#sayajualmurah

12113948 posts

TOP POSTS

FREE AUTO DM! NO WATERMARK! FREE UNFOLLOW!
.
Abam bg free servis Auto DM. Boleh send message kpd new followers uolss. Mana nk jumpa servis follower sekali auto DM? Whatsapp abam kat link atas tu 😊
.
Servis Followers Cili:
.
🌶 RM10 - 300 followers
🌶 RM15 - 500 followers
🌶 RM25 - 1000 followers
🌶 RM40 - 2000 followers
🌶 RM50 - 3000 followers
🌶 RM80 - 5000 followers
🌶 RM115 - 7000 followers
🌶 RM150 - 10000 followers
.
The cheapest in the market!
.
Target:
🌶Malaysian
🌶Real followers
🌶Targeted
🌶Active followers
🌶Male or female
🌶NO fakes
🌶Less IG shop as followers 😎

Interested?
📌Whatsapp abam di 0133661144 or KLIK link di profile for direct whatsapp 😙
.
.
.
🌶

F0LLOW @supermodels_secrets to Get Gorgeous with NO Surgery!

Need to have nice round buns but you are not gifted with a beautiful but like beyonce?. Don’t worry you can be a malaysian Beyonce but wearing this magical BUTT LIFTER PANTY!! Enchance your butt instantly and naturally without working out or having plastic surgery by just wearing this panty. Less than a minute and you can get that curvylivious look!
Sizes: S, M, L, XL available

Colour : Black or Nude/cream colour

Get them while stocks last !!! We ship WORLDWIDE! To order,
a) Visit http://www.supermodelmy.com to place your order
b) Whatsapp/SMS 0162801990 or LINE/Wechat
Supermodel2u
c) or visit our store @ SS15 Subang Jaya!
#sayajual #sayajualmurah #supermodelmy
#supermodelssecrets

[READY STOCK]
BTS Wings Mouse Pad
RM 17 exc postage
Quality: 1 only
Whatsapp to order: 0172511752
#btsbydyakpopshop

RAMADHAN AL-KAREEM!

Dikesempatan ini Admin ingin mengucapkan selamat menyambut Ramadhan Al-Kareem kepada futsaller-futsaller sekalian. Di bulan yang mulia ini diharapkan kita dapat memperbanyakkan amalan & mengurangkan pembaziran. Daripada membazir tu lebih baik simpan duit beli kasut dekat monster_futsal. Kihkihkih. InsyaAllah bulan 6 nanti ade stock rare masuk.

#NikeZoomT-5 #NikeTiempoNaturalIII #NikeStreetGatoCR7 #NikeGatoLtrCR7 #NikeGatoII #NikeLunarGatoII #NikeMagistaXFinaleII #monsterfutsal #sayajual #sayajualonline #sayajualkasut #sayajualmurah #kasutfutsal #kasutoriginal #kasutfutsaloriginal #kasutfutsalrare #kasutfutsalmurah #kasutfutsalmalaysia #futsalmalaysia #kakifutsal #gilafutsal #ligafutsalkebangsaan #ligaharam

PROMO RAMADHAN

Follower anda tidak ramai?

Instaramai boleh meramaikan jumlah follower anda dengan mudah melalui proses yang simple dan effektif

100% REAL FOLLOWER & TARGETED
Langgani perkhidmatan kami dengan mana2 pakej dan anda boleh melihat hasilnya dengan serta merta

Tunggu apa lagi? untuk lebih info

Whatsapp +0165202043
Whatsapp +0165202043
Whatsapp +0165202043

Pertanyaan melalui whatsapp sahaja yang akan dilayan

Sila refresh contact di dalam whatsapp jika no saya tiada di dalam whatapp

#instaramai #sayajual #sayajualmurah #sayajualfollower #lokalah #malaysia #bazaarpaknil #tambahfollowermalaysia #tambahfollowersmalaysia #tambahfollowers #tambahfollower

- Follow @ekstrakbelacak.ori Aset jatuh, kendur, kempis, kecik? Teringin nak ada aset yang menawan tapi tak tahu nak guna produk apa. Follow @ekstrakbelacak.original untuk tengok lebih banyak testimoni daripada pengguna EBO
.
Siapa boleh guna EBO ni? Lelaki & perempuan boleh guna. Yang belum kahwin boleh guna tak? Boleh! Takde masalah. Nak jaga aset dari zaman belum kahwin la bagus. Takde kesan sampingan, 100% ramuan asli, tanpa bahan kimia
.
FUNGSI & KELEBIHAN EKSTRAK BELACAK ORIGINAL
.
❤ Memantapkan breast/punggung
❤ Menganjalkan breast/punggung
❤ Menggebukan breast/punggung
❤ Membulatkan breast/punggung
❤ Membentukkan breast/punggung
❤ Memontokkan breast/punggung
❤ Merawat keputihan
❤ Membesarkan saiz zakar
❤ Membuatkan zakar tahan lama
❤ Memanjangkan zakar
.
❌ tidak perlu menghabiskan duit untuk pergi cucuk,makan pil atau vitamin
.
✔ Hanya sapu sahaja dapat menyerap ke dalam kulit dan memberi kesan yang sangat cepat
.
PROMO RM50 FREE POSTAGE SEHINGGA 31 MEI
HARGA ASAL RM55 SM/ RM60 SS
.
Whatsapp
011-37322239 (mea)
011-11953362 (faizal)
.
Follow @ekstrakbelacak.original
Follow @ekstrakbelacak.original
Follow @ekstrakbelacak.original
.
#bazaarpaknil #kingcoco #lofattah #asetmantap #payudarabesar #breastbesar #minyakbelacak #minyaklintah #minyaklintahgunung #suamiisteri #ekstrakbelacak #ekstrakbelacakoriginal #ekstrakbelacakasli #ekstrakbelacakori #ekstrakbelacakoriginalmurah #ekstrakbelacakoriginalborong #lofattah #jualmurah #jualmurahmalaysia #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #sayajualkosmetikmurah #sayajualprodukkesihatan #produkkesihatanmurah #produkkesihatanlelaki #produkkesihatanmalaysia

MOST RECENT

Item: Coconut Tree Ring Bag
Price: RM25 exclude postage
Size Measurement: 20cm x 9cm x 16cm
Color In Stock: *slide for color available*
Postage: SM RM7 SS RM10
-
-
This is pre-order items, take 7-12 working days shipping from oversea. Fussy buyer are not allowed to order.
-
-
Serious buyer, whatsapp Name, Address, Phone Number, Items Details for order +60133589801 ✖️fussy buyer!
#sayajual #sayajualhandbag #sayajualmurah #sayajualhandbagmurah #visitmyig #bazaarpaknil o#bazaarpaknilhandbag #isell #handbagmurah #cheap #handbaglawa #neelofa #loffaland #loffatah #teamfattahamin #kingcoco #sayajualtapestry #tapestrymurah #mermaidblanket #koreanhandbagmurah

Selling PAGODA CRISPY for RM15. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand

Item: Candy Lily Ring Bag
Price: RM30 exclude postage
Size Measurement: 20cm x 9cm x 16cm
Color In Stock: *slide for color available*
Postage: SM RM7 SS RM10
-
-
This is pre-order items, take 7-12 working days shipping from oversea. Fussy buyer are not allowed to order.
-
-
Serious buyer, whatsapp Name, Address, Phone Number, Items Details for order +60133589801 ✖️fussy buyer!
#sayajual #sayajualhandbag #sayajualmurah #sayajualhandbagmurah #visitmyig #bazaarpaknil o#bazaarpaknilhandbag #isell #handbagmurah #cheap #handbaglawa #neelofa #loffaland #loffatah #teamfattahamin #kingcoco #sayajualtapestry #tapestrymurah #mermaidblanket #koreanhandbagmurah

Selain daripada teatox, set makeup, serum bulu mata, baju trend, saya juga ada jual produk kecantikan!
.
.
Hampir kesemua ada jual tau but kalau tak ada, maaf! P/s : Boleh cod ada yang tak boleh cod ya! Kalau cod pun dekat SMK KOTA KEMUNING only 💗
.
.
💗AURAWHITE BUBBLY
💰RM58
📮POSTAGE : RM8 SM/ RM12 SS
.
.
Nak order, sila tunjuk gambar dan harga sekali ya sayang2 semua sebab saya ni cepat pelupa HAHAHAHAHAHA ok tak lawak
.
.
KELEBIHAN & CARA MEMAKAI PRODUCT INI TOLONG SEARCH DI GOOGLE YA WAHAI SAYANG2 SEMUA. TOLONG BACA DETAIL PRICE NI BETUL2 & JANGAN TANYA HARGA BERAPA SEBAB ZIRA DAH TULIS :) .
.
Yang penting, saya trusted seller, tak makan duit haram tau! And terima kasih sebab visit ig saya, support business ig saya. Semoga bisnes @arizshoppe bertambah maju 😊
.
.
Nak tengok produk apa saya update? Tekan hashtag ni #arizshoppebeauty sekarangggg. Anything just DM
.
.
#arizshoppebeauty #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayanakcantiksebelumraya #cantiksebelumraya #sayajualmurah #preloved #igshopmurah #trustedsellermalaysia #sayanakcantik #jomkurus #jomcantik #mirafilzah #sayanakkurus #aurawhitemurah #aurawhitebubbly #aurawhitebubblymurah #aurawhitemalaysia

Selain daripada teatox, set makeup, serum bulu mata, baju trend, saya juga ada jual produk kecantikan!
.
.
Hampir kesemua ada jual tau but kalau tak ada, maaf! P/s : Boleh cod ada yang tak boleh cod ya! Kalau cod pun dekat SMK KOTA KEMUNING only 💗
.
.
💗AURAMEN TURBO 💰RM97
📮POSTAGE : RM12 SM/ RM18 SS
.
.
Nak order, sila tunjuk gambar dan harga sekali ya sayang2 semua sebab saya ni cepat pelupa HAHAHAHAHAHA ok tak lawak
.
.
KELEBIHAN & CARA MEMAKAI PRODUCT INI TOLONG SEARCH DI GOOGLE YA WAHAI SAYANG2 SEMUA. TOLONG BACA DETAIL PRICE NI BETUL2 & JANGAN TANYA HARGA BERAPA SEBAB ZIRA DAH TULIS :) .
.
Yang penting, saya trusted seller, tak makan duit haram tau! And terima kasih sebab visit ig saya, support business ig saya. Semoga bisnes @arizshoppe bertambah maju 😊
.
.
Nak tengok produk apa saya update? Tekan hashtag ni #arizshoppebeauty sekarangggg. Anything just DM
.
.
#arizshoppebeauty #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayanakcantiksebelumraya #cantiksebelumraya #sayajualmurah #preloved #igshopmurah #trustedsellermalaysia #sayanakcantik #jomkurus #jomcantik #mirafilzah #sayanakkurus #auramenturbocollagenmurah #auramenmurah #auramenturbo

Item: Sweet Elegant 2-tones Sling Bag
Price: RM28 exclude postage
Size Measurement: 22cm x 4cm x 20cm
Color In Stock: *slide photo for color available*
Postage: SM RM7 SS RM10
-
-
This is pre-order items, take 7-12 working days shipping from oversea. Fussy buyer are not allowed to order.
-
-
Serious buyer, whatsapp Name, Address, Phone Number, Items Details for order +60133589801 ✖️fussy buyer!
#sayajual #sayajualhandbag #sayajualmurah #sayajualhandbagmurah #visitmyig #bazaarpaknil o#bazaarpaknilhandbag #isell #handbagmurah #cheap #handbaglawa #neelofa #loffaland #loffatah #teamfattahamin #kingcoco #sayajualtapestry #tapestrymurah #mermaidblanket #koreanhandbagmurah

Item: Simple tassels Bag
Price: RM27 exclude postge
Size Measurement: 22cm x 11cm x 15cm
Color In Stock: *slide photo for color available*
Postage: SM RM7 SS RM10
-
-
This is pre-order items, take 7-12 working days shipping from oversea. Fussy buyer are not allowed to order.
-
-
Serious buyer, whatsapp Name, Address, Phone Number, Items Details for order +60133589801 ✖️fussy buyer!
#sayajual #sayajualhandbag #sayajualmurah #sayajualhandbagmurah #visitmyig #bazaarpaknil o#bazaarpaknilhandbag #isell #handbagmurah #cheap #handbaglawa #neelofa #loffaland #loffatah #teamfattahamin #kingcoco #sayajualtapestry #tapestrymurah #mermaidblanket #koreanhandbagmurah

- ✨BELLARAYA PREMIER 2017 ✨ .
- 🌙MIRCE'ILA JUBAH🌙 .
-

Release Date : 17/5/2017(Rabu)
Material : Custom Made Premium Polyster Satin & Custom Made Organza Silk & Custom Made Luxury Glitter Satin
Colour : Baby Pink & Baby Blue
Size : XS - XXL
Price : RM239.00 (Inclusive GST) exc postage
Feature : Nursing friendly only.Custom made zip with BA plate . .
-

#BellaRayaPremier akan memberi imej exclusive dan mewah untuk anda sempena Aidilfitri ini! Kesemua koleksi #BellaRayaPremier2017 ini diperbuat daripada material yang berkualiti tinggi serta material di buat khas (custom made) untuk keselesaan #BellaAmmaraLovers. Rekaan ini berkonsepkan modern jubah dan 'princess look' serta dicantikkan lagi dengan bunga 3D di baju bagi menaikkan seri pemakai ✨ .
-

Dapatkan koleksi BellaRayaPremier2017 sekarang.
Whatsapp PIA 👉0135924959.
-

#BellaAmmara
#BellaRayaPremier2017
#BellaAmmaraBaruBestRaya!
#Mirceilajubah
#BellaammaraPiaCatalogue
#bellaraya2017
#bellaammarapremiumraya2017
#jubah #bellaammaracatalogue
#sayajualonline
#sayajualmurah #sayajual #bazaar #bazaarpaknil #bajuraya #baju #dress #bajukurung #shahalam #selangor #putrajaya #kualalumpur

Selain daripada teatox, set makeup, serum bulu mata, baju trend, saya juga ada jual produk kecantikan!
.
.
Hampir kesemua ada jual tau but kalau tak ada, maaf! P/s : Boleh cod ada yang tak boleh cod ya! Kalau cod pun dekat SMK KOTA KEMUNING only 💗
.
.
💗KDOLL BEAUTY 💰RM60
📮POSTAGE : RM8 SM/RM12 SS
.
.
Nak order, sila tunjuk gambar dan harga sekali ya sayang2 semua sebab saya ni cepat pelupa HAHAHAHAHAHA ok tak lawak
.
.
KELEBIHAN & CARA MEMAKAI PRODUCT INI TOLONG SEARCH DI GOOGLE YA WAHAI SAYANG2 SEMUA. TOLONG BACA DETAIL PRICE NI BETUL2 & JANGAN TANYA HARGA BERAPA SEBAB ZIRA DAH TULIS :) .
.
Yang penting, saya trusted seller, tak makan duit haram tau! And terima kasih sebab visit ig saya, support business ig saya. Semoga bisnes @arizshoppe bertambah maju 😊
.
.
Nak tengok produk apa saya update? Tekan hashtag ni #arizshoppebeauty sekarangggg. Anything just DM
.
.
#arizshoppebeauty #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayanakcantiksebelumraya #cantiksebelumraya #sayajualmurah #preloved #igshopmurah #trustedsellermalaysia #sayanakcantik #jomkurus #jomcantik #mirafilzah #sayanakkurus #Kdollbeautymurah #kdollbeauty

Adakah anda sedang menanti hari bahagia anda menjelma? Dan adakah anda sedang menghadapi masalah kulit serta buntu untuk mendapatkan rawatan walaupun telah berhabisan duit tetapi hasil tetap sama dan juga tiada perubahan? Atau keadaan kulit semakin menjadi tidak elok? Sedih kan bila ditegur oleh kawan2 dan juga keluarga. Dan paling sedih bila bakal suami atau bakal isteri yang tegur.
Sekarang dah tak perlu rasa sedih lagi. Apa kata cuba SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB💋. Scrub ini mengandungi ramuan yang mampu merawat masalah2 kulit seperti jerawat, jeragat, parut jerawat, sunburn serta banyak lagi.
Contact +60142540091 for more info babe💋

#sayajual#jualmurah#aurawhite#igshopmalaysia#visitmyig#sayajualmurah#scrubdistrict#symabeauty#babiesblink#quputeh#kcolly#glutacaps#satinskinz#bazzarpaknil#perak#perakian#zofeabeautysecret#bustup#glowing#kulitputih#bebasjerawat#flawless

Item: Patches Sling Bag
Price: RM25 exclude postage
Size Measurement: 19cm x 6cm x 16cm
Color In Stock: *slide for color available*
Postage: SM RM7 SS RM10
-
-
This is pre-order items, take 7-12 working days shipping from oversea. Fussy buyer are not allowed to order.
-
-
Serious buyer, whatsapp Name, Address, Phone Number, Items Details for order +60133589801 ✖️fussy buyer!
#sayajual #sayajualhandbag #sayajualmurah #sayajualhandbagmurah #visitmyig #bazaarpaknil o#bazaarpaknilhandbag #isell #handbagmurah #cheap #handbaglawa #neelofa #loffaland #loffatah #teamfattahamin #kingcoco #sayajualtapestry #tapestrymurah #mermaidblanket #koreanhandbagmurah

Selain daripada teatox, set makeup, serum bulu mata, baju trend, saya juga ada jual produk kecantikan!
.
.
Hampir kesemua ada jual tau but kalau tak ada, maaf! P/s : Boleh cod ada yang tak boleh cod ya! Kalau cod pun dekat SMK KOTA KEMUNING only 💗
.
.
💗EVELIN HAIR REMOVER
💰RM35
📮POSTAGE : RM8 SM/RM12 SS
.
.
Nak order, sila tunjuk gambar dan harga sekali ya sayang2 semua sebab saya ni cepat pelupa HAHAHAHAHAHA ok tak lawak
.
.
KELEBIHAN & CARA MEMAKAI PRODUCT INI TOLONG SEARCH DI GOOGLE YA WAHAI SAYANG2 SEMUA. TOLONG BACA DETAIL PRICE NI BETUL2 & JANGAN TANYA HARGA BERAPA SEBAB ZIRA DAH TULIS :) .
.
Yang penting, saya trusted seller, tak makan duit haram tau! And terima kasih sebab visit ig saya, support business ig saya. Semoga bisnes @arizshoppe bertambah maju 😊
.
.
Nak tengok produk apa saya update? Tekan hashtag ni #arizshoppebeauty sekarangggg. Anything just DM
.
.
#arizshoppebeauty #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayanakcantiksebelumraya #cantiksebelumraya #sayajualmurah #preloved #igshopmurah #trustedsellermalaysia #sayanakcantik #jomkurus #jomcantik #mirafilzah #sayanakkurus #Evelinhairremover #evelinmurah

- ✨BELLARAYA PREMIER 2017 ✨ .
- 🌙MIRCE'ILA JUBAH🌙 .
-

Release Date : 17/5/2017(Rabu)
Material : Custom Made Premium Polyster Satin & Custom Made Organza Silk & Custom Made Luxury Glitter Satin
Colour : Baby Pink & Baby Blue
Size : XS - XXL
Price : RM239.00 (Inclusive GST) exc postage
Feature : Nursing friendly only.Custom made zip with BA plate . .
-

#BellaRayaPremier akan memberi imej exclusive dan mewah untuk anda sempena Aidilfitri ini! Kesemua koleksi #BellaRayaPremier2017 ini diperbuat daripada material yang berkualiti tinggi serta material di buat khas (custom made) untuk keselesaan #BellaAmmaraLovers. Rekaan ini berkonsepkan modern jubah dan 'princess look' serta dicantikkan lagi dengan bunga 3D di baju bagi menaikkan seri pemakai ✨ .
-

Dapatkan koleksi BellaRayaPremier2017 sekarang.
Whatsapp PIA 👉0135924959.
-

#BellaAmmara
#BellaRayaPremier2017
#BellaAmmaraBaruBestRaya!
#Mirceilajubah
#BellaammaraPiaCatalogue
#bellaraya2017
#bellaammarapremiumraya2017
#jubah #bellaammaracatalogue
#sayajualonline
#sayajualmurah #sayajual #bazaar #bazaarpaknil #bajuraya #baju #dress #bajukurung #shahalam #selangor #putrajaya #kualalumpur

Nah iolls kasi Teaser sikit skin yang gebu gebas + bak beauty with the beast gituww haaa.. confirm raya ni ada org pinang.. 😄😄😄 *gurau aje*.
.
.
Tak tergugat ke tengok skin gituww ? Confirm tido tak lena kan.
.
.
Nak skin camtu raya nanti ? Bole aje. Meh WhatsApp ai cepat +6019-4232 699.
.
.
Ada masa 1 bulan lagi ni nk raya.. Produk ai bukan pakai hari ni, esok terus cantik. No ! No ! No ! Produk yg organik ambik masa ye sayang2 ku.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #kedah #korea #produkorganik #organik #cantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #glowing #organic #bodyscrubmurah #bodyscrub #teamfifAA #bodyscruborganik #spa #thebeauty #thebeautyhacks #moodrepublik #sayagunasayajual #trustedseller #viral

Item: Cute Meow Sling Bag
Price: RM25 exclude postage
Size Measurement: 19cm x 6cm x 15cm
Color In Stock: *slide photo for color available*
Postage: SM RM7 SS RM10
-
-
This is pre-order items, take 7-12 working days shipping from oversea. Fussy buyer are not allowed to order.
-
-
Serious buyer, whatsapp Name, Address, Phone Number, Items Details for order +60133589801 ✖️fussy buyer!
#sayajual #sayajualhandbag #sayajualmurah #sayajualhandbagmurah #visitmyig #bazaarpaknil o#bazaarpaknilhandbag #isell #handbagmurah #cheap #handbaglawa #neelofa #loffaland #loffatah #teamfattahamin #kingcoco #sayajualtapestry #tapestrymurah #mermaidblanket #koreanhandbagmurah

Selain daripada teatox, set makeup, serum bulu mata, baju trend, saya juga ada jual produk kecantikan!
.
.
Hampir kesemua ada jual tau but kalau tak ada, maaf! P/s : Boleh cod ada yang tak boleh cod ya! Kalau cod pun dekat SMK KOTA KEMUNING only 💗
.
.
💗AURAWHITE BEAUTY COLLAGEN
💰RM95
📮POSTAGE : RM12 SM/RM18 SS
.
.
Nak order, sila tunjuk gambar dan harga sekali ya sayang2 semua sebab saya ni cepat pelupa HAHAHAHAHAHA ok tak lawak
.
.
KELEBIHAN & CARA MEMAKAI PRODUCT INI TOLONG SEARCH DI GOOGLE YA WAHAI SAYANG2 SEMUA. TOLONG BACA DETAIL PRICE NI BETUL2 & JANGAN TANYA HARGA BERAPA SEBAB ZIRA DAH TULIS :) .
.
Yang penting, saya trusted seller, tak makan duit haram tau! And terima kasih sebab visit ig saya, support business ig saya. Semoga bisnes @arizshoppe bertambah maju 😊
.
.
Nak tengok produk apa saya update? Tekan hashtag ni #arizshoppebeauty sekarangggg. Anything just DM
.
.
#arizshoppebeauty #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayanakcantiksebelumraya #cantiksebelumraya #sayajualmurah #preloved #igshopmurah #trustedsellermalaysia #sayanakcantik #jomkurus #jomcantik #mirafilzah #sayanakkurus #aurawhitebeauty #aurawhitemurah #aurawhitebeautycollagenmurah

Item: Retro Ladies Pendant 2pcs Bag
Price: RM42 exclude postage
Size Measurement:
Tote: 26cm x 14cm x 18cm
Sling: 22cm x 10cm x 18cm
Color In Stock: *slide photo for color available*
Postage: SM RM7 SS RM10
-
-
This is pre-order items, take 7-12 working days shipping from oversea. Fussy buyer are not allowed to order.
-
-
Serious buyer, whatsapp Name, Address, Phone Number, Items Details for order +60133589801 ✖️fussy buyer!
#sayajual #sayajualhandbag #sayajualmurah #sayajualhandbagmurah #visitmyig #bazaarpaknil o#bazaarpaknilhandbag #isell #handbagmurah #cheap #handbaglawa #neelofa #loffaland #loffatah #teamfattahamin #kingcoco #sayajualtapestry #tapestrymurah #mermaidblanket #koreanhandbagmurah

🌹Heleysia exclusive batch 2🌹 🌸Price :Rm110 free postage sem /add rm5 for ss
Material :
moss crepe lembut
Free size s to L
Ade tali halus boleh fit ikut body kita

Ukuran :
Bahu -: 14-15
Dada : 36-38/40
Labuh depan :25
Labuh belakang :50
Pingang bergetah
Labuh skirt 40 (Semua dalam inci ) 💐pearl di pinggang baju baju
💐zip di belakang baju
💐tak jarang
💐sesuai dinner dan kenduri 🌸menyerlah di pagi lebaran
# bajuraya #bajuraya2017 # bajurayamurah #heleysiaexclusive #heleysiaexclusivemurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaar

Sinopsis: Ini adalah kisah seorang Cinderella dan heronya.
.
Sekali pandang, orang mesti cakap dia sesuai untuk Cinderella versi thriller. Dia cantik tapi muka dia beku. Senyum ikhlasnya mahal. Jelingannya tajam mengalahkan pedang. Semuanya hanya untuk menutup kisah hidupnya. Itulah Nura Medina.
.
Seratus lapan puluh darjah pula dengan heronya. Heronya masih versi Prince Charming. Dia kacak membunuh. Senyumnya ikhlas versi pencair hati. Jelingannya mampu bikin anak dara penasaran. Dan kepulangannya ke Malaysia kali ini bersama satu amanah. Itulah Tengku Ian Uzzam.
.
Macam mana Tengku Ian boleh menjadi hero seorang Cinderella? Al-kisahnya bermula pada suatu malam. .
“Tips. Kalau awak ingat saya malam ni, saya pasti akan selamatkan awak.”- TENGKU IAN UZZAM
.
Bermulalah misi Tengku Ian untuk mendekati Medina. Terus-menerus si hero selamatkan Cinderellanya. Sehinggalah tersingkapnya satu rahsia. .
“Dunia ni penuh dengan ketidakjujuran. Bila dah kena fitnah, 99.9% pilih untuk percaya.” – NURA MEDINA “In the situation of 99.9% of distrust, I am your 0.1% that will trust you. Always.” – TENGKU IAN UZZAM .
Itu janji Tengku Ian. Dan apabila Medina berada dalam situasi 99.9% itu, masihkah Tengku Ian menjadi 0.1% dia? Dan berjayakah Tengku Ian menjalankan amanah yang diberikan?
.
#heroseorangcinderella #anjell #imanpublication #kaseharies #kasehariespublication #ideakreatif #pts #penulisan2u #tarbiahsentap #anaasapublication #alaf21 #bukuprima #kakinovel #karyaseni #lovenovel #october #fajarpakeer #sayajual #sayajualbuku #sayajualnovel #sayajualmurah #sayajualbukuonline #fhbookbarn #fhbookbarn2 #fattahamin #fattahaminz #fattzura #fazbulous #fazura

Most Popular Instagram Hashtags