#sayajual

MOST RECENT

🌸MIKA BLOUSE🌸

TERKINI! Blouse terbaru yang comel dan bagi #effectmuda kini dilancarkan
.
🌸Blouse Mika🌸
.
💰RM69 FREE POSTAGR IN MALAYSIA
.
S M 2XL
.
💘 dibuat dari material super selesa, PREMIUM SOFT CREPE dimana ia selesa dipakai, mudah digosok dan diurus.
💘 NURSING FRIENDLY. Bf mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
💘 COMEL. Jelitawan semua suka nampak comel kan? dengan effect ropol-ropol di bahagian bawah baju dan tangan pastilah comel.
💘 Potongan LABUH DAN LONGGAR. Sesuai dipakai dengan skirt labuh mahupun seluar. Tetap tampil sopan dan sejuk mata memandang
💘 Ada POKET SOROK di bahagian kanan baju mudahkan sis simpan barang2 penting
.
stok sangat limited. jangan tunggu lama2, nanti lama2 dia diambil orang. ewah..
.
📱WHATSAPP 0175982349
📱www.wasap.my/60175982349
.
#mikablouse #mikablousemurah #blousemika #blousemikamurah #longtopmurah #fashionblouse #basicblouse #blouse #blousemurah #longtunic #longtunicmurah #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #sayajual #onlineshop #onlinebutik #onlineboutique #onlinecloset #onlinecollection #igshop #instashop #instaniaga #busanamuslimah #bajucantik #bajucantikmurah

Assalamualaikum, Hai 😊
.
LAI LAI LAI !!!
STOCK BARU MASUK NIH. MEH USHA2 SIKIT
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👟 AIRMAX 90 ALL WHITE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👣 SIZE AVAILABLE : 36 - 45
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💥 RM 85 (SM) / RM 90 (SS)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Nak Abam double check saiz hampa, kot kot ada? Meh pm abam 😘

Minat kasut lain, tapi takda dalam ig @abampipo.store ? Boleh pm, abam tak upload stock sekali gus, ada banyak lagi. Pm aja abam, abam tak makan orang pun 😂
.
Tekan link di bio 😉.
.
Macam mana nak order? 🤔
1⃣ Screenshot gambar kasut
2⃣Tekan link di bio untuk whatsapp saya
3⃣ Send screenshot dan saiz kasut anda
.
📌 Hubungi / Whatsapp
📲 01126562768
📲 01126562768
📲 01126562768
.
#sayajual
#kasutmurah
#sayajualkasut
#sayajualmurah
#kasutmalaysia
#malaysia
#bazaarpaknil
#shoes
#kasutcantik
#sayajualkasutmurah
#bazarpaknil
#kasutlelaki
#visitmyig
#kasutmurahmalaysia
#murah
#instashop
#kasutsukan
#sneakers
#lokalah
#kasutperempuan
#igshop
#kedaikasut
#sayajualonline
#onlineshop
#igshopmalaysia
#kasutpreorder
#uitm
#kasutonline

Melayani pemesanan segala macam produk furniture dengan kualitas terbaik & harga yg terjangkau. Langsung dari tempat produksi tangan pertama. Kami juga menerima pemesanan custom desain sesuai yg anda inginkan.
Info harga, detail produk & yg lain, silahkan hubungi 👇👇👇;
📲 LINE : ivbfurniture
📲 WhatsApp : 082223151962

#furniture #furnitureindonesia #furnituremurah #furnituredesign #furniturejepara #furniturejakarta #furnituresurabaya #jualfurniture #furnitureart #furnitureduco #costumfurniture #shabbychic #vintagefurniture #homedecor #weddingorganizer #homeliving #kamarset #interiordesign #eksterior #jabodetabek #sayajual #viral #latepost

Cantik kannn hot item ✔Jom shopping Handbag ✔kami ada high quality handbag mengikut bajet Anda !!!✔Gred 3A/5A/1:1/Premeium

Interested, please whatsap klik
http://www.wasap.my/60173523065
✔Join Telegram :
https://telegram.me/jombelihandbag
✔weechat id - fiza121180
(Jom Shopping Online😄) #iklan #sayajualmurah #sayajual #bagborong #handbagmurah #pursemurah #bazaarpaknil #bagmurahmurah #bagmurah #handbagcantik #onlineshoppingmalaysia #lelong #coachmurah #jomshoppingonline #lvleather #leatherbag #raya2018 #raya2018collection #handbagpremiummalaysia
#sarawak #handbaglelong #handbagmampumilik

READY STOCK !

3 RM100 Free Postage SM

Boleh campur design 😍

Klik #3pcsrm100mixshoppe untuk campur design 💃

Price :
RM43 Free Postage SM

Material : crepe
Shoulder : 16"
Bust : 40"
Armpit : 18"
Sleeve : 21"
Length : 27"

Order :
DM/WhatsApp/Telegram
0123945896

#blouse #murah #blousemurah #blousecrepe #blousecrepemurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualblouse #sayajualblousemurah #bazaarmurah #3pcsrm100 #3pcsrm100mixshoppe

🌸MIKA BLOUSE🌸

TERKINI! Blouse terbaru yang comel dan bagi #effectmuda kini dilancarkan
.
🌸Blouse Mika🌸
.
💰RM69 FREE POSTAGR IN MALAYSIA
.
S M 2XL
.
💘 dibuat dari material super selesa, PREMIUM SOFT CREPE dimana ia selesa dipakai, mudah digosok dan diurus.
💘 NURSING FRIENDLY. Bf mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
💘 COMEL. Jelitawan semua suka nampak comel kan? dengan effect ropol-ropol di bahagian bawah baju dan tangan pastilah comel.
💘 Potongan LABUH DAN LONGGAR. Sesuai dipakai dengan skirt labuh mahupun seluar. Tetap tampil sopan dan sejuk mata memandang
💘 Ada POKET SOROK di bahagian kanan baju mudahkan sis simpan barang2 penting
.
stok sangat limited. jangan tunggu lama2, nanti lama2 dia diambil orang. ewah..
.
📱WHATSAPP 0175982349
📱www.wasap.my/60175982349
.
#mikablouse #mikablousemurah #blousemika #blousemikamurah #longtopmurah #fashionblouse #basicblouse #blouse #blousemurah #longtunic #longtunicmurah #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #sayajual #onlineshop #onlinebutik #onlineboutique #onlinecloset #onlinecollection #igshop #instashop #instaniaga #busanamuslimah #bajucantik #bajucantikmurah

Assalammualaikum. Hai korang. Korang pernah tak rasa tak selesa bila berpeluh badan berbau? Atau korang terseksa hidung bila kawan duduk sebelah sebab bau badan dia kuat menyengat.
.
Haaa ni semua sebabnya badan korang ada daki-daki yang jadi punca badan berbau. Sebab tu Aten memang rajin sangat scrub badan Aten 1-2 kali seminggu.
.
Kasi tanggal semua daki dan kotoran di badan, lepastu badan pun rasa segar, kulit lembut dan bersih je.
.
Aten nak kongsi dengn korang tentang Body Scrub yang Aten selalu pakai, diperbuat dari arang. Memang best guna. Segala jerawat semua hilang. Kulit pun licin je.
.
Macam mana boleh hilangkan jerawat? Sebab arang ada antiseptik yang menghalang bakteria bersarang di kulit kita. Tak ada bakteria jahat, jerawat pun takdak tempat nak bertenggek.
.
Bestkan?
.
Aten guna Body Scrub The Charcoal dari The Beauty Hacks. Satu bekas besar gedabak tu tak sampai RM50 pun tau. Memang berbaloi.
.______ .
Kebaikkan Body Scrub The Charcoal 👇🏻
✨ Dapat mencerahkan kulit badan
✨ Mengadungi antiseptik
✨ Membuang sel kulit mati
✨ Melembapkan kulit
✨ Serikan kulit kusam
. _________ .
Harganya? Korang jangan risau sebab harga sangat mampu milik. Hanya RM38 untuk 1 bulan! Wow jimatnya! Yeaa, sangat murah!
.
Tak salahkan labur sikit duit untuk kesihatan dan kecantikan kulit.
.
Ready stock tau so grab your today! Fast action fast result gais 💃🏻
.
Empire of Aten
010-2729389
.
#thebeautyhacks #stokis #kualalumpur #thebeautyhackskualalumpur #empireofaten #skincare #beautycare #bodyscrub #facescrub #organicproduct #organicskincare #instabeauty #beautybox #sayajual #nakcantikjangankedekut #murahjerruols #bazarpaknil #sayajualscrub #turmeric

Sebotol RM50 tapi kalau 2 botol RM 80. Jimat berbaloi-baloi.
Jom order cepat perfume MURAH & WANGI. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH whatsapp 0129711289 ☺

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A

Baju Kebaya Muslimah
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
MATERIAL : english cotton
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
✅ Kain % English Cotton.
✅ Kain lembut dan sejuk.
✅ Kain senang di iron.
✅ Kain yang tidak
mengecut.
🔑 warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun
✅ kain cotton yg mudah dijaga
🎈 dijamin berkualiti

PRODUCT:
🌼 BAJU kebaya kebaya ( ada zip bahagian depan )
🌼DESIGN : kebaya klasik
🌼JENIS KAIN :
Kain selisih depan ( kain pakai)
🌼simple ...cntik....bergaya...yg penting selesa!!! Bersesuaian utk kanak2
🌼 Kain jenis selisih depan ( org panggil kain pakai) sgt flexible kerana diperbuat semua getah dipinggang..sgat selesa 🙂

HARGA
RM65.00
POSTAGE : RM8/RM10

#kebayaraya #kebaya #kebayamodern #kebayamuslimah #kebayamurah #kebayamurah #kebayamalaysia #sayajualmurah #sayajual #murah #bazarpaknil #bazaarpaknil #malay #malaysia #kurungmalaysia #bajumurah #kurung #kebaya

🌸Antara manfaat Peninggi badan Tiens🌸 💁Calcium-pembentukkan tulang
💁Zinc-merangsang hormon tumbesaran
💁Menguatkan tulang anda
💁Menambahkan metabolisme badan
💁Sesuai pada ibu mengandung dan ibu yang menyusukan bayi bagi memenuhi keperluan kalsium 💁Mengurangkan masalah tulang bg yg dh berusia seperti osteoporosis etc 💁Mujarab utk org yang dlm proses penyembuhan slps tulang spt patah tangan/kaki. 💁Sgt disyorkan utk orang tua/warga emas.
💁Sesuai pada yg ingin menambah kekuatan tulang utk kesihatan anda yg berpanjangan!

Anda berminat nak naik tinggi dgn Peninggi Badan Tiens?
Mulakan kehidupan yg sihat bersama TIENS sekarang ! 😆😆 Jom whatsapp "SAYA NAK" ke 📱Whatsap : 0102663808
📱 official. :01131084984
📱WeChat: ubattinggisihatmalay
#sisjual #sayajual #peninggibadantiens #ubattinggitiens #tiensmalaysia #testimoniubattinggitiens #naktinggi.

Postage semalam. Baru sempat nak update hari ni 😅

#sayajual

NEW DESIGN❗️ Hye dear😘 mesti sekarang ni ramai dah start usha usha baju untuk raya kan ? Kami ade design yang exclusive sesuai sangat untuk buat raya , pegi rumah terbuka kawan sedara mara🙈 mesti la kena cari baju lebih dari sepasang kan . Takpe awak boleh grab baju kurung moden english cotton by @rose_angguncotton je sebab design yang sangat exclusive dan harga mampu milik😍 💯 sangat selesa , kain tak panas🌸 🌹SAIZ XS, S, M,L,XL dan XXL 🌹RM59 + Postage add RM7 SM
SS add RM10
Grab cepatttt sebab stock limited untuk setiap design dan saiz❗️❗️❗️ 📝Order :- 📲WhatsApp 013.9950.374
#sayajual #bajukurungcotton #bajukurungcottonmurah #bajukurungenglishcottonrm59 #readywear #terbaru #bajuraya2018 #bajuraya2018latest

READY STOCK !

3 RM100 Free Postage SM

Boleh campur design 😍

Klik #3pcsrm100mixshoppe untuk campur design 💃

Price :
RM43 Free Postage SM

Material : crepe
Shoulder : 15"
Bust : 38"
Armpit : 18"
Sleeve : 20"
Length : 26"

Order :
DM/WhatsApp/Telegram
0123945896

#blouse #murah #blousemurah #blousecrepe #blousecrepemurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualblouse #sayajualblousemurah #bazaarmurah #3pcsrm100 #3pcsrm100mixshoppe

.
ITEM : PRINCESS MINI SKIRT
COLOR : BROWNIES
.
Mini Skirt Extender
MATERIAL :HIGH QUALITY CHIFFON
.
Ukuran :
- Pinggang: strechable 24-38"
-Labuh: 20"
-Bukaan: 60"
-Saiz: freesize (fit XS-XL)
.
Jenis pinggang :
-Fully getah di bahagian depan & belakang untuk memenuhi keselesaan pemakai yg bersaiz XS-XL
.
Harga:
-RM49.00
.
Opsss! Tapi sy nak offer harga SPECIAL untuk keluaran
premium mini skirt yang limited edition ni 😍
.
1 HELAI CUMA RM47 SAHAJA 😱 [JIMAT RM2]
🔥PERCUMA postage ke seluruh Semenanjung (Sabah & Sarawak cuma tambah RM5 shj)
.
📲 whatsapp 0148084263
📲 whatsapp 0148084263
📲 whatsapp 0148084263
ATAU  click link dekat bio untuk direct whatsapp 🤗🤗🤗
.
http://www.wasap.my/60148084263
.
SEKARANG sebelum kehabisan stok ✨✨✨
.
#sayajual #extendermurah #skirtextender
#sayajualskirtextender #sayajualbasicminiskirtmuslimah #basicminiskirtmuslimahmurah #basicminiskirtmalaysia #skirtextender #skirtexpansion #miniskirtmuslimah #handsocks #handsocksmawar #handsocksmawar #handsocksmurah
#teamnoorahandsock
#simplehandsock #handsock #dropship #agendropship #readystock #skirtstila #stila #newdesign
#syjualhandsocksyahira #handsockmalaysia #handsockcantik #handsocksmuslimah #muslimah #teamhairamuslimah
#sayajualskirtextender #princess #princessminiskirt #skirtexpansion #miniskirtmuslimah #handsocks #handsocksmawar #handsocksmawar #handsocksmurah #handsocksmuslimah #muslimah #teamhairamuslimah #syahiralover

Coach Kelsey Satchel In Pebble Leather Small
L30x H23x D8

Pebble Leather
Exterior zip closure
Interior zip pocket
Multi function pocket
10 cm handle drop
48cm removable long strap
Pm for more info
Colour subject availability
Guarantee original
#coachmalaysia #brandedmalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #kualalumpur #raya2016 #rayacollection #selangor #malaysia #coachwallet #men #coachmurah #anniversary #ootd #selangor #johor #penang #sayajual #coachautentic #coachnherz #onlineshoppingmy #onlineshoppingmalaysia #coachnherzonly_co #rayacollection2018 #raya2018 #rayaootd #trustedsellermy #ustedsellermalaysia #trustedsellermalaysia

[TESTIMONI SELENE] #testimoniselene
.
♡SELENE SLIMMING SUPPLEMENT♡
• w/o having to diet/exercise
• not a detox
• 100% natural, safe & approved by KKM (230817/08/140)
• effective testimonies
• ready stocks available
• preorder open
.
📲 Whatsapp 014-2213598 (link in bio) or DM for enquiry!
.
CURRENT PROMO: check out my igstory/highlights!
.
You dah berSELENE? 😉
.
Selene tastes exactly like passion fruit sgt sedap! so no worries nothing herbal ok 🙌🏼
.
Jenis yang tak boleh control makan and bernafsu je dengan makanan, tak perlu risau dah! Sebab dengan berSelene je ia akan mengawal tubuh anda seperti;
🔥 Menghilangkan rasa lapar
🔥 Meningkatkan metabolisma
🔥 Menghalang penyerapan yg tidak sihat & berkanji
🔥 Membakar lebih kalori
.
APA KANDUNGAN SELENE?
👑 SELENE diperbuat drpd bahan2 yg 100% natural ingredients & 100% vegetarian;
1. Passion Fruit Powder
2. Roselle Powder
3. Guarana Extract
4. Grape Fruit Extract
5. Citric Acid
6. Fructose
.
APA KELEBIHAN SELENE?
💋 Minum satu sachet sehari sahaja (jimat ok!!)
💋 Tak perlu pantang makan
💋 Tak perlu bersenam
💋 Tak perlu berdiet
💋 Tanpa kesan sampingan
💋 Bukan detox
💋 Kurang rasa lapar dgn semulajadi tanpa berdiet
💋 Membakar lemak dgn cepat, berkesan dan naik kan metabolism
💋 Mengurangkan lemak di bahagian paha, lengan, kaki, dan lemak dagu
💋 Selene tumpu pd bahagian yg lemak mudah terkumpul, perut dan pinggang!
.
😍😍😍
.
#TeamGoddessSelene #SeleneBuatlSlim #selenebydeaapril #nakcepatkurus #kesihatansebenar #sayanakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat #sayajual #kurus #atasimasalahgemuk #ultimatefatburner #slimmingsupplement #teamselene #bymiazieka #loveteruks

Most Popular Instagram Hashtags