[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualdianzvitamilk

213 posts

TOP POSTS

Ada apa dengan VITAMILK ?

Brand paling dipercayai sejak 2012 .

Sebagai . > milkbooster selepas bersalin >persediaan awal semasa mengandung untuk BF baby >ikhtiar HAMIL

HANYA RM65 SEKOTAK ( 30 SACHET ) UNTUK SEBULAN

FREE POSTAGE + FREE GIFT

CONSUME DIRECTLY... KOYAK TERUS MASUK DALAM MULUT.. Mengandungi ekstrak buah-buahan semula jadi untuk milkbooster > TIDAK mengandungi bahan pengawet
.
whatsapp 0127735865
.

#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

WOW!! BUKAN BESHA BESHA NII...14OZ UOLLS

Assalamualaikum
Hai semua..
Semoga awak2 semua sihat2 la ye..
Iolls nk share feedback vitamilk ni.. Sekali pump 14oz tauu.. bkn biasa2 nii..
Dulu nk dpt byk ni pun susah,
tapi skrg lepas dah ada vitamilk,
takyah risau dah uolls..
kemam2 je, dah kebaboom dah susu.. Mummy ni excited sgt share feedback ni tauu..
.
.
rm65 sahaja / 30 sachet / 1 sachet selepas sarapan
koyak n kemam tkpyh bancuh !
+ poslaju rm7 ( bayar abam posmen )
order wasap 0129304189
.
.

#sayajual #bazaarpaknil #sayajualdianzvitamilk #sayajualdianzvitamin #dianzvitamilk #tambahsusu #kuatkanrahim #ibumengandung #ibuhamil #penggalaksusu #preggymom #yuslianaboutique #surihatimrpilot #loffattah #isterituanihsan #gegarvaganza #meletop #milkbooster

MASALAH SUSU MERUNDUM ?
Dgn Dian'z VITAMILK, 1 sachet je dah boleh dapat 2 botol dlm masa SETENGAH HARI.
Susu melimpah ruah !
Kalau tak, dulu 2 botol je 1 HARI.
Mmg torbhoikk ah Dian'z VitaMiLk ni
Mommy ada masalah kurang susu ?
Wajib cuba
Cara mkn pon senang
Koyak & kemam
Perisa vanila & sedikit masam buah tin

Nak cabut BULU seperti BULU KETIAK, KAKI ATAU TANGAN susah sebab kene mencukur?
Kulit jadi SAKIT atau LUKA? Dengan NANO REMOVEL CREAM anda TIDAK perlu lagi bercukur untuk mencabut tetapi dengan hanya meletakkan cream ini sedikit pada bahagian yang anda ingin buang bulu, bulu akan tercabut diantara 5-10 minit dan SELEPAS ITU saksikanlah keberkesanannya.. DIANZ VITA MILK
Single Item : RM72 (inc pos)
Combo 2 : RM130+RM2 (inc pos)
Combo 3 : RM190+RM2 ( inc pos)
NANO REMOVAL CREAM
Single Item : RM62
Combo 2 : RM112
Combo 3 : RM162 ** + rm 5 utk pos sabah sarawak ** IKHA-0176550787-

#sayajualdianzvitamilk
#sayajualnanoremovalcream
#comeylotey
#comeysokmo

Siapa purchase this Dianzvitamilk from me will get pocket tissue and mini calendar also πŸ’ž

#sayajualdianzvitamilk

Instok Dianz Vitamilk~ 😍 yg berminat bley whatsapp +6738859013 πŸ˜‰

#sayajualdianzvitamilk #bruneidarussalam #brunei #tutong #belait

πŸ”₯πŸ”₯ OPSS BARANG PANAS NAK LALU πŸ”₯πŸ”₯
πŸ”₯πŸ”₯BARANG PANAS NAK LALU πŸ”₯πŸ”₯ BULU DAH LEBAT TAPI TAKNAK CUKUR SEBAB SAKIT???
Nak cabut BULU seperti BULU KETIAK, KAKI ATAU TANGAN susah sebab kene mencukur?
Kulit jadi SAKIT atau LUKA? Dengan NANO REMOVEL CREAM anda TIDAK perlu lagi bercukur untuk mencabut tetapi dengan hanya meletakkan cream ini sedikit pada bahagian yang anda ingin buang bulu, bulu akan tercabut diantara 5-10 minit dan SELEPAS ITU saksikanlah keberkesanannya.. BELUM CUBA BELUM TAHU. ❗ KULIT JERAWAT ❔
❗ MASALAH JERAGAT ❔
❗ HILANGKAN PARUT ❔
❗ KULIT KUSAM ❔
❗ TONA KULIT TAK SEKATA ❔

Dah JEMU cuba pelbagai produk
Dah BOSAN dengan alat MEKAP
Jangan risau , ada PENYELESAIANYA.
DAPATKAN DIANZ VIT C&E untuk mengatasi masalah yang anda sedang hadapi... DAPATKAN SET GREAT COMBO INI SEKARANG JUGA!!! CEPAT CEPAT PM!! WS 0176560787
WS 0176550787
SEKARANG!! SEKARANG!! SEKARANG!! #sayajualdianzvitamilk
#sayajualnanoremovalcream
#sapusapudahcabut
#comeylotey
#comeysokmo
#sayajualdianzvitc&;e
#hisaphisapteruscantik
#sayajualnanocreamlightener
#sapusaputerusputih
#comeylotey
#comeysokmo

Biarlh gmbr yg berbicara 😍

#dianzvitamilk
#sayajualdianzvitamilk

MOST RECENT

DIANZ VITAMILK (MILK BOOSTER)
.
.
Susu badan terlalu sedikit?? stress sebab susu kurang?? susu tak pekat?? baby meragam sebab tak puas menyusu?? jom cuba DIANZ VITAMILK (MILK BOOSTER)!!
Pastinya selepas mencuba DIANZ VITAMILK, anda akan merasakan perubahan yang sangat ketara!!
.
KANDUNGAN UTAMA DALAM DIANZ VITAMILK
.
.
πŸ™‹Omega 3
penting untuk pembinaan otak dan minda bayi
.
πŸ™‹Kolagen ikan
membantu mengekalkan ketegangan kulit wanita yang hamil
membantu mengurangkan rekahan kulit
.
πŸ™‹Aprikot dan delima
memberikan antioksidan yang secukupnya kepada wanita hamil dan para ibu .
πŸ™‹Kurma
menambahkan tenaga kepada wanita hamil dan para ibu.
meningkatkan pengeluaran susu badan ibu
.
πŸ™‹Madu
meningkatkan kesihatan usus ibu dan bayi
.
.
Interested? It's only $25 per box! 😍 Cukup untuk sebulan ni sess! Contact us through Whatsapp at +6738682530
+6738682530
+6738682530
www.wasap.my/6738682530
www.wasap.my/6738682530
www.wasap.my/6738682530
.
.
#sayajualdianzvitamilk #stokistberdaftarbrunei #dianlegacysdnbhdstokistbrunei #kedaidhian #kedaidhianbrunei #trustedsellerbrunei #onlinesellingbrunei #onlinesellerbrunei #since2014 #originalbukanfake #takmainfake #janganmainharga #ingatexpensesyangperludicoverup #peaceout

AMALKAN SEBELUM PREGNANT SEHINGGA PERIOD ELOK, NTHEN PERIOD TAK DATANG RUPANYAA DAH PREGNANT !!
.
.
"Sis kita ni amalkan #vitamilk . Untuk menguatkan rahim dan untuk mendapatkan zuriat . Masa tu sis kita belum pregnant lagi tau.
Selepas itu pada 12hb , period sis kita ni tak datang-datang. dah lewat sangat. Bila cek. Alhamdulillah melekat zuriat. "
.
.
Anda inginkan zuriat? dah berusaha bermacam2 tapi masih belum ada rezeki? Jom lah ikhtiar dengan vitamilk. Inshaa Allah. .
.
Jom try #dianzvitamilk ❀️ One box ada 30 sachets untuk one month. #sayajualdianzvitamilk #originalbukanfake #barangbaikpunya #trustedsellerbrunei #onlinesellerbrunei #bruneidarussalam #kedaidhian #kedaidhianbrunei .
.
Whatsapp at +6738682530
Whatsapp at +6738682530
Whatsapp at +6738682530
.
www.wasap.my/6738682530
www.wasap.my/6738682530
www.wasap.my/6738682530

Biarlh gmbr yg berbicara 😍

#dianzvitamilk
#sayajualdianzvitamilk

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

Sebelum consume Vitamilk ni, susu mumy ni boleh dapat 4oz jer.. itu pun paling banyak..
Alhamdulillah, lepas try vitamilk ni, susu boleh dapat full tank uolls..Tak sampai sejam tau mumy ni pump.
Baby pun tido lena, kenyang sampai ke pagi.
.
Dianz Vitamilk Booster
RM65 FREE POSTAGE .
whatsapp 0127735865
.
.
#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

Apa yang best pasal dianz vitamilk ni? . . .
KANDUNGAN BAHAN UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
OMEGA 3
βœ” Adalah penting untuk pembinaan otak dan minda bayi
.
KOLAGEN IKAN
βœ” Dapat membantu mengekalkan ketegangan kulit wanita yang hamil
Membantu mengurangkan rekahan kulit
.
APRICOT DAN DELIMA
βœ” Memberi antioksidan yang secukupnya kepada wanita hamil dan para ibu untuk kelihatan bertenaga
.
MADU
βœ” Dapat meningkatkan pergerakan usus dan meningkatkan selera makan
.

#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

.
BARU 3 HARI MAKAN VITAMILK

Mumy ni try makan vitamilk
Sebelum ni susu cair dan tak banyak
Baru consume vitamilk 3 hari jer tau

Alhamdullilah lepas consume vitamilk
susu semakin pekat
Vitamilk ni sedap giler
Rasa vanilla taw 😍

Rm65/30 sachet
Free Postage + Free gift
.
whatsapp 0127735865
.

#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

πŸ”₯ πŸ”₯ HOT COMBO πŸ”₯ πŸ”₯
.
Ibu cantik + anak kenyangg.. sesambil memboosterkan susu ibuu..
dptkn cantiikkan kulit ibu.. Anak pun bleh tumpang skali khasiatnye.. Mmg hot item sgtt dikalangan ibu menyusu.. .
Jom dptkn hot kombo sekali dgn free gift yg merecikkk.. .
wahatsapp mae skrg!! 0127735865
.

#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

Ada apa dengan VITAMILK ?

Brand paling dipercayai sejak 2012 .

Sebagai . > milkbooster selepas bersalin >persediaan awal semasa mengandung untuk BF baby >ikhtiar HAMIL

HANYA RM65 SEKOTAK ( 30 SACHET ) UNTUK SEBULAN

FREE POSTAGE + FREE GIFT

CONSUME DIRECTLY... KOYAK TERUS MASUK DALAM MULUT.. Mengandungi ekstrak buah-buahan semula jadi untuk milkbooster > TIDAK mengandungi bahan pengawet
.
whatsapp 0127735865
.

#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

πŸ”₯ πŸ”₯ HOT COMBO πŸ”₯ πŸ”₯
.
Ibu cantik + anak kenyangg.. sesambil memboosterkan susu ibuu..
dptkn cantiikkan kulit ibu.. Anak pun bleh tumpang skali khasiatnye.. Mmg hot item sgtt dikalangan ibu menyusu.. .
Jom dptkn hot kombo sekali dgn free gift yg merecikkk.. .
wahatsapp mae skrg!! 0127735865
.

#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

Setakat ni dah berapa ml air yg korang minum?

Betul tak waktu2 korang minum air ?

Okay, ni tips waktu minum air yang betul
Setelah bangun tidur
Sebelum makan
Sebelum mandi
Sebelum tidur

Selamat beramal 😍

WhatsApp 0127735865

FAST RESPON~>KLIK LINK WASAP DI BIO πŸ‘†πŸΌ #Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

DARI 4OZ NAIK 10OZ.
.
Hai semuaa..
Nak share feedback vitamilk ni..
.
Sebelum try Vitamilk mumy ni pump bnyak kali pon stock susu tetap sikit ..Selalu bila pump dapat dalam 4oz jer..kadang2 anak pun tak kenyang.
.
Tapi alhamdullilah lepas try Vitamilk, susu melimpah ruah. sekali pump jer dah dpt 10 oz uolls . Baby kenyang minum susu sampai terlena gituww.
.
rm65 sahaja / 30 sachet / 1 sachet selepas sarapan
koyak n kemam tkpyh bancuh !
+ poslaju rm7 ( bayar abam posmen )
.
Maklumat lanjut boleh
wasap 0132813044
.
.

#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

DIANZ VITAMIN DENGAN KESAN 5X GANDA

Mampu merawat kulit yang bermasalah seperti *PARUT *JERAWAT
*SUNBURN
*KULIT KUSAM
*RESDUNG
*EKZEMA
*JERAGAT
*KULIT BERMINYAK 🌹Kandungan vitamin C berasaskan Oren untuk merawat parut / jerawat / jeragat 🌹Vitamin E berasaskan Maquiberry untuk melembabkan kulit
🌹Kolegen asli berasaskan IKAN TALAPIA untuk kulit lembut dan gebu
🌹5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan EXTRA glutathione dan Ascorbic asid 🌹EXTRA Ascorbic asid untuk lebih Kuala penyerapan vitamin dalam tubuh
Untuk maklumat lanjut
Wasap 0132813044
.
.
.

#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

ANDA ALLERGIC TERUK??
.
Nampak kan kulit akak ni sebelum amalkan dianz? ALLERGIC TERUK NI
.
Pengguna dianz ni lepas amalkan DV sebotol Alhamdulillah allergic dah hilang.
.
Lepas tu kulit dan semakin cantik, lembut dan licin!
.
Wahh anda yg punya masalah sama TAKKAN BIAR JE? jom cepat rawat sebelum melarat!
.
dianzvitamin RM50 sahaja utk sebulan 30 biji
.
Pos add rm7sm, rm12ss
.
serius nak baikpulih kulit anda??
.
whatsapp mun sekarang juga 013-2813044
.
.

#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

SUSU BANYAK DAN PEKAT LEPAS MAKAN DIANZ VITAMILK!

Sebelum ni susu Mumy kurang dan biasa-biasa je.
Susu pun cair je.. Tapi alhamdullilah, lepas Mumy consume DIANZ VITAMILK,
susu melimpah ruah. Pekat pulak tu.
Baby puas menyusu, kenyang sampai tido lena..takda dah nak meragam2 .
Best kan kalau susu banyak mcam ni?
Mommy2 yang ada masalah kurang susu,
whatsapp 0132813044

RM65 30sachet
.
.

#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

Sebelum try vitamilk, mumy ni ada masalah susu stop sebab doktor salah bagi ubat.. Susu drop kering terus.

Time tu baby pun belum boleh makan makanan solid lagi.. Tapi alhamdullilah ,lepas try Vitamilk kurang dari 24 jam susu dah kembali meriah,
Susu pun bertambah pekat.. Nasib ada vitamilk, mumy dah takde masalah susu kurang dah, baby pun kenyang je, sampai terlena lah dibuatnya

Harga RM65/30sachet tahan sebulan

Whatsapp mae: tekan je link ni‡

www.wasap.my/60132813044/nakvitamilk
.

#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

Patut la makan DV dapat kesan seawal 1 minggu dah nampak hasilnye , Kandungan nye berkualiti tinggi dan fresh lagi

ada kelulusan KKM
ada meditag
Halal

DM/ www.wasap.my/0174943190

#sayajualonline #sayajualdianzvitamin #sayajualdianzvitamilk #dianzvit

Produk terbaru DIANZ 😍

TIADA SEUMPAMA NYA DI MALAYSIA
paling exclusive untuk dianz lover

4 sebab korang wajib dapatkan harini 😘

1. LIMITED EDITION
first time dianz kua kan produk takde restok forever n ever . dianz perfumes di custom di luar negara
warna nya , design nye , bentuk nye , packaging nye . bukan biasa2 !

2. WANGI APPLE SEGAR
bau apple fresh dan lembut .bebas alcohol , mesra solat , berasaskan water based ! tahan hingga 2hari jika di sembur pada pakaian dan 8jam jika pada kulit
3. FREE BODY SOAP APPLE
wangian berpanjangan . mandi dgn haruman segar body soap apple , kekal kan wangian dgn dianz perfumes 😘

4. MURAH DAN MAMPU MILIK
dgn packaging dan wangian apple + free body soap apple dgn harga rm60 sahaja sgt2 berbaloi .
rugi tak dapatkan harini ! sgt limited dan memang limited , habis HQ tak kan restok lagi
korang tak kan dpt perfumes mcm ni dgn mana2 local produk .
hanya DIANZ !

#sayajualdianz #sayajualdianzvitamin #sayajualdianzvitamilk
#sayajualdianzperfume

Selamat pagi semua πŸ˜„ Pagi ni sis nak share feedback Dianz Vitamilk. Vitamilk ni untuk ibuΒ² mengandung yg bertindak sbg 'milk booster'. .
.
Sebelum try vitamilk, mummy ni ada masalah susu stop sebab doktor salah bagi ubat..
Susu drop kering terus.
Time tu baby pun belum boleh makan makanan solid lagi..
.
Tapi alhamdullilah ,lepas try Vitamilk kurang dari 24 jam susu dah kembali meriah,
Susu pun bertambah pekat..
Nasib ada vitamilk, mummy dah takde masalah susu kurang dah, baby pun kenyang je, sampai terlena lah dibuatnya
.
Boleh share2 ye semua. TQ
.
#dianzvitamilk #dianz #vitamilk #sayajualdianzvitamilk #sayajualdianz #sayajual #milkbooster #susuibu #susu #ibumengandung #ibumenyusu #bayisihat #bayicantik #bayi #dianzvitamin #vitaminsihat #shahalam #puncakalam #nilai #sekinchan

2 SACHET JE SUSU DAH LUAR BIASA! .
.
rm65 sahaja / 30 sachet / 1 sachet selepas sarapan
koyak n kemam tkpyh bancuh !
+ poslaju rm8 ( bayar abam posmen )
order wasap 0129304189
.

#sayajual #bazaarpaknil #sayajualdianzvitamilk #sayajualdianzvitamin #dianzvitamilk #tambahsusu #kuatkanrahim #ibumengandung #ibuhamil #penggalaksusu #preggymom #yuslianaboutique #surihatimrpilot #loffattah #isterituanihsan #gegarvaganza #meletop #milkbooster #nakhamil #inginhamil #igmashup #aurainsta #shopeemy

Happy Weekend ❀

Hari ni ada COD Dianz dekat
kawasan berdekatan .
Ingin join order ? πŸ“±01128511241
🚘 Enstek ,Bbst & Nilai .

#AgentDianzNilai #gegulasipurple #CODtoday #nilai #enstek #bandarbarusalaktinggi #bbst #dianzvitaminnilai #sayajualdianzvitamin #vitamilkbooster #vitamilk #sayajualdianzvitamilk #whiteningboosters #milkbooster

Kalau kita tahu masa depan kita, agak2 keadaan kita macam mana ye ? Rajin ke malas ? bersyukur ke tak ? πŸ€”

Salam Jumaat
Salam 7 Ramadhan πŸ˜‰

#gegulasipurple #AgentDianzNilai #hisaphisapteruscantik #sayajualdianzvitamilk #sayajualdianzvitamin #sayajualsupplement #susumelimpahruah #susuibu #nilai #billboardianzvitamin #bandarbarusalaktinggi #enstek

Cantik kan ?

Sebagai tanda penghargaan kepada customer .
Uolls akan dapat pouch bag exclusif secara percuma .
Whatapps Yana terus sebelum kehabisan stok ❀ 01128511241

#gegulasipurple #AgentDianzNilai #hisaphisapteruscantik #sayajualdianzvitamin #sayajualsupplement #sayajualdianzvitamilk #susumelimpahruah #susuibu #nursingbra #breastpump #milkbooster #whiteningboosters #ehehbazaar #bazaarpaknil #malaysiaonline #malaysiaonlineshop

Hai ada yg mengalami masalah tona kulit tak sekata? Haaa kita senasib 😭
.
Bila da tona kulit tak sekata,nak keluar pon rasa segan kan 😣 tapi jangan risau, Dianz Vitamin dapat membantu menyelesaikan masalah tona kulit tak sekata dan burn yg teruk.
.
Yang penting konsisten makan setiap hari dan minum air yg cukup paling kurang 3L sehari. Insyaallah tona kulit akan kembali sekata πŸ˜‰
.
Untuk order boleh ws 0132577028
.
#dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzvitaminori #dianzvitaminhq #dianz #vitamin #sayajualdianzvitamin #sayajualdianz #sayajual #vitaminsihat #kulitsihat #kulitcantik #remajasihat #remajacantik #nakcantik #clevergirl #sayajualdianzvitamilk #ibusihat #ibucerdas #ibucantik #supplementuntukibu #ibumengandung #pregnant #ibupregnant #pregnantmommy #mommysihat #mommycantik #mommyandme

Selamat petang semua 😘 sambil² rehat tu meh tengok testimoni daripada pengguna Dianz Vitamin.
.
Akak tu πŸ‘†dah dapat selesaikan masalah jerawat dan parut dgn consume DV 😱
.
Biar betul? Berkesan ke DV ni? Haa nak tau berkesan ke tak kena la cuba dulu kan. .
.
Bukan biasaΒ² Dianz Vitamin ni. Vitamin C dan Vitamin E yg terdapat dalam Dianz Vitamin boleh membantu merawat masalah jerawat dan parut. .
.
Nak tahu lebih lanjut boleh ws 0132577028
.
#dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzvitaminori #dianzvitaminhq #dianz #vitamin #sayajualdianzvitamin #sayajualdianz #sayajual #vitaminsihat #kulitsihat #kulitcantik #remajasihat #remajacantik #nakcantik #clevergirl #sayajualdianzvitamilk #ibusihat #ibucerdas #ibucantik #supplementuntukibu #ibumengandung #pregnant #ibupregnant #pregnantmommy #mommysihat #mommycantik #mommyandme

Nah sis share lagi testimoni dari pengguna Dianz Vitamin. Bukan biasaΒ² DV ni. .
Masalah jerawat bernanah pun dpt diselesaikan dgn pengambilan Dianz Vitamin ni.
.
Yang penting konsisten makan setiap hari dan minum air dengan cukup sekurangΒ² nya 3L sehari. .
Menarik kann 😍
.
Any inquiry ws 0132577028
.
#dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzvitaminori #dianzvitaminhq #dianz #vitamin #sayajualdianzvitamin #sayajualdianz #sayajual #vitaminsihat #kulitsihat #kulitcantik #remajasihat #remajacantik #nakcantik #clevergirl #sayajualdianzvitamilk #ibusihat #ibucerdas #ibucantik #supplementuntukibu #ibumengandung #pregnant #ibupregnant #pregnantmommy #mommysihat #mommycantik #mommyandme

Bukan biasa-biasa Dianz Vitamin ni jika diamalkan secara konsisten dan istiqamah, parut eksiden pon boleh sembuh tau. .
Jom kita tengok testimoni akak tu πŸ‘†
.
Apalagi jangan tunggu lama² untuk grab Dianz Vitamin. Stok laku keras tau 😘
.
Untuk order boleh ws 0132577028
.
#dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzvitaminori #dianzvitaminhq #dianz #vitamin #sayajualdianzvitamin #sayajualdianz #sayajual #vitaminsihat #kulitsihat #kulitcantik #remajasihat #remajacantik #nakcantik #clevergirl #sayajualdianzvitamilk #ibusihat #ibucerdas #ibucantik #supplementuntukibu #ibumengandung #pregnant #ibupregnant #pregnantmommy #mommysihat #mommycantik #mommyandme

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

DIANZ VITAMILK
Milk Booster
Sesuai umtuk ibu hamil dan Menyusu bayi
.
.
-Menguatkan rahim
-Memeriahkan susu
-Hanya KEMAM!
-Berasaskan buah-buahan
.
.
-1 sachet sehari.
-tahan 1-2bulan bergantung pd penggunaan
.
.
RM72 Semenanjung
RM76 sabah sarawak
.
.
WA 0192272591
.
.
#dianzproduk #dianzvitamin #dianzvitamilk #vitamilk #milkbooster #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkboostermurahmalaysia #milkboostersunnah #ubatrahim #nanolightenercream #milkboosterkkm #produkkkm #sayajual #sayajualmilkbooster #sayajualdianzvitamilk #bazaarpaknil

DIANZ VITAMILK
Milk Booster
Sesuai umtuk ibu hamil dan Menyusu bayi
.
.
-Menguatkan rahim
-Memeriahkan susu
-Hanya KEMAM!
-Berasaskan buah-buahan
.
.
-1 sachet sehari.
-tahan 1-2bulan bergantung pd penggunaan
.
.
RM72 Semenanjung
RM76 sabah sarawak
.
.
WA 0192272591
.
.
#dianzproduk #dianzvitamin #dianzvitamilk #vitamilk #milkbooster #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkboostermurahmalaysia #milkboostersunnah #ubatrahim #nanolightenercream #milkboosterkkm #produkkkm #sayajual #sayajualmilkbooster #sayajualdianzvitamilk #bazaarpaknil

DIANZ VITAMILK
Milk Booster
Sesuai umtuk ibu hamil dan Menyusu bayi
.
.
-Menguatkan rahim
-Memeriahkan susu
-Hanya KEMAM!
-Berasaskan buah-buahan
.
.
-1 sachet sehari.
-tahan 1-2bulan bergantung pd penggunaan
.
.
RM72 Semenanjung
RM76 sabah sarawak
.
.
WA 0192272591
.
.
#dianzproduk #dianzvitamin #dianzvitamilk #vitamilk #milkbooster #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkboostermurahmalaysia #milkboostersunnah #ubatrahim #nanolightenercream #milkboosterkkm #produkkkm #sayajual #sayajualmilkbooster #sayajualdianzvitamilk #bazaarpaknil

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”FREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

Assalamualaikum,
Salam sejahtera!
Selamat Malam...
Feedback VitaMilk lagii nii
Ibu ni dh consumed 2 paket, dh nmpak keberkesanannya VitaMilk, cik B sentiasa ada susu, puas hati laa walaupun smpai bengkak susu, nak demam pun ada...
Boleh share2 ye. TQ :)
.
Ws 0132577028
.
#sayajualdianzvitamilk #dianzvitamilk #dianz #vitamilk #sayajualdianzvitamin #dianzvitamin #vitamin #sayajual

Most Popular Instagram Hashtags