[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualserundinghalia

1012 posts

TOP POSTS

Orang tanye, makan serunding hilang lesung pipit eh? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ U very funny la!
#sayajualserundinghalia
#supermakof4 #themjs #dimple

Assalammualaikum Dan selamat berhujung minggu semua

Menu Terlajak rajin pagi ni.Megi goreng humban-segala-bahan-dalam-peti aid Dan donat gebu ammarku sayang

#ipoh #ipohawesomecity #ipohipohajer #surirumahoffday #sayajualkuihtradisional #sayajualminumpetang #sayajualsandwichsedap #sayajualserundinghalia #syukurselalu #alhamdulilah #manjaddawajada #jalanterus

Moga berhasil! 😍😍😍
#sayajual #sayajualserundinghalia #serundinghalia

Karipap ala IKEA untuk minum petang Hari ni.Macam termasin lak makcik rasa,kalau anak dara masak terlebih garam tu betuilah nak kawin Katanya...ni mak anak 3 pun boleh Terlajak garam jadinya...elokla buat sikit pun habes jugak dimakan semua anak2.. Resepi pakai karipap& inti kentang biasa je,cuma letak teloq rebuih skit.Sedap jugak kalau kurang masin.Mohle minum ayaq kosong bebanyak musim panaih ni.

#ipoh #ipohipohajer #ipohawesomecity #surirumahcariduitpoket #sayajualkuihtradisional #sayajualminumpetang #sayajualserundinghalia #sayajualtupperwaremurah #sayajualmacammacam #syukurselalu #alhamdulilah #manjaddawajada

Kenapa Halia ? Kenapa dijadikan Serunding ?
Ini disebabkan kerana halia sukar untuk dimakan begitu sahaja dan ramai yang tidak menyukainya.

Halia dijadikan serunding sebab senang untuk dimakan, sedap, boleh dimakan bersama nasi panas atau bersama lauk atau begitu sahaja. Rasa yang ranggup, pedas dan mengekalkan rasa dan khasiat halia.

Crispy halia kakak cantik
**************************
(Halia,ikan bilis,lada hitam,bawang putih,bawang merah) βœ”Sesuai utk menu #berpantang
βœ”Sesuai utk membuang angin dlm badan & sesuai utk seisi keluarga.
Boleh dimakan bersama :
Nasi panas
Bubur nasi
Nasi himpit
Ketupat
Lemang
Roti
Sedap dimakan enak begitu sahaja..
Berminat whatsapp

0182321795
0182321795
0182321795
(kak Arra).. #sayajualserundinghalia #sayajual #menuberpantang #sayajualmurah

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Aktiviti menyiapkan order untuk minggu depanπŸ’ͺ🏻
#inthemaking *
Kepada yang nak order, nak join batch minggu depan, untuk jadual pos 14/8/17, boleh whatsapp nenek laju2 0139818912πŸ“²πŸ“²πŸ“²..setiap batch stock terhad..jangan tunggu lama2 πŸ˜‰..
β€’
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Sejenis kepuasan Dan kebahagiaan bila buat donat menjadi dengan jayanya..
Hasil jalan2 kat IG kak @rozietahasan78 @ainazarina77 @ummikitchen88 ...
Last2 guna resepi @ummikitchen88 ..terima kasih,kongsi resepi

Donat kentang ni memang lembut Dan gebu, anak2 makan berbiji2..lepas ni boleh buat lagi..
#ipoh #ipohipohajer #surirumahcariduitpoket #sayajualmakanan #sayajualserundinghalia #sayajualkuihtradisional #syukurselalu #alhamdulilah #manjaddawajada #jalanterus

MOST RECENT

Cerita semalam

Sandwich saiz XL Dan single set untuk early pick up,petang selesai urusan postage serunding halia&bawang putih.

Alhamdulilah, syukur..Hari ini,offday mama sebab anak kecik tak sihat.
Semoga anak2 sihat sepenuhnya.in Shaa ALLAH

#ipoh #ipohipohajer #ipohcityawesome #surirumahcariduitpoket #sayajualsandwichsedap #sayajualserundinghalia #syukurselalu #alhamdulilah #manjaddawajada #jalanterus

Cerita semalam,2hari berturut- turut mendonat hari ni makcik rehat daripada mendonat.
Practice makes perfect
Dah jom masuk dapoq 😍

#ipoh #ipohipohajer #ipohcityawesome #surirumahcariduitpoket #sayajualkueh #sayajualserundinghalia #sayajualsandwichsedap #syukurselalu #alhamdulilah #manjaddawajada #jalanterus

Chocolate cupcakes.. Lama tak buat,sesekali buat anak2 makan tak henti2..jadila,untuk curb sweetness craving... kehkehkeh
Padahal mak budak pun layan lain macam,huhuhu

Chocolate rice atas kek Tu memang saja pilih sebab nak kasik lawa skit cupcake ni..hehehe
Next time nak try switch white chocolate topping pulak for variation

#ipoh #ipohipohajer #ipohcityawesome #surirumahcariduitpoket #sayajualserundinghalia #syukurselalu #alhamdulilah #manjaddawajada #jalanterus

Promosi sempena birthday founder Yang ke 23 😘

2 HARI SAJA LAGI !!!!! SEHARI SAJA TAU !!!!!!
SEHARI SAJA PADA 15 NOV ni !!!! Serunding Aura Halia Bentong
120gm ❌RM30 >>>> βœ…RM25
220gm ❌RM50 >>>> βœ…RM45

Bawang putih goreng krup krap
100gm ❌RM12 >>>> βœ…RM9 😱😱😱 Ingat !!!! 1 hari saja tau. 15 Nov ni.
Ingat !!!! 1 hari saja tau. 15 Nov ni.
Jadi, boleh start plan dari hari ni.
Untuk pembelian boleh WhatsApp no.dibawah

www.wasap.my/60132315184

Ingat. pada 15 NOV sahaja.
Sehari sahaja ya.

#ipoh #ipohipohajer #ipohcityawesome #surirumahcariduitpoket #sayajualserundinghalia #sayajual #syukurselalu #alhamdulilah #manjaddawajada #jalanterus

Orang tanye, makan serunding hilang lesung pipit eh? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ U very funny la!
#sayajualserundinghalia
#supermakof4 #themjs #dimple

Sejenis kepuasan Dan kebahagiaan bila buat donat menjadi dengan jayanya..
Hasil jalan2 kat IG kak @rozietahasan78 @ainazarina77 @ummikitchen88 ...
Last2 guna resepi @ummikitchen88 ..terima kasih,kongsi resepi

Donat kentang ni memang lembut Dan gebu, anak2 makan berbiji2..lepas ni boleh buat lagi..
#ipoh #ipohipohajer #surirumahcariduitpoket #sayajualmakanan #sayajualserundinghalia #sayajualkuihtradisional #syukurselalu #alhamdulilah #manjaddawajada #jalanterus

Ramai yang tertanya-tanya apa tu serunding aura halia bentong.
Tadaaa...inilah ia! 😍

Serunding halia diperbuat daripada halia bentong, yg dikatakan sebagai raja halia. Dalam paket serunding ni, bukan sahaja ada serunding halia, tapi juga bawang putih goreng crunchy.

Boleh makan dengan nasi, makan dengan sup, taburkan atas mee goreng..ada yg ratah saja tau.
Sangat sesuai untuk orang-orang dalam pantang. Tapi yang bukan berpantang pun sangat bagus makan serunding ni. Even husband saya pun suka makan πŸ˜‚ kami makan, kami rasa kebaikkannya.
Yang berminat boleh whatsapp saya ya πŸ˜‰
http://www.wasap.my/60147939261

#serundinghalia
#serundinghaliabentong #sayajualserundinghalia #serundinghaliakuantan #serundinghaliakelantan #bawangputih #bawangputihgoreng

Kisah si penjual sandwich

Pagi ni semasa cod sandwich,seorang regular customer puji sandwich sedap..berbunga2 Hari cheq Yang kecik ni..
Having heard this small compliment, really made my day and what keep me doing what i did.Semoga ALLAH permudahkan urusan saya Dan semua Yang membaca status ni Hari ini.

ALHAMDULILAH,all praises to ALLAH

#ipoh #ipohawesomecity #ipohipohajer #surirumahcariduitpoket #sayajualsandwichsedap #sayajualkuihtradisional #sayajualminumpetang #sayajualserundinghalia #sayajualmacammacam #manjaddawajada #syukurselalu #alhamdulilah #jalanterus

Karipap ala IKEA untuk minum petang Hari ni.Macam termasin lak makcik rasa,kalau anak dara masak terlebih garam tu betuilah nak kawin Katanya...ni mak anak 3 pun boleh Terlajak garam jadinya...elokla buat sikit pun habes jugak dimakan semua anak2.. Resepi pakai karipap& inti kentang biasa je,cuma letak teloq rebuih skit.Sedap jugak kalau kurang masin.Mohle minum ayaq kosong bebanyak musim panaih ni.

#ipoh #ipohipohajer #ipohawesomecity #surirumahcariduitpoket #sayajualkuihtradisional #sayajualminumpetang #sayajualserundinghalia #sayajualtupperwaremurah #sayajualmacammacam #syukurselalu #alhamdulilah #manjaddawajada

Assalammualaikum Dan selamat berhujung minggu semua

Menu Terlajak rajin pagi ni.Megi goreng humban-segala-bahan-dalam-peti aid Dan donat gebu ammarku sayang

#ipoh #ipohawesomecity #ipohipohajer #surirumahoffday #sayajualkuihtradisional #sayajualminumpetang #sayajualsandwichsedap #sayajualserundinghalia #syukurselalu #alhamdulilah #manjaddawajada #jalanterus

Serunding halia a.k.a GInger Floss @haliernco Citarasa Kesihatan Anda....amat baik membantu masalah badan berangin ...kembung...mual@loya...masalah penghadaman ...amat sesuai bagi ibu2 selepas melahirkan anak dan sesiapa yg berpantang....membantu memanaskan badan ..Agen2 diperlukan bagi menjadi halier crew...pm kami di 012.3697032 untuk sebarang pertanyaan
. #haliernco #serundingdetox #serundinghaliabilishaliernco #makanansehat #makananpantang #sayajualserunding #sayajualserundinghalia #halal #halalkitchen #foodgasm #foodporn #tas_t_box #vendorsgbuloh #zaihanmohtar #nur_mohtar

Roti jala Kari ayam request daripada mak buyung Yang teringin..alang alang buat lebih,alhamdulilah habis terjual. Balance 3,4ketul anak dara duk ulang pi Mai pi Mai ambek sesikit...mama dapat Rasa Yang hujung2 saja.

Dah lama tak menjala, skil pun dah sesikit berkarat.Rindu lak nak menjala hari-hari semoga Ada rezeki Yang lebih baik.in Shaa ALLAH.

#ipoh #ipohipohajer #surirumahcariduitpoket #sayajualserundinghalia #sayajualrotijala #sayajualkuihtradisional #sayajualkueh #sayajualmakanan #sayajualtupperwaremurah #sayajualmacammacam #whatsapp0132315184 #untukorder #syukurselalu #manjaddawajada

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’
Alhamdulillah..terima kasih kepada customer yang sudi order😍..
Terima kasih support bisnes kecil-kecilan nenek😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
β€’
Alhamdulillah..terima kasih kepada customer yang sudi order😍..
Terima kasih support bisnes kecil-kecilan nenek!!
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’
Alhamdulillah..terima kasih kepada customer yang sudi order😍..
Terima kasih support bisnes kecil-kecilan nenek😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Assalamualaikum..Selamat pagi semua😊☺️..
β€’
Alhamdulillah..pepagi customer dah datang pick up serunding halia😊..Terima kasih En. Taufik sudi datang pick up..
Terima kasih support bisnes kecil-kecilan nenek😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Assalamualaikum..Selamat pagi semua😊☺️..
Alhamdulillah..terima kasih kepada customer yang sudi order serunding halia KayZ Kitchen 😍
Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek..☺️
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Alhamdulillah..terima kasih kepada customer yang sudi order serunding halia KayZ Kitchen 😍..
Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenekπŸ˜‰
β€’
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Alhamdulillah..terima kasih kepada customer yang sudi order serunding halia KayZ Kitchen 😍
β€’
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Alhamdulillah..terima kasih kepada customer yang sudi order serunding halia KayZ Kitchen 😍
β€’
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Alhamdulillah..terima kasih kepada customer yang sudi order serunding halia KayZ Kitchen untuk dibawa ke Riyadh, Saudi Arabia. Semoga selamat sampai ke destinasi✈️
β€’
β€’
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Alhamdulillah..terima kasih kepada customer yang sudi order serunding halia KayZ Kitchen
β€’
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Alhamdulillah..terima kasih kepada customer yang sudi order serunding halia KayZ Kitchen untuk dibawa ke Riyadh, Saudi Arabia esok..
Semoga selamat sampai ke destinasi✈️
β€’
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’
Terima kasih kepada customer yang sudi repeat order..lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek☺️😊
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€0139818912
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’
Terima kasih kepada customer yang sudi repeat order..lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek☺️😊
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€0139818912
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’
Assalamualaikum..Selamat pagi semua πŸ™‹πŸ»
Minggu ini stock yang ada hanya- Serunding Halia Bilis sahaja 🐟🐟🐟
β€’
Kepada yang nak order, whatsapp 0139818912 laju2..
β€’
Terima kasih kepada customer yang sudi repeat order..lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek☺️😊
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Minggu ini stock yang ada hanya- Serunding Halia Bilis sahaja 🐟🐟🐟
β€’
Kepada yang nak order, whatsapp 0139818912 laju2..
β€’
Terima kasih kepada customer yang sudi repeat order..lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek☺️😊
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Minggu ini stock yang ada hanya- Serunding Halia Bilis sahaja 🐟🐟🐟
β€’
Kepada yang nak order, whatsapp 0139818912 laju2..
β€’
Terima kasih kepada customer yang sudi repeat order..lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek☺️😊
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Minggu ini stock yang ada hanya- Serunding Halia Bilis sahaja 🐟🐟🐟
β€’
Kepada yang nak order, whatsapp 0139818912 laju2..stok terhadπŸ˜‰
β€’
Terima kasih kepada customer yang sudi repeat order..lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek☺️😊
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Minggu ini stock yang ada hanya- Serunding Halia Bilis sahaja 🐟🐟🐟
β€’
Kepada yang nak order, whatsapp 0139818912 laju2..stok terhadπŸ˜‰
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Minggu ini stock yang ada hanya- Serunding Halia Bilis sahaja 🐟🐟🐟
β€’
Kepada yang nak order, whatsapp 0139818912 laju2..stok terhadπŸ˜‰
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’
Minggu ini stock yang ada hanya- Serunding Halia Bilis sahaja 🐟🐟🐟
β€’
Kepada yang nak order, whatsapp 0139818912 laju2..stok terhadπŸ˜‰
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Minggu ini stock yang ada hanya- Serunding Halia Bilis sahaja 🐟🐟🐟
β€’
Kepada yang nak order, whatsapp 0139818912 laju2..stok terhadπŸ˜‰
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Alhamdulillah..terima kasih kepada customer yang sudi order serunding halia KayZ Kitchen untuk dibawa ke Riyadh, Saudi Arabia. Semoga selamat sampai ke destinasi✈️
β€’
Minggu ini restock Serunding Halia Bilis sahaja
🐟🐟🐟
β€’
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿
β€’
Alhamdulillah..Serunding halia dah sedia untuk terbang ke Riyadh, Saudi Arabia ✈️✈️✈️
Semoga serunding halia sampai ke destinasi dengan selamat☺️
β€’
Terima kasih kepada customer serunding halia KayZ Kitchen yang sudi order lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek 😍..Alhamdulillah..
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
#sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Minggu ini restock Serunding Halia Bilis sahaja
🐟🐟🐟..inshaAllah selasa depan jadual pos..
Kalau nak order serunding halia bilis, boleh whatsapp 0139818912 laju2.. stok terhad tau😁
β€’
Terima kasih kepada customer serunding halia KayZ Kitchen yang sudi order lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek 😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Minggu ini restock Serunding Halia Bilis sahaja
🐟🐟🐟
β€’
Terima kasih kepada customer serunding halia KayZ Kitchen yang sudi order lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek 😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿🌿 β€’β€’
β€’
Minggu ini restock Serunding Halia Bilis sahaja
🐟🐟🐟
β€’
Terima kasih kepada customer serunding halia KayZ Kitchen yang sudi order lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek 😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
Serunding halia ni bukan terhad sebagai menu utk ibu berpantang sahaja..Sesuai untuk semua!😍😍😍...cuba dulu baru tahu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nak cuba, meh order...nak order, whatsapp nenek laju2 πŸ˜€
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sebekas serunding halia;
Harga. : rm10
Berat : 100gm
Jenis serunding halia :
1. Serunding halia ayam
2.Serunding halia daging
3.Serunding halia ikan bilis

Untuk tempahan, whatsapp 0139818912 .
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ #sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿
β€’
Alhamdulillah..Serunding halia dah cantik berbaris untuk terbang ke Riyadh, Saudi Arabia ✈️✈️✈️
Semoga serunding halia sampai ke destinasi dengan selamat minggu depan☺️
β€’
Terima kasih kepada customer serunding halia KayZ Kitchen yang sudi order lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek 😍..Alhamdulillah..
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
#sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Kenapa Halia ? Kenapa dijadikan Serunding ?
Ini disebabkan kerana halia sukar untuk dimakan begitu sahaja dan ramai yang tidak menyukainya.

Halia dijadikan serunding sebab senang untuk dimakan, sedap, boleh dimakan bersama nasi panas atau bersama lauk atau begitu sahaja. Rasa yang ranggup, pedas dan mengekalkan rasa dan khasiat halia.

Crispy halia kakak cantik
**************************
(Halia,ikan bilis,lada hitam,bawang putih,bawang merah) βœ”Sesuai utk menu #berpantang
βœ”Sesuai utk membuang angin dlm badan & sesuai utk seisi keluarga.
Boleh dimakan bersama :
Nasi panas
Bubur nasi
Nasi himpit
Ketupat
Lemang
Roti
Sedap dimakan enak begitu sahaja..
Berminat whatsapp

0182321795
0182321795
0182321795
(kak Arra).. #sayajualserundinghalia #sayajual #menuberpantang #sayajualmurah

I remember when I was in confinement and my friend gave me a container of serunding halia and I was so sakai because I never, ever heard of it before and eating it with plain rice or porridge was EERMAIGERD Y U SO DELICIOUS?! Serunding halia was my saviour back then because my confinement food was so bland and boring but add serunding halia? Menitis air mata duyung time menyuap nasi sebab sedap gilaaaaeer! Made with high quality and natural product, @ambens_kitchen's serunding halia is not only delicious but also safe & healthy to be consumed by women of all ages. I highly recommend @ambens_kitchen! If you know of anyone who is about to give birth or in confinement, do contact @ambens_kitchen +60128980069
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ambenskitchen #serundinghalia #miriserundinghalia #sayajualserunding #sayajualserundinghalia #mirisarawak #lepasbersalin #supplementhalal #confinementfood #confinementcare #serundingmurah #serundingsarawak

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿
β€’
Jadual pos hari ini 11/9/17
Semoga serunding halia sampai ke destinasi dengan selamat..☺️
β€’
Terima kasih kepada customer serunding halia KayZ Kitchen yang sudi order lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek 😍..Alhamdulillah..
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
#sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿
β€’
Jadual pos hari ini 11/9/17 ☺️😊
Semoga serunding halia sampai ke destinasi dengan selamat..☺️
β€’
Terima kasih kepada customer serunding halia KayZ Kitchen yang sudi order lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek 😍..Alhamdulillah..
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
#sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿
β€’
Jadual pos hari ini 11/9/17
Semoga serunding halia sampai ke destinasi dengan selamat..☺️
β€’
Terima kasih kepada customer serunding halia KayZ Kitchen yang sudi order lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek 😍..Alhamdulillah..
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
#sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Serunding Halia KayZ Kitchen 🌿🌿
β€’
Jadual pos hari ini 11/9/17 πŸ€—
Semoga serunding halia sampai ke destinasi dengan selamat..☺️
β€’
Terima kasih kepada customer serunding halia KayZ Kitchen yang sudi order lagi dan lagi!! Terima kasih menyokong bisnes kecil-kecilan nenek 😍..Alhamdulillah..
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
β€’
#sayajual
#sayajualserundinghalia
#serundinghalia
#serundinghaliaayam
#serundinghaliadaging
#serundinghaliaikanbilis
#kayzkitchen
#menuberpantang
#snacksehat
#umrah
#haji
#travel #foodporn #foodlover

Most Popular Instagram Hashtags