#sayabuatsendiri

2913 posts

TOP POSTS

decoration tak lawa tapi sedap k❤ #SayaBuatSendiri 😂

MONDAY 24th OCTOBER, 2016

Seperti yang mama janjikan hari tu, I will introduce to you the Domoks. Hahaha. Nama tu Mak Chu yang bagi.

Tuala ni fabricnya jenis lain dari yang the previous one. Size pun kecil sedikit. That explains why rupa dia macam ni. Tapi i think this is cuter and cuddlier sebab kain dia lembut. Nak buat pun best. Cepat siap. #alhamdulillah siap dah 499 teddies. Kenapa tak 500? Sebab sehelai tuala tu tak sama size.

#teddybeartowel #sayabuatsendiri #doorgift #takenwithsamsungnote5
.
⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾

Berjaya lg petang ni.. Pencil case. Custom made. Ready to use! 💃🏻💃🏻
.
.
Thank you customer!! .
#sayabuatsendiri
#sayaminat
#sayajualmurah
#pencilcasecustommurah
#pencilcasecustom

Alhamdullilah sambal pesanan untuk di bawa ke korea sudah siap ..😊 Yg mau keluar negara atau di rumah malas buat sambal boleh order dekat saya nak sambal apa 😊.... saya boleh buatkan aneka jenis sambal ada ... - sambal terasi - sambal balado - sambal ikan bilis - sambal hijau - sambal petai - sambal ayam penyet - dll
DM jer ok .... di jamin pedas and sedap 😊😍😘
#sayabuatsendiri
#indonesiansambal
#pedas
#sayabuatataspesanan
#bolehtahanlama
#tanpabahanpengawet

Assalamualaikum.. good morning ulls.... Haa. .. nie bgthu nie...
Open oder telah di buka utk lebaran...
♡Popia nestum ♡popia Milo
♡popia horlicks ♡popia kari
♡popia sambal
1/2kg=RM18
1 kg = RM35

HARAG SEMUA JENIS SAMA...
CLOSE ODER 20RAMADHAN... #SAYASURIRUMAH
#SAYANAKBERJAYA
#SAYAAMBILODER
#SAYABUATSENDIRI

Minggu ni Malique Ali sambut birthday dengan Tok Ayah pulak 🤘🏽🏝⛱ #birthdaytrip #luckymalique #sayatakjualbaju #sayabuatsendiri

Body SCRUB WITH ESSENTIAL OIL
================================
.
🏋Berat Scrub
===============
🌹NORMAL 220 gram
🌹MINI 100 gram
.
P/ws 0102575755
.
Antara fungsi body scrub D'Naila beauty:
===================================
.
💕Membuang sel-sel kulit mati dan menggantikan sel-sel kulit baru sehingga kulit tubuh nampak lebih cerah dan bersih dr sebarang daki...
.
💕Pemakaian body scrub secara teratur dapat membuat kulit lebih mudah menyerap nutrisi yang diberikan pada tubuh
.
💕sel kulit lama akan terhakis dan mnggantikan sel kulit yg baru..
.
💕Pemakaian teratur dapat memperbaiki daerah selulit sehingga menjadi lebih elastis
.
💕Aroma yang terkandung dapat mempengaruhi psikologis kita sehingga dapat membuat kita lebih rileks
.
💕Menghilang kan bau badan dan merawat masalah jerawat pada badan...
.
💕Menjadikan warna kulit lebih sekata dan awet muda ..
.
🕹Nak request jenama sendiri,nak borong,nak jadi agent atau dropship?
Semua akk terima..barang akan di proses slpas selesai order..
#sayabuatsendiri #sayajual #sayapembekal

MOST RECENT

Minggu ni Malique Ali sambut birthday dengan Tok Ayah pulak 🤘🏽🏝⛱ #birthdaytrip #luckymalique #sayatakjualbaju #sayabuatsendiri

Air oren #sayabuatsendiri

:: Surprise Delivery :: Surprise Birthday
TenQ Dear cust... v(^_^)
Lokasi... Pusat Permata Kurnia Jalan Sentul KL
#lovesurprisebyleezara

Surprise
>Birthday
>anniversary
>gws
>farewell
>Teachers Day
Pertanyaan dan Tempahan
Whatsapp 0122012174
Ig: lv_leezara
#surprisedelivery #coklatbouquet #coklatbucket #surprisebirthday #surprise #surpriseanniversary #surprisefarewell #surprisegetwellsoon #gift #sayajual #sayabuatsendiri

Dah lama tak buat kek coklat ni..ada tak yang nak order??bekas kecik RM2.00 shj..utk lebih detail boleh dm saya..
#kekcoklatmoist #sayabuatsendiri #bdkbarubelajar #supportbisnesmelayu #puo #klebangrestu #mcdonald'sklebang #mcdklebang

:: Surprise Delivery :: Surprise Teachers Day
TenQ Dear cust... v(^_^)
Lokasi... Tabika kemas taman lembah jaya
#lovesurprisebyleezara

Surprise
>Birthday
>anniversary
>gws
>farewell
>Teachers Day
Pertanyaan dan Tempahan
Whatsapp 0122012174
Ig: lv_leezara
#surprisedelivery #coklatbouquet #coklatbucket #surprisebirthday #surprise #surpriseanniversary #surprisefarewell #surprisegetwellsoon #gift #sayajual #sayabuatsendiri

Shawl charm...😍 📌Digantung dihujung shawl @ tudung
📌boleh dibuka untuk basuh 😊
📌boleh tukar2 (kalu banyak koleksi ☺️) #pintudung #broochpin #pintudungdiy #shawlpin #shawlcharm #sayabuatsendiri #sayajual #bazaronline #murahmurah #sayabuatsayajual

:: Surprise Delivery :: Surprise Mother's Day
TenQ Dear cust... v(^_^)
Lokasi... Taman Melawati KL
#lovesurprisebyleezara

Surprise
>Birthday
>anniversary
>gws
>farewell
Pertanyaan dan Tempahan
Whatsapp 0122012174
Ig: lv_leezara
#surprisedelivery #coklatbouquet #coklatbucket #surprisebirthday #surprise #surpriseanniversary #surprisefarewell #surprisegetwellsoon #gift #sayajual #sayabuatsendiri

Berjaya lg petang ni.. Pencil case. Custom made. Ready to use! 💃🏻💃🏻
.
.
Thank you customer!! .
#sayabuatsendiri
#sayaminat
#sayajualmurah
#pencilcasecustommurah
#pencilcasecustom

:: Surprise Delivery :: Surprise Birthday
TenQ Dear cust... v(^_^) Lokasi... Tmn Widuri Indah Senawang
#lovesurprisebyleezara

Surprise
>Birthday
>anniversary
>gws
>farewell
Pertanyaan dan Tempahan
Whatsapp 0122012174
Ig: lv_leezara
#surprisedelivery #coklatbouquet #coklatbucket #surprisebirthday #surprise #surpriseanniversary #surprisefarewell #surprisegetwellsoon #gift #sayajual #sayabuatsendiri

Assalamualaikum
Selamat petang
Belgium Cookies
Makan sekali pasti nak lagi
Dengan mengunakan coklat chips callabeaut
Bila makan rasa kesedapan coklat chips yang cair sedap
Ada extra 2 balang
Nak untuk raya pun boleh
Pm,wa k maria 0134899532

#HomemadeCookies
#BelgiumCookies
#sayaBuatSendiri
#MakanSekaliPastiNakLagi

Jersey liverpool custom design
Logo guna flocked material
Microfiber
Unisex
XS-3XL

Berminat??? Sila whatsapp Haiqal 📱012-6383500

#sayajualbaju #sayabuatsayajual #sayabuatsendiri #tshirtmurah #printingmurah #printingpress #printingservice #printingstudio #tshirtmurahmalaysia #tshirtprinting #vynil #flocked #customdesign #localbrand

Jersey liverpool custom design
Microfiber
Logo and sponsor flocked material
Xs-3xl
Unisex
Berminat??? Sila whatsapp 📱Haiqal 012-6383500

#sayajualbaju #sayabuatsayajual #sayabuatsendiri #tshirtmurah #printingmurah #printingpress #printingservice #printingstudio #tshirtmurahmalaysia #tshirtprinting #vynil #flocked #customdesign #localbrand

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags