[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayajual

23448314 posts

TOP POSTS

Anda dilarang gemuk jika berada di jepun..๐Ÿ˜†
.
.
Tag 3 sahabat anda untuk bagitahu diorang Fakta ni.. ๐Ÿ˜
.
.
Tag Cepatโ—โ—.
.
#BestFakta #kongsiFakta #kongsiFakta #youcanduit #airasia #airasiamurah #malaysiaigshop #malaysiashop #abpbh30 #anugerahbintangpopular #teamfattah #malaysiainstashop #BazarPaknil #SayaJual #Awakbeli #ZizanRazak #abanglongfadil2 #cakapbanyak

FAIZ SUBRI, KEKAL ATAU BERHIJRAH KE PASUKAN LAIN?
.
Berbaki 1 perlawanan Liga Super musim ini buat pasukan Pulau Pinang yang akan turun ke Liga Perdana musim hadapan. Ramai penyokong tertanya-tanya kemana hala tuju Faiz Subri nanti?
.
Kekal atau berpindah,pemain berusia 29 tahun ini telah memberikan kenangan manis buat penyokong Pulau Pinang yang tak mungkin akan dilupakan sampai bila-bila. Satu-satunya pemain Asia yang memenangi anugerah Puskas.
.
#malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #msl2017 #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia

Setuju sik?
Tag someone n repost mun setuju โœŒ

||PROMOTION||
Assalamualaikum hi girls guys!!! cepatt dm/whatsapp @mybubblestore untuk #pricepromo ni ye!!! MUST HAVE DEVICE TO ALL #TRYPOPHOBIA!!! ONLY RM50!! ONLY RM50!! ONLY RM50!! DM/WHATSAPP
๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’– ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’– ๐Ÿ‘‡
0134551051
0134551051
0134551051

#sayajual #awakbeli #blackheadvacuum #blackheadsuction #blackheadsremover
#blackheadvacuummurah
#bazaar #bazarpaknil
#drpimplepopper #pimplepopper
#porecleaner #blackheadsuction #malaysia #beautiful #promo #lakukeras #babyshark #babysharkchallenge #blackmaskmalaysia #makeup #makeuptutorial

MOST RECENT

BRUSH TIN 12PCS
.
RM25 TIN
RM22 MIN 5 TIN
.
โ€ขHARGA TIDAK TERMASUK POSTAGEโ€ข
๐Ÿš›Pos Laju๐Ÿ‘‰๐ŸปRm8sm (500g) Rm10sm (1kg)
๐Ÿš›Pos Laju๐Ÿ‘‰๐ŸปRm12ss (500g) Rm12ss (1kg)
โ€ผ๏ธPos ISNIN hinga SABTU
โŒโŒ COD
.

PAYMENT SEBELUM 12PM POS PADA HARI YG SAMA
.
TERIMA KASIH๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #makeupmurah #trustedseller #naturactorjapan
#sayajual #

NAK KULIT JADI PUTEH MELEPAK? ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ
=========================
Cer fikir balik, apa yang diletak dalam skincare sampai boleh buat kulit suram jadi puteh melepak dalam tempoh singkat....
.
Mana ada produk yg boleh buat kulit suram jd puteh melepak, paling jauh boleh pergi pun takat 2 tona cerah...
.
Hanya dua benda yang betul2 boleh buat kulit suram jadi puteh iaitu merkuri atau hidrokuinon...
.
Haaa, tu yang jadi kes " MUKA UDANG REBUS TU"....
.
Bila kulit cerah melebihi limit dia, kulit dah jadi nipis dan hilang perlindungan kena kikis ngan bahan kimia tu, sebab tu tak leh kena panas sikit terus lebam....
.
Lama2 kulit akan punah, jadi bertompok tompoklah, naik biji2 putih, jeragat tebal, pastu jadi lagi gelap dari asal sebab dah takde pelindung kan....paling takut kena kan-serrr kulit... minta jauhlah.....
.
Contohnya, cuba kita letak buah yang dah dibuang kulit kat tengah panas...separuh hari je dah lebam buah tu, haaa macam tu lah kulit muka kita...
.
Produk yg selamat hanya menanggalkan kulit2 dan sel2 mati je tp lapisan perlindungan kulit tetap ada tak diusik, so kulit nampak lebih cerah dan cantik dari asal tapi sekata dan sesuai dengan tona kulit kawasan lain...
.
Kalau sesekali naik jerawat kat muka tu atau muka tak hangus melampau bila duk tengah panas tu tandanya skincare anda guna selamat. ๐Ÿ˜Š
.
SKINCARE SEMULAJADI BERI ANDA KECERAHAN 2 TONA JE TAPI SEKATA, GLOWING DAN KEKAL..
===========================
BERMINAT NAK ORDER ATAU FREE KONSULTASI??
===========================
whatsapp 016 9313439
whatsapp 016 9313439
whatsapp 016 9313439
.
#pellavina
#pellavinahq
#pewiitskincare
#pewiitskincarehq
#pewiitsoap
#sabunpewiit
#pewiitscarserum
#pewiitfoundation
#surihatimrpilot
#fattahamin
#neelofa
#sayajual
#sayajualmurah
#sayapakaisayajual
#produkkecantikan
#jerawat
#jeragat
#wardasayapunya
#ejazfakhri
#feedback

Assalamualaikum.. Kalau nak kulit sihat & glowing tak perlu berbelanja ratusan atau ribuan ringgit. Guna je serum Ajaib dari ELLANISH BEAUTY SERUM ni. InsyaAllah dgn izin dariNya settle semua masalah kulit!

Anda kena cuba!!! taknak la cantik sorang2 hehehe ;) Nak tau lebih lanjut bole ke website kami:
www.elanishbeauty.com.my

whatsapp: ๏ผ‹6014-5449666

Apa tunggu lagi!!!
Untuk Tempahan:
๏ผ‹6014-5449666
๏ผ‹6014-5449666
๏ผ‹6014-5449666

#elanishbeautyserum #sayajual
#elanishbeauty #elanishbeautyoriginal
#serumkecantikan
#serumflawless
#serumjeragat
#serumjerawat
#eczema
#serumezcema
#serumantipenuaan

Crew Socks. Check the link in bio๐Ÿ’“โค๐Ÿ˜

["NAK MUDAH & LAGI SENANG!"]
.
โ€œKoyak & terus makan Adore.."
.
"Alhamdulillah, senang sgt2 Adore tak perlu bancuh & byk khasiatnya๐Ÿ˜™๐Ÿ˜๐Ÿ˜".
.
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=
ADORE BY MIA AHMAD
=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
๐ŸƒMENGANDUNGI 13 HERBA ASLI๐Ÿƒ
Adore mengandungi 13 herba asli yg menekankan manfaat jamu utk setiap isteri yg ingin menjaga kesihatan dan kecantikan dalaman
.
๐Ÿƒ20 SACHET TAHAN SEBULAN๐Ÿƒ
Lebih Hygiene & Mudah nak bawa ke mana2. Anytime pun boleh. Koyak +Minum. Rasa masam maanis plak tu~ Sedap! Nyummmyyyy~ ๐Ÿ˜
.
๐ŸƒSUSU BADAN LEBIH MERIAH๐Ÿƒ
Sbelum ni kalau penat confirm susu bdan drop, tapi dgn Adore boleh double kan lagi pengeluaran susu.
.
๐ŸƒRASA KENYANG & BERTENAGA LEBIH LAMA๐Ÿƒ
Sebagai seorang wanita berkerjaya dan ada keluarga, bdan x mudah rasa lemau bila balik kerja, masih bertenaga untuk layan suami dan anak2.
.
๐ŸƒDiluluskan oleh KKM : 020617/05/164๐Ÿƒ
.
๐ŸƒPENGHANTARAN PERCUMA๐Ÿƒ
Wajib order sekarang. Nanti boleh PM tepi.
.
Atau klik link ni utk terus WhatsApp Kak Eda.
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
JOM CONTACT KAK EDA
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
Klik LINK ni utk terus WhatsApp Kak Eda Gojes ๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒ http://sweetsAdoreSaiedah.wasap.my/
๐ŸŒ http://sweetsAdoreSaiedah.wasap.my/
๐ŸŒ http://sweetsAdoreSaiedah.wasap.my/
.
.
Klik sekarang ni~
.
๐ŸŒ๐Ÿ“ฒ 012-5683313
๐ŸŒ๐Ÿ“ฒ 012-5683313
๐ŸŒ๐Ÿ“ฒ 012-5683313
.
p/s: Nak rasa kehebatan jamu Adore???๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Kak Eda sedia membantu๐Ÿ˜Š
.
#adoremeanslove #You_Can_aDOre_It! #jamumoden #perapat #manjakani #sihatdalaman #awetmuda #pantangbersalin #miaahmad #jamumurah #jamuberkesan #jamutradisional #jamu #berpantang #berpantangsendiri #suamisayang #jamusedap #kembalidara #sayajual #energybooster #bazarpaknil #sayajualmurah #adoremurah

Allegra Double Maxi Cooler
.
Both upper & lower part are thermal part where mommies can store their ebm up to 10bottles
.
Rm170 only
.
Ready stock .
.
Free postage to sm
Free 1 icepack
.
Dm / whatsapp 0175875220
.
#barangbaby #bazaarpaknil #trustedseller #coolerbag #coolerbagmurah #allegramurah #allegramalaysia #allegracoolerbag #susuibu #sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #breastfeeding

Re- stock.
BYH-3384 - Hadaya Blazer
Price: RM 38
Postage: RM 7 sm/ RM 12 ss

Brand : Li-yana

Size: One Size (muat sehingga saiz XL)

Ciri2:-
- Tidak jarang dan mudah digosok
- Fabrik como crepe yang memang trend terkini
- Design simple yang elegant
-Mengikut trend semasa dan senang di padankan untuk pelbagai gaya

Ukuran
Bahu: 38 cm
Dada: 88 cm
Pinggang: 90 cm
Pinggul: 96cm
Lengan: 50 cm
pergelangan tangan: 24 cm
Panjang: 87 cm
Panjang Lengan: 60 cm

Material : Como Crepe

Place your order : 0192756398 (whatsapp)

#blousemurah #blousecantik #blouseonline #blousemuslimah #pakaianmuslimah #iklanonlineshop #iklanolshop #blousemurahmalaysia #sayajual #apparel #sayajualmurah #cardigan #blazer #malaysiatshirt #cardiganlabuh #hadayablazer #blazerhadaya #cardiganmuslimahmurah #cardigancomocrepe #blazerplain #comocrepe #jubah

THE CLASSIC QUEEN THE ONLY WAY TO WING IT
RM15.00
POSTAGE:
SM RM8.00
SS RM12.00

#sayajual
#makupmurahmalaysia
#colorpallet17

Gucci Couple Set
๐Ÿ’ฐ RM 50
๐Ÿ“Œ Gred AA
๐ŸŽ Free box
๐Ÿ“ซ Free postage
โœ” 2 Month warranty

Berminat? Screenshot gambar dan PM "saya nak jam" ๐Ÿ“ž013-4095145

#jammurah #jamtangan #online #onlineshopping #casual #men #women #sepahtu #sepahtureunion #sariyanti #bajumurah #seluarmurah #begmurah #kasutmurah #ipta #ipts #uitm #vine #cantik #viral #igshopmalaysia #bazarpaknil #sayajual #mlm2017

Milk Planet Premium Plastic Storage
.
๐Ÿ’‹comes with attractive design
๐Ÿ’‹comes with indicator
๐Ÿ’‹can be warmed up directly without transferring the ebm
.
1 box : Rm13
5 boxes : Rm62.50
10 boxes : Rm120
.
Free postage for 5 boxes and above
.
Dm / whatsapp 0175875220
.
#bfbabyroxx #breastpump #breastmilk #barangbaby #bazaarpaknil #sale #sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #plasticstorage #plastiksusuibumurah #plasticstoragebagmurah #milkplanet #susuibu #trustedseller

GC SUPERBURN
================== โžž Tawaran ini TERHAD !
.
๏ฟฝ HARGA SEBENAR โ€“ RM150

HARGA PROMOSI DURIAN RUNTUH :
โ€“ RM 120(Semenanjung M'sia)
โ€“ RM 120 (Sabah & Sarawak)
๏ฟฝFREE SHAKER
.
Berminat? Whatsapp GC ke 019-6672009 utk order
. โžฝโžฝ STOK SANGAT TERHAD!
#gcsuperburn #xpronutrition #codshahalam #codkajang #promosi #sayajual #sayajualonline #sapotlokal #lokalah #gemuk #nakkurus #jomkurus #cepatkurus #joging #senaman #abgsado #sehatdancantik #zumba #dietatkinsmalaysia #jk1m

๐ŸŽˆ *PORTABLE PLASTIC DISPENSER
.
*PAKEJ LOOSE*
.
1 Tiub Dispenser Casing (1 roll plastic included, 20pcs)
Rm20 only

_*ADD ON*_
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
1 Refill Plastic RM5
10 Refill Plastic RM40
.
POSTAGE FEE
Semenanjung, RM8
Sabah Sarawak, RM12
.
.
๐ŸŒน *PAKEJ JIMAT*๐ŸŒน
.
.
*PAKEJ A*
1 Tiub Casing
6 Refill Plastic x 20 pcs
RM50 / RM55 SS
FREE POSTAGE
.
.
PAKEJ B*
2 Tiub Casing
12 Refill Plastic x 20 pcs
RM85 / RM90 SS
FREE POSTAGE .
. ๐ŸŽ€ Ready Stock ๐ŸŽ€
๐ŸŽ€ First Come First Serve ๐ŸŽ€
.
.
Dm / whatsapp 0175875220
.
#bycikgebu #plasticdispenser #diaperwastebag #sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #barangbaby #barangbabymurah #trustedseller

๐Ÿ’ฅ Set Kebaya Manik RM35 ๐Ÿ’ฅ
.
Ukuran Blouse
Bahu 15
Dada 40
L. Tangan 22
L. Baju 35
.
Ukuran Skirt
Pinggang 28-30
Punggung 38-40
Labuh 40
.
๐Ÿ“ฌTak termasuk postage
.
๐Ÿ“žWs Ana +60133794282

#seminar #testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #belajarinstagram #ajimaura #muslimah #anggun #lokalah #sayajual #produkmuslim #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #ajimaura #sahabat #dropshipwanted #halal #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahfollowers #shaklee

RL Used
โŒ Upah
โŒ GST
.
Berminat boleh whatssap 011-39379902
.
#kakmieemas916
#emasmurahonline
#emas916
#sayajual
#murahmurah
#malaysia
#terapiinstagram
#belajarinstagram

Most Popular Instagram Hashtags