[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajualbawal

MOST RECENT

Bawal Diamond bidang 45

Harga:
1pc only RM 27 exclude postage

Jom berblink-blink dengan bawal diamond by IYLIASCARVES nie.. boleh la wat koleksi raye nanti..barulah meriah raye tahun nie..ye dok?

Whatsapp 60126781245 untuk pembelian dan pertanyaan.. #bawalchiffon #bawalbest #bawalcantik #sayajualbawal #bawalmurah #bawalraya #bawalblink2 #hargastudent #hargamampumilik

Bawal Beads..
Material : Heavy Chiffon
Colour : Shocking Pink
Price: RM 15.00
.
01137831545 to place your order.
.
#chunkybeadsmurah #chunkybeadshawl #sayajualshawl #shawlcantik #shawlabuh #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalbeads #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh

Bawal Beads with Sequins..
Material : Heavy Chiffon
Colour : Black
Price: RM 15.00
.
01137831545 to place your order.
.
#chunkybeadsmurah #chunkybeadshawl #sayajualshawl #shawlcantik #shawlabuh #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalbeads #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh

Bawal Beads with Sequins..
Material : Heavy Chiffon
Colour : Black
Price: RM 15.00
.
01137831545 to place your order.
.
#chunkybeadsmurah #chunkybeadshawl #sayajualshawl #shawlcantik #shawlabuh #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalbeads #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh

Bawal Beads with Sequins..
Material : Heavy Chiffon
Colour : White
Price: RM 15.00
.
01137831545 to place your order.
.
#chunkybeadsmurah #chunkybeadshawl #sayajualshawl #shawlcantik #shawlabuh #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawalbeads #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh

💫 PALAZZO ARDINI💫
.
🔥PALAZZO PATUH SYARIE🔥.
.
✔️ Material : Crepe
✔️ Tak jarang dan tak nipis
✔️ Tak panas dan dijamin selesa
✔️ Bahagian pinggang Fully getah.
✔️Ada poket comel
✔️Straight Cutting yang longgar dan terdapat dalam satu saiz.
.
👉Free Size
Labuh - 40 inch
Ukur lilit pinggang - 26 inch (can up to 29 inch)
Cawat - 14 inch
Punggung - 36 inch can up to 40 inch
Bukaan kaki - 32 inch.
.
Price : RM45 exc post. SM ADDED RM8/SS RM11.
.
.
🔥BELI 3 PCS RM120 FREE POSTAGE🔥.
.
Order via whatsapp only at 📲017-548 4534 or click our whatsapp link at bio.
.
.
.
.
.
#milalalovers #milalartw #teamilala #palazzoardinimrtw #palazzomurah #palazzocrepemurah #palazzocantik #palazzobootcut #palazzobootcutmurah
#pinggantakretaknasitakdingin #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #teamilala467

.
🌷AARA PREMIUM🌷
.
Slide ➡️ untuk pilihan warna yang u olls suka
.
🌷Kenapa AARA PREMIUM perlu jadi koleksi u olls? .
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
👉🏻CHIFFON ARITACHI
👉🏻SHINING LIKE A DIAMOND (Perincian batu Swarovski di sekeliling tudung)
👉🏻SAIZ YANG IDEAL DAN SOPAN (Bidang 55)
👉🏻24 PILIHAN WARNA
.
🌷HARGA AARA PREMIUM.
👉🏻SEHELAI RM55 EXC POSTAGE
.
‼️HARGA COMBO‼️
🎉3 PCS RM160 FREE POSTAGE🎉
.
📱019-6580087 (eza)
.
#aarapremiumma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #instantdoubleloop #bawalcantikmurah #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #instantshawlmurah #instantshawl #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

.
🌷AARA PREMIUM🌷
.
Slide ➡️ untuk pilihan warna yang u olls suka
.
🌷Kenapa AARA PREMIUM perlu jadi koleksi u olls? .
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
👉🏻CHIFFON ARITACHI
👉🏻SHINING LIKE A DIAMOND (Perincian batu Swarovski di sekeliling tudung)
👉🏻SAIZ YANG IDEAL DAN SOPAN (Bidang 55)
👉🏻24 PILIHAN WARNA
.
🌷HARGA AARA PREMIUM.
👉🏻SEHELAI RM55 EXC POSTAGE
.
‼️HARGA COMBO‼️
🎉3 PCS RM160 FREE POSTAGE🎉
.
📱019-6580087 (eza)
.
#aarapremiumma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #instantdoubleloop #bawalcantikmurah #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #instantshawlmurah #instantshawl #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

BAWAL CHIFFON BASIC BIDANG 45
.
💵💵💵💵
RM18 exclude delivery
.
✔COMBO 6 PCS RM100 WITH POSTAGE (jimat RM18!)
.
*Ss tambah RM10
*Borong 20 pcs ke atas ada special price*
.
................................
.
BAWAL CHIFFON BASIC BIDANG 55
.
💵💵💵
RM27 exclude delivery
.
.
✔COMBO 6 PCS RM160 WITH POSTAGE (jimat RM12!)
.
*Ss tambah RM10
.
.
Postage :
1-3 pcs : RM8
4-6 pcs : RM10
7-10 pcs : RM12
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
BAWAL DIAMOND BIDANG 45
.
💵💵💵
RM27 exclude delivery
.
.
#iyliamalek #palazomurah #palazomampumilik #hargastudent #palazo #sayajual #sayajualpalazo #sayajualpalazomurah #palazoiylia #palazobesar #palazocrepe #palazomurah #palazomalaysiamurah #palazojeans #palazojeansmurah #palazojeansmalaysia #palazojeansbootcut #palazodenim #bawaliyliamalek #bawalmurah #tudungbawal #bawaldiamond #bawalmudah #sayajualbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalmanik #tudungbawalcantik #bawalsquare #bawalovers #bawalchiffon

BAWAL CHIFFON BASIC BIDANG 45
.
💵💵💵💵
RM18 exclude delivery
.
✔COMBO 6 PCS RM100 WITH POSTAGE (jimat RM18!)
.
*Ss tambah RM10
*Borong 20 pcs ke atas ada special price*
.
................................
.
BAWAL CHIFFON BASIC BIDANG 55
.
💵💵💵
RM27 exclude delivery
.
.
✔COMBO 6 PCS RM160 WITH POSTAGE (jimat RM12!)
.
*Ss tambah RM10
.
.
Postage :
1-3 pcs : RM8
4-6 pcs : RM10
7-10 pcs : RM12
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
BAWAL DIAMOND BIDANG 45
.
💵💵💵
RM27 exclude delivery
.
.
#iyliamalek #palazomurah #palazomampumilik #hargastudent #palazo #sayajual #sayajualpalazo #sayajualpalazomurah #palazoiylia #palazobesar #palazocrepe #palazomurah #palazomalaysiamurah #palazojeans #palazojeansmurah #palazojeansmalaysia #palazojeansbootcut #palazodenim #bawaliyliamalek #bawalmurah #tudungbawal #bawaldiamond #bawalmudah #sayajualbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalmanik #tudungbawalcantik #bawalsquare #bawalovers #bawalchiffon

BAWAL CHIFFON BASIC BIDANG 45
.
💵💵💵💵
RM18 exclude delivery
.
✔COMBO 6 PCS RM100 WITH POSTAGE (jimat RM18!)
.
*Ss tambah RM10
*Borong 20 pcs ke atas ada special price*
.
................................
.
BAWAL CHIFFON BASIC BIDANG 55
.
💵💵💵
RM27 exclude delivery
.
.
✔COMBO 6 PCS RM160 WITH POSTAGE (jimat RM12!)
.
*Ss tambah RM10
.
.
Postage :
1-3 pcs : RM8
4-6 pcs : RM10
7-10 pcs : RM12
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
BAWAL DIAMOND BIDANG 45
.
💵💵💵
RM27 exclude delivery
.
.
#iyliamalek #palazomurah #palazomampumilik #hargastudent #palazo #sayajual #sayajualpalazo #sayajualpalazomurah #palazoiylia #palazobesar #palazocrepe #palazomurah #palazomalaysiamurah #palazojeans #palazojeansmurah #palazojeansmalaysia #palazojeansbootcut #palazodenim #bawaliyliamalek #bawalmurah #tudungbawal #bawaldiamond #bawalmudah #sayajualbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalmanik #tudungbawalcantik #bawalsquare #bawalovers #bawalchiffon

Feedback Aisya Matte Satin follow #customerreviewbydba

AISYA MATTE SATIN 🎈 SMALL SCALLOP CUT
🎈 NAMPAK EXCLUSIVE
🎈 TAK PEKAK BILA PAKAI
🎈 TAK LICIN
🎈 BERPELUH TAK NAMPAK
🎈 BIDANG 50
🎈 IT'S A SQUARE SCARF 🎈 PREMIUM MATTE SATIN
PRICE : RM 40

ORDER : WHATSAPP 0175776343 (Kak Sal@Odie)

POSTAGE RATE: (1-3PCS)
SM : RM 8
SS : RM 10

#sayajual #hijabs #shawl #hijabfashion #hijabwrap #hijaab #bawal #bawalplain #bawalbidang50 #bawalkanggaroo #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #uum #uitm #unisel #visitmyig #kedaionline #instashop #igmalaysia #hijabist #sayajualbawal #sayajualbawalbidang50 #bawalchiffon #chiffoncurve #bawalbubblebidang50 #bawalbubble #bubblepremiumbawal #ootd #aisyamattesatinbydbo

YA ALLAH SIS LEMAH SEMANGAT TGK COLOR NIE LAWA SANGAT 😍😍😍
.
Bidang 50 ye adik kakak tp korang blh adjust nak kelabuhan no worries 😉
.
Korang yg mana tak try lagi wajib beli nt jatuh cinta kali kedua 😁
.
Whatsapp 📲012-9976797 tau sbb stok tak tgu awaaa 😆
.
#bawalmattesatin #bawalbidang50 #naylaaluxe #naylaaluxebawal #bawalsatin #bawalsatinpremium #bawalmurah #sayajualbawal #bawalmalaysia #bawallabuh #sajat #safiey #fattzura #igshopmalaysia #mattesatin #tudungbawal #tudungbawallabuh

“You can have any colour, as long as its black.”.
.
Kalau ada 10 baju tapi ada satu tudung hitam, memang tak jadi masalah nak menggyakan😘 Because you’ll never get wrong with black.
.
Sehelai RM29 exc postage. Kalau nak grab purdah just added rm12 sahaja😻.
.
💥TAPI KALAU NAK JIMAT WAJIB GRAB COMBO PRICE💥.
.
4 PCS RM110 FREE POSTAGE🙌🏻
4 PCS RM110 FREE POSTAGE🙌🏻
4 PCS RM110 FREE POSTAGE🙌🏻
.
Untuk order klik link 📲whatsapp di bio kami☝
.
🌹♡
For fast response 👉Whatsapp 📲 013 340 4580 Now!
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #teamilala429

PREORDER 😉😉😉
Design tgh hot meletop 👉🏻👉🏻 Bawal Meteor...d buka tuk tempahan
#sayajualbawal #bawalexclusive #beshahalam #beklang #besetiaalam #sellersahbawalexclusive 📌Bawal Meteor 18 rm260
📌Bawal Meteor 25 rm320
📌Bawal Meteor 55 rm560

==========================
APA KELEBIHAN AARA BASIC?
==========================
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
MA sangat teliti dalam memastikan material yang dipilih sangat mudah dibentuk! Takpayah tanggung kos beli penyembur starch✨.
.
👉🏻CHIFFON ARITACHI
Material paling femes dan semestinya sejuk selesa ja bila sarung kat kepala!.
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai! .
👉🏻24 WARNA MENGGUGAH IMAN
Semua 24 warna dijamin memenuhi citarasa nitizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum grab sehelai 🙈.
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan :D
.
HAAA TERUJA TAK? 🤗
JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
.
💰HARGA AARA BASIC💰
.
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE.
.
TAPI KALAU BELI BANYAK, LAGI MURAH ‼️.
.
‼️HARGA COMBO‼️.
.
BIDANG 50
🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FAVOURITE HABIS 😍
.
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 012-6945495 .
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala1514 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshopmalaysia

Ladies meet our new collection Bawal Elaina #bawalmaniktabur . Tudung bawal dengan sentuhan mini diamond hotfix yang comel sangat! Sangat sesuai untuk digayakan dalam apa jua situasi dan majlis. Design Tudung yang tengah up sekarang dan sis wajib ada! Jom order sekarang sementara masih banyak pilihan warna😍
__
Size : Bidang 45 (45"x45")
Material fabric: Korean Voile
#mudahbentuk
Price : RM19 / combo 3PCS RM49
__
How to order?
Whatsapp : +60146628805
__
#bawalmaniktabur #bawalmanik #bawalbasic #tudungbawal #sayajualbawal #bawalneelofa #tudungbridesmaid #bawalcotton #bawalkanggaro #bawalrania #bawalvoile #ajimaura #terapiinstagram #cheras #codcheras #selangor #kualalumpur

Ladies meet our new collection Bawal Elaina #bawalmaniktabur . Tudung bawal dengan sentuhan mini diamond hotfix yang comel sangat! Sangat sesuai untuk digayakan dalam apa jua situasi dan majlis. Design Tudung yang tengah up sekarang dan sis wajib ada! Jom order sekarang sementara masih banyak pilihan warna😍
__
Size : Bidang 45 (45"x45")
Material fabric: Korean Voile
#mudahbentuk
Price : RM19 / combo 3PCS RM49
__
How to order?
Whatsapp : +60146628805
__
#bawalmaniktabur #bawalmanik #bawalbasic #tudungbawal #sayajualbawal #bawalneelofa #tudungbridesmaid #bawalcotton #bawalkanggaro #bawalrania #bawalvoile #ajimaura #terapiinstagram #cheras #codcheras #selangor #kualalumpur

Ladies meet our new collection Bawal Elaina #bawalmaniktabur . Tudung bawal dengan sentuhan mini diamond hotfix yang comel sangat! Sangat sesuai untuk digayakan dalam apa jua situasi dan majlis. Design Tudung yang tengah up sekarang dan sis wajib ada! Jom order sekarang sementara masih banyak pilihan warna😍
__
Size : Bidang 45 (45"x45")
Material fabric: Korean Voile
#mudahbentuk
Price : RM19 / combo 3PCS RM49
__
How to order?
Whatsapp : +60146628805
__
#bawalmaniktabur #bawalmanik #bawalbasic #tudungbawal #sayajualbawal #bawalneelofa #tudungbridesmaid #bawalcotton #bawalkanggaro #bawalrania #bawalvoile #ajimaura #terapiinstagram #cheras #codcheras #selangor #kualalumpur

Ladies meet our new collection Bawal Elaina #bawalmaniktabur . Tudung bawal dengan sentuhan mini diamond hotfix yang comel sangat! Sangat sesuai untuk digayakan dalam apa jua situasi dan majlis. Design Tudung yang tengah up sekarang dan sis wajib ada! Jom order sekarang sementara masih banyak pilihan warna😍
__
Size : Bidang 45 (45"x45")
Material fabric: Korean Voile
#mudahbentuk
Price : RM19 / combo 3PCS RM49
__
How to order?
Whatsapp : +60146628805
__
#bawalmaniktabur #bawalmanik #bawalbasic #tudungbawal #sayajualbawal #bawalneelofa #tudungbridesmaid #bawalcotton #bawalkanggaro #bawalrania #bawalvoile #ajimaura #terapiinstagram #cheras #codcheras #selangor #kualalumpur

Most Popular Instagram Hashtags