#sayajualkopi

7036 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah, pelan2 mendaki bukit kejayaan 👍🏻🙏🏻
#pencilpilotloveneverends
#alhassanahgreencoffee
#sayajualkopi
#2017pastiboleh

Haaaaa kalau gf ke, member perempuan ke, mak ke, isteri ke, yang sedih2 tuuu korang bawak laaa kopi kat dieorang. Starbucks ke, Coffee Bean ke, Kopi McD keee... lepas belanje dierong, korang mintak blanje balik sbb lepas tu korang plak yg murung sbb duit blanje habis 😂😂 #sahabat #sahabatku #kawan #kawanlama #kawaninstagram #lofattah #sayajualonline #sayajual #sayajualkopi #kopi #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop

Selamat pagi kaffin lovers ♥️♥️ Pagi2 Wak da senyum sampai telinga dapat WhatsApp dari kaffin lovers..
Terima kasih kerana sentiasa menyokong Wak..
Teruskan menyokong Sir Kaffin yea ✌🏻✌🏻✌🏻
#sayajualkopi
#sirkaffin
#coffealover
#foodporn

Nak solat terawih minum minkaffe dulu.
#minkaffe #kopisedap #sayajualkopi

Tahan Lapar , No Gastrik semasa puasa.. SAY 'Yes' to min kaffe.. No sugar added, kaya dengan magnesium.

#minkaffe
#sayajualkopi
#ticerelle

Assalamualaikum..salam #16thramadhan..Jom Sahur dgn MinKaffe!! Min Kaffe / mineral coffee adalah kopi dengan garam buluh telah terbukti dapat membantu merawat migrain, gastrik yang kronik dan lain-lain
Nikmatilah Min Kaffe tanpa perlu risau masalah kencing manis anda kerana Min Kaffe tidak menggunakan gula sebaliknya menggunakan garam.
Kebaikan Min Kaffe :
1. Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan
2. Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium
3. Menghilangkan keletihan fizikal dan mental
4. Melegakan tekanan / migrain
5. Tidak mengandungi gula
6. Merawat darah tinggi dan kencing manis
Nak cuba? WA 0182744239

#AwesomazingTeam
#MinKaffe
#migrain
#Ateam
#kopiviral
#kopimineral
#KopiSihat
#agentdiperlukan
#modalrm50
#sayajualmurah
#sayajualkopi
#codskudai🚗
#skudai
#minkaffemurah
#minkaffelover

Bulan puasa berat turun 5kg.
Bila raya, berat naik 10kg 😂

Banyak makan di hari raya?
Nak kembali ramping & sihat?
Ambil Set Projek Kempis Perut (PKP). Gabungan Min Kaffe & Garlic mampu membekalkan tenaga dan membuang toksik dalam badan.

#sayajual #sayajualkopi #bazaronline #raya2017 #sayajualmurahmalaysia

MOST RECENT

Tak sempat nak #breakfast cuma sempat minum@#MinKaffe jer...busy sikit hari ni dgn geng cousins hubby nak dtg...jap@agi nak gi #wedding pulak..sungguh busy mama rasa🙄🙄🙄
Eh @yunamusic pun minum Min Kaffe...siapa lum rasa meh lah cuba...nak jadi agent pun boleh.. #GLAMelite #parttimebiz4all #sayajualkopi #kopikesihatan #kopigarambuluh #kencingmanis #darahtinggi #stress #migraine #nakkurus #noniejunus #noniejunusprotege #agentwanted

Walau di mana anda berada..min kafee tetap d hati

Mujur ada mineral coffee. Mineral coffee mengandungi garam buluh yang mempunyai magnesium yang tinggi dan rendah kalori berbanding dengan minuman lain.
Sesuai kepada semua manusia.

Siapa sini pernah minum mineral coffee? Boleh share sini :). #mineralcoffee #kopigarambuluh #kopikesihatan #kopidiet #kopitenaga #sayajualkopi #agentmineralcoffee #TheDiamondCircle

Cikna 0139269539

Ape yg sedapnyaa kopi ni sampai ramai repeat?? Haa.. Yg sedapnyaa kopi nii bau die saje dah leh wat org tergoda... Ad jugak khasiat dia.. #RUGI_KLAU_TAK_CUBA

KHASIAT KOPI RERAMA biasa dan STEVIA ✔mencuci bahagian dalam usus (detoks)
📌 Bacaan gula turun dengan mendadak
📌 Tekanan darah tinggi kembali normal
📌 Sel kanser mulai musnah
📌 Simpton2 resdung hilang begitu sahaja
📌 Sakit urat dan otot berkurangan
📌 Migrain dapat diatasi
📌 Urik asid berkurang, Gout hilang
📌 Masalah berkaitan usus dapat diatasi
📌Menurunkan kadar kolestrol
📌Badan lebih sihat dan cergas
📌Meningkatkan sistem imunisasi bdan

Cepat2 pm atau wasap sy 01128318831 untuk dapatkan harga PROMOSI

#sayajualkopi#
#jadikankopireramaminumanhariananda#
#reramabiasa35#
#steviarm40

RM35 #excludepostage

KEBAIKAN KOPI PAK BELALANG:
.
☕Membantu mengeluarkan asid urik dan gaut
☕Melawan asthma/lelah
☕Merendahkan tekanan darah tinggi
☕Mengurangkan alahan (habbatussauda dapat menyembuhkan
70% alergi,jerawat, penyakit kulit)
☕Merawat sistem hempedu
☕Melancarkan pengeluaran susu ibu
☕Melegakan sakit saraf bagi ibu selepas bersalin dan sesuai
untuk ibu mengandung (anak bijak)
☕Meningkatkan kecerdasan minda
☕Mengelak daripada pelupa dan nyanyuk
☕Memberi ketenangan
☕Meningkatkan tumpuan belajar
☕Amat sesuai untuk anak yg lemah daya ingatan
☕Mengurangkan migrain, sakit kepala dan angin badan
☕Melawaskan sistem perkumuhan
☕Menurunkan berat badan
☕Meneutralkan radikal bebas dalam badan
☕Sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium
☕Menambahkan tenaga badan
☕Merawat insomnia
☕Mengurangkan komplikasi diabetis
☕Melindungi kulit daripada sinaran UV matahari
☕Melawan sel-sel kanser ☕Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan anak
☕Melancarkan pengeluaran SUSU IBU
☕Melegakan sakit saraf ibu selepas bersalin
☕ Ibu mengandung (anak bijak)

#sayajual #sayajualkopi #sayajualkopimurah #kopipakbelalang #kopipakbelalangpremium #kopipakbelalangori #kopipakbelalangofficial #coffeepakbelalang #coffeepakbelalangmurah #sayanakputih #baikuntukkesihatan #baikuntukpenghadaman #sebarkankeenakannya

Testimony

Share it...tq

MIN KAFFE!

Sentiasa cergas bertenaga,badan rasa ringan dan sihat selalu,angin dan lemak2 degil pn menghilang👍

Tiada lagi perut buncit!

Dapatkan segera sebelum kehabisan stok.produk hot...jgn tunggu lama2.

MIN KAFFE - RM33

Pm/wa to order 📲0168233807

Halia antara bahan yg terdapat dalam Milagro Coffee...

TESTIMONI TERPAKSA KURUS DENGAN BELLYNA
Turunkan Berat Badan seawal 7 hari
Selain Mampu Memutihkan, Melicinkan, Menganjalkan & Melembutkan kulit.
Rahsia kejelitaan dengan hanya ambil satu supplement sahaja.
Amat sesuai untuk yang dah lama ingin turunkan berat badan tetapi masih belum berjaya !!

Whatsapp mak yong sekarang untuk order atau info lanjut, 0173710250

P/S: Jangan percaya selagi tak cuba
#sayajual
#sayajualbellyna
#sayajualkopi
#bellynamembantu
#sihatdgnbellyna
#pengedarbellyna
#baikuntukkesihatandalaman
#bellynacoffeeseries
#kopiviral
#bellynarizqahhajahnaiemah
#onlineshoping
#bizonline
#bazarpaknil
#bukitjelutong
#shahalam
#klang
#Whatsapp_☎️0173710250

Assalamualaikum & Good Morning fresh up your day with a cup of coffee...let try our one of our coffee ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ ¤ Sarang Burung Walet (BEST SELLER)
¤ Mahkota Dewa (OUT OF STOCK)
¤ White Coffee Collagen Plus
¤ Cappuchino Collagen Plus Goji (LIMITED STOCK)
¤ Sunnah Hasanah Susu Kambing (OUT OF STOK)
¤ Tongkat Ali (OUT OF STOCK)
¤ Sawda
□ Can cure diseases: blood cicurlation, softly your skin,sharpens your thinking & can avoid obesity & more...
♧ Whatapps 📲📲📲📲📲📲📲📲✉✉✉✉✉ 0132594639/0163042828
#kopi #kopiwalet #kopimahkotadewa #kopicappuchino #kopitongkatali #whitecoffeecollagen #kopisawda #kopicampuran #sunnahhasanah #nifabiotech #pelbagaikopi #coffee #shahalam #malaysia #coffeforever #sayajualkopi #sayasukakopi

Most Popular Instagram Hashtags