[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualkopi

7643 posts

TOP POSTS

Jom layan mata mengantuk ni dengan @karysma_green_coffee , so sesiapa yg selalu berjaga malam sesuai lah minum kopi ni rasa nya sedap! wangi dan berkhasiat tau. Dalam Kopi ni ada Susu Kambing, Collagen, green coffee & Goji berry yg kaya dengan antioksidan membantu meremajakan kulit dan gebu gituuu!! Sambil tu boleh bantu bakar lemak juga tau.Jom pakat cuba! RM37.50 Sahaja ada 15 sachets.Order now 016-6919156 Hotline Serina.#sayajualkopi #agendiperlukan

Alhamdulillah, pelan2 mendaki bukit kejayaan ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป
#pencilpilotloveneverends
#alhassanahgreencoffee
#sayajualkopi
#2017pastiboleh

It's tea time or it's coffee time? โ˜•๏ธโ˜บ๏ธ #coffeetime #coffeeaddict #coffeelover #sayajualkopi #supportlokal

The power of #SetPKP

MIN KAFFE VS GARLIC โ˜•Min kaffe adalah kopi yang ada campuran garam buluh dan minuman paling sedap Yang pernah saya minum, terdapat banyan manfaat boleh menghilangkan segala penyakit dalam badan..macam Ibu saya HB dia tidak normal & Husband saya ada GASTRIC, kami amalkan jak kopi ini, ibu kata HBnya ( Darah Tinggi) kembali normal dan Husband pulak Gastric jarang2 suda datang. โ˜•Ramai feedback customer si Jia cakap suka Minkaffe sebab gastric mereka semakin okey bila minum kopi ini. " Kopi Viral ini kopi Magik". Betul2 magik owh. โ˜• Si Jia sendiri pengemar kopi ini, biasa lah kan, saya penat dengan kerja hakiki mana lagi mahu urus anak2, bila minum kopi ini badan semakin bertenaga. Best minum kopi ini. The best lah bah. Cuba dulu baru tau! ๐Ÿ’ŠGarlic pulak setiap pagi kena consume 2biji, confirm lancar seja pembuangan toksin dalam badan. Badan pun jadi ringan, lenguh2 badan pun hilang.
Cuba dulu baru tau kesannya.
Tested & Proven.
Nak order Watsapp terus ke
0138731852

READY STOCK!
#sayajualkopi
#jualkopiminumkopi
#iheartSTG

Selamat pagi semua, have a great weekend everybody ! Semoga hari ini lebih bermakna dari hari hari sebelumnya. You guys breakfast apa ? Tak kisah la apa pun janji ngopi ye dak hehehe
.
Eh btw minkaffe ada cookies ??!! Jeng jeng jeng !
.
Nak cuba? Jom wsap 0138114483 โค

#minkaffe #mineralcoffee #kopigarambuluh #kopiberkhasiat #kopidiet #dietcoffee #kopikesihatan #nutritioncoffee #energybooster #coffeelover #slimmingcoffee #healthycoffee #sayajual #kalausayabelimacampelik #sayajualbeli #sayajualkopi #minkaffecookies #cookies #brownies #biskut #biskuatsemangat #bisnes #business #salamweekend

Assalammualaikum dan selamat pagi.
.
Selamat berhujung minggu semua.
.
Jom mengopi dengan Min Kaffe dulu. Lagipun cuti hari minggu kan hari mencuci dan mengemas rumah. Nak kekal bertenaga dan cergas kenala minum min kaffe, as energy booster.
.
Jom jom sarap dulu :-)
.
.
#kopiminkaffe #coffeetime #thediamondcircle #minkaffe #coffeelover #kopigarambuluh #kopisihat #pencintakopi #sayajualkopi #sayaminumsayajual #jualonline #semenyih #selangor #kopikurus #setbajetkurus #health #healthycoffee #lowcalories #terapiinstagram #terlajaklaris #aurainsta #onlineshop #igshopmalaysia #jomsihat #kedaionline #ilikecoffee #energybooster #diabetic #syukurselalu #selamatpagi

ALHAMDULILLAH
Kopi hijau Karysmaโ„ข sudah sampai ke tangan customer...syukur sgt... ANDA BILA LAGI...NAK CUBA?? Wasap terus untuk dapatkan Karysmaโ„ขGreen Coffee

www.wasap.my/601133184168/kopiHijauKarysma

Kopi hijau Karysmaโ„ข ni LAKU KERAS!! DAPATKAN SEGERA!! #stokissah #kopihijaukarysma #kgcteammaktam
#maktamlizaempire #kopisedap #kopihijaumalaysia #bazaarmalaysia #bazarpaknil #sayajual #sayajualkopi #iklanig #testimoni

MOST RECENT

Selamat pagi semua, have a great weekend everybody ! Semoga hari ini lebih bermakna dari hari hari sebelumnya. You guys breakfast apa ? Tak kisah la apa pun janji ngopi ye dak hehehe
.
Eh btw minkaffe ada cookies ??!! Jeng jeng jeng !
.
Nak cuba? Jom wsap 0138114483 โค

#minkaffe #mineralcoffee #kopigarambuluh #kopiberkhasiat #kopidiet #dietcoffee #kopikesihatan #nutritioncoffee #energybooster #coffeelover #slimmingcoffee #healthycoffee #sayajual #kalausayabelimacampelik #sayajualbeli #sayajualkopi #minkaffecookies #cookies #brownies #biskut #biskuatsemangat #bisnes #business #salamweekend

Selamat pagi semua, have a great weekend everybody ! Semoga hari ini lebih bermakna dari hari hari sebelumnya. You guys breakfast apa ? Tak kisah la apa pun janji ngopi ye dak uhuhu
.
Eh btw minkaffe ada cookies ??!! Jeng jeng jeng !
.

#minkaffe #mineralcoffee #kopigarambuluh #kopiberkhasiat #kopidiet #dietcoffee #kopikesihatan #nutritioncoffee #energybooster #coffeelover #slimmingcoffee #healthycoffee #sayajual #kalausayabelimacampelik #sayajualbeli #sayajualkopi #minkaffecookies #cookies #brownies #biskut #biskuatsemangat #bisnes #business #busy #busybetul #salamweekend

Sape kat sini penggemar #tehtarik ?
.
.
Mincha dr #shom ni akan berada di pasaran tak lama lagi tau!! Tungguuu..!
.
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

KOPI BOOMZ
.

HARGA :
RM25(SM)/RM30(SS)
FREE POSTAGE

Kelebihan Kopi Boomz ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’‹ membantu menegangkan payudara yang kendur
๐Ÿ’‹ mengetatkan vagina
๐Ÿ’‹ membantu memutihkan kulit
๐Ÿ’‹ menstabilkan metabolisme
๐Ÿ’‹ rendah kalori
๐Ÿ’‹ mengurangkan kedutan-anti aging
๐Ÿ’‹ mengekalkan tenaga
๐Ÿ’‹ membantu membakar lemak berlebihan

CARA PENGAMBILAN :-
โœจ 1 paket dibancuh dengan satu cawan air panas . sehari minum 1 kali pagi / malam sebelum tido

1 Box = 10 Sachets (Net Weight 15 g. x 10pc)

WHATSAPP : +60183274739

#kopiboomz #kopiboomzmurah #sayajualkopiboomz #sayajualmurah #sayajualkopi #jombeli #shoponline #bazarpaknil #barangkecantikan #barangkosmetik #nurinbeautyshoppe #dropshipwelcome #dropshipwanted

Good morning โ›…โ›…
.
.
Time to have a good cup of coffee๐Ÿ˜
.
.
#coffeelover

Testimoni dari ahli sendiri .. hebat . 1 Family minum Kopi & Koko Mata . Sebulan sampai 7 kotak !
.
Katanya papa dah tak pakai spek lagi .. baru 3 bulan minum , wajib pagi & malam . Alhamdulillah .. Mama pun ingatan jadi kuat ๐Ÿ˜Š
.
#testimonikopimata #testimoni #kopimata #kokomata #vitaminmata #eyesupplement #cerminmata #penawarrabun #penawarsilau #ubatmata #rabunjauh #rabunsilau #katarak #minumanberkhasiat #satuharisatusachet #sayajualkopi #sayaminumsayajual #sedap #kopisedap

Assalamualaikum & Good Morning fresh up your day with a cup of coffee...let try our one of our coffee โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜• ยค Sarang Burung Walet (BEST SELLER)
ยค Mahkota Dewa (OUT OF STOCK)
ยค White Coffee Collagen Plus(out of stock)
ยค Cappuchino Collagen Plus Goji (LIMITED STOCK)
ยค Sunnah Hasanah Susu Kambing (OUT OF STOK)
ยค Tongkat Ali (OUT OF STOCK)
ยค Sawda
โ–ก Can cure diseases: blood cicurlation, softly your skin,sharpens your thinking & can avoid obesity & more...
โ™ง Whatapps ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒโœ‰โœ‰โœ‰โœ‰โœ‰ 0132594639/0163042828
#kopi #kopiwalet #kopimahkotadewa #kopicappuchino #kopitongkatali #whitecoffeecollagen #kopisawda #kopicampuran #sunnahhasanah #nifabiotech #pelbagaikopi #coffee #shahalam #malaysia #coffeforever #sayajualkopi #sayasukakopi

Selamat pagi semua ! Ayuh mulakan hari anda dengan sepaket minkaffe ! Setiap sachet kopi ni mengandungi 56kcal. Memang dah mencukupi untuk kita rasa kenyang dan bagi kita bertenaga. Dan paling special sekali kopi ni ada garam buluh dari Korea (so elok sangat la untuk hampa kalau nak kulit ala2 kpop , ANNYEONG SAYO !)
.
Dan paling penting sekali caffeine helps your mental focus throughout your day. So sapa yang perlukan focus lebih time buat kerja tu boleh la try, sambil sambil tu boleh generate more ideas ๐Ÿ™Œ๐Ÿป
.
#minkaffe #mineralcoffee #kopigarambuluh #kopiberkhasiat #kopidiet #dietcoffee #kopikesihatan #nutritioncoffee #energybooster #coffeelover #slimmingcoffee #healthycoffee #sayajual #kalausayabelimacampelik #sayajualbeli #sayajualkopi #sayatakjualbadan

Lokasi petang hari ini Ahad 15 Okt 2017.
Selamat berhujung minggu๐Ÿ˜Š

Lokasi 1โ˜•๏ธ : @tapak.ft
Lokasi 2โ˜•๏ธ: @dataranfoodtruck
6 petang hingga 12 malam ๐Ÿ“ฒ Event & Catering 0137715110

www.Facebook.com/kpkopies
www.Instagram.com/kpkopies

KPkopies
Keep coming back

#truckkpkopies #vanilalatte #hazelnutlatte #caremallatte #choclatelatte #vietnamiescoffee #allaboutbrownies #cateringeventfoodtruck #coffeelunchtime #coffeedinnertime #coklatfrappe #iceblande #truckbergerak #kateringevent #kopimurah #bijikopi #coffeelover #viralkan #frappemeriah #kopiasli #sayajualkopi #kamianakfelda #ekspresifelda #negaraku #komunitifoodtruckfelda
#komunitifoodtruckmalaysia #kpdnkk
#kklw #feldadihatiku
#kpkopies

Most Popular Instagram Hashtags