[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualshampoosantanmurah

183 posts

TOP POSTS

Suko nyo mek zara bole ikut ibu pos brg2 customers..
#nuraisyazara
#5monthsold
#sayajualshampoosantanmurah
#sayajualtudungkanak2

SHAMPOO SANTAN
JUALAN MELETOPS DI PASARAN!!😍😍😍
Anda Mengalami Masalah sprti
▶Rambut Gugur
▶Masalah Kelelumur
▶Rambut Tak Lebat
▶Kulit Kepala Kering/Berkerak 💥JANGAN RISAU ! ANDA ADA JALAN PENYELESAIAN 😘 INILAHHH⤵
💕💕SHAMPOO SANTAN💕💕
💕💕SHAMPOO SANTAN💕💕 Belum cubaa belum tahu kan?😉 GRABB NOW ! Hargaa kasihh sayangg 😍😍 BERMINAT? 📲 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Ada lagi yang berminat dengan shampoo santan power yg tengah viral ni? 🙋🙋
.
Testimoni menimbun nau2 . Laku keras!
.
Berminat nak cuba?
Whatsapp laju2 utk order +6 0103772459 .
.
#sayajual #sayajualmurah #shampoo #shampoosantan #shampoosantanviral #shampoosantanmurah
#sayajualshamposantan
#sayajualshampoosantanmurah #syampoo #syampoosantan #quputeh #terlajaklaris #suamikupalingsweet #syampoosantanmurah #kelemumur #rambutlurus #rambutgugur #visitmyigshop #shampoosantankualalumpur

Berhari raya kita hari ni..nasi impit kuah kacang in da house..kacang tu saje xmo bg hncurr..bru la mkn ada crunchy2 ckit bila gigit...ahaksss...smbil2 tunggu kita cod shampoo ptg ni kita layan dlu lah.... #nasiimpitkuahkacang
#syukuralhamdulillah
#sayajualshampoosantanmurah
#rezekisentiasaada

Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya" 😘

Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN 📲 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Shampoo santan....
JUALAN MELETOPS DI PASARAN!!😍😍😍
Anda Mengalami Masalah sprti
▶Rambut Gugur
▶Masalah Kelelumur
▶Rambut Tak Lebat
▶Kulit Kepala Kering/Berkerak 💥JANGAN RISAU ! ANDA ADA JALAN PENYELESAIAN 😘 INILAHHH⤵
💕💕SHAMPOO SANTAN💕💕
💕💕SHAMPOO SANTAN💕💕 Belum cubaa belum tahu kan?😉 GRABB NOW ! Hargaa kasihh sayangg 😍😍 BERMINAT?
Pm📲 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

#Rambut #cantik #rambut #sihat

Jomm btukar kepada shampoo santan, santan asli tnpa paraben & SLS yg menyebabkan rambut rusak, kelemumur & gugur... 📲 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Shampoo santan ni bukan la barang ajaib yg pakai terus rambut tu okay, tp insyallah klu pakai dgn konsistent rambut akn mnjdi sihat... Tak kan la pakai hari ni esok terus nak nampak hasil.

Ada orang, alhamdulillah sekali pakai dah nampak perubahan positif pada rambut & kulit kepala.

Ada orang lain pula, kena ambil masa sikit.

Ia bergantung dengan tahap kesihatan rambut tiap individu.

Teruskan penggunaan & bilas bersih-bersih.

InsyaAllah ia mampu membantu menyihatkan rambut anda sehingga ke akar umbi.

Berminat pm 016 4460234

Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk(free), menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas (caj fuel rm3 luar kwsn)

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

MOST RECENT

Feedback dri customer yg menggunakan shampoo Santan,.. Trima ksih.. Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Berminat Watsapp :016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Jangan lupa follow admin tau.Jangan malu2 sbb admin tgh bermurah hati nak bagi harga special dan freegift🎁

Jomm dapatkann sekarang📢 Shampoo santan & Wonderhair oil.

#shampoosantanviralhomelab
#sayagunashampoosantan
#sayajualshampoosantan
#sayajualshampoosantanmurah
#wonderhairoil

Shampoo santan organik (homemade), bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya" 😘

Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Watsapp :016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya" 😘

Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Watsapp :016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml shampoo santan (ss)
Harga RM 72.00 /100ml wonder hair oil (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

📣 #WonderHairOil 🌻
❤Untuk kegunaan harian atau rawatan minyak panas❤
.
🍊Kandungan : Minyak kelapa, Minyak biji bunga matahari, Pro Vitamin B5, Pati Minyak Oren🍊
.
🌴Kebaikan 🌴
==========
1) Utk rambut yg lebih kuat & licin
2) Utk mencegah kelemumur & merangsang pertumbuhan rambut baru
3) Memberi kelembapan tambahan utk merawat rambut rosak
4) Melambatkan pertumbuhan uban
.
💁Cara guna harian 💁

1) Selepas bersyampu menggunakan #ShampooSantan, biarkan rambut hampir kering, boleh la di sapu #WonderHairOil ke rambut bermula dari *akar hingga ke hujung*. Biarkan kering secara semulajadi. Tak perlu dibilas. 🌷CARA INI SESUAI UNTUK RAMBUT KERING & NORMAL🌷

2) Selepas bersyampu menggunakan #ShampooSantan, biarkan rambut hampir kering, boleh la di sapu #WonderHairOil ke rambut bermula dari *tengah2 rambut hingga ke hujung* . Baki (sisa2 minyak) ditangan boleh la ditekap2 ke kulit kepala. Biarkan kering secara semulajadi. Tak perlu dibilas.🌷CARA INI SESUAI UNTUK RAMBUT JNS BERMINYAK🌷
.
🌸RAWATAN MNYAK PANAS - sesuai utk seminggu sekali penggunaan🌸
==================
👇Cara rawatan minyak panas wonder hair oil :
1. Tuangkan minyak pada bekas kecil yg tahan panas
2. Panaskan atas dapur/mikrowave. Jangan sampai mendidih
3. Tunggu sehingga minyak sedikit sejuk dan boleh di sentuh
4. Lumurkan ke seluruh kulit kepala dan rambut
5. Biarkan sekurang-kurangnya 30 minit atau semalaman
6. Basuh dan bilas dengan bersih
.
WS #0102626487👌
#agentdropshipdiperlukan #dropshipdiperlukan
#agentshampoosantanmyhomelab #shampoosantanorganic
#sayajualshampoosantanmurah #shampoosantankotabharu #shampoosantankb #shampoosantankelantan #shampoosantanklate #shampoosantancod #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanhomemade #testimonishampoosantan #testimoniwonderhairoil
#mumtazresourcesbyrjnurain

Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya" 😘

Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Watsapp :016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Testimoni Dari penguna shmpoo Santan.. Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya" 😘

Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Watsapp :016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

#inst10 PROMOSI SHAMPOO SANTAN!! Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya"
Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN
Berminat pm. 016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Promosi hebat dgn pembelian wonder hair oil (leave on) free 1botol shampoo santan 250ml

Tunggu apa lagi, jom cuba wonder hair oil.. Berminat pm 016 4460234

Harga RM 72.00 /100ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #wonderhair #oil #coconutoil #minyakkelapa #asli #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

SHAMPOO SANTAN MY HOME LAB 📢 READY STOCK

Harga @nanabeauty.shop :
RM 29 exc pos

WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
Payment sebelum 3 PM on working days terus pos pada hari yg sama.
__

MY HOME LAB SHAMPOO SANTAN

Kaedah rawatan traditional utk rambut dan kulit kepala bermasalah. Diperkaya dengan perahan limau puruttt. Nyahhh segala masalah rambut dan kulit kepala

Keistimewaan :
🌻 Membantu menghitamkan rambut
🌻 Mempercepatkan pertumbuhan rambut
🌻 Mengatasi masalah kelemumur
🌻 Mengatasi masalah rambut beruban
🌻 Melembapkan kulit kepala
🌻 Mencegah & mengatasi rambut rosak
🌻 Mencegah keguguran rambut
🌻 Digunakan sebagai conditional rambut
🌻 Mampu menjadikan rambut anda lebih berkilau

#myhomelabshampoosantanmurah #myhomelabshampoosantan #myhomelabshampoosantanoriginal #myhomelabshampoosantan #myhomelabshampoosantanhomemade #myhomelabshampoosantanmalaysia #myhomelabshampoosantanjohor #myhomelabshampoosantankluang #myhomelabshampoosantanborong #myhomelabshampoosantanoriginalmurah #myhomelabshampoosantan #shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanoriginal #shampoosantanbymyhomelab #shampoosantanjohor #shampoosantankluang #shampoosantanmalaysia #shampoosantanhomelab #shampoosantanhomade
#shampoosantannnbs #shampoosantan #shampoosantanmurah #shampoosantanoriginal #shampoosantanmurahoriginal #sayajualshampoosantan #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantanoriginal #sayajualshampoosantanmurahoriginal #sayajualshampoo

Promosi hebat dgn pembelian wonder hair oil (leave on) free 1botol shampoo santan 250ml

Tunggu apa lagi, jom cuba wonder hair oil.. Berminat pm 016 4460234

Harga RM 72.00 /100ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #wonderhair #oil #coconutoil #minyakkelapa #asli #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya"
Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Berminat Kmu watsapp sja ni
no. 016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Wonder hair promotion!!! Pembelian 1 botol wonder hair 100ml free shampoo santan 250ml dgn harga RM72 (SS)

Berminat pm 016 4460234

COD area kk (free), menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas (caj fuel)

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Shampoo santan ni bukan la barang ajaib yg pakai terus rambut tu okay, tp insyallah klu pakai dgn konsistent rambut akn mnjdi sihat... Tak kan la pakai hari ni esok terus nak nampak hasil.

Ada orang, alhamdulillah sekali pakai dah nampak perubahan positif pada rambut & kulit kepala.

Ada orang lain pula, kena ambil masa sikit.

Ia bergantung dengan tahap kesihatan rambut tiap individu.

Teruskan penggunaan & bilas bersih-bersih.

InsyaAllah ia mampu membantu menyihatkan rambut anda sehingga ke akar umbi.

Berminat pm 016 4460234

Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk(free), menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas (caj fuel rm3 luar kwsn)

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Smoga urusan hari ni d permudahkan...amiinn

Klu ada yg nak selit oder shampoo santan bole pm 0164460234

Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk (free), menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas (luar kwsn fuel caj rm3)

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

#rambutcantik #rambut #sihat, cepat2 tinggal sehari jak lagi...LG jimat dgn pembelian 2botol keats... Pelbagai masalah mampu diselesaikan ✔ RAMBUT GUGUR BERKURANGAN
✔ KELEMUMUR BERKURANGAN
✔ TIADA LAGI KULIT KEPALA GATAL
✔ TIADA LAGI KULIT KEPALA MENGELUPAS
✔ RAMBUT LEMBUT
✔ RAMBUT BERCABANG DAH LURUS

Berminat pm 016 4460234 (Agent sah ID MHL 2278)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Most Popular Instagram Hashtags