[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualmiraclecmurah

MOST RECENT

FENOMENA SERBUK VITAMIN C PALING MURAHHHH !!!!! YANG PENTING HALAL & TIADA KESAN SAMPINGAN!!πŸ“πŸ…πŸ‡πŸŽπŸ‹πŸŠ
.
Semakin hari semakin cerah !
Jerawat dah kecut !
Resdung semakin kurang!
Parut makin pudar !
No more rambut gugur & senggugut !
Berat badan turun !
Rasa makin bertenaga . .
===============
MIRACLE'C WHITE
===============
🍊 Mencerahkan kulit .
πŸ‹ Melembabkan kulit
πŸ“ Merawat jerawat
πŸ‡ Menghilangkan jeragat
🍏 Mengawal penuaan pada wajah
πŸ… Memudarkan parut
🍊 Merawat kulit kusam & berminyak
πŸ‹ Menutup liang pori di wajah
πŸ“ Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
πŸ‡ Mengurangkan garis-garis halus pada wajah
🍏 Meratakan tona kulit
πŸ… Merawat kulit sensitif
πŸ“ Merawat kudis buta
🍊 Mengurangkan pigmentasi
πŸ‹ Melembutkan kulit
πŸ“ Menghasilkan kolagen untuk kulit
πŸ‡ Merawat alergi & resdung
πŸ… Merawat keguguran rambut
🍊 Mengurangkan kelemumur
πŸ‹ Melebatkan rambut
πŸ“ Mencegah masalah botak bagi lelaki
πŸ‡ Merawat demam & selesema
πŸ… Merawat siku & tumit merekah
🍊 Mencantikkan kuku
πŸ‹ Merawat miss v dan hilangkan keputihan
πŸ“ Menyihatkan gusi dan mata
🍏 Menghilangkan lesu
πŸ‡ Menguatkan antibodi
πŸ… Mengurangkan tekanan darah tinggi
🍊 Melancarkan saluran darah
πŸ‹ Mengawal kestabilan hormon
🍎 Mengurangkan risiko terkena barah
πŸ“ Mengurangkan berat badan
🍏 Memudahkan proses detoks
πŸ‡ Menyingkirkan toksin dalam ======================
PRODUK PELBAGAI GUNA!
======================
βœ” MINUM
βœ” KEMAM
βœ” MASKER
βœ” SCRUB
βœ” RENDAM
βœ” MANDI
.

WHATSAPP πŸ‘‰ 011-14947988

#miraclecmurah #miraclectermurah #miraclecpalingmurahmalaysia #miraclecshahalam #miraclecstore #miraclectermurahmalaysia #miraclectestimoni #miraclecmurahmalaysia #miraclecborong #sayajualmiraclecmurah #sayajual #sayajualmiraclectermurah #bazaarpaknil #ehehbazaar #vitamincpalingmurah #vitamincpalingmurahmalaysia #kosmetikmurah #tudungmurah #kosmetiktermurahmalaysia #penmerah #rotikaya #hlive #salemalaysia #surihatimrpilot #neelofa #ilofau #moodrepublik #viral #lawakkeder #lawakhangit

Jangan jeles tau tgk orang lain cantik2. Muka makeup cantik cantik. Kulit gebu gebu. Kulit licin bebas jerawat bebas jeragat bebas minyak dan kulit tak kusam... Sebab kita tak tahu berapa modal diorang habis untuk jd mcm tu kan... Ni haa sis bg cara yg mudah dan murah untuk dapatkan kulit yg sihat & kulit gebu gebas. Tak payah habis beribu ringgit pun tauπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» MIRACLE'C πŸ‡πŸŽπŸ…πŸ“πŸπŸ‹
1 botol : RM30SM/RM35SS (add postage rm7)
2 botol : RM60SM/RM60SS
FREE POSTAGE
.
.
COMBO JIMATπŸ’ƒπŸ»
4 botol : RM100SM/RM110SS
FREE POSTAGE
FREE GIFT
.
Berat : 30gm ( sebulan penggunaan )
.
WHATSAPP πŸ‘‰πŸ» 0124961150

Jom sama2 cantik!πŸ’• #miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

Jangan jeles tau tgk orang lain cantik2. Muka makeup cantik cantik. Kulit gebu gebu. Kulit licin bebas jerawat bebas jeragat bebas minyak dan kulit tak kusam... Sebab kita tak tahu berapa modal diorang habis untuk jd mcm tu kan... Ni haa sis bg cara yg mudah dan murah untuk dapatkan kulit yg sihat & kulit gebu gebas. Tak payah habis beribu ringgit pun tauπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» MIRACLE'C πŸ‡πŸŽπŸ…πŸ“πŸπŸ‹
1 botol : RM30SM/RM35SS (add postage rm7)
2 botol : RM60SM/RM60SS
FREE POSTAGE
.
.
COMBO JIMATπŸ’ƒπŸ»
4 botol : RM100SM/RM110SS
FREE POSTAGE
FREE GIFT

New😍😍
Berat : 30gm ( sebulan penggunaan )
.
WHATSAPP πŸ‘‰πŸ»+60174157234
Jom sama2 cantik!πŸ’• #miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

Ramai dok tanya sis miracle c ni apa? Kenapa serbuk vitamin C asli? Kandungannya apa?

OK meh sis terangkan cun2 punyaaa 😘 Miracle C ni merupakan vitamin C yang
merupakan 100% extract dari lemon dan orange. Langsung tiada campuran lain. Sebab tu la vitamin C asli sbb ianya pati atau extract dari buah.
Kalau yg bertanya miracle C ni ada kkm ke? Selamat ke? Jawapannya ye alhamdulillah dan in shaa Allah selamat. Miracle C tak perlukan kkm sebab tiada campuran lain dan hanya extract dari lemon dan orange. Dan jangan lah risau sebab miracle C ni lulus lab test tau dan utk pengetahuan walaupun sesuatu produk tu takp erlukan kkm namun sebelum dipasarkan ianya perlu ada kelulusan lab test. Ok tu je la dulu sekiann πŸ˜‰

Kalau ada nak tengokk usha2 nak tanya2 soalan ke or nak juga bukti miracle C ni lulus lab test meh la whatsapp sis +60174157234
Sure punya sis layannn hehehhehe 😍

Jom follow
@miracle.beauty_
@miracle.beauty_
@miracle.beauty_
@miracle.beauty_

#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah
#miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

Ramai dok tanya sis miracle c ni apa? Kenapa serbuk vitamin C asli? Kandungannya apa?

OK meh sis terangkan cun2 punyaaa 😘 Miracle C ni merupakan vitamin C yang
merupakan 100% extract dari lemon dan orange. Langsung tiada campuran lain. Sebab tu la vitamin C asli sbb ianya pati atau extract dari buah.
Kalau yg bertanya miracle C ni ada kkm ke? Selamat ke? Jawapannya ye alhamdulillah dan in shaa Allah selamat. Miracle C tak perlukan kkm sebab tiada campuran lain dan hanya extract dari lemon dan orange. Dan jangan lah risau sebab miracle C ni lulus lab test tau dan utk pengetahuan walaupun sesuatu produk tu takp erlukan kkm namun sebelum dipasarkan ianya perlu ada kelulusan lab test. Ok tu je la dulu sekiann πŸ˜‰

Kalau ada nak tengokk usha2 nak tanya2 soalan ke or nak juga bukti miracle C ni lulus lab test meh la whatsapp sis +60174157334
Sure punya sis layannn hehehhehe 😍
@miracle.beauty_

#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah
#miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

FENOMENA SERBUK VITAMIN C PALING MURAHHHH !!!!! YANG PENTING HALAL & TIADA KESAN SAMPINGAN!!πŸ“πŸ…πŸ‡πŸŽπŸ‹πŸŠ
.
Semakin hari semakin cerah !
Jerawat dah kecut !
Resdung semakin kurang!
Parut makin pudar !
No more rambut gugur & senggugut !
Berat badan turun !
Rasa makin bertenaga . .
===============
MIRACLE'C WHITE
===============
🍊 Mencerahkan kulit .
πŸ‹ Melembabkan kulit
πŸ“ Merawat jerawat
πŸ‡ Menghilangkan jeragat
🍏 Mengawal penuaan pada wajah
πŸ… Memudarkan parut
🍊 Merawat kulit kusam & berminyak
πŸ‹ Menutup liang pori di wajah
πŸ“ Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
πŸ‡ Mengurangkan garis-garis halus pada wajah
🍏 Meratakan tona kulit
πŸ… Merawat kulit sensitif
πŸ“ Merawat kudis buta
🍊 Mengurangkan pigmentasi
πŸ‹ Melembutkan kulit
πŸ“ Menghasilkan kolagen untuk kulit
πŸ‡ Merawat alergi & resdung
πŸ… Merawat keguguran rambut
🍊 Mengurangkan kelemumur
πŸ‹ Melebatkan rambut
πŸ“ Mencegah masalah botak bagi lelaki
πŸ‡ Merawat demam & selesema
πŸ… Merawat siku & tumit merekah
🍊 Mencantikkan kuku
πŸ‹ Merawat miss v dan hilangkan keputihan
πŸ“ Menyihatkan gusi dan mata
🍏 Menghilangkan lesu
πŸ‡ Menguatkan antibodi
πŸ… Mengurangkan tekanan darah tinggi
🍊 Melancarkan saluran darah
πŸ‹ Mengawal kestabilan hormon
🍎 Mengurangkan risiko terkena barah
πŸ“ Mengurangkan berat badan
🍏 Memudahkan proses detoks
πŸ‡ Menyingkirkan toksin dalam badan ======================
PRODUK PELBAGAI GUNA!
======================
βœ” MINUM
βœ” KEMAM
βœ” MASKER
βœ” SCRUB
βœ” RENDAM
βœ” MANDI
.
Berat : 30gm (sebulan)

1 = RM30SM/RM35SS
ADD POSTAGE RM7

2 = RM60SM/RM70SS
3 = RM80SM/RM90SS 🚚 FREE POSTAGE
πŸ‘©πŸ»β€βš•οΈFREE CONSULTATION
πŸ₯„FREE SUDU 🌈COMBO JIMAT !!
4 = RM100/RM110
🚚FREE POSTAGE πŸ‘©πŸ»β€βš•οΈFREE CONSULTATION
πŸ₯„FREE SUDU

www.wasap.my/60124961150 πŸ’•

#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

[[ FUNGSI MIRACLE'C WHITE ]] .

Meh sini sis nak bgitahu korang apa fungsi #miraclecwhite ni. Sebenarnya bnyak tau fungsi #miraclecwhite ni tapi sis bgitau sikit2 supaya korang tahu and faham pasal #miraclecwhite. Korang boleh guna macam2 dengan miracle c. Nak putih? Nak gebu? Nak flawless? Nak kurus? Nak rambut cantik? Nak kuku cantik? Nak gebu gebas? Nak hilangkan jerawat? Nak hilangkan keputihan? Semua boleh sayang2 sekalian 😍😍 haaa bnyak kan fungsi #miraclecwhite ni? Tapi sebenarnya bnyak lagi boleh buat dengan #miraclecwhite ni. Nak cantik nak sihat kena usaha tau. Jangan malas2 😘 korang boleh ws sis jugak kalau nak tahu lebih lanjut. MACAMANA CARA NAK GUNA MIRACLE C WHITE?? πŸ‹boleh campur dalam jus
πŸ‹boleh campur dengan air kosong
πŸ‹boleh buat masker dengan putih telur
πŸ‹boleh buat spray muka
πŸ‹boleh campur dalam lotion
πŸ‹boleh campur dengan pencuci muka korang πŸ‹DAN BANYAK LAGIII.
.
πŸ’•YANG PENTING KENA MINUM AIR KOSONG 3 LITRE SEHARI YE πŸ‘Œ
πŸ’•ELAKKAN MAKAN MAKANAN SEAFOOD
πŸ’•ELAKKAN MINUM MINUMAN BERKAFEIN.
.
Haaa meh ws sis meh 0124961150
.
1 botol RM30SM RM35SS
2 botol RM60SM RM70SS
4 botol RM100SM RM110 + FREE GIFT 🎁+ FREE EXCLUSIVE BOX

#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

Alhamdulillah dapat positif feedback dari customer yg consume miracle c ni 😍😘😘.
.
Nak kulit cantik kena lah rajin amal Miracle'C tau. Sape la tak nak cantik kan. Harga pun tak mahal Rm1 je untuk sehariπŸ™†πŸ» Makin di amal makin cantik kulit kita 😍
.
Tak perlu yg mahal2 pun. Minum air putih byk2. Tubuh sihat. Jerawat hilang. Jeragat hilang. Parut mkin pudar dan byk lg kelebihan2 miracle'C ni 🌷
.
.
MIRACLE'C πŸ‹πŸŽπŸ…πŸ’πŸ‡πŸ“
1 : RM30sm/RM35ss (add postage rm7)
2 : RM60sm/RM70ss
3 : RM80sm/RM90ss
FREE POSTAGE
.
NAK JIMAT??? Jom beli pakej niπŸ™ˆ
4 : RM100sm/RM110ss
FREE POSTAGE
FREE BOX
.
WHATSAPPπŸ“² 0124961150
.
THANK YOU FOR SHARING YOUR FEEDBACK πŸ’•
.
#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

MIRACLE'C πŸ‡πŸŽπŸ…πŸ“πŸπŸ‹
.
Miracle'C merupakan serbuk vitamin C asli yang berkesan untuk merawat kulit, mencantikkan kulit, menguatkan rambut dan kuku, menjaga kesihatan dalaman, menstabilkan hormon serta meningkatkan imuniti tubuh. Sesuai untuk kanak-kanak, lelaki & perempuan, wanita mengandung 3 bulan ke atas serta wanita yang sedang berpantang. Miracle'C diasaskan dalam bentuk serbuk seberat 25gram untuk penggunaan selama sebulan.

Lelaki perempuan sesuai amalkan.

WsπŸ‘‰πŸ»+60174157234

Jom follow
@miracle.beauty_
@miracle.beauty_
.

#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback#miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

Jangan jeles tau tgk orang lain cantik2. Muka makeup cantik cantik. Kulit gebu gebu. Kulit licin bebas jerawat bebas jeragat bebas minyak dan kulit tak kusam... Sebab kita tak tahu berapa modal diorang habis untuk jd mcm tu kan... Ni haa sis bg cara yg mudah dan murah untuk dapatkan kulit yg sihat & kulit gebu gebas. Tak payah habis beribu ringgit pun tauπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» MIRACLE'C πŸ‡πŸŽπŸ…πŸ“πŸπŸ‹
1 botol : RM30SM/RM35SS (add postage rm7)
2 botol : RM60SM/RM60SS
FREE POSTAGE
.
.
COMBO JIMATπŸ’ƒπŸ»
4 botol : RM100SM/RM110SS
FREE POSTAGE
FREE GIFT

New😍😍
Berat : 30gm ( sebulan penggunaan )
.
WHATSAPP πŸ‘‰πŸ»+60174157234
Jom sama2 cantik!πŸ’•
@miracle.beauty_

#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil
11/12

Ramai dok tanya sis miracle c ni apa? Kenapa serbuk vitamin C asli? Kandungannya apa?

OK meh sis terangkan cun2 punyaaa 😘 Miracle C ni merupakan vitamin C yang
merupakan 100% extract dari lemon dan orange. Langsung tiada campuran lain. Sebab tu la vitamin C asli sbb ianya pati atau extract dari buah.
Kalau yg bertanya miracle C ni ada kkm ke? Selamat ke? Jawapannya ye alhamdulillah dan in shaa Allah selamat. Miracle C tak perlukan kkm sebab tiada campuran lain dan hanya extract dari lemon dan orange. Dan jangan lah risau sebab miracle C ni lulus lab test tau dan utk pengetahuan walaupun sesuatu produk tu takp erlukan kkm namun sebelum dipasarkan ianya perlu ada kelulusan lab test. Ok tu je la dulu sekiann πŸ˜‰

Kalau ada nak tengokk usha2 nak tanya2 soalan ke or nak juga bukti miracle C ni lulus lab test meh la whatsapp sis +60174157334
Sure punya sis layannn hehehhehe 😍
@miracle.beauty_

#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah
#miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil
10/12

Jangan jeles tau tgk orang lain cantik2. Muka makeup cantik cantik. Kulit gebu gebu. Kulit licin bebas jerawat bebas jeragat bebas minyak dan kulit tak kusam... Sebab kita tak tahu berapa modal diorang habis untuk jd mcm tu kan... Ni haa sis bg cara yg mudah dan murah untuk dapatkan kulit yg sihat & kulit gebu gebas. Tak payah habis beribu ringgit pun tauπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» MIRACLE'C πŸ‡πŸŽπŸ…πŸ“πŸπŸ‹
1 botol : RM30SM/RM35SS (add postage rm7)
2 botol : RM60SM/RM60SS
FREE POSTAGE
.
.
COMBO JIMATπŸ’ƒπŸ»
4 botol : RM100SM/RM110SS
FREE POSTAGE
FREE GIFT

New😍😍
Berat : 30gm ( sebulan penggunaan )
.
WHATSAPP πŸ‘‰πŸ»+60174157234
Jom sama2 cantik!πŸ’• #miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

MIRACLE'C πŸ‡πŸŽπŸ…πŸ“πŸπŸ‹
.
Miracle'C merupakan serbuk vitamin C asli yang berkesan untuk merawat kulit, mencantikkan kulit, menguatkan rambut dan kuku, menjaga kesihatan dalaman, menstabilkan hormon serta meningkatkan imuniti tubuh. Sesuai untuk kanak-kanak, lelaki & perempuan, wanita mengandung 3 bulan ke atas serta wanita yang sedang berpantang. Miracle'C diasaskan dalam bentuk serbuk seberat 30gram untuk penggunaan selama sebulan.
.
Jom follow
@miracle.beauty_
@miracle.beauty_
.
Antara fungsi lain Miracle'C adalah :
🍊 Mencerahkan kulit
πŸ‹ Melembabkan kulit
πŸ“ Merawat jerawat
πŸ‡ Menghilangkan jeragat
🍏 Mengawal penuaan pada wajah
πŸ… Memudarkan parut
🍊 Merasat kulit kusam & berminyak
πŸ‹ Menutup liang pori di wajah
πŸ“ Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
πŸ‡ Mengurangkan garis-garis halus pada wajah
🍏 Meratakan tona kulit
πŸ… Merawat kulit sensitif
🍎 Merawat kudis buta
🍊 Mengurangkan pigmentasi
πŸ‹ Melembutkan kulit
πŸ“ Menghasilkan kolagen untum kulit
πŸ‡ Merawat alergi & resdung
πŸ… Merawat keguguran rambut
πŸ‹ Melembatkan rambut
πŸ“ Mencegah masalah botak bagu lelaki
πŸ‡ Merawat demam & selesema
πŸ… Merawat siku & tumit merekah
🍊 Mencantikkan kuku
πŸ“ Merawat kudis pada kanak2
πŸ‹ Merawat miss v dan hilangkan keputihan
πŸ“ Menyihatkan gusi dan mata
🍏 Menghilangkan lesu
πŸ‡ Menguatkan antibodi
πŸ… Mengurangkan tekanan darah tinggi
🍊 Melancarkan saluran darah
πŸ‹ Mengawal kestabilan hormon
🍎 Mengurangkan risiko terkena barah
πŸ“ Mengurangkan berat badan
🍏 Memudahkan proses detoks
πŸ‡ Menyingkirkan toksin dalam badan

#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

Ramai dok tanya sis miracle c ni apa? Kenapa serbuk vitamin C asli? Kandungannya apa?

OK meh sis terangkan cun2 punyaaa 😘 Miracle C ni merupakan vitamin C yang
merupakan 100% extract dari lemon dan orange. Langsung tiada campuran lain. Sebab tu la vitamin C asli sbb ianya pati atau extract dari buah.
Kalau yg bertanya miracle C ni ada kkm ke? Selamat ke? Jawapannya ye alhamdulillah dan in shaa Allah selamat. Miracle C tak perlukan kkm sebab tiada campuran lain dan hanya extract dari lemon dan orange. Dan jangan lah risau sebab miracle C ni lulus lab test tau dan utk pengetahuan walaupun sesuatu produk tu takp erlukan kkm namun sebelum dipasarkan ianya perlu ada kelulusan lab test. Ok tu je la dulu sekiann πŸ˜‰

Kalau ada nak tengokk usha2 nak tanya2 soalan ke or nak juga bukti miracle C ni lulus lab test meh la whatsapp sis +60174157334
Sure punya sis layannn hehehhehe 😍
@miracle.beauty_

#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah
#miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

Alhamdulillah dapat positif feedback dari customer yg consume miracle c ni 😍😘😘.
.
Nak kulit cantik kena lah rajin amal Miracle'C tau. Sape la tak nak cantik kan. Harga pun tak mahal Rm1 je untuk sehariπŸ™†πŸ» Makin di amal makin cantik kulit kita 😍
.
Tak perlu yg mahal2 pun. Minum air putih byk2. Tubuh sihat. Jerawat hilang. Jeragat hilang. Parut mkin pudar dan byk lg kelebihan2 miracle'C ni 🌷
.
.
MIRACLE'C πŸ‹πŸŽπŸ…πŸ’πŸ‡πŸ“ .
1 : RM30sm/RM35ss (add postage rm7)
2 : RM60sm/RM70ss
3 : RM80sm/RM90ss
FREE POSTAGE
.
NAK JIMAT??? Jom beli pakej niπŸ™ˆ
4 : RM100sm/RM110ss
FREE POSTAGE
FREE BOX
.
WHATSAPPπŸ“²+60174157234
.
.
Jom follow
@miracle.beauty_
@miracle.beauty_
.

THANK YOU FOR SHARING YOUR FEEDBACK πŸ’•
.
#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

Ramai dok tanya sis miracle c ni apa? Kenapa serbuk vitamin C asli? Kandungannya apa?

OK meh sis terangkan cun2 punyaaa 😘 Miracle C ni merupakan vitamin C yang
merupakan 100% extract dari lemon dan orange. Langsung tiada campuran lain. Sebab tu la vitamin C asli sbb ianya pati atau extract dari buah.
Kalau yg bertanya miracle C ni ada kkm ke? Selamat ke? Jawapannya ye alhamdulillah dan in shaa Allah selamat. Miracle C tak perlukan kkm sebab tiada campuran lain dan hanya extract dari lemon dan orange. Dan jangan lah risau sebab miracle C ni lulus lab test tau dan utk pengetahuan walaupun sesuatu produk tu takp erlukan kkm namun sebelum dipasarkan ianya perlu ada kelulusan lab test. Ok tu je la dulu sekiann πŸ˜‰

Kalau ada nak tengokk usha2 nak tanya2 soalan ke or nak juga bukti miracle C ni lulus lab test meh la whatsapp sis +60174157334
Sure punya sis layannn hehehhehe 😍
@miracle.beauty_

#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah
#miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

MIRACLE'C πŸ‡πŸŽπŸ…πŸ“πŸπŸ‹
.
Miracle'C merupakan serbuk vitamin C asli yang berkesan untuk merawat kulit, mencantikkan kulit, menguatkan rambut dan kuku, menjaga kesihatan dalaman, menstabilkan hormon serta meningkatkan imuniti tubuh. Sesuai untuk kanak-kanak, lelaki & perempuan, wanita mengandung 3 bulan ke atas serta wanita yang sedang berpantang. Miracle'C diasaskan dalam bentuk serbuk seberat 30gram untuk penggunaan selama sebulan.
.
Antara fungsi lain Miracle'C adalah :
🍊 Mencerahkan kulit
πŸ‹ Melembabkan kulit
πŸ“ Merawat jerawat
πŸ‡ Menghilangkan jeragat
🍏 Mengawal penuaan pada wajah
πŸ… Memudarkan parut
🍊 Merasat kulit kusam & berminyak
πŸ‹ Menutup liang pori di wajah
πŸ“ Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
πŸ‡ Mengurangkan garis-garis halus pada wajah
🍏 Meratakan tona kulit
πŸ… Merawat kulit sensitif
🍎 Merawat kudis buta
🍊 Mengurangkan pigmentasi
πŸ‹ Melembutkan kulit
πŸ“ Menghasilkan kolagen untum kulit
πŸ‡ Merawat alergi & resdung
πŸ… Merawat keguguran rambut
πŸ‹ Melembatkan rambut
πŸ“ Mencegah masalah botak bagu lelaki
πŸ‡ Merawat demam & selesema
πŸ… Merawat siku & tumit merekah
🍊 Mencantikkan kuku
πŸ“ Merawat kudis pada kanak2
πŸ‹ Merawat miss v dan hilangkan keputihan
πŸ“ Menyihatkan gusi dan mata
🍏 Menghilangkan lesu
πŸ‡ Menguatkan antibodi
πŸ… Mengurangkan tekanan darah tinggi
🍊 Melancarkan saluran darah
πŸ‹ Mengawal kestabilan hormon
🍎 Mengurangkan risiko terkena barah
πŸ“ Mengurangkan berat badan
🍏 Memudahkan proses detoks
πŸ‡ Menyingkirkan toksin dalam badan

Follow ig@miracle.beauty_

#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

Alhamdulillah dapat positif feedback dari customer yg consume miracle c ni 😍😘😘.
.
Nak kulit cantik kena lah rajin amal Miracle'C tau. Sape la tak nak cantik kan. Harga pun tak mahal Rm1 je untuk sehariπŸ™†πŸ» Makin di amal makin cantik kulit kita 😍
.
Tak perlu yg mahal2 pun. Minum air putih byk2. Tubuh sihat. Jerawat hilang. Jeragat hilang. Parut mkin pudar dan byk lg kelebihan2 miracle'C ni 🌷
.
.
MIRACLE'C πŸ‹πŸŽπŸ…πŸ’πŸ‡πŸ“ 1 : RM30sm/RM35ss (add postage rm7)
2 : RM60sm/RM70ss
3 : RM80sm/RM90ss
FREE POSTAGE
.
NAK JIMAT??? Jom beli pakej niπŸ™ˆ
4 : RM100sm/RM110ss
FREE POSTAGE
FREE BOX
.
WHATSAPPπŸ“²+60174157234
@miracle.beauty_
.
THANK YOU FOR SHARING YOUR FEEDBACK πŸ’•
.
#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

Alhamdulillah dapat positif feedback dari customer yg consume miracle c ni 😍😘😘.
.
Nak kulit cantik kena lah rajin amal Miracle'C tau. Sape la tak nak cantik kan. Harga pun tak mahal Rm1 je untuk sehariπŸ™†πŸ» Makin di amal makin cantik kulit kita 😍
.
Tak perlu yg mahal2 pun. Minum air putih byk2. Tubuh sihat. Jerawat hilang. Jeragat hilang. Parut mkin pudar dan byk lg kelebihan2 miracle'C ni 🌷
.
.
MIRACLE'C πŸ‹πŸŽπŸ…πŸ’πŸ‡πŸ“ 1 : RM30sm/RM35ss (add postage rm7)
2 : RM60sm/RM70ss
3 : RM80sm/RM90ss
FREE POSTAGE
.
NAK JIMAT??? Jom beli pakej niπŸ™ˆ
4 : RM100sm/RM110ss
FREE POSTAGE
FREE BOX
.
WHATSAPPπŸ“²+60174157234
@miracle.beauty_
.
THANK YOU FOR SHARING YOUR FEEDBACK πŸ’•
.
#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback #miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil

MIRACLE'C πŸ‡πŸŽπŸ…πŸ“πŸπŸ‹
.
Miracle'C merupakan serbuk vitamin C asli yang berkesan untuk merawat kulit, mencantikkan kulit, menguatkan rambut dan kuku, menjaga kesihatan dalaman, menstabilkan hormon serta meningkatkan imuniti tubuh. Sesuai untuk kanak-kanak, lelaki & perempuan, wanita mengandung 3 bulan ke atas serta wanita yang sedang berpantang. Miracle'C diasaskan dalam bentuk serbuk seberat 25gram untuk penggunaan selama sebulan.

Lelaki perempuan sesuai amalkan.

WsπŸ‘‰πŸ»+60174157234
@miracle.beauty_

#miraclecwhite #miraclec #miraclecwhitemurah #miraclecmurah
#miraclectermurah #miraclecwhitefeedback#miraclecfeedback
#customerfeedback #vitaminc
#skincare #slimming #serbukvitaminc #purevitaminc #vitamincmurah #tipsmiraclecwhite #tipsmiraclec
#sayajual #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecmurah #jualmurah
#bazaarpaknil
@miracle.beauty_

Most Popular Instagram Hashtags