#sayajualjalaemaspudingdiraja

MOST RECENT

Bismillahirahmanirahim🌸
Assalamualaikum followers sis semuaaa..macam mana harini? Okay ke? Haa sis lama tak update ig ni, almaklum lah sibuk memanjang😆 nii nak share sikit gambar puding raja sis.. haa tak kedekut topping tauu..sangat rugi kalau terlepas peluang nak rasa puding raja sis..
JOMMM SERGAH SIS DI WS‼️
SEMPAT LAGI MAK SELIT ORDER UTK HARINI‼️💢 #gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamatbersahur #ramadhankareem #pudingdiraja #pudingraja #pudingdirajasedap #pudingsusu #pudingkastard

Assalamualaikum followerszz sis semuaa❤️
Rindunya nak update lahaiii, sis tak berkesempatan nak update kat ig😢 tapii setiap hari sis terima order ye. Sis tak cukup tangan nak layan, lagi lagi nak up ig nii sebab pagi sis berniaga balik niaga terusss buat order utk customer tersayanggg‼️
JIKA BERMINAT TERUS SERGAH SIS DI WS😱
#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamatbersahur #ramadhankareem #pudingdiraja #pudingraja #pudingdirajasedap #pudingsusu #pudingkastard

Asalamualaikum
Nampak tak jala emas tu menimbun sis bagi
Memang sis tak kedekut bahan...camana korang bayar dengan harga nya ...tentulah sis bagi korang puashati dengan bahan-bahannya yang premium.
Jom order korang...baru tahu keenakannya.
gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamatbersahur #ramadhankareem #pudingdiraja #pudingraja #pudingdirajasedap #pudingsusu #pudingkastard

Assalamualaikum, selamat bersahur🌸 anak-anak dirumah dari besar sampai lah yang kecik memang gemar makan @pudingraja.gombak sampai berebut🤤😟 hahhh! Siapa anak-anak nya belum dapat mencuba lagi haa ni lah masanyaa bagi mereka merasa! InshaAllah akan repeat order lagi nanti😉 ibu bapaaaaa apa tunggu lagi? Takyah jenguk lagi dahh meh ws kami di nombor 0175805067
#royalpudding #gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamatbersahur #ramadhankareem #pudingdiraja #pudingraja #pudingdirajasedap #pudingsusu #pudingkastard

Assalamualaikum, alhamdulillah, selamat berbuka pada customer yang tak jemu jemu order @pudingraja.gombak . Bukan customer je nak berbuka dengan @pudingraja.gombak, kami pun juga😉 tinggal tunggu azan dannnnn tuangkan kuahnya sejuk-sejuk🤤 hmph memang layan.
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Assalamualaikum dan selamat berpuasa! Ada yang nak selit order harini?😋sangat nikmat dimakan ketika berbuka puasa, lagi lagi puding raja dalam keadaan sejuk keluar dari peti ais anda!apa tunggu lagi!😱segera ws kami 0175805067
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Most Popular Instagram Hashtags