#sausagemcmuffinwithegg

2088 posts

TOP POSTS

Jangan cakap abam tak payung. 😂

Ni dia, Sausage McMuffin with Egg. Sedap dan confirm akan repeat lagi nanti. Dengan harga serendah RM4.95 je, semua ni boleh menjadi milik korang semua. Tapi abam tak termasuk lah 😉

#SenangPagiPagi
#McDBreakfast
#SausageMcMuffinwithEgg

Korang dah breakfast belum? Walaupun sibuk, tapi Ajak ada rakan sekerja yang baikkkk belikan sarapan McD Sausage McMuffin dengan telur dan saya boleh sambil makan sambil bekerja.. sarapan di McD hanya serendah RM 4.95 sahaja! Mudah, cepat, sedap.... jemput maman semua ye🎉🎉🎉 #SenangPagiPagi
#SausageMcMuffinwithEgg
#McDBreakFast

Kapag walang tinda sa canteen bumili sa labas :) orayt! #mcdonalds #sausagemcmuffinwithegg #tarakaen #mayakaenulit

Shuk nak bgtau nie tahu x Sarapan pagi sbnarnya sgt penting utk kita supaya Kita lbih bertenaga dan ceria utk mulakan hari Kita...dgn set mcd breakfast nie shuk x pernah trlpas utk brsarapan sbb sausage mcmuffin dgn telur ni mmg sdap.. sarapan serendah RM 4.95, memang berbaloi...
#SenangPagiPagi
#SausageMcMuffinwithEgg
#McDBreakfast

#mcdonalds #blackcard status. I will be enjoying my free #bigmac or #sausagemcmuffinwithegg
once a week!

Morning. Tak sempat nak sarapan kat rumah tadi. So, breakfast kat location je. Why not? I'm having Sausage McMuffin with Egg. Cepat dan menyenangkan pagi lah McD ni. Best of all, breakfast set from RM4.95 only guys. I'm lovin' it! :) #SenangPagiPagi #McDBreakfast #SausageMcMuffinwithEgg

Morning people! In less than 10 minutes, I can have a complete set of breakfast. Sausage McMuffin with Egg ni lah. Senang pagi Azura jadinya. Psstt… you can get this starting from RM4.95 tau. #SenangPagiPagi #McDBreakfast #SausageMcMuffinwithEgg

Dal un hap!
Baha peso komiendo, no sufriendo.
#BMSmealplan #sausagemcmuffinwithegg

Bangun pagi ni lapar gile! Tapi pagi-pagi dah ada event, nasib baik sempat drive-thru McDonald’s & order Sausage McMuffin with Egg
.

Alhamdulillah sempat breakfast! Baru best nak start kerja
.

#SenangPagiPagi
#SausageMcMuffinwithEgg
#McDBreakfast

MOST RECENT

Kapag walang tinda sa canteen bumili sa labas :) orayt! #mcdonalds #sausagemcmuffinwithegg #tarakaen #mayakaenulit

15 Jul 2017, Sat: My McMuffin has an avocado roof over its head 🥑
.
.
.
#sausagemcmuffinwithegg #avocadoslices

Kita request sausage McMuffin dibagi nyaa sausage McMuffin with egg. Sajee laaa tuhhhh nak paw kita lelebih😤 nk return dh berlalu pergi pulakkkk. Drive thru 😅 Hajatnya singgah nk beli eskem mcflurry tp pepagi buta ni McD ckp x elok mkn eskem 😭 (eskem x ready lg sebenarnya 😅).. so kita redha lah kene paw dgn burger extra telur tuhhh😥. aptb
#recharge #time #rehatsebentar #makandulu #food #foodstagram #foodporn #sausagemcmuffinwithegg

Most Popular Instagram Hashtags