[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayabuatsendiri

2952 posts

TOP POSTS

decoration tak lawa tapi sedap k❤ #SayaBuatSendiri 😂

MONDAY 24th OCTOBER, 2016

Seperti yang mama janjikan hari tu, I will introduce to you the Domoks. Hahaha. Nama tu Mak Chu yang bagi.

Tuala ni fabricnya jenis lain dari yang the previous one. Size pun kecil sedikit. That explains why rupa dia macam ni. Tapi i think this is cuter and cuddlier sebab kain dia lembut. Nak buat pun best. Cepat siap. #alhamdulillah siap dah 499 teddies. Kenapa tak 500? Sebab sehelai tuala tu tak sama size.

#teddybeartowel #sayabuatsendiri #doorgift #takenwithsamsungnote5
.
⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾⛾

Assalamualaikum.. good morning ulls.... Haa. .. nie bgthu nie...
Open oder telah di buka utk lebaran...
♡Popia nestum ♡popia Milo
♡popia horlicks ♡popia kari
♡popia sambal
1/2kg=RM18
1 kg = RM35

HARAG SEMUA JENIS SAMA...
CLOSE ODER 20RAMADHAN... #SAYASURIRUMAH
#SAYANAKBERJAYA
#SAYAAMBILODER
#SAYABUATSENDIRI

My ice cream cake naiz 💕 #sayabuatsendiri #sayasukamakan #achiklovefood

Dah berapa hari teringat2 pau montel gebu gebas ex-jiran lama.... terasa2 sangat makan pau #ciknah.... x pe lah... nak lepas gian tu buat lah sendiri walaupon.... mestilah x sama kan... Tapi.... pau cik nah ade udang besor2.... sedappppp sangattt....
#pauciknah #paugebugebas
#sayabuatsendiri #rezekibulanramadhan

Minggu ni Malique Ali sambut birthday dengan Tok Ayah pulak 🤘🏽🏝⛱ #birthdaytrip #luckymalique #sayatakjualbaju #sayabuatsendiri

Alhamdullilah!!..
Nak yg cam ni...limited design by erykaqueens👧😍🌸
#sayabuatsendiri
#border
#manik
#lahaddatu

permintaan si anak...
pink pepel katanya....
#bracelet #gelangdiy #sayabuatsendiri

MOST RECENT

Lagi testimoni #biskutrayaellys #tatmawar.Terima kasih kerana percaya pada ellyscookies..simply crunchy crispy cookies
#tatmawar #biskutrayaellys
#biskutraya #biskutsedap #sayajualcookies #sayabuatsendiri
#feedbackcustomer

Bangkit cheese versi rajin dan malas..yg rajin, bunga2..yg malas, bulat2 jeewww 😂😂 kalau mak nmpk kuih bulat2 ni...hbs kena kutuk. Malas #katanya 😬 #sugarybits #homemade #bangkitcheese #sayabuatsendiri #sunway

Another feedback customer for our signature cake Steam Blackcurrant Fruitcake famous in town ...hihihi.Our Steam Fruitcake is famous because we are the one and only one who produce Steam Fruitcake using ONLY Blackcurrant.We do not use mix fruit.Out less sugar cake is tradisionally Original recipe from my mom.tq customer from KL for sweet feedback.We really appreciate.Also can be made as doorgift for all ocassion.
:
#biskutraya #biskutsedap #biskutranggup #biskut #sayajualcookies #sayajualbiskutraya #sayabuatsendiri #sayajualcookies #feedbackcustomer #tqcustomer
#kekkukusbuah
#steamblackcurrantfruitcake
#steamfruitcaketraditional #steamfruitcakemoist #steamfruitcakesedap
#doorgift

Hahaha...yang ni pula dah xdan raya sekut pun dah tinggal sikit.Sis nasihatkan lain kali oder lelebih sikit ya sebab setengah tu limited edition tapi nasib baik sis ada buat lebih jadi tak lah menghampakan kannn
:
#biskutraya #biskutsedap #biskutranggup #biskut #sayajualcookies #sayajualbiskutraya #sayabuatsendiri #sayajualcookies #feedbackcustomer #tqcustomer

Alhamdulillah rezeki penghujung Bulan Ramadhan & nak sambut Aidilfitri. 😘
.
Lepaih Raya ni boleh order dah na. Inshaallah. Kalau nak order habaq awai2 tau senang syhda nak prepare bahan sepsiap 😊
.
Inshaallah ada lagi menu nak masuk 😚
.
#sayajual #sayajualmakanan #sayajualwesternfood #penangwesternfood #fooddeliverypenang #halalfoodpenang #halalfooddelivery #sayabuatsendiri #sayabuatdelivery

Assalamualaikum 📣📣📣
.
.
AFNA Apam Polkadot dah start open order untuk bulan Julai 2017 uolls !!
.
.
Cepat² order untuk lock date .. Whatsapp sis 0193791952 (Adlin) untuk sebarang tempahan / pertanyaan .. .
.
✔ Apam Polkadot
✔ Apam Corak
Siapa cepat dia dapat 😎😎
.
.
#afnaappolkadot #apampolkadot #apamcorak #apamdotdot #apamgebu #warnawarni #sayabuatsendiri #sayahantarsendiri #sayajualmurah

Assalamualaikum 📣📣📣
.
.
AFNA Apam Polkadot dah start open order untuk bulan Julai 2017 uolls !!
.
.
Cepat² order untuk lock date .. Whatsapp sis 0193791952 (Adlin) untuk sebarang tempahan / pertanyaan .. .
.
✔ Apam Polkadot
✔ Apam Corak
Siapa cepat dia dapat 😎😎
.
.
#afnaappolkadot #apampolkadot #apamcorak #apamdotdot #apamgebu #warnawarni #sayabuatsendiri #sayahantarsendiri #sayajualmurah

Thank you for your order. 😊
Tiada penghantaran selepas ini. Tapi kalau area equine booeh dipertimbangkan. Lepas ni self collect sahaja sbb dah makin busy.
Siapa2 yg nk order, boleh whatsapp dlu utk kita bincang tarikh dan masa yang sesuai. Terima kasih 😊

#tawapotwork #brownies #brownieskedut #browniespot #sayajual #sayajualbrownies #sayabuatsendiri #serikembangan #serdang #equinepark #bandarputrapermai #lestariperdana #putrajaya #cyberjaya #bangi #upm #uniten #unisel #uitm

Most Popular Instagram Hashtags