[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualdianzvitamilk

294 posts

TOP POSTS

Siapa purchase this Dianzvitamilk from me will get pocket tissue and mini calendar also 💞

#sayajualdianzvitamilk

DIANZ VITAMILK
.
Khas buat WANITA YG DAH BERKAHWIN
Memperkenalkan VITAMILK by DIANZ
.
✔meningkatkan pengeluaran susu badan
✔menguatkan rahim
✔menegangkan payudara dan punggung
✔kulit menjadi lembut
✔muka berseri dan "pinky"
✔menyihatkan badan dan dijauhi penyakit
.
Kandungan bahan utama
👍omega3 (penting untuk minda)
👍kolegen ikan (membantu mengurangkan rekahan kulit)
👍apricot dan delima (antioksidan dan memberi tenaga)
👍madu (baik untuk usus dan kulit ibu dan bayi)
.
1 kotak / 30sachet / sebulan
koyak 1 sachet selepas sarapan
tuang dlm mulut . Tak perlu nak bancuh-bancuh. Rasa sedap.
.
whatsapp 017 907 3832 untuk order
.
#dianzvitamilk #almiraempire #sayajual #sayajualdianzvitamilk

DIANZ VITAMILK
Milk Booster
Sesuai umtuk ibu hamil dan Menyusu bayi
.
.
-Menguatkan rahim
-Memeriahkan susu
-Hanya KEMAM!
-Berasaskan buah-buahan
.
.
-1 sachet sehari.
-tahan 1-2bulan bergantung pd penggunaan
.
.
RM72 Semenanjung
RM76 sabah sarawak
.
.
WA 0167030749
.
.
#dianzproduk #dianzvitamin #dianzvitamilk #vitamilk #milkbooster #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkboostermurahmalaysia #milkboostersunnah #ubatrahim #nanolightenercream #milkboosterkkm #produkkkm #sayajual #sayajualmilkbooster #sayajualdianzvitamilk #bazaarpaknil

1ST TIME PUMP DAPAT 50Z

Assalamualaikum
Hai germoning semua..
Nak share testimoni vitamilk nii.. Sebelum ni mumy ni pump nak dapat 1 oz pun susah sangat..
Susu cair jer, baby pun asyik merengek sebab tak kenyang.. Tapi Alhamdullilah lepas Mumy ni try Vitamilk, susu melimpah ruah.
Dulu pump dapat 1oz jer ,tapi sekarang sekali pump je dah dapat 5oz..
Susu pun semakin pekat..
Lepas minum baby kenyang sampai tertido lah dibuatnya. =============================================
.
.
rm65 sahaja / 30 sachet / 1 sachet selepas sarapan
koyak n kemam tkpyh bancuh !
+ poslaju rm8 ( bayar abam posmen )
order wasap 0129304189
.

#sayajual #bazaarpaknil #sayajualdianzvitamilk #sayajualdianzvitamin #dianzvitamilk #tambahsusu #kuatkanrahim #ibumengandung #ibuhamil #penggalaksusu #preggymom #yuslianaboutique #surihatimrpilot #loffattah #isterituanihsan #gegarvaganza #meletop #milkbooster #nakhamil #inginhamil #igmashup #aurainsta #shopeemy

"Dulu fatin ada masalah kurang susu.
kesian baby asyik tak cukup susu jer.
mcm2 petua dah fatin try,

tapi still menjadi.
susu kluar pun sikit je,
.
tak cukup utk baby.
tak kenyang baby fatin ni". Alhamdulillah,
lepas fatin ni dah try consume Vitamilk ni,
dr pd takde susu, terus meriah susu katanyerr

Dulu fatin ni pump, susu taknak kluar, sekarang SEKALI PUMP jerr dah dapat 9oz.
Dah takyah risau dah,
boleh buat stok susu hari2.
Baby pun hari2 dpt susu scukupnya.. Jom ikhtiar dengan vitamilkbooster

Rm65/30 sachet
Free postage+ Free Gift

www.wasap.my/60132813044/nakvitamilk

#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

🌼 DIANZ VITAMILK BOOSTER 🌼
Mengalami masalah susu badan tiada?? Stress sebab susu kurang?? Susu tak pekat?? Jom cuba DIANZ VITAMILK BOOSTER!!
Pastinya selepas mencuba,,anda akan merasakan perubahan yang sangat ketara!! KANDUNGAN BAHAN UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER

OMEGA 3
✔ Adalah penting untuk pembinaan otak dan minda bayi

KOLAGEN IKAN
✔ Dapat membantu mengekalkan ketegangan kulit wanita yang hamil
Membantu mengurangkan rekahan kulit

APRICOT DAN DELIMA
✔ Memberi antioksidan yang secukupnya kepada wanita hamil dan para ibu untuk kelihatan bertenaga

MADU
✔ Dapat meningkatkan pergerakan usus dan meningkatkan selera makan

FUNGSI UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER .
✔ Meningkatkan pengeluaran susu badan
✔ Menambahkan tenaga
✔ Menguatkan rahim
✔ Menegangkan payudara dan punggung
✔ Kulit menjadi lembut
✔ Muka berseri dan 'pinky'
✔ Awet muda
✔ Menyihatkan badan dan dijauhkan penyakit

SIAPA YANG PERLU CUBA DIANZ VITAMILK BOOSTER .
✔ Wanita yang merancang untuk hamil
✔ Wanita mengandung
✔ Wanita yang sedang berpantang
✔ Wanita yang menyusukan anak

KEBAIKAN UNTUK WANITA YANG BERSEDIA UNTUK MENDAPAT ZURIAT .
✔ Bersedia untuk mempunyai tubuh yang baik untuk hamil
✔ Mengekalkan keseimbangan hormon ketika mengandung
✔ Menguatkan rahim

KEBAIKAN UNTUK IBU YANG MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BAYI .
✔ Meningkatkan pengeluaran susu ibu 2 kali ganda
✔ Membekalkan keseimbangan nutrisi kepada wanita yang bersedia untuk melahirkan anak
✔ Membekalkan tenaga kepada wanita yang sedang hamil
✔ Menambahkan pengeluaran susu ibu
✔ Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi

CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMILK BOOSTER .
✔ 1 sachet sehari selepas makan pagi
✔ Sekotak 30 sachet untuk sebulan, berperisa vanilla
✔ Koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu dibancuh
✔ Jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari
✔ Boleh dimakan bersama DIANZ VITAMIN C tetapi di ambil
.
.
Nak order?
.
.
📲WHATSAPP 012-398 3703
📲WHATSAPP 012-398 3703
📲WHATSAPP 012-398 3703
👉 dm @raa_beauty .
.
.
.
#dianzvitamilk #susuibu #milkbooster #dianzvitamilkmurah #susumaaez #dianzmurah #dianzvitamilkbooster #dianzvitamin #sayajualdianz #sayajualdianzvitamilk

MOST RECENT

Patut la makan DV dapat kesan seawal 1 minggu dah nampak hasilnye , Kandungan nye berkualiti tinggi dan fresh lagi

ada kelulusan KKM
ada meditag
Halal

DM/ www.wasap.my/0174943190

#sayajualonline #sayajualdianzvitamin #sayajualdianzvitamilk #dianzvit

Produk terbaru DIANZ 😍

TIADA SEUMPAMA NYA DI MALAYSIA
paling exclusive untuk dianz lover

4 sebab korang wajib dapatkan harini 😘

1. LIMITED EDITION
first time dianz kua kan produk takde restok forever n ever . dianz perfumes di custom di luar negara
warna nya , design nye , bentuk nye , packaging nye . bukan biasa2 !

2. WANGI APPLE SEGAR
bau apple fresh dan lembut .bebas alcohol , mesra solat , berasaskan water based ! tahan hingga 2hari jika di sembur pada pakaian dan 8jam jika pada kulit
3. FREE BODY SOAP APPLE
wangian berpanjangan . mandi dgn haruman segar body soap apple , kekal kan wangian dgn dianz perfumes 😘

4. MURAH DAN MAMPU MILIK
dgn packaging dan wangian apple + free body soap apple dgn harga rm60 sahaja sgt2 berbaloi .
rugi tak dapatkan harini ! sgt limited dan memang limited , habis HQ tak kan restok lagi
korang tak kan dpt perfumes mcm ni dgn mana2 local produk .
hanya DIANZ !

#sayajualdianz #sayajualdianzvitamin #sayajualdianzvitamilk
#sayajualdianzperfume

Selamat pagi semua 😄 Pagi ni sis nak share feedback Dianz Vitamilk. Vitamilk ni untuk ibu² mengandung yg bertindak sbg 'milk booster'. .
.
Sebelum try vitamilk, mummy ni ada masalah susu stop sebab doktor salah bagi ubat..
Susu drop kering terus.
Time tu baby pun belum boleh makan makanan solid lagi..
.
Tapi alhamdullilah ,lepas try Vitamilk kurang dari 24 jam susu dah kembali meriah,
Susu pun bertambah pekat..
Nasib ada vitamilk, mummy dah takde masalah susu kurang dah, baby pun kenyang je, sampai terlena lah dibuatnya
.
Boleh share2 ye semua. TQ
.
#dianzvitamilk #dianz #vitamilk #sayajualdianzvitamilk #sayajualdianz #sayajual #milkbooster #susuibu #susu #ibumengandung #ibumenyusu #bayisihat #bayicantik #bayi #dianzvitamin #vitaminsihat #shahalam #puncakalam #nilai #sekinchan

2 SACHET JE SUSU DAH LUAR BIASA! .
.
rm65 sahaja / 30 sachet / 1 sachet selepas sarapan
koyak n kemam tkpyh bancuh !
+ poslaju rm8 ( bayar abam posmen )
order wasap 0129304189
.

#sayajual #bazaarpaknil #sayajualdianzvitamilk #sayajualdianzvitamin #dianzvitamilk #tambahsusu #kuatkanrahim #ibumengandung #ibuhamil #penggalaksusu #preggymom #yuslianaboutique #surihatimrpilot #loffattah #isterituanihsan #gegarvaganza #meletop #milkbooster #nakhamil #inginhamil #igmashup #aurainsta #shopeemy

Happy Weekend ❤

Hari ni ada COD Dianz dekat
kawasan berdekatan .
Ingin join order ? 📱01128511241
🚘 Enstek ,Bbst & Nilai .

#AgentDianzNilai #gegulasipurple #CODtoday #nilai #enstek #bandarbarusalaktinggi #bbst #dianzvitaminnilai #sayajualdianzvitamin #vitamilkbooster #vitamilk #sayajualdianzvitamilk #whiteningboosters #milkbooster

Kalau kita tahu masa depan kita, agak2 keadaan kita macam mana ye ? Rajin ke malas ? bersyukur ke tak ? 🤔

Salam Jumaat
Salam 7 Ramadhan 😉

#gegulasipurple #AgentDianzNilai #hisaphisapteruscantik #sayajualdianzvitamilk #sayajualdianzvitamin #sayajualsupplement #susumelimpahruah #susuibu #nilai #billboardianzvitamin #bandarbarusalaktinggi #enstek

Cantik kan ?

Sebagai tanda penghargaan kepada customer .
Uolls akan dapat pouch bag exclusif secara percuma .
Whatapps Yana terus sebelum kehabisan stok ❤ 01128511241

#gegulasipurple #AgentDianzNilai #hisaphisapteruscantik #sayajualdianzvitamin #sayajualsupplement #sayajualdianzvitamilk #susumelimpahruah #susuibu #nursingbra #breastpump #milkbooster #whiteningboosters #ehehbazaar #bazaarpaknil #malaysiaonline #malaysiaonlineshop

Hai ada yg mengalami masalah tona kulit tak sekata? Haaa kita senasib 😭
.
Bila da tona kulit tak sekata,nak keluar pon rasa segan kan 😣 tapi jangan risau, Dianz Vitamin dapat membantu menyelesaikan masalah tona kulit tak sekata dan burn yg teruk.
.
Yang penting konsisten makan setiap hari dan minum air yg cukup paling kurang 3L sehari. Insyaallah tona kulit akan kembali sekata 😉
.
Untuk order boleh ws 0132577028
.
#dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzvitaminori #dianzvitaminhq #dianz #vitamin #sayajualdianzvitamin #sayajualdianz #sayajual #vitaminsihat #kulitsihat #kulitcantik #remajasihat #remajacantik #nakcantik #clevergirl #sayajualdianzvitamilk #ibusihat #ibucerdas #ibucantik #supplementuntukibu #ibumengandung #pregnant #ibupregnant #pregnantmommy #mommysihat #mommycantik #mommyandme

Selamat petang semua 😘 sambil² rehat tu meh tengok testimoni daripada pengguna Dianz Vitamin.
.
Akak tu 👆dah dapat selesaikan masalah jerawat dan parut dgn consume DV 😱
.
Biar betul? Berkesan ke DV ni? Haa nak tau berkesan ke tak kena la cuba dulu kan. .
.
Bukan biasa² Dianz Vitamin ni. Vitamin C dan Vitamin E yg terdapat dalam Dianz Vitamin boleh membantu merawat masalah jerawat dan parut. .
.
Nak tahu lebih lanjut boleh ws 0132577028
.
#dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzvitaminori #dianzvitaminhq #dianz #vitamin #sayajualdianzvitamin #sayajualdianz #sayajual #vitaminsihat #kulitsihat #kulitcantik #remajasihat #remajacantik #nakcantik #clevergirl #sayajualdianzvitamilk #ibusihat #ibucerdas #ibucantik #supplementuntukibu #ibumengandung #pregnant #ibupregnant #pregnantmommy #mommysihat #mommycantik #mommyandme

Sis ni baru je try vitamilk.
Tak sampai setengah jam, skali pump dapat 4.5oz.
Dulu pump boleh dapat 2oz gituw jee..
Alhamdulillah, sekarang susu dah makin banyak dan melimpah2 dahh.. :)
.
.
.
rm65 sahaja / 30 sachet / 1 sachet selepas sarapan
koyak n kemam tkpyh bancuh !
+ poslaju rm7 ( bayar abam posmen )
order wasap 0129304189
.
.
.
#sayajual #bazaarpaknil #sayajualdianzvitamilk #sayajualdianzvitamin #dianzvitamilk #tambahsusu #kuatkanrahim #ibumengandung #ibuhamil #penggalaksusu #preggymom #yuslianaboutique #surihatimrpilot #loffattah #isterituanihsan #gegarvaganza #meletop #milkbooster #nakhamil #inginhamil #igmashup #aurainsta #shopeemy

Nah sis share lagi testimoni dari pengguna Dianz Vitamin. Bukan biasa² DV ni. .
Masalah jerawat bernanah pun dpt diselesaikan dgn pengambilan Dianz Vitamin ni.
.
Yang penting konsisten makan setiap hari dan minum air dengan cukup sekurang² nya 3L sehari. .
Menarik kann 😍
.
Any inquiry ws 0132577028
.
#dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzvitaminori #dianzvitaminhq #dianz #vitamin #sayajualdianzvitamin #sayajualdianz #sayajual #vitaminsihat #kulitsihat #kulitcantik #remajasihat #remajacantik #nakcantik #clevergirl #sayajualdianzvitamilk #ibusihat #ibucerdas #ibucantik #supplementuntukibu #ibumengandung #pregnant #ibupregnant #pregnantmommy #mommysihat #mommycantik #mommyandme

Bukan biasa-biasa Dianz Vitamin ni jika diamalkan secara konsisten dan istiqamah, parut eksiden pon boleh sembuh tau. .
Jom kita tengok testimoni akak tu 👆
.
Apalagi jangan tunggu lama² untuk grab Dianz Vitamin. Stok laku keras tau 😘
.
Untuk order boleh ws 0132577028
.
#dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzvitaminori #dianzvitaminhq #dianz #vitamin #sayajualdianzvitamin #sayajualdianz #sayajual #vitaminsihat #kulitsihat #kulitcantik #remajasihat #remajacantik #nakcantik #clevergirl #sayajualdianzvitamilk #ibusihat #ibucerdas #ibucantik #supplementuntukibu #ibumengandung #pregnant #ibupregnant #pregnantmommy #mommysihat #mommycantik #mommyandme

Most Popular Instagram Hashtags