[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualessentialoil

3996 posts

TOP POSTS

Nak diffuse senang, kalau nak dilute pun senang...πŸ‘ŒπŸ»#sayajualessentialoil #babyseries #essentialoils

Scribbled this many weeks ago. Gotta get back to it soon! #lackofpractice 😹 This post is fitting for tonight. πŸ˜‰ #sayajualessentialoil #younglivingessentialoils #younglivingcyberjaya #younglivingsubangjaya #younglivingselangor #geranium #geraniumessentialoil

PROMO for #dewdrop #dewdropdiffuser is still ON !!
πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Dewdrop diffuser for ONLY rm330 dpt free:
πŸ“5ml lemon πŸ“5ml lavender πŸ“5ml purification πŸ“diffuser pouch .
PM me if interested 🌸 019-5215924 🌸
🌸 019-5215924 🌸
#younglivingmalaysia #younglivingkk #younglivingsabah #younglivingkl #younglivingsarawak #sayajualyoungliving #sayajualessentialoil
#yleo #yleoAromahteam #AromahTeam #younglivingmelawati #younglivingwangsamaju #younglivingessentialoil #younglivingdistributor
#younglivingkeramat #youngliving #essentialoils #younglivingmurah

Ready stock..
.
Item yang mommies perlu ada jika mempunyai si kecil di rumah.. Setiap balm mempunyai kegunaan yang berlainan..
.
Kunjungi kami utk belian terus atau WA 0174944938 utk delivery sekitar Sg Petani.. Postage seluruh msia..
Ready stock..
.
#sungaipetani #sgpetani #gurun #yan #merbok #scentsync #lagendaheights #tamansejati #tamanria #eobalm #tamanriajaya #bandarlagunamerbok #ambanganheights #nazniscollections #nnconline #essentialoils
#eoproducts #kedah #bandarmutiara #amanjayamall #sayajual #bazaarpaknil #sayajualessentialoil #naylisbabyshoppe

Migraine Stick πŸ’“

Always be my love. Easy for travel. Selit dalam beg je.
Essential oil yg digunakan Peppermint, Lavender and Pan Away and Carrier Oil V6.
If taknk beli essential oil asing , boleh order dgn su. Su akan buatkan Diy Migraine utk korang.
For more info whatsapp 0175461590.
#essentialoilmalaysia #migrainestick #younglivingkl #younglivingessentialoils #sayajualessentialoil #sayajual #essentialoils #migraine

Joy ialah feveret EO and scent saya. Pasal ada rose dalam dia. Nyaman tenang sahaja. Memang hidup ni serabut. Takpelah.. Pelan pelan kayuh.

#chomeloilers #younglivingessentialoilmy #sayajualessentialoil #teamYLangelisya #younglivingessentialoilPenang #youngliving #sayajual #younglivingpenang #younglivingkedah #sayajualessentialoil #bazaarpaknil #youbgglivingutara

Semua ni ada dlm PREMIUM STARTER KIT tau tau tauπŸ˜‰

Tiap2 malam buat flawless la jawabnya #youngliving #essentialoils #sayajualessentialoil #bazaarpaknil

Ini antara kegunaan Lemon essential oil. Tp, klu google ada lg byk kegunaan. Lemon ni antara essential oil yg menjadi kegemaran ramai. Selain kegunaan yg byk, harga juga mampu milik. Now, READY STOCK!!! .
πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Yang dinantikan sudah tiba di Tanah Malaysia! Promo Disember 2017

1-15hb Disember pembelian hanya untuk member yang buat Essential Reward, 16hb baru standard order

Retail price RM 396,Harga member mestilah lagi murah!! Hahahaha. Pv :38.25

Nak buat er 1/12/17 lah yayyyy!! #chomeloilers #younglivingessentialoilmy #sayajualessentialoil #teamYLangelisya #younglivingessentialoilPenang #youngliving #sayajual #younglivingpenang #younglivingkedah #sayajualessentialoil #bazaarpaknil

MOST RECENT

Ini antara kegunaan Lemon essential oil. Tp, klu google ada lg byk kegunaan. Lemon ni antara essential oil yg menjadi kegemaran ramai. Selain kegunaan yg byk, harga juga mampu milik. Now, READY STOCK!!! .
πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Ini antara kegunaan Lemon essential oil. Tp, klu google ada lg byk kegunaan. Lemon ni antara essential oil yg menjadi kegemaran ramai. Selain kegunaan yg byk, harga juga mampu milik. Now, READY STOCK!!! .
πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Ready stock..
.
Item yang mommies perlu ada jika mempunyai si kecil di rumah.. Setiap balm mempunyai kegunaan yang berlainan..
.
Kunjungi kami utk belian terus atau WA 0174944938 utk delivery sekitar Sg Petani.. Postage seluruh msia..
Ready stock..
.
#sungaipetani #sgpetani #gurun #yan #merbok #scentsync #lagendaheights #tamansejati #tamanria #eobalm #tamanriajaya #bandarlagunamerbok #ambanganheights #nazniscollections #nnconline #essentialoils
#eoproducts #kedah #bandarmutiara #amanjayamall #sayajual #bazaarpaknil #sayajualessentialoil #naylisbabyshoppe

Semua ni ada dlm PREMIUM STARTER KIT tau tau tauπŸ˜‰

Tiap2 malam buat flawless la jawabnya #youngliving #essentialoils #sayajualessentialoil #bazaarpaknil

Ini diantara jenis2 diffuser drpd Young Living. Semua ni ade di Malaysia kecuali Home diffuser. Dew Drop diffuser ada disertakan sekali dalam set Basic Plus Starter Kit ( BPSK ) atau dalam Premium Starter Kit ( PSK )
.
πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Ini diantara jenis2 diffuser drpd Young Living. Semua ni ade di Malaysia kecuali Home diffuser. Dew Drop diffuser ada disertakan sekali dalam set Basic Plus Starter Kit ( BPSK ) atau dalam Premium Starter Kit ( PSK )
.
πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Essential Oils for breastfeed mummy... Banyak kegunaan. Yang penting 100% organic without chemical added. .
Bole wasap 011-26313734 for more info. Jadi ahli boleh dpt harga murah... πŸ˜„πŸ˜„
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Every starter kit include Stress Away Eseential Oil. Basic Starter Kit serendah RM212. After sign up, next purchase dapat member price.. 25% off πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
WA / Text 011-26313734 for more info
.
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Sesiapa yg ade fibroid, nak try cara yg lebih natural menggunakan essential oil, boleh try gune resepi oil blend ni, menggunakan 3 essential oil which is Clary Sage, Frankinsence & Basil and dilute with V6 Vege oil. Sis, bg special price utk set ni. Klu nak dpt murah lg, boleh jd ahli... mcm2 benefit dapat. 😊😊
.
πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Yup2 this is after applied GENESIS LOTION from YL..gebu kaki uolsss πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» #youngliving #essentialoils #yleo #sayajualessentialoil #bazaarpaknil

Hari ni dapat winter allergy yang teruk ❄️ - bersin2, berair mata & runny nose sampai pedih hidung. 🀧😷
.
Tapi tetap nak keluar kejap bawak ciknin, walau cuma ke supermarket to get some fresh air. Therapy sangat walau tengok groceries je (typical SAHM). πŸ˜‚
.
Memandangkan rasa tak sihat, so malas nak calit pape kat muka lol❣️Calit allergy blend je kat sinus area. Sis rasa semerbak bau #yleo lavender, peppermint & lemon, tak kesah lah, takat merayap dekat area rumah je kan.
.
Yang penting in dry weather, moisturiser yang dah infused dengan #yleo jangan lupa❣️
.
#younglivingmalaysia #yleo #oileague #younglivingessentialoils #younglivingdistributormalaysia #younglivingdistributor #youngliving #younglivingdistributor4103625 #essentialoils #minyakpati #sayajualessentialoil #sayajualminyakpati #bazaarpaknil

I have these two diffusers in stock right now!
1 Desert Mist Diffuser
2 Dewdrop Diffuser

I'm abit sad letting go my Desert Mist. But I'm sure it'll go to a great home to fulfill its awesome duty.

Each diffuser comes with 5ml Lavender and LEMON EOs.

Pls add RM15 for postage, as item is in KK Sabah

Talk to me if you want them for your home!

WA in my bio! Be quick!

#younglivingmalaysia #younglivingsabah #younglivingsarawak #sayajualyoungliving #sayajualessentialoil #younglivingessentialoils #younglivingdistributor #youngliving #younglivingmurah

@Regranned from @thefarmacistala - Did you know?
.
Cool Azul Pain Cream works by two different mechanisms of action: first menthol binds the TRPM8 receptor and produces a cold sensation. This creates a counter-irritant effect. Basically, your brain gets distracted by the cold and forgets about the pain.
.
Second: methyl salicylate inhibits an enzyme called cyclooxygenase and therefore reduces the formation of prostaglandins. The body perceives prostaglandins as painful, so reducing them, reduces the sensation of pain.
.
The next time someone tells you that essential oil constituents can’t pass through the skin, remind them of this. .
πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

@Regranned from @thefarmacistala - Did you know?
.
Cool Azul Pain Cream works by two different mechanisms of action: first menthol binds the TRPM8 receptor and produces a cold sensation. This creates a counter-irritant effect. Basically, your brain gets distracted by the cold and forgets about the pain.
.
Second: methyl salicylate inhibits an enzyme called cyclooxygenase and therefore reduces the formation of prostaglandins. The body perceives prostaglandins as painful, so reducing them, reduces the sensation of pain.
.
The next time someone tells you that essential oil constituents can’t pass through the skin, remind them of this. πŸ€“
.
πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Nak tau essential oil ape yg ade dalam Premium Starter Kit ( PSK ) and the benefits? Dekat pic tu sume yg anda akan dpt dgn setiap pembelian PSK yg bernilai RM756. 1 set PSK mengandungi 13 botol essential oil & Dew Drop Diffuser. Berbaloi kan?? .
.
πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Nak tau essential oil ape yg ade dalam Premium Starter Kit ( PSK ) and the benefits? Dekat pic tu sume yg anda akan dpt dgn setiap pembelian PSK yg bernilai RM756. 1 set PSK mengandungi 13 botol essential oil & Dew Drop Diffuser. Berbaloi kan?? .
.
πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Rangkaian penjagaan kulit dan rambut untuk anak anak. Tanpa kimia berbahaya dan merengsa kulit anak yang masih muda

Sesuai untuk anak anak yang sering mengalami kulit sensitif, gatal dan sebagainya. Cukup lembut untuk kulit anak dan diperkaya dengan minyak pati tumbuhan asli

RM 231.30
Harga promosi Disember

Erni ChomelOilers
012 434 0102

#chomeloilers #younglivingessentialoilmy #sayajualessentialoil #teamYLangelisya #younglivingessentialoilPenang #youngliving #sayajual #younglivingpenang #younglivingkedah #bazaarpaknil #younglivingutara #minyakpati #sayajualyoungliving #younglivingmurah #essentialoilswork #essentialoils101 #essentialoillove #essentialoilblends #essentialoilsrock #essentialoilsforthewin #monday #essentialoils #essentialoilblend #essentialoiljewelry #essentialoilmalaysia #essentialoilsforlife #essentialoilsforhealing #essentialoil #essentialoildiffuser #essentialoiltips

Nak share sikit pasal baby Halif..Pagi ni dia kene dengan serangga habis muka dia.. Bengkak benjol2.. .
Mama halif bijak, lps balik klinik mama Halif cuba treat guna eo
.
Actually eo purification saje dh ckup sempuran tapi sbb bengkak tu besar betul, Mama long consult mama halif Titik atas piring
.
🐜🐝EO Purification bagus sbg bug repellent, membantu mengurangkan pain and itching dan mengecutkan bengkak2 insert stings (sengatan) dan gigitan serangga 🌷EO Lavender bagus utk elak parut dan luka dan of course mngurangkan rasa sakit bg baby halif calm je 🌿EO Tea Tree sbg antiseptic

TADAAAA..HALIF DAH CERIA!

Ramainya org2 berpengaruh n femes ames ni dh start gna brg2 organic YL, luckily sis kenal YLEO awal thn ni xd la soooo laaasstt yeaarr sangat...hahaha.. .
Dulu pun berkenalan lps beli diffuser dulu, pastu sikit2 beli eo2.. Tapi tula baru ni discuss ngn md, sbenarnyakan untung lgi klu kita beli je PSK ni kan..kan..kan

PSK ni klu beli kita dh kira lengkap la utk kegunanan sendiri and family dah cover semua.. Pastu leh la join geng2 "EssentialOil Lover" haa gituuu.. Dalam PSK ni ade 1 diffuser dan 13 essential oil 5ml.Antara kegunaan oil dlm premium starter kit ni:
.

1. Pan Away - for muscle discomfort, pain killer
.

2. Lemon - detox, batuk, selsema, demam (baby)
.

3. Peppermint- demam, pening kepala, angin, muntah, bagi segar

4. Thieves - batuk, elakkan jangkitan kuman
.

5. Frankincense- immune system, skin care, luka, scar
.

6. Lavender - mudah tidur, calming, skin care, lebam, melecur, luka, eczema
.

7. Purification - air purifier & freshener, sakit mata & telinga

8. RC - relief from Respiratory Congestion, selsema, batuk
.

9. Copaiba - anything about inflammation, bengkak, baby theething
.

10. Digize - penghadaman, sembelit, cirit, kembung, parasit
.

11. Stress away- stress, sugar craving, menenangkan, perfume
.
Kalau nak DM/PM/Whatsaap Ada...
.
Love,
Ada Kamarul 019.385.4242

Apa yg ada dlm set ScentSync Complete Balm For Kids?

1. Cough & Cold Care (CCC)
2. Tummy Tame (TT)
3. Skin Soothe (SS)
4. Calm Balm (CB)
5. Relief & Recovery (R&R)
6. DeBug Balm (DB)
7. Body Booster (BB)
8. Focus Balm (FB)

All balm except Relief & Recovery and Focus Balm are suitable for newborn.

Relief & Recovery for 6 months and above.
Focus Balm for 2 years and above.

Price : RM80/set
.
Kunjungi kami utk belian terus atau WA 0174944938 utk delivery sekitar Sg Petani.. Postage seluruh msia..
Ready stock..
.
#sungaipetani #sgpetani #gurun #yan #merbok #scentsync #lagendaheights #tamansejati #tamanria #eobalm #tamanriajaya #bandarlagunamerbok #ambanganheights #nazniscollections #nnconline #essentialoils
#eoproducts #kedah #bandarmutiara #amanjayamall #sayajual #bazaarpaknil #sayajualessentialoil #naylisbabyshoppe

Td beli 2pack ningxia red, 1 bottle of Clarity, Brainpower, & R.C. Lepas tu dpt free 3 barang ni which is Thieves Spray, Jade Lemon, & Tranquil Roll on. 3 barang ni je total semuanya RM 228 klu beli. tp, sis dapat free je. Nak tau cara? Sape yg nak jadi ahli, nak dapat byk brg free, boleh DM / Whatsapp sis πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
. .. . πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Td beli 2pack ningxia red, 1 bottle of Clarity, Brainpower, & R.C. Lepas tu dpt free 3 barang ni which is Thieves Spray, Jade Lemon, & Tranquil Roll on. 3 barang ni je total semuanya RM 228 klu beli. tp, sis dapat free je. Nak tau cara? Sape yg nak jadi ahli, nak dapat byk brg free, boleh DM / Whatsapp sis πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
. .. . πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Hasil collect kt HQ today... berbaloi sape yg beli organic dried wolfberry tu. Normal price utk member RM 119. tp sebab ade promo 12-12, harga jadi RM 95.20 je. susah tau YL nak wat promo. So, bile ade promo tu cepat2 lah grab. walaupun beza cuma RM24, boleh beli mcm2 dgn jumlah tu. hehehhe πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Utk yg beli starter kit, HQ akan direct pos ye. Akan terima dalam masa 2, 3 hari. Thnks for trusting me as your distributor! 😘😘😘
.
.. . πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Hasil collect kt HQ today... berbaloi sape yg beli organic dried wolfberry tu. Normal price utk member RM 119. tp sebab ade promo 12-12, harga jadi RM 95.20 je. susah tau YL nak wat promo. So, bile ade promo tu cepat2 lah grab. walaupun beza cuma RM24, boleh beli mcm2 dgn jumlah tu. hehehhe πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Utk yg beli starter kit, HQ akan direct pos ye. Akan terima dalam masa 2, 3 hari. Thnks for trusting me as your distributor! 😘😘😘
.
.. . πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Super Antioxidant Juice. Dapatkan Ningxia Red skrg. Promotion 10% from retail price. Nk lagi murah, bole register ahli serendah RM212.. get yours now πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.πŸ“² WhatsApp / Text / DM 011-26313734 for more info. .
πŸ‘‰πŸ‘‰ Guidance & Support will be provided to all purchases. .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Super Antioxidant Juice. Dapatkan Ningxia Red skrg. Promotion 10% from retail price. Nk lagi murah, bole register ahli serendah RM212.. get yours now πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.πŸ“² WhatsApp / Text / DM 011-26313734 for more info. .
πŸ‘‰πŸ‘‰ Guidance & Support will be provided to all purchases. .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Ni set Premium Starter Kit ( PSK ) yg syatilla melvin beli utk baby syeriv. Set ni mmg berbaloi tau. Set ni mengandungi 1 set diffuser plus 13 botol oils. Price utk set ni RM756 TERMASUK FREE POSTAGE UTK SEMENANJUNG & FREE DELIVERY WITHIN KL AREA. Plus, sis akan bg lg FREE GIFT product from YOUNG LIVING. Actually klu buat kira2 balik, total set ni klu beli asing lebih kurang RM1000 lebih.
πŸ˜…πŸ˜…
.
Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #youngliving #yleo #murah #minyakpati #yleodamansara #younglivingdamansara #younglivingttdi #youngliving #younglivingessentialoils #ttdi #bazar #kl #pj #youngliving younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Ni set Premium Starter Kit ( PSK ) yg syatilla melvin beli utk baby syeriv. Set ni mmg berbaloi tau. Set ni mengandungi 1 set diffuser plus 13 botol oils. Price utk set ni RM756 FREE POSTAGE UTK SEMENANJUNG & FREE DELIVERY WITHIN KL AREA. Plus, sis akan tambah lg FREE GIFT PRODUK DR YOUNG LIVING. Actually klu buat kira2 balik, total set ni klu beli asing lebih kurang RM1000 lebih. Berbaloi-baloi tau. πŸ˜…πŸ˜…
.
Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #youngliving #yleo #murah #minyakpati #yleodamansara #younglivingdamansara #younglivingttdi #youngliving #younglivingessentialoils #ttdi #bazar #kl #pj #youngliving younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Syatilla Mevin pn pakai young Living utk baby Syeriv tau. Sbb dah ramai sedar banyak manfaat dapat dari gune essential oil ni. Young Living essential oil adalah 100% pure essential oil and free daripada chemical yang merbahaya. And ade therapeutic gred. Ramai yg tnye knp Young Living mahal? Bende yg free chemical mmg mahal. Boleh compared harga kt pasaraya buah or sayur organik dgn yg biase. Boleh fikir sendiri mane yang baik. .
.
.. . πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Syatilla Mevin pn pakai young Living utk baby Syeriv tau. Pilihan yg bijak. terus beli Premium Starter Kit. Dgn RM756 terus dpt 13 botol eo. Sbb dah ramai sedar banyak manfaat dapat dari gune essential oil ni. Young Living essential oil adalah 100% pure essential oil and free daripada chemical yang merbahaya. And ade therapeutic gred. Ramai yg tnye knp Young Living mahal? Bende yg free chemical mmg mahal. Boleh compared harga kt pasaraya buah or sayur organik dgn yg biase. Boleh fikir sendiri mane yang baik. .
.
.. . πŸ“² Wasap / Text 011-26313734 .
πŸ”› Guidance & Support will be provided to all purchases .
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Siapa yang masih berkira-kira nak beli promo item sale 12.12, you can sleep on it dulu malam ni.
.
Why?
.
Because the promotion is extended until midnight 13.12!
.
Tambah pulak new products! ART Series Set tuu.
.
But peppermint & thieves EO are selling fast! So siapa nak grab macam biasalah, i'm here! :D
.
yleofarah.wasap.my/60134575332
.
#younglivingmalaysia #yleo #oileague #younglivingessentialoils #younglivingdistributormalaysia #younglivingdistributor #youngliving #younglivingdistributor4103625 #essentialoils #minyakpati #sayajualessentialoil #sayajualminyakpati #bazaarpaknil

Sale dah keluar korang!!!!
.
Peppermint & Thieves EO are on sale! 15% off! .
Antara minyak yang selalu sis guna untuk anak ni. Memang wajib ada Thieves & Peppermint ni untuk memerangi masalah- masalah berkaitan kesihatan anak.
.
Mummy minyak pulak asal nak muntah je tenyeh peppermint. Bila pening je calit peppermint. Kalau lemau je inhale peppermint. Dah macam bercinta dengan peppermint i tell you! πŸ˜‚
.
Eh tapi EO yang lain ada offer jugak!
.
M-grain. Tengok nama je dah tau. Special untuk orang yang kuat migrain.
.
Juva cleanse. Untuk detox hati korang. Kalau sapa-sapa kenal orang busuk hati, masa ni la nak beli hadiahkan untuk dia. #eh πŸ™ˆ
.
Cool Azul. Sedap titik dalam minyak urut ni. Korang boleh pakai, sebelum dan selepas workout.
.
Melissa. Harga dia boleh gegar lutut hehe. Siapa yang lama duk mengintai Melissa ni, beli la masa promo ni.
.
Pastu yang rasa nak rembat jugak adalah goji beri tu. Best campur dalam soup, buat kudap2 bubuh dalam air. Ada yang berminat nak dapatkan promo ni macam biasalah, PM tepi ye sayang3!
.
Whatsapp for a faster reply! One day promo only! <12.12>
.
#younglivingmalaysia #yleo #oileague #younglivingessentialoils #younglivingdistributormalaysia #younglivingdistributor #youngliving #younglivingdistributor4103625 #essentialoils #minyakpati #sayajualessentialoil #sayajualminyakpati #bazaarpaknil

Best friend untuk orang yang senang kena Migraine! DISCLAIMER: THIS IS NOT YOUR TYPICAL MINYAK ANGIN. 😎
.
Hanya perlu 1-2 titis dalam sesudu carrier oil & sapu pada belakang tengkuk, belakang bahu & temples.
.
Kemudian let the EO does wonder to your body!
.
Subhanallah. Allah ciptakan keajaiban tumbuhan untuk memberi manfaat pada manusia.
.
Kenapa perlu guna painkiller kalau ada cara yang lebih alami tapi berkesan untuk kita cuba.
.
Harga promo member : RM180
Harga asal : RM237
.
Meh pm tepi.
.
yleofarah.wasap.my/60134575332
.
**Promo hanya valid pada hari ini sahaja! <12.12>
.
#younglivingmalaysia #yleo #oileague #younglivingessentialoils #younglivingdistributormalaysia #younglivingdistributor #youngliving #younglivingdistributor4103625 #essentialoils #minyakpati #sayajualessentialoil #sayajualminyakpati #bazaarpaknil

Good Morning!! Ini semua tengah sale tau.. Tapi harga ahli ni.. sape2 yang nak harga cmnie whatsapp saya cpt2 ok.. murah sgt ni tau.. lgpun YL mmg ssh nak buat sale ni πŸ˜‚

Whatsapp/dm
0182198189
0182198189
0182198189

#younglivingmalaysia
#younglivingkl
#younglivingcheras
#younglivingbukitjalil
#younglivingpuchong
#essentialoilkl
#essentialoilmurah
#sayajualessentialoil
#sayajual

Anyone interested to try out Young Living essential oils? Basic Starter Kit Set consist of dewdrop diffuser and 3 bottles @ 5ml essential oils. All for Rm379 😍.. After sign up, next purchase dapat member price.. 25% off πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
WA / Text 011-26313734 for more info
.
.
#younglivingmalaysia
#malaysia #instashop #diffusermurah
#ylsetapak #sayajualessentialoil #essentialoils
#ylkualalumpur #younglivingsentul
#younglivingwangsamaju #younglivingdiffuser
#sayajualsayapakai
#younglivingessentialoils
#sayajualmurah #younglivingjohor #younglivingpetalingjaya #younglivinggombak #younglivingampang

Most Popular Instagram Hashtags