirtprinted #sayajualskirtbunga

Pernah terfikir tak kematian kita itu bila-bila?
Tahukah kita cara kita mati nanti bagaimana?
.
.
Kita tak akan pernah jangka bagaimana akan kematian kita nanti di dunia ini. Apalagi tika di akhirat sana selepas kematian kita di dunia.
.
.
Mati itu bila bila.
Mungkin sedang belajar. mati jihad otw ke sekolah,
Kemalangan tanpa kita duga.
Mungkin waktu solat kita mati dalam keadaan sujud,
Kematian salam khusnul khatimah.
.
.
Bukan tanda Allah tak sayang, tapi sebab Allah sayang Allah tarik nyawa hamba yang Dia sayang supaya tidak terus duduk dalam dunia yang pengaruh melakukan kesilapan dan dosa sangat kuat buat manusia yang lemah seperti kita.
.
.
Bagaimana pula jika kita mati dalam keadaan yang sia-sia?
.
.
Mati dalam keadaan kita lakukan dosa.
Mati dalam keadaan kita tak sempat minta maaf pada ibu bapa apalagi manusia yang kita lakukan kesilapan dengan sengaja mahupun tidak.
.
.
Bagaimana jika kita mati dalam keadaan kita sedang menulis ini mungkin...
Bila-bila Allah boleh tarik ajal kita.
Sedang hiking ke, sedang makan minum ke, sedang berborak dengan rakan bagai nak rak ke.
.
.
Ingat. Bila-bila Allah boleh tarik nyawa kita.
.
.
Jangan ingat mati itu ketika kita tua sahaja.
Sedang usia kecil pun...ada yang meninggal dunia tidak sempat lihat dunia ini.
.
.
Sentiasa muhasabah diri.
Ingat akan kematian.
Sebut 'Allah Allah' selalu dalan hati.
Sentiasa meminta maaf dan memaafkan kesalahan orang lain.
Dan last.
Bertaubatlah selagi pintu taubat masih dibuka.
.
.
Hidayah itu bukan datang bergolek sehingga kita kata, 'hidayah belum sampai lah bro'... Tak.
Hidayah itu milik Allah.
Hidayah itu perlu kita cari.
Ia tidak datang bergolek.
Allah akan beri hidayah pada mereka yang mencarinya dan memberi pada orang yang Dia kehendakinya.
.
.
Carilah hidayah itu.
Biar lambat, tapi kalian lakukannya 🐝🐝🐝
.
.
#bungajamal #skirtbungajamal #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #hargaskirt #skirtbunga #malaysia #skirtcorak #niqabis #ajimaura #terapiinstagram #uitm #kuis #klcc #instafamous #igshop #agent #dropship #freepostage #setapak #gombak #poslaju #OOTD #bungajamalskirt #sayajualskirtprinted #sayajualskirtbunga

Selamat petang semua 😊
.
.
Korang dah dapatkan skirt bunga Jamal? 😍
.
.
Stock sangat limited tau, Bila Bila je boleh sold out! 😱😱
.
.
Petang ni sis belanja ootd customer pakai skirt bunga Jamal! Cantik kan? Nampak sopan je kan? Nampak manis gitu ☺️❀️
.
.
#bungajamal #skirtbungajamal #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #hargaskirt #skirtbunga #malaysia #skirtcorak #niqabis #ajimaura #terapiinstagram #uitm #kuis #klcc #instafamous #igshop #agent #dropship #freepostage #setapak #gombak #poslaju #OOTD #bungajamalskirt #sayajualskirtprinted #sayajualskirtbunga

YEAR END SALE MASIH BERLANGSUNG!!! Dapatkan segera skirt kegemaran anda! πŸ˜‹
Dm/ws sis cepat. Postage isnin 🌸

#sayajual #hargastudent #koleksiraya #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia

VIDEO : MATERIAL LIMITED EDITION AUTUMN SKIRT

Malam ni sis nak share material LE Autumn Skirt ni. 😁 Sape selalu nak cepat atau rasa kemalasan tahap maksima tapi nak maintain stylo, haa boleh cuba skirt ni sebab skirt ni ironless.πŸŽ‰ Nape skirt ni limited edition? Sebab material dia lain dr skirt yg lain & best giler material dia.πŸ’• Jenis material yg jatuh terletak dan flowy tu jgn cite lah.πŸ’ƒπŸΌ Boleh joget hindustan tau πŸ˜‹

#isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia

Sape org nogori sini? Angkat tgn cepat πŸ™‹πŸΌ Nak COD tak skirt minggu ni? Sis berada di kg sampai Isnin ye. DM/ws sis cepat sebab banyak free gift nak bg tau πŸ€—

#sayajual #hargastudent #koleksiraya #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia

_
#daisyskirttaf
#roseskirttaf

SKIRT BUNGAJAMAL

Skirt bermotifkan bunga memang senang sgt nak mix & match! Apa-apa warna yang ada pada skirt, kita boleh padankan dengan pelbagai warna baju & tudung πŸ‘°πŸ‘Έ
.
Skirt labuh tanpa jarang ni sehelai RM55 sahaja ❀️
FREE poslaju seluruh malaysia
FREE voucher diskaun dalam setiap parcel
FREE hadiah tajaan PRETZ fun biscuit sticks utk belian 2 helai keatas
.
1 helai: RM55 termasuk pos
πŸŽ‰ 2 helai: RM100 termasuk pos πŸŽ‰
JIMAT RM10 😱😱 .
.
#skirtmurah #skirtbunga #skirtlabuh #skirtmaxi #maxiskirt #printedskirt #skirtprinted #skirtbungamurah #skirtmaximurah #skirtprintedmurah #printedskirtmurah #maxiskirtmurah #sayajualskirtΒ #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuhΒ #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirtΒ #skirtmalaysia #skirtkembang

_
🐣 SKIRT MATTE POLYESTER 🐣
#donnaskirttaf
#bahamasskirttaf
#mimosaskirttaf

SKIRT LABUH TANPA JARANG & TAK NAMPAK BAYANG KAKI πŸ˜ƒ
.
🎯 Diperbuat drpd material Matte Polyester yang tak mudah renyuk, lembut & super flowy! Nak gosok pun kini lebih mudah ((kadang-kadang tak perlu gosok))
🎯 Full lining material ICE Jersey yang membuatkan skirt lebih sejuk & sesuai dgn iklim panas di Asia 🌷
🎯 Cutting flare (kembang) yang tak kedekut kain akan memberikan anda kebebasan & keselesaan maksima utk jalankan rutin harian yang sibuk
🎯 Datang dalam motif & warna-warna yang comel membuatkan anda lebih yakin melangkah dgn ceria 😍✨
🎯 Skirt dijamin 100% tak jarang sesuai utk memenuhi citarasa muslimah sejati. Kalau sayang ayah/suami, wajib ada! πŸ’–
.
πŸ—» FREE poslaju seluruh Malaysia
πŸ—» FREE discount voucher dalam setiap parcel
.
1 HELAI = RM55 termasuk postage πŸŽ‰
.
.
#skirtmurah #skirtbunga #skirtlabuh #skirtmaxi #maxiskirt #printedskirt #skirtprinted #skirtbungamurah #skirtmaximurah #skirtprintedmurah #printedskirtmurah #maxiskirtmurah #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #skirtkembang

_
🐣 SKIRT MATTE POLYESTER 🐣
#bunchskirttaf
#fionaskirttaf

SKIRT LABUH TANPA JARANG & TAK NAMPAK BAYANG KAKI πŸ˜ƒ
.
🎯 Diperbuat drpd material Matte Polyester yang tak mudah renyuk, lembut & super flowy! Nak gosok pun kini lebih mudah ((kadang-kadang tak perlu gosok))
🎯 Full lining material ICE Jersey yang membuatkan skirt lebih sejuk & sesuai dgn iklim panas di Asia 🌷
🎯 Cutting flare (kembang) yang tak kedekut kain akan memberikan anda kebebasan & keselesaan maksima utk jalankan rutin harian yang sibuk
🎯 Datang dalam motif & warna-warna yang comel membuatkan anda lebih yakin melangkah dgn ceria 😍✨
🎯 Skirt dijamin 100% tak jarang sesuai utk memenuhi citarasa muslimah sejati. Kalau sayang ayah/suami, wajib ada! πŸ’–
.
πŸ—» FREE poslaju seluruh Malaysia
πŸ—» FREE discount voucher dalam setiap parcel
.
1 HELAI = RM55 termasuk postage πŸŽ‰
.
.
#skirtmurah #skirtbunga #skirtlabuh #skirtmaxi #maxiskirt #printedskirt #skirtprinted #skirtbungamurah #skirtmaximurah #skirtprintedmurah #printedskirtmurah #maxiskirtmurah #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #skirtkembang

VIDEO : STOK AVAILABLE
#YearEndSalebyRA masih berlangsung. Dapatkan segera skirt dgn potongan sehingga RM10 πŸ€—

#sayajual #hargastudent #koleksiraya #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia

CORDUROY DENIM SKIRT

Colour: Black, Khaki, Cocoa
Sky, Olive, Pink

Material: Corduroy denim ((100% non see through)).
.
Cutting: A-cut ((perfect for daily wear!)).
Waist: Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L).
Hip: 48inch
Length: 39inch (sesuai tinggi 155-160cm).
Extra: tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang.

RM65 ONLY!
βœ…FREE postage nationwide
βœ…FREE discount voucher in every purchase
βœ…FREE gift from our sponsored partner with min purchase of 2 skirts.
.

Real color may differ due to lighting and editing.

Order by whatsapp 0195586040 or click link at our bio.

CORDUROY DENIM SKIRT

Colour: Black, Khaki, Cocoa
Sky, Olive, Pink

Material: Corduroy denim ((100% non see through)).
.
Cutting: A-cut ((perfect for daily wear!)).
Waist: Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L).
Hip: 48inch
Length: 39inch (sesuai tinggi 155-160cm).
Extra: tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang.

RM65 ONLY!
βœ…FREE postage nationwide
βœ…FREE discount voucher in every purchase
βœ…FREE gift from our sponsored partner with min purchase of 2 skirts.
.

Real color may differ due to lighting and editing.

Order by whatsapp 0195586040 or click link at our bio.

Selamat pagi uolsss 🌈 Be beauty with Autumn Skirt. So gorgeous πŸ’ƒπŸΌ #sayajual #hargastudent #koleksiraya #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia

_
πŸŽ‚ ROSELLE SKIRT πŸŽ‚
#roselleskirttaf
.
🎯 Diperbuat drpd material Matte Polyester yang tak mudah renyuk, lembut & super flowy! Nak gosok pun kini lebih mudah ((kadang-kadang tak perlu gosok))
🎯 Full lining material ICE Jersey yang membuatkan skirt lebih sejuk & sesuai dgn iklim panas di Asia 🌷
🎯 Cutting flare (kembang) yang tak kedekut kain akan memberikan anda kebebasan & keselesaan maksima utk jalankan rutin harian yang sibuk
🎯 Datang dalam motif & warna-warna yang comel membuatkan anda lebih yakin melangkah dgn ceria 😍✨
🎯 Skirt dijamin 100% tak jarang sesuai utk memenuhi citarasa muslimah sejati. Kalau sayang ayah/suami, wajib ada! πŸ’–
.
.
HARGA: Sehelai skirt labuh tanpa jarang ni RM55 sahaja πŸ“’πŸ“’ .
🎁 FREE discount voucher dalam setiap parcel
🎁 FREE poslaju seluruh Malaysia
.
πŸ“² Whatsapp 013 369 0279 β›…
.
#skirtmurah #skirtbunga #skirtlabuh #skirtmaxi #maxiskirt #printedskirt #skirtprinted #skirtbungamurah #skirtmaximurah #skirtprintedmurah #printedskirtmurah #maxiskirtmurah #sayajualskirtΒ #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuhΒ #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirtΒ #skirtmalaysia #skirtkembang

_
🐣 SKIRT MATTE POLYESTER 🐣
#melureskirttaf

SKIRT LABUH TANPA JARANG & TAK NAMPAK BAYANG KAKI πŸ˜ƒ
.
🎯 Diperbuat drpd material Matte Polyester yang tak mudah renyuk, lembut & super flowy! Nak gosok pun kini lebih mudah ((kadang-kadang tak perlu gosok))
🎯 Full lining material ICE Jersey yang membuatkan skirt lebih sejuk & sesuai dgn iklim panas di Asia 🌷
🎯 Cutting flare (kembang) yang tak kedekut kain akan memberikan anda kebebasan & keselesaan maksima utk jalankan rutin harian yang sibuk
🎯 Datang dalam motif & warna-warna yang comel membuatkan anda lebih yakin melangkah dgn ceria 😍✨
🎯 Skirt dijamin 100% tak jarang sesuai utk memenuhi citarasa muslimah sejati. Kalau sayang ayah/suami, wajib ada! πŸ’–
.
πŸ—» FREE poslaju seluruh Malaysia
πŸ—» FREE discount voucher dalam setiap parcel
.
1 HELAI = RM55 termasuk postage πŸŽ‰
.
#skirtmurah #skirtbunga #skirtlabuh #skirtmaxi #maxiskirt #printedskirt #skirtprinted #skirtbungamurah #skirtmaximurah #skirtprintedmurah #printedskirtmurah #maxiskirtmurah #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #skirtkembang

_
🐣 SKIRT MATTE POLYESTER 🐣
#peonyskirttaf
SKIRT LABUH TANPA JARANG & TAK NAMPAK BAYANG KAKI πŸ˜ƒ
.
🎯 Diperbuat drpd material Matte Polyester yang tak mudah renyuk, lembut & super flowy! Nak gosok pun kini lebih mudah ((kadang-kadang tak perlu gosok))
🎯 Full lining material ICE Jersey yang membuatkan skirt lebih sejuk & sesuai dgn iklim panas di Asia 🌷
🎯 Cutting flare (kembang) yang tak kedekut kain akan memberikan anda kebebasan & keselesaan maksima utk jalankan rutin harian yang sibuk
🎯 Datang dalam motif & warna-warna yang comel membuatkan anda lebih yakin melangkah dgn ceria 😍✨
🎯 Skirt dijamin 100% tak jarang sesuai utk memenuhi citarasa muslimah sejati. Kalau sayang ayah/suami, wajib ada! πŸ’–
.
πŸ—» FREE poslaju seluruh Malaysia
πŸ—» FREE discount voucher dalam setiap parcel
.
1 HELAI = RM55 termasuk postage πŸŽ‰
.
.
#skirtmurah #skirtbunga #skirtlabuh #skirtmaxi #maxiskirt #printedskirt #skirtprinted #skirtbungamurah #skirtmaximurah #skirtprintedmurah #printedskirtmurah #maxiskirtmurah #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #skirtkembang

The Stella
.

RM55
FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ .
.
✨ A cutting skirt
✨ Material polyester crepe & Full lining
✨ Tidak jarang , Tidak panas, Tidak mudah renyuk
✨ Skirt jatuh flowy cutting ( Tidak ketat/melekap di kaki) βœ”οΈUkuran pinggang : 24-34 inch (fit xs till xl)
βœ”οΈLabuh skirt : 40 inch (fit height 155-173cm)
.

HOW TO ORDER ? 😎
πŸ“² Whatsapp 018 2517113
.

#sayajual #skirtmurah #princessskirt #floralskirt #skirtcorak #skirtbunga #sayajualskirtbunga #skirtprincess #skirtcantik #sayajualskirt

The Stella
.

RM55
FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ .
.
✨ A cutting skirt
✨ Material polyester crepe & Full lining
✨ Tidak jarang , Tidak panas, Tidak mudah renyuk
✨ Skirt jatuh flowy cutting ( Tidak ketat/melekap di kaki) βœ”οΈUkuran pinggang : 24-34 inch (fit xs till xl)
βœ”οΈLabuh skirt : 40 inch (fit height 155-173cm)
.

HOW TO ORDER ? 😎
πŸ“² Whatsapp 018 2517113
.

#sayajual #skirtmurah #princessskirt #floralskirt #skirtcorak #skirtbunga #sayajualskirtbunga #skirtprincess #skirtcantik #sayajualskirt

"Jadi lah seperti pohon yang tumbuh dan berbuah lebat. Di lempar dengan batu, Tapi membalas nya dengan buah πŸ˜”" .
.
Tak lah, sis tak sedih pun. Sis happy je.😊 walaupun Kita banyak masalah. Kita kena sentiasa Senyum okay? 😊 Biar Orang Nampak Kita happy. Allah saja yang tahu dalam hati kita 😊
.
.
#bungajamal #skirtbungajamal #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #hargaskirt #skirtbunga #malaysia #skirtcorak #niqabis #ajimaura #terapiinstagram #uitm #kuis #klcc #instafamous #igshop #agent #dropship #freepostage #setapak #gombak #poslaju #OOTD #bungajamalskirt #sayajualskirtprinted #sayajualskirtbunga

Assalamualaikum hai semua 😊 Apa khabar? Hihi 😊 Siapa nak tahu? Sis akan update skirt baru lagi tau! Nak akhir akhir tahun ni. Banyak pulak skirt baru nak keluar 😜😜😜 Best kan? Yang pasti nya tak jarang! And best sangat 😊 Sis akan update colour colour yang Ada. Nak tahu apa nama skirt ni? Stay tuned! Sat ja lagi sis update πŸ˜‹ Jangan lupa turn on notification tau πŸ€—
.
.
#bungajamal #skirtbungajamal #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #hargaskirt #skirtbunga #malaysia #skirtcorak #niqabis #ajimaura #terapiinstagram #uitm #kuis #klcc #instafamous #igshop #agent #dropship #freepostage #setapak #gombak #poslaju #OOTD #bungajamalskirt #sayajualskirtprinted #sayajualskirtbunga

NEW! NEW! NEW! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
LIMITED EDITION DENIM SKIRT YANG SESUAI DIPAKAI UNTUK KESEMUA JENIS EVENT πŸ˜‰
Jangan lepaskan peluang memiliki Skirt Denim yang super best ni!

Name: Denim skirt
Colour: Khaki
Outer material: Denim Corduroy
.
. *Cutting:* A-cut ((perfect for daily wear!))
*Waist:*
Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L)
*Hip:* 48inch
*Length:* 39inch (sesuai tinggi 155-160cm)
*Extra:* tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang

Harga: RM65
- 1pcs Denim skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Whatsapp sis joom!
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091

Pssssssttt!!! Pastikan beli yang original tau! Jangan disebabkan nak jimat RM5-10 anda tertipu dengan skirt tiruan yang jarang!
Pastikan skirt anda mempunyai label hitam bungajamal! <3

#skirtcantik #skirtlabuh #skirtbest #skirtbesar #skirttakjarang #skirttakpanas #skirtberkualiti #skirtbercorak #skirtbungabunga #skirtbungajamal #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah #sayajualskirtprinted #isellskirt

NEW! NEW! NEW! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
LIMITED EDITION DENIM SKIRT YANG SESUAI DIPAKAI UNTUK KESEMUA JENIS EVENT πŸ˜‰
Jangan lepaskan peluang memiliki Skirt Denim yang super best ni!

Name: Denim skirt
Colour: Khaki
Outer material: Denim Corduroy
.
. *Cutting:* A-cut ((perfect for daily wear!))
*Waist:*
Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L)
*Hip:* 48inch
*Length:* 39inch (sesuai tinggi 155-160cm)
*Extra:* tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang

Harga: RM65
- 1pcs Denim skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Whatsapp sis joom!
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091

Pssssssttt!!! Pastikan beli yang original tau! Jangan disebabkan nak jimat RM5-10 anda tertipu dengan skirt tiruan yang jarang!
Pastikan skirt anda mempunyai label hitam bungajamal! <3

#skirtcantik #skirtlabuh #skirtbest #skirtbesar #skirttakjarang #skirttakpanas #skirtberkualiti #skirtbercorak #skirtbungabunga #skirtbungajamal #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah #sayajualskirtprinted #isellskirt

NEW! NEW! NEW! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
LIMITED EDITION DENIM SKIRT YANG SESUAI DIPAKAI UNTUK KESEMUA JENIS EVENT πŸ˜‰
Jangan lepaskan peluang memiliki Skirt Denim yang super best ni!

Name: Denim skirt
Colour: Olive
Outer material: Denim Corduroy
.
. *Cutting:* A-cut ((perfect for daily wear!))
*Waist:*
Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L)
*Hip:* 48inch
*Length:* 39inch (sesuai tinggi 155-160cm)
*Extra:* tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang

Harga: RM65
- 1pcs Denim skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Whatsapp sis joom!
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091

Pssssssttt!!! Pastikan beli yang original tau! Jangan disebabkan nak jimat RM5-10 anda tertipu dengan skirt tiruan yang jarang!
Pastikan skirt anda mempunyai label hitam bungajamal! <3

#skirtcantik #skirtlabuh #skirtbest #skirtbesar #skirttakjarang #skirttakpanas #skirtberkualiti #skirtbercorak #skirtbungabunga #skirtbungajamal #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah #sayajualskirtprinted #isellskirt

NEW! NEW! NEW! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
LIMITED EDITION DENIM SKIRT YANG SESUAI DIPAKAI UNTUK KESEMUA JENIS EVENT πŸ˜‰
Jangan lepaskan peluang memiliki Skirt Denim yang super best ni!

Name: Denim skirt
Colour: Olive
Outer material: Denim Corduroy
.
. *Cutting:* A-cut ((perfect for daily wear!))
*Waist:*
Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L)
*Hip:* 48inch
*Length:* 39inch (sesuai tinggi 155-160cm)
*Extra:* tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang

Harga: RM65
- 1pcs Denim skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Whatsapp sis joom!
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091

Pssssssttt!!! Pastikan beli yang original tau! Jangan disebabkan nak jimat RM5-10 anda tertipu dengan skirt tiruan yang jarang!
Pastikan skirt anda mempunyai label hitam bungajamal! <3

#skirtcantik #skirtlabuh #skirtbest #skirtbesar #skirttakjarang #skirttakpanas #skirtberkualiti #skirtbercorak #skirtbungabunga #skirtbungajamal #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah #sayajualskirtprinted #isellskirt

NEW! NEW! NEW! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
LIMITED EDITION DENIM SKIRT YANG SESUAI DIPAKAI UNTUK KESEMUA JENIS EVENT πŸ˜‰
Jangan lepaskan peluang memiliki Skirt Denim yang super best ni!

Name: Denim skirt
Colour: Cocoa
Outer material: Denim Corduroy
.
. *Cutting:* A-cut ((perfect for daily wear!))
*Waist:*
Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L)
*Hip:* 48inch
*Length:* 39inch (sesuai tinggi 155-160cm)
*Extra:* tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang

Harga: RM65
- 1pcs Denim skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Whatsapp sis joom!
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091

Pssssssttt!!! Pastikan beli yang original tau! Jangan disebabkan nak jimat RM5-10 anda tertipu dengan skirt tiruan yang jarang!
Pastikan skirt anda mempunyai label hitam bungajamal! <3

#skirtcantik #skirtlabuh #skirtbest #skirtbesar #skirttakjarang #skirttakpanas #skirtberkualiti #skirtbercorak #skirtbungabunga #skirtbungajamal #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah #sayajualskirtprinted #isellskirt

NEW! NEW! NEW! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
LIMITED EDITION DENIM SKIRT YANG SESUAI DIPAKAI UNTUK KESEMUA JENIS EVENT πŸ˜‰
Jangan lepaskan peluang memiliki Skirt Denim yang super best ni!

Name: Denim skirt
Colour: Cocoa
Outer material: Denim Corduroy
.
. *Cutting:* A-cut ((perfect for daily wear!))
*Waist:*
Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L)
*Hip:* 48inch
*Length:* 39inch (sesuai tinggi 155-160cm)
*Extra:* tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang

Harga: RM65
- 1pcs Denim skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Whatsapp sis joom!
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091

Pssssssttt!!! Pastikan beli yang original tau! Jangan disebabkan nak jimat RM5-10 anda tertipu dengan skirt tiruan yang jarang!
Pastikan skirt anda mempunyai label hitam bungajamal! <3

#skirtcantik #skirtlabuh #skirtbest #skirtbesar #skirttakjarang #skirttakpanas #skirtberkualiti #skirtbercorak #skirtbungabunga #skirtbungajamal #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah #sayajualskirtprinted #isellskirt

NEW! NEW! NEW! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
LIMITED EDITION DENIM SKIRT YANG SESUAI DIPAKAI UNTUK KESEMUA JENIS EVENT πŸ˜‰
Jangan lepaskan peluang memiliki Skirt Denim yang super best ni!

Name: Denim skirt
Colour: Sky
Outer material: Denim Corduroy
.
. *Cutting:* A-cut ((perfect for daily wear!))
*Waist:*
Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L)
*Hip:* 48inch
*Length:* 39inch (sesuai tinggi 155-160cm)
*Extra:* tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang

Harga: RM65
- 1pcs Denim skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Whatsapp sis joom!
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091

Pssssssttt!!! Pastikan beli yang original tau! Jangan disebabkan nak jimat RM5-10 anda tertipu dengan skirt tiruan yang jarang!
Pastikan skirt anda mempunyai label hitam bungajamal! <3

#skirtcantik #skirtlabuh #skirtbest #skirtbesar #skirttakjarang #skirttakpanas #skirtberkualiti #skirtbercorak #skirtbungabunga #skirtbungajamal #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah #sayajualskirtprinted #isellskirt

NEW! NEW! NEW! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
LIMITED EDITION DENIM SKIRT YANG SESUAI DIPAKAI UNTUK KESEMUA JENIS EVENT πŸ˜‰
Jangan lepaskan peluang memiliki Skirt Denim yang super best ni!

Name: Denim skirt
Colour: Sky
Outer material: Denim Corduroy
.
. *Cutting:* A-cut ((perfect for daily wear!))
*Waist:*
Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L)
*Hip:* 48inch
*Length:* 39inch (sesuai tinggi 155-160cm)
*Extra:* tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang

Harga: RM65
- 1pcs Denim skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Whatsapp sis joom!
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091

Pssssssttt!!! Pastikan beli yang original tau! Jangan disebabkan nak jimat RM5-10 anda tertipu dengan skirt tiruan yang jarang!
Pastikan skirt anda mempunyai label hitam bungajamal! <3

#skirtcantik #skirtlabuh #skirtbest #skirtbesar #skirttakjarang #skirttakpanas #skirtberkualiti #skirtbercorak #skirtbungabunga #skirtbungajamal #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah #sayajualskirtprinted #isellskirt

NEW! NEW! NEW! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
LIMITED EDITION DENIM SKIRT YANG SESUAI DIPAKAI UNTUK KESEMUA JENIS EVENT πŸ˜‰
Jangan lepaskan peluang memiliki Skirt Denim yang super best ni!

Name: Denim skirt
Colour: Pink
Outer material: Denim Corduroy
.
. *Cutting:* A-cut ((perfect for daily wear!))
*Waist:*
Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L)
*Hip:* 48inch
*Length:* 39inch (sesuai tinggi 155-160cm)
*Extra:* tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang

Harga: RM65
- 1pcs Denim skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Whatsapp sis joom!
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091

Pssssssttt!!! Pastikan beli yang original tau! Jangan disebabkan nak jimat RM5-10 anda tertipu dengan skirt tiruan yang jarang!
Pastikan skirt anda mempunyai label hitam bungajamal! <3

#skirtcantik #skirtlabuh #skirtbest #skirtbesar #skirttakjarang #skirttakpanas #skirtberkualiti #skirtbercorak #skirtbungabunga #skirtbungajamal #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah #sayajualskirtprinted #isellskirt

NEW! NEW! NEW! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
LIMITED EDITION DENIM SKIRT YANG SESUAI DIPAKAI UNTUK KESEMUA JENIS EVENT πŸ˜‰
Jangan lepaskan peluang memiliki Skirt Denim yang super best ni!

Name: Denim skirt
Colour: Pink
Outer material: Denim Corduroy
.
. *Cutting:* A-cut ((perfect for daily wear!))
*Waist:*
Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L)
*Hip:* 48inch
*Length:* 39inch (sesuai tinggi 155-160cm)
*Extra:* tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang

Harga: RM65
- 1pcs Denim skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Whatsapp sis joom!
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091

Pssssssttt!!! Pastikan beli yang original tau! Jangan disebabkan nak jimat RM5-10 anda tertipu dengan skirt tiruan yang jarang!
Pastikan skirt anda mempunyai label hitam bungajamal! <3

#skirtcantik #skirtlabuh #skirtbest #skirtbesar #skirttakjarang #skirttakpanas #skirtberkualiti #skirtbercorak #skirtbungabunga #skirtbungajamal #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah #sayajualskirtprinted #isellskirt

NEW! NEW! NEW! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
LIMITED EDITION DENIM SKIRT YANG SESUAI DIPAKAI UNTUK KESEMUA JENIS EVENT πŸ˜‰
Jangan lepaskan peluang memiliki Skirt Denim yang super best ni!

Name: Denim skirt
Colour: Black
Outer material: Denim Corduroy
.
. *Cutting:* A-cut ((perfect for daily wear!))
*Waist:*
Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L)
*Hip:* 48inch
*Length:* 39inch (sesuai tinggi 155-160cm)
*Extra:* tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang

Harga: RM65
- 1pcs Denim skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Whatsapp sis joom!
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091

Pssssssttt!!! Pastikan beli yang original tau! Jangan disebabkan nak jimat RM5-10 anda tertipu dengan skirt tiruan yang jarang!
Pastikan skirt anda mempunyai label hitam bungajamal! <3

#skirtcantik #skirtlabuh #skirtbest #skirtbesar #skirttakjarang #skirttakpanas #skirtberkualiti #skirtbercorak #skirtbungabunga #skirtbungajamal #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah #sayajualskirtprinted #isellskirt

NEW! NEW! NEW! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
LIMITED EDITION DENIM SKIRT YANG SESUAI DIPAKAI UNTUK KESEMUA JENIS EVENT πŸ˜‰
Jangan lepaskan peluang memiliki Skirt Denim yang super best ni!

Name: Denim skirt
Colour: Black
Outer material: Denim Corduroy
.
. *Cutting:* A-cut ((perfect for daily wear!))
*Waist:*
Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 22-32inch (S-L)
*Hip:* 48inch
*Length:* 39inch (sesuai tinggi 155-160cm)
*Extra:* tempat letak tali pinggang/ribbon/aksesori kat pinggang

Harga: RM65
- 1pcs Denim skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Whatsapp sis joom!
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091

Pssssssttt!!! Pastikan beli yang original tau! Jangan disebabkan nak jimat RM5-10 anda tertipu dengan skirt tiruan yang jarang!
Pastikan skirt anda mempunyai label hitam bungajamal! <3

#skirtcantik #skirtlabuh #skirtbest #skirtbesar #skirttakjarang #skirttakpanas #skirtberkualiti #skirtbercorak #skirtbungabunga #skirtbungajamal #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah #sayajualskirtprinted #isellskirt

Grab yours now girls πŸ˜‰
πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• NEW ❗ NEW ❗ NEW ❗
Plain Skirt Vol.2 Bunga Jamal 😘
.

Jom ws sis ok πŸ˜‰
.
.
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091
πŸ“±+60124249091

#skirtcantik #skirtberkualiti #skirtbest #skirtkembang #skirttakjarang #skirttakpanas #skirtmurahmalaysia #skirtbungabunga #skirtbungajamal #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah #sayajualskirtprinted #skirtlabuh

JIKA KEKNA KONGSIKAN SKIRT APA PALING BEST, PALING SELESA & PALING SYOKK PAKAI UTK DAILYWEAR KORANG NAK TAHU TAK?? πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
Haihhh lama gila tunggu BUNGAJAMAL signature plain skirt ni restock kan! πŸ˜† Kalau pakai utk daily wear mmg best! 100% takyah iron, tak jarang & tak rimas dipakai! Kalau pakai dari pagi sampai ke malam pun tak melekit badan lah! Janji! πŸ˜„πŸ€šOk ni details our famous plain skirt:
.
.
Name: BUNGAJAMAL signature plain skirt
.
.
Material: matte polyester
.
.
Ukuran:
.
.
- Pinggang: stretchable 24-34inch (fit S-XL)
.
.
- Labuh: 40inch (fit height 155-170cm)

Harga : RM55 (FREE POSTAGE) πŸ’‹
.
.
#bungajamal #skirtbungajamal #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #igersmy #igersmalaysia #malaysia #skirtcorak #niqabis #ajimaura #terapiinstagram #uitm #kuis #klcc #instfamous #igshop #agent #dropship #freepostage #setapak #gombak #poslaju #OOTD #bungajamalskirt #sayajualskirtprinted #sayajualskirtbunga

Ini milik Siapa? 😍😍
.
.
Skirt bunga Jamal cantik cantik 😍 Yang penting tak jarang. And tak cepat kusut pun 😘
.
.
Ibu pregnant pun boleh pakai tau 😍Sebab getah dekat pinggang yang sangat selesa 😍
.
.
#bungajamal #skirtbungajamal #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #igersmy #igersmalaysia #malaysia #skirtcorak #niqabis #ajimaura #terapiinstagram #uitm #kuis #klcc #instfamous #igshop #agent #dropship #freepostage #setapak #gombak #poslaju #OOTD #bungajamalskirt #sayajualskirtprinted #sayajualskirtbunga

βœ“ Cutting yang labuh & selesa βœ“ Material polyester import yg sangat flowy! βœ“ Full lining hingga ke bawah βœ“ TIDAK jarang, TIDAK panas, TIDAK mudah renyuk βœ“ Mudah digosok (kadang-kadang tak perlu gosok pun!) CODE: LILY SKIRT
COLOUR: VIOLET
Material: Matte Polyester + full lining
Ukuran pinggang: 24-34inch (fit XS-XL)
Labuh skirt: 40inch (fit height 155-173cm)

HARGA SEHELAI: RM55 SAHAJA! βœ“PERCUMA DISCOUNT VOUCHER DALAM SETIAP PARCEL
βœ“PERCUMA POSTAGE SELURUH MALAYSIA
βœ“PERCUMA HADIAH MISTERI EKSKLUSIF DARIPADA KAMI DENGAN PEMBELIAN 2 HELAI KEATAS (SEMENTARA STOK MASIH ADA)

Whatsapp
<KOD SKIRT & WARNA><NAMA><ALAMAT><NOMBOR TELEFON>
ke +60196957716
#sayajual #isell#sayajualskirt #sayajualskirtbunga#sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt#sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia#skirtbrunei #skirtsingapore#skirtindonesia

βœ“ Cutting yang labuh & selesa βœ“ Material polyester import yg sangat flowy! βœ“ Full lining hingga ke bawah βœ“ TIDAK jarang, TIDAK panas, TIDAK mudah renyuk βœ“ Mudah digosok (kadang-kadang tak perlu gosok pun!) CODE: LILY SKIRT
COLOUR: SKY
Material: Matte Polyester + full lining
Ukuran pinggang: 24-34inch (fit XS-XL)
Labuh skirt: 40inch (fit height 155-173cm)

HARGA SEHELAI: RM55 SAHAJA! βœ“PERCUMA DISCOUNT VOUCHER DALAM SETIAP PARCEL
βœ“PERCUMA POSTAGE SELURUH MALAYSIA
βœ“PERCUMA HADIAH MISTERI EKSKLUSIF DARIPADA KAMI DENGAN PEMBELIAN 2 HELAI KEATAS (SEMENTARA STOK MASIH ADA)

Whatsapp
<KOD SKIRT & WARNA><NAMA><ALAMAT><NOMBOR TELEFON>
ke +60196957716
#sayajual #isell#sayajualskirt #sayajualskirtbunga#sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt#sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia#skirtbrunei #skirtsingapore#skirtindonesia

βœ“ Cutting yang labuh & selesa βœ“ Material polyester import yg sangat flowy! βœ“ Full lining hingga ke bawah βœ“ TIDAK jarang, TIDAK panas, TIDAK mudah renyuk βœ“ Mudah digosok (kadang-kadang tak perlu gosok pun!) CODE: MELURE SKIRT
COLOUR: WHITE
Material: Matte Polyester + full lining
Ukuran pinggang: 24-34inch (fit XS-XL)
Labuh skirt: 40inch (fit height 155-173cm)

HARGA SEHELAI: RM55 SAHAJA! βœ“PERCUMA DISCOUNT VOUCHER DALAM SETIAP PARCEL
βœ“PERCUMA POSTAGE SELURUH MALAYSIA
βœ“PERCUMA HADIAH MISTERI EKSKLUSIF DARIPADA KAMI DENGAN PEMBELIAN 2 HELAI KEATAS (SEMENTARA STOK MASIH ADA)

Whatsapp
<KOD SKIRT & WARNA><NAMA><ALAMAT><NOMBOR TELEFON>
ke +60196957716
#sayajual #isell#sayajualskirt #sayajualskirtbunga#sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt#sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia#skirtbrunei #skirtsingapore#skirtindonesia

βœ“ Cutting yang labuh & selesa βœ“ Material polyester import yg sangat flowy! βœ“ Full lining hingga ke bawah βœ“ TIDAK jarang, TIDAK panas, TIDAK mudah renyuk βœ“ Mudah digosok (kadang-kadang tak perlu gosok pun!) CODE: MELURE SKIRT
COLOUR: PEACH
Material: Matte Polyester + full lining
Ukuran pinggang: 24-34inch (fit XS-XL)
Labuh skirt: 40inch (fit height 155-173cm)

HARGA SEHELAI: RM55 SAHAJA! βœ“PERCUMA DISCOUNT VOUCHER DALAM SETIAP PARCEL
βœ“PERCUMA POSTAGE SELURUH MALAYSIA
βœ“PERCUMA HADIAH MISTERI EKSKLUSIF DARIPADA KAMI DENGAN PEMBELIAN 2 HELAI KEATAS (SEMENTARA STOK MASIH ADA)

Whatsapp
<KOD SKIRT & WARNA><NAMA><ALAMAT><NOMBOR TELEFON>
ke +60196957716
#sayajual #isell#sayajualskirt #sayajualskirtbunga#sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt#sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia#skirtbrunei #skirtsingapore#skirtindonesia

βœ“ Cutting yang labuh & selesa βœ“ Material polyester import yg sangat flowy! βœ“ Full lining hingga ke bawah βœ“ TIDAK jarang, TIDAK panas, TIDAK mudah renyuk βœ“ Mudah digosok (kadang-kadang tak perlu gosok pun!) CODE: MELURE SKIRT
COLOUR: BLACK
Material: Matte Polyester + full lining
Ukuran pinggang: 24-34inch (fit XS-XL)
Labuh skirt: 40inch (fit height 155-173cm)

HARGA SEHELAI: RM55 SAHAJA! βœ“PERCUMA DISCOUNT VOUCHER DALAM SETIAP PARCEL
βœ“PERCUMA POSTAGE SELURUH MALAYSIA
βœ“PERCUMA HADIAH MISTERI EKSKLUSIF DARIPADA KAMI DENGAN PEMBELIAN 2 HELAI KEATAS (SEMENTARA STOK MASIH ADA)

Whatsapp
<KOD SKIRT & WARNA><NAMA><ALAMAT><NOMBOR TELEFON>
ke +60196957716
#sayajual #isell#sayajualskirt #sayajualskirtbunga#sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt#sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia#skirtbrunei #skirtsingapore#skirtindonesia

βœ“ Cutting yang labuh & selesa βœ“ Material polyester import yg sangat flowy! βœ“ Full lining hingga ke bawah βœ“ TIDAK jarang, TIDAK panas, TIDAK mudah renyuk βœ“ Mudah digosok (kadang-kadang tak perlu gosok pun!) CODE: LILY SKIRT
COLOUR: VIOLET
Material: Matte Polyester + full lining
Ukuran pinggang: 24-34inch (fit XS-XL)
Labuh skirt: 40inch (fit height 155-173cm)

HARGA SEHELAI: RM55 SAHAJA! βœ“PERCUMA DISCOUNT VOUCHER DALAM SETIAP PARCEL
βœ“PERCUMA POSTAGE SELURUH MALAYSIA
βœ“PERCUMA HADIAH MISTERI EKSKLUSIF DARIPADA KAMI DENGAN PEMBELIAN 2 HELAI KEATAS (SEMENTARA STOK MASIH ADA)

Whatsapp
<KOD SKIRT & WARNA><NAMA><ALAMAT><NOMBOR TELEFON>
ke +60196957716
#sayajual #isell#sayajualskirt #sayajualskirtbunga#sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt#sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia#skirtbrunei #skirtsingapore#skirtindonesia #bazaarpaknil #sayajualmurah

βœ“ Cutting yang labuh & selesa βœ“ Material polyester import yg sangat flowy! βœ“ Full lining hingga ke bawah βœ“ TIDAK jarang, TIDAK panas, TIDAK mudah renyuk βœ“ Mudah digosok (kadang-kadang tak perlu gosok pun!) CODE: LILY SKIRT
COLOUR: VIOLET
Material: Matte Polyester + full lining
Ukuran pinggang: 24-34inch (fit XS-XL)
Labuh skirt: 40inch (fit height 155-173cm)

HARGA SEHELAI: RM55 SAHAJA! βœ“PERCUMA DISCOUNT VOUCHER DALAM SETIAP PARCEL
βœ“PERCUMA POSTAGE SELURUH MALAYSIA
βœ“PERCUMA HADIAH MISTERI EKSKLUSIF DARIPADA KAMI DENGAN PEMBELIAN 2 HELAI KEATAS (SEMENTARA STOK MASIH ADA)

Whatsapp
<KOD SKIRT & WARNA><NAMA><ALAMAT><NOMBOR TELEFON>
ke +60196957716
#sayajual #isell#sayajualskirt #sayajualskirtbunga#sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt#sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia#skirtbrunei #skirtsingapore#skirtindonesia #bazaarpaknil #sayajualmurah

βœ“ Cutting yang labuh & selesa βœ“ Material polyester import yg sangat flowy! βœ“ Full lining hingga ke bawah βœ“ TIDAK jarang, TIDAK panas, TIDAK mudah renyuk βœ“ Mudah digosok (kadang-kadang tak perlu gosok pun!) CODE: LILY SKIRT
COLOUR: VIOLET
Material: Matte Polyester + full lining
Ukuran pinggang: 24-34inch (fit XS-XL)
Labuh skirt: 40inch (fit height 155-173cm)

HARGA SEHELAI: RM55 SAHAJA! βœ“PERCUMA DISCOUNT VOUCHER DALAM SETIAP PARCEL
βœ“PERCUMA POSTAGE SELURUH MALAYSIA
βœ“PERCUMA HADIAH MISTERI EKSKLUSIF DARIPADA KAMI DENGAN PEMBELIAN 2 HELAI KEATAS (SEMENTARA STOK MASIH ADA)

Whatsapp
<KOD SKIRT & WARNA><NAMA><ALAMAT><NOMBOR TELEFON>
ke +60196957716
#sayajual #isell#sayajualskirt #sayajualskirtbunga#sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt#sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia#skirtbrunei #skirtsingapore#skirtindonesia #bazaarpaknil #sayajualmurah

βœ“ Cutting yang labuh & selesa βœ“ Material polyester import yg sangat flowy! βœ“ Full lining hingga ke bawah βœ“ TIDAK jarang, TIDAK panas, TIDAK mudah renyuk βœ“ Mudah digosok (kadang-kadang tak perlu gosok pun!) CODE: LILY SKIRT
COLOUR: SKY
Material: Matte Polyester + full lining
Ukuran pinggang: 24-34inch (fit XS-XL)
Labuh skirt: 40inch (fit height 155-173cm)

HARGA SEHELAI: RM55 SAHAJA! βœ“PERCUMA DISCOUNT VOUCHER DALAM SETIAP PARCEL
βœ“PERCUMA POSTAGE SELURUH MALAYSIA
βœ“PERCUMA HADIAH MISTERI EKSKLUSIF DARIPADA KAMI DENGAN PEMBELIAN 2 HELAI KEATAS (SEMENTARA STOK MASIH ADA)

Whatsapp
<KOD SKIRT & WARNA><NAMA><ALAMAT><NOMBOR TELEFON>
ke +60196957716
#sayajual #isell#sayajualskirt #sayajualskirtbunga#sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt#sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia#skirtbrunei #skirtsingapore#skirtindonesia #bazaarpaknil #sayajualmurah

βœ“ Cutting yang labuh & selesa βœ“ Material polyester import yg sangat flowy! βœ“ Full lining hingga ke bawah βœ“ TIDAK jarang, TIDAK panas, TIDAK mudah renyuk βœ“ Mudah digosok (kadang-kadang tak perlu gosok pun!) CODE: LILY SKIRT
COLOUR: SKY
Material: Matte Polyester + full lining
Ukuran pinggang: 24-34inch (fit XS-XL)
Labuh skirt: 40inch (fit height 155-173cm)

HARGA SEHELAI: RM55 SAHAJA! βœ“PERCUMA DISCOUNT VOUCHER DALAM SETIAP PARCEL
βœ“PERCUMA POSTAGE SELURUH MALAYSIA
βœ“PERCUMA HADIAH MISTERI EKSKLUSIF DARIPADA KAMI DENGAN PEMBELIAN 2 HELAI KEATAS (SEMENTARA STOK MASIH ADA)

Whatsapp
<KOD SKIRT & WARNA><NAMA><ALAMAT><NOMBOR TELEFON>
ke +60196957716
#sayajual #isell#sayajualskirt #sayajualskirtbunga#sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt#sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia#skirtbrunei #skirtsingapore#skirtindonesia #bazaarpaknil #sayajualmurah

βœ“ Cutting yang labuh & selesa βœ“ Material polyester import yg sangat flowy! βœ“ Full lining hingga ke bawah βœ“ TIDAK jarang, TIDAK panas, TIDAK mudah renyuk βœ“ Mudah digosok (kadang-kadang tak perlu gosok pun!) CODE: LILY SKIRT
COLOUR: SKY
Material: Matte Polyester + full lining
Ukuran pinggang: 24-34inch (fit XS-XL)
Labuh skirt: 40inch (fit height 155-173cm)

HARGA SEHELAI: RM55 SAHAJA! βœ“PERCUMA DISCOUNT VOUCHER DALAM SETIAP PARCEL
βœ“PERCUMA POSTAGE SELURUH MALAYSIA
βœ“PERCUMA HADIAH MISTERI EKSKLUSIF DARIPADA KAMI DENGAN PEMBELIAN 2 HELAI KEATAS (SEMENTARA STOK MASIH ADA)

Whatsapp
<KOD SKIRT & WARNA><NAMA><ALAMAT><NOMBOR TELEFON>
ke +60196957716
#sayajual #isell#sayajualskirt #sayajualskirtbunga#sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt#sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia#skirtbrunei #skirtsingapore#skirtindonesia #bazaarpaknil #sayajualmurah

Goodnight princess! πŸ‘‘ Have a nice days 😍
.
.
Semoga Allah permudahkan segala urusan harini ☺️
.
.
Jom dapat kan skirt bunga Jamal selagi stock masih ada 😘😘
.
.
#bungajamal #skirtbungajamal #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #igersmy #igersmalaysia #malaysia #skirtcorak #niqabis #ajimaura #terapiinstagram #uitm #kuis #klcc #instfamous #igshop #agent #dropship #freepostage #setapak #gombak #poslaju #OOTD #bungajamalskirt #sayajualskirtprinted #sayajualskirtbunga

A little styling tips here : β€˜Travel With Me’
.

Key: Key: Perfect for travelling. Just match our Skirts Chapter Eliana in white with a pastel shade of sweat shirt! Complete your look with dark colours shawl that you’ve brought in your suitcase. There you’ll have a sweet decent look 🌷
.
.
Skirtschapter : Mint Evelyn .
HOW TO ORDER ?
.
πŸ“² Whatsapp 013 6402326 πŸ“² Whatsapp 013 6402326
πŸ“² Whatsapp 013 6402326
.

#sayajual #skirtmurah #princessskirt #floralskirt #skirtcorak #skirtbunga #sayajualskirtbunga #skirtprincess #skirtcantik #sayajualskirt

Istimewa sepanjang bulan ini, sis kasi korg can lah grab skirt πŸ’―% tanpa jarang ni.
.
YES! YES! YES!
YES! YES! YES!
#YearEndSalebyRA
Suka tak korang?
Potongan sehingga RM10 tau 😲
.
NOW! Harga skirt;
RM 75 ⏩ RM 65
.
Lagi?
βœ”οΈFREE POSTAGE TO SM (ADD RM2 TO SS)
βœ”οΈFREE VOUCHER
βœ”οΈFREE GIFT
.
Rugi tau tak cuba 😘 DM/ws sis cepat ye. Link ws dkt bio ye πŸ“²

#sayajual #hargastudent #koleksiraya #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia

Istimewa sepanjang bulan ini, sis kasi korg can lah grab skirt πŸ’―% tanpa jarang ni.
.
YES! YES! YES!
YES! YES! YES!
#YearEndSalebyRA
Suka tak korang?
Potongan sehingga RM10 tau 😲
.
NOW! Harga skirt;
RM 75 ⏩ RM 65
.
Lagi?
βœ”οΈFREE POSTAGE TO SM (ADD RM2 TO SS)
βœ”οΈFREE VOUCHER
βœ”οΈFREE GIFT
.
Rugi tau tak cuba 😘 DM/ws sis cepat ye. Link ws dkt bio ye πŸ“²

#sayajual #hargastudent #koleksiraya #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags