#sayajualjalaemaspudingdiraja

MOST RECENT

Assalamualaikum, alhamdulillah, selamat berbuka pada customer yang tak jemu jemu order @pudingraja.gombak . Bukan customer je nak berbuka dengan @pudingraja.gombak, kami pun juga😉 tinggal tunggu azan dannnnn tuangkan kuahnya sejuk-sejuk🤤 hmph memang layan.
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Assalamualaikum dan selamat berpuasa! Ada yang nak selit order harini?😋sangat nikmat dimakan ketika berbuka puasa, lagi lagi puding raja dalam keadaan sejuk keluar dari peti ais anda!apa tunggu lagi!😱segera ws kami 0175805067
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Assalamualaikum dan selamat berpuasa! Ada yang nak selit order harini?😋sangat nikmat dimakan ketika berbuka puasa, lagi lagi puding raja dalam keadaan sejuk keluar dari peti ais anda!apa tunggu lagi!😱segera ws kami 0175805067
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Asalamualaikum
Customer-customer sis berbilang bangsa
Auntie ini pun nak merasa pudingraja.gombak
Katanya "so tempting this dessert"
So inilah endingnye...terus auntie order.
Puashati..lain dari yang lain.
So korang...tak nak ke manjakan diri tu sblom puasa ni.
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Asalamualaikum
Jom kumpul-kumpul order
Caj delivery pun untung boleh share-share bayar
Sis pun senang hati
Makanan sedap...semuanya dapat merasa.
Jom korang kumpul-kumpul order...runner sekali jalan
Tapi order sehari awal ye sayang-sayang semua.
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Asalamualaikum
Syukur alhamdulillah..
Terimakasih ya Allah..
Yang sedap-sedal aje sis berikan untuk santapan customer sis.
Sis sayang semua
Tanpa korang....tak lah pudingraja.gombak dah di repeat order betkali-kali tanpa jemu.
Seminggu sekali mesti nak makan pudingraja.gombak.
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Asalamualaikum
Nampak tak tu jala emasnya tu
Jala emas tu buatkan pudingraja.gombak tu sedap...rare dan klasik..
Tak kan tengok je...jomlah rasa dan cuba
Jom order....jom berbuka dengan pudingraja.gombak.
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Asalamualaikum
Terima kasih sis
Semoga pudingraja.gombak menepati citarasa selera sis ya.
Sis akan buat yang terbaik untuk semua customer sis
Nak order untuk esok...
Wasap je sis....sis online je
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Asalamualaikum
Sis rasa dah 4 kali sis ni order
Macam korang ni dah ketagih je pudi graja.gombak
Syukur alhamdulillah...
Korang suka...sis lagi gembira
Sebab memenuhi selera korang...
Sedaplah tu kann..
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Most Popular Instagram Hashtags