[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualmekap

66825 posts

TOP POSTS

PORTABLE LED VANITY MIRROR

LAST DAY ORDER TODAY.!!
Whatsapp 018 3591162

#sayajualmekap #terapiinstagram #cerminmakeupmurah #ledmirror

best ke tak best pakai lipmatte obsess ni? Tahan lama sangat bila makan tak hilang pun warna lipstick dekat bibir kita. Tak keringkan bibir dan tak buat bibir kita jadi hitam 😍. Sekarang nak makan apa pun dah tak payah risau sebab tak payah dah touchup 😱.
.
WHATSAPP 01133004309 .
obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codselangor #codsetiaalam

#ORIGINAL SEPHORA EYESHADOW
#Readystock
Code : Hollywood calling
RM55
.
Whatsapp 01129027594
.
#sephoramalaysia #muamalaysia #sayajualmekap

SEPTEMBER PROMO!!
.
NAK NAIKKAN REAL MALAYSIAN FOLLOWERS? NAK NAIKKAN SALES? NAK FAMOUS??
.
Lebih 100+ testimoni!
.
Sales naik, likes naik, makin meriah makin syok!
.
Ramai yg sudah mencuba n berpuas hati. Anda bila lagi?😊
.
Servis Followers Cili:
.
🌶 RM50 - 2000 followers
🌶 RM100 - 5000 followers
🌶 RM130 - 7000 followers
🌶 RM170 - 10000 followers
.
Termurah di bumi! .
Target:
🌶Malaysian
🌶Real followers
🌶Targeted
🌶Active followers
🌶Mostly male/female (FILTER)
🌶NO fakes
🌶Less IG shop as followers 😎

Interested?
📌Whatsapp abam di 0133661144 utk respons lebih pantas or KLIK link di profile for direct whatsapp 😙
.
.
🚫🚫 NO DM 🚫🚫
.
🌶

POSTAGE

1-2 SET RM 9 sm, RM 12 ss
3-4 SET RM 12 sm, RM 15ss
5-6 SET RM 15 sm, RM 20 ss
7-8 SET RM 17 sm, RM 25 ss
9-10 SET RM 22 sm , RM 35 ss
11-15 set rm 25 sm, rm 60 ss
16-20 set rm 40 sm, rm 65 ss
21-25 set rm 50 sm, rm 70 ss
26-30 set rm 55 sm, rm 75 ss
31-35 set rm 60 sm, rm 80 ss
36-40 set rm 65 sm, rm 85 ss
41- 45 set rm 68 sm, rm 90 ss
46-50 set rm 70 sm , rm 100 ss

#sayajualmekap #sayajualmakeup #sayajualkosmetikmurah #sayajualkosmetik

.
NATURACTOR FOUNDATION
RM45
..
NATURACTOR MAKEUP BASE
RM45
..
POSTAGE : RM8 (SM) RM11 (SS)
..
WHATSAPP : 0132043004

#muamalaysia #muakl #faceserum #naturactormurah #naturactorori #honeybeevenomcream #multisolution #faceprimer #sayajualmekap #mekapmurah #makeupgeek #isterituanihsan #pakcikhot #serojairdina

GLAM CADDY - cosmetic organizer A
• Boleh memuatkan 200 barang
• Digunakan untuk menyimpan barangan kosmetik, perfume, dan ubat-ubatan.
• Boleh diputar sehingga 360 degree.
• Dilengkapi dengan ruang yang membolehkan anda mencari barang kegemaran
• Kapasiti: 200 barang
• Saiz: 28 x 29 x 9 cm
----------
PRICE : RM119
📮poslaju sm RM10 / ss RM15
----------
To order please direct Whatsapp:
👉🏻 +6019 518 9334
----------
#sayajual #sayajualmakeup #sayajualmekap #makeupmalaysia #makeupmurah #mekapmalaysia #sayajualmakeuporganizer #makeuporganizermurah #makeupboxmalaysia #sayajualbegmakeup #makeuporganizermalaysia #vscofest #vendeurfestival #lokalah #tempatanfest #eventmalaysia #moodrepublik #MOODREPUBLIK #villagepeople #bazaarlepak #bazaarlepakvp #moodrepublikpenang #sayajualplastik

MOST RECENT

. KINI KEMBALI LAGI.. 🎗APRIL SKIN MAGIC SNOW CUSHION (code 22 only) 🎗
.
✔tidak melekit,long lasting
✔lembut di muka
✔tidak bercapuk
✔memutih sepantas kilat, tidak perlu pakai compact powder lagi
✔dapat menutup cela
.
NORMAL PRICE 25
.
😱 NOW RM 15 ONLY😱
.
📦postage RM 8sm/RM 11ss
.
📱directly whatsapp to order 01151243942(riya)
.
#makeuptidakmelekit
#mekapmurahmalaysia #mekapmurah
#aprilskinmagicsnowcushionmalaysia
#minieyelashcurler#sayajualmekap#zebramakeupbag

best ke tak best pakai lipmatte obsess ni? Tahan lama sangat bila makan tak hilang pun warna lipstick dekat bibir kita. Tak keringkan bibir dan tak buat bibir kita jadi hitam 😍. Sekarang nak makan apa pun dah tak payah risau sebab tak payah dah touchup 😱.
.
WHATSAPP 01133004309 .
obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codselangor #codsetiaalam

***item ni sgt recommended 👍🏻 terbaik tau.. Boleh putaq dgn smooth ja.. Like roda impian.. Kita putaqq 😜😜
.
ROTATING COSMETIC STORAGE RACK
• 100% Brand-new and high quality.
• Perfect for bathroom counter, dresser vanity even beauty salons
• Pretty looking with curve shape design
• 360 degree rotating turnable doesn't rub or get stuck
• Can store taller items well on bottom carousel - adjustble high and low to fit your item dimensions
• Sturdy and well made
• Made of virtually non-breakable ABS material and durable
• Can be removable and easy to carry
• Cleans easily with mild soap and water
• anti-skid pads designed to prevent displacement dressing
• lipstick movable frame design - moved to the top four regions
• Color : White
----------
CLEARANCE PRICE: RM40
📮poslaju sm rm8
----------
Direct whatsapp:
+6013-7192821
----------
#sayajual #sayajualmakeup #sayajualmekap #makeupmalaysia #makeupmurah #mekapmalaysia #sayajualmakeuporganizer #makeuporganizermurah #makeuporganizermalaysia #vscofest #sayajualmakeuporganiser #makeuporganisermalaysia #makeuporganisermurah #MOODREPUBLIK #VENDEURFESTIVAL #tempatanfest #karnivalmega #lokalah #bazarpaknil #ehehbazaar #eventmalaysia #ehehbazaar

DYXY LIPSTICK
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED .
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
Pilihan lipstik DYXY bagi yang membeli Set Lady D. Admin nak bagi free gift tau!! Jom order.
.
#teamfl
#sayajualsayapakai
#sayajualmekap
#sayajualmurah
#sayajualprodukkecantikan
#bazarpaknil
#bazaronline
#dyxy
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxyputrajaya
#dyxyfacemistgreentea
#mua💄
#mua
#muakl
#putihkankulit
#foundationmalaysia
#smile
#pretty
#followme
#lol
#instagood
#friends
#hot 🔥
#cool

Haiiii sambil2 tgk SUPER SPONTAN tu boleh lah scroll2 fb sis yg tak seberapa ni 😂😂😂
.
Ingat x berus ni yg sis cakap semalam...haaa ade promo sempena maal hijrah RM85 je tau...kalau tak RM120 😙😙😙
.
Yg pasti harga promo lebih berbaloi ye untuk dirembat! ☺☺☺
🌹0129812972 rosyazlina🌹
🌹PS001 1358DS🌹
.
#tixara #merve #mervebeauty #muatampin #muamelaka #muaalorgajah #muamuadzam #muarompin #mervecosmetic #sayajual #sayajualmerve #sayajualmekap #bazaarpaknil

Sapa nak emas ?
.
Jom ambil peluang menang emas 916 dengan pembelian rm100 keatas 😘
.
.
DDCUSHION RM79
LIQIUD LIPSTICK RM40
CODE AVAILABLE MARSHMALLOW / LOLIPOP / ICE CREAM / BUBBLEGUM / SD / NR .
.
Whatsapp 👉🏻 +60173834235
.
.
#makeupbamoi #anpasuhaworkshop #anpasuha #makeupmalaysia #muamalaysia #urbandecaymalaysia #macmalaysia #muakl #muapahang #muakuantan #muajerantut #muaselangor #udmalaysia #obsesscosmetics #videomakeup #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muashahalam #sayajualmekap #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #makeupmurah #makeupcantik #makeupartisselangor #makeupartistmalaysia

PROMO!! PROMO!! PROMO!!
.
👸🏼 LADY DYANA SPECIAL OFFER 👸🏼 .
💗 OFFER NANGISSS KELUAR AIR MATA DARAH
💗OFFER TAK MASUK AKAL RUGI TAK GRAB HARINI...
💗OFFER SPECIAL NI SEMPENA SAMBUTAN BIRTHDAY LADY D 👸🏼 PADA 19/9/2017
💗 OFFER NI VALID SEHINGGA 30hb SEPTEMBER SAHAJA (30/9/2017) .
♥♥ Setiap 3 item DYXY bernilai RM140.00 SAHAJA!!! inc postage ke SM (SS tambah RM 5)
*** 3 item BCC + FM + BRUSH/LIPSTICK
.
Cepat DM or klik link kat bio iolls tu..selagi promo masih #meletops ni..
📲+60173840637
📲+60173840637
📲+60173840637
.
#dyxyteam #teamsyamimi
#sayajualmekap
#sayajualmakeup
#sayajualbcream
#dyxy #foundationviral #viral
#dyxybccream
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxyfacemist
#dropshipwanted
#dropshipneeded

Harga asal RM99 bagi dua codes ni. Tapi sekarang HANYA RM40 SAHAJA bagi satu code. 😱😱 Jimat kaw kaw 😍😍😍😍
Baru announce harga runtuh tadi, dah ramai yang book dua codes ni. Cepat cepat cepat. Stok adalah sangat terhad. 🙊🙊
.
Whatsapp sekarang::
📲 +601128313424
📲 +601128313424
📲 +601128313424
.
💄 Price: RM40/each
.
📬 Postage: WM RM8, SS RM12
📦 COD: Tasik Biru, Kundang, Tasik Puteri, Kuang, Paya Jaras, Sungai Buloh dan sekitarnya.
.
Jom beli sambil MENANG EMAS 916 😍😍😍😍😍
Caranya mudah aje:
Beli mana mana produk obsess bernilai RM100 dan ke atas, anda akan layak sertai cabutan bertuah "MENANG EMAS 916 BERSAMA OBSESS" 🎊🎉 **hanya valid untuk bulan SEPTEMBER sahaja 😘
.
#squadsyiera #obsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #obsesscosmeticsfeedback #feedbackcustomer #feedbackobsesscosmetics #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticscod #trustedseller #obsesscosmeticslipmatte #lipmatte #sayajualmakeup #ddcushion #ddcushionobsesscosmetics #obsesscosmeticsddcushion #ddcushionfoundation #ddcushionobsess #ddcushionfoundation #makeupmurah #sayajuallipstick #sayapakaisayajual #makeupartist #sayajualmekap #agentobsesscosmeticssgbuloh #agentobsesssgbuloh #agentsahobsesscosmetics #agentsgbuloh #luckydraw #menangemas916

💓DOSE EYECREAM EYESHADOW PALETTE
.
PRICE:RM15 ONLY
.
📬POSTAGE:RM7 SM/RM 11 SS
.
OPEN FOR RETAIL WHOLESALE
.
📲DM OR WS 0109001292
.
#doseeyecreameyeshadowpalette #eyecream #eyeshadow #eyeshadowmurah #eyeshadowpalette #eyecreamrd #doseofcolors #dose #sayajualmurah #sayajualmekap #dropshipkosmetik #trustedseller #swapreviewfree #uitm #unikl #usm #ukm #upnm #utp #dropship #umk

S P E C I A L COMMENT 😍😍😍
Terasa bangga kejap bila mua yang hebat macam @zueratouch komen positif pasal #dyxycosmetics...memang betul la terbukti kehebatan produk #dyxy ni uolls..
.
Tak perlu berfikir panjang..bukan merugikan tetapi menguntungkan uolls..meh meh Cepat DM or klik link kat bio iolls tu..selagi promo masih #meletops ni..
📲+601151496027
📲+601151496027
📲+601151496027
.
#jangantunggulama2
#teambyby
#teameiza
#dyxyteam
#sayajualmekap
#sayajualmakeup
#sayajual
#dyxyshahalam
#dyxysubang
#dyxysubangbestari
#dyxykgsubang
#dyxykotadamansara
#dyxypuncakperdana
#dyxypuncakalam
#dyxyuitm
#dyxybyfadz
#dyxy
#dyxybccream
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxyfacemist
#dropshipwanted
#dropshipneeded

Most Popular Instagram Hashtags