[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualserum

67053 posts

TOP POSTS

Tahniah DLCW...
U never dissapoint us... Proud of you!!! #pipimbam
#voophyshapeserum
#sayajualserum
#sayajualprodukkecantikan
#sayajualmurah

#paidreview2/3
Kami tak nak cakap banyak, anda nilai sendiri. Dengan menggunakan @bloem.co skincare serum anda lihat perubahan muka customer ☝🏼️ dari bermasalah hingga FLAWLESS dalam masa 2MINGGU‼️ Yang PALING PENTING ada KKM APPROVED‼️ Siapa yang patut cuba? 🤔 Sesiapa yang ada masalah 👇🏼
.
❌ JERAWAT
❌ KULIT KERING
❌ JERAGAT
❌ KEDUTAN DI MUKA
❌ KULIT KUSAM
.
Cepat follow 👉🏼 @bloem.co @bloem.co 🎉
.
#sayajual #sayajualserum #sayajualskincare #sayajualmurah #acneserum #serummalaysia #serumjerawat

Sis , ada extract GREEN TEA tau dalam serum ni. Akak pilih bahan2 yang terbaik je untuk serum special. .
Kenapa green tea? Sbb akak tahu ianya high antioxidant , dan boleh lindungi kulit sistur dari anasir jahat. .
Bila sel kulit terlindung, lambat la proses penuaan ye tak?
.
.
#cantiqaskincare
#sayajualserum
#FlawlessSerum
#SerumJerawat

Broke rn? 😭 Stressing over your problematic skin? Financial problems? 😜 Rather than spending too much money on useless products, then spend only Rm 35 for a healthy skin!💆 The serum benefits : * Protects skin from the effects of aging
* Moisturizes skin (treats dry skin very well) * Mattifies oily skin * Protects the UV damage to skin
* Lightens up dull skin
* Treats acnes, scars, sunburn, blackheads, whiteheads & wrinkles
* Reduces the redness of irritated skin & blemishes
* Gets rid of eczema & dermatitis
* Glows up skin effortlessly
* Works as a collagen to your skin * & Etc.
Q : Can it be used for sensitive skin? I highly recommend the product to be used for sensitive, dry or oily skin. The product is made of 💯% organic & natural ingredients.

30 bottles for the first release so first come first serve! STRICTLY NO RESERVATION 🙅🏻🙅🏻🙅🏻🙅🏻 Whatsapp +60128100162 OR dm the girl i tagged to book! Will definitely gonna provide everything that you have to know about the product after purchasing! 💕 #siscuba #sayajualserum #tolongkawan #grabitnow

Antara feedback from customer, ❤️ Makin banyak testimoni masuk 😱 anda bila lagi nak try? Cepat2 grab sebelum kehabisan stok!!! 😍
#arabelleserum #sayajualserum #serummurah #serum

Nah..saja nak bagi feedback pengguna wowserum.. Tgk lah sapa yg guna hihihi.. Semua suka.. Meh try meh.. Wowserum ni boleh buat ampa cantik dgn hanya rm18💕😘
.
.
#wowserum #ivorysecrethq #ivorysecret #sayajualserum #lelakiperempuanbolehpakai #cantikjelita #cantik #jerawathilangcepat #insyaAllah #wow #niqabisproduk #feedback #thebest

Wah.. #khyraultimateserum dah nak habis tu! Boleh la restock cepat2.
.
Hotline: 012.7474622
.
#sayajual #sayajualserum #pink#kkmapproved

.
Macam mana harini keluar ? Okay ke ? Apa tak okay nye, satu hari rase kulit muka terjaga pulak sebab effect Serum Miracle Botox ni 😍
.
Tak nak paksa anda percaya, tapi cuba dan rasainya sendiri k ☺️
.
Follow @saudagarcosmeticmurah_ 💆🏻
.
#Sayajual #Sayajualmurah
#Sayajualserum #TeamSerumMiracleBotox
#DropshipNeeded

Malam ni jangan lupa ye #TepekTepekDaCantik 7 hari umpama pakai botox tau 😆
.
Contact :
📲 011 1054 4886
Or click link 💋
.
#TeamSerumMiracleBotox
#SayaJualMurah
#SayaJualSerum
#SayaJual

MOST RECENT

Wowskin Vitamin Serum BEBAS dari merkuri dan bahan yg berbahaya utk kulit .
.
Jgn risau Wowskin sangat selamat utk awak & akan membantu pulihkan kulit awak yg bermasalah 😉 .
.
Wowskin mencantikkan kembali & mencantikkan kulit yg tersedia cantik . Jgn ingat kulit awak dah cantik, awak tak perlu jaga yeee .
.
Yg dah cantik pon kena jaga sbb kalau tak jaga, makin lama dalaman kulit akan terjejas 😭 .
.
Kalau dalaman terjejas, ia akan bagi efek kat luaran kulit. Nak kea camtu?? Taknak kan? .
.
Kalau taknak, jgn tunggu harga dah kembali Rm120 baru nak beli 😎 .
.
Beli sementara HARGA PROMASI DISKAUN SEPARUH HARGA ni! .
.
Makin lama, harga makin naik tauu 💃 .
.
.
HARGA PROMOSI
DISKAUN 50% .
SEPARUH HARGA! .
+ FREE MINI TOTE BAG 😍 .
.
DM/ Whatsapp cecepat 💋 .
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #sales #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

🌸 MANFAAT 5 VITAMIN 🌸

#MANFAAT5VITAMIN

DAY SERUM - Vitamin B3, C, E

1)VITAMIN B3 - Anti Redness
Membantu menghilangkan kemerahan akibat dari keradangan kulit/jerawat. - Immune Bosting
Membantu meningkatkan ketahanan sistem imun kulit wajah anda. - Antuoxidant
Membantu mengehadkan penghasilan radikal bebas pada kulit yg menjadi punca kulit tidak sihat. - Skin Glowing
Membantu memastikan wajah semakin glowing secara semula jadi.

2)VITAMIN C - Collagen Boosting
Membantu meningkatkan penghasilan kolagen kulit anda secara semulajadi. - Improves Texture
Membantu memperbaiki tekstur kulit anda agar semakin rata. - Skin Hydrating
Membantu memastikan kelembapan kulit berada di tahap optimum.

3)VITAMIN E - Anti dark-spots
Membantu pudarkan kesan gelap pada wajah dgn berkesan - Skin Firming
Membantu menegangkan kulit yg semakin kendur akibat faktor penuaan. - Treats Sunburn
Membantu menghilangkan kesan sunburn yg anda alami akibat cuaca terik.

NIGHT SERUM - Vitamin A & D

4) VITAMIN A - Anti Wrinkles
Membantu melambatkan proses penuaan kulit dgb berkesan. - Skin Smoothing
Mejadikan kulit lembut & gebu. - Anti Dryness
Membantu memastikan kulit tidak kering selepas seharian terkena cahaya matahari. - Decrease Sebum
Membantu mengurangkan kadar penghasilan sebum atau minyak pada wajah.

5) VITAMIN D - Reduce Acne
Mempercepatkan kadar penyembuhan & pengeringan jerawat. - Cells Repairing
Memastikan sel kulit sentiasa dibaiki pada kadar lebih optimum. - Anti Inflammatory
Membantu mengurangkan keradangan kulit yg dialami.

#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

Dulu BREAKOUT, skrg FLAWLESS. Semuanya TAK MUSTAHIL! semua org terkejut tgk awak dah cantik! .
.
Sape yg ada masalah muka BREAKOUT tu JANGAN DOWN! Bangkit & Usaha cantikkan kembali kulit awak tuuu .
.
Kalau awak hanya duduk tunggu tunggu keajaiban berlaku, bangun esok pagi terus hilang breakout, tu hanya MIMPI 😎
.
Awak tak usaha, tak cari cara/jalan, muka awak masih mm tu jugak. Nak kea muka mcm JLN TAR? BERLUBANG? BERKAWAH? Selamanya? Kalau nak, unfollow IG ni! .
.
IG ni hanya utk bantu PULIHKAN & CANTIKKAN & KEKALKAN KECANTIKAN muka shj. Nak cantik? Nak lawa? Nak gojes? Stay FOLLOW us! .
.
"Kalau muka breakout, boleh pakai Wowskin tak? " . Yes Yes Yes boleh awak. Tersangatlah boleh. Wowskin akan bantu awak hilangkan segala jerawat, parut, jeragat & semua masalah kulit awak tu .
.
Pemulihan dgn 5 VITAMIN & bahan semulajadi. TIADA MERKURI. &&& semestinya ada KELULUSAN KKM 😉 .
.
Nak Cantik?
Nak Pulihkan Kulit?
Nak Kekalkan Kecantikan? .
.
Semuanya Wowskin boleh bantu 😘 .
.
Lepas ni pasti ramai tanya awak pakai apa sbb terlampau FLAWLESS. Cik J pon tak dtg berkampung lagi .
.
Cuba dulu, baru tauuu .
Belum cuba, Belum tauuu .
Dah cuba, pasti nak lagi lagi lagi 💋 .

#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

PUNCA JERAWAT. Cer check, jerawat awak awak kat mana? .
.
Mcm mana nak cegah drpd jerawat berkampung? 👇.
.
🌷 Banyakkkan minum air putih 2-3 liter sehari. Kita akan kerap buang air. Itu bagus utk badan kita sbb ia buang segala toksin dlm badan kita .
.
🌷 Pastikan pakai krim/pelembab yg bersifat sunblock. Utk nelindungi kulit dari terdedah kpd sinaran UV .
.
🌷 Cuci makeup guna makeup remover. Pastu cuci pakai pencuci muka utk pastikan muka betul2 bersih dari makeup .
.
🌷Sapu Wowskin Vitamin Serum sebagai tindakan awal cegah jerawat. Kalau ada jerawat, terus sapu serum ni. Jwrawat akan cepat kecut .
.
Jaga kulit kita. Jgn tunggu kulit dah jadi teruk baru nak jaga 😘 .
.
--------------------------
.
Wowskin membantu merawat masalah kulit :
.
Gelap 🔜 Cerah
Kedutan 🔜 Kulit Tegang
Jerawat 🔜 Flawless
Kulit Kusam 🔜 Glowing
Kulit Kering 🔜 Kulit Lembab .
.
Dan mcm2 masalah kulit .
.
Yg dah sedia cantik jadi makin cantik .Yg ada masalah kulit bertukar jadi lawooo sangat .
.
Ramai dah cuba & mereka mendapat hasil yg sangat luar biasa . Anda bila lagi?? 😎 .

#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

Perempuan yg cantik tido awal. Tapi perempuan yg CANTIK GOJES LAWA sebelum tido sapu Wowskin Vitamin Serum 💋 .
.
Awak yg mana?
Awak nak yg mana? .
.
Utk dapatkan kulit yg FLAWLESS, kena sihatkan kulit dulu. Dgn apa?? Dgn Wowskin lah! .
.
Sapu dap dap dap terus glowing. Sangat MUDAH, CEPAT & JIMAT! .
.
Nunite gojessss 😘 .

#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

Wowskin Vitamin Serum ada 2 Botol dlm 1 Set pada harga yg sgt Woww! Utk Siang & Malam .
.
Tak perlu belanja sampai beratus pon utk kulit yg sihat. Cukup serum ni, pasti ramai yg puji awak. Makin cantik, makin muda & makin berseri 😍 .
.
Taknak keee?? .
.
No more jeles jeles org yg mukanya flawless sbb awak berganda FLAWLESS + GLOWING 😍 .
.
Org tanya, apa rahsia? .
.
Wowskin Vitamin Serum 💋 .

#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

Wowskin Vitamin Serum BEBAS dari merkuri dan bahan yg berbahaya utk kulit. Jgn risau Wowskin sangat selamat utk awak & akan membantu pulihkan kulit awak yg bermasalah 😉 .
.
Wowskin mencantikkan kembali & mencantikkan kulit yg tersedia cantik .
.
Jgn ingat kulit awak dah cantik, awak tak perlu jaga yeee .
.
Yg dah cantik pon kena jaga sbb kalau tak jaga, makin lama dalaman kulit akan terjejas 😭 .
.
Kalau dalaman terjejas, ia akan bagi efek kat luaran kulit. Nak kea camtu?? .
.
Taknak kan? .
.
Kalau taknak, jgn tunggu harga dah kembali Rm120 baru nak beli 😎 .
.
Beli sementara HARGA PROMASI DISKAUN SEPARUH HARGA ni! .
.
Makin lama, harga makin naik tauu 💃 .
-
.
------------------------
Awak sorang STUDENT? SURI RUMAH? PENGANGGUR? BEKERJA tp NAK CARI DUIT LEBIH?? .
.
Jom join DROPSHIP!
Masuk FREE jeee
FREE Tips Bisnes
FREE Coaching .
.
Dan mcm2 kelebihan!
Whatsapp segera 😘 .
-------------------------
-
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted

KENAPA? Wowskin yg harga Rm59 ni pon dah boleh buat awak GOJES LAWA TAHAP MAXIMUM. Apa kata pilih Wowskin? .
.
Tak salah mencuba.
Yg jadi salah bila awak tak cuba.
Dan takut nak cuba .
.
Cuba dulu.
Awak akan rasai betapa hebatnya Wowskin! .
.
Tak perlu banyak2 skincare. Tak perlu keluarkan duit banyak2. Hanya Rm59 dah boleh lenyapkan mimpi ngeri awak kulit BERBUKIT, BERKAWAH semua tuu 😎 .
.
Sampai bila nak tunggu?
Makin ditunggu, Makin menunggu, Makin menjadi2 & bertambah2 masalah kulit awak tau! .
.
Haa takut? Takut? .
.
Meh cuba Wowskin, pasti CANTIK lahh! 😍 .

#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

Trend terbaru yg diamalkan oleh ramai ARTIS, MUA, SOCIAL INFLUENCER utk penjagaan serta rawatan kulit drpd masalh berikut : .
.
👉🏻 Jeragat
👉🏻 Jerawat
👉🏻 Parut lama & baru
👉🏻 Kulit menipis
👉🏻 Pori terbuka
👉🏻 Kulit gelap
👉🏻 Kulit kusam
👉🏻 Kulit kering
👉🏻 Kulit berminyak
👉🏻 Sunburn .
.
1 Set dibahagikan kpd 2, Siang & Malam .
.
✅ Dijamin selamat & halal.
✅ Tiada bahan kimia merbahaya .
✅ Melindungi kulit dari sinaran UV & Merehatkan kulit & baiki dalaman kulit.
✅ Cepat Serap & Melembabkan kulit, Melembutkan & Tak Berminyak.
✅ Boleh Mengecutkan & Menghilangkan jerawat .
✅ As Base Makeup. Makeup Tahan Lebih Lama & Tak Bercapuk .
✅ Try sekali, pasti nak repeat order lagi 💕 .
.
1 titisan serum mampu mengubah 360 darjah kulit awak kpd kulit yg sgt diidam2kan. Semua kebaikan ada dlm 1 Set Wowskin .
.
Gelap 🔜 Cerah
Kedutan 🔜 Kulit Tegang
Jerawat 🔜 Flawless
Kulit Kusam 🔜 Glowing
Kulit Kering 🔜 Kulit Lembab .
.
✅ Merawat wajah lebih baik
✅Memulihkan wajah dgn lebih sempurna.
✅ Mencantikkan wajah lebih semulajadi .
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

NAK JANA EXTRA INCOME?..NAK BANTU KEWANGAN KELUARGA??..TAPI TAK TAHU MACAM MANA?.
.
PENDAFTARAN EJEN & DROPSHIP KINI DIBUKA.
.
🔅EJEN
🎀Modal serendah RM 325
🎀Barang senang jual & tiada isu susah nak jual
🎀Leader/stokis sentiasa memberi guide & sharing kepada team dan secara individu
🎀99% Pembeli akan repeat order
🎀Testimoni & feedback yang banyak
🎀Pemasaran di TV,Radio,akhbar & social media
🎀Rewards & bonus jualan akan diberi setiap bulan bagi mereka yang capai target
🎀Margin keuntungan yang tinggi.
.
🔅DROPSHIP
✅Yuran RM 50 sahaj seumur hidup
✅FREE sampel Elysian Booster Serum
✅Barang senang terjual kerana terdapat beribu positif testimoni dari pelanggan
✅Keuntungan yang berbaloi
✅Boleh jana sale sehingga RM 5,000 sebulan jika betul-betul komited.
✅Produk laku keras.
✅FREE online coaching & marketing
✅Group coaching bisnes yang akan guide dari zero.so tak perlu risau jika anda tiada pengalaman dalam bisnes😁.
.
❌Tidak perlu pegang stok
❌Tak perlu bersesak di pos ofis untuk pos barang.
❌Tak perlu packing barang
❌Tak dikenakan GST.
.
⚡️JOM JANA INCOME BERSAMA SAYA.EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
📱Whatsapp 012-2811550 to order.
-
🚗COD available in Kota Bharu.
.

🔥Fedback #donnauser
.
Dah ramai yg berjaya atasi masalah kulit muka mereka..
korang tunggu ape lagi..?? jerawat, parut jerawat, muka berminyak, kulit kering, sensitif n jeragat sangat-sangat lah disarankan utk cuba.
.
✔️HARGA MAMPU MILIK
✔️HALAL DAN SELAMAT
✔️LULUS KKM ⚫️DONNA GLOW SERUM-RM30 10ML
🎀trusted seller
📱01121186585
#donnaglowserum
#dgs
#serumajaib
#serumorganik
#teamdonna
#teamkakmiz
#produkorganik
#bahanorganik
#dropshipkualalumpur
#trustedseller
#readystok
#serumjerawat
#mukabreakout
#jeragat
#jerawat
#sayapakaisayajual
#sayajualserum
#hilangparut
#bazarpaknil
#bazarwanita
#bazarmalaysia
#produkorganik
#serummurah
#luluskkm
#hargamampumilik
#glowingskin
#bynybeauty
#pencucimukaorganik
#cleanserorganik

Komen "DM" atau wasap 01121963203 sekarang! Dapatkan diskaun 50% untuk setiap pembelian WowSkin serum hari ini!
.
🔥MERAWAT PARUT J€RAWAT DAN KULIT WAJAH BERMASALAH DENGAN SERUM VITAMIN SEMULAJADI SEPANTAS 7 HARI JER..🔥
.
1 Titisan Serum, ada 1001 kebaikkan. All in One orang kata. Sebut je nak vitamin ape, semua ada😘
.
VITAMIN SERUM SET lengkap serum vitamin Siang & Malam. 2 in 1
.
Paling best, serum ni boleh merawat macam2 masalah kulit:
.
Hitam 🔜 Putih
Jerawat 🔜 Flawless
Kedutan 🔜 Kulit tegang
Kulit kusam 🔜 Glowing
Kulit tak sekata 🔜 Kulit licin
Kulit berminyak 🔜 Kulit lembab & licin
.
.
Kenapa WowSkin adalah serum terbaik?
.
✏Lengkap dengan 5 Vitamin dalam satu set.
✏Vitamin yang dibekalkan mengikut rekomendasi pakar kulit.
✏Pemakaian yg optimum iaitu siang & malam.
✏Tidak melekit dan cepat meresap ke kulit.
✏ Sesuai dgn semua jenis kulit (kulit sensitif)
✏Sangat sesuai disapu sebelum anda mekap.
.
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan Set Lengkap Serum Vitamin Wowskin ini❤
.
❗❗TAMPIL CANTIK DENGAN KULIT FLAWLESS SEAWAL 7HARI ❗❗
.
Sila komen "DM" atau wasap 01121963203 sekarang! Dapatkan diskaun 50% untuk setiap pembelian WowSkin serum hari ini!
.
HARGA DISKAUN SAH UNTUK 100 ORANG PERTAMA SAHAJA ❗❗ #wowskin #wowskinserumvitamin #wowskinofficial #wowskinmalaysia #serumwajah #serummalaysia #sayajualserum

MAKSUD JERAWAT or BREAKOUT di muke kita 😍

Mana yang cakap, "Sis pakai product sis ni.. abes naik jerawat kat muka saya"

Cube tengok maksud jerawat yang tumbuh tu naa👆👆👆 So, semua ni adalah tindak balas luaran atas kesihatan dalaman kita, untuk dapatkan kulit muka yang sehat dan cantik.. PENJAGAAN DALAMAN DAN LUARAN KENE SEIMBANG .. baru jadi #pajura 😍

Best SELLER ❗️
⚫️DONNA GLOW SERUM-RM30 10ML
🎀trusted seller
📱01121186585
#donnaglowserum
#dgs
#serumajaib
#serumorganik
#teamdonna
#teamkakmiz
#produkorganik
#bahanorganik
#dropshipkualalumpur
#trustedseller
#readystok
#serumjerawat
#mukabreakout
#jeragat
#jerawat
#sayapakaisayajual
#sayajualserum
#hilangparut
#bazarpaknil
#bazarwanita
#bazarmalaysia
#produkorganik
#serummurah
#luluskkm
#hargamampumilik
#glowingskin
#bynybeauty
#pencucimukaorganik
#cleanserorganik

SERUM BEST & NAK REPEAT 4 SET TERUSSS 💋 .
.
Wahhh repeat order terus! .
.
Bukan 1 Set
Bukan 2 Set
Bukan 3 Set .
.
Tapi repeat order 4 Set! Kalau tak berkesan, takkan nak repeat order kannn? Sbb berkesan & tersangat best lah nak repeat order tuuu 😘 .
.
Bukan stakat suka, terus JATUH CINTA tau! . .
.
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual

Nak kekal AWET MUDA? Nak kekal nampak muda walaupun usia dah lanjut? Nak kulit sihat selamanya? .
.
Awak WAJIB in love with Wowskin! 😘 .
.
Why? Why? Why? .
.
Wowskin membantu kekalkan kulit muka awak tegang tanpa kedutan. Walaupun usia dah 50, tapi masih mcm anak dara .
.
Yg nak kulit dia bermasalah di kemudian hari, JANGAN BERWOWSKIN! .
.
Yg nak kekal cantik shj BerWowskin 💋 .
.
.
Ada 3 Manfaat dlm 1 Set Wowskin Vitamin Serum :
.
✅ Merawat wajah lebih baik
✅ Memulihkan Wajah lebih sempurna
✅ Mencantikkan wajah lebih semulajadi .
.
.
Siapa boleh guna Wowskin?
Semua org boleh guna Wowskin. Bukan hanya wanita shj, lelaki juga boleh guna .
.
Dan sesuai utk semua jenis kulit. Yg ada masalah kulit, sangat disarankan guna Wowskin. Kulit akan makin cantik & masalah akan hilang .
.
.
Wowskin ialah sejenis cecair VITAMIN + BOOSTERS terdiri drpd extract bahan organic bersama vitamin serta bahan asas yg disahkan selamat .
.
.
1 Set Wowskin Vitamin Serum ada 5 Vitamin yg sangat sangat diperlukan utk kulit. Pakai skincare tapi tak vitaminkan kulit, kulit masih tak bersih + sihat tau! Nak kulit sihat? Jom berWowskin 😚 .
.
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

#paidreview2/3
Kami tak nak cakap banyak, anda nilai sendiri. Dengan menggunakan @bloem.co skincare serum anda lihat perubahan muka customer ☝🏼️ dari bermasalah hingga FLAWLESS dalam masa 2MINGGU‼️ Yang PALING PENTING ada KKM APPROVED‼️ Siapa yang patut cuba? 🤔 Sesiapa yang ada masalah 👇🏼
.
❌ JERAWAT
❌ KULIT KERING
❌ JERAGAT
❌ KEDUTAN DI MUKA
❌ KULIT KUSAM
.
Cepat follow 👉🏼 @bloem.co @bloem.co 🎉
.
#sayajual #sayajualserum #sayajualskincare #sayajualmurah #acneserum #serummalaysia #serumjerawat

Jgn lupa Wowskin! Sbb Wowskin akan menceriakan hari hari awak 😍 .
.
Nak lagi lagi cantik?? .
.
Sapu serum sebelum makeup/pakai any skincare. Makeup awak akan TAHAN LEBIH LAMA & awak akan cepat cantik kalau pakai skali dgn skincarw ualls 😉 .
.
Kalau duduk kat rumah pon boleh sapu serum ni. Cepat serap ke dalam kulit & membaiki dalaman kulit muka kita .
.
Seterusnya memberi tindak balas bhg luaran kulit. Jerawat pon cepat kecut .
.
Kulit berminyak? Takpea, sapu serum ni minyak2 tu terus hilang 😃.
.
.
HARGA PROMOSI
DISKAUN 50% .
SEPARUH HARGA! .
+ FREE BEG MAKEUP KIT 😍 .
.
DM/ Whatsapp cecepat 💋 .
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

TERSILAP PAKAI PRODUK ?
MUKA NAIK JERAWAT BANYAKK ?
KULIT JADI KASAR DAN MENGGERUTU ?

Hmmm jangan sedih. Benda dah jadi kan. Nak menyesal pun dah takda guna. Yg penting uols kena ada semangat nak pulihkan balik kulit.

JANGAN SESEKALI PUTUS ASA ATAUPUN GUNA PRODUK2 YG AKAN BUAT KULIT UOLS MAKIN TERUK ! KEEP CALM DAN GUNA SET COMBO MACKINZ BEAUTY ❤

Jangan risau sebab set combo ni takkan buat kulit uols makin rosak sebab bahan2 yg digunakan sangatlah selamat dan both lulus KKM 😘 Yeayy!

Macam mana nak pulihkan kulit yg dah rosak dengan set ni?

Firstly uols kena cuci muka hari2 dengan Mackinz Soap. Lepastu uols sapu Mackinz Serum seluruh muka. Konsistenkan penggunaan dua item ni insyaAllah akan mula nampak perubahan. Trust me. Kalau boleh elakkan campur dengan produk2 lain sebab kita nak rawat kulit yg tengah breakouts. Kalau campur2 nanti tak sesuai, tak ke makin teruk kulit?

Uols boleh guna set combo MBS dengan senang hati dan gumbiraaa tanpa perlu ada kegusaran sebab MACKINZ BEAUTY SOAP & MACKINZ BEAUTY SERUM takkan buat kulit uols rosak masa akan datang yaaa. NO MERCURY, NO HIDROQUINONE yg akan ada effect kemudian hari. Makin cantik ada lah hehehe ❤

Boleh tengok berlungguk-lungguk feedback positive kat sini #TestimoniMackinzBeautySerum. Macam2 jenis masalah kulit berjaya dirawat dan oh yaa Mackinz Serum jugak sesuai buat makeup base tau! Best ke best uolssss 😍😍😍
.
CEPAT DAPATKAN SET COMBO MBS UNTUK KULIT BEBAS CELA. TAKKAN SELAMANYA NAK BAWAK JERAWAT2 TU SEMUAAA SEDANGKAN UOLS TAU ADA YG BOLEH HILANGKAN JERAWAT2 TU KANN 😉

KAMI TAK JANJI KULIT CANTIK FLAWLESS DALAM 3 HARI TAPI KULIT UOLS AKAN MAKIN CANTIK HARI DEMI HARI DENGAN PENGGUNAAN KONSISTEN ! SLOWLY BUT SURELY ❤

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySerumMurah
#InstaBeauty
#EkynRosny
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#MackinzBeautySerumPenang

Kenapa sabun MBS lain dari yang lain?

Sabun MBS tiada bahan pewangi, so pakai memang akan bau seperti ubat klinik. Sangat-sangat sesuai untuk orang yang ada masalah kulit sensitif & alergik. Memang mekkyn request dekat kilang taknak sebarang perfume sebab kita nak jaga betul betul kulit customer.

Mekkyn ada masalah kulit sangat sensitif dulu, kulit memang kering sangat sangat sampai mengelupas. Tapi lepas mekkyn mintak kilang sediakan sample sabun terbaik alhamdulillah PH kulit mekkyn mmg dah okay sangat, langsung takda masalah kulit dah. Mekkyn now dah dikategorikan sebagai kulit normal.

Sabun MBS juga tiada bahan pewarna yer, so thats why colour dia natural. Kita taknak bila kita cuci muka penambah penambah perisa nie yang akan menyebabkan kulit kita semakin teruk. Pakai ja MBS insyaAllah kulit akan sihat.

MACKINZ SOAP MEMANG DIASASKAN DARI VITAMIN yang sangat tinggi, sebab MBS memang produk yang bervitamin tinggi. VIT C & E sangat-sangat bagus untuk dalaman & luaran kita. Kelembapan pada wajah tu yang penting. Kita tak tangkap muat produk sesuka hati naa. MBS di buat dari kilang yang bertaraf GMP & bersih dari segi pembuatan.

SABUN MBS BUKAN SEBARANG SABUN.
50gm besar tapak tangan okeh. Harga hanya RM32.00 tahan 4-6 minggu. Boleh potong 4/6/8 ikut masing masing nak macam mana.

RUGI SANGAT KALAU TAK TRY.

BERMINAT NAK DAPATKAN MACKINZ SOAP ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#WhiteningSerum
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySoap
#InstaBeauty
#EkynRosny
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#Rejuvenation
#SkinRejuvenation
#VitaminC
#VitaminE
#MackinzBeautySerumPenang
#TestimoniMackinzBeautySerum

MACKINZ BEAUTY SOAP dibuat 100% dari bahan natural tanpa sebarang bahan pengawet / kimia.

DIFORMULAKAN DARI : - Vitamin C - Vitamin E - Aloe Vera - Extract Tomato

Aloe Vera ( pokok lidah buaya) yang terdapat dalam Mackinz Beauty Soap ini akan melembapkan kulit, mengelakkan keradangan dan kulit kering yg menjadikan kulit bersisik & mengelupas.

Uols boleh cuba dan rasai sendiri kesah penggunaan Mackinz Beauty Soap. Sangat sangat best & kesannya mencuci hingga ke dalam liang pori 👍🏿👍
.
BERMINAT NAK DAPATKAN MACKINZ SOAP ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#WhiteningSerum
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySoap
#InstaBeauty
#EkynRosny
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#Rejuvenation
#SkinRejuvenation
#VitaminC
#VitaminE
#MackinzBeautySerumPenang
#TestimoniMackinzBeautySerum

TERSILAP PAKAI PRODUK ?
MUKA NAIK JERAWAT BANYAKK ?
KULIT JADI KASAR DAN MENGGERUTU ?

Hmmm jangan sedih. Benda dah jadi kan. Nak menyesal pun dah takda guna. Yg penting uols kena ada semangat nak pulihkan balik kulit.

JANGAN SESEKALI PUTUS ASA ATAUPUN GUNA PRODUK2 YG AKAN BUAT KULIT UOLS MAKIN TERUK ! KEEP CALM DAN GUNA SET COMBO MACKINZ BEAUTY ❤

Jangan risau sebab set combo ni takkan buat kulit uols makin rosak sebab bahan2 yg digunakan sangatlah selamat dan both lulus KKM 😘 Yeayy!

Macam mana nak pulihkan kulit yg dah rosak dengan set ni?

Firstly uols kena cuci muka hari2 dengan Mackinz Soap. Lepastu uols sapu Mackinz Serum seluruh muka. Konsistenkan penggunaan dua item ni insyaAllah akan mula nampak perubahan. Trust me. Kalau boleh elakkan campur dengan produk2 lain sebab kita nak rawat kulit yg tengah breakouts. Kalau campur2 nanti tak sesuai, tak ke makin teruk kulit?

Uols boleh guna set combo MBS dengan senang hati dan gumbiraaa tanpa perlu ada kegusaran sebab MACKINZ BEAUTY SOAP & MACKINZ BEAUTY SERUM takkan buat kulit uols rosak masa akan datang yaaa. NO MERCURY, NO HIDROQUINONE yg akan ada effect kemudian hari. Makin cantik ada lah hehehe ❤

Boleh tengok berlungguk-lungguk feedback positive kat sini #TestimoniMackinzBeautySerum. Macam2 jenis masalah kulit berjaya dirawat dan oh yaa Mackinz Serum jugak sesuai buat makeup base tau! Best ke best uolssss 😍😍😍
.
CEPAT DAPATKAN SET COMBO MBS UNTUK KULIT BEBAS CELA. TAKKAN SELAMANYA NAK BAWAK JERAWAT2 TU SEMUAAA SEDANGKAN UOLS TAU ADA YG BOLEH HILANGKAN JERAWAT2 TU KANN 😉

KAMI TAK JANJI KULIT CANTIK FLAWLESS DALAM 3 HARI TAPI KULIT UOLS AKAN MAKIN CANTIK HARI DEMI HARI DENGAN PENGGUNAAN KONSISTEN ! SLOWLY BUT SURELY ❤

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySerumMurah
#InstaBeauty
#EkynRosny
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#MackinzBeautySerumPenang

.
EXCLUSIVE ELYSIAN SERUM FOUNDATION MENJADI MIMPI INDAH BUAT WANITA YG INGIN TAMPIL ANGGUN DENGAN CEPAT
.
Dengan hanya RM60 sebotol dan penggunaan hampir 2 bulan amat menjimatkan. Kerana ia adalah fullcoverage yg bukan saja berfungsi
Sebagai foundation malahan merawat kulit muka secara semulajadi. .
.
.
#elysianserum #elysianbeauty #elysianboosterserum #elysiancosmetics #elysianoriginal #skincaremalaysia #skincare #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #malaysiaskincare #jenamamalaysia #trustedskincare #skincarehebat #jerawathilang #jeragatlesap #skincarerawatkulit #skincaremalaysia #skincarepenawar #jerawatpudar #mukalicin #mukabersih #sayajualskincare #sayajualubatjerawat #sayajualserum #sayajualserummuka #foudationmerawat #elysianfoundation #foundationserum #waterbasedfoundation #foudationmalaysia #foundationmurah

💃PAYUDARA MONTOK , KULIT CANTIK , BENTUK BADAN MENAWAN...PASTINYA #PUTEHMONTOXX
.
Ramai yang bagi feedback baik-baik , kulit muke makin CANTIK , jerawat makin KECUT , cepat atau lambat hasilnya payudara tetap BERTUKAR CUP..😍😍😍
.
DARI SAIZ A - TUKAR SAIZ B - TUKAR SAIZ C - TUKAR SAIZ D PON ADE U OLLSS ! !😋😋😋
.
Ok now , kami nak kenalkan produk PUTEH MONTOXX yang POWER ni ! !
.
Jom intai-intai sikit info pasal produk ni...
.
Orang dok panggil PUTEH MONTOXX , meh nak bagitau name penuh dia :
.
"PUTEH MONTOXX BY HERBHOUSEJOHOR"
.
ha tu dia , name da melambangkn objektif dan kesan yang di ingini :
.
1) of coz nak up payudara dan punggung
2) nak putih gebu
3) nak kulit cantik , tegang megang.. kalau putih saje tapi bkedut pon tak jadi jugak btul tak ?
.
So kne la tegang elok bru confident lebeyy...
.
PUTEH MONTOXX ialah FORMULA RAHSIA difomulasikan untuk anda yang mementingkan Payudara Montok , Bentuk Badan Menawan & Kulit Cantik.
.
Dah cuba pelbagai produk payudara tapi tak berkesan ? ? Kesan yang dicanang-canang tak seperti yang dijanjikan ? ?
.
Jangan risau kerana sudah ada produk yang dapat menandingi semua produk lain yang ada di pasaran.
.
FORMULA RAHSIA difomulasikan untuk anda yang mementingkan payudara montok , bentuk badan menawan & kulit cantik .
.
Harga sekotak
RM 73 Sem, RM 78 ss
.
Harga kombo
RM120 free pos
Puteh montoxx + EBO + free vcare perfume miss v
.
Serius order whatsapp sy tau :
www.wasap.my/60196709920
.
#ekstrakbelacakoriginal #patibelacakasli #minyakbelacakasli #minyakbelacakmurah #ekstrakbelacakasli #minyakbelacakmurah #abangsado #minyakbelacakoriginal #patibelacakoriginal #membesarkanpayudara #memanjangkanzakar #menguatkanzakar #breastserum #boobsup #bustup #sayajualminyakbelacak #serumpayudara #payudaramantap #payudaragebu #payudarabesar #serum #sayajualserum #supplementkesihatan #mantap #tegang #ketat #rapibust #putehmontoxx

SKA White Serum @skawhite_hq adalah pati MINYAK KELAPA DARA & KULIT KAYU MANIS

HARGA : RM69 sebotol

Boleh HILANGKAN😱
🌼Jeragat
🌼Jerawat
🌼Parut2 berlubang bekas jerawat
🌼Bintik2 hitam

Boleh JUGA 🌼Cerahkan kulit muka secara natural
🌼Pulihkan warna kulit tak sekata
🌼Rawat kulit kusam

SKA white SERUM tidak ada bahan kimia terlarang yg boleh merosakkn kulit dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia....
(NOT 170801561K)

SKA white Serum ni berharga RM69 sebotol: 😘Kami tak charges postage 😘Kami tak charges GST 😘Produk kami diiktiraf dan di luluskan KKM 😘Produk kami HALAL 😘Produk kami berkualiti

Ramai testimoni dan ramai SELEBRITI yg dah cuba pakai ...berhasil...dan 99% REPEAT☺☺
SYUKUR..Alhamdulillah

WHATSAPP 0193953020

COD : KL & SELANGOR

AGENT/DROPSHIP WANTED 😍

#skawhiteserum #anikabeauty #bestserum #beautyserum #tipsbyskawhite #tipsflawless #mencintaimumrphotographer #skawhite #testimoniskawhite #jeragat #jerawat #instaniaga #syafiqkyle #agentneeded #agentwanted #dropshipwanted #dropshipneeded #instashopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualserum #visitmyig #produkkecantikan #serummuka #hannahdelisha #bazaronline #onlineshopping #igshopping #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #kedaionline

SKA White Serum @skawhite_hq adalah pati MINYAK KELAPA DARA & KULIT KAYU MANIS

HARGA : RM69 sebotol

Boleh HILANGKAN😱
🌼Jeragat
🌼Jerawat
🌼Parut2 berlubang bekas jerawat
🌼Bintik2 hitam

Boleh JUGA 🌼Cerahkan kulit muka secara natural
🌼Pulihkan warna kulit tak sekata
🌼Rawat kulit kusam

SKA white SERUM tidak ada bahan kimia terlarang yg boleh merosakkn kulit dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia....
(NOT 170801561K)

SKA white Serum ni berharga RM69 sebotol: 😘Kami tak charges postage 😘Kami tak charges GST 😘Produk kami diiktiraf dan di luluskan KKM 😘Produk kami HALAL 😘Produk kami berkualiti

Ramai testimoni dan ramai SELEBRITI yg dah cuba pakai ...berhasil...dan 99% REPEAT☺☺
SYUKUR..Alhamdulillah

WHATSAPP 0193953020

COD : KL & SELANGOR

AGENT/DROPSHIP WANTED 😍

#skawhiteserum #anikabeauty #bestserum #beautyserum #tipsbyskawhite #tipsflawless #mencintaimumrphotographer #skawhite #testimoniskawhite #jeragat #jerawat #instaniaga #syafiqkyle #agentneeded #agentwanted #dropshipwanted #dropshipneeded #instashopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualserum #visitmyig #produkkecantikan #serummuka #hannahdelisha #bazaronline #onlineshopping #igshopping #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #kedaionline

SKA White Serum @skawhite_hq adalah pati MINYAK KELAPA DARA & KULIT KAYU MANIS

HARGA : RM69 sebotol

Boleh HILANGKAN😱
🌼Jeragat
🌼Jerawat
🌼Parut2 berlubang bekas jerawat
🌼Bintik2 hitam

Boleh JUGA 🌼Cerahkan kulit muka secara natural
🌼Pulihkan warna kulit tak sekata
🌼Rawat kulit kusam

SKA white SERUM tidak ada bahan kimia terlarang yg boleh merosakkn kulit dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia....
(NOT 170801561K)

SKA white Serum ni berharga RM69 sebotol: 😘Kami tak charges postage 😘Kami tak charges GST 😘Produk kami diiktiraf dan di luluskan KKM 😘Produk kami HALAL 😘Produk kami berkualiti

Ramai testimoni dan ramai SELEBRITI yg dah cuba pakai ...berhasil...dan 99% REPEAT☺☺
SYUKUR..Alhamdulillah

WHATSAPP 0193953020

COD : KL & SELANGOR

AGENT/DROPSHIP WANTED 😍

#skawhiteserum #anikabeauty #bestserum #beautyserum #tipsbyskawhite #tipsflawless #mencintaimumrphotographer #skawhite #testimoniskawhite #jeragat #jerawat #instaniaga #syafiqkyle #agentneeded #agentwanted #dropshipwanted #dropshipneeded #instashopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualserum #visitmyig #produkkecantikan #serummuka #hannahdelisha #bazaronline #onlineshopping #igshopping #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #kedaionline

SKA White Serum @skawhite_hq adalah pati MINYAK KELAPA DARA & KULIT KAYU MANIS

HARGA : RM69 sebotol

Boleh HILANGKAN😱
🌼Jeragat
🌼Jerawat
🌼Parut2 berlubang bekas jerawat
🌼Bintik2 hitam

Boleh JUGA 🌼Cerahkan kulit muka secara natural
🌼Pulihkan warna kulit tak sekata
🌼Rawat kulit kusam

SKA white SERUM tidak ada bahan kimia terlarang yg boleh merosakkn kulit dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia....
(NOT 170801561K)

SKA white Serum ni berharga RM69 sebotol: 😘Kami tak charges postage 😘Kami tak charges GST 😘Produk kami diiktiraf dan di luluskan KKM 😘Produk kami HALAL 😘Produk kami berkualiti

Ramai testimoni dan ramai SELEBRITI yg dah cuba pakai ...berhasil...dan 99% REPEAT☺☺
SYUKUR..Alhamdulillah

WHATSAPP 0193953020

COD : KL & SELANGOR

AGENT/DROPSHIP WANTED 😍

#skawhiteserum #anikabeauty #bestserum #beautyserum #tipsbyskawhite #tipsflawless #mencintaimumrphotographer #skawhite #testimoniskawhite #jeragat #jerawat #instaniaga #syafiqkyle #agentneeded #agentwanted #dropshipwanted #dropshipneeded #instashopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualserum #visitmyig #produkkecantikan #serummuka #hannahdelisha #bazaronline #onlineshopping #igshopping #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #kedaionline

SKA White Serum @skawhite_hq adalah pati MINYAK KELAPA DARA & KULIT KAYU MANIS

HARGA : RM69 sebotol

Boleh HILANGKAN😱
🌼Jeragat
🌼Jerawat
🌼Parut2 berlubang bekas jerawat
🌼Bintik2 hitam

Boleh JUGA 🌼Cerahkan kulit muka secara natural
🌼Pulihkan warna kulit tak sekata
🌼Rawat kulit kusam

SKA white SERUM tidak ada bahan kimia terlarang yg boleh merosakkn kulit dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia....
(NOT 170801561K)

SKA white Serum ni berharga RM69 sebotol: 😘Kami tak charges postage 😘Kami tak charges GST 😘Produk kami diiktiraf dan di luluskan KKM 😘Produk kami HALAL 😘Produk kami berkualiti

Ramai testimoni dan ramai SELEBRITI yg dah cuba pakai ...berhasil...dan 99% REPEAT☺☺
SYUKUR..Alhamdulillah

WHATSAPP 0193953020

COD : KL & SELANGOR

AGENT/DROPSHIP WANTED 😍

#skawhiteserum #anikabeauty #bestserum #beautyserum #tipsbyskawhite #tipsflawless #mencintaimumrphotographer #skawhite #testimoniskawhite #jeragat #jerawat #instaniaga #syafiqkyle #agentneeded #agentwanted #dropshipwanted #dropshipneeded #instashopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualserum #visitmyig #produkkecantikan #serummuka #hannahdelisha #bazaronline #onlineshopping #igshopping #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #kedaionline

Wowskin BERBEZA dari serum yg lain! SANGAT2 BERBEZA. Tak sabar nak pakai. Kulit muka pon tak sabar nak VITAMIN 💋 .
.
Yes Yes Yes Wowskin 100% berbeza dari serum yg lain tauuuu. Sape yg pakai, dia tahulah perbezaannya tuuu. Yg belum cuba, awak wajib cuba sbb serious lain sangat Wowskin ni! Pasti jatuh cinta berkali2! .
.
Ada 5 Vitamin yg sangat2 diperlukan utk kulit. &&& sangat direkemen oleh pakar kulit tau! Merawat masalah masalah kulit awak, menghilangkan segala mimpi ngeri dlm sekelip mata 😍 .
.
Tak percaya?
Masih tak percaya?
Masih tak yakin? .
.
Apa kata awak cuba Wowskin! Cuba dlu, pasti pasti pasti awak sukaaaa! 💋 .
..
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

Day Serum - Vitamin C . Salah satu Vitamin yg sangat bagus & sihat utk kulit. Apa MANFAAT VITAMIN ni? .
.
1) COLLAGEN BOOSTING
Membantu meningkatkan penghasilan kolagen kulit secara semula jadi. Secara semula jadi tau! TIADA bahan bahaya .
.
2) IMPROVES TEXTURE
Membantu memperbaiki tekstur kulit agar semakin rata. Tona kulit yg tak sekata tu, lepas pakai serum ni, tekstur jadi sekata. Bertambah cantik kulit awak .
.
3) SKIN HYDRATING
Membantu memastikan kelembapan kulit berada di tahap optimum. Kulit sentiasa lembab. Sape ada masalah kulit kering, WAJIB cuba! .
.
Waaa konfiden level mesti makin bertambah kan bila baca manfaat Vitamin dalam serum ni? 😉 .
.
Cecepat dapatkan serum ni. Kulit FLAWLESS-GLOWING-CERAH-SIHAT 😘 .
.
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

Wowskin PERBAIKI TEKSTUR KULIT. KULIT LEBIH SELESA 💋 .
.
Yg tona kulit tak sekata tu boleh cuba. Yalaa kalau nak makeup cantik, tona kulit kena sekata dlu, baru makeup awak aummm 😍 .
.
5 Vitamin & 11 Bahan Boosters .
.
🌸 Day Serum :
Vitamin B3, C & E
Boosters 👇🏻
- Hyaluronic Acid
- Beta Glucon
- Portulaca Oleracea
- Algae Extract
- Aloe Vera Extract
- Provitamin B5
- Allantoin .
.
.
🌸 Night Serum :
Vitamin A & D
Boosters 👇🏻
- Matruxyl 3000
- Hyaluronic Acid
- Portulaca Oleracea
- Ceramide 1
- Collagen
- Elastin .
.
----------------------
Gabungan 5 Vitamin + 11 Bahan Boosters ini dapat menghasilkan kulit yg SIHAT & CANTIK .
.
Tak perlu banyak2 skincare. Cukup 2 botol serum ni mampu buat kulit awak sangat Wowwww! .
.
.
Beribu2 feedback love love dari customer yg mencuba serum ini. Awak tak cuba, awak tak dapatlah kulit yg diidam2kan 😎 .
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual

"SERUM AJAIB HILANGKAN JERAGAT DI MUKA SEAWAL 7 HARI" .
.
🚫Tanpa perlu suntikan
🚫Tidak menyakitkan
🚫Tanpa laser
.
✅Hanya sapu sahaja pada wajah anda 2 kali sehari pagi dan malam.
.
.
"Jeragat kak dah mula pudar dik,ketara sgt kesannya.Syukur akhirnya jumpa penawar masalah kulit akak ni" ~ Kak Lina,Pahang
.
.
"Kak sukanya,suami tegur kulit esya makin cantik,pinkish je..parut jerawat bintik2 hitam semua dh hilang hanya dlm masa 7hari..Terima kasih sgt2 akak perkenalkan produk hebat ni pd esya" ~ Esya,Selangor
.
Antara keistimewaan Mylea freckles serum.. ✅Jeragat pudar hanya dlm masa 7hari
✅Jerawat,parut jerawat hilang
✅Kulit makin cerah,pinkkish..glowing
✅1 botol tahan utk 2bln
✅kelululusan kkm(NOT160300607K)
✅Boleh dibawa solat
✅Halal
.
.
Sekarang ada promosi sempena menghargai kesetiaan pengguna Mylea. Jimat sehingga RM50. Harga asal RM120 tapi sekarang cuma RM70. Jom wassap Yna sekarang kalau tak mahu terlepas! 😃
.
.
Yna | 0129393764
Postage RM8 S | RM12 SS
COD Kuala Terengganu

#myleaterengganu #supervipagent #mylea #myleaskincare #myleafrecklesserum #honeysoap #sabunmadu #myleahoneysoap #frecklesserum #sayajualserum #sayajualfrecklesserum #sayajualserumjeragat #serumjeragat #serummalaysia #organikskincare #organicproduct #skincareroutine #tipskincare #beautycare #sayajualbarangkecantikan #sayajualproduk #produkmalaysia

RAWAT KULIT ROSAK DENGAN SERUM VITAMIN SEMULAJADI🔥
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .
.
Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN, cantik dan sihat ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau dm atau Whatsaap ke no tertera dkt bio utk pertanyaan atau order wowskin, diskaun promosi 50% + free gift + free gst..
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual

3 TIPS PENTING MENGGUNAKAN BOUGAS BEAUTY SERUM
.
🌷 Sabar- Jangan terlalu mengharapkan magic, pakai sekali terus nampak kesan.
🌷 Yakin- Semat dalam hati produk ni akan memberi kesan yg baik dgn cepat, jangan ragu ragu
🌷 Konsisten- Ikut dan guna langkah yang betul dan konsisten
🌷 Istiqamah - Jangan putus asa, produk akan memberi tindak balas mengikut hormon setiap individu.
.
Be positive lovelies 🌸
.
🔥 HOT SELLING 🔥
.
📲whatsapp 017 6870338
📲whatsapp 017 6870338
📲whatsapp 017 6870338
.
🛵 COD KL/ PJ
.

GILANYAAAAAA!!!😱
.
Tak pernah sangka Bougas Beauty Serum punya penangan sampai macam ni sekali. Ingatkan boleh kecutkan jerawat je. Rupanya boleh bagi flawless sekali! 😱😱
Seriously tak percaya!!
.
Ramai yang dah repeat order! Sebab Bougas Beauty Serum ni memang betul betul berkesan! 😱Seriouslaaaaaa ramai betul yang tanya pasal serum ni! Ramai sgt yang berebut rebut nak kan Bougas Beauty Serum. Siapa je yang taknak cantik kan?
.
Korang dah beli ke Bougas Beauty Serum ni? Jangan lambat lambat, lambat je memang tak sempat la nak grab!😭
.
📲whatsapp 0176870338
📲whatsapp 0176870338
📲whatsapp 0176870338

LIFTING & WHITENING ESSENCE 24K GOLD & PLATINUM (SERUM) ● diperkaya dengan emas dan platinum
● mengaktifkan lapisan kulit dari dalam
● mengandungi formula utama pencerahan kulit
● mengurangkan double chin
● mengecilkan liang & menghaluskan kulit
● mengangkat kontur wajah
● mengurangkan garis-garis halus & kedutan
● mengurangkan garisan penuaan (antara hidung & bibir)
● menyuburkan kulit & melembap secara mendalam
● muka vshape
● kulit kelihatan lebih muda & cerah

Berminat wasap 0139955241

#sayajual #sayajualserum #serumvcarerm39 #serum#kosmetik#makeup #makeupbase #makeupdaily #bazarpaknil #pasirmas#kelantan

Code : GLAM💋
.
Bila dah pakai cantik je kan..menawan kalbu gituuu😍
.
4 bahan yang dirumus menjadi satu formulasi yang TERBUKTI berkesan untuk atasi masalah bibir lebam dan kering: 💋 SHEA BUTTER - Melembapkan bibir 💋 ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir
💋 Minyak biji habbatussauda - Ini merupakan bahan utama dalam Treatment Matte Lip cream Elysian cosmetic. Bukan saja melembapkan bibir, ianya juga membantu pengaliran darah di bibir supaya bibir lembap dan kekal merah secara semulajdi. Walaupun dah cuci tetap merah. Tak pucat!
💋 VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan kering.

Dah lama cari lipmatte yang tak hitam bibir dan boleh melembapkan bibir sekaligus bibir jadi halus, lembap dan sihat?
.
Jom try
.
🎀Berminat nak tahu lebih lanjut?
📲0175417491
📲0175417491
📲0175417491
====================
📮Poslaju setiap hari
🚘COD available (t&c)
🎁pon adee

Memperkenalkan Wowskin Vitamin Serum 😍 Serum Vitamin No.1 di Malaysia & THE BEST SERUM EVER! .
.
APA ITU WOWSKIN?? .
.
5 VITAMIN + 11 BOOSTERS DALAM SETIAP TITISAN SERUM VITAMIN WOWSKIN .
.
WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia .
.
Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur .
.
Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain utk meningkatkan lagi keberkesanannya .
.
List Vitamin & Bahan Boosters : .
.
SERUM SIANG :
Vitamin B3, C & E
SERUM MALAM :
Vitamin A & D .
.
11 Bahan Boosters :
Alore Vera, Algae Extract, Collagen, Beta Glucan, Hyaluronic Acid, Portulaca Oleracea, Pro Vitamin B5, Allantion, Matrixyl 3000, Ceramide 1 & Elastin .
..
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual

🌸🌸Ebo best! sumpah ramai customer puji bagus!! Even datin2 dan dato2 pun pakai minyak ni tau. Siap repeat order lagi!
.
Dulu benci sekarang syg😍
Dulu dusta sekarang cinta😘
Dulu xberapa nak suka sekarang jadi tersangat sangat suka💕
.
Nampak ketara sangat perubahan tu ! Makin lama makin lain 🤔
.
Yang kecik makin besar ❗️
Yang kendur makin anjal ❗
Yang jatuh makin naik❗
Yang pendek makin panjang ❗
Yang sekejap boleh tahan makin lama ❗
.
Ehh xboleh jadi mcm ni ! Hampa letak bahan magic apa dlm minyak ni , memang xhabis fikir aku dibuatnya
.
berminat blh whatsapp 0196709920
.
Klik ni akn masuk wasap sy terus;
www.wasap.my/60196709920/ebo
.
.
#ekstrakbelacakoriginal #patibelacakasli #minyakbelacakasli #minyakbelacakmurah #ekstrakbelacakasli #minyakbelacakmurah #abangsado #minyakbelacakoriginal #patibelacakoriginal #membesarkanpayudara #memanjangkanzakar #menguatkanzakar #breastserum #boobsup #bustup #sayajualminyakbelacak #serumpayudara #payudaramantap #payudaragebu #payudarabesar #serum #sayajualserum #supplementkesihatan #mantap #tegang #ketat #rapibust

Nak kekal AWET MUDA? Nak kekal nampak muda walaupun usia dah lanjut? Nak kulit sihat selamanya? .
.
Awak WAJIB in love with Wowskin! 😘 .
.
Why? Why? Why? .
.
Wowskin membantu kekalkan kulit muka awak tegang tanpa kedutan. Walaupun usia dah 50, tapi masih mcm anak dara .
.
Yg nak kulit dia bermasalah di kemudian hari, JANGAN BERWOWSKIN! .
.
Yg nak kekal cantik shj BerWowskin 💋 .
.
.
Ada 3 Manfaat dlm 1 Set Wowskin Vitamin Serum :
.
✅ Merawat wajah lebih baik
✅ Memulihkan Wajah lebih sempurna
✅ Mencantikkan wajah lebih semulajadi .
.
.
Siapa boleh guna Wowskin?
Semua org boleh guna Wowskin. Bukan hanya wanita shj, lelaki juga boleh guna .
.
Dan sesuai utk semua jenis kulit. Yg ada masalah kulit, sangat disarankan guna Wowskin. Kulit akan makin cantik & masalah akan hilang .
.
.
Wowskin ialah sejenis cecair VITAMIN + BOOSTERS terdiri drpd extract bahan organic bersama vitamin serta bahan asas yg disahkan selamat .
.
.
1 Set Wowskin Vitamin Serum ada 5 Vitamin yg sangat sangat diperlukan utk kulit. Pakai skincare tapi tak vitaminkan kulit, kulit masih tak bersih + sihat tau! Nak kulit sihat? Jom berWowskin 😚 .
.
.
HARGA PROMOSI
DISKAUN 50% .
SEPARUH HARGA! .
+ FREE BEG MAKEUP KIT 😍 .
.
DM/ Whatsapp cecepat 💋 .
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

Wowskin Vitamin Serum BEBAS dari merkuri dan bahan yg berbahaya utk kulit. Jgn risau Wowskin sangat selamat utk awak & akan membantu pulihkan kulit awak yg bermasalah 😉 .
.
Wowskin mencantikkan kembali & mencantikkan kulit yg tersedia cantik .
.
Jgn ingat kulit awak dah cantik, awak tak perlu jaga yeee .
.
Yg dah cantik pon kena jaga sbb kalau tak jaga, makin lama dalaman kulit akan terjejas 😭 .
.
Kalau dalaman terjejas, ia akan bagi efek kat luaran kulit. Nak kea camtu?? .
.
Taknak kan? .
.
Kalau taknak, jgn tunggu harga dah kembali Rm120 baru nak beli 😎 .
.
Beli sementara HARGA PROMASI DISKAUN SEPARUH HARGA ni! .
.
Makin lama, harga makin naik tauu 💃 .
-
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted

Nak tahu tak MANFAAT MINUM AIR PUTIH? Air putih ja pon, tapi banyak manfaatnya tau! .
.
Berapa kena minum sehari?
Sebaik2nya 2-3 liter sehari. Ia juga boleh buang toksin dlm badan. Barulah badan bersih. Bila dalaman dah tak ada toksin, kulit pon CANTIK + LEMBUT + FLAWLESS! 💋 .
.
.
Apa lagi manfaatnya? .
- Menurunkan berat badan
- Mencantikkan kulit
- Mencerahkan kulit
- Sentiasa bertenaga & fresh
- Disamping kuruskan badan, kulit pon bertambah cantik! .
.
.
Nak LAGI CANTIK?
Nak luaran KEKAL CANTIK? .
.
MESTI berWowskin! .
.
Dalaman dah jaga, luaran pon kena jaga jugak! Kalau tak jaga, mcm mana nak kekalkan kecantikan kulit tuuuu 😘 .
.
Jom sama2 SIHAT & CANTIK secara semula jadi! .
.
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang anda order kami pasti pos dengan pantas! Don't worry be happy..
.
Feedback dari pengguna wowskin serum..
.
Wowskin serum ni memang Wow!
.
WhatsApp kod "WOW"
ke 0183749849 atau komen "DM" sekarang! Utk dapatkan #wowskin serum dengan harga diskaun promosi + free gift + free gst.
.
Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah korang. Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum siang dan malam korang pasti kelihatan flawless glowing pinkish sepanjang usia.
.
Kegunaan wowskin serum utk mengatasi masalah seperti berikut:
.
✔Jerawat
✔Jeragat
✔Kulit kusam
✔Kulit kering
✔Tona kulit tak sekata
✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔Hanya sains yang luar biasa!.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual

Anda mengalami masalah kulit muka yang teruk? Berjerawat? Jangan risau.. Saya ada jalan penyelesaiannya..#donnaglowserum kan ade..hrga murah..tersangat mampu milik..yg penting kesan meletop jika korang konsisten..
⚫️DONNA GLOW SERUM-RM30 10ML
🎀trusted seller
📱01121186585
#donnaglowserum
#dgs
#serumajaib
#serumorganik
#teamdonna
#teamkakmiz
#produkorganik
#bahanorganik
#dropshipkualalumpur
#trustedseller
#readystok
#serumjerawat
#mukabreakout
#jeragat
#jerawat
#sayapakaisayajual
#sayajualserum
#hilangparut
#bazarpaknil
#bazarwanita
#bazarmalaysia
#produkorganik
#serummurah
#luluskkm
#hargamampumilik
#glowingskin
#bynybeauty
#pencucimukaorganik
#cleanserorganik

Assalamualaikum.😊.
.
Sebelum keluar rumah jangan lupa ye pakai Elysian Booster Serum..
.
Baru la muka kekal nampak segar & sihat sepanjang hari.
.
Nak lebih cantik pakai serum foundation..ringan & full coverage tau..😁.lepas tu calit sikit lipmatte..terus sweet & gojes giteww.
.
EJEN & DROPSHIP SELURUH NEGERI DIPERLUKAN.
.
TERENGGANU
🌸Syafini @elysian.syafini .
🌸 Husna @amiratulhusna_ .
.
KELANTAN
🌸Zurin @zurinismail_kosmetik .
🌸Aminah @mrsdeonlyone .
🌸Ju @jay_empiree .
.
PULAU PINANG
🌸Fatin @elysianbeauty_byfatin .
.
KEDAH
🌸Nabilah @dbellahumaira .
.
MELAKA
🌸Amirah @_deiji .
.
NEGERI SEMBILAN
🌸Arni @bgojeswithelysian .
.
KUALA LUMPUR .
🌸Aida @elysiancosmetic_kl .
.
SABAH
🌸Wan @firah86 .
.
PERAK
🌸Nor @elysian_nurra1149 .
.
JOHOR
🌸Saadah @elysian_meraki.co .
.
⚡️JOM JANA INCOME BERSAMA SAYA.DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
📱Whatsapp 012-2811550 to order.
-
🚗COD available in Kota Bharu.
-

Thankyou dear sebab beli dengan sis 😍 kami jual yee ! 😘
Antara item Ivory Secret:

________
⭐TRIAL WOW!SERUM 5ML - RM18
💕WOW! SERUM 10ML - RM32
🌈TRIAL LUXURY FOUNDATION 5g - RM25
🍁LUXURY FOUNDATION 10ML - RM40
💫 LETS GLOW CLEANSER 50ML - RM47
🌸 GLOW FACE OIL 3ML - RM15

_______
For Postage please ADD : SM RM8 | SS RM12

Boleh direct whatsapp saya 📲 0184078995
Atau
Follow my ig @ivorysecret_agtbangi / @n.afqhh_

#sayagunasayajual #produkhalal #bangi #kajang #bisnespatuhsyariah #healthy/beauty #sayajualserum #sayajualfoundation #sayajualmurah #niqabisproduk
#sispakaisisjual

Thankyou dear sebab beli dengan sis 😍 kami jual yee ! 😘
Antara item Ivory Secret:

________
⭐TRIAL WOW!SERUM 5ML - RM18
💕WOW! SERUM 10ML - RM32
🌈TRIAL LUXURY FOUNDATION 5g - RM25
🍁LUXURY FOUNDATION 10ML - RM40
💫 LETS GLOW CLEANSER 50ML - RM47
🌸 GLOW FACE OIL 3ML - RM15

_______
For Postage please ADD : SM RM8 | SS RM12

Boleh direct whatsapp saya 📲 0184078995
Atau
Follow my ig @ivorysecret_agtbangi / @n.afqhh_

#sayagunasayajual #produkhalal #bangi #kajang #bisnespatuhsyariah #healthy/beauty #sayajualserum #sayajualfoundation #sayajualmurah #niqabisproduk
#sispakaisisjual

Thankyou dear sebab beli dengan sis 😍 kami jual yee ! 😘
Antara item Ivory Secret:

________
⭐TRIAL WOW!SERUM 5ML - RM18
💕WOW! SERUM 10ML - RM32
🌈TRIAL LUXURY FOUNDATION 5g - RM25
🍁LUXURY FOUNDATION 10ML - RM40
💫 LETS GLOW CLEANSER 50ML - RM47
_______
For Postage please ADD : SM RM8 | SS RM12

Boleh direct whatsapp saya 📲 0184078995
Atau
Follow my ig @ivorysecret_agtbangi / @n.afqhh_

#sayagunasayajual #produkhalal #bangi #kajang #bisnespatuhsyariah #healthy/beauty #sayajualserum #sayajualfoundation #sayajualmurah #niqabisproduk
#sispakaisisjual

.
Anda ada biji kolestrol? 😥
Dah bertahun-tahun menternak biji kolestrol?😰
.
Tak tau macam mana nak hilangkan? Rasa kurang berkeyakinan nak berhadapan dengan orang?😩
.
Dapat rasa mata orang yang berhadapan dengan kita pandang menuju tepat pada biji kolestrol kita?😪
.
Jangan risau lagi. Saya ada penyelesaian untuk anda
.
Dengan full set combo inshaAllah dengan izin Allah anda boleh bina semula keyakinan diri anda yang telah lama hilang itu 🤗🤗🤗
.
#elysianserum #elysianbeauty #elysianboosterserum #elysiancosmetics #elysianoriginal #skincaremalaysia #skincare #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #malaysiaskincare #jenamamalaysia #trustedskincare #skincarehebat #jerawathilang #jeragatlesap #skincarerawatkulit #skincaremalaysia #skincarepenawar #jerawatpudar #mukalicin #mukabersih #sayajualskincare #sayajualubatjerawat #sayajualserum #sayajualserummuka #foudationmerawat #elysianfoundation #foundationserum #waterbasedfoundation #foudationmalaysia #foundationmurah

Koleksi botol Elysian Booster Serum.
.
Customer share.
.
Memang betul pengguna setia. Serum booster ni, sekali dah terjebak...
.
Serius tak cari lain dah.
.
Yang dah guna jer faham kan?
.
Dia punya effect fresh, tegang dan lembap bila dia meresap tu memang terbaik.
.
Bukan serum biasa biasa tau. Serum yang ada formulasi antarabangsa.
.
🌷 Liftonin® xpert
🌷 Cellactive® white
.
Dah cuba, serius tak cari lain😀
.
.
⚡️JOIN TEAM ELYSIAN DAN DAPAT BUAT DUIT EXTRA.
.
🌈EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
📱Whatsapp 012-2811550 to order.
-
🚗COD available in Kota Bharu.
-

Tadaa ! Ini adalah Kandungan bahan dalam MBS. Nk hasilkan serum yg awesome, bahan2 nya pun haruslah AWESOME jugak kan ??
.
Mai la try Mackinz Beauty Serum ni. Dok perati apa lama2 bukan boleh segak 😂 Kena cuba baru tau kesan dia macam mana. Yg nak kawin muka dok kusam. Pakai produk apa pun tak lut. Mai kita cuba Mackinz Beauty Serum. InsyaAllah berkesan dan hampa akan in love dengan serum ni 😍💞💋
.
Jaga dari sekarang kalau nak kesan yg Ummphh 🖒😘 Banyak sangat manfaat dan kegunaan Mackinz Beauty Serum ni. Nak cerita sampai esok pun tak habis. Nak tau details rajin2 la scroll tengok kt ig iols takpun direct wasap ja nah.

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySerumMurah
#InstaBeauty
#EkynRosny
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#MackinzBeautySerumPenang
#TestimoniMackinzBeautySerum
#CODPenang

TERSILAP PAKAI PRODUK ?
MUKA NAIK JERAWAT BANYAKK ?
KULIT JADI KASAR DAN MENGGERUTU ?

Hmmm jangan sedih. Benda dah jadi kan. Nak menyesal pun dah takda guna. Yg penting uols kena ada semangat nak pulihkan balik kulit.

JANGAN SESEKALI PUTUS ASA ATAUPUN GUNA PRODUK2 YG AKAN BUAT KULIT UOLS MAKIN TERUK ! KEEP CALM DAN GUNA SET COMBO MACKINZ BEAUTY ❤

Jangan risau sebab set combo ni takkan buat kulit uols makin rosak sebab bahan2 yg digunakan sangatlah selamat dan both lulus KKM 😘 Yeayy!

Macam mana nak pulihkan kulit yg dah rosak dengan set ni?

Firstly uols kena cuci muka hari2 dengan Mackinz Soap. Lepastu uols sapu Mackinz Serum seluruh muka. Konsistenkan penggunaan dua item ni insyaAllah akan mula nampak perubahan. Trust me. Kalau boleh elakkan campur dengan produk2 lain sebab kita nak rawat kulit yg tengah breakouts. Kalau campur2 nanti tak sesuai, tak ke makin teruk kulit?

Uols boleh guna set combo MBS dengan senang hati dan gumbiraaa tanpa perlu ada kegusaran sebab MACKINZ BEAUTY SOAP & MACKINZ BEAUTY SERUM takkan buat kulit uols rosak masa akan datang yaaa. NO MERCURY, NO HIDROQUINONE yg akan ada effect kemudian hari. Makin cantik ada lah hehehe ❤

Boleh tengok berlungguk-lungguk feedback positive kat sini #TestimoniMackinzBeautySerum. Macam2 jenis masalah kulit berjaya dirawat dan oh yaa Mackinz Serum jugak sesuai buat makeup base tau! Best ke best uolssss 😍😍😍
.
CEPAT DAPATKAN SET COMBO MBS UNTUK KULIT BEBAS CELA. TAKKAN SELAMANYA NAK BAWAK JERAWAT2 TU SEMUAAA SEDANGKAN UOLS TAU ADA YG BOLEH HILANGKAN JERAWAT2 TU KANN 😉

KAMI TAK JANJI KULIT CANTIK FLAWLESS DALAM 3 HARI TAPI KULIT UOLS AKAN MAKIN CANTIK HARI DEMI HARI DENGAN PENGGUNAAN KONSISTEN ! SLOWLY BUT SURELY ❤

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySerumMurah
#InstaBeauty
#EkynRosny
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#MackinzBeautySerumPenang

MACKINZ BEAUTY SERUM ❤
READY STOCK !!!
.
FUNGSI & KELEBIHAN MBS :
💕 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian atau mengandungi bahan kimia berlebihan
🌟 Memberikan kelembapan pada kulit
💕 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌟 Menegangkan kulit yang berkedut / garis halus pada kulit wajah
💕 Memulihkan masalah kulit sunburn
🌟 Mengurangkan kedutan juga garis halus pada wajah
💕 Mengecilkan liang pori / muka berlubang
🌟 Menghilangkan eyebag
💕 Menghilangkan parut parut degil di wajah
🌟 Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
💕 Menghilangkan jerawat / jeragat
🌟 Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
💕 Melembutkan rambut yang kasar
🌟 Mengeringkan luka / bisul / rekahan tapak kaki
💕 Menegang / menganjal / menaikkan pinggul dan payudara yang kendur
🌟 Boleh dijadikan sebagai base makeup, makeup tahan lebih lama / tak bercapuk / tak crack

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#WhiteningSerum
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySerumMurah
#InstaBeauty
#EkynRosny
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#Rejuvenation
#SkinRejuvenation
#VitaminC
#VitaminE
#MackinzBeautySerumPenang
#TestimoniMackinzBeautySerum

MACKINZ BEAUTY SERUM ❤
READY STOCK !!!
.
FUNGSI & KELEBIHAN MBS :
💕 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian atau mengandungi bahan kimia berlebihan
🌟 Memberikan kelembapan pada kulit
💕 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌟 Menegangkan kulit yang berkedut / garis halus pada kulit wajah
💕 Memulihkan masalah kulit sunburn
🌟 Mengurangkan kedutan juga garis halus pada wajah
💕 Mengecilkan liang pori / muka berlubang
🌟 Menghilangkan eyebag
💕 Menghilangkan parut parut degil di wajah
🌟 Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
💕 Menghilangkan jerawat / jeragat
🌟 Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
💕 Melembutkan rambut yang kasar
🌟 Mengeringkan luka / bisul / rekahan tapak kaki
💕 Menegang / menganjal / menaikkan pinggul dan payudara yang kendur
🌟 Boleh dijadikan sebagai base makeup, makeup tahan lebih lama / tak bercapuk / tak crack

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#WhiteningSerum
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySerumMurah
#InstaBeauty
#EkynRosny
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#Rejuvenation
#SkinRejuvenation
#VitaminC
#VitaminE
#MackinzBeautySerumPenang
#TestimoniMackinzBeautySerum

TERSILAP PAKAI PRODUK ?
MUKA NAIK JERAWAT BANYAKK ?
KULIT JADI KASAR DAN MENGGERUTU ?

Hmmm jangan sedih. Benda dah jadi kan. Nak menyesal pun dah takda guna. Yg penting uols kena ada semangat nak pulihkan balik kulit.

JANGAN SESEKALI PUTUS ASA ATAUPUN GUNA PRODUK2 YG AKAN BUAT KULIT UOLS MAKIN TERUK ! KEEP CALM DAN GUNA SET COMBO MACKINZ BEAUTY ❤

Jangan risau sebab set combo ni takkan buat kulit uols makin rosak sebab bahan2 yg digunakan sangatlah selamat dan both lulus KKM 😘 Yeayy!

Macam mana nak pulihkan kulit yg dah rosak dengan set ni?

Firstly uols kena cuci muka hari2 dengan Mackinz Soap. Lepastu uols sapu Mackinz Serum seluruh muka. Konsistenkan penggunaan dua item ni insyaAllah akan mula nampak perubahan. Trust me. Kalau boleh elakkan campur dengan produk2 lain sebab kita nak rawat kulit yg tengah breakouts. Kalau campur2 nanti tak sesuai, tak ke makin teruk kulit?

Uols boleh guna set combo MBS dengan senang hati dan gumbiraaa tanpa perlu ada kegusaran sebab MACKINZ BEAUTY SOAP & MACKINZ BEAUTY SERUM takkan buat kulit uols rosak masa akan datang yaaa. NO MERCURY, NO HIDROQUINONE yg akan ada effect kemudian hari. Makin cantik ada lah hehehe ❤

Boleh tengok berlungguk-lungguk feedback positive kat sini #TestimoniMackinzBeautySerum. Macam2 jenis masalah kulit berjaya dirawat dan oh yaa Mackinz Serum jugak sesuai buat makeup base tau! Best ke best uolssss 😍😍😍
.
CEPAT DAPATKAN SET COMBO MBS UNTUK KULIT BEBAS CELA. TAKKAN SELAMANYA NAK BAWAK JERAWAT2 TU SEMUAAA SEDANGKAN UOLS TAU ADA YG BOLEH HILANGKAN JERAWAT2 TU KANN 😉

KAMI TAK JANJI KULIT CANTIK FLAWLESS DALAM 3 HARI TAPI KULIT UOLS AKAN MAKIN CANTIK HARI DEMI HARI DENGAN PENGGUNAAN KONSISTEN ! SLOWLY BUT SURELY ❤

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySerumMurah
#InstaBeauty
#EkynRosny
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#MackinzBeautySerumPenang

🔥Fedback #donnauser
.
Dah ramai yg berjaya atasi masalah kulit muka mereka..
korang tunggu ape lagi..?? jerawat, parut jerawat, muka berminyak, kulit kering, sensitif n jeragat sangat-sangat lah disarankan utk cuba.
.
✔️HARGA MAMPU MILIK
✔️HALAL DAN SELAMAT
✔️LULUS KKM ⚫️DONNA GLOW SERUM-RM30 10ML
🎀trusted seller
📱01121186585
#donnaglowserum
#dgs
#serumajaib
#serumorganik
#teamdonna
#teamkakmiz
#produkorganik
#bahanorganik
#dropshipkualalumpur
#trustedseller
#readystok
#serumjerawat
#mukabreakout
#jeragat
#jerawat
#sayapakaisayajual
#sayajualserum
#hilangparut
#bazarpaknil
#bazarwanita
#bazarmalaysia
#produkorganik
#serummurah
#luluskkm
#hargamampumilik
#glowingskin
#bynybeauty
#pencucimukaorganik
#cleanserorganik

Most Popular Instagram Hashtags