#sayajualskirtbunga

15684 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah.. Dah selesai untuk hari nihh.. #sayajualskirtbunga #bungajamal

SENANG NAK MIX & MATCH

Bagi sesiapa yang tak tahu nak mix kan baju2 yang korang ada dengan skirt yang mana, haa ni..skirt hitam Bunga Jamal kan hado.
.
Skirt tanpa jarang dengan cutting kembang memudahkan hidup korang sepanjang hari. minimal ironing membuatkan korang pantas bersiap utk keluar ;-)
.
whatsapp 0126324417

#durrah_collection #bungajamalskirt #skirtpolyester #skirtlabuh #skirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualskirtbunga #sayajualskirtmurah

hye hakak hakak semua ni sis nak bagitahu bunga jamal skirt ni dah RESTOCKED LAST BATCH tau!!
.
.
Jadi siapa cepat dia dapat!πŸ˜‰ Memang ramai dah tanya!
.
.
berminat ke tu? jangan tunggu lagi! cepat cepat whatsapps sis owkeyyπŸ‘Œ0198187944
.
.
#comefirstcomeserve #bungajamalskirt #bungajamal2017 #lawasangat #sayajualskirtbunga #skirt#skirttakjarang

πŸ“– SKIRTS CHAPTER : CHAPTER 5
.
RM50 FREE POSTAGE 😍
.
βœ” A cutting skirt
βœ” Material polyester & Full lining
πŸ™…πŸ» Tidak jarang , Tidak panas, Tidak mudah renyuk
βœ” Skirt jatuh flowy cutting ( Tidak ketat/ melekap di kaki)

Ukuran pinggang : 24-34 inch (fit xs till xl)
Labuh skirt : 40 inch (fit height 155-173cm)
.

HOW TO ORDER ? 😎
πŸ“² Whatsapp 013 6402326
.

#sayajual #skirtmurah #princessskirt #floralskirt #skirtcorak #skirtbunga #sayajualskirtbunga #skirtprincess #skirtcantik #sayajualskirt #raya2017 #saleraya2017

LIMITED EDITION GLORY SKIRT!
.

Bayangkan pagi-pagi sibuk nak pergi kerja, sis pilih utk pakai Glory skirt yang indah dengan cetakan bunga Roman yang exclusive. Pakai pulak dgn blouse polos & hijab labuh warna pastel yang comel-comel. Bila sis melangkah je--- fuhhh!! Semua pandang! Sejuk je mata memandang.

1 HELAI LIMITED EDITION GLORY SKIRT = RM65
>>FREE poslaju seluruh Malaysia!
>>FREE discount voucher dalam setiap parcel
>>FREE hadiah tajaan penaja untuk belian 2 helai keatas!
.
Jom whatsapp cik iman!
0195586040.

#sayajualΒ #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #skirtplain #plainskirt #basicskirt #skirtbasic #ootd #igmashup #aurainsta

Limited edition yg ni available lg!!
.
RM65 FREE POSTAGE
.
Limited xdpt kt mana2 ni

Ws sis lelaju k utk order
πŸ“²0196024909

These are our customers donning BAHAMAS in Maroon & Emerald. . 😍😍 Jom be a apart of @bungajamalby 's team. Skirt abstract & floral kembang kembus gitu πŸ˜€ .

Whatsapp πŸ“² 013-6219644. .

#skirt #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #skirtfloral #skirtbunga #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtmuslimah #skirtmattepolyester #skirtmurah #skirtmurahmalaysia

Morning uolss. Ada nak selit order tak? Haaa stok sgt2 limited tau. Wasup sis je ok πŸ€—

#sayajual #hargastudent #koleksiraya #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia

hye hakak hakak semua ni sis nak bagitahu bunga jamal skirt ni dah RESTOCKED LAST BATCH tau!!
.
.
Jadi siapa cepat dia dapat!πŸ˜‰ Memang ramai dah tanya!
.
.
berminat ke tu? jangan tunggu lagi! cepat cepat whatsapps sis owkeyyπŸ‘Œ0198187944
.
.
#comefirstcomeserve #bungajamalskirt #bungajamal2017 #lawasangat #sayajualskirtbunga #skirt#skirttakjarang

MOST RECENT

πŸ“– SKIRTS CHAPTER : CHAPTER 5
.
RM50 FREE POSTAGE 😍
.
βœ” A cutting skirt
βœ” Material polyester & Full lining
πŸ™…πŸ» Tidak jarang , Tidak panas, Tidak mudah renyuk
βœ” Skirt jatuh flowy cutting ( Tidak ketat/ melekap di kaki)

Ukuran pinggang : 24-34 inch (fit xs till xl)
Labuh skirt : 40 inch (fit height 155-173cm)
.

HOW TO ORDER ? 😎
πŸ“² Whatsapp 013 6402326
.

#sayajual #skirtmurah #princessskirt #floralskirt #skirtcorak #skirtbunga #sayajualskirtbunga #skirtprincess #skirtcantik #sayajualskirt #raya2017 #saleraya2017

πŸ“– SKIRTS CHAPTER : CHAPTER 5
.
RM50 FREE POSTAGE 😍
.
βœ” A cutting skirt
βœ” Material polyester & Full lining
πŸ™…πŸ» Tidak jarang , Tidak panas, Tidak mudah renyuk
βœ” Skirt jatuh flowy cutting ( Tidak ketat/ melekap di kaki)

Ukuran pinggang : 24-34 inch (fit xs till xl)
Labuh skirt : 40 inch (fit height 155-173cm)
.

HOW TO ORDER ? 😎
πŸ“² Whatsapp 013 6402326
.

#sayajual #skirtmurah #princessskirt #floralskirt #skirtcorak #skirtbunga #sayajualskirtbunga #skirtprincess #skirtcantik #sayajualskirt #raya2017 #saleraya2017

πŸ“– SKIRTS CHAPTER : CHAPTER 5
.
RM50 FREE POSTAGE 😍
.
βœ” A cutting skirt
βœ” Material polyester & Full lining
πŸ™…πŸ» Tidak jarang , Tidak panas, Tidak mudah renyuk
βœ” Skirt jatuh flowy cutting ( Tidak ketat/ melekap di kaki)

Ukuran pinggang : 24-34 inch (fit xs till xl)
Labuh skirt : 40 inch (fit height 155-173cm)
.

HOW TO ORDER ? 😎
πŸ“² Whatsapp 013 6402326
.

#sayajual #skirtmurah #princessskirt #floralskirt #skirtcorak #skirtbunga #sayajualskirtbunga #skirtprincess #skirtcantik #sayajualskirt #raya2017 #saleraya2017

VIDEO : FULL LINING

Material kain kami guna matte polyester dan lining pula ice jersey. Sangat2 selesa, sejuk dan tidak melekap badan. Warna lining pula sama dengan warna kain. Tidaklah ganjil kan tiba2 kain warna kuning, lining pula hitam. Fully lining tau. ❎ half, ❎ suku. Lining sampai bawah. InsyaAllah skirt kami ❎ jarang πŸ‘ 

#sayajual #hargastudent #koleksiraya #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia

LIMITED EDITION GLORY SKIRT!
.

Bayangkan pagi-pagi sibuk nak pergi kerja, sis pilih utk pakai Glory skirt yang indah dengan cetakan bunga Roman yang exclusive. Pakai pulak dgn blouse polos & hijab labuh warna pastel yang comel-comel. Bila sis melangkah je--- fuhhh!! Semua pandang! Sejuk je mata memandang.

1 HELAI LIMITED EDITION GLORY SKIRT = RM65
>>FREE poslaju seluruh Malaysia!
>>FREE discount voucher dalam setiap parcel
>>FREE hadiah tajaan penaja untuk belian 2 helai keatas!
.
Jom whatsapp cik iman!
0195586040.

#sayajualΒ #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #skirtplain #plainskirt #basicskirt #skirtbasic #ootd #igmashup #aurainsta

Limited edition yg ni available lg!!
.
RM65 FREE POSTAGE
.
Limited xdpt kt mana2 ni

Ws sis lelaju k utk order
πŸ“²0196024909

Jangan lepaskan peluang trakhir korang utk dapatkan SKIRT PEONYπŸ”₯πŸ”₯
.
Ni last batch tauu. Lepas ni xde dh skirt peony :'(
.
So ws sis lelaju k klau nkk
0196024909

Available stock!!
.
RM55 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Stok dh makin sikit😱
.
Pm sis lelaju tau
πŸ“²+60196024909

LIMITED EDITION GLORY SKIRT!
.

Bayangkan pagi-pagi sibuk nak pergi kerja, sis pilih utk pakai Glory skirt yang indah dengan cetakan bunga Roman yang exclusive. Pakai pulak dgn blouse polos & hijab labuh warna pastel yang comel-comel. Bila sis melangkah je--- fuhhh!! Semua pandang! Sejuk je mata memandang.

1 HELAI LIMITED EDITION GLORY SKIRT = RM65
>>FREE poslaju seluruh Malaysia!
>>FREE discount voucher dalam setiap parcel
>>FREE hadiah tajaan penaja untuk belian 2 helai keatas!
.
Jom whatsapp cik iman!
0195586040.

#sayajualΒ #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #skirtplain #plainskirt #basicskirt #skirtbasic #ootd #igmashup #aurainsta

LIMITED EDITION GLORY SKIRT!
.

Bayangkan pagi-pagi sibuk nak pergi kerja, sis pilih utk pakai Glory skirt yang indah dengan cetakan bunga Roman yang exclusive. Pakai pulak dgn blouse polos & hijab labuh warna pastel yang comel-comel. Bila sis melangkah je--- fuhhh!! Semua pandang! Sejuk je mata memandang.

1 HELAI LIMITED EDITION GLORY SKIRT = RM65
>>FREE poslaju seluruh Malaysia!
>>FREE discount voucher dalam setiap parcel
>>FREE hadiah tajaan penaja untuk belian 2 helai keatas!
.
Jom whatsapp cik iman!
0195586040.

#sayajualΒ #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #skirtplain #plainskirt #basicskirt #skirtbasic #ootd #igmashup #aurainsta

LIMITED EDITION GLORY SKIRT!
.

Bayangkan pagi-pagi sibuk nak pergi kerja, sis pilih utk pakai Glory skirt yang indah dengan cetakan bunga Roman yang exclusive. Pakai pulak dgn blouse polos & hijab labuh warna pastel yang comel-comel. Bila sis melangkah je--- fuhhh!! Semua pandang! Sejuk je mata memandang.

1 HELAI LIMITED EDITION GLORY SKIRT = RM65
>>FREE poslaju seluruh Malaysia!
>>FREE discount voucher dalam setiap parcel
>>FREE hadiah tajaan penaja untuk belian 2 helai keatas!
.
Jom whatsapp cik iman!
0195586040.

#sayajualΒ #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #skirtplain #plainskirt #basicskirt #skirtbasic #ootd #igmashup #aurainsta

LIMITED EDITION GLORY SKIRT!
.

Bayangkan pagi-pagi sibuk nak pergi kerja, sis pilih utk pakai Glory skirt yang indah dengan cetakan bunga Roman yang exclusive. Pakai pulak dgn blouse polos & hijab labuh warna pastel yang comel-comel. Bila sis melangkah je--- fuhhh!! Semua pandang! Sejuk je mata memandang.

1 HELAI LIMITED EDITION GLORY SKIRT = RM65
>>FREE poslaju seluruh Malaysia!
>>FREE discount voucher dalam setiap parcel
>>FREE hadiah tajaan penaja untuk belian 2 helai keatas!
.
Jom whatsapp cik iman!
0195586040.

#sayajualΒ #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #skirtplain #plainskirt #basicskirt #skirtbasic #ootd #igmashup #aurainsta

LIMITED EDITION GLORY SKIRT!
.

Bayangkan pagi-pagi sibuk nak pergi kerja, sis pilih utk pakai Glory skirt yang indah dengan cetakan bunga Roman yang exclusive. Pakai pulak dgn blouse polos & hijab labuh warna pastel yang comel-comel. Bila sis melangkah je--- fuhhh!! Semua pandang! Sejuk je mata memandang.

1 HELAI LIMITED EDITION GLORY SKIRT = RM65
>>FREE poslaju seluruh Malaysia!
>>FREE discount voucher dalam setiap parcel
>>FREE hadiah tajaan penaja untuk belian 2 helai keatas!
.
Jom whatsapp cik iman!
0195586040.

#sayajualΒ #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #skirtplain #plainskirt #basicskirt #skirtbasic #ootd #igmashup #aurainsta

hye hakak hakak semua ni sis nak bagitahu bunga jamal skirt ni dah RESTOCKED LAST BATCH tau!!
.
.
Jadi siapa cepat dia dapat!πŸ˜‰ Memang ramai dah tanya!
.
.
berminat ke tu? jangan tunggu lagi! cepat cepat whatsapps sis owkeyyπŸ‘Œ0198187944
.
.
#comefirstcomeserve #bungajamalskirt #bungajamal2017 #lawasangat #sayajualskirtbunga #skirt#skirttakjarang

hye hakak hakak semua ni sis nak bagitahu bunga jamal skirt ni dah RESTOCKED LAST BATCH tau!!
.
.
Jadi siapa cepat dia dapat!πŸ˜‰ Memang ramai dah tanya!
.
.
berminat ke tu? jangan tunggu lagi! cepat cepat whatsapps sis owkeyyπŸ‘Œ0198187944
.
.
#comefirstcomeserve #bungajamalskirt #bungajamal2017 #lawasangat #sayajualskirtbunga #skirt#skirttakjarang

Morning uolss πŸ™‹πŸΌ Nak cantik2 nak pergi mana tu? Jom lagi cantik bersama skirt kami ni. Ada nak selit order utk postage πŸ€—

#sayajual #hargastudent #koleksiraya #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia

AUTUMN SKIRT DGN MATERIAL 5X LEBIH SEJUK & SUPER IRONLESS! ⚑😍😍😍.
.
*Name:* Autumn skirt
*Colour:* Navy, Scarlet, Cocoa
*Outer material:* ironless pamo
*Lining material:* ice jersey
.
.
*Harga : RM65
- 1pc Autumn skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Untuk order whatsapp cik iman 0195586040.
Nak laju klik link kat bio tau.

#sayajualΒ #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #ootd #igmashup #aurainsta

AUTUMN SKIRT DGN MATERIAL 5X LEBIH SEJUK & SUPER IRONLESS! ⚑😍😍😍.
.
*Name:* Autumn skirt
*Colour:* Navy, Scarlet, Cocoa
*Outer material:* ironless pamo
*Lining material:* ice jersey
.
.
*Harga : RM65
- 1pc Autumn skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Untuk order whatsapp cik iman 0195586040.
Nak laju klik link kat bio tau.

#sayajualΒ #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #ootd #igmashup #aurainsta

AUTUMN SKIRT DGN MATERIAL 5X LEBIH SEJUK & SUPER IRONLESS! ⚑😍😍😍.
.
*Name:* Autumn skirt
*Colour:* Navy, Scarlet, Cocoa
*Outer material:* ironless pamo
*Lining material:* ice jersey
.
.
*Harga : RM65
- 1pc Autumn skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Untuk order whatsapp cik iman 0195586040.
Nak laju klik link kat bio tau.

#sayajualΒ #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #ootd #igmashup #aurainsta

Most Popular Instagram Hashtags