#sayabuatsendiri

MOST RECENT

Inilah hasil kek lapis dibuat oleh saya πŸ€—πŸ˜ Kek lapis cheese oreo
Kek lapis premiun kit kat
Kek lapis red velvet
Yummmy sedap.... #keklapis #sayabuatsendiri #resepimemikatsuami #kekraya #tempahanmasihbuka

PROMOSI raya !
Pin shawl RM1.50 sebatang (N/P : RM2.50) , pin sangat cantik , panjang pin 4.5cm... Sape nak cepat ye sebab pin laku keras ni...
Mak restock jek abis , restock jek ilek , restock jek entek ! πŸ˜†
Promo sehingga khamis (malam raya)
Raya pertama dan selepas tu harga kembali asal RM2.50/pcs πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» Sape dah pernah beli dengan mak tau la betapa cantek n panjangnya pin ni , bukan macam pin biasa hoccay , try amik pembaris ukur 4.5cm...
BerbaloiΒ² tau !
Ada 1 lagi design on de weihhh sampai... Nanti mak update yang tu bile sampai k... 😘
Whatsapp mak πŸ‘‰πŸ» 017 7083949
#BroochMurah
#Brooch
#PinShawlMurah
#PinShawl
#ReadyMade
#ReadyStock
#HandMade
#SayaBuatBrooch
#SayaBuatSendiri
#SayaJualBrooch
#SayaJual

Sample brooch pin bernama... Sape nak req cenggini gitau mak k... Sama ada nak menegak camni atau melintang k... #BroochMurah
#Brooch
#PinShawlMurah
#PinShawl
#ReadyMade
#ReadyStock
#HandMade
#SayaBuatBrooch
#SayaBuatSendiri
#SayaJualBrooch
#SayaJual

Assalamualaikum semua.... Last Calling!!!!!!
Last day utk yg nk order CORNFLAKES MADU.. Esok kita akan start membaking.. 1 balang ada 50pcs
Hanya RM15 sajaaaaaa!!!!... Tudiaaaa.... Murah ngat2 aih... Insya Allah pasti sedap n yg penting rangup... madu lebih uuuuuu....
kruk krak kruk krak... gitu..... Sape2 nak order tros wasap Mama 0176894717
Kami akan hantar tros ke pintu rumah anda... min order 3 balang.. Mari2 order...
#sayabuatsendiri
#sayajual
#homemadewithlove
#halal
#kuihraya #kuihrayasedap #kuihrayamurah #kuihraya2018 #cornflakesmadu #cornflakes
#madulebah

Assalamualaikum semua.... Last Calling!!!!!!
Last day utk yg nk order CORNFLAKES MADU.. Esok kita akan start membaking.. 1 balang ada 50pcs
Hanya RM15 sajaaaaaa!!!!... Tudiaaaa.... Murah ngat2 aih... Insya Allah pasti sedap n yg penting rangup... madu lebih uuuuuu....
kruk krak kruk krak... gitu..... Sape2 nak order tros wasap Mama 0176894717
Kami akan hantar tros ke pintu rumah anda... min order 3 balang.. Mari2 order...
#sayabuatsendiri
#sayajual
#homemadewithlove
#halal
#kuihraya #kuihrayasedap #kuihrayamurah #kuihraya2018 #cornflakesmadu #cornflakes
#madulebah

Assalamualaikum semua.... Last Calling!!!!!!
Last day utk yg nk order CORNFLAKES MADU.. Esok kita akan start membaking.. 1 balang ada 50pcs
Hanya RM15 sajaaaaaa!!!!... Tudiaaaa.... Murah ngat2 aih... Insya Allah pasti sedap n yg penting rangup... kruk krak kruk krak... gitu..... Sape2 nak order tros wasap Mama 0176894717
Kami akan hantar tros ke pintu rumah anda... min order 3 balang.. Mari2 order...
#sayabuatsendiri
#sayajual
#homemadewithlove
#halal
#kuihraya #kuihrayasedap #kuihrayamurah #kuihraya2018 #cornflakesmadu #cornflakes

Kenkatun tinggal ni ye... Sape nak cepat tau... πŸ˜†πŸ˜† Ada yang mak budak dah rembat tadi... Pin Shawl Alphabet masih d buka, bole req 3 - 5 huruf inc aksesori seketul kat barisan nama tu... Jenis diamond kena tunggu stok baru sampai k sebab stok yang ada pada mak takde langsung dah... #BroochMurah
#Brooch
#PinShawlMurah
#PinShawl
#ReadyMade
#ReadyStock
#HandMade
#SayaBuatBrooch
#SayaBuatSendiri
#SayaJualBrooch
#SayaJual

Pin shawl simple... Sesuai utk anakΒ² , mak budak pun bole...hehehe
Whatsapp mak k kalau berminat... Hanya 3 - 5 huruf/aksesori jek tau... 😊

#HandMade
#PinShawlMurah
#Craft
#Kraf
#SayaBuatSendiri
#SayaJual
#BroochMurah
#Brooch

@luthmikhail20 pun dah try bubble rice by #atiqsknlicious ! 🍫🍫🍫🍫 #sayajual #sayabuatsendiri #myrecipe

Sebab haritu tak dpt makan maka kita buat sendiri bg memenuhi kehendak tekak 😝😝😝 japanese cotton cheesekek
#sayabuatsendiri
#diettuapa
#sedaptau

Wajah-wajah yg menyambut besday itu.. Japanese cotton cheese kek gone tak sampai brapa minit.. Tak dpt join ketika itu 😏
#sayajualkek
#sayabuatsendiri
#sayatakdapatmakankek
#tb

Ini pun kek untuk sambutan hari lahir Guru & Staf SK Kuala Perai. Japanese Cotton Cheese kek.. Sedap wooo.. Maka bermulalah demam cheese kek 😘😘😘
#sayajualkek
#sayabuatsendiri
#happybesday
#tb

My Chicken Bone Broth is ready πŸ˜‹
.
.
Sedap bau masak letak CBB nie, harum semerbakπŸ˜‰ mommies boleh try kalau x percaya 😊
.
.
#homemadebabyfoodbyme
#homemadebabyfood
#gengmemasakuntukanak
#gengmasakanak
#eathealthy
#sayajualmakananbayi
#sayabuatsendiri

Kelas hobi tiffin atau mangkuk tingkat stainless steel pada 4.5 masih lagi di buka u olss
.
.
Teknik apakah itu yea ? *teknik MUDAH dan CEPAT men’decoupage’ drp Jepun.
*teknik coating di atas besi/steel bila guna lama2 tampalan coating akan kekal dan tidak tertanggal.
*cara tampalan kemas kurang kedutan di atas permukaan yang besar dan melengkung
*tanpa guntingan napkin satu persatu

Di mana ya? *Bandar Seri Putra, Bangi
Kelas beserta SIJIL kehadiran akan diberikan πŸ™‚
Whatssapp:
www.wasap.my/60132813660/belajatiffin

#decoupage #tierplate #mangkuktingkat #sayabuatsayajual #sayabuatsendiri #decoupagemalaysia

Resepi bila tak cukup masa nak masak, nak cepat tapi nak sedap.....
Especially bulan puasa....
Tapi mana nak dapat ek Pekasam Daging Selatan ni? πŸ€”πŸ€”πŸ€” #sayajualpekasamdagingselatan
#sayabuatsendiri
#airtangansijuruurut

Most Popular Instagram Hashtags