#sayajualdreamcatchermurah

MOST RECENT

Dream catcher ni panjang sikit tau. Kite tak suggest letak dalam kereta tapi kalau korang suka, boleh je letak hehe. Boleh tengok ukuran dekat details bawah ni ya πŸ‘‡πŸ»
_
Item: Purely Belle in Blue
Measurement: tali (13 cm), diameter (13cm), panjang kesuluruhan (60-62cm)
_
Price: RM18 each
Postage add RM8 Semenanjung & RM11 Sabah Sarawak
_
p/s: The actual colour might be slightly different due to the lighting, editing and quality of photo. Happy shopping! πŸ’‹πŸ˜˜
_
#dreamcatcher #dreamcatchermurah #sayajual #sayajualdreamcatcher #sayajualdreamcatchermurah #theheirs #rsdreamcatcher

Dream catcher baru tapi tak berapa nak baru sebenarnya! Haha. Sebelum ni kite ada jual dengan instagram yang kena hack sebelum ni, sekarang baru nak start jual balik πŸ€—
_
Item: Purely Belle in Blue
Measurement: tali (13 cm), diameter (13cm), panjang kesuluruhan (60-62cm)
_
Price: RM18 each
Postage add RM8 Semenanjung & RM11 Sabah Sarawak
_
p/s: The actual colour might be slightly different due to the lighting, editing and quality of photo. Happy shopping! πŸ’‹πŸ˜˜
_
#dreamcatcher #dreamcatchermurah #sayajual #sayajualdreamcatcher #sayajualdreamcatchermurah #theheirs #rsdreamcatcher

Another navy blue dreamcatcher.
Hok gini RM15 ja πŸ˜‚
Order yours now πŸ‘‰ DM

#dreamcatchermalaysia #dreamcatchermurah #sayajualdreamcatchermurah #sayajualdreamcatcher
#sayajual

Dream catcher yang ini memang panjang tau. Tapi boleh je letak dalam kereta. Nak letak dekat meja kerja/meja belajar pun cantik tau. Nampak cantik gitu 😍
_
Item: Super Black Dream Catcher
Price: RM14
Measurement: tali (10cm), diameter (11cm), panjang kesuluruhan (50-52cm)
Postage add RM8 Semenanjung & RM11 Sabah Sarawak
_
p/s: The actual colour might be slightly different due to the lighting, editing and quality of photo. Happy shopping! πŸ’‹πŸ˜˜
_
#dreamcatcher #dreamcatchermurah #sayajual #sayajualdreamcatcher #sayajualdreamcatchermurah #theheirs #rsdreamcatcher

Selain Snow White Dream Catcher, yang ini pun antara best seller kami tau. Paling ramai beli yang Snow White atau Super Black. Details semua ada dekat caption, so boleh ukur siap-siap berapa panjang dream catcher ni πŸ˜‹
_
Item: Super Black Dream Catcher
Price: RM14
Measurement: tali (10cm), diameter (11cm), panjang kesuluruhan (50-52cm)
Postage add RM8 Semenanjung & RM11 Sabah Sarawak
_
p/s: The actual colour might be slightly different due to the lighting, editing and quality of photo. Happy shopping! πŸ’‹πŸ˜˜
_
#dreamcatcher #dreamcatchermurah #sayajual #sayajualdreamcatcher #sayajualdreamcatchermurah #theheirs #rsdreamcatcher

N E W I N
🌸R E A D Y S T O C K 🌸
.
5 colours available! white, pink, blue, green and purple. .
Medium in size (refer previous dreamcatcher)
.
RM23 ONLY! (excluding postage)
.
Stocks are limited! Grab yours now while stock lasts 🌹 .
#sayajual #sayajualdreamcatcher #sayajualdreamcatchermurah #dreamcatcher #dreamcatchermurah #dreamcatcherreadystock

Dream catcher ni saiz dia besar sikit tau kalau letak dalam kereta. Tapi kalau suka, boleh je letak. Tetappp nampak cantik jugak πŸ™ˆ
_
Item: Snow White Dream Catcher
Price: RM14
Measurement: tali (10cm), diameter (11cm), panjang kesuluruhan (50-52cm)
Postage add RM8 Semenanjung & RM11 Sabah Sarawak
_
p/s: The actual colour might be slightly different due to the lighting, editing and quality of photo. Happy shopping! πŸ’‹πŸ˜˜
_
#dreamcatcher #dreamcatchermurah #sayajual #sayajualdreamcatcher #sayajualdreamcatchermurah #theheirs #rsdreamcatcher

Maaf sangat dah lama tak terupdate! Hehe. Kami still jual tau, korang whatsapp je insyaAllah kami akan reply 😘 Dan yang ini best seller, sentiasa restock 😍
_
Item: Snow White Dream Catcher
Price: RM14
Measurement: tali (10cm), diameter (11cm), panjang kesuluruhan (50-52cm)
Postage add RM8 Semenanjung & RM11 Sabah Sarawak
_
p/s: The actual colour might be slightly different due to the lighting, editing and quality of photo. Happy shopping! πŸ’‹πŸ˜˜
_
#dreamcatcher #dreamcatchermurah #sayajual #sayajualdreamcatcher #sayajualdreamcatchermurah #theheirs #rsdreamcatcher

πŸŽ‰YeayπŸŽ‰
.
Thankyou dear twinkle ✨ sebab beli dreamcatcher kita.
.
Haa yang lain apa tunggu lagi? πŸ€—πŸ€—
.
#feedbackcustomer #sayajualtapestrymurah
#sayajualdreamcatchermurah #sayajualmurah #bazaarpaknil

Another customer who loves pink πŸ’— Get your own customized dreamcatcher 😘

Whatsapp 0132161669

#dreamcatchermalaysia #dreamcatchermurah #sayajualdreamcatchermurah #sayajualdreamcatcher #sayajual

Meh lah order sementara stock masih ada. Kalau dah sold out, kena tunggu lagi 2-5 weeks untuk restock hehe. Yang ini simple je tau corak dia, senang nak sangkut dekat mana pun πŸ˜‹
_
Item: Unique Polka Dot
Measurement: tali (10-11), diameter (11cm), panjang kesuluruhan (37-40cm)
_
Price: RM16 each
Postage add RM8 Semenanjung & RM10 Sabah Sarawak
_
#sayajual #sayajualdreamcatcher #sayajualdreamcatchermurah #dreamcatcher #dreamcatchermurah #dreamcatchercantik #dreamcatcherlawa #theheirs #rsdreamcatcher

Most Popular Instagram Hashtags