[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#saurabah

969 posts

TOP POSTS

Mendaki gunung itu harus punya tekad yang kuat bukan ego yang tinggi.
#SaurAbah
#MamahAbiAyaDiAtasAwan
#EnengAyaDiGunungEmaaaaa
(Puncak Gunung Karang)

Geser dong;((
.
Ngarana gé hirup, moal leupas tina dua kata éta.
Ikhtiaran, tafakuran sangkan bagja tinekanan.
• • •
Kirim kata-kata/mémé jeung background
ka👉alwaysdadas@gmail.com
.
Follow ogé divisi jajan kaos kami:
@baredstore
@baredstore
@baredstore
.
📝 @ivan_firmansyah
#alwaysdadas #majalengka #sunda #saurabah

pangarti anu jadi ciri kagagahan anu rongkah kakawasaan anu dipika wegah elas kabeh euweuh faedahna lamun teu dibarengan ku kaimanan jeung kataqwaan ka Pangeran.
#saurabah
Waktos pagelaran wayang golek
Lingkung seni sunda Giri Pakuan
Dalang Eso Wiyasa Sunandar.

#wayanggolek

Tong gagabah miceun runtah (Jangan Gegabah membuang sampah), kitu kasauran Abah.... 🎼
🎶
Rafly Sunandar
Citarum
anu ngahitaran : @bhatara_sena
#saurabah
#giriharja
#salametkeuncitarum
#savecitarum

Teu karaos tos mendak taun deui bah .. Repost #sundasawawa ; #btrgiriharja3production
Wilujeng milangkala Abah..
Abah bakal tetep hirup salami wayang aya..
Hatur nuhun pisan kana sadaya dedikasina dina ngolah seni khusus na wayang golek. Tangtosna moal sakakoncara ayeuna wayang téh lamun téa Abah teu lahir dina kaping ieu ka alam dunya khususna ditatar Pasundan.
Nuhun ngarébu nuhun.
#saurabah "Ulah balueng manéh hirup sanajan Srangèngé rék surup sabab Bulan deuk némbongan"
Moal Abah moal balueng insyaallah bakal lahir Asep Sunandar, Asep Sunandar nu sanésna.
Alfatihah..

Wilujeng Sumping Dalang Dadan Sunandar Sunarya
@kasepuhansinarresmi
#dalang #dadansunandar #giriharja3 #saurabah

Sing inget kana purwadaksina
Sing inget kana mimiti hirup gubrag ka alam dunya
Ayeuna geus dewasa ngabogaan pikiran nu utama akal nu sampurna
Baheula keur jabang bayi sanajan aya panonan can puguh bisa ningali,aya ceuli can puguh bisa ngadenge,aya biwir can puguh bisa ngomong jeung sajabana...
Tah ayeuna urang dewasa panon di ancikan awas,ceuli di ancikan denge,biwir diancikan ucap,leungeun di ancikan obah,suku di ancikan lengkah. Piraku teu karasa eta nikmat Pangeran ku mararaneh.... #saurabah #lengser #sanggarkarawitansundapanghegar #sanggarpanghegar

#SAURABAH
ULAH WAKA SEURI MUN CAN PANGGIH JATIDIRI

MOST RECENT

Tah denge #saurabah!!! Org sunda pasti ngerti 👈

Nu hartina tina Bahasa Indonesia "Lidah itu lebih menakutkan dan lebih membahayakan daripada hutan. "
.
.
SAUR ABAH

#saurabah #asepsunandarsunarya #attanandaquotes #pamiartawayanggolek #PWGCIAYUMAJAKUNING #dadansunandarsunarya #kabupatenkuningan #cagrahayubungsumanglayang #boom

Lain sumber daya alam nu ruksak Tapi Sumber daya manusa anu ngaruksak. Alam mah geus nyayagikeun sagala rupana #PapatahSemar #SaurAbah

Saur abah asep,@yogaswarasunandar .... Urang sunda kedah gaduh jajanan nu nyingcirikeun urang sunda... Ulah gambar kemasan teh ngan powerranger we jeung power ranger... Tah iyeu ice chocolate drink kang doyox tiap hari rabu nganggo kemasan nu dilabelan adukasi budaya sunda... #saurabah #sandi #pwg #pwgboray #budaya #rebonyunda #bogohkabogor

Mun sia panggih jeng jalma nu leuwih kolot, kretegkeun na hate "eta jalma teh leuwih kolot maka leuwih loba ibadahna dibanding aing"
Dimana sia panggih jeng nu leuwih ngora kretegkeun na hate "eta jalma leuwih ngora maka dosa na leuwih saeutik dibanding aing nu leuwih kolot maka leuwih loba dosa"
Dimana sia panggih jeng jalma fasek, ahli maksiat atau kafir, kretegkeun na hate "eta jalma kuari ahli maksiat teh, saha nu nyaho diakhir hayatna, paehna nyandak iman jeng islam sarta khusnul khotimah, sedengkeun aing can nyaho kumaha akhir hayatna boa boa aing paeh kaayaan kafir, kaayaan maksiat, kaayaan ker te eling ka alloh, ker kaayaan sesenangan didunya.
Dimana sia panggih jeng jalma bodo, kretegkeun na hate " eta jalma bodo, dimana ngalakukeun kagorengan dihampura dosana lantaran teu nyaho, atawa dosana moal berlipat lipat, sedengkeun aing, dimana aing ngalakukeun kagorengan mangka dosana mangtikel tikel lantaran aing nyaho kana hukum jeng elmuna tapi dilabrak, tolol tah aing goblok, bego, bolo'on!!!(naon deui nyah???) hehehe
Dimana sia panggih jeng sasatoan kretegkeun na hate "eta sato untung, sabab dimana paeh, enggeusan, ukur bilatungan moal aya balitungan dosa jeng pahala, ari aing ker mah bilatungan bakal aya balitungan amal ker didunya...
Ek pikumahaeun tah sia??? Syekh abdul qodir aljaelani qoddasallohu sirullohul aziz - kitab futuhul ghaib

#muhunbah
#saurabah
#banten
#cicadas

Most Popular Instagram Hashtags