#sayajual

22513376 posts

TOP POSTS

"MASIH tak cukup," itu komen penyerang import Kedah, Ken Ilso Larsen selepas perlawanan yang menyaksikan Kedah membelasah Kelantan 5-0 di Stadium Darul Aman.
.
Pemain kelahiran Denmark itu berkata, jumlah gol yang dimenangi Kedah dalam perlawanan Liga Super itu belum cukup untuk membuktikan kemampuan sebenar rangkaian serangan skuad hijau kuning.
.
Menurutnya, mungkin penyokong dan lawan menjangka prestasi rangkaian serangan dalam perlawanan itu adalah yang terbaik, namun sebenarnya masih ada yang perlu diperbaiki.
.
"Saya puas hati dengan corak permainan kami yang teratur, tetapi sebenarnya ia bukan daripada keupayaan sebenar kami.
.
Selain itu, Larsen turut berhasrat untuk tampil sebagai penjaring terbanyak Liga Super musim ini walaupun ia didominasi oleh Mohammed Ghaddar. "Kejayaan saya menjaringkan 20 gol ini adalah hasil sokongan rakan sepasukan yang bijak mencipta peluang.
.
#hijaukuning #pulunkedahpulun #balunkedahbalun #kedahseratarata #thisisdarulaman #thisisaloqstaq #biarjasajadikenangan #kedahpantangkalah #langmerah #redhawk #kedahamanmakmur #kedahfa #ultraskedah #playwithheart #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #igreviewmalaysia #igreview #paidreview #bazaarpaknil #bazarpaknil #terlajakgol #kedah #aloqstaq #kahaqketegaq #discoverkedah

Kebutuh sosmed murah banget!!๐Ÿ˜ cuma disini yang menyediakan layanan kebutuhan sosmed yang berkualitas!!๐Ÿ˜˜
.
pembayaran melalui ๐Ÿ’ณ
๐Ÿ’ŽPulsa Telkomsel
๐Ÿ’ŽBank Bca
.
................................
- IG JANGAN DI PRIVATE
- HANYA BUTUH USERNAME
- 100% AMAN
- Semua harga berlaku kelipatan
................................
MINAT? TANYA-TANYA?
CHAT AJA LANGSUNG๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Line : @azj4920l [wajib pake @]
DM IG : @castgram_id
.
.
#jualfollowersinstagram#jualfollowers #jualfollower#followersinstagram#jualanfollowers #followersmurah#belifollowersinstagram#jualfollowersmurah#jualfollowersindonesia#dagelan #belifollower#belifollowers #jualfollowersig#jualfollowersaktif
#kosmestik
#jasatambahfollowers #juallikes#juallikers #juallikesinstagram#jualfolloweraktif #followersaktif#juallikeinstagram#murahbanget#jualfollowerstwitter#penjualfollowers#penjualfollowersaktif #jualsubscribers #sayajual #hijab #jualcase

Manis semanis madu.. madu takpe.. Jangan manis gula.. Nanti semua kena potong.. Kalo semua potong ape yg tertinggal? Tinggal batu nisan jer.

Zaman sekarang ni makan minum kena jaga, penyakit mudah datang dan susah nak pergi.

Madu Delima De Rijaas
RM45 / 500g
Boleh dipos di seluruh Malaysia

Untuk maklumat lanjut boleh lawat @intan.madu.delima

#ajimaura #terapiinstagram

Pen merah, pen biru,
You marah, i love you. ๐Ÿ™Š
Hik hik. Gurau dimalam hari.
_
Hai kekakak semua, sukanya mayra tengok #amandadress ni. Simple tapi cantik sangat. Yang penting selesa dipakai. ๐Ÿ˜
_
Kalau kekakak nak tahu, untuk dress #amandadress ni kita ada buat custom made size tau. Jadi kekakak boleh lah request size macam mana yang kekakak nak. Bermula dari size XXS-20XL tau. ๐Ÿ˜‰ best ke best?
_
Untuk warna pilihan ada 70 pilihan warna. Design lain pun ada macam macam jenis. Wah banyak tu. Semua warna dan design yang awak nak kami sediakan๐Ÿ˜
_
Untuk tempahan raya haji, kita open sampai 10/8 je tau. Jadi yang nak pakai raya haji meh whatsapp kita. Klik link di bio! ๐Ÿ˜‰ psst boleh deposit dulu tau untuk tempahan.

๐ŸŽ‰ Servis tambah likes gambar murah ๐ŸŽ‰
.
Kelebihan Servis saya ๐Ÿ’ž
.
๐Ÿ‘‰ Anda hanya perlu bagi link gambar sahaja (saya boleh ajar nak dapatkan links)
.
๐Ÿ‘‰ Anda boleh bahagikan jumlah likes untuk setiap gambar .
๐Ÿ‘‰ Terdapat bonus gempak
.
Whatsapp saya untuk lebih info :
.
011-36754465 ๐Ÿ“ฉ
.
Atau klik link whatsapp di bio/profil
.
#tesmoniservisohsemig #tambahfollowers #tambahfollower #servisinstagramalaysia #naikkanfollower #naikkanfollowers #sayajual #jualakuninstagram #servis #servisterbaik #servismakeup #servisfollower #servismurah #servisfollowermurah #servisnaikkanfollowers #servisfollowers #servisnaikkanfollower #servisfollowersmurah #servistiptop
#jualfollowersmurah
#jualfollowersaktif #servismalaysia #masterxmyb
#sayajual #barangmurah #malaysiakomik #lawak #igshop

MOST RECENT

MYESHA BLOUSE
RM45 SEM | RM48 SS

Material :
Crepe

Measurement :
Bahu 15"
Dada 38"
Lengan 16.5"
Labuh lengan 21"
Labuh baju depan 26" โœ”๏ธLeher V shape

WHATSAPP 0196061713 ๐Ÿ˜
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbaju #venduerfestival #blousemurah #blousecantik #sayajualmurah #sayajualonline #bajumurah #bazaaronline #sayajual #sayajualbaju #sayajualblouse #hargamurah #kemeja #blouse #bajumuslimah #bajumurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #koleksiraya #koleksiraya2017 #koleksirayanona #pleatedblouse

๐Ÿ‘  Code WGL8007 (PURPLE)
.
๐Ÿ’ฐ High & Price : 12CM RM80 free pos WM
EM add RM10
.
๐Ÿ“ Size : 35, 36, 37, 38, 39
*If pakai 3@4 pilih 35
.
*At least 2 bulan sebelum majlis
*Tidak termasuk pos
*Sila refer ukuran
.
Screnshot & wasap:
๐Ÿ“ฒ 010-3700975
๐Ÿ“ฒ 010-3700975
.
#wgl8007pne
#glitterpne
#12cmheelpne
#purplednp #purplepne
#kasutpengantin #pengantin #weddingmalaysia #malaywedding #sayajual #sayajualkasut #kasutkahwin #kasutnikah #kasutsanding #kasutpengantinmurah #kasutpengantincantik #bridalmalaysia #butikpengantin #kasutmurah #kasutmalaysia #sayajualkasutkahwin #bazaarpaknil #bridalkl #kasutkahwinmalaysia #sayajualkasutpengantin

***SPECIAL DELIVERY BOUQUET UTK YANG TERSAYANG***
--------------JOHOR BAHRU AREA----------------
.
BOUQUET BUNGA / COKLAT / BEAR
.
WHATSAPP 0147433992
Boleh direct whatsapp sy ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Www.wasap.my/60147433992
.
SUPRISE BIRTHDAY , CONVOCATION, ULANGTAHUN PERKAHWINAN, dan lain2..
.
.
BOLEH IKUT PILIHAN SENDIRI DAN BUDGED MASING2..
.
COD AREA SKUDAI, TAMAN PERLING, BANDAR JOHOR BAHRU, TEBRAU.. --------------JOHOR BAHRU AREA----------------
.
.
IG :- PRETTY_BOUQUET_JB
.
WHATSAPP 0147433992
Boleh direct whatsapp sy ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Www.wasap.my/60147433992
.
.
#jb #bouquetjb #bungajb #localbrand #sayajual #sayajualmurah #sayajualbunga #bunga #cantik #hadiah #johorbahru #bouquetbunga #bouquetflower #bouquet #prettybouquetjb
#hadiahuntuktersayang #harijadi #happybirthday #johor #johorean #sysygrunnersy #anakselatan #jarangtaklawa #merecikhawauuu #surprisebirthdayjb #surprisebirthday #bazarjb #hantaran #kepalabana

Cuaca panas-panas cenggini kalau dapat #wonderais ni
terubat tekak uolzzz. ๐Ÿ˜‹
.
Lebih 15 perisa boleh didapati di @smw.butik.kafe
Cakap je perisa apa nak nanti cek pi buat naa.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Boleh dapatkan di @smw.butik.kafe sekarang
.
Di sederet PMC BUKIT RAHMAN PUTRA SG. BULOH.
Operation hour 9pg-8mlm ye. .
Butik kafe yang menghimpunkan pelbagai produk dan barangan di bawah satu bumbung! .
Jom walk in di Seven Meet Wonders Butik Kafe sekarang!
.
๐ŸฃLandmark .
The Store Sg.Buloh
.Sebaris Putra Medical Centre Bukit Rahman Putra
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp:016-5063084
.
#smwbutikkafe #butikkafe #vendor #vendorbutikkafe #sgbuloh #saujanautama #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #kuang #payajaras #vendorselangor #sayajual #bazaarpaknil #vendorkek #vendorair #vendoraksesori #vendorlasagna #vendormakanan #spamuslimah #makananhipster #butikkafehipster #vendorselangor #vendormalaysia #shahalam.

READY STOCK ๐Ÿ‘
โ €
โ €
๐Ÿ’Œ Pos setiap ISNIN ~ JUMAAT @ 2PM
๐Ÿ“ฆ Sampai kat awak dalam 1 ~ 4 hari bekerja selepas pengeposan dibuat
โ €
โ €
๐Ÿ’ฐ RM59 SEMENANJUNG MALAYSIA โ €
๐Ÿ’ฐ RM65 SABAH SARAWAK โ €
โœ‚๏ธ Material : Cotton โ €
โ €
๐Ÿ‘š FREESIZE
โ €
โ €

Shoulder : 33cm
Sleeves : 57cm
Length : 114cm
Bust : 74cm ~ 102cm
Waist : 62cm ~ 102cm
Hip : 70cm ~ 110cm โ €
โ €
โ €

SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
ATAU
๐Ÿ“ฒ Telegram +60166720775
๐Ÿ“ฒ Wechat ID : qisnaraa_12
โ €
โ €

#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #9763 #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #bajuraya2017 #raya2017 #blouseraya2017 #jubahraya2017 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2017 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah #rayasale2017

Veloryna Jubah

Price : RM90

Postage :
SM - Free postage
SS - Add on RM10

Material :ย 
Como heavy crepe

Description :
Zip back , sleeve zip

Size :
S , M , L , XL

Measurement :

Size S :
Length 54 inch , Bust 34 inch , Shoulder 13.5 inch , Sleeve 23 inch , Waist 30 inch , Hip 36 inch

Size M :
Length 54 inch , Bust 36 inch , Shoulder 14 inch , Sleeve 22 inch , Waist 32 inch , Hip 38 inch

Size L :
Length 54 inch , Bust 38 inch , Shoulder 14.5 inch , Sleeve 22 inch , Waist 34 inch , Hip 40 inch

Size XL :
Length 54 inch , Bust 40 inch , Shoulder 15 inch , Sleeve 22 inch , Waist 36 inch , Hip 42 inch

ORDER : #QAVELORYNAJUBAH
๐Ÿ“ฒ whatsapp +60169425305

#QAJUBAH#QADRESS#sayajual#sayajualjubah#sayajualjubahmurah#jubahmalaysia#jubahmurah#jubahmurahmalaysia#sayajualdress#sayajualdressmurah#dressmalaysia#dressmurah#dressmurahmalaysia#Igersmalaya#vscomalaysia#universitimalaya#malaysia#ikutcarakita#my_genggua#igersmy#prismamalaysia#uitmshahalam#kolejkomuniti#pokemongo#bazarpaknil#kosmetik#bajukurung#malaysia#fitmalaysia#akuyangpakaikauyangpanas

Beauty Tips from Mary Kay ๐Ÿ˜Š

1 - Flashlight Technique menggunakan Perfecting Concealer

2 - Set Your Makeup menggunakan Makeup Finishing Spray by Skindinรคvia

Selain tips untuk mekap, anda nak belajar cara2 penjagaan muka pun boleh. Qila buat skincare class for FREE! Meh roger Qila kalau nak try produk Mary Kay for FREE! ๐ŸŒธ

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

๐Ÿ’‹5 PCS HARRY POTTER EYEMAKEUP BRUSH WITH FREE BAG๐Ÿ’‹
.
Brush Materials : Synthetic Hair
Brush Handle Materials : Metal
Brush Length : app 17cm
.
Rm 50 EXCLUDE POSTAGE. (SM : ADD RM 5, SABAH&SARAWAK: ADD RM 10).
.
READY STOCK
.
Dm or whatsapp us at 012-3064822
.
#brush #makeupbrush #brushmurah #mua #makeup #brushmakeupmalaysia #trustedseller #sayajual #professionalmakeupbrush #eyebrows #readystock #brushmurah #makeupset #harrypotter #harrypottermakeupbrush #harrypotterbrush

Repost from @blinksouk.bazaar @TopRankRepost #TopRankRepost Pocket Perfumes inspired international perfume by @dibandco now available at @blinksouk.bazaar ๐Ÿ˜
.
So lets grab it fast everyone
Come and test it๐Ÿ˜‹
.
#blinksoukbazaar #pocketperfume #dibanco #seksyen7shahalam #seksyen7 #sayajual #pewangigredaaa

NAK CANTIK 5 KALI GANDA?? NAK WAJAH CANTIK MACAM MIRA FILZAH? XPAYAH CUCUK VIT C, MURAH PULAK TU.

sape yg berminat dapatkan set #pewiit Ainul sendri akan ajar macam mana nak pakai. .
โœ”KULIT BERJERAWAT
โœ”KULIT KUSAM โœ”KULIT BERJERAGAT โœ”WHITEHEAD & BLACKHEAD โœ”PARUT JERAWAT

Semua BOLEH DI ATASI ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Kesan penggunaan SEAWAL seminggu..!! .
Whatsapps "pewiit " ke ๏ผ‹601132963748 sekarang dan dapat kan harga SPECIAL + DISKAUN+FREE GIFT. KAW2 untuk 100 TERAWAL !

Tolong SHARE dan TAG nama KAWAN2, SAUDARA MARA ANDA mungkin ada yang memerlukan bantuan PEWIIT utk selesaikan MASALAH MUKA di luar sana, Jom SHARE dan bantu kawan2 anda.
.

Wassap "pewiit "SEGERA taip : "PEWIIT " KE - ๏ผ‹601132963648
"PEWIIT " KE - ๏ผ‹601132963648
"PEWIIT " KE - ๏ผ‹601132963648

Sy tunggu anda semua di Whatsapp!! SEGERA WASSAP JOM!! REBUT LAH PELUANG YANG ADA SEKARANG !! JADILAH ANTARA 100 TERAWAL

P/S : Bank in hari ni Ainul akan BAGI FREE TONER + FREE MASK + FREE POSTAGE + DISKAUN OFFER FOUNDATION untuk 100 TERAWAL.. #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

MYESHA BLOUSE
RM45 SEM | RM48 SS

Material :
Crepe

Measurement :
Bahu 15"
Dada 38"
Lengan 16.5"
Labuh lengan 21"
Labuh baju depan 26" โœ”๏ธLeher V shape

WHATSAPP 0196061713 ๐Ÿ˜
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbaju #venduerfestival #blousemurah #blousecantik #sayajualmurah #sayajualonline #bajumurah #bazaaronline #sayajual #sayajualbaju #sayajualblouse #hargamurah #kemeja #blouse #bajumuslimah #bajumurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #koleksiraya #koleksiraya2017 #koleksirayanona #pleatedblouse

MENGANDUNG BOLEH AMBIL TAK?

BOLEH!

Untuk kandungan 4bulan dan ke atas, okay? ^_^

Akak suka, sebab anda suka bertanya.

Ada soalan lagi tak?
Jom whatsapp kami ya for fast reply :) .
.
Hebat betol penangan Perlashine sekarang.

Akak rasa, susah hati kalau letak fon jejauh.

Apa tidaknya.

Kebuum kebaam kebuum kebaam whatsapp masuk nak order.

Yang nak

EXTRAA DISCOUNT
FREE GUIDE
FREE CONSULTATION

whatsapp kami lekaih ya?

Cepat tau?

Sebab kami terima lambakan order, jadi kami dahulukan yang dah buat pembayaran ya?

So gais, yang SERIUS nak boleh whatsapp kami
014 9666 528
014 9666 528
014 9666 528
.
.
Thank you
#dsiempire #lelakicantik
#fenomenaserbukmutiara
#lokalah #bazaarpaknil #salemalaysia #sayajual #sayajualmurah #instashopmalaysia #testimoniperlashine
#perlashinebyme
#bukansupplementkilo
#perlashinekapsulmutiara
#perlashinemurah
#perlashineoriginal
#bisnesonlinemalaysia #lelakicantik #dsiempire #fenomenaserbukmutiara #youcanduit #salemalaysia

๐ŸŒธCamelia Tops๐ŸŒธ
.
Colour :
๐ŸŒธMargenta
.
Harga : RM41 exclude postage
.
Material : Poly Crepe
.
-menggunakan material poly crepe, membuatkan pemakai sentiasa rasa sejuk dan selesa.
.
.
Measurement :
Sleeve : 20.5 inch
Armwhole : 19 inch
Shoulder : 16 inch
Bust : 39 inch
Length : 24.5 inch
.
.
Whatsapp +6018-206-9114 for purchase ๐ŸŒธ
Happy shopping ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
#blouse#blousecantik#blousemurah#sayajual#blousesopan#bazarpaknil#iyliamalek#lcs

ROSA
Colors: Maroon, Moonlight blue, Black, Offwhite

Sale until 3 A August 2017
Price: RM229 exclude postage
Sale : RM199 exclude postage
Postage : RM8 SM / RM12 SS
Material : Premium Crepe Satin + Organza
Features : Wudhu friendly, zip at the back
.
Available in size S, M, L & XL.

ORDER/INQUIRIES:
-
PM @littleladycoutureco

Lebih info please whatsapp admin .
+6018-3449753 / +6013-4761483
+6018-3449753 / +6013-4761483
+6018-3449753 / +6013-4761483 .
.
**whatsapp beroperasi isnin-sabtu 9am - 12am sahaja :)
.
#kurungmurah #dressraya #bajuraya #bajucantik #malaysia #dropship #kurungraya #sayajual #bajukurung #sayajualmurah #uitmshahalam #uitmpalam #uitm #polimas #kl #malaysia
#sayajual #bsyfairies4 #fafaiishoppfeedback #fafaiistorefeedback #fafaii #anastasiabeverlyhills #littleladycoutureco #littleladybeauco

Assalammualaikum..Salam Jumaat penuh barakah

#theyasstoreboutique beroperasi seperti biasa hari ini..jemput singgah ke butik

Kunjungi kami :
Theyasstore.Kuantan Boutique
Lot 3.11,
Bangunan IIUM Blok B,
IM7/3 Bandar Indera Mahkota 7,
Jalan Sultan Hj Ahmad Shah
25000 Kuantan, Pahang

Landmark :
Bangunan IIUM Family Health Clinic
Berhampiran Kompleks Dagangan Mahkota
Bersebelahan International Islamic School Malaysia (Kuantan), Primary Secondary A-Levels

#vendorwanted #callingforvendor #vendorboutique #vendor #vendorkuantan #vendorcafe #kuantan #pahang #butikonline #kemaman #bazaarpaknil #balok #sayajual #inderamahkota #telukcempedak #sayajualonline #kuantanpahang #kipsas #kolejshahputra #shahputra #uiakuantan #iiumkuantan #ikip #uitmkuantan #polisas #htaa #umpgambang #kptmkuantan #polisaskuantan

READY STOCK
.
.
Chanel .
.
RM 98 (FREE POSTAGE) .
.
Whatsapp 0182404843 to order!
#sayajual #sayajualhandbag #handbagmurah #chanel

Code ๏ผš BA 24281

ETA : 14 Working Days

Material : PU
Internal structure : Main pocket , Document pocket , Zipper pocket
Bottom Length: 25cm , Bottom Width: 13cm , Height: 20cm

Postage : RM8 sm / RM13 ss

Kindly whatsapp +60139991932 to order
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbag #sayajualbagmurah #bag #bagmurah #bazaarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags