[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualminyakargan

9607 posts

TOP POSTS

Korang nakkan kulit muka yang moist n flawless tapi taknak gunakan produk yang ada chemicals? Boleh try pure argan oil daripada @arganoil_malaysia ni.
.
.
Argan oil dah terkenal dalam bidang kecantikan tau! Lelaki perempuan boleh guna ๐Ÿ˜‰ Selain apply kat kulit muka, boleh jugak apply kat rambut, kuku dll! Boleh dikatakan satu badan laa boleh apply ๐Ÿ˜
.
.
Taknak cakap panjang2, korang boleh survey sendiri laa kat ig @arganoil_malaysia @arganoil_malaysia @arganoil_malaysia ๐Ÿ˜‰
.
#sayajualarganoil #ArganOil #jerawat #parut #arganoilmalaysia #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #giftreview #giftreviewans #giftreviewmalaysia

Nak nampak berseri seperti bunga Ros yang mekar dan setenang bau Ros yang memikat jiwa? Jom! Cuba minyak Rose kami yang diimport khas dari Isparta, Turki. Sebelum nak guna hadam dulu manfaatnya. Yang dah guna, alhamdulilah sangat suka. - ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
-
-
Manfaat "Queen Of Oil :- ๐ŸŒน Baunya yang harum dijadikan terapi untuk membantu mendapatkan ketenangan, mengurangkan stress dan membantu mendapatkan tidur yang lena. ๐ŸŒน Digunakan sebagai ramuan rawatan kecantikan sejak beribu tahun. ๐ŸŒน Dapat membantu mengecutkan jerawat. ๐ŸŒน Sebagai pelembab muka yang bagus dipakai sebelum tidur. ๐ŸŒน Membantu membaiki tekstur kulit
-

Dengan RM69/botol, banyak manfaat yang anda perolehi. Minyak ros dapat membantu memperbaiki tekstur kulit dan baunya yang harum boleh dijadikan sebagai aromaterapi kepada diri. Rasa tenang dan segar akan diperolehi dengan hanya beberapa titis sapuan ke atas kulit.
#minyakarganbyhanneas #minyakrosbyhanneas #sayajual #sayajualminyakargan #sayajualminyakrose

Alhamdulillah, tak sia2 ciksu duk promote argan & rose oil by.hanneas ni. Syukur dapat reward stokis cemerlang dari pengedar kak zilla @jln_ibrahim.by.hanneas . Seronok tak terkira rasa hati ini bukan sebab dapat reward, tapi terharu sangat bila ada yang nampak usaha & kegigihan kita.

Walaupun pada asalnya join by.hanneas ni hanyalah suka2. Rasa makin bersemangat & berkobar2 nak lebih serius pada masa akan datang, insyaAllah. Ada yang berminat nak jadi dropship @ agen. Boleh whatsapp ciksu 013-9279742.

#sayajualminyakargan #minyakargan #arganoilmalaysia #arganoilmorroco #kulitcantik #essentialoils #stokis #sunburn #organicoil #cantiksemulajadi #arganoilpure #arganoilkelantan #rawatpanau #agenarganoilkotabharu #naturalbeauty #rawatmuka #cantiktanpakimia #rawatkulit #masalahkulitkepala #rawatjerawat #rawatkulitkering #lebatkanbulumata #masalahtumitmerekah #masalahrambut #eczema #bazar #bazarpaknil #byhanneasagents

Lalla Nour Argan Oil - 100% Pure & Organic adalah jawapan untuk segala masalah keperluan kulit dan rambut anda. Kaya dengan vitamin E dan Fatty acids, Lalla Nour Argan Oil membaiki rambut rosak/gugur/gatal dan kulit kering/berminyak/eczema. Mudah meresap dan tidak berminyak. Natural dan asli, ianya selamat digunakan untuk semua orang. Katakan selamat tinggal kepada segala produk rambut dan rawatan kulit anda yang mengandungi pelbagai bahan pengawet, pewangi dan pelarut sintetik yang bahaya. Cuba lah Lalla Nour Pure Argan Oil hari ini dengan harga hanya ๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 60ml RM70 ๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50 ๐Ÿ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50 ๐Ÿ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50 COMBO SET PROMO ๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 60ml + Rhassoul Clay 200g RM110 ๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 60ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM150 Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak.
DM @ Whatsapp admin 0192806249 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

PERTAMA KALI DENGAR TENTANG MINYAK ARGAN?
=============
#SBTips hari ni kita nak kongsi kan apa kelebihan #minyakargan
#sayajualminyakargan ๐Ÿ˜Ž
=============
Fungsi #minyakarganiflawless :
๐Ÿ’–Melembabkan kulit serta Menghilangkan kulit kering dan pecah-pecah
๐Ÿ’–Mengurangkan kedutan dan Melambatkan proses penuaan
๐Ÿ’–Sesuai dengan kulit sensitif
๐Ÿ’–Mencegah kerosakan akibat dari radikal bebas
๐Ÿ’–Mengurangkan penampilan garis-garis kedutan dan tamda-tanda penuaan kulit pra-matang ๐Ÿ’–Mencerahka kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
๐Ÿ’–Membaiki kulit yang rosak, kulit menjadi licin, anjal dan bebas daripada minyak
๐Ÿ’–Menghaluskan dan memlerbaiki struktur kulit kering๐Ÿ’–Melindungi dan mempercepatkan pertumbuhan sel-sel kulit baru
๐Ÿ’–Membantu menghilangkan parut, jerawat dan bintik hitam

Ramai artis - artis hollywood kini menggunakan argan oil sebagai sebahagian dari rutin harian penjagaan kecantikan mereka!!
.
Cara penggunaan:
Kulit: Gunakan 2-3 titik minyak argan dan sapukan ke muka atau mana-mana bahagian kulit dan jadikan sebagai rutin harian. Sangat sesuai jika diamalkan sebagai pelembap muka.
Rambut: Untuk rambut yang kering dan rosak, sapu sedikit minyak ke atas rambut, bermula dari akar ke hujung rambut. Biar selama 30 minit dan kemudian syampu. Untuk rambut rosak teruk, biarkan semalaman.
Kulit kepala rosak: Titiskan minyak argan di hujung jari dan urut kepala perlahan-lahan sehingga meresap ke dalam kulit kepala. Jadikan rutin harian.
Beli dari kami sekarang dan alami sendiri keajaibannya!
Kulit bertambah sihat, jerawat hilang dan rambut sihat bersinar!

#etherealsproducts
#arganmalaysia
#arganoilmalaysia
#sayajualminyakargan
#minyakargan
#minyakarganmalaysia

Awesome kn feedback ni.. Baru pakai seminggu dh nmpk parut makin pudar.... ALHAMDULILLAH.... Jom cube argan oil lallanour.. Selamat dh berkesan.. LULUS KKM yer jgn risau..100% natural product.. No chemical..
๐Ÿ‘‰Cod area klang/shah alam sek 7/kl sentral ๐Ÿ‘‰Whatsapp wawa 0176543825

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan#lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker#rosewater #airmawar #sayajualrosewater #organicmalaysia #facialcare #facialscrub#testimonicustomer #testimonilallanour #lallanourtestimoni

Fuh maintain aja mommy walaupun dah anak dua. Terima kasih Lalla Nour Pure Argan Oil

PRICE LIST
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
๐Ÿ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
๐Ÿ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah Sarawak

Order melalui Shopee untuk dapatkan Free shipping: www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater #organicmalaysia #facialcare

MOST RECENT

#rhassoulclay
Cuti2 jom kita home spa di rumah.. Bersihkan dan segarkan muka dgn Rhassoul Clay setelah smnggu penat bekerja/ belajar dgn cuaca panas terik, debu2 kt luar melekat buat muka rasa tak selesa, kulit pun rasa kusam dan kering.. Tapi setelah guna combo set Rhassoul clay dan Argan Oil lallanour anda pasti akan rasa kelainan pada kulit anda!! .
.
Semua nya anda blh dptkan di @lalalola_boutique ๐Ÿ˜€
.
#arganmurah #arganoilpure #sayajualrosewater #sayajualarganoil #sayajualminyakargan #minyakarganmalaysia #minyakarganmurah #minyakargan #lallanour #lallanourlovers#rhassoulclay

PERTAMA KALI DENGAR TENTANG MINYAK ARGAN?
=============
#SBTips hari ni kita nak kongsi kan apa kelebihan #minyakargan
#sayajualminyakargan ๐Ÿ˜Ž
=============
Fungsi:
๐Ÿ’–Melembabkan kulitMenghilangkan kulit kering dan pecah-pecah
๐Ÿ’–Mengurangkan kedutanMelambatkan proses penuaan
๐Ÿ’–Sesuai dengan kulit sensitif
๐Ÿ’–Mencegah kerosakan akibat dari radikal bebas
๐Ÿ’–Mengurangkan penampilan garis-garis kedutan dan tamda-tanda penuaan kulit pra-matang ๐Ÿ’–Mencerahka kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
๐Ÿ’–Menyuburkan kulit
๐Ÿ’–Membaiki kulit yang rosak, kulit menjadi licin, anjal dan bebas daripada minyak
๐Ÿ’–Menghaluskan dan memlerbaiki struktur kulit kering๐Ÿ’–Melindungi dan mempercepatkan pertumbuhan sel-sel kulit baru
๐Ÿ’–Membantu menghilangkan parut, jerawat dan bintik hitam

@Regranned from @adiakmal - Cara menggunakan Argan Oil @by.hanneas
Untuk kesan yang lebih baik, digalakkan untuk menggunakan minyak argan ni sebelum tidur. Kesan dia boleh dirasai seawal 1 minggu. Kulit muka lebih lembut, moist, tona kulit sekata, pori mengecil, jerawat kecut, parut jerawat/jeragat pudar, blackhead/whitehead pun keluar sendri tau, mengeluarkan sel kulit mati sekaligus menjadikan wajah lebih berseri2. Harga rm49 exc.postage tahan lebih 2,3 bulan bergantung kepada penggunaan. Meh whatsapp ciksu, 013-9279742.

#sayajualminyakargan #minyakargan #arganoilmalaysia #arganoilmorroco #kulitcantik #essentialoils #stokis #sunburn #organicoil #cantiksemulajadi #arganoilpure #arganoilkelantan #rawatpanau #agenarganoilkotabharu #naturalbeauty #rawatmuka #cantiktanpakimia #rawatkulit #masalahkulitkepala #rawatjerawat #rawatkulitkering #lebatkanbulumata #masalahtumitmerekah #masalahrambut #eczema #bazar #bazarpaknil #byhanneasagents

Alhamdulillah, tak sia2 ciksu duk promote argan & rose oil by.hanneas ni. Syukur dapat reward stokis cemerlang dari pengedar kak zilla @jln_ibrahim.by.hanneas . Seronok tak terkira rasa hati ini bukan sebab dapat reward, tapi terharu sangat bila ada yang nampak usaha & kegigihan kita.

Walaupun pada asalnya join by.hanneas ni hanyalah suka2. Rasa makin bersemangat & berkobar2 nak lebih serius pada masa akan datang, insyaAllah. Ada yang berminat nak jadi dropship @ agen. Boleh whatsapp ciksu 013-9279742.

#sayajualminyakargan #minyakargan #arganoilmalaysia #arganoilmorroco #kulitcantik #essentialoils #stokis #sunburn #organicoil #cantiksemulajadi #arganoilpure #arganoilkelantan #rawatpanau #agenarganoilkotabharu #naturalbeauty #rawatmuka #cantiktanpakimia #rawatkulit #masalahkulitkepala #rawatjerawat #rawatkulitkering #lebatkanbulumata #masalahtumitmerekah #masalahrambut #eczema #bazar #bazarpaknil #byhanneasagents

"Rambut gugur dah berkurang!" Lalla Nour Pure Argan Oil. Produk dari morocco, 100% semulajadi, tulen dan organik. Tiada campuran bahan kimia. Efektif, serbaguna dan selamat untuk semua

PRICE LIST
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
๐Ÿ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
๐Ÿ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping untuk pembelian melalui app Shopee atau laman web Shopee: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

"Rambut gugur dah berkurang!" Lalla Nour Pure Argan Oil. Produk dari morocco, 100% semulajadi, tulen dan organik. Tiada campuran bahan kimia. Efektif, serbaguna dan selamat untuk semua

PRICE LIST
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
๐Ÿ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
๐Ÿ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping untuk pembelian melalui app Shopee atau laman web Shopee: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Rhassoul clay ialah sejenis tanah liat yg kaya dengan mineral utk menyerap kotoran, blackheads, toksin dby ari kulit rambut & muka. Digunakan sebagai hair/face masker & facial scrub.

Ramuan: 100% Moroccan Rhassoul Clay.

Fungsi: โœ” Menyingkirkan blackheads & whiteheads.
โœ” Mengecilkan liang-liang pori.
โœ” Membuang minyak yg berlebihan di muka tanpa mengeringkan kulit.
โœ” Membuang sel-sel kulit mati & seterusnya akan membuatkan kulit kelihatan lembut di permukaan.
โœ” Membersihkan kulit secara mendalam (terutamanya bagi mereka yg gemar memakai makeup. Sekiranya makeup tersebut tidak dicuci dgn betul, ia akan mengusamkan kulit wajah. Clay mask bertindak dgn menarik semua kotoran yg berada di bawah kulit).
โœ” Detoks toksin di bahagian muka (clay mask adalah cas negatif, manakala toksin adalah cas positif. Rhassoul clay bertindak dgn menarik & menyingkirkan toksin yg berada di permukaan kulit).
โœ” Sesuai digunakan utk semua jenis kulit. .
.
.
#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan

Sis ada lagi tak yg FREE tu? .
Kat butik2 pun ada lagi tak FREE tu? .
Jawapan: ADA
.
Bila abis promosi FREE tu? .
Jawapan: Tak tau. Tunggu bos bgtau. Sementara ada baik korg laju2 gi dptkn FREE tu. .
Kat JB katne nk dptkan, sbb takmo byr postage? .
Jawapan: @gedung.glam @gedung.glam @gedung.glam
Ala katne tu? .
Jawapan: Sederet Kamdar BBU. .
Ok hope it helps! ๐Ÿ’‹
.
#makmertuaorgmorocco #malaysianmoroccan #malaysia #morocco #arganoil #arganoilmurah #arganoiloriginal #arganoilmalaysia #arganoiluntukmuka #minyakarganmalaysia #minyakarganori #sayajualminyakargan #sayajual #siscuba #minyakarganpalingbest #sweralover #miniswera #cantik #swerapurestarganoil #skincare #beautiful #beautytips #muamalaysia #uthm #makeupartistmalaysia #RedVelvetDrama #organics #natural #skincaretips #nakcantik

Umum sudah mengetahui bahawa Argan Oil lah rahsia kejelitaan para wanita maghribi. Tapi siapa tahu mereka dapat inspirasi tersebut dari mana? Kambing! Dulu pokok argan yang tumbuh liar ini hanyalah pokok yang tiada manfaat melainkan untuk kambing. Rupanya macam pokok zaitun tapi buahnya tak boleh dimakan. Yang makan buahnya hanyalah kambing. Tapi bijinya tak dihadam oleh kambing, lalu mereka mengutipnya untuk diperah menjadi minyak. Cuba punya cuba, rupanya sangat baik untuk kulit mereka. Lantas terbuka rahsia minyak argan

PRICE LIST
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
๐Ÿ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
๐Ÿ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping untuk pembelian melalui app Shopee atau laman web Shopee ini: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Umum sudah mengetahui bahawa Argan Oil lah rahsia kejelitaan para wanita maghribi. Tapi siapa tahu mereka dapat inspirasi tersebut dari mana? Kambing! Dulu pokok argan yang tumbuh liar ini hanyalah pokok yang tiada manfaat melainkan untuk kambing. Rupanya macam pokok zaitun tapi buahnya tak boleh dimakan. Yang makan buahnya hanyalah kambing. Tapi bijinya tak dihadam oleh kambing, lalu mereka mengutipnya untuk diperah menjadi minyak. Cuba punya cuba, rupanya sangat baik untuk kulit mereka. Lantas terbuka rahsia minyak argan

PRICE LIST
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
๐Ÿ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
๐Ÿ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
๐Ÿ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping untuk pembelian melalui app Shopee atau laman web Shopee ini: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Walaupun ciksu keje kat hospital, senang nak dapat ubat semua tapi ciksu jenis yang suka ikhtiar guna bahan organik yang bebas kimia & selamat untuk jangka masa panjang. Sama dengan salah sorang customer minyak argan by.hanneas ni bila sapu argan oil kesan dia lebih cepat berbanding ubat hospital yang biasanya mengandungi kandungan steroid yang tinggi. Kita ikhtiar, selebihnya bergantung pada Allah untuk menyembuhkannya. Whatsapp ciksu berminat 013-9279742.

#sayajualminyakargan #minyakargan #arganoilmalaysia #arganoilmorroco #kulitcantik #essentialoils #stokis #sunburn #organicoil #cantiksemulajadi #arganoilpure #arganoilkelantan #rawatpanau #agenarganoilkotabharu #naturalbeauty #rawatmuka #cantiktanpakimia #rawatkulit #masalahkulitkepala #rawatjerawat #rawatkulitkering #lebatkanbulumata #masalahtumitmerekah #masalahrambut #eczema #bazar #bazarpaknil #byhanneasagents

KENAPA NAK TAKUT DENGAN MINYAK?
.
Minyak lain mungkin yesss..kita takut dia akan menyumbat pori dan menyebabkan masalah jerawat kan?
.
Tapi argan oil ni tidak menyumbat pori. Memadai pakai 2-3 titik saja sudah cukup untuk cover satu muka.
.
Argan oil tidak menyumbat pori kerana ia memiliki level comedogenic 0 atau dalam erti kata lain non-comedogenic dan mempunyai antioksidan yang tinggi.
.
Kalau nak cuba boleh klik link wassap di bio okay. Rm57 je termasuk pos ke semenanjung dan Rm60 sabah sarawak.
.
#sayajualminyakargan #arganoiltanahmerah #arganoilkelantan #baazarpaknil #cantiktanpakimia #terapiinstagram #cantiksemulajadi #sayajual #byhanneasagents #ajimaura #arganoilmurah #arganoil #parut #jerawat #ubatjerawat #ubatparut #produkkecantikan #makeupremover #kulitkering #antikelemumur #sunblock #masalahrambut #rawatkulit #kulitkusam #muamalaysia #kulitsihat #cantikluardalam #jerawat #testimonibyhanneas

Most Popular Instagram Hashtags