[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualbiskut

18269 posts

TOP POSTS

Fatimah pesan "Adik kakok, mari pakat beli belako biskut rayo German Butter Cookies by @ilurvesugar Sedak bena ni hok Masi (Auntie) Fatimah buat! πŸ˜‹Hargo pulok muroh do'oh!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»WhatsApp selalu nombor niπŸ‘‰πŸ»019-9141199 @ilurvesugar πŸ‡²πŸ‡Ύ Very limited stock‼️For Malaysia only πŸ˜‰
.
#Repost @ilurvesugar (@get_repost)
・・・
Good news untuk semua. German Butter Cookies by ilurvesugar. Cookies yang crunchy tapi cair di mulut bukan di tangan tau πŸ˜‚πŸ˜‚ Bagi yang dalam pantang pula jangan risau, uollsss boleh makan tau sebab EGG FREE 😱😱 Cepat cepat whatsapp 0199141199 Kak Fara sebab cookies ni limited sangat. Siapa yang nak kelainan untuk raya ni boleh order cepat tau 😘😘 #ilurvesugar #germanbuttercookies #biskutraya2017 #pastel #colour #crunchy #meltinyourmouth #limited #murah #banyak #watchthisspace #homemade #madewithlove #love #sayajual #sayajualonline #sayajualbiskut #sayajualkek #sayajualpulut #kotabharu #kelantan #kualalumpur #malaysia

Alhamdulillah rezeki pg sabtu
Talam serimuka&tepung talam gula merah
#syukurselalu
#sayajualbiskut
#sayajualkek
#terimatempahan0174407436

Samperit kopi 😊

Ada permintaan jadi ibu buat 😁

#sayajual
#sayajualbiskut
#sayajualkek
#serikembangan

Over 15kg of these black beauties have been freshly baked and just waiting for you to savour them πŸͺ

#biskotmy #seasaltvalrhona #valrhona #elleetvire #sayajual #sayajualbiskut #ramadhan2017 #raya2017

Alhamdulillah..setel order utk minggu ni..terima kasih byk2 kt semua yg sudi order kek kt cikbibi😘😘😘😘😘
Minggu depan cikbibi open order & book kek besday bole wassapp no 0174407436
#syukurselalu
#sayajualkek
#sayajualbiskut
#terimatempahan0174407436

premium gtea cookies. ni kalau makan memang takleh brenti tau! sedap sangat! nak pulak guna bahan premium. memang umphhhh πŸͺ #sayajual #sayajualbiskut #greentea #greenteacookies #kualaterengganu #kualaterengganubaker #uniza #umt #dataranaustin

Majlis Khatam Al Quran
Aqlif Hakeem | 4 Nov 2017
Seremban

Sebarang pertanyaan Boleh Msg/whatsapp kami di no.

014-9679252
012-4244211
012-9266093

akidcookies@yahoo.com

#akidcookies #doorgift #gift #goodies #berkat #sayajual #sayajualdoorgift #sayajualcookies #sayajualbiskut #biskut #sujicrystal #mnm #mnmcokies #kahwin #tunang #aqiqah #cukurjambul #khatan #khatam #wedding #engagement #visitmyig #bazarpaknil #ruangrezekihanania

Majlis Khatam Al Quran
Aqlif Hakeem | 4 Nov 2017
Seremban

Sebarang pertanyaan Boleh Msg/whatsapp kami di no.

014-9679252
012-4244211
012-9266093

akidcookies@yahoo.com

#akidcookies #doorgift #gift #goodies #berkat #sayajual #sayajualdoorgift #sayajualcookies #sayajualbiskut #biskut #sujicrystal #mnm #mnmcokies #kahwin #tunang #aqiqah #cukurjambul #khatan #khatam #wedding #engagement #visitmyig #bazarpaknil #ruangrezekihanania

MOST RECENT

choc chips! kalau dop sedap, kakyu dop up sini tau~ badam, chips banyak gilerrr kakyu letok. harga? 🀫 #sayajual #sayajualbiskut #kakyubuat #kawaiikukis #kualaterengganu #biskutmurah #dataranaustin

premium gtea cookies. ni kalau makan memang takleh brenti tau! sedap sangat! nak pulak guna bahan premium. memang umphhhh πŸͺ #sayajual #sayajualbiskut #greentea #greenteacookies #kualaterengganu #kualaterengganubaker #uniza #umt #dataranaustin

Yes, kita hanya manusia biasa.
So, tenang2kan diri & teruskan tersenyum.
Salam maghrib.
#kepulauyumms
#Allahknowsbest #syukurAlhamdulillah #loveyourself #beyoutiful #sharingiscaring #sayajual #sayajualbiskut #sayajualkuih #sayajualkek

Majlis Perkahwinan
Ewan & Mai
17 Disember 2017
Pandamaran Klang

Sebarang pertanyaan Boleh Msg/whatsapp kami di no.

014-9679252
012-4244211

akidcookies@yahoo.com

#akidcookies #doorgift #gift #goodies #berkat #sayajual #sayajualdoorgift #sayajualcookies #sayajualbiskut #biskut #sujicrystal #mnm #mnmcokies #kahwin #tunang #aqiqah #cukurjambul #khatan #khatam #wedding #engagement #visitmyig #bazarpaknil #ruangrezekihanania

Assalamualaikum.
Salam Jumuah barokah saim sobat kak Tis.
Banyak selawat & zikir, banyakkan sedekah. πŸ˜„
#kepulauyumms
#Allahknowsbest #syukurAlhamdulillah #loveyourself #beyoutiful #sharingiscaring #sayajual #sayajualbiskut #sayajualkuih #sayajualkek

Yes, please take care of it!
Bukan salutkan dengan branded items & sumbat dengan bermacam2 makanan yang best2 @ manjakannya dengan bermalas-malasan tanpa work out.
Please, amalkan gaya hidup sihat. ✌
Selamat malam.
#kepulauyumms
#Allahknowsbest #syukurAlhamdulillah #loveyourself #beyoutiful #sharingiscaring #sayajual #sayajualbiskut #sayajualkuih #sayajualkek

Full bottles of liquid gold! This mommy managed to double her ounces after giving our cookies a try 😍😍😍 Alhamdulillah .
Repost from @nanadonashi Laki kite takde.. Jadi tak ke mana so jual biskut je laa. Hahaha. This one i got just fresh from oven. Cust baru oder, terus makan n terus try terus jatuh cinta 😘😘😘 Stok baru otw, sape nak selit oder flavor mana yg nak boleh cepat2 whatsapp kita
0186678065
0186778065
0186678065
0186678065
0186678065

#lactomommamilkboostercookies #lactomomma #lactationcookies #milkbooster #milkboostermurah #milkboostercookiesmalaysia #milkboostercookies #susuibu #penambahsusuibu #penambahsusubadan #seremban #senawang #seremban2 #bahau #kualapilah #muar #sayajual #sayajualbiskut #sayajualcookies

Laki kite takde.. Jadi tak ke mana so jual biskut je laa. Hahaha. This one i got just fresh from oven. Cust baru oder, terus makan n terus try terus jatuh cinta 😘😘😘 Stok baru otw, sape nak selit oder flavor mana yg nak boleh cepat2 whatsapp kita
0186678065
0186778065
0186678065
0186678065
0186678065

#lactomommamilkboostercookies #lactomomma #lactationcookies #milkbooster #milkboostermurah #milkboostercookiesmalaysia #milkboostercookies #susuibu #penambahsusuibu #penambahsusubadan #seremban #senawang #seremban2 #bahau #kualapilah #muar #sayajual #sayajualbiskut #sayajualcookies

Assalamualaikum ladies.
Girl power here!
Kitakan beauty with brain.
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kak Tis nak masuk dapur membaking ni. Awak2 tunggu hasilnya yea.
#kepulauyumms
#Allahknowsbest #syukurAlhamdulillah #loveyourself #beyoutiful #sharingiscaring #sayajual #sayajualbiskut #sayajualkuih #sayajualkek

Wow ada limited edition cookies sempena Christmas ini.
Cookies ke saye lagi manis?
Alamak! Si dia tanya soalan 'maut' macam tu?
Macam mana nak jawab ni?
1. Tarik nafas dalam-dalam. Relaks.
2. Ambil "Classic Chocolate Chip Cookies" yang dibuat dengan penuh kasih sayang oleh JemManis Cookies crew.
3. Sediakan secawan susu.
4. Beri si dia rasa kemanisan cookies kami!
5. Beritahu si dia, "Cookies manis dimulut saya, Awak manis dihati saya." (chia chia chia)
Confirm si dia melting lepas rasa kemanisan cookies kami & dengar pickup line korang tu!
Nak tau cookies ape lagi yang boleh buat korang melting di JemManis Cookies?
Follow instagram kami @jemmanis_cookies dan Facebook JemManis Cookies untuk mencari cookies yang super sedap!
#ent530
#sayajualbiskut #jemmaniscookies #wecookyourtaste #biskutenak #shahalamcookies
#padubeb #cookies #coklat #vanila #vanila #sedapwei #sayasukamakanbiskut #biskutrangup #janganjilatskrin
#sedapsampaijilatjari
#janganjilatskrinsudah

Wow ada limited edition cookies sempena Christmas ini.
Cookies ke saye lagi manis?
Alamak! Si dia tanya soalan 'maut' macam tu?
Macam mana nak jawab ni?
1. Tarik nafas dalam-dalam. Relaks.
2. Ambil "Classic Chocolate Chip Cookies" yang dibuat dengan penuh kasih sayang oleh JemManis Cookies crew.
3. Sediakan secawan susu.
4. Beri si dia rasa kemanisan cookies kami!
5. Beritahu si dia, "Cookies manis dimulut saya, Awak manis dihati saya." (chia chia chia)
Confirm si dia melting lepas rasa kemanisan cookies kami & dengar pickup line korang tu!
Nak tau cookies ape lagi yang boleh buat korang melting di JemManis Cookies?
Follow instagram kami @jemmanis_cookies dan Facebook JemManis Cookies untuk mencari cookies yang super sedap!
#ent530
#sayajualbiskut #jemmaniscookies #wecookyourtaste #biskutenak #shahalamcookies
#padubeb #cookies #coklat #vanila #vanila #sedapwei #sayasukamakanbiskut #biskutrangup #janganjilatskrin
#sedapsampaijilatjari
#janganjilatskrinsudah

True?
Lama rasanya tak shopping kasut ni.. πŸ˜…
A girl absolutely can conquer the world.
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
#kepulauyumms
#Allahknowsbest #syukurAlhamdulillah #loveyourself #beyoutiful #sharingiscaring #sayajual #sayajualbiskut #sayajualkuih #sayajualkek

We are WONDER WOMEN!!
Mungkin kita nampak lemah tapi sebenarnya kita lebih kuat dari yang di sangka. πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
#kepulauyumms
#Allahknowsbest #syukurAlhamdulillah #loveyourself #beyoutiful #sharingiscaring #sayajual #sayajualbiskut #sayajualkuih #sayajualkek #selamatmalam

#Repost @cunababyfoods (@get_repost)
・・・
Ready stock ❗
produk @haysbabyfood .
Serbuk ayam RM15
salmon floss RM30
Mixed vege RM18
oat n wheat pasta RM5
vege pasta RM10
beras perang RM15
serbuk ikan bilis RM20
.
Mummy nak cuba ?
Nak order atau sebarang pertanyaan
wasap terus πŸ“² +60177726775

#haysbabyfood #haysbabyfoodagent #agentplentong #agentjohor #makananbabyonline #sayajualbabyfood #solidfood #sayajualbiskut #romperbabymurah #botolsusu #pengasuh #plentongjb #kotaputeri #pasirgudang #bandarserialam #kempas #johorjaya #tamanmolek #rosmerah

Indeed.
Kadang yang ringan tu tetiba kolestrol tinggi, sakit jantung semua kaan.
Wallahualam.
Eat clean. Eat healthy. Exercise regularly. Love independently. Smile millionsly. πŸ˜„
#kepulauyumms
#Allahknowsbest #syukurAlhamdulillah #loveyourself #beyoutiful #sharingiscaring #sayajual #sayajualbiskut #sayajualkuih #sayajualkek #healthylife

#menukepulauyumms
Close up chocolate chips cookies versi Kepulau Yumms! yang telah ditambahbaik. InshaAllah semakin sedap. Make so kompem nok make lagi tokleh breti. πŸ˜…
Aka #sekutiamme
.
Nak order boleh dm/wa kak Tis 013 9786316 @ klik link di bio yea.
Self pickup & COD Tumpat - Wakaf Bharu - Pasir Pekan.
🏠 Boleh dapatkan juga di Wani Bakery, Wakaf Bharu & kedai akok cabang 3 kg. Kepulau.
#kepulauyumms
#sayajual #sayajualbiskut #sayajualbiskutkelantan #sayajualbiskutchocolatechips #biskutcoklatchips #chocolatecookies #biskutchocolatechipsviral #biskutchocolatechipssedap #kgkepulau #kgmorak #tumpat #wakafbharu

Positif vibe😍😍😍😍... semangat nk bakar chocolate chip😊😊😊 Yg belum tempah meh tempah.. amik no nh 016 2157950

#cookies#chocolatechipcookies#goodieskahwin#goodiesbirthday#goodiesakikah#sayajualcookies#sayajualbiskut#homemadecookies#biskutraya#damansara#sgbuloh#denaialam

Jom kita start sesama.
Kak Tis ni semenjak sedar diri yang taun depan dah 3 series, so kena la ambik langkah2 yang patut.
Jom kita work toward being the healthiest us!!!
Sehari paling koman exercise 7 mins je. πŸ’ͺ
Then makan yang sihat2, bukan diet, bukan skip makan tapi eat clean, eat healthy okes.
Sekali sekali nak makan yang sedap2 #menukepulauyumms boleh, tapi berpada2.
.
#kepulauyumms
#Allahknowsbest #syukurAlhamdulillah #loveyourself #beyoutiful #sharingiscaring #sayajual #sayajualbiskut #sayajualkuih #sayajualkek #healthylife

#menukepulauyumms
Close up chocolate chips cookies versi Kepulau Yumms! yang telah ditambahbaik. InshaAllah semakin sedap. Make so kompem nok make lagi tokleh breti. πŸ˜…
Aka #sekutiamme
.
Nak order boleh dm/wa kak Tis 013 9786316 @ klik link di bio yea.
Self pickup & COD Tumpat - Wakaf Bharu - Pasir Pekan.
🏠 Boleh dapatkan juga di Wani Bakery, Wakaf Bharu & kedai akok cabang 3 kg. Kepulau.
#kepulauyumms
#sayajual #sayajualbiskut #sayajualbiskutkelantan #sayajualbiskutchocolatechips #biskutcoklatchips #chocolatecookies #biskutchocolatechipsviral #biskutchocolatechipssedap #kgkepulau #kgmorak #tumpat #wakafbharu

Assalamualaikum.
Good morning!!!
Start fresh today tapi kak Tis rasa masih tak fully wake up lagi even dah buat 7 mins morning wake up exercise tadi, maybe dah lama tak pekena kopi latte?
Bestnya dapat hirup secawan kopi latte ke mocha ke sambil menikmati aromanya yang mengasyikkan.
Wahhhh stok kopi dah habis. Boleh suggest brand kopi yang best, yang 3 in 1 lah senang nak bancuh pagi2. πŸ˜‰
.
#kepulauyumms
#Allahknowsbest #syukurAlhamdulillah #loveyourself #beyoutiful #sharingiscaring #sayajual #sayajualbiskut #sayajualkuih #sayajualkek #coffeelover

#menukepulauyumms
Chocolate chips cookies versi Kepulau Yumms! yang telah ditambahbaik. InshaAllah semakin sedap. Make so kompem nok make lagi tokleh breti. πŸ˜…
Aka #sekutiamme
.
Nak order boleh dm/wa kak Tis 013 9786316 @ klik link di bio yea.
Self pickup & COD Tumpat - Wakaf Bharu - Pasir Pekan.
🏠 Boleh dapatkan juga di Wani Bakery, Wakaf Bharu & kedai akok cabang 3 kg. Kepulau.
#kepulauyumms
#sayajual #sayajualbiskut #sayajualbiskutkelantan #sayajualbiskutchocolatechips #biskutcoklatchips #chocolatecookies #biskutchocolatechipsviral #biskutchocolatechipssedap #kgkepulau #kgmorak #tumpat #wakafbharu

Yeayyhh. CrazyChoc and CashewManiac available .
RM20 per jar. πŸ™Š lambat habis stok limited. #biskutsedap #biskutpremium #biskutOTG #biskutmurah #biskuthomemade #sayajualkek #sayajualbiskut #bazaarpaknil

#menukepulauyumms
Close up chocolate chips cookies versi Kepulau Yumms! yang telah ditambahbaik. InshaAllah semakin sedap. Make so kompem nok make lagi tokleh breti. πŸ˜…
Aka #sekutiamme
.
Nak order boleh dm/wa kak Tis 013 9786316 @ klik link di bio yea.
Self pickup & COD Tumpat - Wakaf Bharu - Pasir Pekan.
🏠 Boleh dapatkan juga di Wani Bakery, Wakaf Bharu & kedai akok cabang 3 kg. Kepulau.
#kepulauyumms
#sayajual #sayajualbiskut #sayajualbiskutkelantan #sayajualbiskutchocolatechips #biskutcoklatchips #chocolatecookies #biskutchocolatechipsviral #biskutchocolatechipssedap #kgkepulau #kgmorak #tumpat #wakafbharu

Tidak mengapa singgah sebentar di masa lalu, hanya sebentar bukan untuk tinggal lama stuck di situ.
MOVE ON!
Gerak terus ke depan untuk masa hadapan yang lebih baik.
Allahuakbar.
#kepulauyumms
#Allahknowsbest #syukurAlhamdulillah #loveyourself #beyoutiful #sharingiscaring #sayajual #sayajualbiskut #sayajualkuih #sayajualkek

Packing πŸͺ

#menukepulauyumms
Cornflakes cookies versi Kepulau Yumms!
Aka #sekutpalingcomel
.
Nak order boleh dm/wa kak Tis 013 9786316 @ klik link di bio yea.
Self pickup & COD Tumpat - Wakaf Bharu - Pasir Pekan.
🏠 Boleh dapatkan juga di Wani Bakery, Wakaf Bharu & kedai akok cabang 3 kg. Kepulau.
#kepulauyumms
#sayajual #sayajualbiskut #sayajualbiskutkelantan #sayajualbiskutcornflakes #biskutcornflakes #cornflakescookies #biskutcornflakesviral #biskutcornflakessedap #kgkepulau #kgmorak #tumpat #wakafbharu

Jangan berhenti berdoa. Kerana Dia ada. ☺
Salam Zohor saim sobat kak Tis.
Allahuakbar.
#kepulauyumms
#Allahknowsbest #syukurAlhamdulillah #loveyourself #beyoutiful #sharingiscaring #salamzohor #sayajual #sayajualbiskut #sayajualkuih #sayajualkek

#menukepulauyumms
Cornflakes cookies versi Kepulau Yumms!
Aka #sekutpalingcomel
.
Nak order boleh dm/wa kak Tis 013 9786316 @ klik link di bio yea.
Self pickup & COD Tumpat - Wakaf Bharu - Pasir Pekan.
#kepulauyumms
#sayajual #sayajualbiskut #sayajualbiskutkelantan #sayajualbiskutcornflakes #biskutcornflakes #cornflakescookies #biskutcornflakesviral #biskutcornflakessedap #kgkepulau #kgmorak #tumpat #wakafbharu

Alhamdulillah.. Our latest testimoni..
Da makan cookies cepat penuh ☺️
Pada yg belum cuba boleh la try heheh.. Tak rugi cuba mana tau bermanfaat pd anda.. cube skali nak repeat lagi.. whatsapp
0186678065
0186678065
0186678065
0186678065
0186678065
@lactomomma
Yang dekat boleh cod yang jauh boleh pos.. πŸ˜„πŸ˜πŸ˜
#lactomommamilkboostercookies #lactomomma #lactationcookies #lactomommamalaysia #susuibu #penambahsusuibu #milkbooster #milkboostermurah #milkboostercookies #seremban #senawang #kualapilah #muar #sayajual #sayajualbiskut #sayajualmurah #cookies #cookiesmurah #cookiestambahsusu

PROMO ! PROMO ! PROMO

Promotion For Christmas Celebration
Get 2 bottles for ONLY RM30 .
Chocolate Chip / Double Choc Chip Cookies

Birthday party | Birthday Gift | Christmas Gift | and etc .
WhatsApp for order 014 3520535
Any info visit : www.instagram.com/sekkut.my

Bile kawan sekolah rendah merangkap kawan sblh lorong msg pg2 buta mntak buatkan goodies utk adik die kawen n nk amik kul 8 mlm( baca satu nafas kπŸ˜‚πŸ˜‚)...tadaaaaaa nh la hasilnyerrrr...alhamdulillah...tq mak tolong lekatkan riben... πŸ‘πŸ‘πŸ‘ So ape lg uols...nk tempah wasap je 016 2157950
#cookies#chocolatechipcookies#goodieskahwin#goodiesbirthday#goodiesakikah#sayajualcookies#sayajualbiskut#homemadecookies#biskutraya#damansara#sgbuloh#denaialam

Most Popular Instagram Hashtags