#sayajualpreloved

13 posts

TOP POSTS

SHAPING STENCILS BY BENEFIT!✨
(personalized brow shape)
100% authentic✨
Price: RM12
Whatsapp: 0169544346 (qila) 😁
#sayajualpreloved #shapingyourbrows

SOLD SOLD SOLD

NWT Kate Spade
New York Haven Lane Hani Handbag Shoulder Bag.

Measurement: 14"L x 9"H x 4"W

NP: USD169
Let go murah2 je..
RM500 all in

ORIGINAL UNIQLO - sweater hooded
Tag Size L / fit for M size
Material Cotton Polyester ( tak tebal )
Depan ade zip n poket
.
Harga RM30 ( Bayaran Pos +RM7 SM | +RM10 SS )
.
Order What'sApp 📲 +60123137249
Order What'sApp 📲 +60123137249
NO 🚫order thru DM Instagram | tak baca DM
.
NO Reservation | Preloved item jgn tanya saiz lain | .
Color might be slightly different due of lighting effects.
.
#sayajualpreloved #prelovedmalaysia
#prelovedsweater #uniqloprelovedmy
.

#NothingaboveRM50! Kasut dari Zalora yang baru tak pernah dipakai ni nak let go dengan harga RM19 je?! Gila ke? YES! Memang kami gila. Kami tengah gila gila nak clearkan closet yang bakal tumbang ni. Brand new ke preloved ke semua harga PRELOVED! 😍 Berebut lah korang nanti! Boleh jadi gila kalau tak dapat kasut ni sebab ada sepasang je tau! . ..
.. ‼️Surprise surprise! Preloved Madness Sale is back for the fourth time! Siapa yang tak dapat pergi PMS3 haritu? Jgn sedih jgn muram sebab PMS4 kali ni lagi BESAR & MURAH! Available online (Few days left) dan juga offline (2 days event)! Kami buat ONLINE since ramai sangat sangat orang request buat online sebab duduk jauh tak dapat nak datang masa event. TAPI ada 300 barang je tau! Rugi kalau melepas! Setiap barang ada SATU SAHAJA.
Kalau melepas jugak, haa kena lah datang masa event nanti! Up to 15000 items for grab!
#PrelovedMadnessSale 4 ONLINE : 21 Dec 2015 at 830PM.
#PrelovedMadnessSale 4 :
6&7 February 2016
9am-6pm
Bangi Gateway (Centre Court)
SAVE THE DATE! Don't forget to tag your friends! #PrelovedMadnessSale #sayajualpreloved

For sale. Nak let go boots cantiks ni. Harga asal RM319 both. Nak jual RM150 both with free gifts rahsia. Hihi. Display size 36. Guna sekali saja ritu awal tahun pergi Hongkong. Condition like new! Kalau nak DM saya ya 😊 #sayajual #sayajualkasut #sayajualmurah #sayajualpreloved #sophiearmario

Korean Crochet Puffy Shirt
Preloved
Rm10 Only!!!
.
Colour: White
Material: Cotton
Comfortable dan cantik je bila pakai👍
.
Size: fit XS till M
Condition: 9/10
Rarely worn .
Measurement please dm me or comment below😊
.
Postage add
Rm7 Semenanjung
Rm10 Sabah Sarawak
.
Interested?
Dm me/whatsapp 0163334795

#prelovedmurah #preloved #blousepreloved #sayajualpreloved

Sedang korek almari dan menglet-go baju2. Antaranya yg dlm gambaq ni. Jom follow IG @wonderbonda ! Clearance sale #wonderbondabags pun adaaaa! Takmau simpan lama2 brg yg tak guna, sayangggg! Takut rosak dlm simpanan. Jommmmm serang IG @wonderbonda yukkkk!

#sayajualpreloved #sayajualprelovedmalaysia
#prelovedmalaysia
#prelovedtrenchcoatmalaysia

Baju Zawara To Let Go! RM80 including postage
Size S. Untuk ukuran boleh refer Kat google search . #sayajualpreloved #prelovedmalaysia #bajukurungpreloved #butikzawara

#reviewbyintansaffyna
Fossil Preloved
Material Leather Original
Condition 8/10
Rm 210 inc postage (nego)
Please Whatsapp 0123558805
#prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #fossil

MOST RECENT

2 Mods + 3 tanks + Battery = RM250 nego** FREE: Battery Recharger + Travel Bag (3 preloved flavors inside)
Conditions tip top as new.
COD Sunway Mentari only.

Whatsapp 0166971830 (first come first basis)
#vapemalaysia #prelovedvape #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #vapor #vapemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #onlineshopping #malaysiapreloved #kakivape #neelofa #sitinurhaliza #fattahamin #schawal #aydajebat #noradanish #aaronaziz #lofatah

PRELOVED 💯
Semua tak pakai lagiiiii!! Dua2 seluar jeans ade price tag lagi. Beli @RM49.90 TAPI jual RM35 je sepasang!! Seluar soft cotton HANYA RM30!!! Ws 01119809681 cepat2!!!
#sayajual #sayajualpreloved #sayajualjeans #sayajualmurah #sayajualborong #sayajualmakeup #sayajualhargagiler

PRELOVED 💯
Semua tak pakai lagiiiii!! Dua2 seluar jeans ade price tag lagi. Beli @RM49.90 TAPI jual RM35 je sepasang!! Seluar soft cotton HANYA RM30!!! Ws 01119809681 cepat2!!!
#sayajual #sayajualpreloved #sayajualjeans #sayajualmurah #sayajualborong #sayajualmakeup #sayajualhargagiler

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags