[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualperfume

488815 posts

TOP POSTS

Tahukah Anda?
Para Bunda yang berhasil hamil ini awalnya sama dengan ansa ada rasa enggan mencoba, rasa ragu, bahkan banyak yang awalnya mengira kami penipu.

Tapi kami berusaha meyakinkan dengan ramah, dan mereka pun akhirnya berusaha serta berdoa.
Masalah mereka sama persis dengan masalah Anda sekarang.
Pertanyaannya: Apakah Anda hanya akan berdiam diri saja, menunggu, jadi penonton setia testimoni kami atau mau seperti mereka sekarang yang sudah berhasil mendapatkan tiket kehamilan dan merasakan menjadi seorang wanita seutuhnya hingga mendapatkan kebahagiaan dengan melahirkan anak dari rahimnya sendiri dan melihat senyum lebar suami:) Untuk konsultasi mengenai hambatan kehamilan bunda dan suami serta solusi cepat hamil.

Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :
️✔ BBM : ️D49E0F8C
✔ WhatsApp : 087-852-743-909
Bagaimana pendapatmu guys! 😍
.
Yes or No ??💙💛
Follow:♥ @seputar_ibu_hamil 🌈
Sigam:'♥ @seputar_ibu_hamil🔯
- @seputar_ibu_hamil
Feminineaffair to be feat 📝
-
@ seputar_ibu_hamil

Tiada lagi gigi kuning-kuning tau uolls
.
.

Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❤️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❤️ Membunuh bakteria
.
❤️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❤️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
BBERMINAT?
Pm Or Whatsapp MiszNiza #pengedarsahnucifera
.
Whatsapp Untuk Fast Respon +60163114554 atau click link whatsapp di profile
.
. 🚗 Cod Area #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #selangoryangberdekatan
.
📭 Postage Setiap Hari 😉
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigicepat #pemutihgigimalaysia #pemutihgigino1

(LIKE, COMMENT AND TAG " IF YOU WANT DECEMBER GIVEAWAY CONTEST)

ALAMAK 😍
Mengancam laa. Tiba2 bro rasa lain macam pulak 😂

Seriuuuusssss nampak bergaya bro 😎. Baru laa ada awek awek cuba mngorat bro.

NIK3 AIRFORCE HIGH CUT BLACK WHITE
SIZE 36-45 EU
HARGA PROMO: RM119
READY STOCK
Apa tunggu lagi, dapatkan segera.

1 - Screen shot gambar sneakers
2 - Whatsapp 019-4799020 ( tekan wasap admin kt bio )

Senang kan ? •







#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualhandbag #sayajualbaju #sayajualkasut #sayajualjam #sayajualtudung #sayajualbag #sayajualjubah #sayajualdress #sayajualshawl #sayajualblouse #sayajualshaklee #sayajualbeg #sayajualperfume #sayajualmurah2 #sayajualborong #sayajualmakeup #sayajualkek #sayajualbajumurah #iggiveawaymagina #hadiahmisteri #iggiveawaymalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #iggiveawayscontest #giveawaymagina #magina #sayajualsneakers

Produk lain bukan tak bagus.. tapi #LentikDara yang terbaikk!! 😍😍
.
#wassap_0123751876

Don’t hesitate to buy our hot selling travel size perfume! ❤️
20ml for RM 20
#sayajualperfume #perfumemurah #travelperfumemurah #sayajual

:
Salam! Hai! Christmas Sales is happening NOW!! Grab this Additional Discounted of RM40 for each Big Sized Fragrance!
.
Barang Limited, First Come First Serve!!
.
Takut tak original macam mall? Jangan risau.. Kami DOUBLE kan duit awak kalau barang kami x sama macam mall! Or nak check/inspect dulu pon boleh.
.
Utk yang berminat, cepat2 hubungi kami (whatsapp) dan minta price list dari kami.
.
=======================
Asyraf: 018-792 0940 or http://www.wasap.my/60187920940
.
Aniss: 018-299 7345 or http://www.wasap.my/60182997345
=======================
.
Happy Shopping! 😘
Ouh, jangan lupa share pada kawan2 yang teringin pakai perfume original!
.
.
*This Sales Valid Until 31st December 2017
.
.
.
#malaypretty #vscomalaysia #malaysiaigers #perfumes #perfumemalaysia #perfumeori #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumetester #perfumeborong #perfumetahanlama #sayajualbarangbaby #sayajualbaranganbayi #sayajualbajubaby #sayajualbegtangan #sayajualcosmetics #sayajualemas #sayajualhandbag #sayajualiphone #sayajualjubah #sayajualjam #sayajualkosmetik #sayajualperfume #sayajualperfumeusa #sayajualperfumeori #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeoriginal
#scentspot #scentoftheday

Thanks awaknyaa beli Waqaf Perfume dr saya.. 💅💅
Botol yg ke 4 dah tu tanpa jemu 😘😘
#sayajualperfume
#waqafperfume

Kami memang cmni #sayajualperfume #musically

Jom grab #perfumemurahmalaysia dengan harge RM45 Sahaja untuk 35ml.
#perfume #bazaar #sayajualperfume #jualbeli

MOST RECENT

Victoria Secret 75ml Gift Set (Original)

Harga: RM 60 POSTAGE SM 11 SS 17
.
Ada 5 flavour best seller ( love spell, pure seduction, coconut passion, dream, temptation). Lengkap dengan box yang cantik tu tau! sesuai untuk bagi hadiah or hantaran! dekat butik gift set ni dalam RM 130 tau. Tapi kiteorg jual RM 60 je utk 5 botol ni And termasuk dengan box ni sekali jadi sangat sesuai kalau nak buat sebagai hadiah or hantaran .
Nak oder wasap eja
www.wasap.com/60173510247

#victoriasecretoriginalmurah
#victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretwholesale #perfume #perfumemurah #vs #vsmurah #vsmalaysia #vsmalaysiamurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretbodymistmalaysiamurah #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #sayajual #sayajualvictoriasecret #sayajualperfume #victoriasecretori #victoriasecretorimurah #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #pureseduction #victoriasecretpureseduction #victoriasecretborong #victoriasecretwholesale

Victoria Secret 75ml Gift Set (Original)

Harga: RM 60 POSTAGE SM 11 SS 17
.
Ada 5 flavour best seller ( love spell, pure seduction, coconut passion, dream, temptation). Lengkap dengan box yang cantik tu tau! sesuai untuk bagi hadiah or hantaran! dekat butik gift set ni dalam RM 130 tau. Tapi kiteorg jual RM 60 je utk 5 botol ni And termasuk dengan box ni sekali jadi sangat sesuai kalau nak buat sebagai hadiah or hantaran .
Nak oder wasap eja
www.wasap.com/60173510247

#victoriasecretoriginalmurah
#victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretwholesale #perfume #perfumemurah #vs #vsmurah #vsmalaysia #vsmalaysiamurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretbodymistmalaysiamurah #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #sayajual #sayajualvictoriasecret #sayajualperfume #victoriasecretori #victoriasecretorimurah #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #pureseduction #victoriasecretpureseduction #victoriasecretborong #victoriasecretwholesale

Victoria Secret 75ml Gift Set (Original)

Harga: RM 60 POSTAGE SM 11 SS 17
.
Ada 5 flavour best seller ( love spell, pure seduction, coconut passion, dream, temptation). Lengkap dengan box yang cantik tu tau! sesuai untuk bagi hadiah or hantaran! dekat butik gift set ni dalam RM 130 tau. Tapi kiteorg jual RM 60 je utk 5 botol ni And termasuk dengan box ni sekali jadi sangat sesuai kalau nak buat sebagai hadiah or hantaran .
Nak oder wasap eja
www.wasap.com/60173510247

#victoriasecretoriginalmurah
#victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretwholesale #perfume #perfumemurah #vs #vsmurah #vsmalaysia #vsmalaysiamurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretbodymistmalaysiamurah #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #sayajual #sayajualvictoriasecret #sayajualperfume #victoriasecretori #victoriasecretorimurah #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #pureseduction #victoriasecretpureseduction #victoriasecretborong #victoriasecretwholesale

Feast Your Eyes People. Y.E.S kembali lagi uolllzzzzz
.
Stok sangat terhad and please be fast sebelum habis nanti menyesal tau. Time ni la beli buat stok sebab nanti normal price tak dapat harga ni.
.
Untuk 100ml hanya RM 140 termasuk postage tau tiada hidden charge at all. Bayar hanya RM 140 je.
.
Korang segera la whatsapp 018 2298 175 sebelum stok habis ye sayang. Kini semua boleh wangi tanpa alasan mahal. Cepat 018 2298 175.
.
#dexandraperfumes #tyrdexandra #minyakwangi #dexandraperfume #perfumesale #dexandra #dexandrareview #dexandraperfume #fenomenadexandra #sayajualoriginalperfume #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #baazarpaknil #visitmyig #originalperfume #moneybackgurantee #defectperfume #minyakwangi #perfumesale #originalperfume #sayajualminyakwangi #minyakwangimurah #orirejectperfume #dexandraborong #dexandraseremban #dexandraseremban2 #gsctyr #gsctyrdexandra #perfume #minyakwangi

Feast Your Eyes People. Y.E.S kembali lagi uolllzzzzz
.
Stok sangat terhad and please be fast sebelum habis nanti menyesal tau. Time ni la beli buat stok sebab nanti normal price tak dapat harga ni.
.
Untuk 100ml hanya RM 140 termasuk postage tau tiada hidden charge at all. Bayar hanya RM 140 je.
.
Korang segera la whatsapp 018 2298 175 sebelum stok habis ye sayang. Kini semua boleh wangi tanpa alasan mahal. Cepat 018 2298 175.
.
#dexandraperfumes #tyrdexandra #minyakwangi #dexandraperfume #perfumesale #dexandra #dexandrareview #dexandraperfume #fenomenadexandra #sayajualoriginalperfume #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #baazarpaknil #visitmyig #originalperfume #moneybackgurantee #defectperfume #minyakwangi #perfumesale #originalperfume #sayajualminyakwangi #minyakwangimurah #orirejectperfume #dexandraborong #dexandraseremban #dexandraseremban2 #gsctyr #gsctyrdexandra #perfume #minyakwangi

Feast Your Eyes People. Y.E.S kembali lagi uolllzzzzz
.
Stok sangat terhad and please be fast sebelum habis nanti menyesal tau. Time ni la beli buat stok sebab nanti normal price tak dapat harga ni.
.
Untuk 100ml hanya RM 140 termasuk postage tau tiada hidden charge at all. Bayar hanya RM 140 je.
.
Korang segera la whatsapp 018 2298 175 sebelum stok habis ye sayang. Kini semua boleh wangi tanpa alasan mahal. Cepat 018 2298 175.
.
#dexandraperfumes #tyrdexandra #minyakwangi #dexandraperfume #perfumesale #dexandra #dexandrareview #dexandraperfume #fenomenadexandra #sayajualoriginalperfume #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #baazarpaknil #visitmyig #originalperfume #moneybackgurantee #defectperfume #minyakwangi #perfumesale #originalperfume #sayajualminyakwangi #minyakwangimurah #orirejectperfume #dexandraborong #dexandraseremban #dexandraseremban2 #gsctyr #gsctyrdexandra #perfume #minyakwangi

GUCCI BAMBOO BY GUCCI
100ML
RM150
FREE POSTAGE
ORIGINAL REJECT PERFUME EDP
WHATSAPP 013.570.34.24
-
-

Gucci melancarkan minyak wangi 🎋Gucci Bamboo🎋yang baru pada musim bunga 2015, dinamakan selepas koleksi aksesori yang sudah ada. Haruman itu nampaknya mencerminkan keyakinan dan kewanitaan. Ia direka untuk wanita moden 💃🏻wangiannya sengit, anggun dan lembut pada masa yang sama.Dengan komposisi bunga berkayu yang membawa kepada bunga ylang ylang dan bunga lilin🕯serta banyak lagi nota yang lain,menjadikan Gucci Bamboo ini sungguh ‼️SEDAPP‼️Bamboo ini diinspirasikan daripada pelakon Gal Gadot.(Admin macam kenal!)😂Reka bentuk botol menggabungkan kepekaan yang halus dengan garis yang kuat. Botol deco kaca dalam bentuk berlian 💎adalah berbeza dengan cecair merah jambu lembut. Tudung botol yang berwarna perak 🥈bermaksud buluh.Kalau korang nak mewangi dengan wangian ini cecepat whatsapp or DM admin,tak nak tak apa,kita enjoy! 🤹🏻‍♀️.
.
.
#orirejectperfume #perfumemurah #originalrejectperfume #telukkumbar #sayajualperfume #sayajual #kedah #penang #ramadan #ramadan2017 #visitmyig #originalrejectperfumemalaysia

“GRAB CEPAT SEBELUM PROMOSI TAMAT !!!”.
.
Worlds Sexiest Brand - VICTORIA’S SECRET –
250ML BIG SIZE
👉🏻 1 RM69
👉🏻 RM 10 utk botol kedua
.
.
✨ BOMBSHELL
.
.
Cepat cepat pilih mana yang berkenan kat hati pastu sent gambar kat whatsapp kakhani tekan je link kt bio tu
.
.
📱+6016-813 4550
📱+6016-813 4550
📱+6016-813 4550
.
Buy now or keraii later 😂
.
#perfumelover #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #kedaiperfumesaya #kedaijualperfume #kedaiperfumekakhani #trustedseller #igshopmalaysia #instashopmalaysia

🎩 “PAKEJ CLASSIC BY IRAH” 🎩
.
.
Untuk uolss yg malas nak keluar duit banyak kali dok ganti2 perfume, ni ada special package untuk uols buat stok setahun 😁

PAKEJ CLASSIC

Items :
-20ml POCKET PERFUME x 13 botol
-3ml MINI PERFUME x 10 botol

Harga :
Semenanjung Malaysia : RM180
Sabah & Sarawak : RM190
.
.
Kalau berminat untuk beli pakej ni boleh whatsapp irah : 📱 011-17969129 📱 011-17969129
📱 011-17969129

#aafalovers #lotsoflove #pocketperfume #pocketperfume20ml #victoriasecret #victoriasecret75ml #sayajualonline #sayajualperfume

Cute tak packaging kitaorang hehehe.
Promotion;
buy 1 for RM 20
Buy 3 for RM 58
Where to find this very cheap and affordable of perfume?
20ml (travel size)
Lots of brands available!
Do dm/whatsapp us now!
#sayajualperfume #perfumemurah #travelperfumemurah #sayajual #perfumetravel #perfume20ml

Morning darlings!
YES FIORELLA PERFUME dah mula!!!
.
Uollss yg suka perfume, masa utk grab perfume favourite taw!
.
Sebab faz nk bagi harga MURAH MURRRR je.
Yang paling awal faz nak bg FREE GIFT!!!
.
Jom whatsapp faz
0148058840
.
#fiorellateam
#sayajualperfume
#fattzura
#yes
#perfumewudhukfriendly
#perfumemurah

Alhamdulillah thank you for support us 🙌🏼!
.
Anyone yang nk order ready stock or preorder both available. For list of perfume kindly dm/ws 0173118940 or 0192244302
.
We have more than 20++ perfume brand for both men and women ‼️
#perfumeoriginal #travelsizeperfume #purseperfume #pocketperfume #20mlperfume #bazarpaknil #perfumemurah #bazarkarat #shoppingonlinemalaysia #sayajual #sayajualperfume #sayajualperfumeoriginal #followuntukrezekisis #bélovence

Morning darlings!
YES FIORELLA PERFUME dah mula!!!
.
Uollss yg suka perfume, masa utk grab perfume favourite taw!
.
Sebab faz nk bagi harga MURAH MURRRR je.
Yang paling awal faz nak bg FREE GIFT!!!
.
Jom whatsapp faz
0148058840
.
#fiorellateam
#sayajualperfume
#fattzura
#yes
#perfumewudhukfriendly
#perfumemurah

Morning darlings!
YES FIORELLA PERFUME dah mula!!!
.
Uollss yg suka perfume, masa utk grab perfume favourite taw!
.
Sebab faz nk bagi harga MURAH MURRRR je.
Yang paling awal faz nak bg FREE GIFT!!!
.
Jom whatsapp faz
0148058840
.
#fiorellateam
#sayajualperfume
#fattzura
#yes
#perfumewudhukfriendly
#perfumemurah

Morning darlings!
YES FIORELLA PERFUME dah mula!!!
.
Uollss yg suka perfume, masa utk grab perfume favourite taw!
.
Sebab faz nk bagi harga MURAH MURRRR je.
Yang paling awal faz nak bg FREE GIFT!!!
.
Jom whatsapp faz
0148058840
.
#fiorellateam
#sayajualperfume
#fattzura
#yes
#perfumewudhukfriendly
#perfumemurah

Nak cari perfume yang MURAH-MURAH?
Suka perfume yang WANGI-WANGI?
Jom order cepat perfume MURAH & WANGI. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DM ☺

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A

Nak cari perfume yang MURAH-MURAH?
Suka perfume yang WANGI-WANGI?
Jom order cepat perfume MURAH & WANGI. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DM ☺

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A

“GRAB CEPAT SEBELUM PROMOSI TAMAT !!!”.
.
Worlds Sexiest Brand - VICTORIA’S SECRET –
250ML BIG SIZE
👉🏻 1 RM69
👉🏻 RM 10 utk botol kedua
.
.
✨ BOMBSHELL
.
.
Cepat cepat pilih mana yang berkenan kat hati pastu sent gambar kat whatsapp irah tekan je link kt bio tu
.
.
📱+6011-17969129 📱+6011-17969129 📱+6011-17969129 .
Buy now or keraii later 😂
.
#PWP #teamaafa
#PP #TU #VS250 #JM #VS6075
#RM10forseconditem #pocketperfume #victoriasecret #sayajualonline #sayajualperfume

#FrazieHappyCustomer
PILIHAN HATI PARA LELAKI !?
.
Dior sudah selamat bersama dgn En. Firdaus kita!
.
Mengekalkan Aura yg Kuat dan Macho untuk KERETA kesayangan beliau !
.
Dia mahukan yang terbaik untuk WANGIAN KERETA nya, jadi alhamdulillah Frazie menjadi Pilihan hati nya!
.
Terima kasih En. Firdaus!
.
Berminat ?
.
Tapi tak tahu bau apa yg sesuai untuk kereta anda ?
.
Kami menyediakan FREE CONSULTATION! Betul ! FREE je!
.
PM JE KAMI !
.
Frazie Sedia Membantu!
.
• WHATSAPP
0125073435
.
• INSTAGRAM
frazie.co
.
#frazie #frazieairfreshener #airfreshener #airfreshenermurah #airfreshenermalaysia #pewangi #pewangimurah #pewangikereta #carperfume #carperfumemalaysia #pewangimobil #sayajualperfume #sayajual

Don’t hesitate to buy our hot selling travel size perfume! ❤️
20ml for RM 20
#sayajualperfume #perfumemurah #travelperfumemurah #sayajual

READY STOCK MEN PERFUME ‼️
.
ORIGINAL TRAVEL SIZE PERFUME 20ML !
1 BOTTLE = RM20
5 BOTTLES = RM95
PRICE EXCLUDING POSTAGE
.
Mai dm or wsap sis cepat while stock last kang habis nangis tepi bucu kena tunggu pre-order! .
📲wsap :
👉🏻 0173118940 👉🏻 0192244302
.
🚗 Cod available in Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju and Gombak area.
#perfumeoriginal #travelsizeperfume #purseperfume #pocketperfume #bazarpaknil #perfumemurah #bazarkarat #shoppingonlinemalaysia #sayajual #sayajualperfume #sayajualperfumeoriginal #followuntukrezekisis #bélovence

Jutawan perfume dikehendaki. Jom buat perfume jenama sendiri. Terdapat lebih 150 jenis perfume untuk dipilih. Kenapa anda perlu borong dengan kami?
.
✔️ Lebih 150 pilihan wangian badan yang diinspirasikan daripada Jenama Antarabangsa
✔️ Lebih 20 pilihan wangian segar untuk kereta dan rumah
✔️ Lebih 50 pilihan botol yang menarik dan berwarna-warni
✔️ Bebas daripada bahan yang merbahaya
✔️ Wangian yang mampu bertahan sehingga 8-10 jam
✔️ Wangian yang takkan memeningkan kepala
✔️ Wangian yang boleh dibawa solat
✔️ Bau yang lembut & tak sakit hidung
✔️ Harga modal yang sangat minima
✔️ MOQ yang paling rendah
✔️ Anda order, kami proses. Perfume yang fresh dari kami. Tempoh siap 1-3 minggu dari tarikh order.
.
Nak cuba?
.
👇👇👇👇Klik untuk order👇👇👇👇
👉http://www.wasap.my/60135943641/WANGIAN+JENAMA+SENDIRI 👈
.
#perfume #perfumemurah #perfumeborong #perfumepen #borongperfume #perfumeinspired #inspiredperfume #inspiredperfumes #kilangperfume #jenamasendiri #perfumejenamasendiri #kosmetikborong #penperfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiinspired #minyakwangipen #dexandra #dexandraperfume #kuantan #bisneskuantan #pekan #rompin #kualarompin #maran #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #pewangikereta

Jutawan perfume dikehendaki. Jom buat perfume jenama sendiri. Terdapat lebih 150 jenis perfume untuk dipilih. Kenapa anda perlu borong dengan kami?
.
✔️ Lebih 150 pilihan wangian badan yang diinspirasikan daripada Jenama Antarabangsa
✔️ Lebih 20 pilihan wangian segar untuk kereta dan rumah
✔️ Lebih 50 pilihan botol yang menarik dan berwarna-warni
✔️ Bebas daripada bahan yang merbahaya
✔️ Wangian yang mampu bertahan sehingga 8-10 jam
✔️ Wangian yang takkan memeningkan kepala
✔️ Wangian yang boleh dibawa solat
✔️ Bau yang lembut & tak sakit hidung
✔️ Harga modal yang sangat minima
✔️ MOQ yang paling rendah
✔️ Anda order, kami proses. Perfume yang fresh dari kami. Tempoh siap 1-3 minggu dari tarikh order.
.
Nak cuba?
.
👇👇👇👇Klik untuk order👇👇👇👇
👉http://www.wasap.my/60135943641/WANGIAN+JENAMA+SENDIRI 👈
.
#perfume #perfumemurah #perfumeborong #perfumepen #borongperfume #perfumeinspired #inspiredperfume #inspiredperfumes #kilangperfume #jenamasendiri #perfumejenamasendiri #kosmetikborong #penperfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiinspired #minyakwangipen #dexandra #dexandraperfume #kuantan #bisneskuantan #pekan #rompin #kualarompin #maran #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #pewangikereta

Jutawan perfume dikehendaki. Jom buat perfume jenama sendiri. Terdapat lebih 150 jenis perfume untuk dipilih. Kenapa anda perlu borong dengan kami?
.
✔️ Lebih 150 pilihan wangian badan yang diinspirasikan daripada Jenama Antarabangsa
✔️ Lebih 20 pilihan wangian segar untuk kereta dan rumah
✔️ Lebih 50 pilihan botol yang menarik dan berwarna-warni
✔️ Bebas daripada bahan yang merbahaya
✔️ Wangian yang mampu bertahan sehingga 8-10 jam
✔️ Wangian yang takkan memeningkan kepala
✔️ Wangian yang boleh dibawa solat
✔️ Bau yang lembut & tak sakit hidung
✔️ Harga modal yang sangat minima
✔️ MOQ yang paling rendah
✔️ Anda order, kami proses. Perfume yang fresh dari kami. Tempoh siap 1-3 minggu dari tarikh order.
.
Nak cuba?
.
👇👇👇👇Klik untuk order👇👇👇👇
👉http://www.wasap.my/60135943641/WANGIAN+JENAMA+SENDIRI 👈
.
#perfume #perfumemurah #perfumeborong #perfumepen #borongperfume #perfumeinspired #inspiredperfume #inspiredperfumes #kilangperfume #jenamasendiri #perfumejenamasendiri #pemborongkosmetik #penperfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiinspired #minyakwangipen #dexandra #dexandraperfume #fleur #bisneskuantan #johor #murahmurah #sayajualborong #pemborongperfume #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #pewangikereta

Jutawan perfume dikehendaki. Jom buat perfume jenama sendiri. Terdapat lebih 150 jenis perfume untuk dipilih. Kenapa anda perlu borong dengan kami?
.
✔️ Lebih 150 pilihan wangian badan yang diinspirasikan daripada Jenama Antarabangsa
✔️ Lebih 20 pilihan wangian segar untuk kereta dan rumah
✔️ Lebih 50 pilihan botol yang menarik dan berwarna-warni
✔️ Bebas daripada bahan yang merbahaya
✔️ Wangian yang mampu bertahan sehingga 8-10 jam
✔️ Wangian yang takkan memeningkan kepala
✔️ Wangian yang boleh dibawa solat
✔️ Bau yang lembut & tak sakit hidung
✔️ Harga modal yang sangat minima
✔️ MOQ yang paling rendah
✔️ Anda order, kami proses. Perfume yang fresh dari kami. Tempoh siap 1-3 minggu dari tarikh order.
.
Nak cuba?
.
👇👇👇👇Klik untuk order👇👇👇👇
👉http://www.wasap.my/60135943641/WANGIAN+JENAMA+SENDIRI 👈
.
#perfume #perfumemurah #perfumeborong #perfumepen #borongperfume #perfumeinspired #inspiredperfume #inspiredperfumes #kilangperfume #jenamasendiri #perfumejenamasendiri #pemborongkosmetik #penperfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiinspired #minyakwangipen #dexandra #dexandraperfume #fleur #bisneskuantan #johor #murahmurah #sayajualborong #pemborongperfume #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #pewangikereta

Selamat Malam semua...🌸
.
Malam pun kena wangi juga..Seharian kerja baru sampai umah.. lepas mandi sembur melure perfumes..ermm wangii😍
.
Jom solat isyak..Nak solat pun kena wangi wangi tau..🤗
.
Sembur malam esok tetap wangi... Segar harum mewangi..😘
.
Jangan lupa sembur Melure perfumes untuk wangi berkekalan & Mesra Solat.👍🏻
.
.
🎀 Original Inspired Perfumes
🎀 Mesra solat 🎀 Tahan lama up to 12hours
🎀 Exclusive Packaging
🎀 Rm35
.
.
S͟͟E͟͟S͟͟I͟͟A͟͟P͟͟A͟͟ Y͟͟G͟͟ B͟͟E͟͟R͟͟M͟͟I͟͟N͟͟A͟͟T͟͟ M͟͟E͟͟N͟͟J͟͟A͟͟D͟͟I͟͟ AGENT D͟͟R͟͟O͟͟P͟͟S͟͟H͟͟I͟͟P͟͟ B͟͟O͟͟L͟͟E͟͟H͟͟ P͟͟M͟͟/W͟͟H͟͟A͟͟T͟͟S͟͟A͟͟P͟͟P͟͟
.
🚚💨🅿🅴🅽🅶🅷🅰🆃🅰🆁🅰🅽 🆂🅴🅻🆄🆁🆄🅷🇲🇾🚚💨
.
🆃🅾 🅾🆁🅳🅴🆁 🅲🅾🅽🆃🅰🅲🆃
📲011-32011625 (🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿)
📲011-32011625 (🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿)
📲011-32011625 (🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿)
.
.
#agendropshipwanted #MelureForMen #StayClassyAtYourOwnClass💋#melure #melureperfume #perfumemelure #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan

“GRAB CEPAT SEBELUM PROMOSI TAMAT !!!”.
.
Worlds Sexiest Brand - VICTORIA’S SECRET –
250ML BIG SIZE
👉🏻 1 RM69
👉🏻 RM 10 utk botol kedua
.
.
✨ BOMBSHELL
.
.
Cepat cepat pilih mana yang berkenan kat hati pastu sent gambar kat whatsapp ecah tekan je link kt bio tu
.
.
📱+6017-400 6922
📱+6017-400 6922
📱+6017-400 6922
.
Buy now or keraii later 😂
.
#PWP #teamaafa
#PP #TU #VS250 #JM #VS6075
#RM10forseconditem #infos #victoriasecretbodymist #bombshell #vsbombshell #sayajualperfume #sayajualonline #sayajualmurah

BEST SELLER PERFUME FOR MEN !
.
READY STOCK ORIGINAL TRAVEL SIZE PERFUME 20ML .
Your day is incomplete without these two ! Sporty and fresh smell perfect for your daily use to work!
.
1 BOTTLE = RM20
5 BOTTLES = RM95
PRICE EXCLUDING POSTAGE
To order dm/ws : 👉🏻 0173118940 👉🏻 0192244302
.
🚗 Cod available in Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju and Gombak area.
#perfumeoriginal #travelsizeperfume #purseperfume #pocketperfume #bazarpaknil #perfumemurah #bazarkarat #shoppingonlinemalaysia #sayajual #sayajualperfume #sayajualperfumeoriginal #followuntukrezekisis #bélovence

🌱 “PAKEJ SMART BY KAKFA” 🌱
.
.
Nak mulakan business kecil-kecilan tapi taknak keluar modal banyak ? Tak pun nak beli perfume banyak2 buat stok setahun ? Jangan risau kakfa ada pakej istimewa untuk korg 😺

PAKEJ SMART

Items :
-20ml POCKET PERFUME x 15 botol
-3ml MINI PERFUME x 20 botol
-75ml VICTORIA’S SECRET x 3 botol

Harga :
Semenanjung Malaysia : RM290
Sabah & Sarawak : RM300
.
.
Kalau berminat untuk beli pakej ni boleh whatsapp ecah : 📱 017-400 6922
📱 017-400 6922
📱 017-400 6922

#ecahlovers #lotsofloveecah#infobyecah #victoriasecretori #victoriasecretbodymist #vsbodymistmurah #pocketperfume20ml #pocketperfume #sampleperfume #sayajualmurah #sayajualperfume #sayajualonline

#tipsmulan
Wangian yang mempunyai unsur 'manis' biasanya melambangkan peribadi si pemakainya adalah seorang yang periang tetapi mempunyai ketegasan tersendiri.
Ini bermakna wangian yang berasaskan kemanisan ini sesuai dipakai ketika di pejabat mahupun ketika bersiar- siar. Adalah lebih manis jika wangian itu dipakai ketika melepak bersama orang tersayang. Kemanisan ini akan membangkitkan mood suasana riang dan gembira yang tidak mungkin dilupakan.

#tipsmulan
Wangian yang mempunyai unsur 'manis' biasanya melambangkan peribadi si pemakainya adalah seorang yang periang tetapi mempunyai ketegasan tersendiri.
Ini bermakna wangian yang berasaskan kemanisan ini sesuai dipakai ketika di pejabat mahupun ketika bersiar- siar. Adalah lebih manis jika wangian itu dipakai ketika melepak bersama orang tersayang. Kemanisan ini akan membangkitkan mood suasana riang dan gembira yang tidak mungkin dilupakan.

#tipsmulan
Wangian yang mempunyai unsur 'manis' biasanya melambangkan peribadi si pemakainya adalah seorang yang periang tetapi mempunyai ketegasan tersendiri.
Ini bermakna wangian yang berasaskan kemanisan ini sesuai dipakai ketika di pejabat mahupun ketika bersiar- siar. Adalah lebih manis jika wangian itu dipakai ketika melepak bersama orang tersayang. Kemanisan ini akan membangkitkan mood suasana riang dan gembira yang tidak mungkin dilupakan.

#tipsmulan
Wangian yang mempunyai unsur 'manis' biasanya melambangkan peribadi si pemakainya adalah seorang yang periang tetapi mempunyai ketegasan tersendiri.
Ini bermakna wangian yang berasaskan kemanisan ini sesuai dipakai ketika di pejabat mahupun ketika bersiar- siar. Adalah lebih manis jika wangian itu dipakai ketika melepak bersama orang tersayang. Kemanisan ini akan membangkitkan mood suasana riang dan gembira yang tidak mungkin dilupakan.

#tipsmulan
Wangian yang mempunyai unsur 'manis' biasanya melambangkan peribadi si pemakainya adalah seorang yang periang tetapi mempunyai ketegasan tersendiri.
Ini bermakna wangian yang berasaskan kemanisan ini sesuai dipakai ketika di pejabat mahupun ketika bersiar- siar. Adalah lebih manis jika wangian itu dipakai ketika melepak bersama orang tersayang. Kemanisan ini akan membangkitkan mood suasana riang dan gembira yang tidak mungkin dilupakan.

#tipsmulan
Wangian yang mempunyai unsur 'manis' biasanya melambangkan peribadi si pemakainya adalah seorang yang periang tetapi mempunyai ketegasan tersendiri.
Ini bermakna wangian yang berasaskan kemanisan ini sesuai dipakai ketika di pejabat mahupun ketika bersiar- siar. Adalah lebih manis jika wangian itu dipakai ketika melepak bersama orang tersayang. Kemanisan ini akan membangkitkan mood suasana riang dan gembira yang tidak mungkin dilupakan.

Authentic VALENTINO UOMO Edition Noire (limited edition)
.
* size: 100ml 👍👍
.
*limited edition, good review/feedback from market, the link from youtube for your further info
https://youtu.be/2wBZdWgX-tI
.
.
.
.
.

details & care : house in an opaque shrine, Valentino Uomo Edition Noire is a magnetic fragrance enveloped by the elegance of zesty bergamot and its hint of spice. Barely touched by myrtle, it opens with notes of coffee and the tones of gianduja cream. The white leather reveals the majesty of cedar. It attracts and intrigues with its spiky mystery and dangerously sensual appearance. .
*RM259
*RM259 *RM259 (DM here to purchase)
.
* 💯 brand new, great saving price .
More than 100++items selling at special price.
Save more💵, shop wisely, stay with us
Nak cari original barang dengan harge murah? follow saya lah:
🔊facebook.com/lim.tommy.332
OR
🔊#tommyteam1212

#pavilionkl #igersmalaysia #ootdmalaysia #instashopmy #syjualonline #bazaarpaknil #hantaran #syjualminyakwangi #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #minyakwangimalaysia #syjual #sayajual #perfumemurah #minyakwangimurah #igsellermalaysia #perfumelelaki #igperfume #carousellmy #hitam #perfumeori #murah #sunwaypyramid #salesmalaysia #genting #zaloramy #kedaiig #jalanjalan #igmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags