#sayajualmattelipstick

MOST RECENT

OEM MATTE LIPCREAM .
Nak buat branding sendiri? nak jadi OWNER product?? jom order MATTE LIP CREAM dari kami .
✔️FREE STICKER .
+60107902127
#sayajual #sayajualmattelipstick #lipstick #lipcream #sayajualonline #igshop #followmyig #visitmyig #lipcream #oem #branding #ownbranding

OEM MATTE LIPCREAM .
Nak buat branding sendiri? nak jadi OWNER product?? jom order MATTE LIP CREAM dari kami .
✔️FREE STICKER .
+60107902127
#sayajual #sayajualmattelipstick #lipstick #lipcream #sayajualonline #igshop #followmyig #visitmyig #lipcream #oem #branding #ownbranding

Hai .. selamat kembali memulakan tugas!, dh lama bercuti jangan lemau2 😊 !
.
.
Stok untuk kod 14&25 ni mmng fast selling sgt, siapa yang tak sempat grab tu dh boleh grab skrng sebab dah ready stok!
.
.
Color sweet dan paling penting matte lipstick ni puas hati sebab ia boleh tahan lama. Lagipun kandungan Vitamin E yang didalamnya menjadikan tekstur matte tu tak mengeringkan bibir malah merawat mencantikkan lagi bibir 😘💋.
.
.
Harga: RM37/pc.
.
#mattelipstick #fccmattelipstick #sayajualmattelipstick #fccmalaysia #restoreyourconfidence #lipstick #beauty #beautiful #women #wanita #lipsticktahanlama

Hai semua, warna2 gojes matte lipstick kini kembali lagi...
.
.
Adik2 kakak2 yang sedang cari kod 02&25 yang sold out hari tu, sekarang dah ready stok..
.
.
Nampak meriahkan? So tunggu apa lagi?
.
Boleh la wasap team kami sekarang.
.
#mattelipstick #fccmattelipstick #fccmalaysia #restoreyourconfidence #sayajualmattelipstick #halalcosmetics #sayajual #codshahalam #codputraheights #codpinggiranusj

Nampak tak bertapa minatnya sis Amalina ni dgn FCC matte lipstick, sampai hari ni confius dh nak pkai yang mane satu.
.
.
Hebatkan penangan matte lipstick ni.. sekali jatuh hati, terus melekat, 😊😊😊
.
.
#fccmakeup #fcccosmetic #sayajualmattelipstick #fccmattelipstick #fccmalaysia #restoreyourconfidence #fcc10thanniversary

KKW LIPSTICK 4 IN 1

Rm 25 (Tidak Termasuk Postage)
+Rm 8 sm / Rm 10 ss

Berminat boleh Whatsapp 0133251599 untuk pertanyaan stok

PRE ORDER
.
Lunar Beauty Life's a Drag Palette
RM240
.
Price EXCLUDE postage. Eta 6-8 working weeks. For more info, please refer Lunar Beauty website
.
Click the link on my bio to order now
.
Pic credits to owner
.
#mua #muakl #muaselangor #muapenang #muaterengganu #muaperak #muasabah #muautara #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muakedah #muaperlis #muaperliskedahpenang #makeupmalaysiaoriginal #bazarpaknil #LunarBeauty #lunarbeautymy #makeup #lipstick #sayajualmattelipstick
#sayajuallunarbeauty #lunarbeautymalaysia #sayajualmakeup #instamakeup #instamakeupmalaysia

Tq so much sis Nadirah.. cod matte lipstick... .
DiHarapkan matte lipstick FCC boleh membantu atasi maslah bibir kering dsbnya..
.
.
#fccshahalam #codshahalam #fccmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmakeup #sayajuallipstick #sayajualmattelipstick #RestoreYourConfidence
#fcc10thanniversary
#fromistanbul
#kosmetikhalal

Most Popular Instagram Hashtags