[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualshampoosantanmurah

186 posts

TOP POSTS

Suko nyo mek zara bole ikut ibu pos brg2 customers..
#nuraisyazara
#5monthsold
#sayajualshampoosantanmurah
#sayajualtudungkanak2

Promosi hebat dgn pembelian wonder hair oil (leave on) free 1botol shampoo santan 250ml

Tunggu apa lagi, jom cuba wonder hair oil.. Berminat pm 016 4460234

Harga RM 72.00 /100ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #wonderhair #oil #coconutoil #minyakkelapa #asli #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Ada lagi yang berminat dengan shampoo santan power yg tengah viral ni? ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
Testimoni menimbun nau2 . Laku keras!
.
Berminat nak cuba?
Whatsapp laju2 utk order +6 0103772459 .
.
#sayajual #sayajualmurah #shampoo #shampoosantan #shampoosantanviral #shampoosantanmurah
#sayajualshamposantan
#sayajualshampoosantanmurah #syampoo #syampoosantan #quputeh #terlajaklaris #suamikupalingsweet #syampoosantanmurah #kelemumur #rambutlurus #rambutgugur #visitmyigshop #shampoosantankualalumpur

Cara gunakan #shampoosantan ni macam shampoo yang biasa awak guna tu juga. Kalau boleh perapkan dalam 2-3 minit, massage2 sikit kulit kepala, lepas tu baru bilas bersih-bersih.

Kalau bilas tak bersih, sisa-sisa xhantan gum ni akan buatkan rasa kesat pada rambut. Dan lagi satu, #shampoosantan ni buihnya kurang sebab tiada kandungan SLS yang meriah dengan buih tapi menyebabkan kulit kering dan boleh jadi penyebab kanser ๐Ÿ˜ฑ
.
Harga yang sangat berpatutan
100% fresh & natural ๐Ÿ’–
.
Hanya RM29 sm | RM32 ss
Postage RM8 sm | RM12 ss
.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– .
๐Ÿ“ฑWhatsapp +60195977284

#sayajualonline#sayajualshampoosantanmurah#rambutsihat#bebaskelumumur#codpenang#
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– .

" TERBARU ! FORMULA LUAR BIASA LEBATKAN RAMBUT KINI TELAH TIBA DI
MALAYSIA "." RAMBUT GUGUR? RAMBUT KASAR? KULIT KEPALA GATAL2"? SEMUA MASALAH NI HANYA MAMPU DIATASI DGN SHAMPOO SANTAN.
BABY 6 BULAN KE ATAS PUN BOLEH GUNA TAU

Shampoo Santan ialah merupakan syampoo yang dihasilkan secara homemade
berasaskan petua & bahan tradisional yg telah terbukti berhasil sejak turun temurun
bg merawat masalah rambut dan kulit kepala...Biasa yang ada anak kecil pasti ada
masalah rambut anak dimakan bantal atau rambut anak tumbuh tak sekata.. Lebih-lebih lagi bila anak-anak baru lepas bercukur.. Dengan Shampoo Santan mampu merawat masalah ini..Anak2 yang ada ekzema
pun boleh pakai tanpa sebarang kesan negatif. Jomla jimat, kos rawatan dengan
Shampoo Santan ni rm0.48 sen je sehari tau..Dahla selamat dan bebas bahan
kimia, guna bahan-bahan yang atok nenek moyang kita dah guna
sejak zaman dulu lagi pulak tu.. SANTAN!!! FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SHAMPOO SANTAN

Membantu mengelakkan keguguran rambut
Membantu merawat kelemumur
Membantu merawat kulit kepala kering
Membantu melegakan kegatalan kulit kepala
Membantu merangsang pertumbuhan rambut
bau yang segar
Membantu menguatkan rambut
Membantu melembutkan rambut
Membantu melawan kelemumur & rambut bercabang
Membantu menyuburkan kulit kepala & rambut
Membantu mengawal minyak berlebihan
Membantu mengelakkan botak & rambut beruban

Harga : RM60 untuk 2 botol
Free Postage and Free Gift ๐ŸŽ โ˜Ž๏ธwhatsapp 01117884661 untuk pembelian

#shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanviral #shampoosantanoriginal #shampoosantankl #shampoosantanpenang #shampoosantankajang #shampoosantanasli #shampoosantanmalaysia #shampoosantanorganik #shampoosantanhq #sayajualshampoo #sayajualshampoosantan #sayajualshampoomurah #sayajualshampoosantanmurah #freepostagemalaysia #freepostage #freegift #baazarpaknilprodukkecantikkan #baazarpaknil #kedaikosmetik #kedaimurah

Promosi hebat dgn pembelian wonder hair oil (leave on) free 1botol shampoo santan 250ml

Tunggu apa lagi, jom cuba wonder hair oil.. Berminat pm 016 4460234

Harga RM 72.00 /100ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #wonderhair #oil #coconutoil #minyakkelapa #asli #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Feedback dri customer yg menggunakan shampoo Santan,.. Trima ksih.. Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Berminat Watsapp :016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya" ๐Ÿ˜˜

Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Shampoo santan....
JUALAN MELETOPS DI PASARAN!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Anda Mengalami Masalah sprti
โ–ถRambut Gugur
โ–ถMasalah Kelelumur
โ–ถRambut Tak Lebat
โ–ถKulit Kepala Kering/Berkerak ๐Ÿ’ฅJANGAN RISAU ! ANDA ADA JALAN PENYELESAIAN ๐Ÿ˜˜ INILAHHHโคต
๐Ÿ’•๐Ÿ’•SHAMPOO SANTAN๐Ÿ’•๐Ÿ’•
๐Ÿ’•๐Ÿ’•SHAMPOO SANTAN๐Ÿ’•๐Ÿ’• Belum cubaa belum tahu kan?๐Ÿ˜‰ GRABB NOW ! Hargaa kasihh sayangg ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ BERMINAT?
Pm๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

MOST RECENT

๐Ÿ…๐Ÿ…Promosi Depavali๐Ÿ…๐Ÿ… Bermula 18hb hingga 22 Oktober 2017 ( 5 hari)

Semenanjung
==========
Sebotol Rm35 (cas postage)
2 botol Rm70 ( Free Postage)

Sabah/Srwk
Sebotol Rm38 (cas postage)
Dua botol Rm76 (Free Postage)

Harga combo
Semenanjung Rm89
Sbh Srwk Rm95 ==================########

Untuk 3 botol Promosi Rm99 (Tak termasuk postage) ===================######

Untuk customer yg beli pakej combo 2 botol atau 3 botol sepanjang tempoh promosi customer layak untuk dapat 1 tiket cabutan bertuah..Cabutan akan dibuat pada 24hb oct.. Berminat bole
Watsapp :016 446 0234
Harga RM 38.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

" TERBARU ! FORMULA LUAR BIASA LEBATKAN RAMBUT KINI TELAH TIBA DI
MALAYSIA "." RAMBUT GUGUR? RAMBUT KASAR? KULIT KEPALA GATAL2"? SEMUA MASALAH NI HANYA MAMPU DIATASI DGN SHAMPOO SANTAN.
BABY 6 BULAN KE ATAS PUN BOLEH GUNA TAU

Shampoo Santan ialah merupakan syampoo yang dihasilkan secara homemade
berasaskan petua & bahan tradisional yg telah terbukti berhasil sejak turun temurun
bg merawat masalah rambut dan kulit kepala...Biasa yang ada anak kecil pasti ada
masalah rambut anak dimakan bantal atau rambut anak tumbuh tak sekata.. Lebih-lebih lagi bila anak-anak baru lepas bercukur.. Dengan Shampoo Santan mampu merawat masalah ini..Anak2 yang ada ekzema
pun boleh pakai tanpa sebarang kesan negatif. Jomla jimat, kos rawatan dengan
Shampoo Santan ni rm0.48 sen je sehari tau..Dahla selamat dan bebas bahan
kimia, guna bahan-bahan yang atok nenek moyang kita dah guna
sejak zaman dulu lagi pulak tu.. SANTAN!!! FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SHAMPOO SANTAN

Membantu mengelakkan keguguran rambut
Membantu merawat kelemumur
Membantu merawat kulit kepala kering
Membantu melegakan kegatalan kulit kepala
Membantu merangsang pertumbuhan rambut
bau yang segar
Membantu menguatkan rambut
Membantu melembutkan rambut
Membantu melawan kelemumur & rambut bercabang
Membantu menyuburkan kulit kepala & rambut
Membantu mengawal minyak berlebihan
Membantu mengelakkan botak & rambut beruban

Harga : RM60 untuk 2 botol
Free Postage and Free Gift ๐ŸŽ โ˜Ž๏ธwhatsapp 01117884661 untuk pembelian

#shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanviral #shampoosantanoriginal #shampoosantankl #shampoosantanpenang #shampoosantankajang #shampoosantanasli #shampoosantanmalaysia #shampoosantanorganik #shampoosantanhq #sayajualshampoo #sayajualshampoosantan #sayajualshampoomurah #sayajualshampoosantanmurah #freepostagemalaysia #freepostage #freegift #baazarpaknilprodukkecantikkan #baazarpaknil #kedaikosmetik #kedaimurah

" TERBARU ! FORMULA LUAR BIASA LEBATKAN RAMBUT KINI TELAH TIBA DI
MALAYSIA "." RAMBUT GUGUR? RAMBUT KASAR? KULIT KEPALA GATAL2"? SEMUA MASALAH NI HANYA MAMPU DIATASI DGN SHAMPOO SANTAN.
BABY 6 BULAN KE ATAS PUN BOLEH GUNA TAU

Shampoo Santan ialah merupakan syampoo yang dihasilkan secara homemade
berasaskan petua & bahan tradisional yg telah terbukti berhasil sejak turun temurun
bg merawat masalah rambut dan kulit kepala...Biasa yang ada anak kecil pasti ada
masalah rambut anak dimakan bantal atau rambut anak tumbuh tak sekata.. Lebih-lebih lagi bila anak-anak baru lepas bercukur.. Dengan Shampoo Santan mampu merawat masalah ini..Anak2 yang ada ekzema
pun boleh pakai tanpa sebarang kesan negatif. Jomla jimat, kos rawatan dengan
Shampoo Santan ni rm0.48 sen je sehari tau..Dahla selamat dan bebas bahan
kimia, guna bahan-bahan yang atok nenek moyang kita dah guna
sejak zaman dulu lagi pulak tu.. SANTAN!!! FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SHAMPOO SANTAN

Membantu mengelakkan keguguran rambut
Membantu merawat kelemumur
Membantu merawat kulit kepala kering
Membantu melegakan kegatalan kulit kepala
Membantu merangsang pertumbuhan rambut
bau yang segar
Membantu menguatkan rambut
Membantu melembutkan rambut
Membantu melawan kelemumur & rambut bercabang
Membantu menyuburkan kulit kepala & rambut
Membantu mengawal minyak berlebihan
Membantu mengelakkan botak & rambut beruban

Harga : RM60 untuk 2 botol
Free Postage and Free Gift ๐ŸŽ โ˜Ž๏ธwhatsapp 01117884661 untuk pembelian

#shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanviral #shampoosantanoriginal #shampoosantankl #shampoosantanpenang #shampoosantankajang #shampoosantanasli #shampoosantanmalaysia #shampoosantanorganik #shampoosantanhq #sayajualshampoo #sayajualshampoosantan #sayajualshampoomurah #sayajualshampoosantanmurah #freepostagemalaysia #freepostage #freegift #baazarpaknilprodukkecantikkan #baazarpaknil #kedaikosmetik #kedaimurah

" TERBARU ! FORMULA LUAR BIASA LEBATKAN RAMBUT KINI TELAH TIBA DI
MALAYSIA "." RAMBUT GUGUR? RAMBUT KASAR? KULIT KEPALA GATAL2"? SEMUA MASALAH NI HANYA MAMPU DIATASI DGN SHAMPOO SANTAN.
BABY 6 BULAN KE ATAS PUN BOLEH GUNA TAU

Shampoo Santan ialah merupakan syampoo yang dihasilkan secara homemade
berasaskan petua & bahan tradisional yg telah terbukti berhasil sejak turun temurun
bg merawat masalah rambut dan kulit kepala...Biasa yang ada anak kecil pasti ada
masalah rambut anak dimakan bantal atau rambut anak tumbuh tak sekata.. Lebih-lebih lagi bila anak-anak baru lepas bercukur.. Dengan Shampoo Santan mampu merawat masalah ini..Anak2 yang ada ekzema
pun boleh pakai tanpa sebarang kesan negatif. Jomla jimat, kos rawatan dengan
Shampoo Santan ni rm0.48 sen je sehari tau..Dahla selamat dan bebas bahan
kimia, guna bahan-bahan yang atok nenek moyang kita dah guna
sejak zaman dulu lagi pulak tu.. SANTAN!!! FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SHAMPOO SANTAN

Membantu mengelakkan keguguran rambut
Membantu merawat kelemumur
Membantu merawat kulit kepala kering
Membantu melegakan kegatalan kulit kepala
Membantu merangsang pertumbuhan rambut
bau yang segar
Membantu menguatkan rambut
Membantu melembutkan rambut
Membantu melawan kelemumur & rambut bercabang
Membantu menyuburkan kulit kepala & rambut
Membantu mengawal minyak berlebihan
Membantu mengelakkan botak & rambut beruban

Harga : RM60 untuk 2 botol
Free Postage and Free Gift ๐ŸŽ โ˜Ž๏ธwhatsapp 01117884661 untuk pembelian

#shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanviral #shampoosantanoriginal #shampoosantankl #shampoosantanpenang #shampoosantankajang #shampoosantanasli #shampoosantanmalaysia #shampoosantanorganik #shampoosantanhq #sayajualshampoo #sayajualshampoosantan #sayajualshampoomurah #sayajualshampoosantanmurah #freepostagemalaysia #freepostage #freegift #baazarpaknilprodukkecantikkan #baazarpaknil #kedaikosmetik #kedaimurah

" TERBARU ! FORMULA LUAR BIASA LEBATKAN RAMBUT KINI TELAH TIBA DI
MALAYSIA "." RAMBUT GUGUR? RAMBUT KASAR? KULIT KEPALA GATAL2"? SEMUA MASALAH NI HANYA MAMPU DIATASI DGN SHAMPOO SANTAN.
BABY 6 BULAN KE ATAS PUN BOLEH GUNA TAU

Shampoo Santan ialah merupakan syampoo yang dihasilkan secara homemade
berasaskan petua & bahan tradisional yg telah terbukti berhasil sejak turun temurun
bg merawat masalah rambut dan kulit kepala...Biasa yang ada anak kecil pasti ada
masalah rambut anak dimakan bantal atau rambut anak tumbuh tak sekata.. Lebih-lebih lagi bila anak-anak baru lepas bercukur.. Dengan Shampoo Santan mampu merawat masalah ini..Anak2 yang ada ekzema
pun boleh pakai tanpa sebarang kesan negatif. Jomla jimat, kos rawatan dengan
Shampoo Santan ni rm0.48 sen je sehari tau..Dahla selamat dan bebas bahan
kimia, guna bahan-bahan yang atok nenek moyang kita dah guna
sejak zaman dulu lagi pulak tu.. SANTAN!!! FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SHAMPOO SANTAN

Membantu mengelakkan keguguran rambut
Membantu merawat kelemumur
Membantu merawat kulit kepala kering
Membantu melegakan kegatalan kulit kepala
Membantu merangsang pertumbuhan rambut
bau yang segar
Membantu menguatkan rambut
Membantu melembutkan rambut
Membantu melawan kelemumur & rambut bercabang
Membantu menyuburkan kulit kepala & rambut
Membantu mengawal minyak berlebihan
Membantu mengelakkan botak & rambut beruban

Harga : RM60 untuk 2 botol
Free Postage and Free Gift ๐ŸŽ โ˜Ž๏ธwhatsapp 01117884661 untuk pembelian

#shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanviral #shampoosantanoriginal #shampoosantankl #shampoosantanpenang #shampoosantankajang #shampoosantanasli #shampoosantanmalaysia #shampoosantanorganik #shampoosantanhq #sayajualshampoo #sayajualshampoosantan #sayajualshampoomurah #sayajualshampoosantanmurah #freepostagemalaysia #freepostage #freegift #baazarpaknilprodukkecantikkan #baazarpaknil #kedaikosmetik #kedaimurah

" TERBARU ! FORMULA LUAR BIASA LEBATKAN RAMBUT KINI TELAH TIBA DI
MALAYSIA "." RAMBUT GUGUR? RAMBUT KASAR? KULIT KEPALA GATAL2"? SEMUA MASALAH NI HANYA MAMPU DIATASI DGN SHAMPOO SANTAN.
BABY 6 BULAN KE ATAS PUN BOLEH GUNA TAU

Shampoo Santan ialah merupakan syampoo yang dihasilkan secara homemade
berasaskan petua & bahan tradisional yg telah terbukti berhasil sejak turun temurun
bg merawat masalah rambut dan kulit kepala...Biasa yang ada anak kecil pasti ada
masalah rambut anak dimakan bantal atau rambut anak tumbuh tak sekata.. Lebih-lebih lagi bila anak-anak baru lepas bercukur.. Dengan Shampoo Santan mampu merawat masalah ini..Anak2 yang ada ekzema
pun boleh pakai tanpa sebarang kesan negatif. Jomla jimat, kos rawatan dengan
Shampoo Santan ni rm0.48 sen je sehari tau..Dahla selamat dan bebas bahan
kimia, guna bahan-bahan yang atok nenek moyang kita dah guna
sejak zaman dulu lagi pulak tu.. SANTAN!!! FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SHAMPOO SANTAN

Membantu mengelakkan keguguran rambut
Membantu merawat kelemumur
Membantu merawat kulit kepala kering
Membantu melegakan kegatalan kulit kepala
Membantu merangsang pertumbuhan rambut
bau yang segar
Membantu menguatkan rambut
Membantu melembutkan rambut
Membantu melawan kelemumur & rambut bercabang
Membantu menyuburkan kulit kepala & rambut
Membantu mengawal minyak berlebihan
Membantu mengelakkan botak & rambut beruban

Harga : RM60 untuk 2 botol
Free Postage and Free Gift ๐ŸŽ โ˜Ž๏ธwhatsapp 01117884661 untuk pembelian

#shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanviral #shampoosantanoriginal #shampoosantankl #shampoosantanpenang #shampoosantankajang #shampoosantanasli #shampoosantanmalaysia #shampoosantanorganik #shampoosantanhq #sayajualshampoo #sayajualshampoosantan #sayajualshampoomurah #sayajualshampoosantanmurah #freepostagemalaysia #freepostage #freegift #baazarpaknilprodukkecantikkan #baazarpaknil #kedaikosmetik #kedaimurah

Feedback dri customer yg menggunakan shampoo Santan,.. Trima ksih.. Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Berminat Watsapp :016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Jangan lupa follow admin tau.Jangan malu2 sbb admin tgh bermurah hati nak bagi harga special dan freegift๐ŸŽ

Jomm dapatkann sekarang๐Ÿ“ข Shampoo santan & Wonderhair oil.

#shampoosantanviralhomelab
#sayagunashampoosantan
#sayajualshampoosantan
#sayajualshampoosantanmurah
#wonderhairoil

Shampoo santan organik (homemade), bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya" ๐Ÿ˜˜

Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Watsapp :016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya" ๐Ÿ˜˜

Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Watsapp :016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml shampoo santan (ss)
Harga RM 72.00 /100ml wonder hair oil (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya" ๐Ÿ˜˜

Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Watsapp :016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Testimoni Dari penguna shmpoo Santan.. Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya" ๐Ÿ˜˜

Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Watsapp :016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

#inst10 PROMOSI SHAMPOO SANTAN!! Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya"
Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN
Berminat pm. 016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Promosi hebat dgn pembelian wonder hair oil (leave on) free 1botol shampoo santan 250ml

Tunggu apa lagi, jom cuba wonder hair oil.. Berminat pm 016 4460234

Harga RM 72.00 /100ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #wonderhair #oil #coconutoil #minyakkelapa #asli #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

SHAMPOO SANTAN MY HOME LAB ๐Ÿ“ข READY STOCK

Harga @nanabeauty.shop :
RM 29 exc pos

WhatsApp๐Ÿ“ฑ: 016-585-1195 (Nana)
Payment sebelum 3 PM on working days terus pos pada hari yg sama.
__

MY HOME LAB SHAMPOO SANTAN

Kaedah rawatan traditional utk rambut dan kulit kepala bermasalah. Diperkaya dengan perahan limau puruttt. Nyahhh segala masalah rambut dan kulit kepala

Keistimewaan :
๐ŸŒป Membantu menghitamkan rambut
๐ŸŒป Mempercepatkan pertumbuhan rambut
๐ŸŒป Mengatasi masalah kelemumur
๐ŸŒป Mengatasi masalah rambut beruban
๐ŸŒป Melembapkan kulit kepala
๐ŸŒป Mencegah & mengatasi rambut rosak
๐ŸŒป Mencegah keguguran rambut
๐ŸŒป Digunakan sebagai conditional rambut
๐ŸŒป Mampu menjadikan rambut anda lebih berkilau

#myhomelabshampoosantanmurah #myhomelabshampoosantan #myhomelabshampoosantanoriginal #myhomelabshampoosantan #myhomelabshampoosantanhomemade #myhomelabshampoosantanmalaysia #myhomelabshampoosantanjohor #myhomelabshampoosantankluang #myhomelabshampoosantanborong #myhomelabshampoosantanoriginalmurah #myhomelabshampoosantan #shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanoriginal #shampoosantanbymyhomelab #shampoosantanjohor #shampoosantankluang #shampoosantanmalaysia #shampoosantanhomelab #shampoosantanhomade
#shampoosantannnbs #shampoosantan #shampoosantanmurah #shampoosantanoriginal #shampoosantanmurahoriginal #sayajualshampoosantan #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantanoriginal #sayajualshampoosantanmurahoriginal #sayajualshampoo

Promosi hebat dgn pembelian wonder hair oil (leave on) free 1botol shampoo santan 250ml

Tunggu apa lagi, jom cuba wonder hair oil.. Berminat pm 016 4460234

Harga RM 72.00 /100ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #wonderhair #oil #coconutoil #minyakkelapa #asli #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya"
Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Berminat Kmu watsapp sja ni
no. 016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Wonder hair promotion!!! Pembelian 1 botol wonder hair 100ml free shampoo santan 250ml dgn harga RM72 (SS)

Berminat pm 016 4460234

COD area kk (free), menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas (caj fuel)

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Shampoo santan ni bukan la barang ajaib yg pakai terus rambut tu okay, tp insyallah klu pakai dgn konsistent rambut akn mnjdi sihat... Tak kan la pakai hari ni esok terus nak nampak hasil.

Ada orang, alhamdulillah sekali pakai dah nampak perubahan positif pada rambut & kulit kepala.

Ada orang lain pula, kena ambil masa sikit.

Ia bergantung dengan tahap kesihatan rambut tiap individu.

Teruskan penggunaan & bilas bersih-bersih.

InsyaAllah ia mampu membantu menyihatkan rambut anda sehingga ke akar umbi.

Berminat pm 016 4460234

Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk(free), menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas (caj fuel rm3 luar kwsn)

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Smoga urusan hari ni d permudahkan...amiinn

Klu ada yg nak selit oder shampoo santan bole pm 0164460234

Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk (free), menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas (luar kwsn fuel caj rm3)

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

#rambutcantik #rambut #sihat, cepat2 tinggal sehari jak lagi...LG jimat dgn pembelian 2botol keats... Pelbagai masalah mampu diselesaikan โœ” RAMBUT GUGUR BERKURANGAN
โœ” KELEMUMUR BERKURANGAN
โœ” TIADA LAGI KULIT KEPALA GATAL
โœ” TIADA LAGI KULIT KEPALA MENGELUPAS
โœ” RAMBUT LEMBUT
โœ” RAMBUT BERCABANG DAH LURUS

Berminat pm 016 4460234 (Agent sah ID MHL 2278)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Tinggal 2 hari lagi promosi shampoo santan... Berminat Pm
๐Ÿ“ฒ 016 4460234 (ID MHL 2278) AGEN SAH SHAMPOO SANTAN
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Testimoni dari customer slps mnggunakan shampoo santan...jomm Cuba shampoo santan, skrg ni tgh promosi, lbh jimat dgn pembelian 2botol keats...promosi hrga shampoo santan sehingga 30 Apr 17.. ๐Ÿ“ฒ direct watsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://goo.gl/Osq9si

Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Pastikan anda membeli shampoo santan yg original ya... ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Agent sah shampoo santan (ID MHL2278)

Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Berhari raya kita hari ni..nasi impit kuah kacang in da house..kacang tu saje xmo bg hncurr..bru la mkn ada crunchy2 ckit bila gigit...ahaksss...smbil2 tunggu kita cod shampoo ptg ni kita layan dlu lah.... #nasiimpitkuahkacang
#syukuralhamdulillah
#sayajualshampoosantanmurah
#rezekisentiasaada

SHAMPOO SANTAN
JUALAN MELETOPS DI PASARAN!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Anda Mengalami Masalah sprti
โ–ถRambut Gugur
โ–ถMasalah Kelelumur
โ–ถRambut Tak Lebat
โ–ถKulit Kepala Kering/Berkerak ๐Ÿ’ฅJANGAN RISAU ! ANDA ADA JALAN PENYELESAIAN ๐Ÿ˜˜ INILAHHHโคต
๐Ÿ’•๐Ÿ’•SHAMPOO SANTAN๐Ÿ’•๐Ÿ’•
๐Ÿ’•๐Ÿ’•SHAMPOO SANTAN๐Ÿ’•๐Ÿ’• Belum cubaa belum tahu kan?๐Ÿ˜‰ GRABB NOW ! Hargaa kasihh sayangg ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ BERMINAT? ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Woww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑshampoo santan ada bt promosi...jimat dgn pembelian 2 botol keats...promosi hrga sehingga 30 April 2017..cepat2 grab... ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃSALE SALE SALE!!! Shampoo santan

JIMAT dgn pembelian 2botol keats, sah sehingga 30 APRIL 17.... ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Suko nyo mek zara bole ikut ibu pos brg2 customers..
#nuraisyazara
#5monthsold
#sayajualshampoosantanmurah
#sayajualtudungkanak2

Lma xpost shampoo santan, bru baik dri sakit, nenek kmbali ke rahmatullah, Al fatihah bt arwah nenek...
Dan bru abis kursus... Mlm ni cod area bundusan dlu... ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Masi mencari shampoo yg sesuai dgn anda??? Mngkin shampoo Cuba shampoo santan.........shampoo santan ni mnggunkan bahan2 natural, so insyallah teda kesan2 yg mnakutkan...bahan2 utama shampoo santan;-
- Menggunkan SANTAN ASLI
- Pati minyak oren
- Minyak rosemary
- Minyak kelapa
- Dan yg paling penting bebas PARABEN, SLS & SILICON

Best jak kan sbb mnggunkan bahan ASLI... ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Ada lagi yang berminat dengan shampoo santan power yg tengah viral ni? ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
Harga :RM30
Postsge :RM8sm/RM11 ss
wassap 017-6778476
wassap 017-6778476
wassap 017-6778476
.
.
#sayajual #sayajualmurah #shampoo #shampoosantan #shampoosantanjohorbahru #shampoosantanbatupahat #shampoosantanmurah
#sayajualshamposantan
#sayajualshampoosantanmurah #syampoo #syampoosantan #suamikupalingsweet #syampoosantanmurah

Masi mencari shampoo yg sesuai dgn anda??? Mngkin shampoo santan jwpnya...jomm Cuba shampoo santan.........shampoo santan ni mnggunkan bahan2 natural, so insyallah teda kesan2 yg bole memudartkan...bahan2 utama shampoo santan;-
- Menggunkan SANTAN ASLI
- Pati minyak oren
- Minyak rosemary
- Minyak kelapa
- Dan yg paling penting bebas PARABEN, SLS & SILICON

Kelebihan shampoo santan:-
โ˜‘ mngurangkan rambut gugur
โ˜‘ rambut lebih lembut
โ˜‘ senang Di urus
โ˜‘ kurang gatal kulit kepala
โ˜‘ kelemumur kurang
โ˜‘ rambut pn lebat Dan hitam

Kelebihan produk:
Semua jenis lapisan orang boleh menggunakannya, tiada spesifik tertentu , lelaki/perempuan/org dewasa/kanak2 dan sebagainya. ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni,

Antara Bahan2 utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa
-Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN

Watsapp
016 446 0234
Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Shampoo santan terbaik...
Tiada lagi masalah rambut selepas menggunakan SHAMPOO SANTAN #santanasli #rambutsihat #rambutcantik #bebas PARABEN, SLS & SILICON

Pelbagai masalah mampu diselesaikan
โœ” RAMBUT GUGUR BERKURANGAN
โœ” KELEMUMUR BERKURANGAN
โœ” TIADA LAGI KULIT KEPALA GATAL
โœ” TIADA LAGI KULIT KEPALA MENGELUPAS
โœ” RAMBUT LEMBUT
โœ” RAMBUT BERCABANG DAH LURUS

Kelebihan produk:
Semua jenis lapisan orang boleh menggunakannya, tiada spesifik tertentu , lelaki/perempuan/org dewasa/kanak2 dan sebagainya. ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

5 tips menghindarkan masalah kelemumur wanita bertudung.

1)keringkan rambut selepas mandi dan sebelum memakai tudung

2) sentiasa mencuci rambut dengan setiap hari. Syampu rambut setiap 2 hari sekali.
3)Pakai shampoo yang bebas sls, silikon & paraben. ๐Ÿ˜‰

4)Sapu minyak kelapa dara @ minyak zaitun selepas mandi & bersyampu

5) sikat rambut dengan rapi. Jangan biarkan rambut tidak terurus. Seelok2nya sikat sekli sehari pd waktu pgi kerana pd masa ini myk asli kulit kepala keluar.

6)memakai shampoo santan secara konsisten..perap 2 minit seterusnya bilas dgn bersih

#teamLara
#shampoosantanHomemade
#freshandnatural ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Kenapa company komersil kat luar masih guna SLS, guna silikon?
Sebab persepsi pengguna. Pengguna nak shampoo buih mewah2, nak rambut instant licin tanpa mengetahui kesan jangka panjang yang berlaku.
Bagi mereka lagi senang ikut kehendak pengguna dari educate mereka mengenai bahan2 tersebut. Mereka adalah company yang menjual bukan company education.

#shampoosantanhomemade
#bebasparaben
#freshandnatural ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Masi mencari shampoo yg sesuai dgn anda??? Mngkin shampoo santan jwpnyaa........shampoo santan ni mnggunkan bahan2 natural, so insyallah teda kesan2 yg mnakutkan...bahan2 utama shampoo santan;-
- Menggunkan SANTAN ASLI
- Pati minyak oren
- Minyak rosemary
- Minyak kelapa
- Dan yg paling penting bebas PARABEN, SLS & SILICON

Kelebihan produk:
Semua jenis lapisan orang boleh menggunakannya, tiada spesifik tertentu, lelaki/perempuan/org dewasa/kanak2 dan bayi 6bln keats... SHAMPOO SANTAN dpt :-
โ˜‘ mngurangkan rambut gugur
โ˜‘ mngurangkn gatal kulit kpala
โ˜‘ mngurangkn kelemumur
โ˜‘ mngurangkn kulit kpla mngelupas
โ˜‘ senang Di urus & lembut
โ˜‘ rambut pn lebat Dan hitam

Direct watsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://goo.gl/Osq9si ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya" ๐Ÿ˜˜

Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Alhamdulillah, done cod shmpoo santan.. Shampoo santan asli, bebas paraben & SLS.. ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk (free), menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas (rm3 fuel caj)

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #agentkk #agentsabah #agentkotakinabalu #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

#Rambut #cantik #rambut #sihat

Jomm btukar kepada shampoo santan, santan asli tnpa paraben & SLS yg menyebabkan rambut rusak, kelemumur & gugur... ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Alhamdulillah, done cod... Tiada lagi masalah rambut selepas menggunakan SHAMPOO SANTAN #santanasli #rambutsihat #bebas paraben & SLS

Bah try la Kmu urg shampoo santan...Pelbagai manfaat dalam satu Shampoo .

Pelbagai masalah mampu diselesaikan . โœ” RAMBUT GUGUR BERKURANGAN
โœ” KELEMUMUR BERKURANGAN
โœ” TIADA LAGI KULIT KEPALA GATAL
โœ” TIADA LAGI KULIT KEPALA MENGELUPAS
โœ” RAMBUT LEMBUT
โœ” RAMBUT BERCABANG DAH LURUS

bg yg ada masalah rambut bole la Cuba..xsalah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kan" ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Kmu watsapp sja ni
no. 016 446 0234 klu mo tnya2, klu mo jd DROPSHIP pn bole utk tambah pendapatan, "sambil guna sambil mnjual"

Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Kelebihan produk:
Semua jenis lapisan orang boleh menggunakannya, tiada spesifik tertentu, lelaki/perempuan/org dewasa/kanak2 dan sebagainya.
Bebas dr bahan kimia berbahaya iaitu PARABEN, SLS dan Silikon yang tidak baik untuk kesihatan.
Rambut gugur, kelemumur & gatal kulit kepala?
Shampoo santan penyelesainya... ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Lagi testimoni..rambut sihat & cantik, senang Di urus. ..jomm Cuba shampoo santan..Sgt berbaloi dgn hrga yg berpatutan... ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Shampoo santan organik ini dibuat secara homemade. Tak kan didapati dimna2 pasaraya LG. Bebas paraben.
Kelebihan shampoo ini ialah
โœ”menghilangkan masalah keguguran rambut
โœ”menghilangkan kelemur
โœ”menghilangkan gatal2 kulit kepala
โœ”sesuai utk rambut bayi yg susah nak tumbuh (6bln keats)
โœ”mengelakan rambut beruban
โœ”klu ezcema boleh kurangkan rasa gatal pada kulit kepala
โœ”sesuai utk smua peringkat umur dari bayi hingga dewasa
โœ”bau Sgt wangi, bau oren
โœ”segar Dan nyaman utk wanita yg memakai tudung hmpir spnjang hari ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Sis... Shampoo santan ada KKM tak?

Yunk... Tak semua produk perlu daftar KKM. Shampoo santan ni 100% handmade tanpa bahan berbahaya.
Tiada dadah terkawal atau berbahaya. Base surfactant pun guna yang lembut even shampoo baby biasa pun guna base surfactant ni.
Bahan2 tambahan yang menjadikan shampoo ni luar biasa pun dari bahan2 natural macam minyak kelapa, santan kelapa, minyak pati oren & rosemary.
Biasanya shampoo komersil biasa pun takde KKM. Macam uolls pakai Sun***k, Pan**** ke uolls dah cek kkm?
Sebab tak perlu pun register MELAINKAN produk tu mengandungi bahan aktive seperti Zinc Pyrithione. Tu kena register KKM. ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Kelebihan produk:
Semua jenis lapisan orang boleh menggunakannya, tiada spesifik tertentu, lelaki/perempuan/org dewasa/kanak2 dan sebagainya.
Bebas dr bahan kimia berbahaya iaitu PARABEN, SLS dan Silikon yang tidak baik untuk kesihatan.
Rambut gugur, kelemumur & gatal kulit kepala?
Shampoo santan penyelesainya... ๐Ÿ“ฒ 016 4460234
Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Shampoo santan organik (homemade), shampoo terlajak laris, produk laku keras,,bagi yg ada masalah rambut, sperti rambut gugur, uban, kelemumur, gatal kulit kepala, bole la Cuba SHAMPOO SANTAN ni, x salah klu mncuba, org bilang "belum Cuba blm tau kesanya" ๐Ÿ˜˜

Bahan utama shampoo santan:-
-Menggunakkan SANTAN ASLI
-Pati minyak oren
-Minyak kelapa -Minyak rosemary
-Bebas SLS Dan PARABEN ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Direct watsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://goo.gl/Osq9si

Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan #teamlara

Tiada lagi masalah rambut selepas menggunakan SHAMPOO SANTAN #santanasli #rambutsihat #bebas paraben & SLS

Bah try la Kmu urg shampoo santan...Pelbagai manfaat dalam satu Shampoo

Pelbagai masalah mampu diselesaikan โœ” RAMBUT GUGUR BERKURANGAN
โœ” KELEMUMUR BERKURANGAN
โœ” TIADA LAGI KULIT KEPALA GATAL
โœ” TIADA LAGI KULIT KEPALA MENGELUPAS
โœ” RAMBUT LEMBUT
โœ” RAMBUT BERCABANG DAH LURUS

Direct watsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://goo.gl/Osq9si

Harga RM 32.00 /250ml
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

feedback dari customer mnggunakkan shampoo santan ๐Ÿ“ฒ Direct watsapp
https://goo.gl/Osq9si

Harga RM 32.00 /250ml (ss)
COD area kk, menggatal, telipok,inanam, tuaran, donggongon, putatan,petagas

#shampoosantanorganik #shampoosantan #santanasli #shampoosantanhomemadewithlove #shampoo #shampoosantansabah #shampoosantankk #tuaran #menggatal #telipok #donggogon #putatan #petagas #shampoosantancod #kkcity #kotakinabalu #quputeh #terlajaklaris #sayajualshampoo #syampusantankk #sayajual #sayajualshampoosantanmurah #sayajualshampoosantan

Most Popular Instagram Hashtags