#sayajualminyakargan

MOST RECENT

Our lightweight deeply moisturizing pure argan oil. All pure and natural with no mixture of any sort. Have a great weekend!

Available in:
10ml for RM35
30ml for RM80
Postage WM/RM7 and EM/RM11

DM or whatsapp us at +6011-20716002

#arganoil #arganoilmalaysia #sayajualarganoil #arganoilsingapore #argansoap #sabunargan #cinnamonsoap #minyakargan #naturalsoap #homemadesoap #handmadesoap #organicsoap #sabunmandi #sayajualminyakargan #minyakarganmalaysia #absoluteargan #naturalskincare #jerawat #eczema #kulitkering #handmadewithlove #soapmaking #coldprocesssoap #bodycare
#skincareaddict #naturalbeauty

Minyak argan Lalla Nour adalah minyak argan asli tanpa bahan campuran lain. 100% minyak argan asli yang berwarna kekuningan dan dibotolkan dalam botol kaca gelap untuk menjaga kualiti minyak ini
PRICE LIST 👉 Pure Argan Oil 100ml RM80
👉 Pure Argan Oil 30ml RM50
👉 Rhassoul Clay 200g RM50
👉 Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET 👉 Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
👉 Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

DM @ Whatsapp admin di 0192806249 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Ammar Kata minyak argan ni bagus sebab parut kat dahi dah makin tak nampak.. 😎😎😎😎
..
Tak payah suruh pun dia dah tau nak buat apa sebelum tido. Dap2 dulu..
..
Kalau anda berminat nak cuba Argan Oil NurDelaila dan Argan Beauty Soap, boleh PM ya..
..
Dari bayi, hinggalah warga emas. Semua boleh pakai. Kita dulukan GO GREEN PRODUCT dalam kehidupan harian kita..
...
010 355 9980 Kak Z
..
#teamjutawanargan
#nurdelailaargan #minyakargan #minyakarganmalaysia #emas #minyak #argan #arganoil #cikgu #bazaarpaknil #pahang #sayajualargan #kedah #terengganu #selangor #temerloh #sgpetani #jerawat #botak #sayajualminyakargan #swapreviewmalaysia #arganoilmalaysia #bazaar #bandarsaujanaputra #subangjaya #sayajualarganoil #semulajadi #pasarmalam #kedaijamu #gugur

Kandungan minyak argan yang banyak asid lemak dapat membantu memperbaiki kulit anda dan juga akan mewujudkan satu lapisan perlindungan kecil yang akan melindungi sel-sel kulit anda daripada sinaran UV dan bahan tercemar yang lain dalam alam sekitar. Selamat berbuka! #absoluteargan

#arganoil #arganoilmalaysia #sayajualarganoil #argansoap #sabunargan #cinnamonsoap #minyakargan #naturalsoap #homemadesoap #handmadesoap #organicsoap #essentialoils #skincareroutine #sayajualminyakargan #minyakarganmalaysia #absoluteargan #naturalskincare #jerawat #eczema #kulitkering #handmadewithlove #soapmaking #coldprocesssoap #bodycare

ManniQueen Argan Oil Elixir (50 ml) RM68
POS (RM7 SM/RM10 SS
.
Whatsapp/Telegram kami di 📲012- 260 3689 .
Keistimewaan ManniQueen Argan Oil Elixir
✨Meresap dengan pantas tanpa kesan berminyak
✨Tekstur yang pekat dari serum-serum lain
✨Tiada kesan melekit
✨Bau wangi
✨Formula dari Jepun tapi 100% buatan Malaysia
✨Kelulusan KKM (NOT161101641K)
✨Tinggi kandungan vitamin C & E dan omega 6 & 9
✨Boleh digunakan pada kulit (muka & badan) serta rambut
✨Melebat dan menyihatkan rambut
✨Mencantikkan kulit
✨Melegakan gatal-gatal di badan
✨Sebagai makeup primer (alas solekan supaya tahan lama) .
Cara Penggunaan ManniQueen Argan Oil Elixir
✨Sapu pada rambut setiap malam dan bilas selepas bangun tidur.
✨Urut perlahan pada wajah sebelum bersolek.
✨Gunakan sebagai pelembap jika anda tidak bersolek. .
DM/Whatsapp/Telegram kami di
. 📲012 260 3689 .
#ezatybeaute #minyakargan #minyakarganmanniqueen #arganoil #arganoilmalaysia #arganoilmanniqueen #arganoilmurah #arganoiloriginal #arganoilmurahoriginal #arganoilmurah #sayajual #sayajualminyakargan #sayajualarganoil #argan #arganoilmanniqueenoriginal #minyakarganmanniqueenoriginal #minyakarganmanniqueenmurah #sayajualarganoilmanniqueen #manniqueen #mannequin #arganoilmannequin #minyakarganmannequin #manniqueenarganoil #mannequinarganoil

Salam ramadhan. Diam tak diam dah seminggu berpuasa..
..
Kak Z ni kerja ngan Chemical Trading Company from German..
..
Jadi memang faham sangat betapa besar nya pengaruh chemicals dalam kehidupan harian kita..
..
Tapi, kalau kita boleh membuat pilihan kepada GO GREEN PRODUCT, itu lebih baik kan. Macam Argan Oil NurDelaila ni..
---------------------------------------
ORGANIK V/S KIMIA

Anda yakin anda gunakan produk bebas merkuri?

Apa merkuri?

Sejenis bahan kimia yang digunakan dalam produk kosmetik..
Kesannya...memang pantas..mudah menyerap pada kulit dan boleh membuat kulit cerah, bebas jerawat dalam masa yang singkat.

Namun adakah anda tahu..
Merkuri sangat bahaya dan boleh menyebabkan kanser?

Malah mampu membunuh janin dalam kandungan..?? Malah boleh mengundang maut.. Adakah kita pasti produk yang kita gunakan bebas merkuri??? Anda Pilih... ORGANIC v/s KIMIA..??? Pilihan saya pasti Argan Oil yang bebas sebarang kimia.. ✔100% diperbuat daripada biji Argan yang diimport dari Morrocco ✔Tanpa sebarang campuran
✔Tiada pewangi tambahan
Kesannya???? Sangat mengagumkan.. Jom... @kulit tanpa minyak
@bebas parut dan jerawat
@Anti-oksida
@Menegang dan melembutkan kulit
@melebatkan dan menghalang keguguran rambut.. Dapatka botol pertama hari ini.. Yang dah guna.. Tak berhenti repeat order.. Anda bila lagi?? PM "SAYA NAK!" PM "SAYA NAK!" PM "SAYA NAK!" PM "SAYA NAK!" PM "SAYA NAK!" -------------------------------------- PM "SAYA NAK!" PM "SAYA NAK!" PM "SAYA NAK!" Whatsapp 010 355 9980 Kak Z

#nurdelailaargan #minyakargan #minyakarganmalaysia #emas #minyak #argan #arganoil #cikgu #bazaarpaknil #pahang #sayajualargan #kedah #terengganu #selangor #temerloh #sgpetani #jerawat #botak #sayajualminyakargan #swapreviewmalaysia #arganoilmalaysia #bazaar #bandarsaujanaputra #subangjaya #sayajualarganoil #semulajadi #pasarmalam #kedaijamu #gugur

Minyak argan Lalla Nour adalah minyak argan asli tanpa bahan campuran lain. 100% minyak argan asli yang berwarna kekuningan dan dibotolkan dalam botol kaca gelap untuk menjaga kualiti minyak ini
PRICE LIST 👉 Pure Argan Oil 100ml RM80
👉 Pure Argan Oil 30ml RM50
👉 Rhassoul Clay 200g RM50
👉 Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET 👉 Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
👉 Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah&Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour
DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Minyak argan Lalla Nour adalah minyak argan asli tanpa bahan campuran lain. 100% minyak argan asli yang berwarna kekuningan dan dibotolkan dalam botol kaca gelap untuk menjaga kualiti minyak ini
PRICE LIST 👉 Pure Argan Oil 100ml RM80
👉 Pure Argan Oil 30ml RM50
👉 Rhassoul Clay 200g RM50
👉 Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET 👉 Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
👉 Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah&Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour
DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Pure argan oil by Absolute Argan. Among the benefits of pure argan oil: reduces the appearance of fine lines and wrinkles. Balances and evens out skin tone. A perfect gift to someone you love and care too. #absoluteargan

#arganoil #arganoilmalaysia #sayajualarganoil #argansoap #sabunargan #cinnamonsoap #minyakargan #naturalsoap #homemadesoap #handmadesoap #organicsoap #essentialoils #skincareroutine #sayajualminyakargan #minyakarganmalaysia #absoluteargan #naturalskincare #jerawat #eczema #kulitkering #handmadewithlove #soapmaking #coldprocesssoap #bodycare

Bismillahirrahmanirrahim..
..
Tak mudah menjadi seorang ibu. Tempoh mengandung 9 bulan 10 hari yang penuh dengan dengan pelbagai cabaran....
..
Lebih parah lagi bila kulit perut mula pecah2.. stretch mark memang menjadi igauan ngeri buat para ibu...
..
Tetapi demi mendapat kan sesuatu yang kita ingini, mesti ada yang harus kita korbankan...
NO PAIN, NO GAIN..
..
Tahukah anda kita boleh mencegah atau mengurangkan kesan stretch mark ni????Inshaa Alla Argan Oil NurDelaila boleh membantu..
..
PM KAK Z 010 355 9980
........................................... Strech Mark atau perut berakar adalah garis-garis yang mempunyai warna merah yang wujud di kulit.Ia terjadi apabila kulit merenggang yang biasa dialami oleh ibu-ibu mengandung bermula seawal 4 bulan kandungan.Walaupun tidak merbahaya jika tidak dielakkan atau diatasi lama kelamaan akan bertukar menjadi parut yang kekal dan buruk.

Beberapa langkah untuk mengatasi masalah ini.

1) Minum banyak air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari supaya kulit lebih elastik
2)Mengambil makanan yang sihat yang mengandungi banyak vitamin seperti A ,C dan E 3) jangan menggaru kepada kesan strech mark kerana akan bertambah teruk
4)Menggunakan argan Oil setiap malam dan disapu kepada perut supaya membantu keanjalan serta mengelakkan kesan parut dari kekal

Mengapa Argan Oil nurdelaila?? 🌻Argan Oil nurdelaila Adalah 100% Organik tanpa sebarang campuran dan pewangi. 🌻Selamat untuk ibu dan bayi dalam kandungan 🌻Sangat berkesan bagi mengelakkan strech mark dan merawat parut..
..
#teamjutawanargan
#nurdelailaargan #minyakargan #minyakarganmalaysia #emas #minyak #argan #arganoil #cikgu #bazaarpaknil #pahang #sayajualargan #kedah #terengganu #selangor #temerloh #sgpetani #jerawat #botak #sayajualminyakargan #swapreviewmalaysia #arganoilmalaysia #bazaar #bandarsaujanaputra #subangjaya #sayajualarganoil #semulajadi #pasarmalam #kedaijamu #gugur

Pada sape yg tercari2 minyak argan kat market Malaysia ni.. come try @swerapurestarganoil .
Bukan nak up produk sendiri.. bulan2 pose ni tak baik menipu kan... @swerapurestarganoil ni mmg 100% minyak argan asli.. sis sindri ke kilang di Agadir, Morocco utk lihat pemprosesannya.. 100% asli tanpa campuran minyak lain atau bahan2 lain. .
Pakai setitik cukup! Super jimat!!! .
Klu beli yg 60ml tu dapat lagi free mini swera! .
Cpt2 sementara stok mini swera masih ada lagi tu! 😘
.
#makmertuaorgmorocco #malaysianmoroccan #malaysia #morocco #arganoil #arganoilmurah #arganoiloriginal #arganoilmalaysia #arganoiluntukmuka #minyakarganmalaysia #minyakarganori #sayajualminyakargan #sayajual #siscuba #minyakarganpalingbest #sweralover #miniswera #cantik #swerapurestarganoil #skincare #beautytips #arganoil #muakl #cantik #skincaretips #nakcantik #uitm #solotraveller #kakijalan

Want to look fabulous for Eid? Try our argan soap with orange, cinnamon and clove. All natural face and body soap. Heals rashes, acne, soothes eczema and very moisturizing. Does not leave a harsh tight feeling after wash. Get yours now!
RM25/50g exc postage
DM or whatsapp +601120716002 to order
.
.
.
.
#arganoil #arganoilmalaysia #sayajualarganoil #argansoap #sabunargan #cinnamonsoap #minyakargan #naturalsoap #homemadesoap #handmadesoap #organicsoap #essentialoils #skincareroutine #sayajualminyakargan #minyakarganmalaysia #absoluteargan #naturalskincare #jerawat #eczema #kulitkering #handmadewithlove #soapmaking #coldprocesssoap #bodycare

Assalamualaikum dan Salam Jumaat..
..
Dalam jem-jem nak pegi kerja pagi tadi, Kak Z sempat selfie. Hehe..
..
Sharing is caring. Jom cuba Argan Oil NurDelaila. Pasti puas hati.. tak nyesal lo..
----------------------------------------------------------
JANGAN TERKEJUT BILA ORANG ASYIK TEGUR..EH..EH....
MAKIN LAWA LA SEKARANG..
..
Penangan Argan Oil NurDelaila ni kan..Ish...Sampai buat orang tertanya-tanya.. Pakai apa??Muka nampak makin berseri..
..
Argan Oil Nurdelaila bukan sahaja Merawat kulit bermasalah, Malah dapat memberi pertahanan kepada kulit dari Sinaran UV. Dia juga mudah meresap kedalam epidermis kulit dan membantu menghasilkan dan memelihara Kolagen semulajadi yang hilang akibat faktor usia..
..
Ooo..Sebab tu la bila jadi Amalan Kulit nampak sihat dan awet muda..
..
Dah...Nampak num kat bawah ni..Terus PM ok.. ✔Merawat
✔Melindung
✔Menghasilkan

010 355 9980 Kak Z

#teamjutawanargan
#nurdelailaargan #minyakargan #minyakarganmalaysia #emas #minyak #argan #arganoil #cikgu #bazaarpaknil #pahang #sayajualargan #kedah #terengganu #selangor #temerloh #sgpetani #jerawat #botak #sayajualminyakargan #swapreviewmalaysia #arganoilmalaysia #bazaar #bandarsaujanaputra #subangjaya #sayajualarganoil #semulajadi #pasarmalam #kedaijamu #gugur

Nak tahu bau #minyakargan yang berkualiti ?
.
1. Baunya tak kuat. Cuma ada sedikit bau kekacang yang freshh
Setelah disapu pada kulit, bau akan beransur lenyap. Jika tiada bau langsung, mungkin ianya sudah deodorized melalui tindakan haba-bermakna ia bukannya coldpressed dan extra virgin.
.
2. Bau tidak wangi. Jika wangi bermakna oil tersebut mengandungi pewangi. Maka ianya tidak pure dan kemungkinan menyebabkan allergic reaction terhadap kulit anda.
.
3. Bau tidak tengik atau busuk. Jika demikian, bermakna oil tersebut datang dari sumber buah argan yang tidak elok.
Ataupun ,argan oil tersebut sudah hampir luput. .
Jadi untuk dapatkan argab oil / minyak argan yang paling tiptop, mari cuba Pure Argan Oil by Lalla Nour.
.
.
📲 Tekan link di bio www.wasap.my/60173537880 untuk order.
.
.
#arganoilmorocco #sayajualarganoil #sayajualminyakargan #minyakarganmurah #purearganoil #naturalbeautyproduct#sayajualarganoil #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #lallanour #rhassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #rosewater #airmawar #sayajualrosewater #facialcare

Most Popular Instagram Hashtags