[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualboosterwhitening

4160 posts

TOP POSTS

BOOSTERWHITENING😘😘.
JOM DAPATKAN SEKARANG ..
CANTIK ,LAWA SEBELUM RAYA ..TAK PERLU MODAL BANYAK2 TAW ..😍😍.
👉HANYA RM50 SAHAJA
👉FREE POSTAGE🚚🚚
👉WHTSAPP/DM: 017-2363001📲📲📲📲 #boosterwhiteningmurah
#boosterwhitening
#sayajualboosterwhitening
#boosterwhiteningkualalumpur
#boosterwhiteningpontian

Guyss nak kulit gebu pinkish camni takk?? Semestinya tanpa suntikan jarum tajam uols.Nak tau tak apa produknya? Dah tentu laa #boosterwhitening 😉😉
.
.
JOM LAJU2 FOLLOW IG:
@ajaagsah_shoppe
@ajaagsah_shoppe
@ajaagsah_shoppe
.
.
BUKAN TU JE,SETIAP PEMBELIAN ANDA AKAN DIDERMAKAN SEBANYAK RM5 KE TABUNG SYRIA.CANTIK DAPAT, PAHALA PON DAPAT 😍
.
.
💐KELEBIHAN BOOSTER WHITENING💐 🍃Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
🍃Putih sepantas injection .
🍃Tidak ada kesan sampingan .
🍃Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
🍃Menghapuskan toksin dlm badan
🍃Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
🍃Mengecutkan jerawat .
🍃Menghilangkan Parut hitam yg lame
🍃Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
.
.
Berminat?? Haa jom whatsapp sis sekarang 😍
.
. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇
1 BOTOL RM60
2 BOTOL RM120
3 BOTOL RM180
. .
+(add postage RM8SM/RM11SS) .
.
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 .
.
🍂1 BOTOL BW FREE ⤵
💄ALOEVERA LIPSTICK @ SABUN KOPI
💄WHITE MASK @ NATURGO MASK
💄EYE MASK COLLAGEN .
.
🍂2 BOTOL BW FREE ⤵
💄PEN PERFUME @ ALOE VERA GEL
💄ALOEVERA LIPSTICK
💄WHITE MASK @ NATURGO MASK
💄EYE MASK COLLAGEN .
.
.🍂3 BOTOL BW FREE⤵
💄IOPE BB CUSHION ORI @ PURSE PERFUME
💄WHITE MASK
💄NATURGO
💄EYE MASK COLLAGEN
💄ALOEVERA LIPSTICK 😙
.
.
📩019-9519015📩
📩019-9519015📩
📩019-9519015📩
.
.
#boosterwhiteningmurah
#foundationbooster
#promosiboosterwhitening
#nshhazbooster
#kapsulmutiara
#vitaminputihberkesan
#supplimentviral
#sayajualboosterwhitening
#syriacaremalaysia
#ajaagsahshoppe
#0199519015

PROMOSI AIDILFITRI‼️
PROMOSI AIDILFITRI‼️
PROMOSI AIDILFITRI‼️
.
.
🎀Promosi sah dari hq 12 JUN - 27 JUN🎀
.
.
🎈🎈🎈Rm55 🎈🎈🎈 .
postage RM 8 (SM) RM 11 (SS)
.
.
🦋BOOSTER WHITENING by Nshhazbeauty🦋
.
.
💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
. @shhazbeauty_hq . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
.
.
😍Meh pm laju2 📲 0123316834
😍Meh pm laju2 📲 0123316834
😍Meh pm laju2 📲 0123316834
. .

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #promosiaidilfitri #promosiraya #kapsulmutiara #happywhitening #shhazzbeauty #kapsulputih #perfectskinzmalaysia #sayajualperfectskinz #sayajualmakeup #sayajualboosterwhitening #boosterwhitening

Set Combo Ntok 5 Box Booster Whitening .
.
.
Rm275 ( kos pos add rm8sm / rm11ss )
.
.
Free 🎁⤵
.
Huda lip matte 1 box (4pcs) + perfume + sabun kopi + aloevera balm + compact powder @ vaseline lip + viva eye brow ..
.
.
Banyak tuuuuuu 😍😍😍😍😍 rugi tak grab 😂
.
.
Jom order uollls 0111-9443346 .
.
Dengan setiap pembelian , RM5 akan disumbangkan kepada mangsa pergolakan di Syria
.
.
.
.
Cod juga ada ya bagi yg berdekatan #paka #dungun #kerteh #mesramall #uitmdungun #politeknikdungun
.
.
#boosterwhiteningmurah
#boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterwhitening
#whiteningboostermurah
#whiteningbooster
#Sayajualboosterwhitening
#tatiskincare
#tati
#tatiskincaremurah
#tatiskincareborong
#fastglow
#dianz
#aurawhite
#dhebs
#vasia
#quputeh
#kcolly
#sayajual
#bazaarpaknil

SAY NO MORE TO KUSAM , JERAWAT , KULIT NAMPAK TUA DARI ASAL , PARUT AND PALING PENTING KULIT GELAP 🙅🙅🙅🙅 ❗❗❗
.
Jom la gebu gebas , dah 2017 dah pun 😚 bila nak move on dari masalah di atas tu 👆👆 tak takut ke cik abang lari cari lain hikhik 😆 .
Booster whitening 👇
🌹 Mejadikan kulit putih kemerah-merahan (pinkish).
🌻 Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih.
🌹 Memudarkan dan mehilangkan parut 5x lebih cepat.
🌻 Mencegah jerawat dengan menembusi jauh ke dalam liang-liang untuk mehilangkan kotoran dan minyak.
🌹 Mencerahkan puting dan mehilangkan kedut di sekitar payudara.
🌻 Mempercepatkan pembentukan sel-sel baru pada kulit.
🌹 Mengecilkan pori-pori dan liang roma terbuka.
🌻 Menjadikan kulit GLOWING.
🌹 Membuatkan kulit lebih sihat, segar dan berseri.
🌻 Anti - penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
🌹 Membantu menstabilkan hormon dalaman wanita.
🌻 Melancarkan peredaran darah.
🌹 Mencegah masalah keputihan.
.
🎀tahan sebulan 🎀sebotol ada 7 pils
🎀cara makan yang mudah
🎀Halal
🎀KKM/GMP LULUS
🎀PROMO RM60 -Real price: RM80
🎀Free guide cara makan ❗
.
.
Pm me for order 😘

#TeamShhazbeautyOfficial
#boosterwhiteningmurah #sayajualboosterwhitening #promosiramadhan #promosiraya #jomcantiksamasama #jomputihkankulit

NAK PUTIH CAMNI TAK? PROMOSI AIDILFITRI BOOSTER WHITENING TERLAJAKK MURAH.JOM GRAB SEBELUM STOK HABIS.LAKU KERAS NI.😉
.
.
👇👇👇👇👇👇👇👇
1 BOTOL RM55
2 BOTOL RM110
3 BOTOL RM165
. .
+(add postage RM8SM/RM11SS) .
.
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 .
.
💕1 BOTOL BW FREE ⤵
💋ALOEVERA LIPSTICK @ SABUN KOPI
💋WHITE MASK @ NATURGO MASK
💋EYE MASK COLLAGEN . .
.
💕2 BOTOL BW FREE ⤵
💋PEN PERFUME @ ALOE VERA GEL
💋WHITE MASK @ NATURGO MASK
💋EYE MASK COLLAGEN . .
.
.
💕3 BOTOL BW FREE⤵
💋APRIL SKIN BLACK ORI@ EXCLUSIVE PERFUME
💋WHITE MASK
💋NATURGO
💋EYE MASK COLLAGEN😙
.
.
📩0199519015📩
.
.
#boosterwhiteningmurah
#serumfoundationbooster
#promosiboosterwhitening
#sayajualboosterwhitening
#nshhazbeauty
#moodrepublik #timofest
#aydajebat #shukriyahaya #ninaiskandar #zoeyrahman #andainyatakdir #vanilacoklat #sitinordiana
#andainyatakdir #jovianmandagie #leeyanarahman
#bajukurungmurah
#bajuraya2017 #fazura #fattahamin #jubahsouq #mesramall #elrahexclusive

🔥🔥🔥🔥Promosi ! Promosi !!! Promosi !!!! 🔥🔥🔥🔥
.
.
Booster Whitening RM55 😱😱😱😱😱😱😱
.
.
Percuma lagi gift yang banyak ???. 😍😍😍😍
.
.
Nak tahu lebih lanjut jom wasap saya 😉
.
.
Promosi 12jun hingga 27may sahaja tauuu 🤗
.
.
Wasap 0111-9443346 💕
.
.

#boosterwhitening
#boosterwhiteningmurah
#boosterwhiteningori
#boosterwhiteningoriginal
#whiteningboostermurah
#whiteningbooster
#tati
#tatiskincare
#dms360
#fatburnermurah
#putihgebu
#bajuraya2017
#sayajualmurah
#hargamurah
#sayajualboosterwhitening
#bazaarpaknil
#dungun
#paka
#mesramall

Nak CANTIK? Nak HILANGKAN PARUT JERAWAT? TAK SUKA KULIT KUSAM? Follow ig booster_whitening_kepong! .
✔Dijamin HALAL
💯 ORIGINAL
✔Harga terbaik di pasaran!
✔BERKESAN!! ✔Trusted Seller ✔Fast Response!
.
Ada FREE gift untuk pembeli bertuah!
.
Kami akan guide anda ttg cara penggunaan yg betul!
.
Cepat follow dan whatsapp 014 526 8296 utk order! 💖
.
.
#sayajualboosterwhitening #bazarpaknil #produkkecantikan #sayajual #boosterwhitening #whiteningboostermurah #boosterwhiteningkepong #boosterwhiteningkl #kulitputih #flawless #trustedproduct #boosterwhiteningoriginal #whiteningboosteroriginal #shhazbeauty

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

produk kami produk dari kilang yg bertaraf gmp .jaga2 ambik produk pil2 diluar sana krana produk kami dari kilang gmp dan halal ✅LULUS KKM
.
Knpe booster whitening Ribu2 feedback bgus2 sedang kan produk lain ada juga isi kandungan mutiara asli??
.
💕yee booster whitening kndungan dlm dia adalah mutiara asli. Tp kami ada SECRET FOMULA yg lain dr produk lain untuk kesan yg berganda dan cepat 💕
.
❌BuKan packing sendiri
❌Bkn timbang kilo ✅ DARI KILANG BERTARAF GMP & HALAL
.
.
Dm/whatapps 0136876030

#boosterwhitening #booterwhiteningmurah #nakflawless #nakcantik #nakcomel #putihsebadan #putihdalam3hari #cantiksebelomraya #sayapakaisayajual #sayajualboosterwhitening #visitmyig #muahciked

MOST RECENT

NAK PUTIH CAMNI TAK? PROMOSI AIDILFITRI BOOSTER WHITENING TERLAJAKK MURAH.JOM GRAB SEBELUM STOK HABIS.LAKU KERAS NI.😉
.
.
👇👇👇👇👇👇👇👇
1 BOTOL RM55
2 BOTOL RM110
3 BOTOL RM165
. .
+(add postage RM8SM/RM11SS) .
.
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 .
.
💕1 BOTOL BW FREE ⤵
💋ALOEVERA LIPSTICK @ SABUN KOPI
💋WHITE MASK @ NATURGO MASK
💋EYE MASK COLLAGEN . .
.
💕2 BOTOL BW FREE ⤵
💋PEN PERFUME @ ALOE VERA GEL
💋WHITE MASK @ NATURGO MASK
💋EYE MASK COLLAGEN . .
.
.
💕3 BOTOL BW FREE⤵
💋APRIL SKIN BLACK ORI@ EXCLUSIVE PERFUME
💋WHITE MASK
💋NATURGO
💋EYE MASK COLLAGEN😙
.
.
📩0199519015📩
.
.
#boosterwhiteningmurah
#serumfoundationbooster
#promosiboosterwhitening
#sayajualboosterwhitening
#nshhazbeauty
#moodrepublik #timofest
#aydajebat #shukriyahaya #ninaiskandar #zoeyrahman #andainyatakdir #vanilacoklat #sitinordiana
#andainyatakdir #jovianmandagie #leeyanarahman
#bajukurungmurah
#bajuraya2017 #fazura #fattahamin #jubahsouq #mesramall #elrahexclusive

Assalamualaikum dan selamat bersahur.Pejam celik pejam celik kita dah berada di penghujung ramadhan.Semua orang berlumba2 melipatgandakan lagi amal ibadah.Semoga kita dipanjangkan umur bertemu ramadhan tahun depan dan segala amal ibadah kita diterima oleh-Nya.In shaa Allah 😊
.
.
PROMOSI BOOSTER WHITENING TERLAJAKK MURAH.😉
.
.
👇👇👇👇👇👇👇👇
1 BOTOL RM55
2 BOTOL RM110
3 BOTOL RM165
. .
+(add postage RM8SM/RM11SS) .
.
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 .
.
💕1 BOTOL BW FREE ⤵
💋ALOEVERA LIPSTICK @ SABUN KOPI
💋WHITE MASK @ NATURGO MASK
💋EYE MASK COLLAGEN . .
.
💕2 BOTOL BW FREE ⤵
💋PEN PERFUME @ ALOE VERA GEL
💋ALOEVERA LIPSTICK
💋WHITE MASK @ NATURGO MASK
💋EYE MASK COLLAGEN . .
.
.
💕3 BOTOL BW FREE⤵
💋APRIL SKIN BLACK ORI@ EXCLUSIVE PERFUME
💋WHITE MASK
💋NATURGO
💋EYE MASK COLLAGEN
💋ALOEVERA LIPSTICK 😙
.
.
📩0199519015📩
.
.
#boosterwhiteningmurah
#serumfoundationbooster
#promosiboosterwhitening
#sayajualboosterwhitening
#nshhazbeauty
#moodrepublik #timofest
#aydajebat #shukriyahaya #ninaiskandar #zoeyrahman #andainyatakdir #heroseorangcinderella
#kuihraya2017 #aerelzafrel #ctdk #fazura #fattahamin #neelofa #wawazainal #seribella

PROMOSI AIDILFITRI BOOSTER WHITENING TERLAJAKK MURAH.JOM GRAB SEBELUM STOK HABIS.LAKU KERAS NI.😉
.
.
👇👇👇👇👇👇👇👇
1 BOTOL RM55
2 BOTOL RM110
3 BOTOL RM165
. .
+(add postage RM8SM/RM11SS) .
.
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 .
.
💕1 BOTOL BW FREE ⤵
💋ALOEVERA LIPSTICK @ SABUN KOPI
💋WHITE MASK @ NATURGO MASK
💋EYE MASK COLLAGEN . .
.
💕2 BOTOL BW FREE ⤵
💋PEN PERFUME @ ALOE VERA GEL
💋WHITE MASK @ NATURGO MASK
💋EYE MASK COLLAGEN . .
.
.
💕3 BOTOL BW FREE⤵
💋APRIL SKIN BLACK ORI@ EXCLUSIVE PERFUME
💋WHITE MASK
💋NATURGO
💋EYE MASK COLLAGEN😙
.
.
📩0199519015📩
.
.
#boosterwhiteningmurah
#serumfoundationbooster
#promosiboosterwhitening
#sayajualboosterwhitening
#nshhazbeauty
#moodrepublik #timofest
#aydajebat #shukriyahaya #ninaiskandar #zoeyrahman #andainyatakdir #vanilacoklat #sitinordiana
#andainyatakdir #jovianmandagie #leeyanarahman
#bajukurungmurah
#bajuraya2017 #fazura #fattahamin #jubahsouq #mesramall #elrahexclusive

Set Combo Ntok 5 Box Booster Whitening .
.
.
Rm275 ( kos pos add rm8sm / rm11ss )
.
.
Free 🎁⤵
.
Huda lip matte 1 box (4pcs) + perfume + sabun kopi + aloevera balm + compact powder @ vaseline lip + viva eye brow ..
.
.
Banyak tuuuuuu 😍😍😍😍😍 rugi tak grab 😂
.
.
Jom order uollls 0111-9443346 .
.
Dengan setiap pembelian , RM5 akan disumbangkan kepada mangsa pergolakan di Syria
.
.
.
.
Cod juga ada ya bagi yg berdekatan #paka #dungun #kerteh #mesramall #uitmdungun #politeknikdungun
.
.
#boosterwhiteningmurah
#boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterwhitening
#whiteningboostermurah
#whiteningbooster
#Sayajualboosterwhitening
#tatiskincare
#tati
#tatiskincaremurah
#tatiskincareborong
#fastglow
#dianz
#aurawhite
#dhebs
#vasia
#quputeh
#kcolly
#sayajual
#bazaarpaknil

Hai semua... 😄
Ramai yg PM sis tanye kenape ada 7 kapsul je dlm satu botol booster whitening ni? Kenape x mcm produk lain? .
.

Okay meh sini sis nak bagitaw. Dah dah jangan terkejut lagi kenapa ada 7 kapsul sahaja abam abam akak akak yang mulus mulus semua.. 1 kapsul supplement BW ni ibarat 4 biji abam & akak telan supplement lain taw. Sebab tu 1 kapsul dah nampak kesan dia taw!
Yup, memang x sama dgn produk lain. .
.

1 botol BW mengandungi 7 kapsul dan tahan untuk sebulan penggunaan. Bagi org yg malas nak makan supplement setiap hari boleh lah try BOOSTER WHITENING nih 🙆🏻 .
.
Okay?
Nak cantik tak? Kalau nak cepat whatsapp sis 01129473116

Hanya RM60, postage (add RM8 sm / RM11 ss).
.
. 💐 SELAMAT BERGEBU GEBASH AWAK AWAK ! 💕

#boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningoriginal #bw #skinsupplement #heroseorangcinderella #andainyatakdir #likeforlike #like4like #likeforfollow #like4follow #ubatputih #jomcantik #sayajualboosterwhitening #trustedseller

Siapa yang nak putih melepak sebelum raya? Angkat tangan 🙋🙋🙋
.
.
Takkan nak tengok je orang lain makin cantik makin gebun dan makin flawless kan
.
.
Meh grab BOOSTER WHITENING sekarang! .
.

Dm/whatapps 0136876030

#boosterwhitening #booterwhiteningmurah #nakflawless #nakcantik #nakcomel #putihsebadan #putihdalam3hari #cantiksebelomraya #sayapakaisayajual #sayajualboosterwhitening #visitmyig #muahciked

🌸Kelebihan bw🌸
🌺Putihkan kulit 5xganda. So siapa yang ada burn tu, nak kulit putih balik makan je bw.
🌺Rawatan dari dalam badan, so lagi cepat kesan berbanding korang sapu lotion or apa apa krim.
🌺Menghilangkan jerawat. Jerawat korang boleh kecut tau. Yang ada masalah jerawat agak teruk, i suggest makan bw.
🌺Memudarkan parut. Haa siapa je yang takde parut kan? Tak kisah lah parut kena gigit nyamuk ke parut apa apa pun, inshaaAllah lama lama pudar kalau consume bw ni.
🌺Menghilangkan bintik hitam serta eyebag. Eyebag kemain tebal dah macam mata panda. Kalau makan bw ,eyebag pun kurang tau.
🌺Masalah resdung. Sesuai jugak utk yang ada resdung.
🌺Menghapuskan toksin. Bw pun boleh hapuskan toksin dalam badan korang tu tau. Yang penting kena minum air banyak banyakk.
🌺And banyak lagi kelebihan boosterwhitening ni. Lelaki perempuan boleh makan bw. Ibu menyusu bayi pun boleh tau. Haa kalau ibu menyusu bayi makan bw, nnti baby pun jadi putihh comel gitu.

Dm/whatapps 0136876030

#boosterwhitening #booterwhiteningmurah #nakflawless #nakcantik #nakcomel #putihsebadan #putihdalam3hari #cantiksebelomraya #sayapakaisayajual #sayajualboosterwhitening #visitmyig #muahciked

BOOSTER WHITENING .
Hey, lelaki pun kena jaga penampilan tau..dah cerah tanpa cela baru lah ramai yg tertawan..😍😍
Eh2, lelaki pun jg kulit tau, awak2 yg prempuan tu xkn nk muka gelap, dan berjerawat kn? Jom2 cuba booster whitening! Confirm boleh PUTIH! .
.
Makan 1 biji je setiap 4 hari..makan 3 capsules dh cerah‼‼ .
.
. ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅TIdak ada kesan sampingan .
.
💜Kulit putih 5x ganda
💜Mehilangkan parut lama
💜Mengecilkan liang roma terbuka
💜Mengecutkan JERAWAT .
💜Menyingkir kan toksin dlm bdn
💜Kulit gebu,lembap&pink .
.
❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤
.
📌Whatsapp 0136876030 utk order📌
.
.Satu botol tahan satu bulan .
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼
Digalakan utk ibu menyusu bayi . 🏻👶 #boosterwhitening #booterwhiteningmurah #nakflawless #nakcantik #nakcomel #putihsebadan #putihdalam3hari #cantiksebelomraya #sayapakaisayajual #sayajualboosterwhitening #visitmyig #muahciked

KAN DAH BOLEH PAKAI TUDUNG PUTIH , MAKEUP ALA ALA KOREAN 😆
.
.
PENANGAN BOOSTER WHITENING 💞💞💞
DULU BERKERAK HITAM ???? Sekarang dah cerah melepak apa rahsianya 😱😱 .
.
Booster whitening diperbuat dari serbuk mutiara yang membantu saudara/saudari untuk tampil cantik dan gebu gebas 😉
.
.
Jom beli dengan saya , YOUR TRUSTED SELLER 📲

KESAN SEAWAL 3 PILS !
.
.
Dm/whatapps 0136876030

#boosterwhitening #booterwhiteningmurah #nakflawless #nakcantik #nakcomel #putihsebadan #putihdalam3hari #cantiksebelomraya #sayapakaisayajual #sayajualboosterwhitening #visitmyig #muahciked

🎉🎉PROMOSI AIDILFITRI 🎉🎉
.
Dari 12 JUN - 27 JUN 2017 Sahaja
.
⚠1 BOTOL RM55
⚠2 BOTOL RM110
⚠3 BOTOL RM165 . 📮ADD POSTAGE RM8 SM RM11 SS
.
INGIN KULIT PUTIH GEBU KETIKA RAYA NANTI?? NAK ATOK NENEK SAUDARA MARA SEPUPU SEPAPAT TERKEJUT?!!!😱😱😱😱😱
.
JOM CUBA BOOSTER WHITENING, PASTI PUAS HATI!
.
.
💘Booster Whitening💘
.
💜Kulit putih 5x ganda
💜Mehilangkan parut hitam lama
💜Mengecilkan liang roma terbuka
💜Mengecutkan JERAWAT
💜Menghilangkan JERAGAT
💜Mengurangkan masalah RESDUNG
💜Mengurangkan Keputihan
💜Menyingkir kan toksin dlm bdn
💜Menaikkan seri rona merah pada kulit
💜Kulit gebu,lembap&pink
.
Cepat whatsapp 📱 sebelum promosi tamat😘🤗 #boosterwhitening #booterwhiteningmurah #nakflawless #nakcantik #nakcomel #putihsebadan #putihdalam3hari #cantiksebelomraya #sayapakaisayajual #sayajualboosterwhitening #visitmyig #muahciked

produk kami produk dari kilang yg bertaraf gmp .jaga2 ambik produk pil2 diluar sana krana produk kami dari kilang gmp dan halal ✅LULUS KKM
.
Knpe booster whitening Ribu2 feedback bgus2 sedang kan produk lain ada juga isi kandungan mutiara asli??
.
💕yee booster whitening kndungan dlm dia adalah mutiara asli. Tp kami ada SECRET FOMULA yg lain dr produk lain untuk kesan yg berganda dan cepat 💕
.
❌BuKan packing sendiri
❌Bkn timbang kilo ✅ DARI KILANG BERTARAF GMP & HALAL
.
.
Dm/whatapps 0136876030

#boosterwhitening #booterwhiteningmurah #nakflawless #nakcantik #nakcomel #putihsebadan #putihdalam3hari #cantiksebelomraya #sayapakaisayajual #sayajualboosterwhitening #visitmyig #muahciked

Booster Whitening Nshhaz Beauty Promosi RM55 sahaja 🤗
.
.
Stok dah tak banyak gaisssss 😂😂
.
.
Semalam restok harini habiss .. terlajak lakuuuu 🤗 semua nak cantik hari raya nanti 😉
.
.
Rugi ler tak grab awal2 .. postage 21/06/2017 ni ye last kalo nak dapat barang sebelum raya .. .
.
Gift masih banyak 🤗 .
.
Dengan setiap pembelian , RM5 akan disumbangkan kepada tabung mangsa pergolakan di Syria 😊
.
.
Jom orderrr , boleh gebu gebass tauu dihari raya nanti 😊
.
.
.
Dan jugak terima kasih sudi derma kepada mangsa pergolakan di Syria 🎗
Terima kasih kerana menyokong ,
Semoga Allah membalas syurga buat kalian 😘😘
.
.
Wasap 0111-9443346 farah 😇
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningmurah
#boosterwhiteningori
#boosterwhiteningoriginal
#whiteningboostermurah
#whiteningbooster
#tati
#tatiskincare
#dms360
#fatburnermurah
#putihgebu
#bajuraya2017
#sayajualmurah
#hargamurah
#sayajualboosterwhitening
#bazaarpaknil
#dungun
#paka
#mesramall
#tatiskincaremurah
#bajuraya
#bajurayamurah
#jubahraya
#tudungmurah
#mylea
#myleafrecklesserum

Kebaikan Dan Kelebihan Set Rangkaian Perfect Skinz Gold🌹

1)mampu mencerahkan wajah anda seawal minggu ke-2
2)menghilangkan kedutan pada wajah
3)menghapuskan jerawat degil
4)berupaya menganjalkan kulit wajah akibat proses penuaan
5)merawat kulit yang kusam dan tidak bermaya
6)jeragat yang teruk akibat pigmentasi berlebihan dari sinar uv merbahaya
7)memudarkan parut dan bekas parut akibat jerawat yang lama
8)lebih awet muda
9)sesuai untuk lelaki dan wanita
10)kesan mengikut kesesuaian jenis kulit

Cara penggunaan🌹

1)WHITENING CLEAR SOAP
❤cuci muka dan leher dengan sabun WHITENING CLEAR SOAP ini 2-3 kali sehari iaitu pagi petang dan malam
2)FLAWLESS DAY CREAM
❤Krim ini dipakai pada waktu siang selepas mencuci muka.ia juga bertindak sebagai sunscreen atau pelindung tabir dari sinar uv yang menggelapkan kulit dan ia juga berfungsi untuk mencerahkan pigment kulit
3)ADVANCED NIGHT CREAM
❤krim malam Perfect Skinz Gold ini dipakai selepas mencuci muka pada waktu malam sebelum tidur.krim malam ini merupakan perwatan khas untuk kulit wajah kita pada waktu kulit sedang berehat pada waktu malam dan ia juga mampu membuatkan kulit anda kembali sihat dan bersinar sewaktu bangun dari tidur keesokan harinya
4)MAGIC TREATMENT SERUM
❤serum khas ini dipakai pada wajah sebelum memakai ADVANCED NIGHT CREAM.Ia berfungsi sebagai perawatan khusus pada malam hari sehingga ke lapisan kulit paling dalam. To purchase pls WhatsApp 📲📲 012.3316.834
WhatsApp 📲📲 012.3316.834
WhatsApp 📲📲 012.3316.834
WhatsApp 📲📲 012.3316.834

#setperfectskinz #sayajualperfectskinz #skincarebagus #hilangkanjerawat #nakputih #nakflawless #promosiraya #perfectskinzmalaysia #boosterwhitening #sayajualboosterwhitening #sayajualmakeup #promosiaidilfitri

BOOSTERWHITENING😘😘.
JOM DAPATKAN SEKARANG ..
CANTIK ,LAWA SEBELUM RAYA ..TAK PERLU MODAL BANYAK2 TAW ..😍😍.
👉HANYA RM50 SAHAJA
👉FREE POSTAGE🚚🚚
👉WHTSAPP/DM: 017-2363001📲📲📲📲 #boosterwhiteningmurah
#boosterwhitening
#sayajualboosterwhitening
#boosterwhiteningkualalumpur
#boosterwhiteningpontian

Most Popular Instagram Hashtags