#sayajual

MOST RECENT

Hi semua,ADMINย @highup.calsium.my ย nak buat contest 'follow, tag & win'. Seorang pemenang bertuah akan memenangi iPhone X secara percuma. Contest bermula sekarang. Cara penyertaan mudah saja. Just follow step di bawah.

CARA PENYERTAAN:
(1) Follow igย @highup.calsium.my
(2) Like sekurang2 nya 5 gambar di igย @highup.calsium.my
(3) TAG kawan ig korang sebanyak-banyaknya dan komen"SAYA NAK iPhone FREE"

SYARAT-SYARAT:
(1) Wajib ikut step di atas
(2) Tidak dibenarkan tag instashop, instafamous, fake account dsb yg sekutu dengannya.
(3) Contest akan di tamatkan bila2 masa pada Juli 2018.

Sis akan pilih satu pemenang yang tag paling ramai kawan sahaja๐Ÿ˜˜๐Ÿ”ฅ . Goodluck๐Ÿ‘๐Ÿผ SHARE/REPOST POS INI.
ย #contestmalaysiaย #contesttopupย #followforfollow#topupfreeย #giveawaytopupย #topup#giveawayย #fashionย #giveawaymalaysiaย #jomfollow#loveย #contestfreeย #follow4followย #heightup#ubattingiย #lokalahย #vscomalaysiaย #sayajual#bazaarpaknilย #kasutraya

Pembesar Payudara TERBAIK Di Dunia Sudah Mendapatkan Sertifikat ISO 9001

Keunggulan & Keuntungan Alat MHCA:
- Membesarkan & Mengencangkan Payudara secara Alami & Cepat
- Tidak Ketergantungan
- Sudah bersertifikat Internasional dan lolos uji Lab
- Dapat mengecilkan paha, perut, lengan dll
- Membesarkan bokong
- Menghilangkan stretcmark di perut/ betis
- Menghilangkan migrain / pusing
- Merapatkan Vagina โ€ข Limited Stock
โ€ข Menerima pengiriman dalam & luar negeri
โ€ข TERJAMIN
โ€ข TERMURAH
Alasan memilih produk kita:
โœ… Depkes RI
โœ… ISO 9001
โœ… FDA
โœ… Top 500 Asiabrand
โœ… 100AMAN tanpa efek samping ke payudara ๐Ÿ‘‰Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya..
๐Ÿ“ฒ PIN : DAE82215
๐Ÿ“ฒ WA. : +6283116392373

#sepatumurah #jualankaka #yogyakarta #padang #reseller #depok #bajumurah #hijab #trustedolshop #olshopjakarta #jual #trusted #pekanbaru #aceh #makasar #instagood #banjarmasin #lampung #like4like #pontianak #murah #onlineshop #jualan #olshop #sayajual #sayajualmurah #jualanku #trustedseller #indonesia #jakarta

Hot Testimoni ๐Ÿ’‹
Besar Kecil itu Pilihan! ๐Ÿ˜Š

Besar Kecil itu Pilihan Anda masing-masing.. Tapi , Tahukah Anda bahwa Hal Pertama yg dilihat Pria pada Wanita selain Wajah yg Menarik adalah Payudara yg Besar dan Indah ?

Ya kebanyakan Pria tertarik Payudara Besar

Mungkin Wajah Anda sudah menarik di Pandangan Kaum Pria. Tetapi jika Payudara Anda Kecil apakah itu Pilihan Anda seumur Hidup ?
Coba bayangkan mungkin dengan Payudara yg Besar , Kencang dan tentunya Indah akan menarik kaum Pria berlari kepada Anda ?

Lupakan Mencari Pria . Karna Wanita itu Dicari Pria bukan Mencari Pria ๐Ÿ˜†

Tunjukkan Penampilan Anda yg Sempurna di kaum Pria dan temukan Pasangan Terbaik untuk Hidup Anda ๐Ÿ˜Š

Chat kami sekarang di :
๐Ÿ“ฒ PIN : DAE82215
๐Ÿ“ฒ WA. : 083116392373
DISKON VIA WA ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #murah #indonesia #sayajual #malaysia #jakarta #onlineshop #sayajualmurah #hijab #olshop #beauty #dagelan #fashion #sehat #selfie #bazaarpaknil #likeforlike #wanita #cewek #igo #ootd #kurus #cute #jualan #sexy #trustedseller #kosmetik #model #like4like #bispak #love

hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM55 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM100 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM
.
Cara makan :
1. Hanya ambil 1 scoop 2 kali sehari
2. Kemam dalam mulut
3. Boleh makan dalam sebulan
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#supplementpemutih#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#produkkecantikan#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#murah#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

Restok!!๐Ÿ’›
Kurung Natalia Ruffles
๐Ÿ’ฐHARGA RM125
๐Ÿ“ฎPostage: RM8sm / RM12ss
.
๐ŸŒธSize S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
๐ŸŒปMaterial baju: French Lace
.
โœ”tampak mewah dan exclusive
โœ”Corak lace yg timbul full baju
โœ”ada lining dan tak perlu pakai inner
โœ”leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
โœ”hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
ironless
โœ”potongan baju pendek dipadankan dengan skirt โœ”ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
โœ”skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
โš ๏ธNotes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
โ™ก FB PAGE : fashion + beauty lover โ™ก
โ™ก www.wasap.my/6012964021 โ™ก
โ™ก IG SHOP : fashionbeauty_lover โ™ก
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion

Restok!!๐Ÿ’›
Kurung Natalia Ruffles
๐Ÿ’ฐHARGA RM125
๐Ÿ“ฎPostage: RM8sm / RM12ss
.
๐ŸŒธSize S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
๐ŸŒปMaterial baju: French Lace
.
โœ”tampak mewah dan exclusive
โœ”Corak lace yg timbul full baju
โœ”ada lining dan tak perlu pakai inner
โœ”leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
โœ”hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
ironless
โœ”potongan baju pendek dipadankan dengan skirt โœ”ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
โœ”skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
โš ๏ธNotes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
โ™ก FB PAGE : fashion + beauty lover โ™ก
โ™ก www.wasap.my/6012964021 โ™ก
โ™ก IG SHOP : fashionbeauty_lover โ™ก
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion

Restok!!๐Ÿ’›
Kurung Natalia Ruffles
๐Ÿ’ฐHARGA RM125
๐Ÿ“ฎPostage: RM8sm / RM12ss
.
๐ŸŒธSize S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
๐ŸŒปMaterial baju: French Lace
.
โœ”tampak mewah dan exclusive
โœ”Corak lace yg timbul full baju
โœ”ada lining dan tak perlu pakai inner
โœ”leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
โœ”hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
ironless
โœ”potongan baju pendek dipadankan dengan skirt โœ”ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
โœ”skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
โš ๏ธNotes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
โ™ก FB PAGE : fashion + beauty lover โ™ก
โ™ก www.wasap.my/6012964021 โ™ก
โ™ก IG SHOP : fashionbeauty_lover โ™ก
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion

Restok!!๐Ÿ’›
Kurung Natalia Ruffles
๐Ÿ’ฐHARGA RM125
๐Ÿ“ฎPostage: RM8sm / RM12ss
.
๐ŸŒธSize S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
๐ŸŒปMaterial baju: French Lace
.
โœ”tampak mewah dan exclusive
โœ”Corak lace yg timbul full baju
โœ”ada lining dan tak perlu pakai inner
โœ”leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
โœ”hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
ironless
โœ”potongan baju pendek dipadankan dengan skirt โœ”ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
โœ”skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
โš ๏ธNotes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
โ™ก FB PAGE : fashion + beauty lover โ™ก
โ™ก www.wasap.my/6012964021 โ™ก
โ™ก IG SHOP : fashionbeauty_lover โ™ก
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion

Restok!!๐Ÿ’›
Kurung Natalia Ruffles
๐Ÿ’ฐHARGA RM125
๐Ÿ“ฎPostage: RM8sm / RM12ss
.
๐ŸŒธSize S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
๐ŸŒปMaterial baju: French Lace
.
โœ”tampak mewah dan exclusive
โœ”Corak lace yg timbul full baju
โœ”ada lining dan tak perlu pakai inner
โœ”leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
โœ”hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
ironless
โœ”potongan baju pendek dipadankan dengan skirt โœ”ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
โœ”skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
โš ๏ธNotes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
โ™ก FB PAGE : fashion + beauty lover โ™ก
โ™ก www.wasap.my/6012964021 โ™ก
โ™ก IG SHOP : fashionbeauty_lover โ™ก
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion

Restok!!๐Ÿ’›
Kurung Natalia Ruffles
๐Ÿ’ฐHARGA RM125
๐Ÿ“ฎPostage: RM8sm / RM12ss
.
๐ŸŒธSize S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
๐ŸŒปMaterial baju: French Lace
.
โœ”tampak mewah dan exclusive
โœ”Corak lace yg timbul full baju
โœ”ada lining dan tak perlu pakai inner
โœ”leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
โœ”hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
ironless
โœ”potongan baju pendek dipadankan dengan skirt โœ”ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
โœ”skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
โš ๏ธNotes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
โ™ก FB PAGE : fashion + beauty lover โ™ก
โ™ก www.wasap.my/6012964021 โ™ก
โ™ก IG SHOP : fashionbeauty_lover โ™ก
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion

Restok!!๐Ÿ’›
Kurung Natalia Ruffles
๐Ÿ’ฐHARGA RM125
๐Ÿ“ฎPostage: RM8sm / RM12ss
.
๐ŸŒธSize S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
๐ŸŒปMaterial baju: French Lace
.
โœ”tampak mewah dan exclusive
โœ”Corak lace yg timbul full baju
โœ”ada lining dan tak perlu pakai inner
โœ”leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
โœ”hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
ironless
โœ”potongan baju pendek dipadankan dengan skirt โœ”ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
โœ”skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
โš ๏ธNotes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
โ™ก FB PAGE : fashion + beauty lover โ™ก
โ™ก www.wasap.my/6012964021 โ™ก
โ™ก IG SHOP : fashionbeauty_lover โ™ก
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion

Restok!!๐Ÿ’›
Kurung Natalia Ruffles
๐Ÿ’ฐHARGA RM125
๐Ÿ“ฎPostage: RM8sm / RM12ss
.
๐ŸŒธSize S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
๐ŸŒปMaterial baju: French Lace
.
โœ”tampak mewah dan exclusive
โœ”Corak lace yg timbul full baju
โœ”ada lining dan tak perlu pakai inner
โœ”leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
โœ”hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
ironless
โœ”potongan baju pendek dipadankan dengan skirt โœ”ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
โœ”skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
โš ๏ธNotes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
โ™ก FB PAGE : fashion + beauty lover โ™ก
โ™ก www.wasap.my/6012964021 โ™ก
โ™ก IG SHOP : fashionbeauty_lover โ™ก
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion

Restok!!๐Ÿ’›
Kurung Natalia Ruffles
๐Ÿ’ฐHARGA RM125
๐Ÿ“ฎPostage: RM8sm / RM12ss
.
๐ŸŒธSize S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
๐ŸŒปMaterial baju: French Lace
.
โœ”tampak mewah dan exclusive
โœ”Corak lace yg timbul full baju
โœ”ada lining dan tak perlu pakai inner
โœ”leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
โœ”hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
ironless
โœ”potongan baju pendek dipadankan dengan skirt โœ”ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
โœ”skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
โš ๏ธNotes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
โ™ก FB PAGE : fashion + beauty lover โ™ก
โ™ก www.wasap.my/6012964021 โ™ก
โ™ก IG SHOP : fashionbeauty_lover โ™ก
๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion

SIZE PINGGANG MAKIN KECIL
.
Wowww bestnyaa #jiangzhitea boleh buat pinggang uols ramping! Sebab apa? Sebab salah satu fungsi jiangzhitea adalah membakar lemak yg terkumpul di pinggang, perut, paha & pinggul. Tahniah dik! ๐Ÿ‘๐Ÿปโค
.
Ada lagi tak yg nak kurus sementara stok PROMOSI RAYA masih available???
.
Jom cepat2 whatsapp #Qurose
ke . ๐Ÿ“ฒ WS: +60165498801

#sayajual #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat

Hi semua, ADMIN @my_calsium_tinggi_tiens nak buat contest 'follow, tag & win'. Seorang pemenang bertuah akan memenangi iPhone 7 plus secara percuma. Contest bermula sekarang. Cara penyertaan mudah saja. Just follow step di bawah.

CARA PENYERTAAN:
(1) Follow ig @my_calsium_tinggi_tiens
(2) Like sekurang2 nya 10 gambar di ig @my_calsium_tinggi_tiens
(3) TAG kawan ig korang sebanyak-banyaknya dan komen"SAYA NAK iPhone FREE"

SYARAT-SYARAT:
(1) Wajib ikut step di atas
(2) Tidak dibenarkan tag instashop, instafamous, fake account dsb yg sekutu dengannya.
(3) Contest akan di tamatkan bila2 masa pada 25 July 2018.

Sis akan pilih satu pemenang yang tag paling ramai kawan sahaja๐Ÿ˜˜๐Ÿ”ฅ . Goodluck๐Ÿ‘๐Ÿผ SHARE/REPOST POS INI.
#contestmalaysia #contesttopup #followforfollow #topupfree #giveawaytopup #topup #giveaway #fashion #giveawaymalaysia #jomfollow #love #contestfree #follow4follow #heightup #ubattingi #lokalah #vscomalaysia #sayajual #bazaarpaknil #kasutraya

Hi semua, ADMIN @my_calsium_tinggi_tiens nak buat contest 'follow, tag & win'. Seorang pemenang bertuah akan memenangi iPhone 7 plus secara percuma. Contest bermula sekarang. Cara penyertaan mudah saja. Just follow step di bawah.

CARA PENYERTAAN:
(1) Follow ig @my_calsium_tinggi_tiens
(2) Like sekurang2 nya 10 gambar di ig @my_calsium_tinggi_tiens
(3) TAG kawan ig korang sebanyak-banyaknya dan komen"SAYA NAK iPhone FREE"

SYARAT-SYARAT:
(1) Wajib ikut step di atas
(2) Tidak dibenarkan tag instashop, instafamous, fake account dsb yg sekutu dengannya.
(3) Contest akan di tamatkan bila2 masa pada 25 July 2018.

Sis akan pilih satu pemenang yang tag paling ramai kawan sahaja๐Ÿ˜˜๐Ÿ”ฅ . Goodluck๐Ÿ‘๐Ÿผ SHARE/REPOST POS INI.
#contestmalaysia #contesttopup #followforfollow #topupfree #giveawaytopup #topup #giveaway #fashion #giveawaymalaysia #jomfollow #love #contestfree #follow4follow #heightup #ubattingi #lokalah #vscomalaysia #sayajual #bazaarpaknil #kasutraya

Hi semua, ADMIN @my_calsium_tinggi_tiens nak buat contest 'follow, tag & win'. Seorang pemenang bertuah akan memenangi iPhone 7 plus secara percuma. Contest bermula sekarang. Cara penyertaan mudah saja. Just follow step di bawah.

CARA PENYERTAAN:
(1) Follow ig @my_calsium_tinggi_tiens
(2) Like sekurang2 nya 10 gambar di ig @my_calsium_tinggi_tiens
(3) TAG kawan ig korang sebanyak-banyaknya dan komen"SAYA NAK iPhone FREE"

SYARAT-SYARAT:
(1) Wajib ikut step di atas
(2) Tidak dibenarkan tag instashop, instafamous, fake account dsb yg sekutu dengannya.
(3) Contest akan di tamatkan bila2 masa pada 25 July 2018.

Sis akan pilih satu pemenang yang tag paling ramai kawan sahaja๐Ÿ˜˜๐Ÿ”ฅ . Goodluck๐Ÿ‘๐Ÿผ SHARE/REPOST POS INI.
#contestmalaysia #contesttopup #followforfollow #topupfree #giveawaytopup #topup #giveaway #fashion #giveawaymalaysia #jomfollow #love #contestfree #follow4follow #heightup #ubattingi #lokalah #vscomalaysia #sayajual #bazaarpaknil #kasutraya

Sharing

Baca ni baru sis jelas.. Nak2 perhiasan di bahagian yg haram diperlihatkan

Ala sis bukan bagus lagi
Tapi tak salah share kan?
Ilmu ni ๐Ÿ˜˜
.

Most Popular Instagram Hashtags