#sayajualbawal

MOST RECENT

Lepas Dila hupload pic ni mesti ramai komen.
.
"Nak tutorial plis"
"Macam mana pakai tu? Ada tuto tak?"
"Dia dah berpunya belom?".
.
Eh ? Last tu tiber🙊 Okayh sis @faeizahns boleh buat tutorial cun cun pasni😝 Sebab Dila pun antara yang akan komen begitu sat lagi😂.
.
.
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #teamilala1688

Sementara tunggu nak berbuka puasa, kita siapkan lagi tudung customer 💕 khamis terus pos 😉. Poslaju cuti shari je
__
Kepada yg dlm pjalanan balik kampung tu, hati² memandu 🚗. Biar lambat asalkan selamat sampai ❤️.
#bawalmaniktaburmurah #bawalkelantan #bawalmanik #bawalmalaysia #bazarpaknilmurah #sayajualbawal #bawalcotton #bawallove #bawalmanikkeliling #bawalmaniklalang #bawalmanikpadi #bawalmanikfullkeliling

Gayakan tudung dengan cara anda 🌸 Bawal Basic Square pun boleh jadi shawl tau!
.
#bellezzalovers #basicsquare #bawalplain #bawalbidang48 #bawalchiffon #tudungstudent #bawalshawl #sayajual #sayajualbawal #sayajualtudung

⛔SOLD OUT ⛔.
:
⛔Royal purple n Jade⛔.
:
Ade yg dah sold out ni nii korang dh grab blum bawal chiffon in love nii?? 😘😘.
:
Klau belum baik cepat2 contact sis imah (0139339041)klau tk..tk dpt lahh nk tmbah collection bawal wrna yg cantik2 niii.. 🙄.
:
Rm19- 1pc
Rm55- 3pcs
(READY STOCK)
:
#bawalchiffonmurah #bawalofa #bawalheavychiffonmurah #borongbawalmalaysia #tudungchiffon #bawalplain #sayajualbawal #jualbawalborong #bawalnaelofar #tudungfreepostage #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang45 #bawalplain #tudungborong #tudungbawal #bawalchiffonborong #bawalcakenismurah #bawalneelofamurah #codkualaterengganu #codkualanerus #codareakt #codbawal

⛔SOLD OUT ⛔.
:
⛔Honey butter n Denim⛔.
:
Ade yg dah sold out ni nii korang dh grab blum bawal chiffon in love nii?? 😘😘.
:
Klau belum baik cepat2 contact sis imah (0139339041)klau tk..tk dpt lahh nk tmbah collection bawal wrna yg cantik2 niii.. 🙄.
:
Rm19- 1pc
Rm55- 3pcs
(READY STOCK)
:
#bawalchiffonmurah #bawalofa #bawalheavychiffonmurah #borongbawalmalaysia #tudungchiffon #bawalplain #sayajualbawal #jualbawalborong #bawalnaelofar #tudungfreepostage #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang45 #bawalplain #tudungborong #tudungbawal #bawalchiffonborong #bawalcakenismurah #bawalneelofamurah #codkualaterengganu #codkualanerus #codareakt #codbawal

Regrann from @razkhatijah - Good morning, lovelies🌼

Kita ada good news untuk korg. #RKBatikTops dah ada 2 sizes!! Satu small size and satu big size. So untuk yang big size pun dah boleh beli #RKBatikTops ni😍😍
.
Apa tunggu lagi. Order cepat-cepat kat Whatsapp +60 11 2081 8840 or DM (Instagram)
.
.
Size: Free Size | Price: RM52
.
.
Postage :
SM : RM8 (1piece) , RM10 (2-4pcs)
SS : RM10 (1piece) , RM13 (2-4pcs)
Postage 5pcs above : Depends on weight
.
.
.
#sayajual #sayajualskirt #sayajualtop #sayajualbaju #sayajualdress #sayajualjubah #sayajualseluar #sayajualpalazzo #sayajualinstantshawl #sayajualwholesale #sayajualbajuraya #sayajualbajukurung #sayajualkasut #sayajualbawal #bajukurungbatik #InStockRK - #regrann

#feedbackmaniktaburbycikfatin
Regular cust, dari mula CikTin start mniaga jual tudung smpai skrg tetap order tudung dgn CikTin 💕. Bermacam warna dh jd koleksi dlm almarinya 🤭.
__
TQ sis sentiasa support bisnes ciktin 😍.
#fatinheejab #bawalmaniktaburmurah #bawalkelantan #bawalmanik #bawalmalaysia #bazarpaknilmurah #sayajualbawal #bawalcotton #bawallove #bawalmanikkeliling #bawalmaniklalang #bawalmanikpadi #bawalmanikcrown #bawalmanikcantik #bawalcantik

#feedbackmanikcintabycikfatin
Raya Raya pakai bawal manik cinta ❤️ lagi bertambah cinta la cikabg dekat sebelah 🤭.
__
Alhamdulillah cust cakap cantik 😍. Warna fav ramai cust ni. Janji cust puas hati + suka 💕
#bawalmaniktaburmurah #bawalkelantan #bawalmanik #bawalmalaysia #bazarpaknilmurah #sayajualbawal #bawalcotton #bawallove #bawalmanikkeliling #bawalmaniklalang #bawalmanikpadi #bawalmanikcrown #bawalmanikcantik #bawalcantik #bazarpaknilmurah

♡ Bellezza Sofia ♡
❗PROMO 5 PCS RM100❗
.
🌻 Type: Basic Square
🌻 Size: Bidang 48
🌻 Material: Chiffon double hikon
🌻 Price: RM25 [exc postage]
📲 DM/Whatsapp +60172777764
.
✔ sellesa & ringan
✔mudah bentuk
✔tidak jarang
✔saiz menutup dada
.
#sayajual #sayajualbawal #bawalplain #bawalchiffon #tudungstudent #basicsquare #bawalbidang48 #bellezzasofia #sayajualtudung #tudunglabuh

_
🗻 KHADIJAH DIAMOND SCARF 🗻
.
Material: Heavy chiffon
Ukuran: 1.8m x 0.7m
Design: Wideshawl
Harga: RM28 sehelai (exc postage)
.
Ciri2:
✅Jahitan baby seam yang kemas.
✅ Mudah bentuk.
✅ Mudah di gosok.
✅ Opacity: 4/5 . Perlu inner untuk warna soft.
✅Material lembut dan tidak panas.
✅Bole di gayakan dengan pelbagai gaya.
✅Labuh dan selesa.
✅Taburan batu crystal putih di SELURUH tudung
✅ 19 warna menarik untuk di pilih.
.
#plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #bawallovers #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawllabuhcantik #shawllabuhplain #shawlmuslimah #shawlbidangbesar #wideshawllabuh #wideshawlplain

_
🗻 KHADIJAH DIAMOND SCARF 🗻
.
Material: Heavy chiffon
Ukuran: 1.8m x 0.7m
Design: Wideshawl
Harga: RM28 sehelai (exc postage)
.
Ciri2:
✅Jahitan baby seam yang kemas.
✅ Mudah bentuk.
✅ Mudah di gosok.
✅ Opacity: 4/5 . Perlu inner untuk warna soft.
✅Material lembut dan tidak panas.
✅Bole di gayakan dengan pelbagai gaya.
✅Labuh dan selesa.
✅Taburan batu crystal putih di SELURUH tudung
✅ 19 warna menarik untuk di pilih.
.
#plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #bawallovers #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawllabuhcantik #shawllabuhplain #shawlmuslimah #shawlbidangbesar #wideshawllabuh #wideshawlplain

_
🗻 KHADIJAH DIAMOND SCARF 🗻
.
Material: Heavy chiffon
Ukuran: 1.8m x 0.7m
Design: Wideshawl
Harga: RM28 sehelai (exc postage)
.
Ciri2:
✅Jahitan baby seam yang kemas.
✅ Mudah bentuk.
✅ Mudah di gosok.
✅ Opacity: 4/5 . Perlu inner untuk warna soft.
✅Material lembut dan tidak panas.
✅Bole di gayakan dengan pelbagai gaya.
✅Labuh dan selesa.
✅Taburan batu crystal putih di SELURUH tudung
✅ 19 warna menarik untuk di pilih.
.
#plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #bawallovers #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawllabuhcantik #shawllabuhplain #shawlmuslimah #shawlbidangbesar #wideshawllabuh #wideshawlplain

[YANG LABUH DAN TERTUTUP ITU LEBIH INDAH DAN MANIS].
.
Muslimah mana ja yang tak manis bila bertudung labuh dan tertutup ☺️ Tambah pulak bila niat dan nawaitu untuk mendapat redhaNya. Pasti akan dibantu.
.
Aara Basic 60' in Dusty Peach masih available tau. Grab sekarang jugak!
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala2057 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

Hanya tinggal 18 jam sahaja sebelum kita tamatkan sale kita secara online!
.
Memandangkan terlalu ramai yang DM & Whatsapp kita untuk purchase online, boss bagi kita ambil online order untuk 48 jam sahaja bermula dari 11 pagi (20hb)!! Sekarang tinggal less than 18 hours tau! Hanya utk baju kurung set sahaja tau yg sale online!
.
Siapa cepat cepat whatsapp akan dapat sebab stock memang dah tak byk dah memandangkan walk in customer dah banyak habiskan tapi untuk tengok stock baju kurung RM99 apa yang tinggal dan juga size/colour apa yang ada, boleh terus ke @coudre.catalogue utk check dan cepat cepat whatsapp ke kita tau! .
Untuk yang nak beli di website boleh terus ke WWW.COUDRECLOTHING.COM!
.
Whatsapp : Hanya perlu click link di Bio & send gambar baju yang awak nak beserta dgn size
.
Boutique : Walk In ke Coudre Boutique, Bangi Gateway
.
Postage :
SM : RM8 (1piece) , RM10 (2-4pcs)
SS : RM10 (1piece) , RM13 (2-4pcs)
Postage 5pcs above : Depends on weight
#sayajual #sayajualskirt #sayajualtop #sayajualbaju#sayajualdress #sayajualjubah #sayajualseluar #sayajualpalazzo#sayajualblazer #sayajualjacket #sayajualinstantshawl #sayajualwholesale#coudreavailablestocks #sayajualbajuraya #sayajualbajukurung#sayajualkasut #sayajualbawal

SMOKEY GREY 🎄
.

Material: Fine highest quality Premium Cotton Voile, feather light, selesa, lembut & sangat mudah terbentuk cantik👍🏻
.
.
Price: RM15 for One! (Promo Price) exclude postage
COD : Based in Bandar Terengganu only.
.
.
Ukuran : Bawal Bidang 45” 🌼
.
.
🏷 To order 📲 Whatapp code/printscreen gambar berserta Nama dan Alamat ke : +6 016 9404120
.
.
p/s : Color might be different due to lighting
.
. 🌼 @qama.rtw 🌼 @qama.rtw 🌼 @qama.rtw. 🌼
.
.

#qamahijab #bawalcotton #bawalcottonvoile #sayajualbawal #bawalmurah #bawalplain #tudungbawal #bawalovers #bawalcantikmurahsenangbentuk #bawalsenangbentuk #bawalcottonpremium

SMOKEY GREY 🎄
.

Material: Fine highest quality Premium Cotton Voile, feather light, selesa, lembut & sangat mudah terbentuk cantik👍🏻
.
.
Price: RM15 for One! (Promo Price) exclude postage
COD : Based in Bandar Terengganu only.
.
.
Ukuran : Bawal Bidang 45” 🌼
.
.
🏷 To order 📲 Whatapp code/printscreen gambar berserta Nama dan Alamat ke : +6 016 9404120
.
.
p/s : Color might be different due to lighting
.
. 🌼 @qama.rtw 🌼 @qama.rtw 🌼 @qama.rtw. 🌼
.
.

#qamahijab #bawalcotton #bawalcottonvoile #sayajualbawal #bawalmurah #bawalplain #tudungbawal #bawalovers #bawalcantikmurahsenangbentuk #bawalsenangbentuk #bawalcottonpremium

Stok Aara Basic dah makin susut dari sehari ke sehari! Ternyata #milalalovers tak dapat move on lagi dengan koleksi Aara Basic😍.
.
Goldenrod Bidang 50 ni memag laju je habis . Kalau dah kenan habaq laju laju! Kita adjust sesiap😘.
.
ORDER PANTAS DENGAN KLIK 📲WHATSAPP LINK DI BIO NOW🔥.
.
#milalalovers #milalartw #teamilala #palazzoameenamrtw #palazzomurah #palazzocrepemurah #palazzocantik #palazzobootcut #palazzobootcutmurah
#palazzomalaysia #janganbencicintaku #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #feedbackhauricloset

TERINGIN NAK MULAKAN BISNES TUDUNG?? .
.
TAK TAHU DEKAT MANA NAK CARI TUDUNG MURAH TAPI KAIN YANG CANTIK DAN BERKUALITI?? .
.
Dah jangan risau ! kami menawarkan harga murah kepada yang baru nak memulakan bisnes bawal/shawl yang tiada brand/cop. Tetapi kualiti kain setanding yang ada dipasaran. Sesuai untuk yang ingin buat brand sendiri. .
.
BORONG TUDUNG MURAH TERUS DARI KILANG 📢📢📢
----------------------------------------------------------------------- .
✅Pelbagai Design2 Baru
.
✅Borong Sahaja Minimum 20pcs Setiap Design.
.
✅Jahitan Kemas dan Selesa . . .
✅COD area KL . .
.

Whatsapp terus ke⬇⬇
📲 +60196154344
📲 +60196154344
📲 +60196154344

Atau Click Terus Link Dibawah
www.wasap.my/60196154344

#ridzkacollection #jombelionline
#igshopmurahmalaysia #hargamurah #sayajualtudung #sayajualshawl
#sayajualbawal #shawlrm10 #bawalrm10 #sayajualborong #borongmurah #borongtudung
#borongshawl #shawlmurah
#shawlkeknis #shawlcantik #printedshawl #printedscarf #printedborong #bawalrubiya #bawalrubiyaborong #rubiyaborong #bawalbatuviral #bawalbatu #bawalbatuputih #bawalbatuborong #bawalbatutabur #bawalovers #bawalviral

Most Popular Instagram Hashtags