#sayajualpreloved

211185 posts

TOP POSTS

Branded ke takde brand ke harga tetap melampau murah!! Original price beratus ratus pun kami still let go dengan harga yang sangat murah! Cepat cepat tag kawan make sure save the date okay!
Apa best sgt PMS 5 kali ni? Okay meh nak bgth!
💄SEMUA BARANG HARGA BAWAH DARI RM50 (Kecuali handbags ORIGINAL & BRANDED)
💄Walaupun kita ckp below RM50 tapi harga brg bukanlah RM49. Kebanyakkan baju harga RM14/RM24. Jubah yang RM29 pun banyak! Branded plak tu!
💄SIZE : XS-XXL ada! Kasut dari size kecil sampai lah size besar!
💄Kami punya concept BUKAN CONCEPT BOOTH. 20000 items ni kami akan gabungkan dan susun ikut size, ikut section, ikut colour, so bila customer masuk, customer boleh terus ke section yang nak dituju. Senang kan?
💄So apa yang lainnya PMS 5 ni dengan PMS before ni? Haaa! Kali ni kita ada beribu items dari butik butik/online shops yang nak CLEARkan semua stock stock mereka dgn HARGA YANG TAK MASUK AKAL, TAK COVER KOS LANGSUNG! So kita ada brg PRELOVED AND brand new! Dan kali ni kita provide shopping bag untuk customer senang memborong! 😍
💄100 orang pertama yang BAYAR DAHULU akan dapat goodie bags
💄100 orang pertama yang datang pada hari sabtu & ahad akan berpeluang utk join contest LUCKY DRAW kami!
💄Kali ni kami buat di SHERWOOD HOTEL BANGI GATEWAY (bersebelahan dengan bangi gateway) Building baru yang lagi selesa, ada aircond! Dan korang tak perlu risau pasal parking sebab FREE and sangat banyak! Basement parking pun ada!
💄InshaAllah kali ni kita akan buat sistem BERNOMBOR jadi dah tak perlu risau untuk beratur dari pukul 1-2 pagi dah! Boleh ambil nombor & datang balik 30 min before kita buka pintu! Tak perlu beratur panjang panjang dah! Yeayyy! (Nanti kami akan update pukul berapa bole start ambil nombor)
Make sure save the date and save duit dari sekarang! Jumpa di sana okay?
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

Palazzo BRAND NEW RM24 je?! 😱 Haa kan dah kata ada butik yang join nak let go semua stock dia tapi dengan HARGA PRELOVED! RUGI RUGI RUGU SIAPA YANG TAK DATANG KALI NI! Dah la ada size kecil sampai besar! Cepat cepat tag kawan korang tuuuu!
Apa best sgt PMS 5 kali ni? Okay meh nak bgth!
💄SEMUA BARANG HARGA BAWAH DARI RM50 (Kecuali handbags ORIGINAL & BRANDED)
💄Walaupun kita ckp below RM50 tapi harga brg bukanlah RM49. Kebanyakkan baju harga RM14/RM24. Jubah yang RM29 pun banyak! Branded plak tu!
💄SIZE : XS-XXL ada! Kasut dari size kecil sampai lah size besar!
💄Kami punya concept BUKAN CONCEPT BOOTH. 20000 items ni kami akan gabungkan dan susun ikut size, ikut section, ikut colour, so bila customer masuk, customer boleh terus ke section yang nak dituju. Senang kan?
💄So apa yang lainnya PMS 5 ni dengan PMS before ni? Haaa! Kali ni kita ada beribu items dari butik butik/online shops yang nak CLEARkan semua stock stock mereka dgn HARGA YANG TAK MASUK AKAL, TAK COVER KOS LANGSUNG! So kita ada brg PRELOVED AND brand new! Dan kali ni kita provide shopping bag untuk customer senang memborong! 😍
💄100 orang pertama yang BAYAR DAHULU akan dapat goodie bags
💄100 orang pertama yang datang pada hari sabtu & ahad akan berpeluang utk join contest LUCKY DRAW kami!
💄Kali ni kami buat di SHERWOOD HOTEL BANGI GATEWAY (bersebelahan dengan bangi gateway) Building baru yang lagi selesa, ada aircond! Dan korang tak perlu risau pasal parking sebab FREE and sangat banyak! Basement parking pun ada!
💄InshaAllah kali ni kita akan buat sistem BERNOMBOR jadi dah tak perlu risau untuk beratur dari pukul 1-2 pagi dah! Boleh ambil nombor & datang balik 30 min before kita buka pintu! Tak perlu beratur panjang panjang dah! Yeayyy!
Make sure save the date and save duit dari sekarang! Jumpa di sana okay?
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

Why pay more when you can pay less betul tak? Tag kawan kawan cepattttt!

Apa best sgt PMS 5 kali ni? Okay meh nak bgth!
💄SEMUA BARANG HARGA BAWAH DARI RM50 (Kecuali handbags ORIGINAL & BRANDED)
💄Walaupun kita ckp below RM50 tapi harga brg bukanlah RM49. Kebanyakkan baju harga RM14/RM24. Jubah yang RM29 pun banyak! Branded plak tu!
💄SIZE : XS-XXL ada! Kasut dari size kecil sampai lah size besar!
💄Kami punya concept BUKAN CONCEPT BOOTH. 20000 items ni kami akan gabungkan dan susun ikut size, ikut section, ikut colour, so bila customer masuk, customer boleh terus ke section yang nak dituju. Senang kan?
💄So apa yang lainnya PMS 5 ni dengan PMS before ni? Haaa! Kali ni kita ada beribu items dari butik butik/online shops yang nak CLEARkan semua stock stock mereka dgn HARGA YANG TAK MASUK AKAL, TAK COVER KOS LANGSUNG! So kita ada brg PRELOVED AND brand new! Dan kali ni kita provide shopping bag untuk customer senang memborong! 😍
💄100 orang pertama yang BAYAR DAHULU akan dapat goodie bags
💄100 orang pertama yang datang pada hari sabtu & ahad akan berpeluang utk join contest LUCKY DRAW kami!
💄Kali ni kami buat di SHERWOOD HOTEL BANGI GATEWAY (bersebelahan dengan bangi gateway) Building baru yang lagi selesa, ada aircond! Dan korang tak perlu risau pasal parking sebab FREE and sangat banyak! Basement parking pun ada!
💄InshaAllah kali ni kita akan buat sistem BERNOMBOR jadi dah tak perlu risau untuk beratur dari pukul 1-2 pagi dah! Boleh ambil nombor & datang balik 30 min before kita buka pintu! Tak perlu beratur panjang panjang dah! Yeayyy!
Make sure save the date and save duit dari sekarang! Jumpa di sana okay?
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

HARAP JE EVENT TULIS NOTHING ABOVE RM50, tapi ni dah below RM20 ni!! 😍😍 KITA ADA 20000 items yang nak dilelong dengan harga gila tau! Why pay more when you can pay less betul tak? Tag kawan kawan cepattttt!

Apa best sgt PMS 5 kali ni? Okay meh nak bgth!
💄SEMUA BARANG HARGA BAWAH DARI RM50 (Kecuali handbags ORIGINAL & BRANDED)
💄Walaupun kita ckp below RM50 tapi harga brg bukanlah RM49. Kebanyakkan baju harga RM14/RM24. Jubah yang RM29 pun banyak! Branded plak tu!
💄SIZE : XS-XXL ada! Kasut dari size kecil sampai lah size besar!
💄Kami punya concept BUKAN CONCEPT BOOTH. 20000 items ni kami akan gabungkan dan susun ikut size, ikut section, ikut colour, so bila customer masuk, customer boleh terus ke section yang nak dituju. Senang kan?
💄So apa yang lainnya PMS 5 ni dengan PMS before ni? Haaa! Kali ni kita ada beribu items dari butik butik/online shops yang nak CLEARkan semua stock stock mereka dgn HARGA YANG TAK MASUK AKAL, TAK COVER KOS LANGSUNG! So kita ada brg PRELOVED AND brand new! Dan kali ni kita provide shopping bag untuk customer senang memborong! 😍
💄100 orang pertama yang BAYAR DAHULU akan dapat goodie bags
💄100 orang pertama yang datang pada hari sabtu & ahad akan berpeluang utk join contest LUCKY DRAW kami!
💄Kali ni kami buat di SHERWOOD HOTEL BANGI GATEWAY (bersebelahan dengan bangi gateway) Building baru yang lagi selesa, ada aircond! Dan korang tak perlu risau pasal parking sebab FREE and sangat banyak! Basement parking pun ada!
💄InshaAllah kali ni kita akan buat sistem BERNOMBOR jadi dah tak perlu risau untuk beratur dari pukul 1-2 pagi dah! Boleh ambil nombor & datang balik 30 min before kita buka pintu! Tak perlu beratur panjang panjang dah! Yeayyy!
Make sure save the date and save duit dari sekarang! Jumpa di sana okay?
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

Nampak tak? Siap ada yang FREEEEEE! Yes tujuan kami memang untuk clearkan barang jadi ada juga barang barang yang kita nak kasi FREE! Mostly dalam gambar ni branded tauu! Ada H&M, MNG & TOPSHOP! Harga? Macam dalam gambar tu! Fix price! Takkan berubah!
Apa best sgt PMS 5 kali ni? Okay meh nak bgth!
💄SEMUA BARANG HARGA BAWAH DARI RM50 (Kecuali handbags ORIGINAL & BRANDED)
💄Walaupun kita ckp below RM50 tapi harga brg bukanlah RM49. Kebanyakkan baju harga RM14/RM24. Jubah yang RM29 pun banyak! Branded plak tu!
💄SIZE : XS-XXL ada! Kasut dari size kecil sampai lah size besar!
💄Kami punya concept BUKAN CONCEPT BOOTH. 20000 items ni kami akan gabungkan dan susun ikut size, ikut section, ikut colour, so bila customer masuk, customer boleh terus ke section yang nak dituju. Senang kan?
💄So apa yang lainnya PMS 5 ni dengan PMS before ni? Haaa! Kali ni kita ada beribu items dari butik butik/online shops yang nak CLEARkan semua stock stock mereka dgn HARGA YANG TAK MASUK AKAL, TAK COVER KOS LANGSUNG! So kita ada brg PRELOVED AND brand new! Dan kali ni kita provide shopping bag untuk customer senang memborong! 😍
💄100 orang pertama yang BAYAR DAHULU akan dapat goodie bags
💄100 orang pertama yang datang pada hari sabtu & ahad akan berpeluang utk join contest LUCKY DRAW kami!
💄Kali ni kami buat di SHERWOOD HOTEL BANGI GATEWAY (bersebelahan dengan bangi gateway) Building baru yang lagi selesa, ada aircond! Dan korang tak perlu risau pasal parking sebab FREE and sangat banyak! Basement parking pun ada!
💄InshaAllah kali ni kita akan buat sistem BERNOMBOR jadi dah tak perlu risau untuk beratur dari pukul 1-2 pagi dah! Boleh ambil nombor & datang balik 30 min before kita buka pintu! Tak perlu beratur panjang panjang dah! Yeayyy! (Nanti kami akan update pukul berapa bole start ambil nombor)
Make sure save the date and save duit dari sekarang! Jumpa di sana okay?
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

💐New Baju Kurung by Shazzerasid
💐Never worn (wrong size) , perfect condition
💐L size in tag but actually XL size also can fit in (big cutting)
💐RM60 (bought at RM75)
💐Whatsapp 013-2520670
#sayajualpreloved #prelovedmurahmalaysia #prelovedmalaysia #bajukurungmurah #bajupreloved

Branded ke tak branded kita tolak tepi, harga tetap TERLAJAK MURAH! Sangat sangat rugiiii siapa tak datang nantiii! 😱
Apa best sgt PMS 5 kali ni? Okay meh nak bgth!
💄SEMUA BARANG HARGA BAWAH DARI RM50 (Kecuali handbags ORIGINAL & BRANDED)
💄Walaupun kita ckp below RM50 tapi harga brg bukanlah RM49. Kebanyakkan baju harga RM14/RM24. Jubah yang RM29 pun banyak! Branded plak tu!
💄SIZE : XS-XXL ada! Kasut dari size kecil sampai lah size besar!
💄Kami punya concept BUKAN CONCEPT BOOTH. 20000 items ni kami akan gabungkan dan susun ikut size, ikut section, ikut colour, so bila customer masuk, customer boleh terus ke section yang nak dituju. Senang kan?
💄So apa yang lainnya PMS 5 ni dengan PMS before ni? Haaa! Kali ni kita ada beribu items dari butik butik/online shops yang nak CLEARkan semua stock stock mereka dgn HARGA YANG TAK MASUK AKAL, TAK COVER KOS LANGSUNG! So kita ada brg PRELOVED AND brand new! Dan kali ni kita provide shopping bag untuk customer senang memborong! 😍
💄100 orang pertama yang BAYAR DAHULU akan dapat goodie bags
💄100 orang pertama yang datang pada hari sabtu & ahad akan berpeluang utk join contest LUCKY DRAW kami!
💄Kali ni kami buat di SHERWOOD HOTEL BANGI GATEWAY (bersebelahan dengan bangi gateway) Building baru yang lagi selesa, ada aircond! Dan korang tak perlu risau pasal parking sebab FREE and sangat banyak! Basement parking pun ada!
💄InshaAllah kali ni kita akan buat sistem BERNOMBOR jadi dah tak perlu risau untuk beratur dari pukul 1-2 pagi dah! Boleh ambil nombor & datang balik 30 min before kita buka pintu! Tak perlu beratur panjang panjang dah! Yeayyy!
Make sure save the date and save duit dari sekarang! Jumpa di sana okay?
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

Kalau cukup tangan, dah lama dah tangkap gambar semua 20000 items yang nak dijual. Yang gambar kita upload ni random pick je untuk sneak peek, during event nanti ada beribu yang lagi best 😍😍 RUGI RUGI RUGI kalau tak datang!! Yes jumpsuit ni RM24 je tau! 😱

Apa best sgt PMS 5 kali ni? Okay meh nak bgth!
💄SEMUA BARANG HARGA BAWAH DARI RM50 (Kecuali handbags ORIGINAL & BRANDED)
💄Walaupun kita ckp below RM50 tapi harga brg bukanlah RM49. Kebanyakkan baju harga RM14/RM24. Jubah yang RM29 pun banyak! Branded plak tu!
💄SIZE : XS-XXL ada! Kasut dari size kecil sampai lah size besar!
💄Kami punya concept BUKAN CONCEPT BOOTH. 20000 items ni kami akan gabungkan dan susun ikut size, ikut section, ikut colour, so bila customer masuk, customer boleh terus ke section yang nak dituju. Senang kan?
💄So apa yang lainnya PMS 5 ni dengan PMS before ni? Haaa! Kali ni kita ada beribu items dari butik butik/online shops yang nak CLEARkan semua stock stock mereka dgn HARGA YANG TAK MASUK AKAL, TAK COVER KOS LANGSUNG! So kita ada brg PRELOVED AND brand new! Dan kali ni kita provide shopping bag untuk customer senang memborong! 😍
💄100 orang pertama yang BAYAR DAHULU akan dapat goodie bags
💄100 orang pertama yang datang pada hari sabtu & ahad akan berpeluang utk join contest LUCKY DRAW kami!
💄Kali ni kami buat di SHERWOOD HOTEL BANGI GATEWAY (bersebelahan dengan bangi gateway) Building baru yang lagi selesa, ada aircond! Dan korang tak perlu risau pasal parking sebab FREE and sangat banyak! Basement parking pun ada!
💄InshaAllah kali ni kita akan buat sistem BERNOMBOR jadi dah tak perlu risau untuk beratur dari pukul 1-2 pagi dah! Boleh ambil nombor & datang balik 30 min before kita buka pintu! Tak perlu beratur panjang panjang dah! Yeayyy! (Nanti kami akan update pukul berapa bole start ambil nombor)
Make sure save the date and save duit dari sekarang! Jumpa di sana okay?
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

Sedang korek almari dan menglet-go baju2. Antaranya yg dlm gambaq ni. Jom follow IG @wonderbonda ! Clearance sale #wonderbondabags pun adaaaa! Takmau simpan lama2 brg yg tak guna, sayangggg! Takut rosak dlm simpanan. Jommmmm serang IG @wonderbonda yukkkk!

#sayajualpreloved #sayajualprelovedmalaysia
#prelovedmalaysia
#prelovedtrenchcoatmalaysia

MOST RECENT

Nak punya badan tinggi ?

Nutrient Calcium/HI-Cal
Suplement Peninggi Badan PERTAMA Di Malaysia

Rumusan Menambah Pertumbuhan Tulang Serta Menambah Ketinggian Yang Maksima.
.
Hi-Cal Secara Saintifik & Terbukti Rumusan Menambah Ketinggian Ini Boleh Membantu Untuk Meningkatkan Ketinggian Anda Sehingga 15 cm Dalam Masa 1 Hingga 9 Bulan
.
Meningkatkan Ketinggian Sememangnya Mudah, Anda Akan Lihat Keputusan Yang Menakjubkan 😎
.
Jika berminat boleh : ☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : UBAT_PENINGGI_BADAN 😗😗😗😗😗 #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #bazarpaknil #kosongkosong
#preloved #kasutmurah
#kasutmalaysia #sayajualpreloved #adidascamowhite #adidaslosangeles
#bajupreloved #bajukurungpreloved #kasutpreloved #seluarpreloved #bajumurah #prelovedmalaysia #adidas #adidasmalaysia #kasutadidas #bundlemalaya #bundlemurahmalaysia
#bajubundle #bajupreloved #prelovedmalaysia #prelovedmalaysia #meru #setiaalam #bundlemalaysia #lulupreloved #bagbundlemalaysia

NJC9088/RIR7/10-75 - Korea NJ ExclusiveCollections Floral Jumpsuit

RM 75 (D65SM7SS10)

Size : S - M - L
Material: Chiffon Blend (Non-Stretchable)
Description: Side Zip

Measurement:
Size S:
Length: 133cm Bust: 92cm Waist: 64cm Shoulder: 58cm Sleeve: 14cm Hip: 92cm
Size M:
Length: 134cm Bust: 96cm Waist: 68cm Shoulder: 60cm Sleeve: 14.5cm Hip: 96cm
Size L:
Length: 135cm Bust: 100cm Waist: 72cm Shoulder: 62cm Sleeve: 15cm Hip: 100cm
Weight : 380g

Qty : 10

NJC8871/RU6/10-68 - Korea NJ EuropeFashion Floral Print Jumpsuit

RM 68 (D58SM7SS10)

Size : S - M
Material: Polyblend (Non-Stretchable)

Measurement:
Size S:
Length: 143cm
Bust: 80cm
Waist: 74cm
Hip: 92cm
Size M:
Length: 144cm
Bust: 84cm
Waist: 78cm
Hip: 96cm
Weight : 300g

Qty : 10

NJ38549/EUR/10-58 - Korea NJ DenimFashion Lovely Jumpsuit

RM 58 (D48SM7SS10)

Size : Free Size (Tagging M)
Material : Denim
Other : With Side Zip, With Adjustable Strap

Measurement :
Length : 105cm (Without Strap)
Bust : 78cm ~ 82cm
Waist : 70cm ~ 74cm
Hip : 100cm Above

Weight : 500g

Qty : 10

NJ11509/UG11/10-49 - Korea NJ Fashion V-Neck Sleeveless Bodycon Jumpsuit with BELT

RM 49 (D39SM7SS10)

Size : Free Size (Tagging M)
Material: Polyester

Measurement :
Chest : 84cm
Waist : 67cm
Hip : 98cm
Length : 137cm

Weight : 450g

Qty : 10

Preloved Sequin Cardigan
Price : RM 50

Size : Free size
Color : Maroon
Condition : 10/10 👍
----
I beli rm120 ok. I suka sangat cardi ni tau sbb sequin dia buat kite rasa confident and berseri bila pakai. Serious!
.
.
Interested / wanna take a closer look? Dm 😘

#preloveditem #sayajualpreloved #jubahpreloved #prelovedmalaysia #bajumurahmurah #dressmurah #preloveddress #prelovedmurah #kaftanpreloved #kaftanprelovedmalaysia #prelovedmurah #bajurayamurah #bajuraya #jubahraya #jubahpreloved #jubaharabpreloved #jubaharabmurah #prelovedcalaqisya #prelovedbellaammara #jubaharab #abayamurah #abayamalaysia #cardiganmurah #sequincardigan #cardiganmalaysia

NJ11508/UP12/10-45 - Korea NJ EuropeFashion V Neck Halter Floral Jumpsuit

RM 45 (D35SM7SS10)

Size : Free Size (M-L)
Material: Cotton Blend

Measurement :
Bust : 94cm
Waist : 90cm
Hip : 104cm
Length : 132cm

Weight : 250g

Qty : 10

Most Popular Instagram Hashtags