[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualblusher

3931 posts

TOP POSTS

BRONZE SHADES 💛.
PINKY SHADES ❤️.
PEACHY SHADES 💜.
Be Glam & Glow with our SPARKLE MINERAL BLUSHER from Meriel 💕
Tiga Warna Blusher yang cantik mampu menyerlahkan pipi anda tau. Tak percaya? Cuba lah beli produk blusher kami ni. Effect dari warna2 ni akan buat pipi korang yg gebu tu lebih natural & cantik ! 😍. Terus korang akan fall in love dengan blusher kami😍.
.
.
Kalau nak dapatkan produk baru Meriel ni.. Cepat2 laa wassap kami : anda boleh hubungi kami di📱 017-2002252
.
HARGA : RM 39/ ss : RM 49

#merielpahang #sayajualblusher #blushercantik #picomsmedicalassistantassociation #pm0172002252

TAWARAN HEBAT 🎉
JIMAT RM25 UOLLS 😍
.
.
Blusher simple, senang nak guna dan mudah nak bawa kemana-mana. Tak rugi beli sebab tahan 3-4 bulan! JIMAT POKET UOLLS 😘
.
.
Berminat boleh terus whatsapp 0194197674 atau click link dibio
.
.
#pipipink #pipipinkblusher #blusherpipipinkkedah #sayajualblusher #kosmetikmalaysia

AWW! DAP DAP JE TERUS BLUSHING! 😍
.
Apa tu?
.
Tadaaa ini dia Fame Cushion Blusher.
.
Ada harga sayang peluk cium dari hari ini 24 July sehingga 11 Ogos ni. 😂 .
.
Harga asal RM49
Harga pengenalan RM45 sahaja
Tidak termasuk postage.
.
.
Nak order?
Direct whatsapp : .
📱+6013 794 5570
📱+6013 794 5570
📱+6013 794 5570
.
Cod 🚗 Pontian 🚗 Batu Pahat 🚗
.
.
#famecosmetics #famecosmeticsMY #sayajualfamecosmetics #sayajualblusher #famecosmeticspontian #famecosmeticsbatupahat #pontian #batupahat #MUAmalaysia #MUApontian #MUAbatupahat #MUAjohor #famecushionblusher #cushionblusher #blusher

💥Eyebrow Kit 💥
--------------------------------------
1). Tarte Amazonian Clay Waterproof Brow Mousse 0.9g RM30 - Taupe - Medium brown
2). NYX gotcha covered couvrance totale waterproof concealer 2ml RM20 - Medium - Beige
3). Double ended bamboo eyebrow brush.
--------------------------------------
💰RM50.00 (NP)
📬Postage RM8 (WM) RM12 (EM)
🛒To order kindly DM or whatsapp us
011 6184 6081
--------------------------------------
#sayajualrepackedmakeup #sayajualtrialmakeup
#trialmakeup #trialmakeuporiginal #repackedmakeup
#settrialmakeuporiginal #trialmekap #trialmekaporiginal #sayajualbenefitmurah #sayajualhoola #sayajualblusher
#sayajualbenefitcosmetic #porefessionalteam #porefessionalmatterescue #porefessionalprimer
#sayajualtarte #sayajualnyx #tartebrow

HUDA BEAUTY NUDE LOVE COLLECTION
.
💰RM20 (exclude postage)
.
📦ADD POSTAGE RM8 SM / RM11 SS
.
🌸JUAL 1 SET .
🌸TAK MELEKIT .
🌸LONG LASTING .
🌸MAKAN MINUM TAK HILANG
🌸PICTURE ORIGINAL FROM OUR STOCK .
.
📲Whatsapp 017.704.4096 @ klik link biru di atas bio
.
#makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmalaysiamurah #sayajualeyeshadow #sayajualblusher #sayajuallipstick #sayajualbrushmakeup

Nudestix Nudies All Over Face Color Matte 7g (Full Size)
Shade: Naughty N' Spice (Dusty Rose Nude)
New without box & brush for the eyes, cheeks & lips
RM 98 exclude postage (Np: RM 131)
Swatches: reviewsandotherstuff.com

Good morning! Colourpop preorder is extended one more day as per requested! I highly recommend these palettes sebab highly pigmented, easy to blend and long lasting. Sekarang pun, memang everyday guna Yes Please Palette, my fav so far hehe. Warna dia lawa sangat
Photo by @beauddiction
_

Yes Please Palette RM90
She Palette RM90
I Think I Love You Palette RM90
My Little Pony Palette RM90
Element of Suprise RM90
You Had Me at Hello RM100
_

Postage 📮 RM8 SM / RM12 SS
_

Whatsapp 📲 (click on bio to order) or DM to order

_

#colourpop #colourpopmurah #colourpopsolow #colourpopcosmetics #jualcolourpop #sayajual #sayajualcolourpopultramatte #sayajualcolourpop #sayajualcolourpopultramattelipstick #sayajualmurah #instaniagacolourpop #instaniaga #colourpopsale #lipstick #ultramatte #sayajual #murah #promosi #colourpopmalaysia #jepsari #colourpopmonday #sayajualmonday #mua #muakb #muakl #muamalaysia #colourpopreadystock #readystocksolow #readystockcolourpop #sayajualblusher

MOST RECENT

HUDA BEAUTY NUDE LOVE COLLECTION
.
💰RM20 (exclude postage)
.
📦ADD POSTAGE RM8 SM / RM11 SS
.
🌸JUAL 1 SET .
🌸TAK MELEKIT .
🌸LONG LASTING .
🌸MAKAN MINUM TAK HILANG
🌸PICTURE ORIGINAL FROM OUR STOCK .
.
📲Whatsapp 017.704.4096 @ klik link biru di atas bio
.
#makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmalaysiamurah #sayajualeyeshadow #sayajualblusher #sayajuallipstick #sayajualbrushmakeup

ITS MY BLUSH OKAY NOT YOURS 😆😆 Powder blusher baru dari Suikone Malaysia
Ada 3 code :
🌺Rose Bud
🌺Pink Coral 🌺Powder Pink.
Harga cuma RM4x, ampa dapat satu blusher siap ada cermin dan brush kat dalam dia. Lepas ni touch up blusher senang, tak payah guna camera phone ka cermin ka. Usah risau usah ragu. Gituuuu.. Harga RM4xsahaja. Boleh terus ke page suikone malaysia utk beli. Kalau ada agent pn, boleh beli dari agent2 suikone malaysia yang sah ya..
. (BOLEH DAPATKAN DENGAN KAMI WHATSAPP +60179406845)
.
#suikone #suikoneitsmyblush #itsmyblush #suikoneaircushionblusher #suikoneputrajaya #sayajualsuikone #powderblush #sayajualblusher #manniqueenblusher #blusherviral #blushermanniqueen #honeybeevenom #honeybeealldayfixingspray #makeup #nrcluxuryfacemist #okayafoundation #nrcfoundation #cpgfoundation #naturactor #octard #mcct

Set Berus Mary Kay
.
Berus makeup dari Mary Kay ni memang awesome
😉
😉
😉
sebab apa???
✔Berus Mary Kay menggunakan original bulu kuda (pony tail)
.
✔Berus Mary Kay agak kasar dari bulu sintetik (sejak dari dulu) kerana ianya original, namun sekasar begitupun marykay sudah dikategorikan berus original yang lembut
.
✔Berus original dapat pegang makeup dgn lebih kuat. Jadi bila apply di muka, makeup lg cantik. Berbeza dengan berus sintetik (tak ‘grip’ makeup). Sebab tu bila apply makeup kadang2 macam tak berapa nampak, dan terpaksa pakai banyak kali.
.
✔Harga Sangat berpatutan.
.
Dan
.
Paling best set berus nie datang dengan beg makeup
.
Minat? Meh pm sis sekarang 😊😊😊
.
📱Sofia 013-7287714
.
.

#marykaymalaysia #sayajualkosmetik #kosmetiksendiri #marykaymersing #marykaykuantan #sayajualskincare #produkecantikan #sayajuallipstik #sayajualbedak #sayajualblusher #marykayselangor #maryperak #marykaykotatinggi #marykaykedah #marykayjohor #beautyconsultant #readystockmarykay #kulitsihat #penjagaanwajah #muamalaysia #pencucimukamarykay #pemutihkulit #setjerawat #kulitsihat #parutjerawat #masker #scrubmuka #blushermurah #blushermarykay

HUDA BEAUTY DESSERT DUSK .
.
💰RM25 (exclude postage)
.
📦ADD POSTAGE RM8 SM / RM11 SS
.
🌸HIGH QUALITY GRED A
🌸REAL PICTURE FROM OUR STOCK
🌸COLOUR SANGAT PIGMENTED & MATTE
🌸90% COPY ORI
.
📲Whatsapp 017.704.4096 @ klik link biru di atas bio
.
#makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #hudabeautydessertduskmalaysia #hudabeautydessertduskmurah #eyeshadowmurah #eyeshadowmurahmalaysia #sayajualhudabeauty #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualblusher #makeupstorebynfs

‼️NAK PIPI NATURAL PINK MACAM GADIS-GADIS KOREA ⁉️
.
Kami ada produk yang akan membuat anda jatuh cinta iaitu ZNAOMI Soo Blush ‼️
.
Rugi sangat kalau tak cuba sebab effect bila pakai tersangat la cantik tak macam powder blush . .
.
✔️Pipi pink semulajadi
✔ Sangat senang untuk digunakan .
✔ Tahan 12jam
.
✔ Tidak Melekit
✔ Tesktur yang lembut
✔ Harga sangat berpatutan dan tahan sebulan + .
✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk Kulit kering/kulit berminyak . .
.
Whatsapp : +601125510766
📫Sun-Thu
🚗Kota Bharu only
.
#znaomi #znaomihq #znaomisooblush #sayajualblushermurah #sayajualblusher #znaomimurah

‼️NAK PIPI NATURAL PINK MACAM GADIS-GADIS KOREA ⁉️
.
Kami ada produk yang akan membuat anda jatuh cinta iaitu ZNAOMI Soo Blush ‼️
.
Rugi sangat kalau tak cuba sebab effect bila pakai tersangat la cantik tak macam powder blush . .
.
✔️Pipi pink semulajadi
✔ Sangat senang untuk digunakan .
✔ Tahan 12jam
.
✔ Tidak Melekit
✔ Tesktur yang lembut
✔ Harga sangat berpatutan dan tahan sebulan + .
✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk Kulit kering/kulit berminyak . .
.
Whatsapp : +601125510766
📫Sun-Thu
🚗Kota Bharu only
.
#znaomi #znaomihq #znaomisooblush #sayajualblushermurah #sayajualblusher #znaomimurah

ELF Blush Palette 16g (Full Size)
Shade: 83314 Light
Lightly used, 95% left
RM 35 exclude postage
Swatches: Pinterest & astylecollector.com

TARTE BIG BLUSH BOOK 2
.
💰RM26 (exclude postage)
.
📦ADD POSTAGE RM8 SM / RM11 SS
.
🌸PALETTE BLUSHER TARTE NIE SANGAT PUAS HATI SEBAB DIA SGT BESAR
🌸POWDER TYPE BLUSHER
🌸PIGMENTED
🌸LONG LASTING
🌸READY STOCK ❗️❗️
🌸PICTURE ORIGINAL DARI STOCK KAMI
.
📲Nak order ? Klik link whatsapp di bio .
.
#makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #blushermurah #blushermurahmalaysia #sayajualblusher #makeupstorebynfs

ANASTASIA BLUSHER KIT .
.
💰RM20 (exclude postage)
.
📦ADD POSTAGE RM8 SM / RM11 SS
.
🌸POWDER TYPE
🌸PIGMENTED
🌸SLIDE SEBELAH UTK TGK GAMBAR SWATCH
🌸LONG LASTING
🌸READY STOCK ❗️❗️
🌸PICTURE ORIGINAL DARI STOCK KAMI
.
📲Nak order ? Klik link whatsapp di bio .
.
#makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #blushermurah #blushermurahmalaysia #sayajualblusher #makeupstorebynfs

TAWARAN HEBAT 🎉
JIMAT RM25 UOLLS 😍
.
.
Blusher simple, senang nak guna dan mudah nak bawa kemana-mana. Tak rugi beli sebab tahan 3-4 bulan! JIMAT POKET UOLLS 😘
.
.
Berminat boleh terus whatsapp 0194197674 atau click link dibio
.
.
#pipipink #pipipinkblusher #blusherpipipinkkedah #sayajualblusher #kosmetikmalaysia

Good morning!
Happy weekend uolls 😘
.
.
Harini sebelum keluar jalan jalan, calit sikit #pipipinkstickblusher utk nampak berseri dan freshh 😍 Rona merah jambu yg sgt natural. Mmg best sgt chuolls..cik has dah try. Mmg da tak pndg blusher lain dah 😁
.
.
Berminat nak cuba n nak dpt harga promosi boleh whatsapp 0194197674 atau click link kt bio k 😉
.
#pipipink #pipipinkblusher #blusherpipipinkkedah #sayajualblusher #kosmetikmalaysia

👁 NARS DUO EYESHADOW 👁 👉🏻CODE: SURABAYA
👉🏻SWIPE
.
Choose your fav code and whatsApp 📲 +60184056883 or walk in 🚶🏻‍♀️
LOT NO.2 TEMPAT ORANG LOKAL TINGKAT BAWAH KOMPLEKS PKNS (depan joe's barber) 😘✨
.
#swaccessories #accessoriesbysw #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualblusher #blushernars #nars #tempatoranglokal #komplekspkns #pkns #shahalam

- NARS BLUSHER -
👉🏻CODE: SEX APPEAL
👉🏻SWIPE
.
Choose your fav code and whatsApp 📲 +60184056883 or walk in 🚶🏻‍♀️
LOT NO.2 TEMPAT ORANG LOKAL TINGKAT BAWAH KOMPLEKS PKNS (depan joe's barber) 😘✨
.
#swaccessories #accessoriesbysw #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualblusher #blushernars #nars #tempatoranglokal #komplekspkns #pkns #shahalam

HOT SELLING KOD 1 - PINKY😄

Serius warna ni paling laku sekali. Customer sekali beli bukan 1 pcs, tp sampai 2 ke 4 pcs. Alhamdulillah. Tq customer!
YEAR END SALE!
1 PCS - RM35
2 PCS - RM60 ( FREE GIFT)
4 PCS - RM90 ( FREE GIFT)

WHATSAPP 0189184424

#BLUSHVIRAL #SAYAJUALBLUSHER #calitcalitteruspinky

Gunakan 2 blusher ni dapatkan cheek macam @nursyafinazutagha ni. Dekat cheek guna code powder pink, then bawah mata sapukan rose bud
.
Powder its my blusb only rm45. Get it NOW
.
#suikone #suikonemalaysia #blusherviral #suikonepowderblusher #suikoneblusher #blusher #makeupproducts #makeup #sayajualsuikone #sayajualblusher #mcct

- NARS BLUSHER -
👉🏻CODE: ANGELIKA
👉🏻SWIPE
👉🏻BEZA DIA DGN DESIRE IS ANGELIKA ADA GLITTER
.
Choose your fav code and whatsApp 📲 +60184056883 or walk in 🚶🏻‍♀️
LOT NO.2 TEMPAT ORANG LOKAL TINGKAT BAWAH KOMPLEKS PKNS (depan joe's barber) 😘✨
.
#swaccessories #accessoriesbysw #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualblusher #blushernars #nars #tempatoranglokal #komplekspkns #pkns #shahalam

- NARS BLUSHER -
👉🏻CODE: DEEP THROAT
👉🏻SWIPE
.
Choose your fav code and whatsApp 📲 +60184056883 or walk in 🚶🏻‍♀️
LOT NO.2 TEMPAT ORANG LOKAL TINGKAT BAWAH KOMPLEKS PKNS (depan joe's barber) 😘✨
.
#swaccessories #accessoriesbysw #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualblusher #blushernars #nars #tempatoranglokal #komplekspkns #pkns #shahalam

- NARS BLUSHER -
👉🏻CODE: DESIRE
👉🏻SWIPE
.
Choose your fav code and whatsApp 📲 +60184056883 or walk in 🚶🏻‍♀️
LOT NO.2 TEMPAT ORANG LOKAL TINGKAT BAWAH KOMPLEKS PKNS (depan joe's barber) 😘✨
.
#swaccessories #accessoriesbysw #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualblusher #blushernars #nars #tempatoranglokal #komplekspkns #pkns #shahalam

Mary Kay Baked Cheeck Powder .

Suka sangat dengan blusher ni sebab buatkan pipi kita berseri naik toink2.
.

2 color menarik

Giving Heart
Kind Heart
.

My fav Giving Heart !
.

Ayeen
017 9175537
.

#blushermarykay #sayajualblusher #blushermurah #readystock #readystockmarykay #sayajualkosmetik #sayajualbag #makeuptutorial

🌸 Set trial makeup original at @zlittlebeauty 🌸
💯 Authentic product from Sephora ❤️
🌸 Repacked with affordable price 💵
.
📱Kindly whatsapp at +601161846081 click on bio to whatsapp without saving number 😉
.
.Laura Mercier Translucent Loose Powder
.Urban decay all nighter spray . Urban decay eyeshadow primer
.Tarte amazonian clay highlighter
.
#sayajualrepackedmakeup #sayajualtrialmakeup
#trialmakeup #trialmakeuporiginal #repackedmakeup
#settrialmakeuporiginal #trialmekap #trialmekaporiginal #sayajualbenefitmurah #sayajualhoola #sayajualblusher
#sayajualbenefitcosmetic #porefessionalteam #porefessionalmatterescue #porefessionalprimer
#sayajualtarte #sayajualnyx #tartebrow

Cushion blusher yang lofa suka pakai tu uollsss meh grab dengan harga RM 39 jeeee 😁😁 #sayajualkosmetik #sayajualmekap #sayajualmakeup #sayajualblusher #sayajualblushercushion #sayajualsuikone #suikoneblusher #suikoneaircushionblusher

Cushion blusher yang lofa suka pakai tu uollsss meh grab dengan harga RM 39 jeeee 😁😁 #sayajualkosmetik #sayajualmekap #sayajualmakeup #sayajualblusher #sayajualblushercushion #sayajualsuikone #suikoneblusher #suikoneaircushionblusher

Cushion blusher yang lofa suka pakai tu uollsss meh grab dengan harga RM 39 jeeee 😁😁 #sayajualkosmetik #sayajualmekap #sayajualmakeup #sayajualblusher #sayajualblushercushion #sayajualsuikone #suikoneblusher #suikoneaircushionblusher

Lain orang lain skin tone dia, ada yang cerah, medium dan gelap. Taknak bagi muka nampak dull? Korang wajib pakai sedikit pemerah pipi untuk naikkan seri tauuu. .
.
Pemerah pipi(blusher) susah kekadang nak match dengan skin tone kita takut taknaik serinya. Tappiiii jangan risau!
.
.
It's my blush kan ada. Specialnya it's my blush ni dia sesuai dengan all skin tone, semua dia masuk. .
.
Paling penting pipi gebuss awak akan lagi menarik tertarik sebab warna dia yang Supe r booom! .
.
Senang nak bawa sebab kecil molek dan dah ada FREE BRUSH gebusss complete dengan mirror lagi. .
.
Rugilah kalau awak takde satu harga pun murah je RM 45 sahaja sayang.
.
.
DM/WA Effa 0129821214

#snagbeauty #suikoneagent #suikoneblusher #suikonemalaysia #suikoneagentcheras #TeamCikSueKayaBerjaya #snagbeauty #suikone #blusher #mua #makeupartist #muamalaysia #instashop #sayajual #sayajualblusher #sayajualmakeup #instashop #neelofa #makeup #makeupgeek #bazarpaknil #makeupmurah #raya2017 #makeupraya #beauty #suikonemalaysia #raya #pipi #suikomepowderblush #suikonekotabharu #suikonekelantan

Lain orang lain skin tone dia, ada yang cerah, medium dan gelap. Taknak bagi muka nampak dull? Korang wajib pakai sedikit pemerah pipi untuk naikkan seri tauuu. .
.
Pemerah pipi(blusher) susah kekadang nak match dengan skin tone kita takut taknaik serinya. Tappiiii jangan risau!
.
.
It's my blush kan ada. Specialnya it's my blush ni dia sesuai dengan all skin tone, semua dia masuk. .
.
Paling penting pipi gebuss awak akan lagi menarik tertarik sebab warna dia yang Supe r booom! .
.
Senang nak bawa sebab kecil molek dan dah ada FREE BRUSH gebusss complete dengan mirror lagi. .
.
Rugilah kalau awak takde satu harga pun murah je RM 45 sahaja sayang.
.
.
DM/WA Effa 0129821214

#snagbeauty #suikoneagent #suikoneblusher #suikonemalaysia #suikoneagentcheras #TeamCikSueKayaBerjaya #snagbeauty #suikone #blusher #mua #makeupartist #muamalaysia #instashop #sayajual #sayajualblusher #sayajualmakeup #instashop #neelofa #makeup #makeupgeek #bazarpaknil #makeupmurah #raya2017 #makeupraya #beauty #suikonemalaysia #raya #pipi #suikomepowderblush #suikonekotabharu #suikonekelantan

Lain orang lain skin tone dia, ada yang cerah, medium dan gelap. Taknak bagi muka nampak dull? Korang wajib pakai sedikit pemerah pipi untuk naikkan seri tauuu. .
.
Pemerah pipi(blusher) susah kekadang nak match dengan skin tone kita takut taknaik serinya. Tappiiii jangan risau!
.
.
It's my blush kan ada. Specialnya it's my blush ni dia sesuai dengan all skin tone, semua dia masuk. .
.
Paling penting pipi gebuss awak akan lagi menarik tertarik sebab warna dia yang Supe r booom! .
.
Senang nak bawa sebab kecil molek dan dah ada FREE BRUSH gebusss complete dengan mirror lagi. .
.
Rugilah kalau awak takde satu harga pun murah je RM 45 sahaja sayang.
.
.
DM/WA Effa 0129821214

#snagbeauty #suikoneagent #suikoneblusher #suikonemalaysia #suikoneagentcheras #TeamCikSueKayaBerjaya #snagbeauty #suikone #blusher #mua #makeupartist #muamalaysia #instashop #sayajual #sayajualblusher #sayajualmakeup #instashop #neelofa #makeup #makeupgeek #bazarpaknil #makeupmurah #raya2017 #makeupraya #beauty #suikonemalaysia #raya #pipi #suikomepowderblush #suikonekotabharu #suikonekelantan

Lain orang lain skin tone dia, ada yang cerah, medium dan gelap. Taknak bagi muka nampak dull? Korang wajib pakai sedikit pemerah pipi untuk naikkan seri tauuu. .
.
Pemerah pipi(blusher) susah kekadang nak match dengan skin tone kita takut taknaik serinya. Tappiiii jangan risau!
.
.
It's my blush kan ada. Specialnya it's my blush ni dia sesuai dengan all skin tone, semua dia masuk. .
.
Paling penting pipi gebuss awak akan lagi menarik tertarik sebab warna dia yang Supe r booom! .
.
Senang nak bawa sebab kecil molek dan dah ada FREE BRUSH gebusss complete dengan mirror lagi. .
.
Rugilah kalau awak takde satu harga pun murah je RM 45 sahaja sayang.
.
.
DM/WA Effa 0129821214

#snagbeauty #suikoneagent #suikoneblusher #suikonemalaysia #suikoneagentcheras #TeamCikSueKayaBerjaya #snagbeauty #suikone #blusher #mua #makeupartist #muamalaysia #instashop #sayajual #sayajualblusher #sayajualmakeup #instashop #neelofa #makeup #makeupgeek #bazarpaknil #makeupmurah #raya2017 #makeupraya #beauty #suikonemalaysia #raya #pipi #suikomepowderblush #suikonekotabharu #suikonekelantan

Lain orang lain skin tone dia, ada yang cerah, medium dan gelap. Taknak bagi muka nampak dull? Korang wajib pakai sedikit pemerah pipi untuk naikkan seri tauuu. .
.
Pemerah pipi(blusher) susah kekadang nak match dengan skin tone kita takut taknaik serinya. Tappiiii jangan risau!
.
.
It's my blush kan ada. Specialnya it's my blush ni dia sesuai dengan all skin tone, semua dia masuk. .
.
Paling penting pipi gebuss awak akan lagi menarik tertarik sebab warna dia yang Supe r booom! .
.
Senang nak bawa sebab kecil molek dan dah ada FREE BRUSH gebusss complete dengan mirror lagi. .
.
Rugilah kalau awak takde satu harga pun murah je RM 45 sahaja sayang.
.
.
DM/WA Effa 0129821214

#snagbeauty #suikoneagent #suikoneblusher #suikonemalaysia #suikoneagentcheras #TeamCikSueKayaBerjaya #snagbeauty #suikone #blusher #mua #makeupartist #muamalaysia #instashop #sayajual #sayajualblusher #sayajualmakeup #instashop #neelofa #makeup #makeupgeek #bazarpaknil #makeupmurah #raya2017 #makeupraya #beauty #suikonemalaysia #raya #pipi #suikomepowderblush #suikonekotabharu #suikonekelantan

Lain orang lain skin tone dia, ada yang cerah, medium dan gelap. Taknak bagi muka nampak dull? Korang wajib pakai sedikit pemerah pipi untuk naikkan seri tauuu. .
.
Pemerah pipi(blusher) susah kekadang nak match dengan skin tone kita takut taknaik serinya. Tappiiii jangan risau!
.
.
It's my blush kan ada. Specialnya it's my blush ni dia sesuai dengan all skin tone, semua dia masuk. .
.
Paling penting pipi gebuss awak akan lagi menarik tertarik sebab warna dia yang Supe r booom! .
.
Senang nak bawa sebab kecil molek dan dah ada FREE BRUSH gebusss complete dengan mirror lagi. .
.
Rugilah kalau awak takde satu harga pun murah je RM 45 sahaja sayang.
.
.
DM/WA Effa 0129821214

#snagbeauty #suikoneagent #suikoneblusher #suikonemalaysia #suikoneagentcheras #TeamCikSueKayaBerjaya #snagbeauty #suikone #blusher #mua #makeupartist #muamalaysia #instashop #sayajual #sayajualblusher #sayajualmakeup #instashop #neelofa #makeup #makeupgeek #bazarpaknil #makeupmurah #raya2017 #makeupraya #beauty #suikonemalaysia #raya #pipi #suikomepowderblush #suikonekotabharu #suikonekelantan

🌸 Set trial makeup original at @zlittlebeauty 🌸
💯 Authentic product from Sephora ❤️
🌸 Repacked with affordable price 💵
.
📱Kindly whatsapp at +601161846081 click on bio to whatsapp without saving number 😉
.
MAC prep+prime fix Spray - Hoola Shading - Galifornia blush - Porefessional primer - Cindy Lou highlighter - Urban decay eyeshadow primer .
#sayajualrepackedmakeup #sayajualtrialmakeup
#trialmakeup #trialmakeuporiginal #repackedmakeup
#settrialmakeuporiginal #trialmekap #trialmekaporiginal #sayajualbenefitmurah #sayajualhoola #sayajualblusher
#sayajualbenefitcosmetic #porefessionalteam #porefessionalmatterescue #porefessionalprimer
#sayajualtarte #sayajualnyx #tartebrow

Gunakan 2 blusher ni dapatkan cheek macam @nursyafinazutagha ni. Dekat cheek guna code powder pink, then bawah mata sapukan rose bud
.
Powder its my blusb only rm45. Get it NOW
.
#suikone #suikonemalaysia #blusherviral #suikonepowderblusher #suikoneblusher #blusher #makeupproducts #makeup #sayajualsuikone #sayajualblusher #mcct

By Nanda Blusher + FREE GIFT 🎁 .
.
Harga :
.
1 pc - RM 25
Post : RM 8 SM / RM 12 SS
____________________________
BORONG :
12 pcs - RM 200 tidak termasuk postage
#Blushernanda #blushermurah #blusherstickmurah #blushermalaysia #blushermurahmalaysia #sayajualblusher #sayajualborong #blusherberkualiti #blusheroriginal

💥Eyebrow Kit 💥
--------------------------------------
1). Tarte Amazonian Clay Waterproof Brow Mousse 0.9g RM30 - Taupe - Medium brown
2). NYX gotcha covered couvrance totale waterproof concealer 2ml RM20 - Medium - Beige
3). Double ended bamboo eyebrow brush.
--------------------------------------
💰RM50.00 (NP)
📬Postage RM8 (WM) RM12 (EM)
🛒To order kindly DM or whatsapp us
011 6184 6081
--------------------------------------
#sayajualrepackedmakeup #sayajualtrialmakeup
#trialmakeup #trialmakeuporiginal #repackedmakeup
#settrialmakeuporiginal #trialmekap #trialmekaporiginal #sayajualbenefitmurah #sayajualhoola #sayajualblusher
#sayajualbenefitcosmetic #porefessionalteam #porefessionalmatterescue #porefessionalprimer
#sayajualtarte #sayajualnyx #tartebrow

Zoeva Rose Golden Blush Palette
New with box & Sealed
RM 98 exclude postage (Np: RM 124)
Swatches: xueqii.com

Most Popular Instagram Hashtags