#sayajualmurah

12616993 posts

TOP POSTS

l[VIRAL]BOSS SAYA MALU LA BOSS..ISTERI SLALU X PUAS DAH LA KECIK.
.
.
Bro pergi pasar Malam, pasar mini, Ada org ckp produk die boleh tolong boboi jadi 'anaconda' la..'meroket sampai pagi la'..tapi kebanyakannya Di pasaran tidak ORI, PADU Dan PEKAT..
.
Kadang2 dah beli. Tapi alamak....kne kencing pulak!!... Duit dah melayang, kesan tadak!! .
.
Amboiiii..marah sgt tu...Sabar broo..sabar...sy faham perasaan bro tu..🙇🙇🙇
.
.
Okay bro..meh sini sy perkenalkan minyak LGB yg laku hangat skrg ni 💪💪💪
.
beribu testimoni dah berjaya merasa perubahan kat boboi dorg dlm masa 3 Hari je...
.
"Biaq betoi?"
.
.
Betul bro. LGB mmg terbaik. Meh Kita negeteh tntg LGB ni🙋🙋🙋..
.
.
========================
APA YG BRO AKAN DPT DGN MINYAK LGB
========================
.
.
1 - LINTAH GUNUNG 🌹bertindak memulihkan sel-sel adik kecik dgn pantas.Sekali gus adik kecik dlm sluar bro mengembang dgn lebih cepat. blh kembangkan dan manjangkan adik kecik.
.
2- IKAN BELACAK 🌹pula bertindak melancarkan perjalanan darah,maka tak peliklah jika selepas beberapa kali guna bro akan rasa adik kecik lebih galak bila bngun pagi & ketika bersenaman bsama nanti..
.
3 - MINYAK HERBA 🌹sebagai booster kpd lntah gunung & ikan blacak sbg agen mempercepatkan hasil. Tanpa minyak kelapa dara bahan2 di atas mungkin lambat diserap & kurang kegalakan "BRG".
.
.
- Menambah baik tumbesaran "BRG" dalaman asbenn.
.
- Menambah masa yg berkualiti. (2-3x pun mampu bro..)
.
- Timbul urat & menambah baik kepadatan,Barulah padu..
kena 2-3x bersenam semalaman..
.
.
KAMI MENJUAL MINYAK INI DI CAMPUR DALAM 1 BOTOL
.
PATI LEBIH 80% DAN 100% ASLI!
.
..
Nak tips Dan extra testimoni?? Follow ig
.
@minyaklintah_original
@minyaklintah_original
@minyaklintah_original
.
10 ORANG TERAWAL YG WASSAP UTK DPTKAN HARGA POMOSI GILERSSS.
.
.
---> WHATSAPP 0133899680
---> WHATSAPP 0133899680
---> WHATSAPP 0133899680
.
.
.
.
#Minyaklintah_original#minyak#minyaklintah#lofatah#paidreview#kuat#besar#panjang#najibrazak#jual #jualanmurah #jualansis#jualankaka #murah#bazaarpaknil#sayajualonline #awek#awekmelayu#besarkanpayudara #lawak #sayajualmurah #senyum#makanan#bazaaronline #minyaklintah#onlineshop#isteripuas #sayajual#belacak #lintah#prod

🆕🆕🆕
.
Alhamdulillah rezeki tuhan !! Yang mane pernah mencuba tambah followers dengan kami servis malaysia targetted aktif , mesti nak tambah lagi 😘😘
.
Servis yang kami tawarkan pelbagi cara membantu anda menaikkan follower Instagram anda! Macam2 ADA😻
.
Usah jangan biarkan instagram anda krik krik lagi!! Jangan Buang MASA 😹😹
.
SERVIS FOLLOWERS MURAH2 !! 👉 review/business/IGboostSales 👉 Whatsapp : 013-2907412 📱📱
.
#gilabest #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #followersmalaysia #naikkanfollowers #servisfollowers #malaysianfollowers #followersmurah #igshopmalaysia #kedaionlinemalaysia #paidreview #trustedseller #servisfollowersmalaysia #boostfollowers #followersinstagram

"Pemain Myanmar seperti tahu pergerakan Akhyar yang agak bahaya jika dibiarkan, sebab itu mereka mengawalnya dan menghalang dia daripada bergerak bebas.
.
"Masa akan menentukan kemampuan Akhyar dan dia perlu terus berusaha dan menimba sebanyak mana pengalaman jika ingin menjadi seorang pemain lebih baik pada masa akan datang," ujar Ong Kim Swee 😎
.
#hijaukuning #pulunkedahpulun #balunkedahbalun #kedahseratarata #thisisdarulaman #thisisaloqstaq #biarjasajadikenangan #kedahpantangkalah #langmerah #redhawk #kedahamanmakmur #kedahfa #ultraskedah #playwithheart #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #igreviewmalaysia #igreview #paidreview #bazaarpaknil #bazarpaknil #terlajakgol #kedah #aloqstaq #kahaqketegaq #discoverkedah

MUFFIN VANILA

Bahan

1 3/4 cawan tepung Kek
2 cawan Gula pasir/ boleh juga kurangkan, kalau nak kurang manis
1 sdt biking-powder
1 sudu kecil esen-vanila
4 biji gred B
1 Cawan susu cair
80 gram butter
Panaskan oven 200 C.
Dahulu,,suhu ikut Oven masing² ye
Cara-caranya:
1~ Blender butter dan gula
Pukul sampai kembang..
Bila dah sebati...
2~ Masukkan telur sebiji demi sebiji ye,pukul lagi sampai sebati...
3~ Masukkan vanila,baking,powder
Pukul lagi
4~ Masuk susu Cair Tadi sedikit
Demi sedikit..
5~ Baru masuk kan tepung kek
Gaul kaup balik guna senduk
Sebatikan..
6~ Boleh lah masukkan dalam Cup kek Maffin,,, apa je colour ye
7~ Bakar selama 20-30 minit.
8~ Siap untuk di makan

@masaklahlau
.

#masaklahkau
#syukurselalu
#berikanmasa
#viral
#sedap
#makan
#masak
#resepi
#terapiinstagram
#instafamous
#ayampanggang
#bakar
#sayajualonline
#sayajualmurah
#yummy
#lazat
#halal
#menu
#hidangan
#ajimaura
#menumasakan
#berhasiat
#like4like
#fff
#l4l

PROMOSI MERDEKA
.
🇲🇾 FOLLOWERS IG
💸 1K Followers - RM30
💸 2K Followers - RM50 (JIMAT RM10)
💸 3K Followers - RM❌ (SLOT HABIS)
💸 5K Followers - RM100 (JIMAT RM20)
💸 7K Followers - RM140 (JIMAT RM30)
💸 10K Followers - RM170 (JIMAT RM50)
.
🇲🇾 FOLLOWERS TWITTER
💸 1K Followers - RM20 💸 3K Followers - RM50 (JIMAT RM10)
💸 5K Followers - RM80 (JIMAT RM20)
💸 7K Followers - RM100 (JIMAT RM40)
.
🇲🇾 LIKES / VIEW IG
💸 100 Likes - RM2(JIMAT RM3)
💸 300 Likes - RM4(JIMAT RM11)
💸 500 Likes - RM6 (JIMAT RM14)
💸 700 Likes - RM8(JIMAT RM17)
💸 1K Likes - RM10 (JIMAT RM20)
- servis likes cuti on weekend
10K Likes RM40
maksimum bahagi 100 gambar
20K Likes RM55
maksimum bahagi 200 gambar
.
🇲🇾 COMMENT IG (SERVIS BARU)
💸 100 Comment - RM15
💸 300 Comment - RM30
💸 500 Comment - RM45
💸 700 Comment - RM60
💸 1K Comment - RM75
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#jual #sayajual #sayajualmurah #servisterbaik #followersmalaysia #businessonline #onlineigshop #malaysiaigshop #servisnaikkanfollowers #servis #murah #juallikemurah #servisunfollow #followersmurah #servicefollowers #naikkanfollower #servisterbaik #tambahfollower #servisfollower #follower #jualfollowerinstagram #jualfollowerig #jualfollowerinsta #ig #jualig #likemurah #followersmurah #businessonlinemalaysia #freefollowers
#igreview #paidreview#terlajaklaris

Amanda Ruffles

Harga : RM85.00
Pos Rm8sm/Rm12ss

SAIZ BESAR PUN ADA!!!
SAIZ KECIL SEMESTINYA ADA!!
SAIZ DARI XS,S,M,L,XL,XXL,3XL DAN 4XL..YE SERIOUSEEEE!
.
TERBARU DARI SEDONA KOLEKSI AMANDA! CANTIK ELEGEN MENGANCAM! >>>Material..kashiboo gred A..Tebal dan tak mudah kedut..nak iron sgt mudah >>>kurung moden berzip pulak..kasi efek kurus uolss >>>nampak elegen mewah jelita..semua ada kan! >>>memang wajib ade sepasang atau 2,3psg sorang..tak ada sebab tak miliki koleksi ni!
.
HARGA??..no need to wory uolls..special harga pengenalan..RM85 SHJA lebih dari berbaloi2!!
.
HARGA ASAL:RM109…tapiiii… KAMI NAK KASI RM85 JE SEPASANG
.
(SAIZ XS,S,M,L,XL XXL 3XL DAN 4XL)
POS LAJU SMJUNG RM8..SBH SRWK RM 11 UTK SEPASANG BAJU CEPAT2 WASAP KAMI SEBELUM KEHABISAN STOCK

AWAS!..
STOCK READY STOCK SGT LIMITED..SILA CEPAT2 PLACE ORDER YE!. Design/warna lain 👉 #znbajukurung
.
Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/
Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/

WA : https://www.wasap.my/60199746393

untuk cek stok...dan reply segera
.

#bajukurungmuslimah #sayajualmurah #bajukurungpahangmurah #kurungsongketmurah #bajukurungpahang #minikurung #kurungsongket #kurungchiffon #bajukurungbudak #bajukurungkedah #bazaarpaknil #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungmoden #kurungpahangtradisional #kurunglace #bajukurungtradisional #bajusedondon #bajukurungibuanak #bajukebarung #kebarungmurah #kebarungcantik #kurungmodenmurah #kurungraya #kurungdokoh #kurungmanik #bajukurungraya #bajuraya17 #kurungpeplumsongket
#babydoll

MOST RECENT

CONTEST SHAWLNEELOFA
.
1. Follow IG shawlneelofa
2. Share/Repost gambar ini
3. Tag "shawlneelofa" di gambar atau hashtag #shawlneelofa
4. Tag 5 rakan anda di ruangan komen ATAU di gambar yang anda repost
5. Tarikh tutup contest 31/8/2017
6. Pemenang akan diumumkan pada 3/9/2017
.
Saya mencari 2 pemenang untuk contest ini. Setiap pemenang bertuah akan dapat 1pcs tudung neelofa. Design/warna adalah random dan pihak pemenang tak boleh pilih design/warna yaa 😉
.
Jualan tudung masih jalan seperti biasa. Duck Blooming, Bowerhaus, Alhambra, Plain, Royal dan banyak lagi. Juga terdapat Tudung Neelofa terkini (true love collection) dan juga tudung Ariani Fazura
.
📱0135311637
📱0135311637
📱0135311637
.
#igcontest #contestmalaysia #contest #shareandwin #instagramcontest #instagramscontest #malaysiancontest #tagandwin #instacontest #giftaway #sayajualmurah #sayajual #jualanonline #tudungmurah #naelofarhijab #duckinspired #duckvietnam #arianiinspired #arianivietnam #giftaway #freegiveaway #iggiveaway

Nak cari blusher yang dap dap je dah cantik meh roger sis na.

SUIKONE CUSHION BLUSH? 💞 jimat masa nk apply (15s je).
💞 senang blend.
💞 effect natural pinkish.
💞 wudhu friendly (senang tanggal guna air).
💞 affordable price. 💞 sesuai untuk semua skin tone.

#cod #batangkali #uluyambharu #rawang #gombak #selayang #kualakububaru #serendah #rasa #huluselangor #johor #johorbahru #batupahat #cosmetics #makeupjunkies #makeup #mattelipstick #selangor #makeupmurah #sayajualmakeup #supplement #sayapakaisayajual #sayajualmurah #mua #muamalaysia #muaselangor #muajohor #agentsuikonemalaysia #cushionblusher

👇Fossil soft pu bag + free facial wash Bag gred AAA
RM80 SM/RM85 SS

Siap Pos Sampai Rumah

Macam mana nak order !! 📱Tekan link wassap kat bawah 👇

www.wasap.my/60199342657 - jangan malu jgn segan
- open dropship group

#bagmurah #igshopping #trustedseller #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #bazarmurah #bagfashion #bazar #bazaronline #sayajualbag #sayajualbagmurah #handbagmurahmalaysia #bagmurahmalaysia #bagtanganmurah #jualbagmurah #aliffaziz #afifahnasir #bagkoreamalaysia #bagmalaysiamurah #hangbagcantik #onlinebagmurah #onlinehandbagmurah #uitm #uitmraub #upm #ukm #uumsintok #uitmjengkapahang

👇Fossil soft pu bag + free facial wash Bag gred AAA
RM80 SM/RM85 SS

Siap Pos Sampai Rumah

Macam mana nak order !! 📱Tekan link wassap kat bawah 👇

www.wasap.my/60199342657 - jangan malu jgn segan
- open dropship group

#bagmurah #igshopping #trustedseller #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #bazarmurah #bagfashion #bazar #bazaronline #sayajualbag #sayajualbagmurah #handbagmurahmalaysia #bagmurahmalaysia #bagtanganmurah #jualbagmurah #aliffaziz #afifahnasir #bagkoreamalaysia #bagmalaysiamurah #hangbagcantik #onlinebagmurah #onlinehandbagmurah #uitm #uitmraub #upm #ukm #uumsintok #uitmjengkapahang

👇Fossil soft pu bag + free facial wash Bag gred AAA
RM80 SM/RM85 SS

Siap Pos Sampai Rumah

Macam mana nak order !! 📱Tekan link wassap kat bawah 👇

www.wasap.my/60199342657 - jangan malu jgn segan
- open dropship group

#bagmurah #igshopping #trustedseller #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #bazarmurah #bagfashion #bazar #bazaronline #sayajualbag #sayajualbagmurah #handbagmurahmalaysia #bagmurahmalaysia #bagtanganmurah #jualbagmurah #aliffaziz #afifahnasir #bagkoreamalaysia #bagmalaysiamurah #hangbagcantik #onlinebagmurah #onlinehandbagmurah #uitm #uitmraub #upm #ukm #uumsintok #uitmjengkapahang

💐💐💐💐💐💐
👗KEBARUNG RANIA
.
📌RM95
📌POS RM8SM / RM10SS
. 👗 MATERIAL COMO CREPE DENGAN FREE SET HIASAN BROACH
.
🔷CIRI-CIRI COMO CREPE :
-Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai
.
🔷COLOUR : 9 COLOURS AVAILABLE
.
🔷SIZE : S M L XL DAN XXL
.
🔷CIRI-CIRI ISTIMEWA :
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Design ala kebarung labuh dengan cutting yang menarik -Direka khas untuk penggayaan sempurna bagi sambutan Aidiladha
-Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
-Fabric como crepe exclusive dan classy
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang
-Bakal menjadi fenomena dan kegilaan para wanita dengan design moden dan sopan
.
🔷KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly (boleh disinsing dengan mudah)
-Mudah disarung
-Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai
-Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya untuk perayaan aidiladha, majlis kenduri, majlis rasmi mahupun bergaya ke tempat kerja
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. . 🎁 Free set broach bagi setiap pasang pembelian KEBARUNG RANIA (free set broach akan diberi dengan pelbagai random design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)
.
🚚 P/S : KEBARUNG RANIA item ready stock. Postage akan dibuat dalam masa 1-3 hari bekerja selepas pembayaran.
. .
Berminat?? 📲💌014 8418187
.
#blousemurah #blousecantik #palazo #kemeja #bajukurung #kurungmoden #cardigan #skirt #kolejyayasanpahang #dresscantik #palazzo #bajuraya2017 #bajumurah #bajukurungmurah #skirt #politeknik #kptm #dresscantik #jubah #ump #uitm #vendorbutik #palazzomurah #begmurah #begcantik #bazarpaknil #sayajualmurah #butikkuantan #butikonline #bawal #sayajualbeg #bajucantik

Original items
READY STOCK❗❗❗
.
SALE🎇SALE🎇SALE🎇SALE🎇
.
DETAILS
MICHAEL KORS sunglasses unisex
.
PRICE
RM 360
.
.
INC POSTAGE
.
WA📞 018-7659126
.
#sayajualmurah #sayajualoriginal #malaysia #salemalaysia #original
#nadyrzalshoppeholicoriginal

Most Popular Instagram Hashtags