#sayajualkopi

7366 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah, pelan2 mendaki bukit kejayaan πŸ‘πŸ»πŸ™πŸ»
#pencilpilotloveneverends
#alhassanahgreencoffee
#sayajualkopi
#2017pastiboleh

Haaaaa kalau gf ke, member perempuan ke, mak ke, isteri ke, yang sedih2 tuuu korang bawak laaa kopi kat dieorang. Starbucks ke, Coffee Bean ke, Kopi McD keee... lepas belanje dierong, korang mintak blanje balik sbb lepas tu korang plak yg murung sbb duit blanje habis πŸ˜‚πŸ˜‚ #sahabat #sahabatku #kawan #kawanlama #kawaninstagram #lofattah #sayajualonline #sayajual #sayajualkopi #kopi #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop

.
.
Ni la pilihan ramai Rakyat MALAYSIA 😩

Sedap kan?? Best juga bila Naik Kilo.. Kan? 😁
Utk naik lagi sekilo Korang kena amik 7700 Kcal

7700Kcal : 1KG

Jgn risau Korang Makan je Makanan Korang suka.. Takpe Biarlah gemuk! Korangkan sukaaaa tembamΒ² ni.. Makan la makan la..jgn Paduli orang cakap πŸ™ˆ ☝☝ ehh Jangan korangssss..nanti banyak penyakit Korang dapat. Even breakfast Roti Canai pun tak boleh tau.. 300+Kcal .tinggi tuuu

Oleh itu, Korang kena la Detox balik Guna #KarysmaGreenCoffee yg i Jual ni. 😘😘 Bertindak sebagai Fiber tau.. Tahu apa itu Fiber? Fiber ni mcm oat.. Bila Makan/minum ia akan mengembang dlm Perut. Buat kita rasa Kenyang sepanjang Hari

Hahhh Kalau Nak.. Pm saya cecepat tau. Nanti habis stok Merana la hidup korang

#kopihijaumalaysia #kopihijauoriginal #sayajual #sayajualkopi

All about MinKaffe β˜•β˜•β˜• Berminat??? πŸ“²019-8692422

#sayajualkopi
#ProjekSTG_ElitKingdom
#readystocklabuan

KESAN SAMPINGAN BILA U'OLSS MINUM BELLYNA HOT PREMIX COFFEE.. Salah satu sebab , kenapa kesan sampingan ini boleh berlaku kerana , kandungan BELLYNA HOT PREMIX COFFEE ialah adanya GARCINIA CAMBOGIA , atau bahasa manja asam keping.
.
Garcinia di campur bersama coffee bertujuan untuk mengurangkan berat badan dengan mempercepatkan kadar metabolisme untuk proses lemak yang berlebihan.
Fungsi utama Garcinia Cambogia ini ialah menghentikan proses glikogen yang buat GARCINIA mengubah lemak menjadi tenaga.
Tugas UTAMA Garcinia untuk membakar lemak dengan pantas dan cepat.
Dengan BELLYNA HOT SLIMMING COFFEE bersama campuran Garcinia Cambogia boleh buat anda kurus 10 x lebih POWER daripada produk lain.
.
Kesan sampingan nyata ialah badan akan langsing dengan lebih cepat dan sesuai untuk mereka yang INGIN CEPAT KURUS.
AMAT KESIAN KESAN SAMPINGAN NYATA SEBAB ANDA MESTI KURUS.
.
#Whatsapp_0173710250
#sayajualkopi
#sayajualbellyna

Arini cuaca mendung ja.. Mata pun join mendung sekali πŸ˜„
.
Pa lagi.. pekena #minkaffe laaa.. Untuk elakkan diri asyik tidoq jaa. Satgi pa benda pun tak buat kat rumah niii.. πŸ˜’
.
Ada sapa2 tengah duk cari nak beli kopi #minkaffe ni.. Boleh ja direct dengan saya nahh.. πŸ‘ŒπŸΌ
.
Kalau nak jadi EJEN lagi baguihhh.. πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ Minum kopi pun dapat bonus setiap bulan.. Sapa nak bagi hoiii..!!! πŸ˜†
.

#beU_Xtraordinary
#ProjekRM1000seMinggu | bizOnline ModalRM50 cara STG #beU
#minkaffe #sayajualkopi #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #shoppingonline #janapendapatan #janapendapatansampingan #bizsantai #bizonline #magicofparttime #agentneeded #dropshipneeded #ejendiperlukan
#sayagunasayasharing #sharingiscaring #shoppingonline

Min kaffe ni cicah dengan biskut hup seng ni pon sedap taw .

Cubalah . β˜•β˜•β˜• #kopigarambuluh #kopikesihatan #minkaffelover #ashanadya #sayajualkopi #GLAMelite

Everyday Is A Coffee Day!

MOST RECENT

KESAN SAMPINGAN BILA U'OLSS MINUM BELLYNA HOT PREMIX COFFEE.. Salah satu sebab , kenapa kesan sampingan ini boleh berlaku kerana , kandungan BELLYNA HOT PREMIX COFFEE ialah adanya GARCINIA CAMBOGIA , atau bahasa manja asam keping.
.
Garcinia di campur bersama coffee bertujuan untuk mengurangkan berat badan dengan mempercepatkan kadar metabolisme untuk proses lemak yang berlebihan.
Fungsi utama Garcinia Cambogia ini ialah menghentikan proses glikogen yang buat GARCINIA mengubah lemak menjadi tenaga.
Tugas UTAMA Garcinia untuk membakar lemak dengan pantas dan cepat.
Dengan BELLYNA HOT SLIMMING COFFEE bersama campuran Garcinia Cambogia boleh buat anda kurus 10 x lebih POWER daripada produk lain.
.
Kesan sampingan nyata ialah badan akan langsing dengan lebih cepat dan sesuai untuk mereka yang INGIN CEPAT KURUS.
AMAT KESIAN KESAN SAMPINGAN NYATA SEBAB ANDA MESTI KURUS.
.
#Eidayatibellyna
#teambellynanaema
#sayajualkopi
#sayajualbellyna

wasap.my/+60124367774

Haaa...tgok ni!....#minkaffe pun boleh rangsangkn susu badan!
So #breastfeeding #mommies bolehla consume #energybooster ni yer!
.
.
Wa or dm πŸ“² 019-7574214 untuk dapatkan harga #promomerdeka !

Everyday Is A Coffee Day!

Balik ngaja petang tadi kenapa ntah rasa penat sesangat plus kepala pon sakit .
Apalagi lepas jer maghrib tadi terus bancuh min kaffe & rest kejap .
Alhamdulillah ,. sakit kepala dah kurang . 😊

Sejak minum min kaffe ni ,. kalau sakit kepala datang ( those yang ada migrain pon boleh cuba sebab boleh kurangkan migrain uols ) memang minum min kaffe jer ,. tak ambik panadol dah . πŸ˜„

#minkaffe #minkaffeseremban #minkaffenilai #kopigarambuluh #kopikesihatan #migrain #sakitkepala #sembelit #kencingmanis #sayajualkopi #GLAMelite #ashanadya

Produk Terbaru Infinity Mulus Green 40 Coffee Telah Berada Di Pasaran!
.
* Repeat Sale Terbaik!
.
* Bukan Sekadar 'Slimming', Malah Boleh Membantu Merawat Pelbagai Penyakit Seperti Kencing Manis, Darah Tinggi, Gout & Sebagainya.
.
* Sesuai Utk Hidangan Keluarga
1 Sachet = 40Gram
1 Kotak = 15 Sachet
.
PM Sekarang Untuk Harga Istimewa.
.
MEI | 019-2519112
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkopi #infinitymulus #greencoffee #kopihijau #kurus #diet #jomdiet #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #kopi #langsing #badansihat #badancantik #kurusdengansihat #kurusdenganselamat #kurusdenganmudah #kopihijaumalaysia #kopihijaumurah #kopisihat #selamatpagi #sobahulkhair

Min kaffe ni cicah dengan biskut hup seng ni pon sedap taw .

Cubalah . β˜•β˜•β˜• #kopigarambuluh #kopikesihatan #minkaffelover #ashanadya #sayajualkopi #GLAMelite

Lintas lansung dari HR Opening Hitect Padu Sdn Bhd

Tarikh: 16 Ogos 2017
Masa:11 pagi hingga 3 petang
Lokasi: Menara Hitech Village Usj 1

Team foodtruck 🚚
1- Kpkopies
2- AHR
3- Imperial Kitchen

Korang memang sporting habisπŸ‘πŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ˜‚πŸ€£ KPkopies
Keep coming back

#truckkpkopies #vanilalatte #hazelnutlatte #caremallatte #choclatelatte #vietnamiescoffee #allaboutbrownies #kopisarapanpagi #coffeelunchtime #coffeedinnertime #coklatfrappe #iceblande #truckbergerak #kateringevent #kopimurah #bijikopi #coffeelover #viralkan #frappemeriah #kopiasli #sayajualkopi #kamianakfelda #ekspresifelda #negaraku #komunitifoodtruckfelda
#komunitifoodtruckmalaysia #kpdnkk
#kklw #feldadihatiku
#kpkopies

Tb...
Breakfast pagi tdi!! Banyaknyaa makan,,,!!
Tapi sayang..tak dapat nak hbiskan...coz makan sikit je
dah rasa kenyang!! .
.
Tapi kannn....yang kat sebelah tu...mmg tak
pernah tak habis!!hahahaa! My #energybooster
#minkaffe !
.
#minkaffejohorbahru
#minkaffesabah

Most Popular Instagram Hashtags