[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualchiaseed

1535 posts

TOP POSTS

2nd Raya.. Dah capai target nak kurus before raya.. yeaa
Nak tau apa rahsia saya meh pm laju2
BERMULA LA PROJEK BARU @markonah_cappuccino
CHIA SEED ORIGINAL TRAVEL PACK..
SENANG DIBAWA KE MANA2 PUN ANDA NAK BAWA...
LETAK JE DALAM BAG SEBAB SAIZ SANGAT KECIL DAN HARGA PULA SANGAT MURAH... 80g for a bottle😱 murah kan kan kan
1 FOR RM8 /SMΒ  1 FOR RM12/SS
3 FOR RM 25(FREE POSTAGE) (POSTAGE RM 7 SM / RM10 SS)

DALAMΒ  KERETA, TENGAH TUNGGU BUS, TENGAH BUAT KERJA DEKAT OFFICE, TENGAH OTW NAK PERGI GYM, OTW NAK PAKAI TUDUNG, OTW NAK BERSIAP SEGALA MACAM OTW YANG ANDA TENGAH BUAT,
HANYA AMBIL MASA 5 SAAT UNTUK MASUK KAN CHIA SEED DALAM AIR ANDA, DAN BUAT LA APA ANDA NAK BUAT.. LEPAS 15 MINIT CHIA SEED DAH KEMBANG... TUGGU NAK MINUM DAN RASA KEHEBATAN CHIA SEED MEMBANTU ANDA MENGHILANGKAN BERAT BADAN, MEMBANTU MERENDAHKAN TAHAP KOLESTEROL, MENGURANGKAN TEKANAN DARAH TINGGI DAN BANYAK LAGI... MARI ORDER SEKARANG !!!! Untuk keterangan lanjut boleh whatapps saya
πŸ“±πŸ“±πŸ“± WHATSAPP : 01136004372
πŸ“±πŸ“±πŸ“± WHATSAPP : 01136004372
πŸ“±πŸ“±πŸ“± WHATSAPP : 01136004372

Boleh tekan link dibawah untuk respon segera πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/+601136004372
http://www.wasap.my/+601136004372
http://www.wasap.my/+601136004372
http://www.wasap.my/+601136004372 πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
#chiaseedborong #chiaseedmurah #sayajualchiaseed #chiaseedtravelsave #chaiseed
Saya akan reply pm kakak semua di whatsapp secepat yang mungkin yeπŸ˜€πŸ˜€,

Harini dh consume #chiaseed belum?

Tau x chia seed ni pun org guna utk buat air #detox ?
Haa.. best kan... korg buat air detox tambah sekali chia seed #LovelyBitesbyBL
Kenyang pun kenyang, kurus pun kurus 😎

#belleandlullaby #sayajual #sayajualchiaseed #chiaseedmurah #chiaseedmurahkl #bazarpaknil #bazaronline

Having my @chiaseed.malaysia + grape tea today AGAIN! You know what I mean if you watch my instastory

#chiaseedmalaysia
#sayajualchiaseed

Assalamualaikum πŸ’• Chia Seed in da houseee, 200g. Rm 30 exc postage. Berminat sila pm +60137204470. #trustedseller #readystock #sayajualchiaseed #chiaseedmurah

Saya jugak seorang surirumah..ye saya..saya hanya seorang surirumah.saya tak de kereta mewah/mahal..saya tak de barang branded pun dalam almari,saya mungkin tak de apa yang kebanyakan perempuan ada iaitu 'a lot of money'..saya jarang update apa2 pasal saya n my small family...tapi tak maksud saya tak bahagia.saya gunakan media sosial sebagai ofis saya tempat saya bkerja cari rezeki untuk anak2 bantu suami sikit2.stress??orang mengata??kau blajar dulu apa guna setakat dok rumah ja..sian laki hang keja sorang2.u know me?u know what i have been through all this time??do u ever sit in my shoes?or u want i pray so that u will be like me oneday?then,i ask u what u ask me..but sorry,im not cruel as u dear..not me.semoga saya terus kuat dan istiqomah in shaa Allah...ujian buat kite semakin kuatπŸ’ͺ..terima kasih ats cinta yang ada.alhamdulillah..all i need is love..
.
.
Ok..esok sambung update baju ok.maaf ye iklan kejap😧
.
.
#sayajualbajuraya
#sayajualchiaseed
#sayaibuanaksorang
#sayaisteriyusmazrinismail
#janganpesoalkantakdir

Sebelum tidur jom kita prepare siap2 untuk bfast pagi esok.. ~ Nak rasa kenyang berpanjangan?
~ Nak pelawasan lancar ibarat makan 10 biji betik?
~ Nak kulit glowing berkaca macam makan 10 biji oren sehari?
~ Nak sentiasa muda jelita walaupun dah 4/5 series tanpa botox?
~ Nak gigi cantik dan tulang kuat macam kanak - kanak ribena?
~ Nak miliki rambut beralun bersinar boleh libas - libas macam model?
~ Nak kurus baju saiz S?

Boleh try resepi ni. Murah je kosnya. Jadikan menu bfast pun ok ☺️☺️ Boleh amalkan sebagai suplemen tambahan untuk preggy mommy.

CHIA SEED + KURMA

Resepi ni buat malam tau..Sebelum tido. Lepas tu letak dalam fridge. Ala - ala detox jugakla..ala macam air Nabees tu..cuma ada tambahan chia seed ajer.. Cara buat ada kat setiap gambar..senang sgt2.. #SayaJualChiaSeed
#SayaJualKurma
#DLMTeam
#teamsulizah
#01127703255😘😘

Semakin dikenali..
CHIASEED
#majalahrasa #chiaseedsborong #sayajualchiaseed

Manis tak?
.
.
Manis lagi kalau awak pun berchiaseeds jugak. Barulah boleh chia chia chia dengan kaksya πŸ˜†
.
.
Minda yang cerdas lahir dari pemakanan jugak ya. So kalau nak jadi "beauty with brain" kena la pilih makanan yang baik ajurrr.
.
Eh ingat waktu sekolah je ke nak kena bijak? Bila dah kawin makinlah banyak lupa. Jadi kena la bagi makanan yg herlok untuk badan dan minda tau.
.
Tengok kekakak kite ni, walaweii manisnyaaa. Chiaseed pun tak semanis kekakak kite ni.
.
.
Eh jap, #chiaseeds ada rasa ke?πŸ˜…πŸ˜… mana ada kan. Ahaks!
.
.
#pocketchiaseeds #sayajualchiaseed #chiaseedampang #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #chiaseedborong #chiaseedkl

MOST RECENT

Terbukti BELLYNA CHIA SEEDS DIET BOOSTER WITH VIT C mampu menahan lapar..
.
Sesuai utk anda yg suka makan & menguyah setiap masa.. Badan langsing, tidur lena dan kulit pon gebu tawww ~~~
.
Aroma kopi arab yg menggoda dan bijirin chia mampu membuatkan anda tidak lapar sepanjang hari..
.
Satu sachet waktu pagi dijadikan sbg pengganti sarapan dan satu sachet waktu petang sbg pengganti makan malam. Tidur pon lena. .
BahanΒ² utama Bellyna Chia Seed Diet booster with Vit C
.
Β° kopi arabica
Β° chia seed
Β° vitamin c
Β° green tea
Β° garcinia combogia
Β° African manggo
.

Whatsapp laju2 ke 017 3710250 untuk info lanjut atau tempahan 😊
.
#sayajualchiaseed
#bellynachiaseedscoffee
#chiaseed
#bellynarizqahhajahnaiemah
#bellynadihati
#kopi
#coffee
#kuruslangsingcantik
#Bilanakkughuihh
#kurussebelumraya
#onlineshopping
#bizonline
#igseller
#bazarpaknil
#shahalam
#bukitjelutong
#klang
#Whatsapp_0173710250

Niat dihati nak amik Chiaseed sebab nak turun darah tinggi tu.. Sekali dapat extra bonus, berat badan ikot menyusut sekali.. Bestkan..Yang penting, konsisten amalkan ya..
.
Anda nak try Anaqah Chiaseed? Jom laju2 dm/whtsapp ➑ 0195296658
.
.
#Anaqahchiaseed #chiaseedhighquality
#sebutirsejutakhasiat #chiaseeds
#superfood #organicfood #instashop #instashopkk #kkcityonlineshop #kkonlineshop #sabahonlineshop #kotakinabaluonlineshop #ubatkurus #sandakanonlineshop #dropshipneeded #dropshipwanted #agendropshipdiperlukan #bazarpaknil #sayajual #sayajualchiaseed

Manis tak?
.
.
Manis lagi kalau awak pun berchiaseeds jugak. Barulah boleh chia chia chia dengan kaksya πŸ˜†
.
.
Minda yang cerdas lahir dari pemakanan jugak ya. So kalau nak jadi "beauty with brain" kena la pilih makanan yang baik ajurrr.
.
Eh ingat waktu sekolah je ke nak kena bijak? Bila dah kawin makinlah banyak lupa. Jadi kena la bagi makanan yg herlok untuk badan dan minda tau.
.
Tengok kekakak kite ni, walaweii manisnyaaa. Chiaseed pun tak semanis kekakak kite ni.
.
.
Eh jap, #chiaseeds ada rasa ke?πŸ˜…πŸ˜… mana ada kan. Ahaks!
.
.
#pocketchiaseeds #sayajualchiaseed #chiaseedampang #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #chiaseedborong #chiaseedkl

Nah kurus kan?? Ni la hasil Silera Chia Seed. Meh order cepat dapat kurus bersama dan buang semua toksik dalam badan. Kurus dan cantik uollss. Dulu susah nak cari saiz baju sekarang pick ja mana2 semua bole pakai gittew. Tak menyesal amalkan Silera Chia Seed 😘
.
#jual#sayajual#shaklee#sayajualshaklee#sayajualchiaseed#chiaseed#silerachiaseed#silerasabah#sileralabuan#silerasarawak#shakleesabah#shakleelabuan#shakleesarawak#shakleekuching#shakleesamarahan#shakleesamarahan#shakleekuching#sihat#cantik#kurus#putih#berseri#lets#letscantik#letssihat#letsberseri#bazaarpaknil#raya#cantikraya#fashionraya#bergayaraya

Hanya RM15 utk botol 100gm. .
.

Cuba zoom biji2 chia dlm botol tu..cantikkan? Ada corak2 πŸ˜„ Inilah chia seed grade premium & πŸ’―% organik. Nampak jelas bersih tiada campuran bendasing lain. Warna kehitaman dan berkilat berbanding gred rendah yg berwarna keperangan. Juga boleh di lihat dari nisbah chia putih dan hitam 1:20 berbanding gred rendah tidak mengikut piawaian usda. .
.

Botol comel ini boleh di masukkan ke dalam handbag, mudah untuk di bawa ke mana saja 😘 So senangla nak tabur2 atas makanan/minuman bila di luar :)
.

#chiaseeds
#energybooster
#lostweight
#antioxidants
#natural
#health
#healthsuppliment
#wellness
#wellbeing
#organics
#cleaneating
#eatclean
#drinkclean
#howtoeatchia
#chiabenefits
#chiaseedsbenefits
#detoxwater
#detox
#chiaforkids
#chiabreakfast
#chiaseedlunch
#chiaseeddinner
#chiaseedmalaysia
#chiaseedorganicmalaysia
#chiaseedpremiumgrademalaysia
#sayajualchiaseed
#bazaarpaknil
#igmy

Hi guys! Ni cara2 untuk belian secara online tau. Jom order online! Senang je step nya. Tiba2 sampai je barang depan pintu. Hihi. Jom2. Kami ada postage esok 😊

Whatsapp only okay :) Happy shopping! 😘

#blouselabuh #blousemurah #blouse #vendor #butik #butikvendor #vendorbutik #vendorneeded #sakuraboutique #tabita #sayajual #vendormelaka #melaka #melakau #shawl #muslimahfashion #muslimahwear #totebag #makeup #tati #sayajualonline #perlaking #nourain #nourainskincare #shopping #shoppingonline #sayajualbag #sayajualchiaseed #sayajualjubah #sabuntaharah

Nak kan badan ideal serta sihat dalaman dan luaran? CHIA SEED BY MAMI adalah penyelesaian anda ! Anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut?
Hantarkan WHATSAPP KE +0132597485
Hantarkan WHATSAPP KE +0132597485
Hantarkan WHATSAPP KE +0132597485

#chiaseed #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #sayajualchiaseed #sayajualchia #chiachiachia #sayajualchiaseedmurah #studentprice #chiaseedmurah #bazaarpaknil #viral #murah #khasiat #organik #chiaseedorganik

Pernahkah anda dengar tentang kebaikan Chia seed? Jika anda baru nak amalkan chia seed jangan tersalah beli pula biji selasih sebab rupa bentuknya seakan-akan sama tapi tak serupa berbanding kebaikan chia seed. Perkataan β€˜chia’ berasal dari kata β€˜chian’, yang bererti berminyak. Chia seed adalah biji berminyak yang dilengkapi dengan asid lemak esensial omega-3. Ianya sangat membantu melawan radikal bebas, antioksida yang tinggi, mengurangkan alergi, mengandungi sumber protein, mineral dan bagus untuk pengawalan berat badan.

Harga:
100g- RM10
200g- RM18

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh whatsapp salah satu nombor di bawah +60 13-259 7485
+60 10-400 5107

#chiaseed #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #sayajualchiaseed #sayajualchia #chiachiachia #sayajualchiaseedmurah #studentprice #sayajual #organik #chiaseedorganik #bazaarpaknil

Assalamualaikum & selamat sejahtera untuk semua followers chia seed by mami !! Apa khabar semua? Kami mohon maaf kerana lama menyepi. Tapi jangan risau kini kami kembali beroperasi semula !! Sempena kami kembali beroperasi kami ingin buat sale. SIAPA NAK SALE ?? SIAPA NAK HARGA MURAH ?? 😱😱😱 WHATSAPP CHIASEEDBYMAMISALE KE 0132597485
WHATSAPP CHIASEEDBYMAMISALE KE 0132597485
WHATSAPP CHIASEEDBYMAMISALE KE 0132597485
WHATSAPP CHIASEEDBYMAMISALE KE 0132597485
#sayajualchiaseed #chiaseedmurah #chiaseedorganik #naksihat #nakkurus #chiaseedipoh #chiaseed #bazaarpaknil #sayajual #kualititinggi #chiachiachia #studentprice #hargamampumilik #hargastudent #promo #sale #comeback #kongsirezeki

Most Popular Instagram Hashtags