#sayajualjalaemaspudingdiraja

MOST RECENT

Asalamualaikum
Ini baru trip yang awal pagi...ada lagi untuk tengahari dan petang...trip untuk malam kadang kadang je ikut permintaan customer...jika korang nak..boleh je akk uruskan.
Meh korang...nak tunggu apa..tunggu sampai air liur tu meleleh...hahahaa..
#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamatbersahur #ramadhankareem #pudingdiraja #pudingraja #pudingdirajasedap #pudingsusu #pudingkastard

Asalamualaikum
Customer happy dan puashati topping nya ada ceri..prune..kuaci dan buah-buahan kering...kacang badam...rasa nya crunchy krup krap dengan buah yang masam manis makan pulak dengan sos yang lemak manis...pergghhh memang tak angkat kepala lah makan...tau tau dah abis sebekas..
So apa tunggu lagi...jomm lah..
#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamatbersahur #ramadhankareem #pudingdiraja #pudingraja #pudingdirajasedap #pudingsusu #pudingkastard

Asalamualaikum
Salam.Maulidur Rasul
Kita pek comel comel untuk.memudahkan semua orang untuk majlis perasmian produk baru Telekung Qasha.
Korang nampak tak senang dan kemas je sesuai dalam keadaan yang sibuk..buka dan terus ngapp...
Bila nak order lagi...
#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamatbersahur #ramadhankareem #pudingdiraja #pudingraja #pudingdirajasedap #pudingsusu #pudingkastard

Asalamualaikum
Salam Jumaat yang barokah
Untuk pengetahuan korang pudingraja.gombak ada menjual puding raja jala emas telur itik tau...ada je yang suka yang rare dan klasik ni.
Cer korang cari kelainan cuba pulak jala emas telur itik.
Ni sis nak share testimoni customee sis yang dah cuba puding raja jala emas telur itik..
Wow..wowww...wowww tak terkata sedapnya..
Jom cuba baru tahu kan
#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamatbersahur #ramadhankareem #pudingdiraja #pudingraja #pudingdirajasedap #pudingsusu #pudingkastard

Most Popular Instagram Hashtags