#sayajualessentialoil

MOST RECENT

Selamat hari raya Semua!!ini ialah peralatan travelling saya. Make the switch,slowly takpe..ke arah kehidupan bebas bahan kimia berbahaya #chomeloilers #younglivingessentialoilmy #dd #teamYLangelisya #younglivingessentialoilPenang #youngliving #sayajual #younglivingpenang #younglivingutara #younglivingkedah #sayajualessentialoil #essentialoil #essentialoilmalaysia

Alhamdulillah.. Selesai misi cantik2 di malam raya.. .
Selalu facialkan customer je.. Ari ni, facialkan mak, adik2 & diri sendiri pulak.. πŸ˜…πŸ˜…
.
Steam muka special sikit malam ni.. Sebab guna cara tradisional + moden.. Guna air panas + dengan EO yg special for skin.. Fuhhh.. Effect glowing2 la di pagi raya nanti.. πŸ˜†πŸ˜†
.
So now, rest & tido.. Sebab esok nak beraya & balik ke johor pulak.. Nite2 uolllssss.. πŸ˜‰
.
#leezronellalover
#sayajual #sayajualminyakpati
#babyseries
#babybalm
#babyblend
#ronellafamilypack #familypack
#ronellatreatmentpack
#treatmentpack
#ronellaherbalpack
#herbalpack
#sayajualessentialoil
#sayajualronella #ronella
#ronellaeo #essentialoil
#naturalmedicine #essentialoils
#essentialoilmurah
#diffuser #diffuserronella
#stonedifuser
#logdiffuser
#nodediffuser
#ronellaputrajaya
#ronellacyberjaya
#ronellapuchong
#ronellaeo

GB last month dah sampai. Alhamdulillah 😍. Lepas raya lah baru kita pos ya πŸ€—

Kalau nak order utk GB this month (dpt brg next month), meh wasap tepi na. Link kat bio.

#sayajualessentialoil #Healingsolutionsxjollybeautymalaysia

Wah2 jln ada lengang pagi nii..smpai opis pun awal..sapa yg keje lg tuuu kita gengg πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»
.
Musim2 raya ni mcm2 la nnt kan yg dpt..perut meragamlah..kepala pusing laa..urat saraf terbelit la haha..susah nk tido la bila ramai2 tu..mcm2 lg la..tapi xpe dgn bantuan minyak2 pati dlm Premium Starter Kit tu semua isu tu dpt ditangani..insyaAllah..slalunya mmg i hangkut diffuser dgn segala myk yg ada..baru bleh blk raya dgn tenang2 gitewww .
.
Selamat pulang ke kpg halaman msg2..berwaspadalah slalu di jln raya..raya mana thn ni..iolls jauh gak..kat gombak tu aaa 😬😬
.
#teamrayakl
#premiumstarterkit
#selamathariraya
#younglivingmalaysia
#essentialoils
#oilydreamsisters
#saudagarminyak
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#younglivingbtho
#younglivingkl
#younglivingcheras
#younglivinggombak
#sayajual
#sayajualessentialoil
#jualanmurahmalaysia
#minyakpatimurah
#jualanhariraya
#harirayasales
#selamathariraya
.
Poster comel credit to @oilyriffic 😍😍

Bekalan bawak balik kg harini. Simpan siap2 dlm kete. Nnti kelam kabut tercicir. Excited nk blk kg punye pasal kan.. .
Kalau ada yg nak tanya apa2 mengenai essential oil atau young living blh whatsapp jer diana terus k? πŸ“²0126442002
πŸ“²0126442002
#youngliving
#younglivingmalaysia
#younglivingkl
#younglivingkualalumpur
#younglivingmurah
#younglivingbangsar
#yleodiana
#ohanaoilers
#sayajualyoungliving
#sayajual
#sayajualessentialoil

Premium Starter Kit (PSK) RM713
.
1 set ni memcm jenis manfaat yg blh dpt n mcm2 blh buat dgn 1 set ni. .
Setiap EO yg ada dlm PSK ni ada kegunaan dia yg tersendiri tau. .
Yg baru melahirkan or mana yg ada anak, diana mmg recommend sgt u guys beli 1 set ni sbb selain blh jadikan emergency kit kt umh, dia pon jimat tau compare beli loose 1-1.
.
Sebarang pertanyaan blh terus whatsapp diana
πŸ“²0126442002
πŸ“²0126442002
#youngliving
#younglivingkualalumpur
#younglivingmalaysia
#younglivingbangsar
#younglivingessentialoils
#younglivingkajang
#younglivingmurah
#younglivingkl
#yleodiana
#ohanaoilers
#sayajual
#sayajualyoungliving
#sayajualessentialoil

RAYA LEBIH BERMAKNA DENGAN PREMIUM STARTER KIT
.
Mulai 1hb Jun haritu, dah tak ada GSt tau.
Jadi semua harga EO pun dah murah. Macam Premium Starter Kit ni dari RM 756 dah turun ke RM 713!
.
Untung sangat kannn!
.
Apa yang you all boleh guna dalam Premium Starter Kit masa raya ni?
Haaa tengok tips-tips nya.
Sangat untung.
Boleh guna untuk seisi keluarga.
.
Nak tanya / order boleh PM saya.
Sempat lagi ni. 😊
.
#nad_on_eo #nadYLjourney #oilswithnad #youngliving #essentialoils #younglivingessentialoil #younglivingmalaysia #younglivingklang #younglivingpetalingjaya #younglivingshahalam #healthylifestyle #sayajualyleo #sayajualessentialoil #oilalaa #oilylicious #oilclique #teamyoniebonawi

Kelmarin baru lepas cuci diffuser. Lepas tu test wap dia laju mana leh g.
.
Nampak gaya leh g jauh. πŸ˜‚
.
Yer kawan2.. Bukan kereta kene service yer. Diffuser pun kalau boleh rajin2 la cuci dalam dia tu. Ni dah lebih 2 tahun pkai masih berkhidmat dengan hebat. InsyaAllah..
.
Tu la nak kata mahal, 2 tahun penggunaan setiap malam pun masih berfungsi. So berbaloi la kan?
.
Apa yang mahey nyer tu...
.
Apa2 tepuk dada tanya selera. Nak diffuser raya jom roger2.. Lepas raya pon jom pm lelaju.
.
Diffuser xde promo. Tapi sis bagi free Orange Esssential Oil dengan belian apa2 diffuser
.
Apa lagi. Xperlu berasa sangsi. Diffuser hebat ni thorbaik..
.
😘
.
#yleofyza
#younglivingmalaysia
#sayajualdiffuser
#sayajualyoungliving
#sayajualminyakyoungliving
#sayajualessentialoil
#younglivingwangsamaju
#younglivingkualalumpur
#younglivingkotadamansara
#younglivingkeramat
#younglivingbandarsericoalfield
#younglivingpuncakalam
#younglivingbangsar

Billboard Ronella.. 😍😍
.
Semuanya tentang must have item untuk setiap family.. πŸ˜‰
.
Anda dah ada salah satunya @ kesemuanya?? .
Jom dapatkan produk2 Ronella dengan leez.. Juz wassap untuk konsultasi & order ye.. πŸ‘‡πŸ‘‡
. 019 731 5753
.
#leezronellalover
#sayajual #sayajualminyakpati
#babyseries
#babybalm
#babyblend
#ronellafamilypack #familypack
#ronellatreatmentpack
#treatmentpack
#ronellaherbalpack
#herbalpack
#sayajualessentialoil
#sayajualronella #ronella
#ronellaeo #essentialoil
#naturalmedicine #essentialoils
#essentialoilmurah
#diffuser #diffuserronella
#stonedifuser
#logdiffuser
#nodediffuser
#ronellaputrajaya
#ronellacyberjaya
#ronellapuchong
#ronellaeo

Essential oil

Edisi: kemas raya

Tulang belakang saya particularly L4,L5 mengalami Prolapsed Invertebrae Disc akibat jatuh terhentak dulu

Tapi kalau sakit, memang rasa macam lumpuh..nak bangun memang sakit. Cara nak bagi kurang sakit dengan banyak buat stretching seperti diajar physiotherapist. Jadi sakit tu jarang sangat berlaku kecuali buat kerja banyak terbongkok

Raya nak dekat, rumah nak kena bersih, tak semestinya baru je dan cantik je, yang penting bersih

Gigih la saya basuh toilet. Sental sana berus sini. Akibatnya, pinggang memang sakit

Terus capai Aroma Seiz yang bagus sebagai antipasmodic. Muscle spasm, kejang ke orang kampung cakap. Tegang urat ke otot stress ke

Aroma Seiz ni pun bagus untuk sakit sakit kepala,bukan otot je

Ada basil,ada Marjoram,ada Cypress, Peppermint semua untuk campuran Aroma Seiz ni

Tips: saya selalu letak Aroma Seiz setitik kat tempat sakit, lepas tu tuam dengan towel panas suam. Syok woo

Erni @chomeloilers
0124340102

#chomeloilers #younglivingessentialoilmy #dd #teamYLangelisya #younglivingessentialoilPenang #youngliving #sayajual #younglivingpenang #younglivingutara #younglivingkedah #sayajualessentialoil #essentialoil #essentialoilmalaysia

Ada lagi yg nak PSK ni x? Esk diana dh blh register + ambilkn brg kt HQ. Then nnti dh blh set nk jumpa kt mana2.
.
Setiap pembelian ada freegift tau jgn risau. Cuma x war2kn jer πŸ™‚
.
.
Pembelian PSK ni diana terima juga pembayaran melalui card credit tau.. cpt2 blh whatsapp diana
#youngliving
#younglivingkl
#younglivingmalaysia
#younglivingkualalumpur
#younglivingkajang
#younglivingbangsar
#younglivingmalaysia
#yleodiana
#ohanaoilers
#sayajual
#sayajualyoungliving
#sayajualessentialoil

Hmm, dengar cerita tahun ni nak raya sakan? Betul ke? Hehehe.

Jangan lupa pakai ubat keti tau. Kang ada yang pengsan ( faham2 jela ye🀭) Ni nak habaq mai, Young Living ada hasilkan 2 jenis deodorant tau.

1. Mountain Mint Deodorant (Hijau) - korang yang suka ketiak berangin2 gitu ni memang best lah!

2. Meadow Mist Deodorant (Biru) - Wanginya ya ampunnn. Tapi jangan risau, ni wangi EO bukan wangi2 sintetik ye.

Sebotol tahan 3-4 bulan tau.
Korang kira lah sendiri berapa RM je sebulan diperlukan untu jaga kesihatan diri dan keti korang tuh.

Harga ahli: RM50
Harga bukan ahli: RM65.50

Berminat? Roger macam biasa. Link whatsapp kat bio k?

#yleohawa
#youngliving
#younglivingmurah
#ohanaoilers
#sayajual
#sayajualessentialoil
#sayajualyoungliving

FREE GIFT DISEDIAKAN!

Dapatkan Premium Starter Kit anda untuk menjadi ahli Young Living. Kit permulaan yang lengkapi untuknya seisi rumah dari anak kecil hingga warga tua serta haiwan peliharaan!
Harga Premium Starter Kit bernilai rm713. Apa yang anda akan dapat? 🌺PREMIUM STARTER KIT🌺 (1) DewDrop Diffuser with Lavender and Lemon 5ml (1) Premium Essential Oils Collection (10 individual - 5ml essential oil singles & blends. Products may vary for every set depends on stocks)

1 Lavender
2 Peppermint
3 Lemon
4 Frankinsence
5 Thieves
6 Purification
7 Copaiba
8 RC
9 Panaway
10 Digize (1) Stress Away 5ml (1) AromaGlide Roller Fitment (10) Sample Packets (Peppermint, Lavender, Lemon, Thieves, Peace & Calming) (1) Display Tray - Fits 10 5ml essential oils (10) 1ml Sample bottles (2) NingXia Red sachets (1) Product Guide (10) Business Cards (1) Marketing Literature - Resources for Sharing! (1) Flash Drive with forms and Marketing Literature in English, Simplified Chinese & Malay

Erni ChomelOilers
YLID
012 434 0102

Jadi ahli dengan saya, saya guide sepenuhnya

https://goo.gl/GdgwiF
https://goo.gl/GdgwiF
https://goo.gl/GdgwiF

Nak tanya pasal EO YL ? Nak bisnes tapi tak reti nak mula? Nak sample EO?
Http://ChomelOilers.wasap.my
Http://ChomelOilers.wasap.my
Http://ChomelOilers.wasap.my

#chomeloilers #younglivingessentialoilmy #sayajualessentialoil #teamYLangelisya #younglivingessentialoilPenang #youngliving #sayajual #younglivingpenang #younglivingkedah #sayajualessentialoil

Essential oil

Edisi: Tepi katil

Purification diffuse bukan nak bagi udara bersih, tapi bagus untuk redakan rasa marah juga. Pelik kan? Tak pun, bau rangsang sistem limbik. Ada bahagian tumbuhan yang menghasilkan kimia semulajadi untuk bagi jiwa tenang

Cedarwood tu bukan hanya bagi mudah tidur, tapi bagus juga padamkan memori tak best macam trauma atau perkara perkara kita kalau boleh nak ctrl+alt+del je. Cedarwood rangsang bahagian otak separa sedar kita

Ylang ylang pulak bagus untuk reduce kortisol, hormon stress kita. Bagi balance balik emosi kita apa semua

Kita boleh cipta suasana tenang kalau kita nak

Salah satu caranya: Diffusing

#chomeloilers #younglivingessentialoilmy #dd #teamYLangelisya #younglivingessentialoilPenang #youngliving #sayajual #younglivingpenang #younglivingutara #younglivingkedah #sayajualessentialoil #essentialoil #essentialoilmalaysia

Harini COD product Young Living dgn kawan sek menengah.. Habis sek langsung xpernah jumpa.
.
TQ @carmallia sudi beli BPSK + siap add EO Peppermint + EO RC lg..
.
Semoga bermanfaat utk Alia n family

#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#younglivingkualalumpur
#younglivingbangsar
#yleodiana
#ohanaoilers
#sayajual
#sayajualyoungliving
#sayajualessentialoil

Most Popular Instagram Hashtags