[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualblackmask

790 posts

TOP POSTS

- Mencegah jerawat
-Mengurangkan radang kulit
-Mengeluarkan minyak serta toksin pada kulit
-Melicinkan kulit
-Bebas blackhead / whitehead pada pada kulit
-Menjadikan kulit muka cerah serta berseri.
.
.
Tips : Regular use can help to regulate the problem of skin, So that the skin back to the health.
Make skin fresh and comfortable, full of vitality. Anti acne moisturizing great to remover peel off face blackhead.
Pores shrink which is great to clean your face.
Fit for people : Due in part because skin caused by acne.
Oily skin strawberry nose.
Nose large pores blackhead.
.
Useful tips : For best result please remember to use the hot towel to open pores before smear our mask.
.
.
.
#sayajual #sayajualskincare #blackmaskmalaysia
#sayajualblackmask
#blackheadremover #whiteheadremover
#blackheadremovermalaysia #sayajualmurah
#malaysia #blackmaskremover #maskermalaysia #bazaarmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia
#moisturizer #deepcleanser #naturalproduct #organicproduct #claymask #mudmask #mungbeanmask #kacanghijaumasker #originalproduct #koreanskincare #koreanproduct

Salam sabtuuuu uolss !!
Selamat berhujung minggu !!
.
Jom hilangkan bintik2 hitam/putih di wajah anda dengan blaCkmask #viral abam !!
.
Dijamin dapat mengembalikan kesegaran di wajah💆
.
Harga | rm25
postage rm8sm rm8ss
.
🇲🇾MERDEKA OFFER !!🇲🇾
============================
💡Beli 3 pcs rm70
💡Beli 4 percuma 1 rm100
(Harga tidak termasuk postage)
.
Jom,borong kasi habiissss !!!
Produk pilihan rakyat malaysiaaa !!👍👍👍👍👍
Sesuai untuk perempuan & lelaki dari semua peringkat umur !!
.
↓↓Click link whatsapp di bawah untuk order(fast response)↓↓
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualblackmask #baranganwanita
#barangankecantikan
#barangankesihatan
#wanita #fyon9bizz #visitmyig
#visitmyigmalaysia #instashop #fyon9bizzigreview #makeupmurah #facial
#blackmask #kissbeauty
#kissbeautymurah #kissbeautyblackmask #viral #blackmaskviral #produkpilihan #terbaek

@Regrann from @hasya.co_ - Sblm tidur try la pakai black mask tu ye ❤ BLACK MASK .READY STOCK .
- menegangkan kulit wajah
- memudarkan bekas jerawat
- mengecilkan pori
- membuang sel kulit mati
-mengeluarkan blackhead and Whitehead .
Cara penggunaan
1. Bersihkan muka, dan keringkan
2. Sapukan BLACK MASK pada seluruh wajah (hindari dari kawasan mata,bawah mata 2-3cm, bulu mata dan kening)
3. Biarkan kering (20-30 minit)
4. Buka black mask dari bawah ke atas secara perlahan.
5. Bersihkn lebihan mask dengan pencuci muka sehingga bersih ATAU sapukan saja ais batu utk menutup liang pori yang terbuka.
6. Apply moisturizer untuk melembapkan kulit wajah(tak digalakkan)
7. Untuk kesan yang pantas guna kan 2kali seminggu
.
Still open order untuk black mask 💜.boleh Click the link in the BIO to order or whatsapp 01112900185
-----------------------------------------------------
RM29 FREE POSTAGE -----------------------------------------------------
#sayajual #sayajualskincare #blackmaskmalaysia
#sayajualblackmask
#blackheadremover #whiteheadremover
#blackheadremovermalaysia #sayajualmurah
#malaysia #blackmaskremover #maskermalaysia #originalproduct #koreanskincare #koreanproduct

BLACK MASK PROMOTION 2PCS RM 35
.
READY STOCK .
- menegangkan kulit wajah
- memudarkan bekas jerawat
- mengecilkan pori
- membuang sel kulit mati
.
.
Cara penggunaan
1. Bersihkan muka, dan keringkan
2. Sapukan BLACK MASK pada seluruh wajah (hindari dari kawasan mata,bawah mata 2-3cm, bulu mata dan kening)
3. Biarkan kering (20-30 minit)
4. Buka black mask dari bawah ke atas secara perlahan.
5. Bersihkn lebihan mask dengan pencuci muka sehingga bersih
6. Apply moisturizer untuk melembapkan kulit wajah
7. Untuk kesan yang pantas guna kan 2kali seminggu
.
*peringatan
Hati-hati untuk kulit sensitif, di saran kan untuk memakai mask pada hidung,dahi dan dagu sahaja.
.
Harga
1pcs RM 25 FREE postage
2pcs RM 35 FREE POSTAGE .
DM/WS 0146643280
.
.
#blackmask #purifyingpeeloffmask #makeup #makeuptutorial #sayajualmurah #sayajual #sayajualblackmask #skincare #tudung #shawl #borong #borongshawl #borongkosmetik #makeupartis #aloevera #aloeveragel #represent2612

Masalah blackhead memang tak habisss punn tapi ada cara nak hilangkan dari teruss bertapuk lama2. Memang kena rajin guna seminggu 3-4kali supaya tak biar lama membiakk.

Sesuai sgt guna yg jenis dlm tube ni sbb tahan hingga 2bulan tau. Harga pun memang termurahhh siap free postage lagi 👍

#blackmaskmalaysia #blackmaskpeel #blackmaskpenang #blackmaskampang #maskblackhead #buangblackhead #blackheadremoval #shillsblackmask #shillsmalaysia #sayajualblackmask #blackmaskmurahmalaysia #blackmaskorimalaysia

PROMO CUTI HINGGA 4/9 SAHAJA .
.
Jarang kita nak bagi gila punya harga tapi sebab Malaysia pun bagi cuti kan so kita pun bagi laa harga terlajak murah utk next postage 5/9 nanti.
.
.
Harga biasa RM25 tapi jika beli dua hanya RM40 FREE POSTAGE. Jimat sehingga RM10 so cecepat rebut ya 😘

#blackheadkillermalaysia #blackmaskmalaysia #blackheadremover #blackmaskmalaysia #blackmaskmurah #blackmaskpenang #blackheadmaskmurah #maskblackhead #sayajualblackmask #blackmaskmurah #buangblackhead

PROMO CUTI HINGGA 4/9 SAHAJA .
.
Jarang kita nak bagi gila punya harga tapi sebab Malaysia pun bagi cuti kan so kita pun bagi laa harga terlajak murah utk next postage 5/9 nanti.
.
.
Harga biasa RM25 tapi jika beli dua hanya RM40 FREE POSTAGE. Jimat sehingga RM10 so cecepat rebut ya 😘

#blackheadkillermalaysia #blackmaskmalaysia #blackheadremover #blackmaskmalaysia #blackmaskmurah #blackmaskpenang #blackheadmaskmurah #maskblackhead #sayajualblackmask #blackmaskmurah #buangblackhead

haa ni bgitau cra pkai dia
.
Cara memakai black mask
.
❤ BLACK MASK .READY STOCK .
- menegangkan kulit wajah
- memudarkan bekas jerawat
- mengecilkan pori
- membuang sel kulit mati
-mengeluarkan blackhead and Whitehead .
Cara penggunaan
1. Bersihkan muka, dan keringkan
2. Sapukan BLACK MASK pada seluruh wajah (hindari dari kawasan mata,bawah mata 2-3cm, bulu mata dan kening)
3. Biarkan kering (20-30 minit)
4. Buka black mask dari bawah ke atas secara perlahan.
5. Bersihkn lebihan mask dengan pencuci muka sehingga bersih ATAU sapukan saja ais batu utk menutup liang pori yang terbuka.
6. Apply moisturizer untuk melembapkan kulit wajah(tak digalakkan)
7. Untuk kesan yang pantas guna kan 2kali seminggu
.
Still open order untuk black mask 💜.boleh Click the link in the BIO to order or whatsapp 01112900185
-----------------------------------------------------
RM29 FREE POSTAGE -----------------------------------------------------
#sayajual #sayajualskincare #blackmaskmalaysia
#sayajualblackmask
#blackheadremover #whiteheadremover
#blackheadremovermalaysia #sayajualmurah
#malaysia #blackmaskremover #maskermalaysia #originalproduct #koreanskincare #koreanproduct

MOST RECENT

Salam sabtuuuu uolss !!
Selamat berhujung minggu !!
.
Jom hilangkan bintik2 hitam/putih di wajah anda dengan blaCkmask #viral abam !!
.
Dijamin dapat mengembalikan kesegaran di wajah💆
.
Harga | rm25
postage rm8sm rm8ss
.
🇲🇾MERDEKA OFFER !!🇲🇾
============================
💡Beli 3 pcs rm70
💡Beli 4 percuma 1 rm100
(Harga tidak termasuk postage)
.
Jom,borong kasi habiissss !!!
Produk pilihan rakyat malaysiaaa !!👍👍👍👍👍
Sesuai untuk perempuan & lelaki dari semua peringkat umur !!
.
↓↓Click link whatsapp di bawah untuk order(fast response)↓↓
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualblackmask #baranganwanita
#barangankecantikan
#barangankesihatan
#wanita #fyon9bizz #visitmyig
#visitmyigmalaysia #instashop #fyon9bizzigreview #makeupmurah #facial
#blackmask #kissbeauty
#kissbeautymurah #kissbeautyblackmask #viral #blackmaskviral #produkpilihan #terbaek

Salam sabtuuuu uolss !!
Selamat berhujung minggu !!
.
Jom hilangkan bintik2 hitam/putih di wajah anda dengan blaCkmask #viral abam !!
.
Dijamin dapat mengembalikan kesegaran di wajah💆
.
Harga | rm25
postage rm8sm rm8ss
.
🇲🇾MERDEKA OFFER !!🇲🇾
============================
💡Beli 3 pcs rm70
💡Beli 4 percuma 1 rm100
(Harga tidak termasuk postage)
.
Jom,borong kasi habiissss !!!
Produk pilihan rakyat malaysiaaa !!👍👍👍👍👍
Sesuai untuk perempuan & lelaki dari semua peringkat umur !!
.
↓↓Click link whatsapp di bawah untuk order(fast response)↓↓
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualblackmask #baranganwanita
#barangankecantikan
#barangankesihatan
#wanita #fyon9bizz #visitmyig
#visitmyigmalaysia #instashop #fyon9bizzigreview #makeupmurah #facial
#blackmask #kissbeauty
#kissbeautymurah #kissbeautyblackmask #viral #blackmaskviral #produkpilihan #terbaek

Salam santai ahad uolss !!
Sambil2 beristirehat hujung2 minggu ni,rajin2kan diri anda untuk tengok2 lawat2 instashop
@fyon9bizz @fyon9bizz @fyon9bizz @fyon9bizz
.
Saya ada jual produk yang tengah top sekarang di fb & instagram !!
.
😍Krim muka blackmask #viral 😍
===============================
☑menghilangkan kotoran2 di muka
☑menghilangkan blackhead/bintik hitam yang degil
☑mudah & selamat digunakan
☑lelaki perempuan boleh guna tanpa masalah .
Harga | rm25 sahaja
(postage rm8sm rm10ss)
. ✨Special promo✨
beli 3 pcs rm70
Beli 4 percuma 1 rm100
*tidak termasuk postage*
.
Jom cod hari ini !!
Cod area:-petronas tesco ampang/petron safari mrr2/bhp jalan kuari & kawasan2 berdekatan
.
Anda di luar kawasan cod/luar negeri??
JangAn risau..
Produk kami boleh pos ke seluruh malaysia termasuk sabah & sarawak !! 📝Jom order sekarang📝
📲011-1574-7574.
📲o11-1574-7574.
📲011-1574-7574.
.
Nak lagi cepat,click sahaja whatsapp link di bawah !!
Dalam masa 3 saat boleh terus order tanpa save no.hp !!
.
https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574

#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualblackmask #baranganwanita
#barangankecantikan
#barangankesihatan
#wanita #fyon9bizz #visitmyig
#visitmyigmalaysia #instashop #fyon9bizzigreview #makeupmurah #facial
#blackmask #kissbeauty
#kissbeautymurah #kissbeautyblackmask #viral #blackmaskviral #blackmaskdelivery #deliveryservice #cod #codkl #cashondelivery

Restoocckkkk !!
Blackmask terlarissss sudeh sampeeyyy !!
.
Hilangkan blackhead anda dengan mudah & tidak menyakitkan😎😎😎
.
Hanya sapu rata krim ini pada wajah & biarkan sehingga betul2 kering..
Selepas itu tanggalkan masker & lihaattt !!!
Semua bintik2 hitam/putih serta jeragat akan melekat pada masker anda !!! ~💯 terbukti berkesan !!
~Boleh digunakan untuk lelaki & wanita !!
~selamat digunakan pada semua peringkat umur !!
.
Harga | rm25 sahaja !!
Postage rm8sm rm10ss
.
📣Special offer !!📣
Beli 3 pcs rm70
Beli 4 percuma 1 rm100
.
=========================================
.
Cod area:-
.
*Office hour*
→jakel mall
→lrt masjid jamek
→Lrt maluri
.
*Malam sahaja*
→petronas tesco ampang
→petron safari mrr2
→bhp jalan kuari
.
=========================================
.
★Order sekarang !!★
↓↓↓Click link di bawah untuk fast response↓↓↓
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualblackmask #baranganwanita
#barangankecantikan
#barangankesihatan
#wanita #fyon9bizz #visitmyig
#visitmyigmalaysia #instashop #fyon9bizzigreview #makeupmurah #facial
#blackmask #kissbeauty
#kissbeautymurah #kissbeautyblackmask #viral #jomviral #blaCkmaskviral #jombeli #bazaarpaknil #makeupmurah #kosmetikmurah #kissbeauty #kissbeautyblackmask

Salam sabtu uols !!
Pada yang nak order blackmask boleh cepat2 place order anda ye coz senang nak standby stock !!
Al maklum le barang tengah 🔥hoottt🔥
Kang kempunan lak tak dapat beli..😂😂😂
.
Harga masih seperti biasa !!
.
Beli 1 pcs rm25
Beli 3 pcs rm70
Beli 4 percuma 1 rm100
.
Beli 1 dozen(12pcs) rm150 sahajaaaa !!
Harga boronggggg !!!
.
**harga2 ini tidak termasuk postage**
.
.
.
📢Jom order sekarang !!📢
.
📲011-1574-7574.
📲o11-1574-7574.
📲011-1574-7574.
.
Nak lagi cepat,click sahaja whatsapp link di bawah !!
Dalam masa 3 saat boleh terus order tanpa save no.hp !!
.
https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574
.
Nak cod??
Bolehhhhh !!
Hari ini cod di petronas tesco ampang/petron safari mrr2atau di bhp jalan kuari !!!
.
Anda dari luar kl??
Jangan risauuu..blackmask boleh dipos satu malaysiaaa !!
(Postage rm8sm rm10ss)
.
#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualblackmask #baranganwanita
#barangankecantikan
#barangankesihatan
#wanita #fyon9bizz #visitmyig
#visitmyigmalaysia #instashop #fyon9bizzigreview #makeupmurah #facial
#blackmask #kissbeauty
#kissbeautymurah #kissbeautyblackmask #viral #blackmaskviral #produkpilihan #terbaek

Salaaammm semuaa !!
Dah makan ke tuuu ??
Ni abam nak bagitauuu ni..
Abam tengah buat promo blackmask #viral so sape2 nak order or book,cepat2 pm abam or whatsapp 011-15747574 & place terus order anda !! Jangan tunggu2 !!
.
✨Beli 1 blackmask #viral cuma rm25 !!✨
✨Beli 3 blackmask #viral hanya rm70 sahaja !!✨
✨Beli 4 percuma 1 blackmask #viral cuma rm100 !!✨
.
Ordee sekarang juga !!
↓↓Click aje link kat bawah untuk fastresponse↓↓
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
Cod area:-
=============
~Jakel mall (siang working hour)
~petronas tesco ampang (setiap malam)
.
.
#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualblackmask #baranganwanita
#barangankecantikan
#barangankesihatan
#wanita #fyon9bizz #visitmyig
#visitmyigmalaysia #instashop #fyon9bizzigreview #makeupmurah #facial
#blackmask #kissbeauty
#kissbeautymurah #kissbeautyblackmask #viral #jomviral #blaCkmaskviral #jombeli #bazaarpaknil #makeupmurah #kosmetikmurah #kissbeauty #kissbeautyblackmask

Salaaammm semuaa !!
Dah makan ke tuuu ??
Ni abam nak bagitauuu ni..
Abam tengah buat promo blackmask #viral so sape2 nak order or book,cepat2 pm abam or whatsapp 011-15747574 & place terus order anda !! Jangan tunggu2 !!
.
✨Beli 1 blackmask #viral cuma rm25 !!✨
✨Beli 3 blackmask #viral hanya rm70 sahaja !!✨
✨Beli 4 percuma 1 blackmask #viral cuma rm100 !!✨
.
Ordee sekarang juga !!
↓↓Click aje link kat bawah untuk fastresponse↓↓
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
Cod area:-
=============
~Jakel mall (siang working hour)
~petronas tesco ampang (setiap malam)
.
.
#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualblackmask #baranganwanita
#barangankecantikan
#barangankesihatan
#wanita #fyon9bizz #visitmyig
#visitmyigmalaysia #instashop #fyon9bizzigreview #makeupmurah #facial
#blackmask #kissbeauty
#kissbeautymurah #kissbeautyblackmask #viral #jomviral #blaCkmaskviral #jombeli #bazaarpaknil #makeupmurah #kosmetikmurah #kissbeauty #kissbeautyblackmask

haa ni bgitau cra pkai dia
.
Cara memakai black mask
.
❤ BLACK MASK .READY STOCK .
- menegangkan kulit wajah
- memudarkan bekas jerawat
- mengecilkan pori
- membuang sel kulit mati
-mengeluarkan blackhead and Whitehead .
Cara penggunaan
1. Bersihkan muka, dan keringkan
2. Sapukan BLACK MASK pada seluruh wajah (hindari dari kawasan mata,bawah mata 2-3cm, bulu mata dan kening)
3. Biarkan kering (20-30 minit)
4. Buka black mask dari bawah ke atas secara perlahan.
5. Bersihkn lebihan mask dengan pencuci muka sehingga bersih ATAU sapukan saja ais batu utk menutup liang pori yang terbuka.
6. Apply moisturizer untuk melembapkan kulit wajah(tak digalakkan)
7. Untuk kesan yang pantas guna kan 2kali seminggu
.
Still open order untuk black mask 💜.boleh Click the link in the BIO to order or whatsapp 01112900185
-----------------------------------------------------
RM29 FREE POSTAGE -----------------------------------------------------
#sayajual #sayajualskincare #blackmaskmalaysia
#sayajualblackmask
#blackheadremover #whiteheadremover
#blackheadremovermalaysia #sayajualmurah
#malaysia #blackmaskremover #maskermalaysia #originalproduct #koreanskincare #koreanproduct

jom 2 beli black mask
.
tak nak cakap banyak korang try dlu bru korng tau apa yg berlaku dkt muka korangg 😍licin je .mcm feedbck cust kami bagi
.
Still open order untuk black mask 💜.boleh Click the link in the BIO to order or whatsapp 01112900185
.
-----------------------------------------------------
RM29 FREE POSTAGE untuk SEMENANJUNG
RM32 FREE POSTAGE untuk SABAHSARAWAK -----------------------------------------------------
#sayajual #sayajualskincare #blackmaskmalaysia
#sayajualblackmask
#blackheadremover #whiteheadremover
#blackheadremovermalaysia #sayajualmurah
#malaysia #blackmaskremover #maskermalaysia #originalproduct #koreanskincare #koreanproduct

📢Reaady stock !!!📢
📢Reaady stock !!!📢
📢Reaady stock !!!📢
.
🆕jom ramai2 pakat beli blackmask !!!🆕 .
📌Produk ini elok digunakan tak kira samada lelaki atau perempuan.dua2 boleh gunaa !!
.
📌Sesuai digunakan untuk hilang kan blackhead atau jeragat2 yang penuh di muka terutama di kawasan hidung/pipi
.
MUDAH JE NAK GUNA !!
.
1)BASUH MUKA ANDA SEHINGGA BERSIH & KERINGKAN
2)SAPU SAMADA SEKELILING MUKA ATAU KAWASAN2 SEPERTI HIDUNG/PIPI
3)BIARKAN IA KERING DALAM LEBIH KURANG 30 MINIT(BERGANTUNG PADA KETEBALAN SAPUAN)
4)BILA DAH KERING,APA LAGI..ZZZRAAPPPP !! KASI CABUT LAA..HAAA MUDAHHH SAHAJA 😎😎 _________________________________ 😍Harga pon tak mahal..
Hargaaa dijamin berpatutan !!😍
.
🆙Rm25 sahaja!!🆙
🆙rm25 sahaja!!🆙
🆙rm25 sahaja!!🆙
🆙rm25 sahaja!!🆙
🆙rm25 sahaja!!🆙 📪📮Postage sm(8) ss(10)📮📫 _________________________________ 📝meh meh order dengan abam !!!
.
.
Sila click link dibawah👇

https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574
.
.
Postage ke seluruh malaysia termasuk sabah & sarawak !!
.
Cod di tesco ampang/petron safari mrr2 dan kawasan sekitarnya !!!
.
Jom jom order!!
.
#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualblackmask #baranganwanita
#barangankecantikan
#barangankesihatan
#wanita #fyon9bizz #visitmyig
#visitmyigmalaysia #instashop #fyon9bizzigreview #makeupmurah #facial
#blackmask #kissbeauty
#kissbeautymurah #kissbeautyblackmask

🎉🎊promosi hebat !!🎊🎉
🎉🎊promosi hebat !!🎊🎉
🎉🎊promosi hebat !!🎊🎉
.
.
Beli 1 blackmask=rm25
Beli 3 blackmask=rm70
Beli 4 percuma 1=rm100
.
.
Lagi banyakkk beli,lagi murahh & berbaloii !!
Boleh simpan buat stock !!
Blackmask #viral yang paling laris di pasaran sekarang macam goreng pisang panaaasss !!
.
.
📢Jom order sekarang !!📢
.
📲011-1574-7574.
📲o11-1574-7574.
📲011-1574-7574.
.
Nak lagi cepat,click sahaja whatsapp link di bawah !!
Dalam masa 3 saat boleh terus order tanpa save no.hp !!
.
https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574
.
Nak cod??
Bolehhhhh !!
Jom cod di sekitar kl/ampang/cheras !!
Atau boleh cod di petronas tesco ampang setiap malam !!
.
Anda dari luar kl??
Jangan risauuu..blackmask boleh dipos satu malaysiaaa !!
(Postage rm8sm rm10ss)

#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualblackmask #baranganwanita
#barangankecantikan
#barangankesihatan
#wanita #fyon9bizz #visitmyig
#visitmyigmalaysia #instashop #fyon9bizzigreview #makeupmurah #facial
#blackmask #kissbeauty
#kissbeautymurah #kissbeautyblackmask #viral #blackmaskviral #produkpilihan #terbaek

@Regrann from @hasya.co_ - Sblm tidur try la pakai black mask tu ye ❤ BLACK MASK .READY STOCK .
- menegangkan kulit wajah
- memudarkan bekas jerawat
- mengecilkan pori
- membuang sel kulit mati
-mengeluarkan blackhead and Whitehead .
Cara penggunaan
1. Bersihkan muka, dan keringkan
2. Sapukan BLACK MASK pada seluruh wajah (hindari dari kawasan mata,bawah mata 2-3cm, bulu mata dan kening)
3. Biarkan kering (20-30 minit)
4. Buka black mask dari bawah ke atas secara perlahan.
5. Bersihkn lebihan mask dengan pencuci muka sehingga bersih ATAU sapukan saja ais batu utk menutup liang pori yang terbuka.
6. Apply moisturizer untuk melembapkan kulit wajah(tak digalakkan)
7. Untuk kesan yang pantas guna kan 2kali seminggu
.
Still open order untuk black mask 💜.boleh Click the link in the BIO to order or whatsapp 01112900185
-----------------------------------------------------
RM29 FREE POSTAGE -----------------------------------------------------
#sayajual #sayajualskincare #blackmaskmalaysia
#sayajualblackmask
#blackheadremover #whiteheadremover
#blackheadremovermalaysia #sayajualmurah
#malaysia #blackmaskremover #maskermalaysia #originalproduct #koreanskincare #koreanproduct

MAne nak cari produk terhebat niii ??
Dont worry..abam ade jual tauuuuu !!
Dapatkan blackmask #viral dari #kissbeauty ini sekarangggg !!!
Harga terlajakkk murahh uolsss !!!
Meh cepat2 place order anda sekarang sebelum kehabisan stock !!
.
.
.
Harga | rm25 sahaja !!
Postage rm8sm rm10ss
.
📣Special offer !!📣
Beli 3 pcs rm70
Beli 4 percuma 1 rm100
.
=========================================
.
Cod area:-
.
*Office hour*
→jakel mall
→lrt masjid jamek
→Lrt maluri
.
*Malam sahaja*
→petronas tesco ampang
→petron safari mrr2
→bhp jalan kuari
.
=========================================
.
★Order sekarang !!★
↓↓↓Click link di bawah untuk fast response↓↓↓
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualblackmask #baranganwanita
#barangankecantikan
#barangankesihatan
#wanita #fyon9bizz #visitmyig
#visitmyigmalaysia #instashop #fyon9bizzigreview #makeupmurah #facial
#blackmask #kissbeauty
#kissbeautymurah #kissbeautyblackmask #viral #jomviral #blaCkmaskviral #jombeli #bazaarpaknil #makeupmurah #kosmetikmurah #kissbeauty #kissbeautyblackmask

Ever wonder why squeeze your acne spot will worsen your skin? Watch 😱
.
dalam kuku kuman pun boleh membawa kepada jerawat jugak ye hati2.so nak lebih selamat lebih baik guna black mask shills.
.
Still open order untuk black mask 💜.boleh Click the link in the BIO to order or whatsapp 01112900185
.
-----------------------------------------------------
RM29 FREE POSTAGE untuk SEMENANJUNG
RM32 FREE POSTAGE untuk SABAHSARAWAK -----------------------------------------------------
#sayajual #sayajualskincare #blackmaskmalaysia
#sayajualblackmask
#blackheadremover #whiteheadremover
#blackheadremovermalaysia #sayajualmurah
#malaysia #blackmaskremover #maskermalaysia #originalproduct #koreanskincare #koreanproduct
#blackmaskmalaysia #sayajual #skincare #bidadariesblackmask

✔rm25 ✔rm25 ✔rm25 ✔rm25 ✔rm25 ✔rm25 ✔rm25 ✔rm25
✔rm25 ✔rm25 ✔rm25 ✔rm25
.
.
.
Harga terbaikk bagi produk berkualiti !!
Bandingkan harga kami !!
.
.
Dapatkan blackmask yang tengah viral di pasaran sekarang !!
.
Hilangkan bintik2 hitam/jeragat2 yaNg menghantui wajah andaaa👻👻
.
.
Jom cod blackmask hari ini !!
Boleh cod area cheras/tmn muda/pandan indah/tmn seraya/tmn maluri/tesco ampang !!
.
.
😱Promotion !!😱
Beli 1 pcs blackmask=rm25
Beli 3 pcs blackmask=rm70
Beli 4 free 1 =rm100 !!
.
.
📢Jom order sekarang !!📢
.
📲011-1574-7574.
📲o11-1574-7574.
📲011-1574-7574.
.
Nak lagi cepat,click sahaja whatsapp link di bawah !!
Dalam masa 3 saat boleh terus order tanpa save no.hp !!
.
https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574

https://www.wasap.my/601115747574

#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualblackmask #baranganwanita
#barangankecantikan
#barangankesihatan
#wanita #fyon9bizz #visitmyig
#visitmyigmalaysia #instashop #fyon9bizzigreview #makeupmurah #facial
#blackmask #kissbeauty
#kissbeautymurah #kissbeautyblackmask #viral #blackmaskviral #blackmaskdelivery #deliveryservice #cod #codkl #cashondelivery #crazysale #promosale #promotion #pencucimuka

gaiss. nk ckap stock dh xbanyak. sbb produk ni sgt limited sbb dri luar negara kan. sangat berkesan. so grab cpt 2.murah je kami bagi ☺
.
tak nak cakap banyak korang try dlu bru korng tau apa yg berlaku dkt muka korangg 😍licin je .mcm feedbck cust kami bagi
.
Still open order untuk black mask 💜.boleh Click the link in the BIO to order or whatsapp 01112900185
.
-----------------------------------------------------
RM29 FREE POSTAGE untuk SEMENANJUNG
RM32 FREE POSTAGE untuk SABAHSARAWAK -----------------------------------------------------
#sayajual #sayajualskincare #blackmaskmalaysia
#sayajualblackmask
#blackheadremover #whiteheadremover
#blackheadremovermalaysia #sayajualmurah
#malaysia #blackmaskremover #maskermalaysia #originalproduct #koreanskincare #koreanproduct

Restoocckkkk !!
Blackmask terlarissss sudeh sampeeyyy !!
.
Hilangkan blackhead anda dengan mudah & tidak menyakitkan😎😎😎
.
Hanya sapu rata krim ini pada wajah & biarkan sehingga betul2 kering..
Selepas itu tanggalkan masker & lihaattt !!!
Semua bintik2 hitam/putih serta jeragat akan melekat pada masker anda !!! ~💯 terbukti berkesan !!
~Boleh digunakan untuk lelaki & wanita !!
~selamat digunakan pada semua peringkat umur !!
.
Harga | rm25 sahaja !!
Postage rm8sm rm10ss
.
📣Special offer !!📣
Beli 3 pcs rm70
Beli 4 percuma 1 rm100
.
=========================================
.
Cod area:-
.
*Office hour*
→jakel mall
→lrt masjid jamek
→Lrt maluri
.
*Malam sahaja*
→petronas tesco ampang
→petron safari mrr2
→bhp jalan kuari
.
=========================================
.
★Order sekarang !!★
↓↓↓Click link di bawah untuk fast response↓↓↓
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
https://www.wasap.my/601115747574
.
#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualblackmask #baranganwanita
#barangankecantikan
#barangankesihatan
#wanita #fyon9bizz #visitmyig
#visitmyigmalaysia #instashop #fyon9bizzigreview #makeupmurah #facial
#blackmask #kissbeauty
#kissbeautymurah #kissbeautyblackmask #viral #jomviral #blaCkmaskviral #jombeli #bazaarpaknil #makeupmurah #kosmetikmurah #kissbeauty #kissbeautyblackmask

Most Popular Instagram Hashtags