[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualdollblouse

465 posts

TOP POSTS

FREE POSTAGE IS BACK!
.
Sempena deepavali kita nak bagi free postage untuk setiap pembelian item Loose Button 🌸 Suka tak? Hehe. Free postage dari 13/10 - 19/10 sahaja tau!
.

Tunggu apa lagi, pilih cecepat mana yg berkenan tu 😉 .
To purchase : +6011-3230 0706 or click link at our bio. TQ 😘
.
REWARD YOURSELF with us 🌸 .

#loosebutton#LBlovers#LBtunic#LBdropship

#sayajual #sayajualmurah #sayajualbaju #muslimahblouse #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #longtop #tunictop #tshirtmuslimah #bajumuslimah #muslimahattire #blouses #sayajualblouse #longtopmalaysia #longtopmurah #bajuraya #blousecantik #bajucantik #cardiganmalaysia #wraptop #wraptopmalaysia #sayajualdollblouse #blousedoll #dollblouse

FEEDBACK DOLL BLOUSE 3.0 🌸
.
Blouse yg paling best sbb tak jarang & tak ikut shape badan kita. So if size xl pun normally boleh pakai juga 😊 Lepastu siap flowy effect tau boleh la kibar2 sambil jalan 😂 Material kain dia pun best, selesa sgt & lembut je pd kulit 💜
.

Item: Doll blouse 3.0
Colour: Army green
Price: RM55.
Beli satu confirm nak lagi 😂😍 .
.

To purchase : 011-3230 0706 or click link at our bio 😘
.
REWARD YOURSELF with us 🌸 .

#loosebutton#LBlovers#LBtunic#LBdropship

#sayajual #sayajualmurah #sayajualbaju #muslimahblouse #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #longtop #tunictop #tshirtmuslimah #bajumuslimah #muslimahattire #blouses #sayajualblouse #longtopmalaysia #longtopmurah #bajuraya #blousecantik #bajucantik #cardiganmalaysia #wraptop #wraptopmalaysia #sayajualdollblouse #blousedoll #dollblouse

DOLL BLOUSE 3.0 😍
PRICE : RM55

MATERIAL : cotton
FREE SIZE
Shoulder-15"
Lenght-29"
Sleeve-23"

Bust-waist-hips: cutting kembang
.
COLOR : .
• military green • mustard • middy blue • golden brown • royal blue • pink • .
.
To purchase : 011-3230 0706 or click link at bio 😘
.
REWARD YOURSELF with us 🌸 .

#loosebutton#LBlovers#LBtunic#LBdropship

#sayajual #sayajualmurah #sayajualbaju #muslimahblouse #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #longtop #tunictop #tshirtmuslimah #bajumuslimah #muslimahattire #blouses #sayajualblouse #longtopmalaysia #longtopmurah #bajuraya #blousecantik #bajucantik #cardiganmalaysia #wraptop #wraptopmalaysia #sayajualdollblouse #blousedoll #dollblouse

DOLL BLOUSE 3.0 😍
PRICE : RM55

MATERIAL : cotton
FREE SIZE
Shoulder-15"
Lenght-29"
Sleeve-23"

Bust-waist-hips: cutting kembang
.
COLOR : .
• military green • mustard • middy blue • golden brown • royal blue • pink • .
.
To purchase : 011-3230 0706 or click link at bio 😘
.
REWARD YOURSELF with us 🌸 .

#loosebutton#LBlovers#LBtunic#LBdropship

#sayajual #sayajualmurah #sayajualbaju #muslimahblouse #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #longtop #tunictop #tshirtmuslimah #bajumuslimah #muslimahattire #blouses #sayajualblouse #longtopmalaysia #longtopmurah #bajuraya #blousecantik #bajucantik #cardiganmalaysia #wraptop #wraptopmalaysia #sayajualdollblouse #blousedoll #dollblouse

DOLL BLOUSE 3.0
PRICE : RM55

MATERIAL : cotton
FREE SIZE
Shoulder-15"
Lenght-29"
Sleeve-23"

Bust-waist-hips: cutting kembang
.
COLOR : .
• military green • mustard • middy blue • golden brown • royal blue • pink • .
.
.
.
.
.
To purchase : 0173449433
.
REWARD YOURSELF with us 🌸 .

#loosebutton#LBlovers#LBtunic#LBdropship #sayajualblouse #blousemuslimah #blouseflowy #flowyblouse #dollblouse #fishtailbloise #flowykurung #flowyblouse #blousekembang #sayajualbajukembang #sayajualdollblouse #blousemuslimah #kurungmoden #plussize #plussizemalaysia #bazaarpaknil #bajubridesmaidmurah #bajubridemaids

DOLL BLOUSE 3.0
PRICE : RM55

MATERIAL : cotton
FREE SIZE
Shoulder-15"
Lenght-29"
Sleeve-23"

Bust-waist-hips: cutting kembang
.
COLOR : .
• military green • mustard • middy blue • golden brown • royal blue • pink • .
.
.
.
.
.
To purchase : 0173449433
.
REWARD YOURSELF with us 🌸 .

#loosebutton#LBlovers#LBtunic#LBdropship #sayajualblouse #blousemuslimah #blouseflowy #flowyblouse #dollblouse #fishtailbloise #flowykurung #flowyblouse #blousekembang #sayajualbajukembang #sayajualdollblouse #blousemuslimah #kurungmoden #plussize #plussizemalaysia #bazaarpaknil #bajubridesmaidmurah #bajubridemaids

DOLL BLOUSE 3.0
PRICE : RM55

MATERIAL : cotton
FREE SIZE
Shoulder-15"
Lenght-29"
Sleeve-23"

Bust-waist-hips: cutting kembang
.
COLOR : .
• military green • mustard • middy blue • golden brown • royal blue • pink • .
.
.
.
.
.
To purchase : 0173449433
.
REWARD YOURSELF with us 🌸 .

#loosebutton#LBlovers#LBtunic#LBdropship #sayajualblouse #blousemuslimah #blouseflowy #flowyblouse #dollblouse #fishtailbloise #flowykurung #flowyblouse #blousekembang #sayajualbajukembang #sayajualdollblouse #blousemuslimah #kurungmoden #plussize #plussizemalaysia #bazaarpaknil #bajubridesmaidmurah #bajubridemaids

FEEDBACK DOLL BLOUSE 3.0 💜
"Material are nice, flowy, not easily crease & high quality" awww tq dear 😘 .

Kakraa hanya berikan quality yg terbaik je dkt uols semua. Bila pakai pun sejuk & tak melekat kan badan mmg seronok tauuu! Hilang rasa nak bad mood bila pakai Doll Blouse 😍😂
__

Item: DOLL BLOUSE 3.0
Colour: PINK
Price: RM55
.

To purchase : 011-3230 0706 or click link at bio 😘
.
REWARD YOURSELF with us 🌸 .

#loosebutton#LBlovers#LBtunic#LBdropship

#sayajual #sayajualmurah #sayajualbaju #muslimahblouse #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #longtop #tunictop #bajumuslimah #muslimahattire #blouses #sayajualblouse #longtopmalaysia #longtopmurah #bajuraya #blousecantik #bajucantik #blousekembang #sayajualdollblouse #blousedoll #dollblouse

DOLL BLOUSE 3.0 😍
PRICE : RM55
. ✔ Tak jarang
✔ Cutting kembang sgt selesa!
✔ Material yang lembut sampai rasa nk nangis
✔ Flowy effect
✔ Beli satu confirm nak lagi 😱
.

MATERIAL : cotton
FREE SIZE
Shoulder-15"
Lenght-29"
Sleeve-23"

Bust-waist-hips: cutting kembang
.
COLOR : .
• military green • mustard • middy blue • golden brown • royal blue • pink • .
.
To purchase : 011-3230 0706 or click link at our bio 😘
.
REWARD YOURSELF with us 🌸 .

#loosebutton#LBlovers#LBtunic#LBdropship

#sayajual #sayajualmurah #sayajualbaju #muslimahblouse #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #longtop #tunictop #tshirtmuslimah #bajumuslimah #muslimahattire #blouses #sayajualblouse #longtopmalaysia #longtopmurah #bajuraya #blousecantik #bajucantik #cardiganmalaysia #wraptop #wraptopmalaysia #sayajualdollblouse #blousedoll #dollblouse

MOST RECENT

All time favourite PRINTED DRESS.

Di datangkan dengan corak terbaru dan lebih berkualiti!

Terdapat 40++ pilihan printed.

Wudhu' Friendly.
Add-on Nursing Zip for FREE. Perlu maklumkan kepada kami jika anda mahukan nursing zip.

Printed Dress antara Hot Selling items kami.

Every week tak putus customer order Printed Dress. Sebabnya material Printed Dress yang selesa, ironless dan pada harga yang sangat² berpatutan.

PROMO PRICE RM 95
(deposit RM 50)
N.P RM 119

XXS till 10XL. Juga menerima ukuran anda sendiri. Boleh pilih samaada nak cutting Pletaed/Normal Dress atau cutting Jubah.
.
*Kain dari printed dress ni pun boleh request if awak awak nak buat design lain..Cth design kurung ke, design blouse ke..pun bolehhh..Kan dah kata custommade.
.
🌼 whatsapp/telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

Jane Kaftan Drape Dress.

INTRO PRICE : RM 149 (Limited Time only ! )
NORMAL PRICE : RM 219
Deposit : RM 80

High quality heavy silk material *material tidak panas, tidak melekat dan lembut.

100% Handsewn beads/3ds flowers.

80 pilihan warna. Saiz dari XXS sehingga XXL. Juga menerima ukuran anda sendiri.
.
🌼 whatsapp/telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

🌷 NEW ARRIVAL KURUNG MALAYSIA VISCOSE 🌷
.
#4 sebab specialnya KURUNG MALAYSIA VISCOSE ni
.
(+) Material dari jenis HIGH QUALITY. Pelbagai material sila rujuk code & gambar :

KMV 610 - 617, KMV 622 - 624 : Material Viscose
KMV 618 - KMV 621 : Peach Skin
KMV 625, KMV 628 - 629 : Material Galaxy Printed Silk
KMV 626 - KMV 627 : Material Creepe Silk
KMV 630 - KMV 631 : Material Walili Silk

Material Viscose :
▶ Berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut ,mudah untuk menggosok.

Material Peach Skin
▶ tekstur seperti viscose tetapi tekstur viscose lebih lembut berbanding fabrik peach skin.

Material Galaxy Silk
▶ lembut, tidak panas, tidak mudah berkedut setelah gosok dan cantik terletak

Material Creepe Silk
▶ mudah dijaga, sangat minimal iron
Material Walili Silk
▶ kain yang lembut dan "flow" yang cantik dengan tampak kain yang 'terjatuh' kemas.
.
(+) 8 pilihan warna & DESIGN
✔ potongan kurung mini / kurung malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz SS sehingga 3XL.
.
(+) Harga JIMAT - MAMPU MILIK..
✔HARGA MAMPU MILIK memang berbaloi
✔SM : RM99, SS : RM 104
✔XXL ➕ RM20, XXXL ➕ RM30
✔INCLUDE POSTAGE
.
🌼 whatsapp/telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

🌷 NEW ARRIVAL KURUNG MALAYSIA VISCOSE 🌷
.
#4 sebab specialnya KURUNG MALAYSIA VISCOSE ni
.
(+) Material dari jenis HIGH QUALITY. Pelbagai material sila rujuk code & gambar :

KMV 610 - 617, KMV 622 - 624 : Material Viscose
KMV 618 - KMV 621 : Peach Skin
KMV 625, KMV 628 - 629 : Material Galaxy Printed Silk
KMV 626 - KMV 627 : Material Creepe Silk
KMV 630 - KMV 631 : Material Walili Silk

Material Viscose :
▶ Berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut ,mudah untuk menggosok.

Material Peach Skin
▶ tekstur seperti viscose tetapi tekstur viscose lebih lembut berbanding fabrik peach skin.

Material Galaxy Silk
▶ lembut, tidak panas, tidak mudah berkedut setelah gosok dan cantik terletak

Material Creepe Silk
▶ mudah dijaga, sangat minimal iron
Material Walili Silk
▶ kain yang lembut dan "flow" yang cantik dengan tampak kain yang 'terjatuh' kemas.
.
(+) 8 pilihan warna & DESIGN
✔ potongan kurung mini / kurung malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz SS sehingga 3XL.
.
(+) Harga JIMAT - MAMPU MILIK..
✔HARGA MAMPU MILIK memang berbaloi
✔SM : RM99, SS : RM 104
✔XXL ➕ RM20, XXXL ➕ RM30
✔INCLUDE POSTAGE
.
🌼 whatsapp/telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

🌷 NEW ARRIVAL KURUNG MALAYSIA VISCOSE 🌷
.
#4 sebab specialnya KURUNG MALAYSIA VISCOSE ni
.
(+) Material dari jenis HIGH QUALITY. Pelbagai material sila rujuk code & gambar :

KMV 610 - 617, KMV 622 - 624 : Material Viscose
KMV 618 - KMV 621 : Peach Skin
KMV 625, KMV 628 - 629 : Material Galaxy Printed Silk
KMV 626 - KMV 627 : Material Creepe Silk
KMV 630 - KMV 631 : Material Walili Silk

Material Viscose :
▶ Berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut ,mudah untuk menggosok.

Material Peach Skin
▶ tekstur seperti viscose tetapi tekstur viscose lebih lembut berbanding fabrik peach skin.

Material Galaxy Silk
▶ lembut, tidak panas, tidak mudah berkedut setelah gosok dan cantik terletak

Material Creepe Silk
▶ mudah dijaga, sangat minimal iron
Material Walili Silk
▶ kain yang lembut dan "flow" yang cantik dengan tampak kain yang 'terjatuh' kemas.
.
(+) 8 pilihan warna & DESIGN
✔ potongan kurung mini / kurung malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz SS sehingga 3XL.
.
(+) Harga JIMAT - MAMPU MILIK..
✔HARGA MAMPU MILIK memang berbaloi
✔SM : RM99, SS : RM 104
✔XXL ➕ RM20, XXXL ➕ RM30
✔INCLUDE POSTAGE
.
🌼 whatsapp/telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

🌷 NEW ARRIVAL KURUNG MALAYSIA VISCOSE 🌷
.
#4 sebab specialnya KURUNG MALAYSIA VISCOSE ni
.
(+) Material dari jenis HIGH QUALITY. Pelbagai material sila rujuk code & gambar :

KMV 610 - 617, KMV 622 - 624 : Material Viscose
KMV 618 - KMV 621 : Peach Skin
KMV 625, KMV 628 - 629 : Material Galaxy Printed Silk
KMV 626 - KMV 627 : Material Creepe Silk
KMV 630 - KMV 631 : Material Walili Silk

Material Viscose :
▶ Berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut ,mudah untuk menggosok.

Material Peach Skin
▶ tekstur seperti viscose tetapi tekstur viscose lebih lembut berbanding fabrik peach skin.

Material Galaxy Silk
▶ lembut, tidak panas, tidak mudah berkedut setelah gosok dan cantik terletak

Material Creepe Silk
▶ mudah dijaga, sangat minimal iron
Material Walili Silk
▶ kain yang lembut dan "flow" yang cantik dengan tampak kain yang 'terjatuh' kemas.
.
(+) 8 pilihan warna & DESIGN
✔ potongan kurung mini / kurung malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz SS sehingga 3XL.
.
(+) Harga JIMAT - MAMPU MILIK..
✔HARGA MAMPU MILIK memang berbaloi
✔SM : RM99, SS : RM 104
✔XXL ➕ RM20, XXXL ➕ RM30
✔INCLUDE POSTAGE
.
🌼 whatsapp/telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

🌷 NEW ARRIVAL KURUNG MALAYSIA VISCOSE 🌷
.
#4 sebab specialnya KURUNG MALAYSIA VISCOSE ni
.
(+) Material dari jenis HIGH QUALITY. Pelbagai material sila rujuk code & gambar :

KMV 610 - 617, KMV 622 - 624 : Material Viscose
KMV 618 - KMV 621 : Peach Skin
KMV 625, KMV 628 - 629 : Material Galaxy Printed Silk
KMV 626 - KMV 627 : Material Creepe Silk
KMV 630 - KMV 631 : Material Walili Silk

Material Viscose :
▶ Berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut ,mudah untuk menggosok.

Material Peach Skin
▶ tekstur seperti viscose tetapi tekstur viscose lebih lembut berbanding fabrik peach skin.

Material Galaxy Silk
▶ lembut, tidak panas, tidak mudah berkedut setelah gosok dan cantik terletak

Material Creepe Silk
▶ mudah dijaga, sangat minimal iron
Material Walili Silk
▶ kain yang lembut dan "flow" yang cantik dengan tampak kain yang 'terjatuh' kemas.
.
(+) 8 pilihan warna & DESIGN
✔ potongan kurung mini / kurung malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz SS sehingga 3XL.
.
(+) Harga JIMAT - MAMPU MILIK..
✔HARGA MAMPU MILIK memang berbaloi
✔SM : RM99, SS : RM 104
✔XXL ➕ RM20, XXXL ➕ RM30
✔INCLUDE POSTAGE
.
🌼 whatsapp/telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

🌷 NEW ARRIVAL KURUNG MALAYSIA VISCOSE 🌷
.
#4 sebab specialnya KURUNG MALAYSIA VISCOSE ni
.
(+) Material dari jenis HIGH QUALITY. Pelbagai material sila rujuk code & gambar :

KMV 610 - 617, KMV 622 - 624 : Material Viscose
KMV 618 - KMV 621 : Peach Skin
KMV 625, KMV 628 - 629 : Material Galaxy Printed Silk
KMV 626 - KMV 627 : Material Creepe Silk
KMV 630 - KMV 631 : Material Walili Silk

Material Viscose :
▶ Berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut ,mudah untuk menggosok.

Material Peach Skin
▶ tekstur seperti viscose tetapi tekstur viscose lebih lembut berbanding fabrik peach skin.

Material Galaxy Silk
▶ lembut, tidak panas, tidak mudah berkedut setelah gosok dan cantik terletak

Material Creepe Silk
▶ mudah dijaga, sangat minimal iron
Material Walili Silk
▶ kain yang lembut dan "flow" yang cantik dengan tampak kain yang 'terjatuh' kemas.
.
(+) 8 pilihan warna & DESIGN
✔ potongan kurung mini / kurung malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz SS sehingga 3XL.
.
(+) Harga JIMAT - MAMPU MILIK..
✔HARGA MAMPU MILIK memang berbaloi
✔SM : RM99, SS : RM 104
✔XXL ➕ RM20, XXXL ➕ RM30
✔INCLUDE POSTAGE
.
🌼 whatsapp/telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

🌷 NEW ARRIVAL KURUNG MALAYSIA VISCOSE 🌷
.
#4 sebab specialnya KURUNG MALAYSIA VISCOSE ni
.
(+) Material dari jenis HIGH QUALITY. Pelbagai material sila rujuk code & gambar :

KMV 610 - 617, KMV 622 - 624 : Material Viscose
KMV 618 - KMV 621 : Peach Skin
KMV 625, KMV 628 - 629 : Material Galaxy Printed Silk
KMV 626 - KMV 627 : Material Creepe Silk
KMV 630 - KMV 631 : Material Walili Silk

Material Viscose :
▶ Berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut ,mudah untuk menggosok.

Material Peach Skin
▶ tekstur seperti viscose tetapi tekstur viscose lebih lembut berbanding fabrik peach skin.

Material Galaxy Silk
▶ lembut, tidak panas, tidak mudah berkedut setelah gosok dan cantik terletak

Material Creepe Silk
▶ mudah dijaga, sangat minimal iron
Material Walili Silk
▶ kain yang lembut dan "flow" yang cantik dengan tampak kain yang 'terjatuh' kemas.
.
(+) 8 pilihan warna & DESIGN
✔ potongan kurung mini / kurung malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz SS sehingga 3XL.
.
(+) Harga JIMAT - MAMPU MILIK..
✔HARGA MAMPU MILIK memang berbaloi
✔SM : RM99, SS : RM 104
✔XXL ➕ RM20, XXXL ➕ RM30
✔INCLUDE POSTAGE
.
🌼 whatsapp/telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

FREE POSTAGE IS BACK!
.
Sempena deepavali kita nak bagi free postage untuk setiap pembelian item Loose Button 🌸 Suka tak? Hehe. Free postage dari 13/10 - 19/10 sahaja tau!
.

Tunggu apa lagi, pilih cecepat mana yg berkenan tu 😉 .
To purchase : +6011-3230 0706 or click link at our bio. TQ 😘
.
REWARD YOURSELF with us 🌸 .

#loosebutton#LBlovers#LBtunic#LBdropship

#sayajual #sayajualmurah #sayajualbaju #muslimahblouse #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #longtop #tunictop #tshirtmuslimah #bajumuslimah #muslimahattire #blouses #sayajualblouse #longtopmalaysia #longtopmurah #bajuraya #blousecantik #bajucantik #cardiganmalaysia #wraptop #wraptopmalaysia #sayajualdollblouse #blousedoll #dollblouse

Joana Tops/Cardigan 🌹

From High Quality Heavy Silk Material.

Available in 80 different colors.

Size from XXS till 10XL. Custom Size also acceptable.
(Boleh Request untk Labuhkan)
.
Intro Price RM 84
(N.P RM 109)
Deposit RM 40
.
🌼 whatsapp/telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

Joana Tops/Cardigan 🌹

From High Quality Heavy Silk Material.

Available in 80 different colors.

Size from XXS till 10XL. Custom Size also acceptable.
(Boleh Request untk Labuhkan)
.
Intro Price RM 84
(N.P RM 109)
Deposit RM 40
.
🌼 whatsapp/telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

Joana Tops/Cardigan 🌹

From High Quality Heavy Silk Material.

Available in 80 different colors.

Size from XXS till 10XL. Custom Size also acceptable.
(Boleh Request untk Labuhkan)
.
Intro Price RM 84
(N.P RM 109)
Deposit RM 40
.
🌼 whatsapp/telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

CLAUDIA PEARL LONG BLOUSE

Long Blouse embellished with Pearl-beads

INTRO PRICE : RM 79
(NORMAL PRICE : RM 94)
Deposit : RM 40
.
✔Wudhu' friendly
✔High quality heavy silk material *material tidak panas, tidak melekat dan lembut
✔100% Handsewn beads
✔80 pilihan warna.
✔Saiz dari XXS sehingga 10XL. Juga menerima ukuran anda sendiri
.
🌼 whatsapp/telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

🌹NEW COLLECTION : KURUNG PAHANG -- Kurung Songket Printed (KSP)🌹
.
1. Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah dan LONGGAR di bahagian PUNGGUNG.

2. Material baju dari jenis kain KOREAN CREEPE yang berkualiti tinggi - jenis lembut dan flowy, KURANG RENYUK, kain SEJUK dipakai.

3. SKIRT/ KAIN pula jenis kain SUSUN TEPI diperbuat dari PRINTED SONGKET bermutu tinggi.

4. READY STOCK saiz dari S dan M

HARGA PROMOSI : RM120 SM / RM125 SS

INCLUDE POSTAGE!
.
🌸 whatsapp / telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

🌹NEW COLLECTION : KURUNG PAHANG -- Kurung Songket Printed (KSP)🌹
.
1. Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah dan LONGGAR di bahagian PUNGGUNG.

2. Material baju dari jenis kain KOREAN CREEPE yang berkualiti tinggi - jenis lembut dan flowy, KURANG RENYUK, kain SEJUK dipakai.

3. SKIRT/ KAIN pula jenis kain SUSUN TEPI diperbuat dari PRINTED SONGKET bermutu tinggi.

4. READY STOCK saiz dari S dan M

HARGA PROMOSI : RM120 SM / RM125 SS

INCLUDE POSTAGE!
.
🌸 whatsapp / telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

NEW ITEM ARRIVAL!!
.
Ternyata anggun dan tampil eksklusif dengan ELDORA ROSALYN DRESS.
Corak yang mewah, potongan yang simple dan menawan, material dress yang "BERFLOWY CANTIK". Serius!! Memang cantik sangat. Owh ya, ibu yang menyusu boleh pakai tak? Mestilah boleh sebab BF-FRIENDLY.
.
🌷Material : Sakura Creepe Silk yang selesa, mewah dan berkualiti tinggi ( material yang lembut tapi tahan lasak, tidak jarang, tidak luntur warna, mempunyai 'flowy' yang cantik apabila anda menggayakannya. )
🌷Saiz : S, M, L, XL, XXL, XXXL.
🌷Ada poket di sebelah kanan dress.
🌷Breastfeed FRIENDLY.

Potongan EDORA ROSALYN DRESS ni jenis 'CUTTING LOOSE'. Selesa & selamat untuk dipakai.
❌ jarang
❌ kecut
❌ berbulu lepas basuh
❌ renyuk

NORMAL PRICE : RM150 SM / RM 155 SS

PROMOTION PRICE ⬇⬇⬇
.
RM 100 SM / RM 105 SS
✔XXL ➕ RM20
✔XXXL ➕ RM 30
.
🌸 whatsapp / telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

NEW ITEM ARRIVAL!!
.
Ternyata anggun dan tampil eksklusif dengan ELDORA ROSALYN DRESS.
Corak yang mewah, potongan yang simple dan menawan, material dress yang "BERFLOWY CANTIK". Serius!! Memang cantik sangat. Owh ya, ibu yang menyusu boleh pakai tak? Mestilah boleh sebab BF-FRIENDLY.
.
🌷Material : Sakura Creepe Silk yang selesa, mewah dan berkualiti tinggi ( material yang lembut tapi tahan lasak, tidak jarang, tidak luntur warna, mempunyai 'flowy' yang cantik apabila anda menggayakannya. )
🌷Saiz : S, M, L, XL, XXL, XXXL.
🌷Ada poket di sebelah kanan dress.
🌷Breastfeed FRIENDLY.

Potongan EDORA ROSALYN DRESS ni jenis 'CUTTING LOOSE'. Selesa & selamat untuk dipakai.
❌ jarang
❌ kecut
❌ berbulu lepas basuh
❌ renyuk

NORMAL PRICE : RM150 SM / RM 155 SS

PROMOTION PRICE ⬇⬇⬇
.
RM 100 SM / RM 105 SS
✔XXL ➕ RM20
✔XXXL ➕ RM 30
.
🌸 whatsapp / telegram ➡ 012-3779429

#raya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualblouse #sayajualbajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebayacantik #bajukebaya #bajuraya #fesyenmuslimah #bajumuslimah #bazaarpaknil #bajusedondon #dollblouse #sayajualdollblouse #bajukurungcantik #dendamaurora #jubahmurah #jubahcantik #sayajualjubah #jubahdress #titiancinta #awaksukasayatak #dendamaurora #fattzura #bajucustommade #custommade

Most Popular Instagram Hashtags