[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sayabuatsendiri

3061 posts

TOP POSTS

Saya jual #biskutbatikpramugara. Satu bekas RM7 je. #sayajual #sayabuatsendiri. Tapi... Area Shah Alam, Subang, Bukit Jalil dan area berdekatan sahaja for delivery. Buat base on order. X tahu nk promote mcm mana. Korang makan nnti korang tahu lah. Cingggg! Haha... X! 😘 #jangankecam #sayamencuba πŸ˜…

decoration tak lawa tapi sedap k❀ #SayaBuatSendiri πŸ˜‚

MONDAY 24th OCTOBER, 2016

Seperti yang mama janjikan hari tu, I will introduce to you the Domoks. Hahaha. Nama tu Mak Chu yang bagi.

Tuala ni fabricnya jenis lain dari yang the previous one. Size pun kecil sedikit. That explains why rupa dia macam ni. Tapi i think this is cuter and cuddlier sebab kain dia lembut. Nak buat pun best. Cepat siap. #alhamdulillah siap dah 499 teddies. Kenapa tak 500? Sebab sehelai tuala tu tak sama size.

#teddybeartowel #sayabuatsendiri #doorgift #takenwithsamsungnote5
.
β›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύβ›Ύ

Kulit tarttt siapp πŸ˜‚πŸ˜‚ ade sape2 nk beli kulit tak ? πŸ˜„
#SayaBuatSendiri #KulitTart

Hey guys!!! We also provide customize t-shirt
Kain microfiber
Logo sulam, Nama heatpress
Design by their own
Victoria Institution Football Club 2017
Ucapan tahniah dari kami kerana mendapat Johan dalam peringkat Zon Bangsar MSSWP πŸŽŠπŸŽ‰πŸ‡²πŸ‡Ύβš½οΈπŸ…πŸ₯‡πŸ† #sayajualbaju #sayabuatsayajual #sayabuatsendiri #tshirtmurah #printingmurah #printingpress #printingservice #printingstudio #tshirtmurahmalaysia #tshirtprinting #vynil #flocked #customdesign #localbrand

Haaa uolls . Nampak tak banyak kan filling dia 😍😍😍 #afnaappolkadot #apampolkadot #sayajualmurah #sayabuatsendiri #sayahantarsendiri

Dah berapa hari teringat2 pau montel gebu gebas ex-jiran lama.... terasa2 sangat makan pau #ciknah.... x pe lah... nak lepas gian tu buat lah sendiri walaupon.... mestilah x sama kan... Tapi.... pau cik nah ade udang besor2.... sedappppp sangattt....
#pauciknah #paugebugebas
#sayabuatsendiri #rezekibulanramadhan

MOST RECENT

Hai.hai..makaroni in the house..maaf andai ada yg terliur..first time buat mujur jadi..org dh lama buat, akak je yg baru nak try org lain siap dh jual lagi...πŸ˜“πŸ˜“πŸ™‡ jangan kata akak dh tukar ke bidang masakan tau..akak masih dengan #shakleeonline ye.. #sayabuatsendiri
#jombuatsendiri
#jommakan
#shakleepenang
#shakleekedah

Anda jauh..??.. xpe jgn risau.. kami bole pos... # tempahan dari JOHOR.. Pertanyaan sila call/ws : 0173220295

#tiramsuperbrangup
#sayabuatsendiri

Alhamdulillah . Terima kasih kerana order dan mempercayai AFNA Apam Polkadot .

Order dari Puan Nazipah @ Setapak
COD pada 10/09/2017
.
.
πŸ’‹ AFNA Apam Polkadot
πŸ’— Made with full of love
😍 REPEATED Customer

#afnaapampolkadot #apampolkadot #apamcorak #apamplain #apampaddlepop #apamgebu #sayabuatsendiri #sayajualmurah #sayahantarsendiri #trustedseller

Alhamdulillah . Terima kasih kerana order dan mempercayai AFNA Apam Polkadot .

Order dari Sis Azura @ Shell Greenwood
COD pada 10/09/2017
.
.
πŸ’‹ AFNA Apam Polkadot
πŸ’— Made with full of love
😍 REPEATED Customer

#afnaapampolkadot #apampolkadot #apamcorak #apamplain #apampaddlepop #apamgebu #sayabuatsendiri #sayajualmurah #sayahantarsendiri #trustedseller

Alhamdulillah . Terima kasih kerana order dan mempercayai AFNA Apam Polkadot .

Order dari Sis Fasha @ Dewan NMR AU3, Keramat
COD pada 09/09/2017
.
.
πŸ’‹ AFNA Apam Polkadot
πŸ’— Made with full of love

#afnaapampolkadot #apampolkadot #apamcorak #apamplain #apampaddlepop #apamgebu #sayabuatsendiri #sayajualmurah #sayahantarsendiri #trustedseller

Salam pagi jumaat..
Lama xpost kn.. Korang klu ada kwn nk berhenti kje ke, pndh tmpt kje ke, birthday org tersayang dh dkt ke,
Klu xtau nk bg hadiah apa, haaaa..
ni ada hadiah yg comel.. BANTAL BURUNG HANTU

Nk tempah blh..
Pm/wtsp 01126225822

Semua ni saya buat sendiri..
Follow ig : craftby_ahzahana

#craftby_ahzahana #babynest #tilambaby #setbabynest #printedpillow #bantalprint #bantalowl #owlplushie #bantalburunghantu #totebag #totebagplain #totebagplainmurah
#totebagprinted #totebaggambarsendiri #pencilcaseplain #pencilcaseprinted #keychainnama #keychaingambar
#keychainprinted #bantalfelt #decopillow #sayajual #sayabossayakuli #sayabuatsendiri #sayajahitsendiri #pmjejanganmalumalu

sorry guys...
lambat update

ini gelang suasa tanpa mutiara...
pemintaan customer...😍😍😍 πŸ‘tidak berat dan sangat ringan
πŸ‘sesuai dipakai ke mana Sahaja
πŸ‘tidak mudah luntur
πŸ‘tahan lama
πŸ‘boleh disambung jadi rantai leher ala-ala rantai emas jagung... Harga seutas
πŸ‘‰dewasa RM50.00
πŸ‘‰Kanak-kanak RM25.00 *Harga belum termasuk postage
*ukur pergelangan tangan
*hujung cangkuk yang tahan lama

bagi sesiapa berminat

whatsapp direct πŸ“±+60142809827
πŸ“±+60142809827
πŸ“±+60142809827
πŸ“±+60142809827
πŸ“±+60142809827

#suasahandmade #sabahansuasa #suasa14k
#kkcityonlineshop #sabahanshop #malaysiaonlineshop #sayabuatsendiri #tyaracraftsofficial #gelangmurah #gelangborong #jualhargakasihsayang #gelangborongmalaysia #gelangborneo

Alhamdulillah . Terima kasih kerana order dan mempercayai AFNA Apam Polkadot .

Order dari Sis Farhana
COD pada 27/08/2017
.
.
πŸ’‹ AFNA Apam Polkadot
πŸ’— Made with full of love
😍 Colour requested by cust

#afnaapampolkadot #apampolkadot #apamcorak #apamplain #apampaddlepop #apamgebu #sayabuatsendiri #sayajualmurah #sayahantarsendiri #trustedseller

Most Popular Instagram Hashtags