[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualmurah

13120235 posts

TOP POSTS

.
ABANGG... SAYANG PUASS SGTT HRNI... ๐Ÿ˜
(Sambil tersenyum2 manja ke arah anda)
.
Sebagai seorang suami semestinya anda inginkan
menjadi kekasih idaman isteri anda sepanjang masa
terutamanya sekali ketika bersama bukan..โ“
.
Bila kali terakhir anda berjaya memberi KEPUASAN
kepada isteri anda..โ“Atau Bila kali terakhir isteri anda PERLU BERPURA2 PUAS hanya untuk menjaga perasaan andaโ“
.
Nak tengok testimony kamiโ“
Mudah sahaja, cuma search ig kami @serumoil_lintahbelacak_hq .
.
Ingin tahu cara yang
โœ”๏ธMudahโ“
โœ”๏ธPantasโ“
โœ”๏ธSelamatโ“
Untuk menjadi suami dambaan isteri anda sepantas 3 hari sahaja..๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
Mudah sahaja cuma WHATSAPP kami ke.
"SUAMI GAGAH' ke +6018 772 6990
"SUAMI GAGAH' ke +6018 772 6990
"SUAMI GAGAH' ke +6018 772 6990
.
.
Special untuk 10 terawal harini. Kami nak beri diskaun yang gilee2 murah
.
Tapi ingat hanya utk 10 terawal yang whatsapp kod di atas jee, yang tak wasap kod tak dapat taw. Offer ni sah sehingga 11.59 malam ini..โ€ผ๏ธ
.
.
#jual #jualanmurah #jualankaka #murah #bazaarpaknil#sayajualonline #awekmelayu #sayajualmurah #senyum#makanan #bazaaronline #minyaklintah#onlineshop #isteripuas #sayajual#belacak #lintah #produksuamiisteri #slbtestimony

Korang ingat lagi tak pasal ig shop @norasiahbeauty yg saya pernah recommend dulu? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ So sis ni ada buat promo kaww kaww untuk serum & pencuci muka yg viral tu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
โœ”Azanis Scar Serum= untuk segala parut (3 hari boleh nampak perbezaan)
.
โœ”Ryan Pearl Touch Serum= kecutkan jerawat, mencerahkan kulit & bagi flawless
.
โœ” Harrogate Soap (import dari England) = kecutkan jerawat, eczema, kurap,kudis,gatal gatal .
โœ” KKM Approved, Tiada Kimia & Merkuri .
Follow
@norasiahbeauty
@norasiahbeauty
@norasiahbeauty
.
Free postage , Free Gift , Free Gst ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Guna code "LAWAKHAMBAR" tau untuk harga promo
.
๐Ÿ“ฒ 0175212881
.
๐Ÿ˜ Siapa tag kawan dia paling banyak dalam comment di bawah, saya bagi Action Cam yg bernilai RM250 secara percuma ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#azanisscarserum #azanisscarserummurah #wowskinserum #wowskinmalaysia #like4like #like4likeback #justiceleague #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bazaaronline #sayajualmurah #ryanpearltouchserum #harrogatesoap #harrogatesoapbytema #ryanpearltouchserumhq #uitmshahalam #dengkilperform #salamjumaat #sayajual #duckscarves #dengkilperform #uitmshahalam #lushmalaysia #duckcosmetics #dropshipneeded #lelakiitupemilikhatiku #gegarvaganza #msu #redvelvet

Beauty is when you can appreciate yourself. ๐Ÿ˜ Thankyou so much dear customer gayakan lenorah bronze black and pearl white yang dihiasi dengan bunga2 3D ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š Both of you look gorgeous darls, btw harga tengah SALES tau, nanti habis melepasss uolls ๐Ÿ˜
.
To order or inquiries whatsapp +601123739798 ๐Ÿ˜˜
.
.
.
Jangan lupa support GhijabLegacy โคต
.
Dress & fashion: @ghijabster_suite
Korean stuffs mix & match: @ghijab.co
Makeup & skincare tips: @ghijab_cosmetics
Bawal printed & shawl: @ghijabmy
Stylo shoes: @kasut_gorgeous
Cute bags: @beg_sales

Shaza's Bachelorette Party
-
OP: @raafikazizphotography
Deco: @idecobyikaaziz
Location: The St. Regis Kuala Lumpur
-
Whatsapp 0122692382 for booking or inquiries.
-
Facebook.com/raafikazizphotography
Instagram.com/raafikazizphotography
#raafikazizphotography

TAG KAWAN AMPA YANG HANTU RAMEN ๐Ÿ‘ป

dan jgn lupa try resepi yg nie pulak ๐Ÿค—
Try tawwww mesti sedappp ๐Ÿ˜‹
Yg nak order ramen mai la whatsaap 0125977034

Cr : cokat

#samyang #samyangspicy #samyangmurah #samyangmalaysia #samyangchallenge
#ramenchallenge #ramenmalaysia
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #love #halal #puo #psp #usm #unimap #langkawi #unimas #uthm #unimap #umt #kmpp #uitm

MOST RECENT

Nak nampak Bergaya??STYLO?? Jom dapatkan tshirt dari @ay_tshirt
.
Size :xs-xxxl
Material: 100% cotton
.
Price: Rm25 (short sleeve) Rm30 (long sleeve)
.
๐Ÿ˜FREE POSTAGE [4&above] ๐Ÿ˜ FREE POMADE MAGNUM [5&above]
.
๐Ÿ“žws (0193743707/0199538262)for more detail
.
#aytshirt#customizetshirt#tshirtstyle#tshirtmurah#tshirtdesign#tshirtonline#tshirtprint#tshirtlover#tshirtdresses#hipster#club#sayajualmurah#sayajualtshirt#sayajualtshirtonline

Nak nampak Bergaya??STYLO?? Jom dapatkan tshirt dari @ay_tshirt
.
Size :xs-xxxl
Material: 100% cotton
.
Price: Rm25 (short sleeve) Rm30 (long sleeve)
.
๐Ÿ˜FREE POSTAGE [4&above] ๐Ÿ˜ FREE POMADE MAGNUM [5&above]
.
๐Ÿ“žws (0193743707/0199538262)for more detail
.
#aytshirt#customizetshirt#tshirtstyle#tshirtmurah#tshirtdesign#tshirtonline#tshirtprint#tshirtlover#tshirtdresses#hipster#club#sayajualmurah#sayajualtshirt#sayajualtshirtonline

620 #DRESS

RM71
POS RM8 SM/11 SRWK/12 SBH

MATERIAL : COTTON SPANDEX AND GOLD FLOWER EMBROIDERY LACE (NOT INCLUDE BELT)
SHOULDER : 15 '' BUST : 37 '' - 38 '' MAX
WAIST : 34 '' - 36 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
ARMHOLE : 8 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 56 '' Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

P620 #PLUS #SIZE #DRESS

RM75
POS RM8 SM/11 SRWK/12 SBH

MATERIAL : COTTON SPANDEX AND GOLD FLOWER EMBROIDERY LACES (NOT INCLUDE BELT)
SHOULDER : 17 '' BUST : 44 - 46 '' MAX
WAIST : 40 '' - 43 '' MAX
HIP : 42 '' - 44 '' MAX
ARMHOLE : 10 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 57 '' Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. *add RM6 sekiranya mahu belt

#sayajualonline#sayajualmurah#kakishopping#bazarpaknil#dress#dressterkini#dresslace#followforfollow#instagram#blouse_dress_murahonline

๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„
Tarte Swamp Queen
-------------------
๐Ÿ’ฐRM22
๐Ÿ“ซEXCLUDE POSTAGE
-------------------
๐Ÿ“ฒWHATSAPP
FOR FAST RESPONE
๐Ÿ“ฅ+6013-4432805

#sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #makeupmurahsangat #makeupmurah #jualkosmeticmurah #kosmetikmurah #tarteswampqueenmurah #tartemurah

Jacket

RM20 included postage
Size : S #jikaaaSizeS
Colour : Grey

Whatsapp 011-14997015

#parkamurah #parkamurahmalaysia #champion #lacoste #asics #jacket #sayajualmurah #malaysia #jacketmalaysiamurah

Adonia long top
โœ” dubai como crepe
โœ” two side pocket
โœ” bf & wuduk friendly
โœ” span di bahu

price : RM69 inc shipping
colour : royal blue
whatsapp : 0133004103

#sayajualmurah #muslimahcantik #malaysia #muslimah

AURAWHITE BUBBLY DOLL SKINCARE
RM50 SM
RM55 SBH SWK
SMSโ™กWATSAPP 0173296261
.
AURAWHITE BUBBLY DOLL SKINCARE di formulasi untuk kulit remaja yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, sensitif, berminyak & tona tidak sekata.
.
Faktor yang menyebabkan masalah kulit remaja adalah berpunca dari:
1. Hormon tidak seimbang
2. Pemakaian produk yang tidak sesuai untuk kulit remaja
3. Faktor persekitaran
4. Kurang menitikberatkan kebersihan kulit wajah.
5. Aktif bersukan.
.
APA YANG ADA DALAM SET AURAWHITE BUBBLY DOLL SKINCARE?
.
1. Bubbly Doll Soap
- Sabun muka untuk membersihkan kulit secara mendalam
- Menjadikan kulit semakin cerah dan berseri.
.
2. Bubbly Doll Serum - Serum untuk remaja menyegarkan kulit serta mencerahkan kulit.
.
3. Bubbly Doll Day Cream SPF35
- Diperkaya dengan vitamin untuk melindungi kulit dari sinaran UV dan membantu mencerahkan kulit.
.
4. Bubbly Doll Night Cream
- Krim mlam untuk melembap serta menyingkirkan kulit mati pada wajah.
.
#aurawhitebubblydollskincare
#aurawhitebubblydollskincaremurah #bubblydollskincaremurah #bubblydust #aurawhiteskinspaexclusivemurah #aurawhiteskinspa #baazarpaknil #bazaronline #kosmetikmurah #sayajualmurah #rizqiroses

Nak nampak Bergaya??STYLO?? Jom dapatkan tshirt dari @ay_tshirt
.
Size :xs-xxxl
Material: 100% cotton
.
Price: Rm25 (short sleeve) Rm30 (long sleeve)
.
๐Ÿ˜FREE POSTAGE [4&above] ๐Ÿ˜ FREE POMADE MAGNUM [5&above]
.
๐Ÿ“žws (0193743707/0199538262)for more detail
.
#aytshirt#customizetshirt#tshirtstyle#tshirtmurah#tshirtdesign#tshirtonline#tshirtprint#tshirtlover#tshirtdresses#hipster#club#sayajualmurah#sayajualtshirt#sayajualtshirtonline

๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„
Tarte Make Believe In Your Self Eye & Cheek Palette
-------------------
๐Ÿ’ฐRM25
๐Ÿ“ซEXCLUDE POSTAGE
-------------------
๐Ÿ“ฒWHATSAPP
FOR FAST RESPONE
๐Ÿ“ฅ+6013-4432805

#sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #makeupmurahsangat #makeupmurah #jualkosmeticmurah #kosmetikmurah

Nak nampak Bergaya??STYLO?? Jom dapatkan tshirt dari @ay_tshirt
.
Size :xs-xxxl
Material: 100% cotton
.
Price: Rm25 (short sleeve) Rm30 (long sleeve)
.
๐Ÿ˜FREE POSTAGE [4&above] ๐Ÿ˜ FREE POMADE MAGNUM [5&above]
.
๐Ÿ“žws (0193743707/0199538262)for more detail
.
#aytshirt#customizetshirt#tshirtstyle#tshirtmurah#tshirtdesign#tshirtonline#tshirtprint#tshirtlover#tshirtdresses#hipster#club#sayajualmurah#sayajualtshirt#sayajualtshirtonline

.
Hai Assalamualaikum lovelies๐Ÿ’—.
Bersempena dengan birthday leader kami, Kak Ain, pada bulan November ni, Team FL ada buat peraduan Buy And Win!!! Pemenang bertuah akan mendapat rantai emas uolls๐Ÿ˜ฑ๐ŸŽ†.
๐Ÿ“›Tarikh tutup: 30/11/2017๐Ÿ“›
.
โ˜‘Awak cuma kena beli salah satu daripada set Dyxy bulan November ni sama ada :
๐Ÿ”… hot crazy famous
๐Ÿ”… hot crazy wanted
๐Ÿ”… basic lady dyxy
๐Ÿ”… perfect lady
๐Ÿ”… beauty lady
๐Ÿ”… complete lady
โ˜‘Usai pembelian, nama awak akan automatically tersenarai dalam cabutan bertuah Team FL! Ya Allah peluang sekali seumur hidup ni! Jangan lepaskan peluang untuk join ya lovelies๐Ÿ˜˜. Stay pretty with DYXY COSMETICS ๐Ÿ’๐Ÿ’—๐ŸŒผ.
.
#dyxy_bynurfarizah #dyxymalaysia #dyxyviral #dyxymascara #dyxymurah #hot #crazy #famous #girls #wanted #viral #girls #dyxyorimurah #dyxyoriginalhq #dyxyviral #brushmurah #bccream #teamfl #teamaien #teamcantik #staypretty #igshoponline #igshopmalaysia #igshopmurah #sayajualmurah #trustedseller #trending #sangatberbaloi #geraipaknil #produkmalaysia #kosmetikhalal #kosmetikkorea

Hi guys !!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Happy online shopping. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•First come first serve. ALL READYSTOCKS !!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ NEW ARRIVAL EVERYDAY !!! Limited edition. High quality guyss. Grab them now !! ๐Ÿ‘š๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘”๐Ÿ‘—๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐ŸŽ’๐Ÿ‘๐Ÿ‘›๐Ÿ‘œ Mon-Sat
Fast delivery shop ๐Ÿ’จLets shopping. Follow igshop @istyle.co ๐Ÿ›๐Ÿ›’ Follow Shopee MY @istyle.co ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0183895330
๐Ÿ‘—#bajuistyle ๐Ÿ‘Ÿ#kasutistyle โŒš#jamistyle ๐ŸŽ’#begistyle #jammalaysia #jammurah #sayajualmurah #sayajualonline #istyle #jamfashion #begfashion #begmurah #begmalaysia #bajufashion #bajumalaysia #bajumurah #kasutfashion #kasutmurah #kasutmalaysia #cust_istyle

Nak nampak Bergaya??STYLO?? Jom dapatkan tshirt dari @republic.tshirt .
Size :xs-xxxl
Material: 100% cotton
.
Price: Rm25 (short sleeve) Rm30 (long sleeve)
.
๐Ÿ˜FREE POSTAGE [4&above] ๐Ÿ˜ FREE POMADE MAGNUM [5&above]
.
๐Ÿ“žws (0193743707)for more detail
.
#republictshirt#customizetshirt#tshirtstyle#tshirtmurah#tshirtdesign#tshirtonline#tshirtprint#tshirtlover#tshirtdresses#hipster#club#sayajualmurah#sayajualtshirt#sayajualtshirtonline

Nak nampak Bergaya??STYLO?? Jom dapatkan tshirt dari @republic.tshirt .
Size :xs-xxxl
Material: 100% cotton
.
Price: Rm25 (short sleeve) Rm30 (long sleeve)
.
๐Ÿ˜FREE POSTAGE [4&above] ๐Ÿ˜ FREE POMADE MAGNUM [5&above]
.
๐Ÿ“žws (0193743707)for more detail
.
#republictshirt#customizetshirt#tshirtstyle#tshirtmurah#tshirtdesign#tshirtonline#tshirtprint#tshirtlover#tshirtdresses#hipster#club#sayajualmurah#sayajualtshirt#sayajualtshirtonline

Nak nampak Bergaya??STYLO?? Jom dapatkan tshirt dari @republic.tshirt .
Size :xs-xxxl
Material: 100% cotton
.
Price: Rm25 (short sleeve) Rm30 (long sleeve)
.
๐Ÿ˜FREE POSTAGE [4&above] ๐Ÿ˜ FREE POMADE MAGNUM [5&above]
.
๐Ÿ“žws (0193743707)for more detail
.
#republictshirt#customizetshirt#tshirtstyle#tshirtmurah#tshirtdesign#tshirtonline#tshirtprint#tshirtlover#tshirtdresses#hipster#club#sayajualmurah#sayajualtshirt#sayajualtshirtonline

www.effatihah.com
.
JAMU YOUNG GOLD
.
๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐Ÿ’‰Memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi
๐Ÿ’‰Menegang,menganjal,memontok dan menambahkan size breast
๐Ÿ’‰Merawat luka dalaman.
๐Ÿ’‰Anak dara berumur 16 tahun dan keatas.
๐Ÿ’‰Mengatasi masalah payudara yg kendur.
๐Ÿ’‰Mengembalikan bentuk badan persis ANAK DARA.
๐Ÿ’‰Menghilangkan bau badan dan bau peluh
๐Ÿ’‰Menaikkan seri wajah.
GLOWING dan cerahkan kulit.
๐Ÿ’‰Mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V
๐Ÿ’‰Menghaluskan kulit wajah dan badan
๐Ÿ’‰Memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus
๐Ÿ’‰Herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan
.
๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š
.
CARA PENGGUNAAN
.
โ˜…Ambil 1 atau 2 bji setiap pagi sebelum sarapan untuk kesan penyerapan โ˜…Untuk ibu menyusu, permulaan makan 1biji dahulu, tambah kepada 2biji jika anda dah serasi dan selesa dengan jamu ni
โ˜…Maximum boleh makan 4biji dalam sehari, 2biji pagi dan 2biji malam,
amaran KERAS!!! jangan lebih daripada 4biji sehari
โ˜…Jarakkan pengambilan jika ada makan supplement lain (3-4jam) atau yang suka minum minuman berkafein (30min-1jam)
โ˜…Jika makan supplement detox atau yang ada bahan berfungsi sebagai detox pula jangan campur dengan JAMU, kalau nak makan JAMU juga habiskan supplement terlebih dahulu
โ˜…Banyakkan minum air
โ˜…JAMU ni tidak memanaskan badan
.
CARA PENGAMBILAN JAMU YOUNG GOLD MENGIKUT BENTUK BADAN:
๐Ÿ’ŽBadan yang berisi @ gemuk - satu jam sebelum makan
Badan kurus - satu jam lepas makan
๐Ÿ’ŽUntuk kekal bentuk badan ideal boleh maintain makan jamu young gold
.
๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š
.
Whatsapp dengan klik linj di bawah:
๐Ÿ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿ’Ž http://effatigah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’Ž htto://effatihah2.wasap.my
-010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyrn 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š #jamuyounggold#jamumontok#jamukekaldara#jamuyounggoldmurah#jamuyounggoldborong#jamuyounggoldmurahori#jamubudankampjng#jamumakdara#jamukurus#jamumakbidan#jsdfemininewash#basahankencur#igkosmetikmurah#bazarpaknil#effatihah#kosmetikmurahonline#sayajualmurah#

LOUIS VUITTON SUPREME DANUBE SHOULDER SLING BAG๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
HOT ITEM !! High quality 1.1 available now.๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ saya jual murah2 saja ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Ready stockโ€ผ๏ธ
.
.
#sayajualmurahmurah #baranghighquality #murmur #hyperbeast #tiadaobatkasitahu #barangvapemurah #superpadu #highquality #sayajualmurah #sayajualawakbeli #sayajualbag #supreme #gucci #lv #prada #versace #chanel

Adonia long top
โœ” dubai como crepe
โœ” two side pocket
โœ” bf & wuduk friendly
โœ” span di bahu

price : RM69 inc shipping
colour : sweety pink
whatsapp : 0133004103

#sayajualmurah #muslimahcantik #malaysia #muslimah

Most Popular Instagram Hashtags