[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualserum

61689 posts

TOP POSTS

tanara.myTanara Magic Elixir Serum
Rm 39(10ml)
.
๐ŸŒธKesan menegangkan kulit sepantas 3 saatโ—โœจ
๐ŸŒธ Kesan Mencerahkan dan melembabkan kulitโ—โœจ
๐ŸŒธ Kuasa Menghilangkan kedutan dan garis halusโ—โœจ
๐ŸŒธ Kuasa Memperbaiki struktur kulitโ—โœจ
๐ŸŒธ Kuasa dengan bio peptide mengurangkan jeragatโ—โœจ
๐ŸŒธ Kuasa kulit lebih glowing dengan extrak pati Pearl Tulenโ—โœจ
๐ŸŒธ Kuasa Kulit lebih anjalโ—โœจ
๐ŸŒธKuasa Melambatkan proses penuaanโ—โœจ
๐ŸŒธ Kuasa kesan awet mudaโ—โœจ
๐ŸŒธ Kuasa Super Duper TEGANG โ—โœจ
.

Penggunaan yang Konsisten menjanjikan result yg POWER โคโœจ๐Ÿ’ซ .
Produk berdaftar dengan KKM
.

Dapatkan segera .
๐Ÿ’Œ0167845900 ๐Ÿ’Œ
.

#serumpowerย #serumbagusย #serummalaysia#serumbotoxย #produkputihkulitย #serumcantik#serummukaย #sayajualserumย #sayajual#bazaarpaknil

Sis , ada extract GREEN TEA tau dalam serum ni. Akak pilih bahan2 yang terbaik je untuk serum special. .
Kenapa green tea? Sbb akak tahu ianya high antioxidant , dan boleh lindungi kulit sistur dari anasir jahat. .
Bila sel kulit terlindung, lambat la proses penuaan ye tak?
.
.
#cantiqaskincare
#sayajualserum
#FlawlessSerum
#SerumJerawat

Tahniah DLCW...
U never dissapoint us... Proud of you!!! #pipimbam
#voophyshapeserum
#sayajualserum
#sayajualprodukkecantikan
#sayajualmurah

.
Today is our LAST day for the promotion!
Grab it now with promo price RM69/pc, while stock last tau!!
.
Postage RM8 sm, RM11 ss
.
COD PC, KB, Kubang kerian, dan sewaktu dengannya.
#sayajualserum
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautykotabharu
#universitimalaysiakelantan
#umk #kptmkb #uitmkb

Broke rn? ๐Ÿ˜ญ Stressing over your problematic skin? Financial problems? ๐Ÿ˜œ Rather than spending too much money on useless products, then spend only Rm 35 for a healthy skin!๐Ÿ’† The serum benefits : * Protects skin from the effects of aging
* Moisturizes skin (treats dry skin very well) * Mattifies oily skin * Protects the UV damage to skin
* Lightens up dull skin
* Treats acnes, scars, sunburn, blackheads, whiteheads & wrinkles
* Reduces the redness of irritated skin & blemishes
* Gets rid of eczema & dermatitis
* Glows up skin effortlessly
* Works as a collagen to your skin * & Etc.
Q : Can it be used for sensitive skin? I highly recommend the product to be used for sensitive, dry or oily skin. The product is made of ๐Ÿ’ฏ% organic & natural ingredients.

30 bottles for the first release so first come first serve! STRICTLY NO RESERVATION ๐Ÿ™…๐Ÿป๐Ÿ™…๐Ÿป๐Ÿ™…๐Ÿป๐Ÿ™…๐Ÿป Whatsapp +60128100162 OR dm the girl i tagged to book! Will definitely gonna provide everything that you have to know about the product after purchasing! ๐Ÿ’• #siscuba #sayajualserum #tolongkawan #grabitnow

Feedback customer ๐ŸŒฟ
.
Hari-hari founder dapat feedback gempak ๐Ÿ˜ anda bila nak gempak kan wajah anda?
.
.
APA YANG ANDA PERLU TAHU TENTANG SERUM MIRACLE BOTOX NI ?
.
โœ… PEKAT
โœ… BAU EPAL
โœ… KESAN SEAWAL 3 HINGGA 7 HARI PENGGUNAAN
โœ… LULUS KKM NOT161200510K
.
FREE SABUN KOPI / SABUN HOMEMADE ๐Ÿ˜
.
Contact us :
๐Ÿ“ฒ 011 1054 4886
.
#SayaJualSerum
#DropshipNeeded
#TeamSerumMiracleBotox

SEPTEMBER PROMO!!
.
NAK NAIKKAN REAL MALAYSIAN FOLLOWERS? NAK NAIKKAN SALES? NAK FAMOUS??
.
Lebih 100+ testimoni!
.
Sales naik, likes naik, makin meriah makin syok!
.
Ramai yg sudah mencuba n berpuas hati. Anda bila lagi?๐Ÿ˜Š
.
Servis Followers Cili:
.
๐ŸŒถ RM50 - 2000 followers
๐ŸŒถ RM100 - 5000 followers
๐ŸŒถ RM130 - 7000 followers
๐ŸŒถ RM170 - 10000 followers
.
Termurah di bumi! .
Target:
๐ŸŒถMalaysian
๐ŸŒถReal followers
๐ŸŒถTargeted
๐ŸŒถActive followers
๐ŸŒถMostly male/female (FILTER)
๐ŸŒถNO fakes
๐ŸŒถLess IG shop as followers ๐Ÿ˜Ž

Interested?
๐Ÿ“ŒWhatsapp abam di 0133661144 utk respons lebih pantas or KLIK link di profile for direct whatsapp ๐Ÿ˜™
.
.
๐Ÿšซ๐Ÿšซ NO DM ๐Ÿšซ๐Ÿšซ
.
๐ŸŒถ

.
Macam mana harini keluar ? Okay ke ? Apa tak okay nye, satu hari rase kulit muka terjaga pulak sebab effect Serum Miracle Botox ni ๐Ÿ˜
.
Tak nak paksa anda percaya, tapi cuba dan rasainya sendiri k โ˜บ๏ธ
.
Follow @saudagarcosmeticmurah_ ๐Ÿ’†๐Ÿป
.
#Sayajual #Sayajualmurah
#Sayajualserum #TeamSerumMiracleBotox
#DropshipNeeded

Nah..saja nak bagi feedback pengguna wowserum.. Tgk lah sapa yg guna hihihi.. Semua suka.. Meh try meh.. Wowserum ni boleh buat ampa cantik dgn hanya rm18๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜
.
.
#wowserum #ivorysecrethq #ivorysecret #sayajualserum #lelakiperempuanbolehpakai #cantikjelita #cantik #jerawathilangcepat #insyaAllah #wow #niqabisproduk #feedback #thebest

MOST RECENT

INI EMAS BUKAN SEBARANG EMAS !
INI EMAS BOLEH BIKIN HATI GUMBIRAAAA
INI EMAS BOLEH BIKIN KULIT JADI LAWAAA
INI EMAS BOLEH JADI KAYA RAYAAA (KALAU JADI STOKIS/AGENT LAH HEHEHEH)

ENTE2 SEMUA MESTI CUBA INI EMAS LAH. LEPASTU CONFIRM REPEAT ORDER LAH ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚
.
SOALAN SELALU DI TANYA :
โœ” Kesan seawal 7-14 hari (bergantung pada tindak balas kulit masing2)
โœ” Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
โœ” Tahan sehingga 1-2 bulan
โœ” Kandungan 30ml sebotol

KELEBIHAN MACKINZ BOTOX SERUM :
๐Ÿ’ƒ Merawat kulit
๐Ÿ’ƒ Mengurangkan jerawat dan jeragat
๐Ÿ’ƒ Melembabkan kulit wajah
๐Ÿ’ƒ Mencerahkan kulit wajah
๐Ÿ’ƒ Mengecilkan liang liang pori
๐Ÿ’ƒ Anti Penuaan
๐Ÿ’ƒ Effect glowing & flawless semulajadi

BAHAN BAHAN UTAMA MBS :
โ™ฅ Argireline15%
โœจ Leuphasyl
โ™ฅ Liposome vitamin E
โœจ Vitamin C
โ™ฅ La Nina Moist
โœจ Gold 24k
โ™ฅ Complex12hr
โœจ Glycosphere Retinol
โ™ฅ Chamomile
โœจ pH 5.5
โ™ฅ Argan Oil
โœจ Extract Apple Stemcell
โ™ฅ Barbadensis (Aloe Vera Extract)

HARGA JUALAN :
RM 45 SEM | RM 50 SS
TIDAK TERMASUK POSTAGE

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#Mackinz
#BotoxSerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#CODPenang
#MackinzSerum
#Serum
#PenangIsland
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#AgentMackinzBotoxSerum
#MackinzBotoxSerumPenang
#TestimoniMackinzBotoxSerum

CARA PENGGUNAAN MACKINZ BOTOX SERUM ๐Ÿ’•
.
๐ŸŽˆ Goncang dulu sebelum picit
๐ŸŽ€ Pakai sebelum tidur lepas cuci muka
๐ŸŽˆ Boleh pakai sebelum makeup
๐ŸŽ€ Boleh pakai dengan mana2 krim siang / malam
๐ŸŽˆ Boleh pakai dengan mana2 foundation
๐ŸŽ€ Boleh pakai untuk harian
๐ŸŽˆ Tak perlu pakai terlalu banyak
๐ŸŽ€ Pakai layang2 sahaja kerana serum akanย 
meresap ke dalam kulit
๐ŸŽˆ Boleh apply banyak sikit di kawasan eyebag
๐ŸŽ€ Pakai sehari 2 kali untuk dapatkan kulit lebih elok. Lebih pun boleh.
.
BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#Mackinz
#BotoxSerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#CODPenang
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#AgentMackinzBotoxSerum
#MackinzBotoxSerumPenang
#TestimoniMackinzBotoxSerum

INI EMAS BUKAN SEBARANG EMAS !
INI EMAS BOLEH BIKIN HATI GUMBIRAAAA
INI EMAS BOLEH BIKIN KULIT JADI LAWAAA
INI EMAS BOLEH JADI KAYA RAYAAA (KALAU JADI STOKIS/AGENT LAH HEHEHEH)

ENTE2 SEMUA MESTI CUBA INI EMAS LAH. LEPASTU CONFIRM REPEAT ORDER LAH ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚
.
SOALAN SELALU DI TANYA :
โœ” Kesan seawal 7-14 hari (bergantung pada tindak balas kulit masing2)
โœ” Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
โœ” Tahan sehingga 1-2 bulan
โœ” Kandungan 30ml sebotol

KELEBIHAN MACKINZ BOTOX SERUM :
๐Ÿ’ƒ Merawat kulit
๐Ÿ’ƒ Mengurangkan jerawat dan jeragat
๐Ÿ’ƒ Melembabkan kulit wajah
๐Ÿ’ƒ Mencerahkan kulit wajah
๐Ÿ’ƒ Mengecilkan liang liang pori
๐Ÿ’ƒ Anti Penuaan
๐Ÿ’ƒ Effect glowing & flawless semulajadi

BAHAN BAHAN UTAMA MBS :
โ™ฅ Argireline15%
โœจ Leuphasyl
โ™ฅ Liposome vitamin E
โœจ Vitamin C
โ™ฅ La Nina Moist
โœจ Gold 24k
โ™ฅ Complex12hr
โœจ Glycosphere Retinol
โ™ฅ Chamomile
โœจ pH 5.5
โ™ฅ Argan Oil
โœจ Extract Apple Stemcell
โ™ฅ Barbadensis (Aloe Vera Extract)

HARGA JUALAN :
RM 45 SEM | RM 50 SS
TIDAK TERMASUK POSTAGE

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#Mackinz
#BotoxSerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#CODPenang
#MackinzSerum
#Serum
#PenangIsland
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#AgentMackinzBotoxSerum
#MackinzBotoxSerumPenang
#TestimoniMackinzBotoxSerum

Ekstrak Belacak Original Mampu mengubah segalanya... Payud*R* kendur ?? boleh tegang semula..
.
Punggung hilang bentuk ?? boleh bentuk kan kembali ... .
Payud*R* kecut ?? boleh montok kembali.. .
Aset kusam gelap berkedut2 ?? Boleh kembali berseriยฒ dan putih gebu pinky
.
Strechmark ?? Boleh hilang& pudarkan.. Semua ini hanya dengan sebotol minyak belacak original !! Insyallah berkat kerajinan uols sapu MINYAK AJAIB ni boleh mengubah aset uolss kelihatan sungguh menawan dan lebih berkeYakinan bersama suami tersayang
.
#sayaguna
#sayajualmurah
#sayajualprodukkecantikanmurah
#luluskkm
#skincareluluskkm
#igmalaysia
#igshopmurahonline
#agendiperlukan
#dropshipneed
#dropshipdiperlukan
#baazarpaknil #bazarpaknilmurah
#prelovedmalaysia
#sayajual #sayajualsayaguna
#sayajualserum

Selalu orang tnya mana lagi elok "Luxury Foundation atau Wow! Serum" ๐Ÿค”
.

Okay meh sini sis jawab, both of this product ada kelebihan masingยฒ ๐Ÿ˜Š
.
.
TRIAL LUXURY FOUNDATION ni macam krim. Boleh pakai siang atau malam. Luxury foundation ni sesuai untuk semua tona kulit. So jangan risau kalau kulit kita sedikit gelap sbb Trial Luxury Foundation ni bila apply dia tak nampak putih yang pelik, putih natural je ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’• .
.
Luxury foundation ni bukan sahaja buat kulit kita putih & glowing, tapi dia juga ada spf 60++ yang boleh melindungi kulit kita dari cahaya matahari. ๐Ÿ˜Ž .
.
So,lepasni kalau keluar rumah tak perlu risau dah kene cahaya matahari. Sebab Luxury Foundation dah selamatkan kulit kita ๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ
.
.
WOW ! SERUM pulak untuk rawatan kulit. Sangat sesuai untuk semua masalah kulit. Luka luka tu pun boleh hilang bila pakai Wow!Serum ni. Haaa nampak tak bertapa wow nya serum ni ๐Ÿ™ˆ
.
.
Bahan bahannya sangat sangat mujarab untuk pemulihan dan kecantikan kulit dan bagi kulit kita nampak glowing ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜ Antara item Ivory Secret:
________
โญTRIAL WOW!SERUM 5ML - RM18
๐Ÿ’•WOW! SERUM 10ML - RM32
๐ŸŒˆTRIAL LUXURY FOUNDATION 5g - RM25
๐ŸLUXURY FOUNDATION 10ML - RM40
_______
For Postage please ADD : SM RM8 | SS RM12

Boleh direct whatsapp saya ๐Ÿ“ฒ 0184078995
Atau
Follow my ig @ivorysecret_dsbangi

#sayagunasayajual #produkhalal #bangi #kajang #bisnespatuhsyariah #healthy/beauty #sayajualserum #sayajualfoundation #sayajualmurah #niqabisproduk

Anda harus tahu bahawa serum muka dan pelembap muka bukan perkara yang sama
.
Serum adalah lebih ringan dan nipis daripada pelembap
.
Serum biasanya mempunyai fungsi tertentu, seperti melindungi dari radikal bebas dan mengurangkan tanda-tanda penuaan
.
Ia direka bentuk dan dirumuskan untuk menembusi jauh ke dalam lapisan kulit anda, sementara pelembap bekerja lebih pada superficial tissue
.
Perkara yang paling penting mengenai serum adalah ia mempunyai bahan-bahan yang lebih aktif berbanding dengan krim siang dan malam yang memastikan anda mempunyai hasil yang ketara
.
Serum muka dengan vitamin C memberi manfaat paling baik disapu pada kulit muka
.
Vitamin C boleh menembusi jauh ke dalam kulit untuk merangsang pengeluaran kolagen dan melindungi kulit dari faktor persekitaran seperti pencemaran dan sinaran ultraviolet

Antara item Ivory Secret:
________
โญTRIAL WOW!SERUM 5ML - RM18
๐Ÿ’•WOW! SERUM 10ML - RM32
๐ŸŒˆTRIAL LUXURY FOUNDATION 5g - RM25
๐ŸLUXURY FOUNDATION 10ML - RM40
_______
For Postage please ADD : SM RM8 | SS RM12

Boleh terus whatsapp sis ๐Ÿ“ฒ 0184078995
Atau
Boleh follow ig
@ivorysecret_dsbangi ๐Ÿ’•

#sayagunasayajual #produkhalal #bangi #kajang #bisnespatuhsyariah #healthy/beauty #sayajualserum #sayajualfoundation #sayajualmurah #niqabisproduk

Luxury Foundation DAN Wow!Serum by Ivory Secret diperkaya dengan Vitamin C

Sebenarnya fd & serum ini juga mengandungi Vitamin E

Penggunaan Vitamin C dan E secara langsung pada kulit (topikal) bertujuan untuk memberikan nutrisi langsung pada kulit kerana tidak semua Vitamin C dan E daripada makanan boleh dirasakan langsung oleh kulit kita

Vitamin C berperanan sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit dari pencemaran dan pengaruh buruk sinaran UV (matahari)

Vitamin E pula mempunyai kesan anti-penuaan dan anti-wrinkle (melambatkan proses penuaan dan kedutan pada wajah kerana dapat merangsang pembentukan kolagen kulit)

Dengan infusi kedua-dua vitamin C & E maka dengan penggunaan yang teratur dan jangka panjang (lebih dari 6 bulan) akan menjadikan kulit wajah anda kelihatan lebih muda dari usia sebenar .

Tudiaaa elok ka tak elok SPF 60 boleh tahan 60 kali lamanya
.
Antara item Ivory Secret:
________
โญTRIAL WOW!SERUM 5ML - RM18
๐Ÿ’•WOW! SERUM 10ML - RM32
๐ŸŒˆTRIAL LUXURY FOUNDATION 5g - RM25
๐ŸLUXURY FOUNDATION 10ML - RM40
_______
For Postage please ADD : SM RM8 | SS RM12

Boleh whatsapp saya terus ๎„„ 018-4078995
Ataupun
Boleh follow my ig
@ivorysecret_dsbangi

#sayagunasayajual #produkhalal #bangi #kajang #bisnespatuhsyariah #healthy/beauty #sayajualserum #sayajualfoundation #sayajualmurah #niqabisproduk

Syukur Alhamdulillah..
Alhamdulillah kita tk reka cerita tp customer sendiri yg cakap๐Ÿค—๐Ÿ˜ Rm 38 tp berbaloi baloi murah organic aloe vera. Biar testimoni berbicara๐Ÿ˜˜
.
Mcm mana nak order? Boleh terus tekan link kt bio sis ok๐Ÿ’‹Whatsapp jer terus.kalo fikir lama2 nant jerawat tue beranak pinak lagi susah.Kalo nak putih tak whatsapp cmfrm takkan putih smpai bila-bila la kak oii.. ๐Ÿ“ฒ 0123070936 noww..
.
#flawless #cantik #miracleserum #niamiracleserum #hariharitestimonibaru #kulitlicin #johorbahru #kualalumpur #dessert #mukabebasjerawat #jeragat #glowingskin #hijab #hijabista #tudung #tudungbawal #sayajualserum #cantik #kulit #glowingskin #glowing #serum #codjohorbahru #codkualalumpur #codserum #hijabcantik #skincaremurah #takpanaske #awekcun #kualalumpur

Syukur Alhamdulillah..
Alhamdulillah kita tk reka cerita tp customer sendiri yg cakap๐Ÿค—๐Ÿ˜ Rm 38 tp berbaloi baloi murah organic aloe vera. Biar testimoni berbicara๐Ÿ˜˜
.
Mcm mana nak order? Boleh terus tekan link kt bio sis ok๐Ÿ’‹Whatsapp jer terus.kalo fikir lama2 nant jerawat tue beranak pinak lagi susah.Kalo nak putih tak whatsapp cmfrm takkan putih smpai bila-bila la kak oii.. ๐Ÿ“ฒ 0123070936 noww..
.
#flawless #cantik #miracleserum #niamiracleserum #hariharitestimonibaru #kulitlicin #johorbahru #kualalumpur #dessert #mukabebasjerawat #jeragat #glowingskin #hijab #hijabista #tudung #tudungbawal #sayajualserum #cantik #kulit #glowingskin #glowing #serum #codjohorbahru #codkualalumpur #codserum #hijabcantik #skincaremurah #takpanaske #awekcun #kualalumpur

Syukur Alhamdulillah..
Alhamdulillah kita tk reka cerita tp customer sendiri yg cakap๐Ÿค—๐Ÿ˜ Rm 38 tp berbaloi baloi murah organic aloe vera. Biar testimoni berbicara๐Ÿ˜˜
.
Mcm mana nak order? Boleh terus tekan link kt bio sis ok๐Ÿ’‹Whatsapp jer terus.kalo fikir lama2 nant jerawat tue beranak pinak lagi susah.Kalo nak putih tak whatsapp cmfrm takkan putih smpai bila-bila la kak oii.. ๐Ÿ“ฒ 0123070936 noww..
.
#flawless #cantik #miracleserum #niamiracleserum #hariharitestimonibaru #kulitlicin #johorbahru #kualalumpur #dessert #mukabebasjerawat #jeragat #glowingskin #hijab #hijabista #tudung #tudungbawal #sayajualserum #cantik #kulit #glowingskin #glowing #serum #codjohorbahru #codkualalumpur #codserum #hijabcantik #skincaremurah #takpanaske #awekcun #kualalumpur

Syukur Alhamdulillah..
Alhamdulillah kita tk reka cerita tp customer sendiri yg cakap๐Ÿค—๐Ÿ˜ Rm 38 tp berbaloi baloi murah organic aloe vera. Biar testimoni berbicara๐Ÿ˜˜
.
Mcm mana nak order? Boleh terus tekan link kt bio sis ok๐Ÿ’‹Whatsapp jer terus.kalo fikir lama2 nant jerawat tue beranak pinak lagi susah.Kalo nak putih tak whatsapp cmfrm takkan putih smpai bila-bila la kak oii.. ๐Ÿ“ฒ 0123070936 noww..
.
#flawless #cantik #miracleserum #niamiracleserum #hariharitestimonibaru #kulitlicin #johorbahru #kualalumpur #dessert #mukabebasjerawat #jeragat #glowingskin #hijab #hijabista #tudung #tudungbawal #sayajualserum #cantik #kulit #glowingskin #glowing #serum #codjohorbahru #codkualalumpur #codserum #hijabcantik #skincaremurah #takpanaske #awekcun #kualalumpur

Syukur Alhamdulillah..
Alhamdulillah kita tk reka cerita tp customer sendiri yg cakap๐Ÿค—๐Ÿ˜ Rm 38 tp berbaloi baloi murah organic aloe vera. Biar testimoni berbicara๐Ÿ˜˜
.
Mcm mana nak order? Boleh terus tekan link kt bio sis ok๐Ÿ’‹Whatsapp jer terus.kalo fikir lama2 nant jerawat tue beranak pinak lagi susah.Kalo nak putih tak whatsapp cmfrm takkan putih smpai bila-bila la kak oii.. ๐Ÿ“ฒ 0123070936 noww..
.
#flawless #cantik #miracleserum #niamiracleserum #hariharitestimonibaru #kulitlicin #johorbahru #kualalumpur #dessert #mukabebasjerawat #jeragat #glowingskin #hijab #hijabista #tudung #tudungbawal #sayajualserum #cantik #kulit #glowingskin #glowing #serum #codjohorbahru #codkualalumpur #codserum #hijabcantik #skincaremurah #takpanaske #awekcun #kualalumpur

Alhamdulillah ramai customer nak repeat order ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Awak yg lain tu cepat2 order. Promo still ada nii. Jimat banyak tauu ๐Ÿ˜ฑ rm100 3 botol free postage
#arabelleserum #igshop #like4like #sayajualserum #awessome #happy #sayajual #sayajualmurah

Jom berWowskin. Dari sebesar2 masalah kulit ke sekecil2 masalh kulit semuanya dapat diselesaikan dgn Wowskin .
.
Tak percaya? Masih ragu2? Cuba dlu. Awak akan rasai perubahan pada kulit awak .
.
Kulit yg dah cantik juga mesti dijaga okey. Mcm mana nak jaga? Vitaminkan kulit. Kulit akan terjaga rapi & kekal cantik ๐Ÿ’‹ .
-
-
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual

Most Popular Instagram Hashtags