#sayajualshaklee

MOST RECENT

Hai Assalmualaikum! Semoga semua masih lagi bersemangat mengejar taqwa bulan mulia ni๐Ÿ˜ƒ
.
Baru ni kan, Nabilah sebenarnya pelik kenapa lepas sukan, muka nabilah burn teruk, seumur hidup ni walaupun main tengah panas sekali pun mmg susah sangat nak burn. Orang kata mcm xpernah main apa2 je๐Ÿ˜…
.
Rupanya dah tau sebab apa, masa tu nabilah try pakai pencuci muka kakak yg x habis. Pdhl slama ni mmg sejak sekolah rndh, sk mngh smpai lah masuk uni, xpernah2 pakai pncuci muka. Okey then bila balik rumah dgn muka belakang kuali๐Ÿ˜‚, kak Ah membebel katnya knp pndai2 pkai pncuci muka haha, sbb kulit muka kitorg satu kluarga mmg sensitif sket dgn bnda2 basuh ni, (xtau nk pnggil apa haha). One of the reason is, pncuci muka tu lah yang mnghakis lapisan smulajadi yg protect kulit muka kita dri sinar uv.
.
So nabilah dah stop pakai pncuci muka. Cukup je dengan consume Vitamin C shaklee. Rupanya vit C shaklee can react as sun protection scra smulajadi๐Ÿ˜ฑ Patutlah ramai customer cakap, kalau diorg burn tu cepat je hilang tak sama mcm sblum ni๐Ÿ˜…
.
So antara manfaat utama Vitamin C shaklee selain daripada mengecutkan jerawat, mengurangkan minyak pada muka, whitehead and blackhead, memang Vitamin C ni sesuai untuk mengurangkan kesan sunburn pada muka๐Ÿ˜Š. Nabilah suggest sebab Alhamdulillah Vitamin C ni sesuai dengan Nabilah. So kalau korang berminat wassap Nabilah terus ok!๐Ÿ˜†
.
Your Independent Dist,
Nabilah|0199726693 #shakleebangi#shakleebesut#shakleeipgkpi#sid#shakleemurah#studentprice#shakleecod#worldwideshipping#4#shakleeconsult##sayajualshaklee#shakleeukm#shakleeupm#shakleeuia#shakleeusim#shakleeipg#shakleeunisza#shakleeterengganu#shakleesetiu

Nak tau tak,
Kombo dua ni paling ramai customer suka
Zai sendiri memang dah jatuh cinta dengan ESP + VITA C .
Dua gabungan meletop - SET BASIC KECANTIKAN ๐Ÿ˜ป
.
Kenapa ramai orang suka kombo cantik ni?
.
โœ…ESP (tahan 1-2 bulan) :
๐ŸŒธnak kulit jadi HALUS MULUS GEBU GEBAS? ESP ah jawapannya!
๐ŸŒธmanjadikan kulit PUTIH & ANJAL
๐ŸŒธkandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan
.
โœ…SUSTAINED RELEASE VIT C (tahan 6 bulan) :
๐ŸŒธmeransang PEMBENTUKAN KOLAGEN
๐ŸŒธmembantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA
๐ŸŒธMENCERAHKAN KULIT secara semulajadi
๐ŸŒธmengecilkan PORI MUKA
.
So bagi ANDA yang ada ingin kulit cantik dan sihat
Zai rekomen sangat2 kombo ni tau
Memang puas hati sangattt๐Ÿ‘
Kompom repeat order ๐Ÿ˜Š
.
Nak order, boleh whatsApp 019 344 3650
.
#testimonishakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instageamers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
๐Ÿ˜˜

Nak tau tak,
Kombo dua ni paling ramai customer suka
Zai sendiri memang dah jatuh cinta dengan ESP + VITA C .
Dua gabungan meletop - SET BASIC KECANTIKAN ๐Ÿ˜ป
.
Kenapa ramai orang suka kombo cantik ni?
.
โœ…ESP (tahan 1-2 bulan) :
๐ŸŒธnak kulit jadi HALUS MULUS GEBU GEBAS? ESP ah jawapannya!
๐ŸŒธmanjadikan kulit PUTIH & ANJAL
๐ŸŒธkandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan
.
โœ…SUSTAINED RELEASE VIT C (tahan 6 bulan) :
๐ŸŒธmeransang PEMBENTUKAN KOLAGEN
๐ŸŒธmembantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA
๐ŸŒธMENCERAHKAN KULIT secara semulajadi
๐ŸŒธmengecilkan PORI MUKA
.
So bagi ANDA yang ada ingin kulit cantik dan sihat
Zai rekomen sangat2 kombo ni tau
Memang puas hati sangattt๐Ÿ‘
Kompom repeat order ๐Ÿ˜Š
.
Nak order, boleh whatsApp 019 344 3650
.
#testimonishakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instageamers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
๐Ÿ˜˜

YOUTH ORDER LOOSE ITEM OPEN NOW!
.
YOUTH SKINCARE mengambil masa 8 TAHUN untuk siap dan ia merupakan BREAKTHROUGH of skincare. Based on kajian YOUTH ni, 100% wanita yang menggunakan YOUTH SKINCARE merasai perubahan setelah menggunakan YOUTH SKINCARE!
.

YOUTH SKINCARE ni ada 6 items semuanya:
.

1). LUMINOUS GEL OIL CLEANSER * Membersih, menghalus, dan menyediakan kulit anda secara lembut untuk wajah lebih berseri.

2). PERFECTING SKIN TONER
* Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit anda.

3). AGE DEFENSE MOISTURISER SPF 50
* Melindungi, Menyuburkan dan melembapkan kulit anda serta meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

4). YOUTH ACTIVATING SERUM
* Menjana dan memperbaharui sel kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih berseri dan lebih muda.

5). RADIANCE C + E * Menggebu, mencerah dan mengurangkan penampilan garis halus, pigmentasi, menambahbaik tekstur serta tona kulit yang lebih sekata.

6). ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
* Menyokong proses pembaharuan sel kulit agar kulit tampak lebih muda, halus dan berseri.
.

For more info berkenaan YOUTH SKINCARE boleh follow Instagram @youthskincare.bygee
.

Shaklee And Beauty Consultant,
Gee Shaklee | 013-5707812
.
.
#MyShakleeYouth #MyShakleeBeauty #YouthSkincareShaklee #LookYoungerLonger #BeautyInsideOut
#shakleesibu
#ShakleeKuching #shakleemukah #shakleejohor #shakleesarawak #shakleesabah
#Sayajualshaklee #shakleebrunei #shakleebintulu #shaklee
#YouthShaklee
#shakleemaysia
#shaklee .

Tips Untuk Hilangkan Dahaga Dengan Cepat. .
โœ…Minum Performance Drink semasa berbuka puasa. Bukan sahaja kita akan hilang rasa dahaga, tapi badan kita akan cepat rasa segar dan bertenaga untuk melakukan ibadat selepas tu.
.
โœ…Minum PD semasa sahur pula akan mengurangkan rasa dahaga ketika berpuasa. Sesuai untuk seluruh keluarga.
Cubalah, sementara ada PROMO ni.
.
Beli 2 tong dapat 10% discount.
Sangat berbaloi.
.
Murnie
0192282190
.
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang #shakleemelawati #shakleewangsamaju #shakleesetiawangsa #shakleeklsentral #shakleeqsentral #shakleeeffect #sayajualshaklee #shakleemelawati #codshaklee #keramat #keramatau #lembahkeramat #ulukelang #melawati #tamanpermata #wangsamaju #setiawangsa #klsentral #qsentral #ramadhanpromo #performancedrink #oniehealthy

HADIAH KAN SET SENDI SHAKLEE UNTUK ORANG YANG TERSAYANG ๐Ÿ˜Š .
Jika orang yang anda sayang mempunyai masalah sakit lutut dan sendi, boleh cuba ikhtiar dengan SET SENDI dari Shaklee ni. ln sha ALLAH melabur demi kesihatan orang tersayang apa salahnya kan ๐Ÿ˜Š
__
.
Untuk sakit sendi dan kesihatan tulang, shaklee ada set supplement. OSTEMATRIX dan OMEGA GUARD.
___
.
Fungsi utama dalam Set Sendi adalah : .
OMEGA GUARD - Mengurangkan keradangan / Sakit pada sendi.

OSTEMATRIX - Menghilangkan rasa kebas, kejang dan rasa lenguh-lenguh
___
.
Antara kelebihan-kelebihan lain dalam set sendi adalah :
.
OMEGA GUARD :
.
๐ŸŸ Membantu memelihara tulang
๐ŸŸ Pergerakan sendi Iebih licin untuk memudahkan pergerakan
๐ŸŸ Memelihara fungsi sendi

OSTEMATRIX :
.
๐Ÿฅ› Pembentukkan tulang yang kuat & tidak mudah rapuh
๐Ÿฅ› Mengandungi kalsium, magnesium, fosforus & vitamin D, zink, kuprum, manganes & boron (kandungan yg penting untuk membantu penyerapan oleh tubuh)
__
.
Selain itu, ada juga kelebihan dan manfaat lain dalam OMEGA GUARD & OSTEMATRIX.
.
Berminat untuk mencuba ?
.
Untuk Info lanjut dan order :

Whatsapp ๐Ÿ“ฒ : 013-7003585 | Hawa

Your Trusted Shaklee Independent Distributor ๐Ÿ˜Š
.
#sayajualonline #sayajualmurah #sayajualshaklee #shakleelovers #shakleesenawang #setsendi #setberpantang #sethamilshaklee #setsendishaklee #sakitlutut #omegaguard #omegaguardshaklee #ostematrix #ostematrixshaklee #setmenyusushaklee #shakleemurah #senawang #serembanmacammacamada #shahalamresident #shakleecheras #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurah #ctdk #fattzura #neelofa #lazadamalaysia #shakleemurah #shakleekl #shakleeselangor #shakleetanahmerah #kptm

OPEN ORDER SHAKER DAN BLENDER!

Sejak wieya selalu buat smooties ESP ni ada yang bertanya, blender FERRANO warna merah tu ada jual ke tidak. Dan tak lupa ada yang bertanya dan berkenan dengan signature Shaker pink dan biru ini. ๐Ÿ˜‰

Alhamdulillah BERITA BAIK untuk anda, Blender dan Shaker dari Shaklee ni wieya ada jual sekali tau โ˜บ๏ธ Memang ada customer wieya yang berkenan nak beli ESP sebab nak guna shaker. Lagi tu ada yang suka dengan Blender FERRANO yang mudahkan wieya buat smooties tu ๐Ÿ˜˜

Jadi since ramai yang bertanya wieya open order untuk pembelian Blender dan Shaker bagi yang berminat.

Memang blender tu laju dan memudahkan bancuhan ESP, disamping senang nak variasikan dengan resepi baru. Wieya suka guna sebab hasil smooties, ais jadi halus dan tak kasar.

Dan shaker tu didatangkan kali ini dengan dua warna. Peminat pink dan biru pasti suka! โค๏ธ Nak beli pembelian ESP dengan shaker dan blender boleh whatapps wieya.

In shaa Allah boleh buat bancuhan ESP semudah ABC ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ019-5899895
Shaklee Independent Distributor
A Wife, A Mama to Fariz Amsyar, A WAHM

#sayajualshaklee #shakleeipoh #shakleeperak #shakleeonline #shakleekulim #shakleetaiping #promo #esp #RabiatuladawiyahShaklee #shaker #

OPEN ORDER SHAKER DAN BLENDER!

Sejak wieya selalu buat smooties ESP ni ada yang bertanya, blender FERRANO warna merah tu ada jual ke tidak. Dan tak lupa ada yang bertanya dan berkenan dengan signature Shaker pink dan biru ini. ๐Ÿ˜‰

Alhamdulillah BERITA BAIK untuk anda, Blender dan Shaker dari Shaklee ni wieya ada jual sekali tau โ˜บ๏ธ Memang ada customer wieya yang berkenan nak beli ESP sebab nak guna shaker. Lagi tu ada yang suka dengan Blender FERRANO yang mudahkan wieya buat smooties tu ๐Ÿ˜˜

Jadi since ramai yang bertanya wieya open order untuk pembelian Blender dan Shaker bagi yang berminat.

Memang blender tu laju dan memudahkan bancuhan ESP, disamping senang nak variasikan dengan resepi baru. Wieya suka guna sebab hasil smooties, ais jadi halus dan tak kasar.

Dan shaker tu didatangkan kali ini dengan dua warna. Peminat pink dan biru pasti suka! โค๏ธ Nak beli pembelian ESP dengan shaker dan blender boleh whatapps wieya.

In shaa Allah boleh buat bancuhan ESP semudah ABC ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ019-5899895
Shaklee Independent Distributor
A Wife, A Mama to Fariz Amsyar, A WAHM

#sayajualshaklee #shakleeipoh #shakleeperak #shakleeonline #shakleekulim #shakleetaiping #promo #esp #RabiatuladawiyahShaklee #shaker

Assalamualaikum
.
.
Esp & Vit C set Asas Untuk kulit lebih CERAH, GEBU, GLOWING. Dan tambah pulak effect lain macam KURUS, DIET, ENERGY dan etc.
.
.
Akma sendiri amalkan Esp & Vit C ni tanpa pernah putus. And FYI, now my husband pun amalkan both item ni ๐Ÿ˜˜
.
.
Lelaki perempuan Memang sesuai pakai tau ๐Ÿ˜˜
.
.
Antara BENEFIT this two suppliment :
.
.
โœ” Perlindungan daripada sinar UV
โœ” Mengurangkan kesan SUNBURN โœ” Membantu prevent JERAWAT degil
โœ” Mencerahkan kulit 1 badan
โœ” Membantu merawat kulit sensetif
โœ” Mengurangkan KEDUTAN
โœ” Mengurangkan GARIS PENUAAN
โœ” Membantu masalah RESDUNG
โœ”๏ธ CERAHKAN KULIT
โœ”๏ธ HITAMKAN RAMBUT
โœ”๏ธ LEBATKAN RAMBUT
โœ”๏ธ PUDARKAN PARUT
โœ”๏ธ BERI TENAGA
โœ”๏ธ KAWAL NAFSU MAKAN
โœ”๏ธ BANYAKAN SUSU
โœ”๏ธ KUATKAN RAHIM
โœ”๏ธ NAIKKAN MUSCLE (bagi yang nak sado tips special dari akma)
โœ”๏ธ KURUSKAN BADAN DENGAN SELAMAT N JAYA NYA
.
.
Bestnya lagi ESP bukan untuk consume je tapi boleh BUAT MASKER lagi . Macam mane ? SPECIAL CONSULTANT UNTUK CUSTOMER AKMA SAHAJA
.
.

Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp โ–ถ๏ธ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H โค๏ธ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma

OPEN ORDER SHAKER DAN BLENDER!

Sejak wieya selalu buat smooties ESP ni ada yang bertanya, blender FERRANO warna merah tu ada jual ke tidak. Dan tak lupa ada yang bertanya dan berkenan dengan signature Shaker pink dan biru ini. ๐Ÿ˜‰

Alhamdulillah BERITA BAIK untuk anda, Blender dan Shaker dari Shaklee ni wieya ada jual sekali tau โ˜บ๏ธ Memang ada customer wieya yang berkenan nak beli ESP sebab nak guna shaker. Lagi tu ada yang suka dengan Blender FERRANO yang mudahkan wieya buat smooties tu ๐Ÿ˜˜

Jadi since ramai yang bertanya wieya open order untuk pembelian Blender dan Shaker bagi yang berminat.

Memang blender tu laju dan memudahkan bancuhan ESP, disamping senang nak variasikan dengan resepi baru. Wieya suka guna sebab hasil smooties, ais jadi halus dan tak kasar.

Dan shaker tu didatangkan kali ini dengan dua warna. Peminat pink dan biru pasti suka! โค๏ธ Nak beli pembelian ESP dengan shaker dan blender boleh whatapps wieya.

In shaa Allah boleh buat bancuhan ESP semudah ABC ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ019-5899895
Shaklee Independent Distributor
A Wife, A Mama to Fariz Amsyar, A WAHM

#sayajualshaklee #shakleeipoh #shakleeperak #shakleeonline #shakleekulim #shakleetaiping #promo #esp #RabiatuladawiyahShaklee #shaker

Assalamualaikum
.
.
Esp & Vit C set Asas Untuk kulit lebih CERAH, GEBU, GLOWING. Dan tambah pulak effect lain macam KURUS, DIET, ENERGY dan etc.
.
.
Akma sendiri amalkan Esp & Vit C ni tanpa pernah putus. And FYI, now my husband pun amalkan both item ni ๐Ÿ˜˜
.
.
Lelaki perempuan Memang sesuai pakai tau ๐Ÿ˜˜
.
.
Antara BENEFIT this two suppliment :
.
.
โœ” Perlindungan daripada sinar UV
โœ” Mengurangkan kesan SUNBURN โœ” Membantu prevent JERAWAT degil
โœ” Mencerahkan kulit 1 badan
โœ” Membantu merawat kulit sensetif
โœ” Mengurangkan KEDUTAN
โœ” Mengurangkan GARIS PENUAAN
โœ” Membantu masalah RESDUNG
โœ”๏ธ CERAHKAN KULIT
โœ”๏ธ HITAMKAN RAMBUT
โœ”๏ธ LEBATKAN RAMBUT
โœ”๏ธ PUDARKAN PARUT
โœ”๏ธ BERI TENAGA
โœ”๏ธ KAWAL NAFSU MAKAN
โœ”๏ธ BANYAKAN SUSU
โœ”๏ธ KUATKAN RAHIM
โœ”๏ธ NAIKKAN MUSCLE (bagi yang nak sado tips special dari akma)
โœ”๏ธ KURUSKAN BADAN DENGAN SELAMAT N JAYA NYA
.
.
Bestnya lagi ESP bukan untuk consume je tapi boleh BUAT MASKER lagi . Macam mane ? SPECIAL CONSULTANT UNTUK CUSTOMER AKMA SAHAJA
.
.

Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp โ–ถ๏ธ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H โค๏ธ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma

SET BASIC UNTUK KULIT.
.
.
๐ŸฃKELEBIHAN ESP .
- menganjalkan kulit
- menyihatkan kulit
- memudarkan parut & bekas jerawat
- meratakan tona kulit .
- menghalang pertumbuhan jerawat
- memberi tenaga
- luka cepat sembuh .
- baik untuk hormon .
- memperbaiki dan mencegah gastrik .
- mengenyangkan jadi bagus untuk kurus
.
.
๐ŸŠKELEBIHAN VITAMIN C .
- mencerahkan kulit secara semulajadi .
- melembutkan kulit kasar
- mengurangkan kesan sunburn
- menghasilkan kolagen .
- memperbaiki kulit sensitif seperti eczema & resdung
- mengatasi jerawat pasir & nasi .
- melambatkan penuaan
- menyembuhkan luka .
- meratakan tona kulit
- menyekat pigmentasi penyebab jeragat .
- demam selsema cepat sembuh .
- meningkatkan imunisasi tubuh .
.
.
Whatsap ke 013-5707812 utk dapatkan HARGA SPECIAL sekarang juga! .
.
#teamzinniaaura
#esplandorempire
#sarawak
#shaklee #Esp #vitaminc
#testimonishaklee
#sayajualshaklee
#shakleeselangor
#shakleemalaysia
#shakleesabah
#shakleesarawak
#Shakleejohor
#testimonishaklee
#jerawat #resdung
#shakleebygee
.

YOUTH Skincare produk terbaru daripada Shaklee, baru dilancarkan di Malaysia pada 1 March 2018! ๐ŸŽ‰
.
Sebelum ni, Shaklee ada 2 category skincare iaitu Nutriwhite utk kulit normal & Enfuselle utk kulit sensitif. Both skincare ni telah digantikan dgn Youth Skincare!
.
Youth Skincare ni dibuktikan sesuai & selamat utk semua jenis kulit! Berminyak, kering, jeragat, jerawat, kusam dan lain2, semuanya boleh menggunakan Youth! ๐Ÿ˜Ž
.
Youth Skincare dilancarkan dgn 1set iaitu :
.
1๏ธโƒฃ Intensive Treatment & Repair Set : .
๐Ÿ’ž Youth Luminous Gel Oil Cleanser
๐Ÿ’ž Youth Perfecting Skin Toner
๐Ÿ’ž Youth Activating Serum
๐Ÿ’ž Youth Age Defense Moisturizer SPF50
๐Ÿ’ž Youth Advanced Renewal Night Cream
๐Ÿ’ž Youth Radiance C+E*
.
Untuk sebarang pertanyaan lanjut & pembelian, boleh hubungi Nanie terus ya. Iโ€™m here to assist you ๐Ÿ˜Š
.
@nanie.skincare
Your Most Wanted Shaklee Distributor
016-9609141
#nanieliashaklee
.
#kulitcantik #kulitcantikgebu #shakleeterengganu #sayajualshaklee #shakleeselangor #hantaran #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarannikah #hantarantunang #hantaranpernikahan #hantarankawin #sayajualshaklee #shakleepromo #shakleecheras #shakleeshahalam #shakleebrunei #sayanakcantik #raya2018 #sayanakputih

Ni antara feedback yg mrmg ni selalu dapat bila kastema amalkan ESP
.
dulu
Kulit tak bermaya
Kena pakai makeup tebal
Tak yakin dengan diri sendiri
.
Now
Kulit cerah berseri
Tona sekata
Tak payah tepek makeup pon dah cantik
.
Nak cantik juga?
.
Pm/whatsapp 0192638675

#Shaklee #shakleeEffect #mommylizz #supplements #ShakleeMalaysia #healthyLifestyle #bazaarPaknil #sayaJual #sayajualShaklee #pengedarShakleeTerbaik #paritbuntar #baganserai #suplimen #sihat #promosi #terbaik

Ehem...kacip fatimah modern utk wanita hebat
.
Sangat laris utk anda yg nak sentiasa mantop
.
Menganjal
.
Menegang
.
Merapat
.
Memang terrrbaekkk!!!
.
.
Untuk oder & info produk @ harga merudum
Pm/whatsapp 0192638675
www.mommylizz.com
.
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
.
#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplements #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar #TBAPERAK #TBA #TBANEXT #setshakleemurah #alfalfa

KOMBINASI TERBAIK untuk mendapatkan KULIT YANG CANTIK.. mesti ramai yang inginkan kulit yang lebih CANTIK, GEBU & CERAH. JADI SHAKLEE adalah penyelesaian untuk mendapatkan KULIT YANG CANTIK ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Antara kebaikan ESP :
โ‡ Menghilangkan parut jerawat
โ‡ Mengurangkan eczma & masalah kulit
โ‡ Menjadikan kulit muka cantik, halus gebu & berseri
โ‡ Memperbaiki sel2 kulit
.
Antara kebaikan VITA C :
โ‡ Merangsang pembentukan kolagen
โ‡ Mencerahkan kulit
โ‡ Mengawal masalah kulit berminyak
โ‡ Meningkatkan sistem imun
โ‡ Melambatkan penuaan
.
Antara kebaikan VITA E :
โ‡ Mengurangkan parut & masalah jerawat
โ‡ Menggalakkan rambut & kulit menjadi sihat
โ‡ Mengatasi masalah jeragat
โ‡ Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
โ‡ Membantu mengurangkan eyebag
.
Jom dapatkan SET KECANTIKAN SHAKLEE sekarang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Your trusted sid
Ada
0175290402
.
#shaklee #sayajualshaklee #setkecantikanshaklee #cantikdanberseridenganshaklee #cantikdanberseridihariraya #pengedarsahshakleekualakangsar #terlajakbagus #terlajaklaris #cantikputihgebudenganshaklee #cantikgebuflawlessdenganshaklee #bebasjerawat #tiadalagimasalahkulit #gebugebas

KULIT MAKIN CERAH
DENGAN SET KECANTIKAN SHAKLEE
.
.
B COMPLEX - mengatur peredaran atau aliran darah sekaligus membantu mencantikkan kulit dari dalam menghasilkan kulit yang kemerahan dan glowing gitu
.
VITAMIN C - merangsang pembentukan kolagen. membantu kurangkan kedut, mencerahkan kulit, melambatkan penuaan serta menyekat pembentukan pigmen. (Bagus untuk kurangkan jeragat)
.
VITAMIN E - melambatkan penuaan, kurangkan kedut, garis halus, Kurangkan parut, akne dan bintik penuaan. Bagus untuk kurangkan jerawat dan cerahkan kulit
.
ESP - baik untuk awet muda, membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan lain-lain. Ia merangsang pembentukan semula kulit dan otot serta kurangkan kedutan, kembalikan seri wajah dan kurangkan atau pudarkan kesan parut.
.
.
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
.
Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar

Masalah #darahTinggi bukan masalah remeh tauu
Menyumbang kepada penyakit jantung
.
Ia dalah punca kematian no.1 di Malaysia malah dunia
.
Awasi pemakanan anda
Kawal dengan #omegaGuard
Insya Allah
.
.
Untuk oder & info produk @ harga merudum
Pm/whatsapp 0192638675
www.mommylizz.com
.
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
.
#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar

Masalah haid tidak teratur?
.
.
Apa kata anda amalkan #glaComplex .
.
Pakar dalam hal kewanitaan
.
.
Fungsi GLA Complex SHAKLEE *Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
*Membantu meningkatkan kesuburan
*Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
*Membantu dalam menangani menopus
*Menguatkan kuku dan rambut
*Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
*Membantu menangai ekzema
*Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
*Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
*Menguatkan imuniti tubuh
*Memperlahankan proses penuaan
*Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
*Mengawal kencing manis dan darah tinggi
*Mengawal kolesterol
*Untuk fungsi saraf

Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee

Bertalu talu WhatsApp dari kengkawan
tanya soalan paling femes harini "VIVIX tu rasa dia camne? Best ke?" Jawapannyaaaa...ialah
.
.
Of coz BEST! Rasa cam mix berry anggur. Kadang kadang rasa cam Ribena pun ye jugak. Sebab tu tak kisah makan camtu je. Ada certain orang campurkan sesudu VIVIX dalam air masak. Naddy lagi suka telan camtu je. Huhu
.
"Berapa lama tahan??"
Kalau ikut pengambilan sesudu kecil sehari VIVIX sebotol boleh tahan 2 bulan. Aum aum!
.
"Sure ke elok untuk badan?"
.
Of cozzzzz la. Supplement berkualiti kot. Plus Naddy dah cuba dulu before sharing ngan uols. Lepas start consume VIVIX, badan rasa segar semacam tau. Takde lesu lesu badan. Plus tona kulit bertambah sekata and cerah dengan cepat! Lagi cepat effect dari #ESP (but still my favorite gak!)..Kalau agak tak berkesan I takmau share ngan korangg tauu
.
.
And ada banyak testimonials customer yg ade penyakit kronik macam stroke and kencing manis dah dapat result yang memberangsangkan lepas amalkan Vivix tau
.
Ape lagi. Rugi sape pikir panjang..bek try dulu
.
Untuk konsultansi, hubungi sy ya!
.
Pm/whatsapp 0192638675
.
#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #skincare #vivix #vivixmurah

Most Popular Instagram Hashtags