[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualpreloved

220780 posts

TOP POSTS

*new hello kitty gold colour shoes rm30 per pair
*condition 10/10
*whatsapp 0172498063
#sayajualmurah
#sayajualpreloved
#sayajual

Good morning! Bangun bangun nampak bag cantik lepas tu harga murah mcm ni, suka tak? 😍 Haih tak tahu nak cerita macam mana tapi handbag ada beribu pcs nanti nak let go! Harga semua teramat lah murah 😍😍 why pay more when you can pay less, betul? Cepat tag kawan2!
Apa best sgt PMS 5 kali ni? Okay meh nak bgth!
💄SEMUA BARANG HARGA BAWAH DARI RM50 (Kecuali handbags ORIGINAL & BRANDED)
💄Walaupun kita ckp below RM50 tapi harga brg bukanlah RM49. Kebanyakkan baju harga RM14/RM24. Jubah yang RM29 pun banyak! Branded plak tu!
💄SIZE : XS-XXL ada! Kasut dari size kecil sampai lah size besar!
💄Kami punya concept BUKAN CONCEPT BOOTH. 20000 items ni kami akan gabungkan dan susun ikut size, ikut section, ikut colour, so bila customer masuk, customer boleh terus ke section yang nak dituju. Senang kan?
💄So apa yang lainnya PMS 5 ni dengan PMS before ni? Haaa! Kali ni kita ada beribu items dari butik butik/online shops yang nak CLEARkan semua stock stock mereka dgn HARGA YANG TAK MASUK AKAL, TAK COVER KOS LANGSUNG! So kita ada brg PRELOVED AND brand new! Dan kali ni kita provide shopping bag untuk customer senang memborong! 😍
💄100 orang pertama yang BAYAR DAHULU akan dapat goodie bags
💄100 orang pertama yang datang pada hari sabtu & ahad akan berpeluang utk join contest LUCKY DRAW kami!
💄Kali ni kami buat di SHERWOOD HOTEL BANGI GATEWAY (bersebelahan dengan bangi gateway) Building baru yang lagi selesa, ada aircond! Dan korang tak perlu risau pasal parking sebab FREE and sangat banyak! Basement parking pun ada!
💄InshaAllah kali ni kita akan buat sistem BERNOMBOR jadi dah tak perlu risau untuk beratur dari pukul 1-2 pagi dah! Boleh ambil nombor & datang balik 30 min before kita buka pintu! Tak perlu beratur panjang panjang dah! Yeayyy!
Make sure save the date and save duit dari sekarang! Jumpa di sana okay?
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

Jubah Rinasallehclothing RM34 je?! 😍😍 KITA ADA 20000 items yang nak dilelong dengan harga gila tau! Why pay more when you can pay less betul tak? Tag kawan kawan cepattttt!

Apa best sgt PMS 5 kali ni? Okay meh nak bgth!
💄SEMUA BARANG HARGA BAWAH DARI RM50 (Kecuali handbags ORIGINAL & BRANDED)
💄Walaupun kita ckp below RM50 tapi harga brg bukanlah RM49. Kebanyakkan baju harga RM14/RM24. Jubah yang RM29 pun banyak! Branded plak tu!
💄SIZE : XS-XXL ada! Kasut dari size kecil sampai lah size besar!
💄Kami punya concept BUKAN CONCEPT BOOTH. 20000 items ni kami akan gabungkan dan susun ikut size, ikut section, ikut colour, so bila customer masuk, customer boleh terus ke section yang nak dituju. Senang kan?
💄So apa yang lainnya PMS 5 ni dengan PMS before ni? Haaa! Kali ni kita ada beribu items dari butik butik/online shops yang nak CLEARkan semua stock stock mereka dgn HARGA YANG TAK MASUK AKAL, TAK COVER KOS LANGSUNG! So kita ada brg PRELOVED AND brand new! Dan kali ni kita provide shopping bag untuk customer senang memborong! 😍
💄100 orang pertama yang BAYAR DAHULU akan dapat goodie bags
💄100 orang pertama yang datang pada hari sabtu & ahad akan berpeluang utk join contest LUCKY DRAW kami!
💄Kali ni kami buat di SHERWOOD HOTEL BANGI GATEWAY (bersebelahan dengan bangi gateway) Building baru yang lagi selesa, ada aircond! Dan korang tak perlu risau pasal parking sebab FREE and sangat banyak! Basement parking pun ada!
💄InshaAllah kali ni kita akan buat sistem BERNOMBOR jadi dah tak perlu risau untuk beratur dari pukul 1-2 pagi dah! Boleh ambil nombor & datang balik 30 min before kita buka pintu! Tak perlu beratur panjang panjang dah! Yeayyy!
Make sure save the date and save duit dari sekarang! Jumpa di sana okay?
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

LIVE UPDATE : Haaa kalau pandai & rajin cari memang confirm jumpa barang best2. Tengok semua memboronggg murah! Harini last day! Make sure datang sebab 50% OFF ON ALL ITEMS EXCEPT FOR HANDBAGS!
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

Kalau tak silap la.. yang kat patung tu RM34 je. Kat mana korang nak dapat baju cecantik one set harga RM34 je? Satu set dgn kain okay! Save the date okay!
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

Kalau cukup tangan, dah lama dah tangkap gambar semua 20000 items yang nak dijual. Yang gambar kita upload ni random pick je untuk sneak peek, during event nanti ada beribu yang lagi best 😍😍 RUGI RUGI RUGI kalau tak datang!! Yes jubah/dress ni RM24 je tau! 😱

Apa best sgt PMS 5 kali ni? Okay meh nak bgth!
💄SEMUA BARANG HARGA BAWAH DARI RM50 (Kecuali handbags ORIGINAL & BRANDED)
💄Walaupun kita ckp below RM50 tapi harga brg bukanlah RM49. Kebanyakkan baju harga RM14/RM24. Jubah yang RM29 pun banyak! Branded plak tu!
💄SIZE : XS-XXL ada! Kasut dari size kecil sampai lah size besar!
💄Kami punya concept BUKAN CONCEPT BOOTH. 20000 items ni kami akan gabungkan dan susun ikut size, ikut section, ikut colour, so bila customer masuk, customer boleh terus ke section yang nak dituju. Senang kan?
💄So apa yang lainnya PMS 5 ni dengan PMS before ni? Haaa! Kali ni kita ada beribu items dari butik butik/online shops yang nak CLEARkan semua stock stock mereka dgn HARGA YANG TAK MASUK AKAL, TAK COVER KOS LANGSUNG! So kita ada brg PRELOVED AND brand new! Dan kali ni kita provide shopping bag untuk customer senang memborong! 😍
💄100 orang pertama yang BAYAR DAHULU akan dapat goodie bags
💄100 orang pertama yang datang pada hari sabtu & ahad akan berpeluang utk join contest LUCKY DRAW kami!
💄Kali ni kami buat di SHERWOOD HOTEL BANGI GATEWAY (bersebelahan dengan bangi gateway) Building baru yang lagi selesa, ada aircond! Dan korang tak perlu risau pasal parking sebab FREE and sangat banyak! Basement parking pun ada!
💄InshaAllah kali ni kita akan buat sistem BERNOMBOR jadi dah tak perlu risau untuk beratur dari pukul 1-2 pagi dah! Boleh ambil nombor & datang balik 30 min before kita buka pintu! Tak perlu beratur panjang panjang dah! Yeayyy! (Nanti kami akan update pukul berapa bole start ambil nombor)
Make sure save the date and save duit dari sekarang! Jumpa di sana okay?
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

LIVE UPDATE : Tengok semua memboronggg murah! Harini last day! Make sure datang sebab 50% OFF ON ALL ITEMS EXCEPT FOR HANDBAGS!
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

Mostly branded semua seluar ni yang harga beratus tapi kita nak let go dengan harga murah macam ni 😱
Why pay more when you can pay less betul tak? Tag kawan kawan cepattttt!

Apa best sgt PMS 5 kali ni? Okay meh nak bgth!
💄SEMUA BARANG HARGA BAWAH DARI RM50 (Kecuali handbags ORIGINAL & BRANDED)
💄Walaupun kita ckp below RM50 tapi harga brg bukanlah RM49. Kebanyakkan baju harga RM14/RM24. Jubah yang RM29 pun banyak! Branded plak tu!
💄SIZE : XS-XXL ada! Kasut dari size kecil sampai lah size besar!
💄Kami punya concept BUKAN CONCEPT BOOTH. 20000 items ni kami akan gabungkan dan susun ikut size, ikut section, ikut colour, so bila customer masuk, customer boleh terus ke section yang nak dituju. Senang kan?
💄So apa yang lainnya PMS 5 ni dengan PMS before ni? Haaa! Kali ni kita ada beribu items dari butik butik/online shops yang nak CLEARkan semua stock stock mereka dgn HARGA YANG TAK MASUK AKAL, TAK COVER KOS LANGSUNG! So kita ada brg PRELOVED AND brand new! Dan kali ni kita provide shopping bag untuk customer senang memborong! 😍
💄100 orang pertama yang BAYAR DAHULU akan dapat goodie bags
💄100 orang pertama yang datang pada hari sabtu & ahad akan berpeluang utk join contest LUCKY DRAW kami!
💄Kali ni kami buat di SHERWOOD HOTEL BANGI GATEWAY (bersebelahan dengan bangi gateway) Building baru yang lagi selesa, ada aircond! Dan korang tak perlu risau pasal parking sebab FREE and sangat banyak! Basement parking pun ada!
💄InshaAllah kali ni kita akan buat sistem BERNOMBOR jadi dah tak perlu risau untuk beratur dari pukul 1-2 pagi dah! Boleh ambil nombor & datang balik 30 min before kita buka pintu! Tak perlu beratur panjang panjang dah! Yeayyy!
Make sure save the date and save duit dari sekarang! Jumpa di sana okay?
Preloved Madness Sale 5
29 & 30 JULY 2017
9AM-6PM
Sherwood Hotel Bangi Gateway
#prelovedmadnesssale #sayajualpreloved

Preloved 👆🏼
MYR 25. Free postage to sm. Kemeja hitam. Free size. Condition 9.5/10
Whatsapp 0174090403 for serious buyer only.
#prelovedmalaysia #sayajualpreloved

MOST RECENT

Estee Lauder Resilience Lift Firming/Sculpting Eye Cream 5ml
100% authentic
New and unopened
Made in UK
Price: RM39 exc postage

SKINTYPE

For all skintypes.

IDEAL FOR

Lifting your eye area
Loss of firmness, tone
Dark circles, puffiness
Eye lines and wrinkles

Kindly DM or whatsapp 017-5073831 to purchase

#prelovedmalaysia #makeupprelovedmalaysia #prelovedmakeupmalaysia #sayajualpreloved #sayajualprelovedmurah #sayajualprelovedmalaysia #prelovedkosmetikmalaysia

Estee Lauder Take It Away Makeup Remover Lotion 30ml
100% authentic
Made in UK
New & unopened
For all skin types. For longwear and waterproof makeup removal. Dermatologist and opthalmologist tested.
Price: RM22 exc postage

Kindly DM or whatsapp 017-5073831 to purchase

#prelovedmalaysia #makeupprelovedmalaysia #prelovedmakeupmalaysia #sayajualpreloved #sayajualprelovedmurah #sayajualprelovedmalaysia #prelovedkosmetikmalaysia

Preloved O'Dear Boy Sweater with Hoodie
Condition: 9/10 (like new)
Measurement (approx.): Hand from shoulder 41.5cm, from shoulder to bottom 45.5cm
Fit for 4-7 years old boy
Selling price: Markdown! RM12 exc postage

Kindly DM to purchase ☺

#prelovedmalaysia #prelovedmalaysiamurah #sayajualpreloved #sayajualprelovemurah #sayajualprelovedmalaysia #prelovedbabystuff #prelovedbarangbaby #prelovedmainan #prelovedtoysmalaysia #prelovedkidsmalaysia #prelovedbajuanak #prelovedbajumalaysia #prelovedbajubudak #prelovedbajubudakmalaysia

Whatsapp now ladies!!!!!0167656813
.....................
Preloved item
.
♻️Preloved bikini/swimwear
♻️BOOKING 24hours only
♻️no fussy buyer( item is preloved/bundle so pls expecting minor pills/stain or uneven colour
♻️no BAck out Buyer(BOB)
✅Serious buyer to whatsapp👇👇👇
📲 Wasap 0167656813
.
#bikiniforsale#bikinibottom#bikinimurah#prelovedbikini#lingeriepreloved#brabundle#pantiesbundle#prelovedunderware#plussizebikini#swimsuit#swimwear#swimmingsuit#prelovedswimmingwear#sayajual#sayajualpreloved
#bikiniplussize#plussize#plussizebikini

http://www.wasap.my/60104343305
Noramustafar: 🏹HARGA jual : Rm 15🏹 💘
💟💟exc pos 💟💟
🎁free gift every purchased🎁 📏size : s to m 🎀Material : cotton 🛍::afta bank in . Pos out everyday :
pre❤ item
Condition :depend on price.
Kind reminder please take noted.
DO NOT expect everything was perfect because the item we sell came from the term 'preloved'.
Detail Item : we only sold this item for fast payment only
Plis be alert : this item not available for fussy buyer and joy buyer :

#trustedseller
#prelovedbajukurung #preloved #prelovedmalaysia #bajuminikurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #dressmurah #bazaaronline #bazarpaknil
#bajukurungprelovedmurah #bajukurungpreloved #prelovedbajukurungmoden #preloved
#bajukurungprelovedmurah #bajukurungmalaysia #prelovedbajukurung
#prelovedmalaysia
#prelovedmalaysiamurah
#prelovedmurahmalaysia
#bajukurungprelovedplussize
#sajajualpreloved #prelovedsabah #prelovedsarawak
#prelovedmalaysia
#bajukurungmoden
#bajukurungpesak
#sayajualpreloved
#sayajualbaju
#sayajualblouse
#uitm
#usm #uum #upm #ukm

http://www.wasap.my/60104343305
Noramustafar: 🏹HARGA jual : Rm 25🏹 💘
💟💟exc pos 💟💟
🎁free gift every purchased🎁 📏size : l
🎀Material : cotton 🛍::afta bank in . Pos out everyday :
pre❤ item
Condition :depend on price.
Kind reminder please take noted.
DO NOT expect everything was perfect because the item we sell came from the term 'preloved'.
Detail Item : we only sold this item for fast payment only
Plis be alert : this item not available for fussy buyer and joy buyer :

#trustedseller
#prelovedbajukurung #preloved #prelovedmalaysia #bajuminikurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #dressmurah #bazaaronline #bazarpaknil
#bajukurungprelovedmurah #bajukurungpreloved #prelovedbajukurungmoden #preloved
#bajukurungprelovedmurah #bajukurungmalaysia #prelovedbajukurung
#prelovedmalaysia
#prelovedmalaysiamurah
#prelovedmurahmalaysia
#bajukurungprelovedplussize
#sajajualpreloved #prelovedsabah #prelovedsarawak
#prelovedmalaysia
#bajukurungmoden
#bajukurungpesak
#sayajualpreloved
#sayajualbaju
#sayajualblouse
#bajukurungcotton
#bajukurungmurah #instamagik
#instamagic

http://www.wasap.my/60104343305
Noramustafar: 🏹HARGA jual : Rm 15 🏹 💘
💟💟exc pos 💟💟
🎁free gift every purchased🎁 📏size : l to xl
🎀Material : cotton 🛍::afta bank in . Pos out everyday :
pre❤ item
Condition :depend on price.
Kind reminder please take noted.
DO NOT expect everything was perfect because the item we sell came from the term 'preloved'.
Detail Item : we only sold this item for fast payment only
Plis be alert : this item not available for fussy buyer and joy buyer :

#trustedseller
#prelovedbajukurung #preloved #prelovedmalaysia #bajuminikurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #dressmurah #bazaaronline #bazarpaknil
#bajukurungprelovedmurah #bajukurungpreloved #prelovedbajukurungmoden #preloved
#bajukurungprelovedmurah #bajukurungmalaysia #prelovedbajukurung
#prelovedmalaysia
#prelovedmalaysiamurah
#prelovedmurahmalaysia
#bajukurungprelovedplussize
#sajajualpreloved #prelovedsabah #prelovedsarawak
#prelovedmalaysia
#bajukurungmoden
#bajukurungpesak
#sayajualpreloved
#sayajualbaju
#sayajualblouse
#bajukurungcotton
#bajukurungmurah #instamagik
#instamagic

http://www.wasap.my/60104343305
Noramustafar: 🏹HARGA jual : Rm 25🏹 💘
💟💟exc pos 💟💟
🎁free gift every purchased🎁 📏size :l to xl 🛍::afta bank in . Pos out everyday :
pre❤ item
Condition :depend on price.
Kind reminder please take noted.
DO NOT expect everything was perfect because the item we sell came from the term 'preloved'.
Detail Item : we only sold this item for fast payment only
Plis be alert : this item not available for fussy buyer and joy buyer :

#trustedseller
#prelovedbajukurung #preloved #prelovedmalaysia #bajuminikurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #dressmurah #bazaaronline #bazarpaknil
#bajukurungprelovedmurah #bajukurungpreloved #prelovedbajukurungmoden #preloved
#bajukurungprelovedmurah #bajukurungmalaysia #prelovedbajukurung
#prelovedmalaysia
#prelovedmalaysiamurah
#prelovedmurahmalaysia
#bajukurungprelovedplussize
#sajajualpreloved #prelovedsabah #prelovedsarawak
#prelovedmalaysia
#bajukurungmoden
#bajukurungpesak
#sayajualpreloved
#sayajualbaju
#sayajualblouse
#bajukurungcotton
#bajukurungmurah #instamagik
#instamagic

Ariani
http://www.wasap.my/60104343305
Noramustafar: 🏹HARGA jual : Rm 39 blouse dan palazo neelofar 🏹 💘
💟💟exc pos 💟💟
🎁free gift every purchased🎁 📏size : s
🎀Material :creepe 🛍::afta bank in . Pos out everyday :
pre❤ item
Condition :depend on price.
Kind reminder please take noted.
DO NOT expect everything was perfect because the item we sell came from the term 'preloved'.
Detail Item : we only sold this item for fast payment only
Plis be alert : this item not available for fussy buyer and joy buyer :

#trustedseller
#prelovedbajukurung #preloved #prelovedmalaysia #bajuminikurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #dressmurah #bazaaronline #bazarpaknil
#bajukurungprelovedmurah #bajukurungpreloved #prelovedbajukurungmoden #preloved
#bajukurungprelovedmurah #bajukurungmalaysia #prelovedbajukurung
#prelovedmalaysia
#prelovedmalaysiamurah
#prelovedmurahmalaysia
#bajukurungprelovedplussize
#sajajualpreloved #prelovedsabah #prelovedsarawak
#prelovedmalaysia
#bajukurungmoden
#bajukurungpesak
#sayajualpreloved
#sayajualbaju
#sayajualblouse
#bajukurungcotton
#bajukurungmurah #instamagik
#instamagic

http://www.wasap.my/60104343305
Noramustafar: 🏹HARGA jual : Rm 29🏹 💘
💟💟exc pos 💟💟
🎁free gift every purchased🎁 📏size : l to xl
🎀Material : cotton 🛍::afta bank in . Pos out everyday :
pre❤ item
Condition :depend on price.
Kind reminder please take noted.
DO NOT expect everything was perfect because the item we sell came from the term 'preloved'.
Detail Item : we only sold this item for fast payment only
Plis be alert : this item not available for fussy buyer and joy buyer :

#trustedseller
#prelovedbajukurung #preloved #prelovedmalaysia #bajuminikurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #dressmurah #bazaaronline #bazarpaknil
#bajukurungprelovedmurah #bajukurungpreloved #prelovedbajukurungmoden #preloved
#bajukurungprelovedmurah #bajukurungmalaysia #prelovedbajukurung
#prelovedmalaysia
#prelovedmalaysiamurah
#prelovedmurahmalaysia
#bajukurungprelovedplussize
#sajajualpreloved #prelovedsabah #prelovedsarawak
#prelovedmalaysia
#bajukurungmoden
#bajukurungpesak
#sayajualpreloved
#sayajualbaju
#sayajualblouse
#bajukurungcotton
#bajukurungmurah #instamagik
#instamagic

Most Popular Instagram Hashtags