#sayajualmurah

18 posts

TOP POSTS

Wahhhh somelnya my little pony mini figure camnih
Buat koleksi ni mesti seronok si cilik mommies
Hihi ada 12pieces mesti mommies pun join sekaki kan kan😉
.
.
Size: 4~5cm
Harga: Rm50
.
Pos: Rm7 (sm) / Rm10 (ss)
.
Stok #tmwpony ni laju sederas ayaq terjun
Sekejap ada sekejap lagi dah takda
Cecepat PM KakJa sebelum terlambat
Nak whatsapp teruih pun boleh😊
.
012 7142 042
012 7142 042
012 7142 042
.
Untuk lihat pilihan dolls yang lain boleh klik #tmwdolls
.
Terima kasih💝
.
.
.
.

#sayajualbarangbaby
#diapercake #sayajualbarangbudak
#sayajualplushtoy
#sayajualdoll
#sayajualmainan
#dollmurah
#plushtoymalaysia
#dollsmalaysia
#mylittlepony
#sayajualmylittlepony
#mylittleponymurah
#mylittleponymalaysia
#mylittleponylover
#terapiinstagram
#ukhwahti
#plushiesmurah
#plushiesmalaysia
#sayajualplushies
#hadiahbirthday
#hadiahmurah
#kluang
#like4like
#tijmbangi
#sayajualteddybear
#teddybearmurah
#sayajualmurah

Penulis cerita @penulis.novel011

pada suatu malam saya x dpt tido(masa tuh hari jumaat) lebih kurang pukul 3 pagi camtuh,saya pi gerak abg saya dan kat situ abg saya rupa-rupanya pura² tido...aku tanya "abg,abg x leh tido ker?,"abg aku bagitahu yg dia tertido kat sofa petang hingga malam baru abg aku bangun dan abg aku nih,jenisn yg x suka tido petang first time abg aku tido ptg...abg aku pun ckp sesuatu"dik kau tahu x setiap malam mesti abg dengar ada suara yg amat menakutkan,suara tuh akan cakap. (sambungan) bilik 1 = semua dh tido ,bilik 2 =2 org dh tido 1 tengah belajar ,bilik 3 = seorang pura-pura tido,"aku rase abg aku cuma nk menakut -nakutkan aku jer,tapi tibe-tibe dengar suara org cakap " bilik 1 semua dh tido ,bilik 2 seorang belajar 2org tido ,bilik 3 sorang x tido lagi,aku hairan kenapa bilik 3 dia cakap ada sorang,kat situ baru aku perasan sepatutnya bilik 2 ada 2 org kakak aku jer dan aku baru perasannyg abg aku yg tengah belajar dan sekali lagi aku perasan suara itu amat kuat seperti dia berada di tepi aku dan ia betul abg aku duduk kat bilik kakak aku,aku pandang tepi tetibe dia bersuara"pasaipa hang x tidoq lagi...(mengilai),"aku terus pengsan...esoknya aku bangun dan aku ada kat bilik abg aku,aku pun gi tanya abg aku,abg aku kata dia dh biasa dengan kejadian macam tuh tapi x lah sampai mcm kejadian aku nih,aku skrg dah x nak masuk bilik abg aku dh tapi bile aku lalu kat pintu bilik abg aku tuh mesti dengar "lain kali jgn tido lewat -lewat noh(loghat entah mana dia dpt) -Tamat

#lawakorseram #seram #ceritaseram#ngeri#hantu #menakutkan #ceritahorror #penampakan #horror #horrorfan#paidreview#reviewmurah#sayajualmurah

Masih di fasa pemulihan !
.
Yang kenal sya tahu lah sya mengalami masalah skin yang sangat teruk
.
Muka jadi kering , gelap , mengelupas ! Complete satu set menyerang sya
.
Tak nafikan segan nak kemana mana ye lah kita jual Shaklee tapi skin teruk ? Macam mana orang nak yakin!
.
Then sya pujuk hati "sya masih di fasa pemulihan " . Nama pon amik produk organic , natural
.
Makanya masa yang diambil agak lama . Lain lah kalau cucuk 🤔🤔
.
Guess what ? Sya perasan skin sya dah banyak sangat berubah lepas amalkan Shaklee
.
Cuma parut tu amik masa sikit !
.
Nak cantik kena sabar lah ! Ingat hari ni makan esok terus cantik ?
.
Sebab tu sya konsisten dalam masa beberapa bulan ni so that masa raya segala masalah skin dah takda !
.
Berani ?? Cuba then masa raya kita selfie banyak banyak buktikan #shakleeeffect !
.
Sya yakin sebab tu sya stick dengan Shaklee ! Takut tau nak cuba produk lain yang menjanjikan kulit cantik lepas 2,3 hari !
.
Normalkah ?? Kalau banyak chemical yes normal ! Tapi terhakis lah skin anda
.
Sya dah pernah kena . Serikk ! Takpe kita tunggu k 😍😍
.
Set cantik , set kurus tengah promo ! Anyone ??
.
@sya_madeena
019.621.6890

#Repost @helwahcouture with @repostapp
・・・
💋Suke ke Suke? Double tap skali yang..
.
😱8.00 malam ni kami akan upload kesemua koleksi Kalorsuri by Helwah..#staytuned 😘
.
😍It's a Masterpiece Shawl
This piece cannot be replicated, as such there is one piece in the world!!
.
😍Batik Kalorsuri, the first of finest pieces of craftmanship in our collection!
.
💝Grab your first Masterpiece Shawl now!
Bedazzle your style with the latest Kalorsuri Swarovski by @helwahcouture @helwahcouture
@helwahcouture
.
For any inquiries WA us at +60122468274
.
#makeupbyme #makeupbyhelwahtouch #tudung
#raya
#helwahcouture
#handmadeshawl
#tudungkalorsuri
#kalorsuriswarovski
#masterpieceshawl
#tudungrayamurah
#shawlmurah
#sayajualbusanamuslimah #sayajualmurah #bazaarpaknil #onlineshopping #onlineshopmalaysia

KURUS PUTIH BUANG DAKI SERTA MERTA GOSOK2 ja x sampai
SEMINGGU BERAT TURUN 7KILO TNPA DIET

1.membakar lemak dan menurunkn berat badan seawal 7hari
2-melangsingkan badan serta reshape semula badan
3-meruncingkan wajah
4-menegangkan kulit anti anging
5-memutihkan kulit hari demi hari.
6-memudarkan parut lama dan baru
7-menurunkan inci dalam kadar cepat seperti paha/lengan dan perut (mengecilkn)
8-menghilangkan buncit serta boroi
9-membuang angin dalam badan
10-mengeluarkan daki serta merta
11-mencantikkan serta menghaluskan kulit
12-sgt2 wangi bkn berbau seperti minyak angin
13-kaya dgn vitaminC,A dan vitamin E
14-UNIK BERDAKI TIDAK PANAS TP BERANGIN SEJUK
15-100% organic tanpa kimia,kkm apprve
16-halal serta buatan kilang malaysia yg bertaraf GMP
=============================SEXY SKINNY SLIMMING SOAP WITH LOOFAH
(sabun khas untuk pembakaran lemak semasa mandi)
-menurunkan berat badan
-anti selulit,menghilangkan kedut2
-mencerahkan kulit serta cantikkan kulit
-mencegah masalah kanser kulit
-menghilangkan buncit berlebihan -menurunkan kadar dan pengurangan inci lebih cepat berlaku
🚫🚫🚫🚫untuk kesan lebih cepat anda digalakkan guna bersama sexylady lotion kurus putih
#lawakhambar #kurus #sexyladyfakehati2
#motifviral #sayajualmurah #iamsexyladylotion #krimkurus #putih #kuruscepat #puddingmontox #besarkanpayudara #berrystoberryhq #payudaramontok
#pootehturboocoffe #auraprettycandy #sexyskinny #besartetek #lawakhambar #kuruscantikputih #kecantikan #kingcoco #mentormelinia #noradanish #asyalliee #bajuraya2017
#bajurayamurah

MUNGKIN RAMAI YANG TERTANYA, APA HUKUM DAN RUKUN NIKAH. KORANG SHARE LAH DENGAN YANG LAIN YE UNTUK TAMBAH ILMU 😇
.
HUKUM NIKAH .
1) Wajib
Pernikahan dapat menjadi wajib hukumnya jika seseorang memiliki kemampuan untuk membangun rumah tangga atau menikah serta ia tidak dapat menahan dirinya dari hal-hal yang dapat menjuruskannya pada perbuatan zina. Orang tersebut wajib hukumnya untuk melaksanakan pernikahan karena dikhawatirkan jika tidak menikah ia bisa melakukan perbuatan zina yang dilarang dalam islam (baca zina dalam islam). Hal ini sesuai dengan kaidah yang menyebutkan bahwa
“Apabila suatu perbuatan bergantung pada sesuatu yang lain, maka sesuatu yang lain itu pun wajib”
.
2) Sunnah
Hukum nikah menjadi sunnah , iaitu apabila seseorang sudah memiliki niat untuk menikah serta memiliki finansial atau wang yang cukup.
.
3) Makruh
Hukum nikah menjadi makruh ,apabila seseorang belum memiliki niat untuk menikah dan belum memiliki wang yang cukup untuk menikah.
.
4) Mubah ( diperbolehkan )
Hukum nikah menjadi mubah apabila seseorang hanya memenuhi salah satu syarat yang telah dijelaskan di atas . seperti hanya memiliki keinginan menikah namun belum memiliki wang yang cukup/memiliki wang yang cukup namun belum memiliki keinginan untuk melaksanakan pernikahan , maka hukum bagi orang yang seperti ini adalah mubah . Yang ertinya boleh untuk ditinggalkan ataupun boleh untuk dijalankan pernikahan tersebut.
.
5) Haram
Nikah menjadi haram hukumnya apabila seseorang belum dapat memberikan hak – hak isteri , seperti nafkah lahir ataupun batin . Pernikahan hukumnya menjadi haram juga apabila menikah dengan seseorang yang tidak boleh untuk dinikahi atau dengan mahramnya . Atau karena menikahi wanita yang sedang dalam masa ‘idah , tidak memenuhi syarat dan rukun nikah , atau menikah untuk di talak (pernikahan kontrak), dan hukum nikah menjadi haram apabila seseorang menikahi bukan muslim (salah satu murtad).
.
RUKUN NIKAH
.
1) Calon suami (Pengantin Lelaki)
2) Calon isteri (Pengantin Perempuan)
3) Wali.
4) Dua orang saksi.
5) Ijab qabul (Akad Nikah)
.
#malaywedding #bride #bridestory #weddingmurah #gambarcantik #photography #sayajual #sayajualmurah #jurugambarkawin #bidadari

MOST RECENT

Jangan tak tau promo Opulent masih berlangsung.
Yg dah gaji cepat book 1st slot sekarang!
.

O P U L E N T
Foundation serum yang merawat dan memberikan impak penampilan lebih istimewa kepada wajah kita.
Harga Normal RM90
Kini RM79 sahaja !

Dengan setiap sapuan Opulent: .
√ Kulit wajah serta merta nampak lebih cerah berseri, nampak natural asli.

Mengandungi : .
√ Vitamin C
Yang merupakan ejen pencerahan yang akan bertindak mencerahkan parut dan menjadikan tona kulit lebih sekata
.
√ Titanium Dioxide SPF 30
Mineral semula jadi tanpa kimia melindungi kulit wajah menjadi kekal cerah dan terlindung daripada kesan buruk bahang matahari
.
√ Vitamin E
Yang menjaminkan kelembapan kulit wajah dan merupakan ejen anti-oksiden menjadikan kulit wajah semakin sihat, anjal dan muda
.
√ Minyak Black Cumin (Black Seed Oil)
Yang merawat masalah kulit seperti menyingkirkan toksin , mengekalkan keremajaan kulit dan menyingkirkan cela di wajah
.
√ Minyak Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil:
Melembabkan kulit yang kering, mengurangi lebihan minyak di wajah, merawat jerawat dan memudarkan parut
.
√ Natural Shade
Pilihan yang sesuai untuk semua tona warna kulit wajah , sesuai untuk semua jenis kulit dan sesuai untuk lelaki dan wanita
.

Pesanlah sekarang sebelum habis promosi ya.
.
ORDER:
SMS/whatsapp +6017 346 3976

#remedyserum #remedycleanser #remedy514
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualmakeup
#kosmetik
#remedycleanser
#kulitcantik
#kulitkering
#jepsari
#kulitberminyak
#kulitsensitif
#takpenatkejadicantik
#cantik #gebu #flawless #noharmfulchemical #glowingskin #faceoil #lofattah #skincare #organicbeauty #organicskincare #shuibsarah #antiaging #antiagingproducts #skincaretips #bazaarpaknil

・・・
Set BAJET IN THE HOUSE!!!
.
Kami datangkan set-set bajet ini khas untuk anda semua.Jadi lebih mampu milik dan still akan dapat efek yang baik😊
.
🌷SET SLIMMING BAJET
🌷SET JERAWAT
🌷SET KECANTIKAN KULIT
🌷SET MENYUSU
🌷SET HAMIL
🌷SET BERPANTANG
🌷SET KESUBURAN
🌷SET ANAK CERGAS
🌷SET TENAGA CERGAS
.
BERKESANKE?
Jangan risau dearies.Walaupun set bajet,still akan dapat efek yang baik.Dah nama pun supplemen kan.Tugas supplemen tu akan tingkatkan kesihatan dalam badan kita.Tak kisah ambil set bajet atau fullset.Cumanyaa kalau fullset kesannya bertambahla baik sebab coveragenye lebih luas.Logikla kan?☺️
.
Terutama untuk first-timer,set bajet ni tersangatla membantu.Sebab u olls mesti berkira-kirakan nak spend pada benda yang uols tak pernah makan?so set bajet ni lah jawapannye.Didatangkan khas untuk anda.😊
.
============
Nak order?
Jangan tunggu tau sebab set bajet ni for limited time only.Saya akan delete bila-bila masa sahaja.Ikut pada stok yang ada.Saya yakin stok ni memanggg larisss.Jadi cepat-cepat ye sayang sayang sekalian 🤗🤗🤗
.
.
For order ?
Whatsapp siera ye +6017.304.7554.
Minta maaf ye siera tak boleh nak pm dekat instagram.Dekat whatsapp siera memang lajuje balas 😁
.
.
#setbajetshaklee #shakleestudent
#kulitlicin #kulitflawless
#testimonisetslimmingshaklee #setslimmingshakleeberkesan
#vitamincshakleemurah
#collagenshakleemurah #vivixmurah #personalshoppermalaysia
#sayajualmurah #jk1m
#vitamincshakleemurah #shakleemurah #bajumengandung #nutriwhitemurah #espshakleemurah #shakeefree #amyramar #loffatah
#shakleepromo #dropshipmalaysia #agentshaklee #ibumenyusu
#moodrepublik #gegarvaganza

#Repost @moms_little_world with @repostapp
・・・
Multicolor Foot Finder & Wrist Rattle Set
RM24.00
Postage: RM6 SM/RM9 SS

Bright patterns and faces with fun sounds to reward exploration.
The perfect way to start your baby's development. The innovative wrist rattles fit comfortably on baby's wrists.
Their bright colours and enchanting noises will have baby searching for their hands.

The wrist rattles are fully machine washable, ensuring the health and safety of your baby, without extra work for you!

Suitable from three months.
As babies can perform the extraordinary gymnastic feat of bringing their feet to their mouth and almost beyond
their head they indulge endlessly in this game.

Add the foot finders with their rattles, strong black-and-white graphics and different texture
This is a set of 2 x wrist rattle and 2 x foot finder socks
NO BOX. Comes in clear plastic.

Berminat?
PM: www.facebook.com/messages/MomsLittleWorld
@
whatsApp: +60123034185

#sayajual #sayajualbaranganbayi #sayajualmurah #sayajualonline #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #igmalaysia #igmalaysiashop #instashopmalaysia #babykidshop #babykidsstore #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #kedaibaby #kedaibabyonline #kedaibabymalaysia #visitmyigmalaysiaonline

🔔🔔SPECIAL SALE🔔🔔
*Price valid until 28/4/2017*

PRE ORDER

Fossil × Opening Ceremony Shave Kit (Black)

Price : RM 280 (incl postage Air Mail)
*Installment accepted-2x*

Deposit : RM 100
✔️Free gift
✔️Dust bag
✔️Paper bag

Whatsapp : +818044579957 (don't forget to add + sign)

#fossilmalaysia #fossilmurah #sayajualfossil #sayajualmurah #barangori #barangbaik #hantarantunang #hantarankahwin #hadiahanniversary #hadiahbirthday #gubahanhantaran #baranghantaran #sethantaranmurah #jomfollow #jaminpuashati #walletmurah #jamtanganmurah #begtanganmurah #sapacepatdiadapat #bbjpreorder

Selling Pillow Cover/sarung Bantal for RM15. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell.my have fun! #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand#carboothsalemalaysia

*MAGIC SCRUB BNE* ☘ _*KEBAIKAN*_☘
1) Menyingkirkan kotoran dalam liang pori
2) Mengecilkan liang pori
3) Menyingkirkan sel kulit mati
4) Mengecutkan jerawat
5) Mengurangkan parut jerawat
6) Memutihkan & melembutkan kulit
7) Melembabkan Kulit
8) Mengurangkan jeragat 🌱 _*BAHAN-BAHAN*_ 🌱
1) Vitamin C
2) Vitamin E
3) Tea Tree (penjagaan jerawat)
3)Arbutin (utk memutihkan)
4) Ekstrak Yeast (utk melembabkan)
5) Peppermint (menyejukkan)
6) Aloevera (penjagaan jerawat & menyejukkan)
7) serta bahan bahan yg dibenarkan 💕 _*CARA KEGUNAAN MAGIC SCRUB*_ 💕

_Cara 1_
Guna sebelum cuci muka. Biarkan 30-45 minit. Dan boleh terus cuci muka

_Cara 2_
Guna sebelum tidur selepas selesai cuci muka. Boleh dibasuh keesokan hari.

_Cara 3_
Boleh dipakai di mana mana kulit mati(kulit keras) seperti tumit, siku, buku lali *3/4 kali seminggu*
_Jika kulit teruk, digalakkan pakai setiap hari (15-20 minit sahaja)

#sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkecantikanmurah #rahsiaasetwanita #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #visit_my_ig_my #emavangers #bustup #zofeabeautysecret #zofeabeauty #aurawhite #kcolly #lokalproduct #sapotlokal #instashop #mentormillenia2017 a#produkmuslim #igreview #swapreview #trustedseller #swapreviewforfree #glowingskin #flawless #magicscrub #skincare #dropshipneeded #perfectskin

بسم الله الرحمن الرحيم

PROMOSI HARGA DISKAUN ↓↓
.
PHOTOBOOTH SIAP CREW SETUP HANYA RM250 !
.
FREE CUSTOM MADE GUESTBOOK !!!
.
JANGAN TUNGGU LAGI! PROMOSI TERHAD. SIS TAK TIPU. SIS OPEN UNTUK 3 ORANG JE NI !! JOM BOOKING SEKARANG 😍
.
📲010-2778994 (sis una)
.
.
.
#sayajual #sayajualphotobooth #photoboothmurah #sayajualpropstick #sayajualservis #photoboothmalaysia #sayajualmurah #festivalkahwin #kerjakahwin #kerjakawin2016 #terlajaklaris #bazarpaknil #bridetobemalaysia #ndigreviews  #isell #visitmyig  #malaysiaonlinebusiness #instashoppingmy #instabiz #igshopmurah #instashopmurah #jomshopping #salamhusnacreations  #sayajualonline #terlajaklaris #terlajakmurah #malaysiaonlineshop #sayajualguestbook #guestbookcorner #guestbookmurah #guestbookmalaysia

Name : G-Shock
Function : ✅Digital
✅Timer
✅Alarm
✅Light
✅Date
✅Day
✅Waterproof
Price :RM 70
✅Free G-Shock Box ✅Free Postage Sabah/sarawak Add 10MYR
Whatsapp 0174035295
#emmamaembong #aydajebat #noradanish #sayajual #sayajualmurah

please read the details first

FABRIC: VISCOSE COTTON
STYLE: WIDE SHAWL
SIZE : 1.85m x 1.0m approximately
PRICE : 1pcs RM 13.00
Postage RM 8 SM / RM 12 SS
.
.
✔️BUY 4pcs RM50.00
and free postage semenanjung
.
.
how to order ❓
screen capture the photo
then whatsapp 012-411 2062
.
.

NO BACKOUT BUYERS
thank you 🎀

#wideshawl
#wideshawlprinted
#visitmyig
#tudung
#onlineshope
#onlineshopping
#igshop
#shawl
#sayajual
#singapore
#sayajualmurah
#brunei
#tudung
#tudungbesar
#tudungmurah
#tudungcotton
#abouthijab
#hijab
#hijabista
#sabah
#sarawak
#iklanig
#alhamdulillah
#bazarpaknil
#bazarpakniltudung
#igbiz
#igshop
#printedwideshawl
#wideshawlcorak

please read the details first

FABRIC: VISCOSE COTTON
STYLE: WIDE SHAWL
SIZE : 1.85m x 1.0m approximately
PRICE : 1pcs RM 13.00
Postage RM 8 SM / RM 12 SS
.
.
✔️BUY 4pcs RM50.00
and free postage semenanjung
.
.
how to order ❓
screen capture the photo
then whatsapp 012-411 2062
.
.

NO BACKOUT BUYERS
thank you 🎀

#wideshawl
#wideshawlprinted
#visitmyig
#tudung
#onlineshope
#onlineshopping
#igshop
#shawl
#sayajual
#singapore
#sayajualmurah
#brunei
#tudung
#tudungbesar
#tudungmurah
#tudungcotton
#abouthijab
#hijab
#hijabista
#sabah
#sarawak
#iklanig
#alhamdulillah
#bazarpaknil
#bazarpakniltudung
#igbiz
#igshop
#printedwideshawl
#wideshawlcorak

please read the details first

FABRIC: VISCOSE COTTON
STYLE: WIDE SHAWL
SIZE : 1.85m x 1.0m approximately
PRICE : 1pcs RM 13.00
Postage RM 8 SM / RM 12 SS
.
.
✔️BUY 4pcs RM50.00
and free postage semenanjung
.
.
how to order ❓
screen capture the photo
then whatsapp 012-411 2062
.
.

NO BACKOUT BUYERS
thank you 🎀

#wideshawl
#wideshawlprinted
#visitmyig
#tudung
#onlineshope
#onlineshopping
#igshop
#shawl
#sayajual
#singapore
#sayajualmurah
#brunei
#tudung
#tudungbesar
#tudungmurah
#tudungcotton
#abouthijab
#hijab
#hijabista
#sabah
#sarawak
#iklanig
#alhamdulillah
#bazarpaknil
#bazarpakniltudung
#igbiz
#igshop
#printedwideshawl
#wideshawlcorak

INGINKAN BIBIR NAMPAK MENARIK & MENAWAN ??? 💋💄
.
💋 Dijamin tahan lama
💋 even selepas makan @ minum
💋 Bibir kelihatan lebih menyerlah
💋 Tekstur yg ringan & tidak melekit
💋 Merawat bibir gelap & kering
💋 Melembapkan bibir
💋 tahan sehingga 20jam
.
.
Korang..wajib grab 1 tau. Ready stock 3 warna NUDE VELVET, HOT CHERRY dan GOLDEN PEACH. Cepat grab sebelum habisss...menyesal nanti wei😕😕😕
.
📲Whatsapp 018-9078220 untuk detail dan order.
www.wasap.my/60189078220
.
.
#nsis #nsislipsmattemurah #nsislipsmatte #lipstickmatte #lipsmatte #lipsmattensis #igshopmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #visitmyigmalaysia #murah #bibircantik #Repost @nsismalaysia with @repostapp
・・・
Nak tau Nsis Lipsmatte ni best ke tak best jomm tengok VIDEO TESTIMONI ni👆🏻👆🏻👆🏻 #NsisLipsmatteLiquid
#NsisMalaysia - #regrann

🔔🔔SPECIAL SALE🔔🔔
*Price valid until 28/4/2017*

PRE ORDER

Fossil × Opening Ceremony Shave Kit (Navy)

Price : RM 280 (incl postage Air Mail)
*Installment accepted-2x*

Deposit : RM 100
✔️Free gift
✔️Dust bag
✔️Paper bag

Whatsapp : +818044579957 (don't forget to add + sign)

#fossilmalaysia #fossilmurah #sayajualfossil #sayajualmurah #barangori #barangbaik #hantarantunang #hantarankahwin #hadiahanniversary #hadiahbirthday #gubahanhantaran #baranghantaran #sethantaranmurah #jomfollow #jaminpuashati #walletmurah #jamtanganmurah #begtanganmurah #sapacepatdiadapat #bbjpreorder

UKURAN SONGKET SITI SARAH
.
Nak Cari Baju Kurung Yang CANTIK "SESUAI" Untuk Semua Majlis😄😄😄
.
NEW ARRIVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🌸SONGKET SITI SARAH🌸
#rujukkatalogsongketsitisarah
.
Memang cun habis👍👍👍 Sesuai untuk ke pejabat dan kenduri kendara😊😊Dengan corak yang menarik apabila memakai sangat menonjolkan keayuan si pemakai. Memang sweetttt😚😚😚😚
.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
👉👉STOCK & SAIZ SANGAT TERHAD😊
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
.
🐞Material Pearl Skin Platinum dan kain cotton songket printed
🐞Lembut dan Sejuk, Mudah IRON
🐞Design kurung moden berdutt di belakang
🐞Top Loose Cut.
🐞Getah separuh sebelah kiri kanan yg Mantap.
🐞Sgt2 selesa dan sedap dipakai
🐞Kain lipat batik
.
.
📞📞📞 WhatsApp ke 018-2626 119
📞📞📞 WhatsApp ke 018-2626 119
.
Ready stokk
Ready stokk
.
P/s: Jangan lupa Share & Like Page FITRISYA COLLECTION 769
.
💰Harga: Rm145 sm / Rm150 ss
.
💢Nak SPECIAL PRICE meh laju2 wasap.. Serious Buyer!!!
.
.
#songketsitisarahbybutikmuslimah #songketsitisarahmurah #songketsitisarah #kurungsongketmoden #kurungsongketmalaysia #minikurungsongketmurah #bajukurungterbaru2017 #kurungmodenmurah #kurungmalaysia #kurungterbaru2017 #kurungraya2017 #bajuraya2017murah #kurungmodenmurah #koleksikurungmoden #koleksibajukurungbybutikmuslimah #minikurungmurah #bajukurungmurah #koleksikurungmalaysia #sayajualpakaianmuslimah #bazarmalaysiaonline #ootdbajukurung #muslimahwear #hijabfashion #kurungpejabat #minikurungmurah #kurungbridesmaid #bajubridesmaids #sayajualmurah #koleksibajuraya2017

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags