[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#saunagold

773 posts

TOP POSTS

DIANA RAFAR

Diana bersauna start dr last year lagi.
Masa tu diana rasa bdn naik, then jumpa pulak sauna dr brand Saunaku ni.
Lps guna mmg diana rasa baju jd longgar! .
Mmg best sgt kesan dia boleh slimkan bdn+kulit bertambah gebu.
Bdn pun rasa fresh je.
.
Masa first buat dulu,
diana guna sauna steam warna gold.
so skrg lps BRSALIN ni, diana nak try sauna infrared ni pula. .
Sbb yg ni lg senang nk guna, just plug in je terus panas! .
Happy pulak bila warna sauna ni pun blend in dgn environment rumah diana!
Saunaku ni trusted brand tau, 8 tahun dah dlm pasaran Malaysia.
.

#sauna #saunamalaysia #saunagold #cantikgebu

😧😧😧Berat susah TURUN?😐😐
.
Di sini ada penyelesaian nya 😍😍😍
.
DAH BOSAN CUBA MACAM2 TEKNIK .....TAPI LIAT JUGAK NAK KURUS!!
Duit banyak habis …dah telan mcm2 PRODUK TAPI KESAN HAMPEH!!
❤Nak rekemen …dan jadikan ini pelaburan terakhir.
beli sekali tapi boleh guna ratus2…ribu2 kali..
.
❤NO REPEAT ORDER [5kg -20kg hilang bukan mustahil]
.
✔REVOLUSI PELANGSINGAN DGN SAUNA DLM MASA 2 MINGGU TANPA BERSENAM ..TANPA PRODUK DIET !!
.
👉INI CARANYA.... DENGAN HANYA BERSAUNA ..., .
UOLLS hanya perlu relax dan santai di rumah sambil menonton tv.. dan ia dapat mengekalkan kesihatan, kecantikan dan kelangsingan. Membakar lbh kurang 400 - 600 kalori
.
#aliffterlajaklaris
#gegarvaganza
#bakarkaloripantas
#bloggerMalaysia
#ctdk
#fashasandha
#kelabdiet
#kurusdalam2minggu
#kurusdenganselamat
#kuruslepasbersalin
#kurusmurah
#neelofa
#SaunaBantuLangsing
#saunadirumah
#saunagold
#saunamurah
#saunapink
#terapiinstagram
#terapikurusmurah
#tipskurus
#bukitantarabangsa
#ajimaura
#kurus #kuruscepat
#kurussebelumraya
#bengkungmoden
#misikurus
#mamaboomboommy
.
Lebih byk testimoni di sini⤵⬇⤵⬇⤵⬇
@album.testimonisauna .
🍭🍭013 354 6429

DAH BOSAN CUBA MACAM2 TEKNIK .....TAPI LIAT JUGAK NAK KURUS!!Duit banyak habis …dah telan mcm2 PRODUK TAPI KESAN HAMPEH!! .
❤Nak rekemen set sauna …dan jadikan ini pelaburan terakhir.beli sekali tapi boleh guna ratus2…ribu2 kali...
M
❤NO REPEAT ORDER [5kg -20kg hilang bukan mustahil].
.
✔REVOLUSI PELANGSINGAN DGN SAUNA DLM MASA 2 MINGGU TANPA BERSENAM ..TANPA PRODUK DIET
. 👉INI CARANYA.... DENGAN HANYA BERSAUNA .
. 🔥TESTIMONI TURUN DGN SAUNA - 5 kg hingga 20kg gitu…..UOLLS hanya perlu relax dan santai di rumah sambil menonton tv.. dan ia dapat mengekalkan kesihatan, kecantikan dan kelangsingan. Membakar lbh kurang 400 - 600 kalori.. .
#spadirumah
#setkurus
#saunadirumah #bakarkaloripantas
#bloggerMalaysia
#rozitachewan
#fashasandha
#misikurus
#kurusselamat
#kurusdenganselamat
#kuruslepasbersalin
#kuruscepat #neelofa #SaunaBantuLangsing #saunagold
#saunamurah
#saunapink
#bajuplussize #tipskuruscepat
#fattzura
#fattahamin #missfazura #terapiinstagram#ajimaura
#kurustanpadietketat #testimonisauna
#bakalpengantin
#shahalam
#tescoAmpang
#gegarvaganza ↪↪013 354 6428💕💕 @album.testimonisauna

💕💕Assalamualaikum... .
Ada 4 jenis set sauna;

Senarai harga #hargapromosi Okt 2017.
.
#SaunaPink RM290
(Normal Price RM350)
.
#saunagold RM390
(Normal price RM520)
.
#saunabrown RM490
(Normal Price :RM550)
.
#SaunaFir RM690
(Normal Price : RM750) ---------------------------------------📮📮harga tidak termasuk courier caj
.
#saunamurah #setsauna
#spadirumah #saunadirumah
#kurus #agendropshipwanted
#nakkurus #saunabantulangsing
#kuruslepasbersalin
#sakab6 #terapiinstagram
#ajimaura #misikurus
#ootdmuslimah #tipskuruscepat
#igshop #kecantikanwanita
#bertangas #kempisperut
#kelabdiet #ctdk #neelofa
#ibumengandung #testimonisauna
.
.📲📲013 354 6429
.💕 @album.testimonisauna

MOST RECENT

🔥TESTIMONI TURUN DGN SAUNA - 5 kg hingga 20kg gitu….bukan MUSTAHIL 😘
.

UOLLS hanya perlu relax dan santai di rumah sambil menonton tv.. dan ia dapat mengekalkan kesihatan, kecantikan dan kelangsingan. Membakar lbh kurang 400 - 600 kalori
.
.
#setsauna
#setkurus
#saunadirumah
#bakarkaloripantas
#bloggerMalaysia
#ctdk
#rozitachewan
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#kurusuntuksuami
#kurusdenganselamat
#kuruslepasbersalin
#kurusmurah
#neelofa
#SaunaBantuLangsing
#saunagold
#saunamurah
#saunapink
#ruangrezekihanania
#tipskuruscepat
#fattzura
#fattahamin
#missfazura
#terapiinstagram
#ajimaura
#kurustanpadietketat
#testimonisauna
#mamaboomboommy
.
.
🍭🍭013 354 6429
.
@album.testimonisauna

DAH BOSAN CUBA MACAM2 TEKNIK .....TAPI LIAT JUGAK NAK KURUS!!Duit banyak habis …dah telan mcm2 PRODUK TAPI KESAN HAMPEH!! .
❤Nak rekemen set sauna …dan jadikan ini pelaburan terakhir.beli sekali tapi boleh guna ratus2…ribu2 kali...
M
❤NO REPEAT ORDER [5kg -20kg hilang bukan mustahil].
.
✔REVOLUSI PELANGSINGAN DGN SAUNA DLM MASA 2 MINGGU TANPA BERSENAM ..TANPA PRODUK DIET
. 👉INI CARANYA.... DENGAN HANYA BERSAUNA .
. 🔥TESTIMONI TURUN DGN SAUNA - 5 kg hingga 20kg gitu…..UOLLS hanya perlu relax dan santai di rumah sambil menonton tv.. dan ia dapat mengekalkan kesihatan, kecantikan dan kelangsingan. Membakar lbh kurang 400 - 600 kalori.. .
#spadirumah
#setkurus
#saunadirumah #bakarkaloripantas
#bloggerMalaysia
#rozitachewan
#fashasandha
#misikurus
#kurusselamat
#kurusdenganselamat
#kuruslepasbersalin
#kuruscepat #neelofa #SaunaBantuLangsing #saunagold
#saunamurah
#saunapink
#bajuplussize #tipskuruscepat
#fattzura
#fattahamin #missfazura #terapiinstagram#ajimaura
#kurustanpadietketat #testimonisauna
#bakalpengantin
#shahalam
#tescoAmpang
#gegarvaganza ↪↪013 354 6428💕💕 @album.testimonisauna

DAH BOSAN CUBA MACAM2 TEKNIK .....TAPI LIAT JUGAK NAK KURUS!!
Duit banyak habis …dah telan mcm2 PRODUK TAPI KESAN HAMPEH!! ❤Nak rekemen set sauna …dan jadikan ini pelaburan terakhir.
beli sekali tapi boleh guna ratus2…ribu2 kali..
.
❤NO REPEAT ORDER [5kg -20kg hilang bukan mustahil]
.
✔REVOLUSI PELANGSINGAN DGN SAUNA TANPA BERSENAM ..TANPA PRODUK DIET !!
.
👉INI CARANYA.... DENGAN HANYA BERSAUNA . .
🔥TESTIMONI TURUN DGN SAUNA - 5 kg hingga 20kg .
.
#setsauna
#setkurus
#saunadirumah
#bakarkaloripantas
#bloggerMalaysia
#ctdk #rozitachewan
#fashasandha
#kelabdiet
#kurusdalam2minggu
#kurusdenganselamat
#kuruslepasbersalin
#kurusmurah
#neelofa
#SaunaBantuLangsing
#saunagold
#saunamurah
#saunapink
#terapikurusmurah
#tipskuruscepat
#fattzura
#missfazura
#terapiinstagram
#ajimaura
#kurustanpadietketat
#testimonisauna
#mamaboomboommy
#gegarvaganza
#misikurus
.
↪↪013 354 6429
@album.testimonisauna

Promosi hujung tahun 🌸
Sauna gold 2 in 1 hanya rm350
Harga biasa rm450
Offer sehingga 27/12/17 sahaja lepas tu harga kembali asal😉
Wasap sissauna
0133279699
Cepat2 jgn lambat2
#saunagold
#saunamurah
#sauna
#offer
#saunabuangtoksik
#saunanakcantik
#saunabuanglemak
#saunagebu
#fattahamin
#fazura
#neelofa
#datoalif
#wanita
#lelaki
#wargaemas

😱😱Turun 27kg?
Nak TIPs?
.

DAH BOSAN CUBA MACAM2 TEKNIK .....TAPI LIAT JUGAK NAK KURUS!!
Duit banyak habis …dah telan mcm2 PRODUK TAPI KESAN HAMPEH!! .
🍭NO REPEAT ORDER [5kg -20kg hilang bukan mustahil]
.
✔REVOLUSI PELANGSINGAN DGN SAUNA TANPA BERSENAM ..TANPA PRODUK DIET !!
.
👉INI CARANYA.... DENGAN HANYA BERSAUNA . .

UOLLS hanya perlu relax dan santai di rumah sambil menonton tv.. dan ia dapat mengekalkan kesihatan, kecantikan dan kelangsingan. Membakar lbh kurang 400 - 600 kalori
.
.
#setsauna
#setkurus
#saunadirumah
#bakarkaloripantas
#bloggerMalaysia
#ctdk #rozitachewan
#fashasandha
#sakab6
#kurusselamat
#kurusdenganselamat
#kuruslepasbersalin
#kurusmurah
#neelofa
#SaunaBantuLangsing
#saunagold
#saunamurah
#saunapink
#terapikurusmurah
#tipskuruscepat
#fattzura
#mycoffeeprince
#missfazura
#terapiinstagram
#ajimaura
#kurustanpadietketat
#testimonisauna
#mamaboomboommy
#dekatkanjarakkita .
.
@album.testimonisauna ↪↪013 354 6429

[ PRE-ORDER SAUNA FIR INFRARED SILVER]
. .
♨️KETEBALAN 3 LAPISAN
Lapisan 1 : kain nylon (bahagian luar)
Lapisan 2 : fiber tahan panas (bahagian tengah)
Lapisan 3 : PVC kalis air (bahagan dalam)
.

Features :- .
♨️Mudah dilipat & dipasang.
♨️Mudah dibawa ke mana-mana.
♨️boleh kawal suhu dan masa bergantung pada keselesaan anda.
♨️Kain tebal dan kalis air.
♨️3 panel pemanas (di belakang, kiri dan kanan khemah).
.

Set Sauna Fir Infrared:-
.
✅Khemah Sauna
✅Panel Pemanas FIR (far infra red)
✅Free Kerusi Lipat
✅2 batang Penegak Khemah
✅Heating Pad/Pemanas Kaki (untuk diletak di bawah tapak kaki semasa bersauna)
✅mat(alas kaki, letak bawah kerusi)
✅kain 3 lapisan
.
.
Harga Asal : Rm750
.
Harga Promosi: Rm600 shj
.
Postage : SM RM20/ SS RM40
.
COD : Puchong, Putrajaya .
Cara Order :-
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲CALL/WHATSAPP "AFIR" ke 012-2204181 skg!!
.http://www.wasap.my/60122204181
http://www.wasap.my/60122204181 .

#thesaunashop #sauna #buangtoksin #saunabrown #kurus #cantik #gebu #ibuberpantang #saunazone #saunagold #cantikgebugebas #bakarlemak #saunafir #saunafirinfrared

[PRE-ORDER SAUNA BROWN]
.
Features:-
.
♨ketebalan kain 3 lapisan.
♨periuk boleh laras suhu hingga 9 gred,
♨ remote control memudahkan untuk laraskan suhu.
♨️Mudah disimpan & dipasang
♨waranty 1 year (periuk steamer).
.
Set Sauna Brown:- .
✅khemah,
✅penutup kepala,
✅tapak span.
✅periuk boleh ejas suhu & masa,
&2 tiub getah
✅bekas herba/sebar wap,
✅remote,
✅bateri,
✅Free herba 5uncang,
✅Free travel bag,
✅Free kerusi,
.
Harga Asal : Rm550
.
Harga Promosi: Rm450 shj inc gst
.
.
Jom Walk in ke kedai di Puchong, .

Cara Order :-
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲CALL/WHATSAPP "SB" ke 012-2204181 skg!! http://www.wasap.my/60122204181
http://www.wasap.my/60122204181 .
.

#thesaunashop #sauna #buangtoksin #saunabrown #kurus #cantik #gebu #ibuberpantang #saunazone #saunagold #cantikgebu #saunamalaysia #cantikgebu

[PRE-ORDER SAUNA GOLD 2 in 1] .

Features:-
♨ketebalan kain 3 lapis.
♨boleh 2 org bersauna dlm 1 masa.
♨sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit.
♨boleh sauna kaki saja bg yg sakit urat, lenguh2 lutut.
♨️BerZip kiri & kanan
♨periuk boleh ubah suhu hingga 9 gred
♨waranty 1 tahun untuk periuk sauna
.
.
Set Sauna Gold 2 in 1:-
.
✅khemah senang lipat (kain tebal 3lapis)
✅periuk boleh ejas suhu dan masa,
✅remote,
✅bateri,
✅herba 5 uncang,
✅travel bag,
✅bekas herba.
✅2 hose.
✅waranty 1 year ( Periuk Sauna)
.
.
Harga Asal : Rm520
.
Harga Promosi: Rm350 shj
.
Add On Rm20 untuk 💺kerusi lipat jenis Pvc.
👉Suggest, boleh pakai bangku plastik cam kedai makan
.
.
COD : Puchong, Putrajaya .

Cara Order :-
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲CALL/WHATSAPP "SG" ke 012-2204181 skg!! http://www.wasap.my/60122204181
http://www.wasap.my/60122204181 .

#thesaunashop #sauna #buangtoksin #kurus #cantik #gebu #ibuberpantang #saunazone #saunagold #cantikgebu #testimonisaunagold #saunamalaysia

YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!! SPECIAL OFFER RM290

WhatsApp @0129010680

#saunasaunaku #sihatramping #kurusdgnsauna #jaketsauna #saunapink #saunagold #saunabrown #saunainfrared #saunakayu

YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!! SPECIAL OFFER RM490

WhatsApp @0129010680

#saunasaunaku #sihatramping #kurusdgnsauna #jaketsauna #saunapink #saunagold #saunabrown #saunainfrared #saunakayu

YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!! SPECIAL OFFER RM390
Normal price rm450

#save rm60

WhatsApp @0129010680

#saunasaunaku #sihatramping #kurusdgnsauna #jaketsauna #saunapink #saunagold #saunabrown #saunainfrared #saunakayu

#assalamualaikum 💕💕💕 DAH BOSAN CUBA MACAM2 TEKNIK .....TAPI LIAT JUGAK NAK KURUS!!
Duit banyak habis …dah telan mcm2 PRODUK TAPI KESAN HAMPEH!! ❤Nak rekemen set sauna …dan jadikan ini pelaburan terakhir.
beli sekali tapi boleh guna ratus2…ribu2 kali.. .
✔REVOLUSI PELANGSINGAN DGN SAUNA DLM MASA 2 MINGGU TANPA BERSENAM ..TANPA PRODUK DIET !!
.
🔥TESTIMONI TURUN DGN SAUNA - 5 kg hingga 20kg gitu….
.

UOLLS hanya perlu relax dan santai di rumah sambil menonton tv.. dan ia dapat mengekalkan kesihatan, kecantikan dan kelangsingan. Membakar lbh kurang 400 - 600 kalori
.
.
#setsauna
#setkurus
#saunadirumah
#bakarkaloripantas
#bloggerMalaysia
#ctdk
#rozitachewan
#fashasandha
#kelabdiet
#kurusdalam2minggu
#kurusdenganselamat
#kuruslepasbersalin
#kurusmurah
#neelofa
#SaunaBantuLangsing
#saunagold
#saunamurah
#saunapink
#terapikurusmurah
#tipskuruscepat
#fattzura
#fattahamin
#missfazura
#terapiinstagram
#ajimaura #gegarvaganza
#kurustanpadietketat
#testimonisauna
#mamaboomboommy
. @album.testimonisauna

DAH BOSAN CUBA MACAM2 TEKNIK .....TAPI LIAT JUGAK NAK KURUS!!
Duit banyak habis …dah telan mcm2 PRODUK TAPI KESAN HAMPEH!! ❤Nak rekemen set sauna …dan jadikan ini pelaburan terakhir.
beli sekali tapi boleh guna ratus2…ribu2 kali..
.
❤NO REPEAT ORDER [5kg -20kg hilang bukan mustahil]
.
✔REVOLUSI PELANGSINGAN DGN SAUNA DLM MASA 2 MINGGU TANPA BERSENAM ..TANPA PRODUK DIET !!
.
👉INI CARANYA.... DENGAN HANYA BERSAUNA . 🔥TESTIMONI TURUN DGN SAUNA - 5 kg hingga 20kg gitu….
.

UOLLS hanya perlu relax dan santai di rumah sambil menonton tv.. dan ia dapat mengekalkan kesihatan, kecantikan dan kelangsingan. Membakar lbh kurang 400 - 600 kalori
.
.
#setsauna
#setkurus
#saunadirumah
#bakarkaloripantas
#bloggerMalaysia
#ctdk
#rozitachewan
#fashasandha
#misikurus
#kurusselamat
#kurusdenganselamat
#kuruslepasbersalin
#kurusmurah
#neelofa
#SaunaBantuLangsing
#saunagold
#saunamurah
#saunapink
#terapikurusmurah
#tipskuruscepat
#fattzura
#fattahamin
#missfazura
#terapiinstagram
#ajimaura
#kurustanpadietketat
#testimonisauna
#mamaboomboommy
#bakalpengantin
#shahalam .
↪↪013 354 6428
💕💕 @album.testimonisauna

#HargaPromosiSaunaku1
.
Ada 4 set pilihan sauna:
.
#hargapromosi
.
💕 #SaunaPink RM290
(Harga Biasa ;RM350)
. 💕 #SaunaGold RM390
(Harga Biasa :RM520)
.
💕 #SaunaBrown RM490
(Harga Biasa :RM550) 💕 #SaunaFir RM690
(Harga Biasa : RM750)
.
sauna Fir sudah habis
.
Join PreOrder harga lebih Harga Pre Order ↪.RM600.
--------------------------------------
#setsauna #sauna
#saunadirumah
#spadirumah
#saunamurah
#SaunaBantuLangsing
#CodShahAlam
#CodPuchong
#kurus #kuruslepasbersalin
#kuruscepat #kurussihat
#kurusselamat
#wanita #kecantikanwanita
#gegarvaganza
#terapiinstagram #ajimaura
#missfazura
#fattahamin
#aaisyahdhiarana
#misikurus
#bakarkaloripantas
#mamaboomboommy
.
💙💙013 354 6429
@album.testimonisauna

DIANA RAFAR

Diana bersauna start dr last year lagi.
Masa tu diana rasa bdn naik, then jumpa pulak sauna dr brand Saunaku ni.
Lps guna mmg diana rasa baju jd longgar! .
Mmg best sgt kesan dia boleh slimkan bdn+kulit bertambah gebu.
Bdn pun rasa fresh je.
.
Masa first buat dulu,
diana guna sauna steam warna gold.
so skrg lps BRSALIN ni, diana nak try sauna infrared ni pula. .
Sbb yg ni lg senang nk guna, just plug in je terus panas! .
Happy pulak bila warna sauna ni pun blend in dgn environment rumah diana!
Saunaku ni trusted brand tau, 8 tahun dah dlm pasaran Malaysia.
.

#sauna #saunamalaysia #saunagold #cantikgebu

[SAUNA FIR INFRARED SILVER]
. .
♨️KETEBALAN 3 LAPISAN
Lapisan 1 : kain nylon (bahagian luar)
Lapisan 2 : fiber tahan panas (bahagian tengah)
Lapisan 3 : PVC kalis air (bahagan dalam)
.

Features :- .
♨️Mudah dilipat & dipasang.
♨️Mudah dibawa ke mana-mana.
♨️boleh kawal suhu dan masa bergantung pada keselesaan anda.
♨️Kain tebal dan kalis air.
♨️3 panel pemanas (di belakang, kiri dan kanan khemah).
.

Set Sauna Fir Infrared:-
.
✅Khemah Sauna
✅Panel Pemanas FIR (far infra red)
✅Free Kerusi Lipat
✅2 batang Penegak Khemah
✅Heating Pad/Pemanas Kaki (untuk diletak di bawah tapak kaki semasa bersauna)
✅mat(alas kaki, letak bawah kerusi)
✅kain 3 lapisan
.
.
Harga Asal : Rm750
.
Harga Promosi: Rm600 shj
.
Postage : SM RM20/ SS RM40
.
COD : Puchong, Putrajaya .
Cara Order :-
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲CALL/WHATSAPP "AFIR" ke 012-2204181 skg!!
.http://www.wasap.my/60122204181
http://www.wasap.my/60122204181 .

#thesaunashop #sauna #buangtoksin #saunabrown #kurus #cantik #gebu #ibuberpantang #saunazone #saunagold #cantikgebugebas #bakarlemak #saunafir #saunafirinfrared

[SALE SAUNA BROWN]
.
Features:-
.
♨ketebalan kain 3 lapisan.
♨periuk boleh laras suhu hingga 9 gred,
♨ remote control memudahkan untuk laraskan suhu.
♨️Mudah disimpan & dipasang
♨waranty 1 year (periuk steamer).
.
Set Sauna Brown:- .
✅khemah,
✅penutup kepala,
✅tapak span.
✅periuk boleh ejas suhu & masa,
&2 tiub getah
✅bekas herba/sebar wap,
✅remote,
✅bateri,
✅Free herba 5uncang,
✅Free travel bag,
✅Free kerusi,
.
Harga Asal : Rm550
.
Harga Promosi: Rm490 shj inc gst
.
.
Jom Walk in ke kedai di Puchong, .

Cara Order :-
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲CALL/WHATSAPP "SB" ke 012-2204181 skg!! http://www.wasap.my/60122204181
http://www.wasap.my/60122204181 .
.

#thesaunashop #sauna #buangtoksin #saunabrown #kurus #cantik #gebu #ibuberpantang #saunazone #saunagold #cantikgebu #saunamalaysia #cantikgebu

[SALE SAUNA GOLD 2 in 1] .

Features:-
♨ketebalan kain 3 lapis.
♨boleh 2 org bersauna dlm 1 masa.
♨sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit.
♨boleh sauna kaki saja bg yg sakit urat, lenguh2 lutut.
♨️BerZip kiri & kanan
♨periuk boleh ubah suhu hingga 9 gred
♨waranty 1 tahun untuk periuk sauna
.
.
Set Sauna Gold 2 in 1:-
.
✅khemah senang lipat (kain tebal 3lapis)
✅periuk boleh ejas suhu dan masa,
✅remote,
✅bateri,
✅herba 5 uncang,
✅travel bag,
✅bekas herba.
✅2 hose.
✅waranty 1 year ( Periuk Sauna)
.
.
Harga Asal : Rm520
.
Harga Promosi: Rm390 shj
.
Add On Rm20 untuk 💺kerusi lipat jenis Pvc.
👉Suggest, boleh pakai bangku plastik cam kedai makan
.
.
COD : Puchong, Putrajaya .

Cara Order :-
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲CALL/WHATSAPP "SG" ke 012-2204181 skg!! http://www.wasap.my/60122204181
http://www.wasap.my/60122204181 .

#thesaunashop #sauna #buangtoksin #kurus #cantik #gebu #ibuberpantang #saunazone #saunagold #cantikgebu #testimonisaunagold #saunamalaysia

TAHUKAH ANDA??
.
🍓 Bersauna boleh meningkatkan kadar metabolisme badan yang membantu badan membakar kalori dengan lebih cepat dan berkesan.
.
🍓Bersauna dapat memecahkan lemak dibawah permukaan kulit.
.
🍓Bersauna boleh membakar sehingga 600 kalori ( bersamaan berjogging 2 km
. 🍓 Bersauna boleh menghaluskan kulit. Tips untuk menghaluskan kulit, lakukan lulur/scrub badan selepas setiap kali bersauna.
.
🍓Bersauna dapat mengeluarkan toksin dari dalam badan dengan cara perpeluhan.
.
🍓Bersauna juga dapat menghilangkan kesakitan sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal badan
.
🍓Bersauna dapat membantu masalah sukar tidur
.
🍓Bersauna dapat menjadikan badan terasa lebih ringan dan bertenaga
.
🍓 Bersauna dapat melancarkan perjalanan darah
.
🍓 Bersauna sangat baik untuk wanita yang baru lepas bersalin. Boleh juga digunakan untuk bertangas.
.
🍓Bersauna dapat mengendurkan otot-otot yang tegang ( bagus untuk melegakan keletihan)
.
🍓 Bersauna juga berupaya menghilangkan stress
.
🍓 Bersauna boleh mengurangkan angin di dalam badan.
.
#setsauna
#SaunaBantuLangsing
#saunadirumah #spadirumah #kurus #kuruslepasbersalin
#saunagold #saunapink
#hargapromosi #terapiinstagram
#ajimaura #kurusselamat
#gegarvaganza #bakalpengantin #ootdmuslimah #nakkurus
#kurussihat

Musim hujan sejuk2 gini..best nya dpt bersauna😍 Hari2 pun boleh bersauna #hidupsihat #badancantik #kulitflawless #cepatkurus 😉
.
#saunaku #saunamurah #saunagold #homespa #mobilespa #spa 😘 #mandiherba #spaandsalon 💕 #mandiwap #saunadirumah 👍

KEBAIKAN BERSAUNA.
===================
.
✔Membantu Memecahkan lemak yang berlebihan
.
✔ Membakar lbh kurang 400 - 600 kalori ( bersamaan berjogging 2 km)
.
✔ Meningkatkan kadar metabolisme .
✔Menghaluskan kulit. Tips menghaluskan kulit, lakukan lulur/scrub badan selepas bersauna. Hasilnya kulit akan bertambah halus dan gebu.
.
✔ Dapat mengeluarkan toksin
.
✔Menghilangkan kesakitan sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal badan
.
✔ Membantu masalah sukar tidur
.
✔Menjadikan badan terasa lebih ringan dan bertenaga
.
✔ Melancarkan perjalanan darah
.
✔ Sangat baik untuk wanita yang baru lepas bersalin .
✔Mengendurkan urat2 yang tegang ..
.
Buatlah pilihan yang bijak...
.
Whatsapp 013 354 6429 .
#setsauna #saunagold
#saunapink #saunafir
#saunadirumah
#saunabrown
#spadirumah
#minispadirumah #kurus
#rozitachewan
#kuruslepasbersalin
#bakalpengantin #pantangbersalin
#bazaarpaknil #bazaronline
#neelofa #kurusselamat
#titiancinta #kempisperut
#misikurus #kecantikanwanita
#jomsauna #tipskurus
#tipskuruscepat
#terapiinstagram #ajimaura
#testimonisauna
#ampang #bloggerMalaysia
#dramasangat
. 💕💕 @album.testimonisauna

APA YG ANDA DAPAT DENGAN PEMBELIAN SET SAUNA GOLD?
------------------------------------------------
💥Travel bag- mudah utk dibawa kemana mana
💥Khemah sauna - boleh dilipat kecil
💥Bekas penyebar wap/herba- boleh letak herba didalam bekas ini 😊
💥 Periuk steamer- dgn waranty selama 1tahun
💥 2 tiub getah - utk menghubungkan wap dr periuk ke khemah dan dr khemah ke bekas penyebar wap 😊
💥 Remote - utk ejas suhu dan masa (free bateri)
💥 Percuma herba - 5uncang bernilai rm20. Herba dr 14akar kayu terpilih spt halia bara dan serai wangi.
.
Untuk order boleh whatsapp:
📱0123798384 (LISSA)
#sauna #portable #terapisauna #athome #hot #relax #tenangkanminda #saunagold #cantik #kurus #jomsihat #healtylife #sakitlutut #gebu #burnfats #burncalories #ibuberpantang #bertangas.

Testimoni pengguna sauna
Turun 19kg dgn bersauna 😱😱😱 #sauna4u #saunalovers
#terapisauna
#gayahidup
#testimoni #jomsihat #jomkurus #cantik #saunagold #saunabrown #weightlost #burncalories #flawless #kurus #healtylifestyle.
.
Untuk order boleh whatsapp:
📱0123798384 (LISSA)

Sauna gold 2 in 1

Mudah dilipat,disimpan dan dibawa ke mana-mana 😍😍 #saunagold #sauna4u
#saunalovers #terapisauna #burncalories #weightlost #jomsihat #healtylifestyle #flawless #jomkurus.
.
Untuk order boleh whatsapp:
📱0123798384 (LISSA)

Bestnya sambil main fon pun boleh kuruskan badan dgn sihat 😍

Yang best lagi pasal sauna gold ni sebab dia boleh ada lubang utk masuk kaki je. Jadi kalau nak buat relax2 je boleh masuk kan kaki je dalam sauna ni.

Memang besttttt sangattt 😘

#sauna4u #saunalovers #terapisauna #jomsihat #healtylifestyle #flawless #burncalories #weightlost #saunagold.
.
Untuk order boleh whatsapp:
📱0123798384 (LISSA)

Keliru nak PILIH yg mana satu?😱😱😱
.
Ada dua jenis pilihan sauna*

1. sauna jenis wap air (sauna pink, Sauna gold dan sauna brown)

2. Sauna jenis infrared - sauna moden /kering (sauna fir infrared) 👉🏻Kalau ambil yg jenis wap air.. boleh bersauna dgn menggunakan herba2..dan boleh gunakan utk bertangas juga
👉🏻kalau jenis infrared...tiada herba2 dan jenis panas kering..rasa panas dia mcm duk bawah terik matahari...kelebihan dia...infrared ni dia tembus ke lapisan kulit kita lebih dalam berbanding dgn sauna jenis wap air... 🌸Antara sauna pink dan sauna gold...biasanya kita akan suggest ambil yg Sauna Gold..sebab kain dia lebih tebal dan warranty steamer 1 tahun..kalau sauna pink 3 bulan sahaja.

Kelebihan Sauna Gold. .Ada lubang sauna kaki yg membolehkan 2 org boleh sauna secara serentak...sorang sauna kaki sahaja...dan sorg lagi full body
.
🌸kalau antara sauna gold dan sauna brown...tgk pada bagaimana penggunaan 👉🏻jika berniat nak beli sauna,dan bercadang nak letak setempat je dalam rumah...boleh ambil sauna brown;
👉🏻tapi kalau nak mudah bawak ke mana2..lebih elok ambil yg sauna gold...sebab dia boleh lipat kecik..kemudian mudah nak dibawa serta jimat ruang kalau nak letak dalam kereta 🌸cuma kalau ambil Sauna Brown...dalam set Sauna Brown akan dpt beserta dgn kerusi...tutup kepala tu bantu atasi masalah kelemumur.,,tutup kepala tu boleh buka kalu tak nak guna 🎯Best seller kita yg Sauna Gold 😘Berkenan yg mana satu?

Tak faham gak...whatsapp terus 013 3546429

#setsauna
#saunadirumah #spadirumah
#saunagold #saunapink
#saunabrown #saunafir
#terapiinstagram #ajimaura
#mamaboomboommy

[TESTIMONI]
.
CUSTOMER DATANG DARI JAUH UTK DAPATKAN PRODUK YG TGH VIRAL 😉
.
FUHHH.. PRODUK APA YG MENGILA SGT NI? .
.
.

APA ITU SAUNA?

SAUNA telah diamalkan sejak dulu kala. Amalan mandi wap dilakukan dengan merebus campuran herba di dalam periuk. Periuk akan diletakan di bawah bangku dan tubuh dibalut dgn kain utk meresap semua haba wap tadi,

TETAPI..
. KINI TIDAK LAGI, dgn set sauna dari saunaku lebih mudah digunakan. Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda.
.
DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 .
---------------------------------------------- KEBAIKAN SAUNA 🌷Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imunisasi 🌷Menyingkirkan toksik melalui peluh
🌷Wap yang masuk ke rongga pernafasan amat baik untuk mengurangkan sinus/resdung
🌷Membersihkan dan menghaluskan kulit
☘Tips menghaluskan kulit, lakukan lulur/scrub selepas anda bersauna
🌷Menghilangkan kesakitan sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal badannn
🌷Membantu masalah sukar tidur
🌷Menjadikan tubuh terasa lebih ringan dan bertenaga
🌷Sangat baik untuk wanita yang baru lepas bersalin bagi menggantikan tangas
🌷Meningkatkan kadar metabolisme
🌷Membakar lemaak dari luar dan menurunkan kg secara teratur
---------------------------------------------- .
EKSKLUSIF SET SAUNA YANG BERMUTU TINGGI UNTUK INDIVIDU YANG NAK TURUNKAN KILO SECARA NATURAL CEPAT

Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan?
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? .

#sauna #saunagold #saunamalaysia #testimonisauna #mandiwap #spa #putihgebu

[SAUNA FIR INFRARED SILVER]
. .
♨️KETEBALAN 3 LAPISAN
Lapisan 1 : kain nylon (bahagian luar)
Lapisan 2 : fiber tahan panas (bahagian tengah)
Lapisan 3 : PVC kalis air (bahagan dalam)
.

Features :- .
♨️Mudah dilipat & dipasang.
♨️Mudah dibawa ke mana-mana.
♨️boleh kawal suhu dan masa bergantung pada keselesaan anda.
♨️Kain tebal dan kalis air.
♨️3 panel pemanas (di belakang, kiri dan kanan khemah).
.

Set Sauna Fir Infrared:-
.
✅Khemah Sauna
✅Panel Pemanas FIR (far infra red)
✅Free Kerusi Lipat
✅2 batang Penegak Khemah
✅Heating Pad/Pemanas Kaki (untuk diletak di bawah tapak kaki semasa bersauna)
✅mat(alas kaki, letak bawah kerusi)
✅kain 3 lapisan
.
.
Harga Asal : Rm750
.
Harga Promosi: Rm690 shj
.
Postage : SM RM20/ SS RM40
.
COD : Puchong, Putrajaya .
Cara Order :-
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲CALL/WHATSAPP "AFIR" ke 012-2204181 skg!!
.http://www.wasap.my/60122204181
http://www.wasap.my/60122204181 .

#thesaunashop #sauna #buangtoksin #saunabrown #kurus #cantik #gebu #ibuberpantang #saunazone #saunagold #cantikgebugebas #bakarlemak #saunafir #saunafirinfrared

[SALE SAUNA BROWN]
.
Features:-
.
♨ketebalan kain 3 lapisan.
♨periuk boleh laras suhu hingga 9 gred,
♨ remote control memudahkan untuk laraskan suhu.
♨️Mudah disimpan & dipasang
♨waranty 1 year (periuk steamer).
.
Set Sauna Brown:- .
✅khemah,
✅penutup kepala,
✅tapak span.
✅periuk boleh ejas suhu & masa,
&2 tiub getah
✅bekas herba/sebar wap,
✅remote,
✅bateri,
✅Free herba 5uncang,
✅Free travel bag,
✅Free kerusi,
.
Harga Asal : Rm550
.
Harga Promosi: Rm490 shj inc gst
.
.
Jom Walk in ke kedai di Puchong, .

Cara Order :-
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲CALL/WHATSAPP "SB" ke 012-2204181 skg!! http://www.wasap.my/60122204181
http://www.wasap.my/60122204181 .
.

#thesaunashop #sauna #buangtoksin #saunabrown #kurus #cantik #gebu #ibuberpantang #saunazone #saunagold #cantikgebu #saunamalaysia #cantikgebu

[SALE SAUNA GOLD 2 in 1] .

Features:-
♨ketebalan kain 3 lapis.
♨boleh 2 org bersauna dlm 1 masa.
♨sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit.
♨boleh sauna kaki saja bg yg sakit urat, lenguh2 lutut.
♨️BerZip kiri & kanan
♨periuk boleh ubah suhu hingga 9 gred
♨waranty 1 tahun untuk periuk sauna
.
.
Set Sauna Gold 2 in 1:-
.
✅khemah senang lipat (kain tebal 3lapis)
✅periuk boleh ejas suhu dan masa,
✅remote,
✅bateri,
✅herba 5 uncang,
✅travel bag,
✅bekas herba.
✅2 hose.
✅waranty 1 year ( Periuk Sauna)
.
.
Harga Asal : Rm520
.
Harga Promosi: Rm390 shj
.
Add On Rm20 untuk 💺kerusi lipat jenis Pvc.
👉Suggest, boleh pakai bangku plastik cam kedai makan
.
.
COD : Puchong, Putrajaya .

Cara Order :-
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲CALL/WHATSAPP "SG" ke 012-2204181 skg!! http://www.wasap.my/60122204181
http://www.wasap.my/60122204181 .

#thesaunashop #sauna #buangtoksin #kurus #cantik #gebu #ibuberpantang #saunazone #saunagold #cantikgebu #testimonisaunagold #saunamalaysia #mandiwap #spamalaysia #spa #buangtoksin

"SELEBRITI CUSTOMER DARI SAIZ XXXL KEPADA SAIZ S!
DGN HANYA BERSAUNA!"
.
DIANA RAFAR

Diana bersauna start dr last year lagi.
Masa tu diana rasa bdn naik, then jumpa pulak sauna dr brand Saunaku ni.
Lps guna mmg diana rasa baju jd longgar! .
Mmg best sgt kesan dia boleh slimkan bdn+kulit bertambah gebu.
Bdn pun rasa fresh je.
.
Masa first buat dulu,
diana guna sauna steam warna gold.
so skrg lps BRSALIN ni, diana nak try sauna infrared ni pula. .
Sbb yg ni lg senang nk guna, just plug in je terus panas! .
Happy pulak bila warna sauna ni pun blend in dgn environment rumah diana!
Saunaku ni trusted brand tau, 8 tahun dah dlm pasaran Malaysia.
.
.
Woww!!! .
Ini bukan produk indah khabar dari rupa.
sudah ramai testimoni yg dah berjaya.
MUDAH digunakan, SENANG dibawa dan hasil yang MENAKJUBKAN .
.
.
Jadi, tunggu apa lagi? Cepat dapatkan set portable sauna anda dirumah SEKARANG!
.
PERCUMA "5 UNCANG HERBA SAUNA" yg dirumus khas dengan bahan semula jadi. Nikmati rasa bersauna seperti dispa2 mewah! .
.
WHATAPPS : " PROMO SAUNA" ke 012 2204181
WHATAPPS : " PROMO SAUNA" ke 012 2204181
WHATAPPS : " PROMO SAUNA" ke 012 2204181

atau nak senang boleh terus tekan link di bawah:

http://www.wasap.my/60122204181/PROMOSAUNA
http://www.wasap.my/60122204181/PROMOSAUNA
http://www.wasap.my/60122204181/PROMOSAUNA
.
.
P/S : STOK SANGAT TERHAD DAPATKAN SEGERA SEMENTARA STOK MASIH ADA!! #saunamalaysia #thesaunashop #sauna #saunavideo #saunapink #saunagold #saunabrown #saunafir #kurus #slim #cantik #spa #mandiwap

SELEBRITI COSTUMER DARI SAIZ XXXL KEPADA SAIZ S!
DGN HANYA BERSAUNA!
.
1) KIAH PROPA
10,000 BINTANG KEHIDUPAN UTK SAUNAKU!! TERBAIK! .
"korng mesti tertanya2 kan, KIAH PROPA kuruih sebab ape...
macam mana bdn Hakak dr saiz XXXL kpd saiz S !
akak bersauna je..
.
memanehkan bdn biar berpeluh... walaupn sibuk memanjang..
bdn sakit..lenguh sane..lenguh sini..bdn dah lemau.. HILANG TAU!..
BDN kite ni senang je..kena berpeloh-peloh! barulah kite sehat walafiat..
murah je..mampu milik... .
nak sedap lg letak daun serai wangi.. halia...keluarlah angin2 bdn kome tu yg x sedap.. barulah sedap..
sudah 5 tahun Hakak guna sauna ni dr saunaku.. start dgn anak pertama dulu..
bpantang anak ke 2 pn sama.. tapi serius.. sape yg dah try bersauna..memang tahu & terasa bersauna memang terbest!!! terbaik!!
sekali lg hakak nak cakap... hakak bagi 10,000 bintang kehidupan kat SAUNAKU
kuruih dgn saunaku.. sehat dgn saunaku.. segalanya indah dgn saunaku.. SAUNAKU... SAUNA AKU!!
hahahaha...
rugi kalu x try... tolong beli...berbaloi-baloi!!! berpeluih-peluih!!! "
.
.
No worries, zaman moden semua benda jadi mudah. Tidak perlu banyak pergerakan, masih bole bpeluh sakan. Apa yang kena buat? Hanya duduk dlm "PORTABLE SAUNA SAUNAKU" sambil layan movie seronok2.
Peluh keluar, toksin semua keluar, bdan cergas dan paling penting kg turun berkilo-kilo dgn HANYA BERSAUNA 😉
°
°
Woww!!! .
Ini bukan produk indah khabar dari rupa.
sudah ramai testimoni yg dah berjaya.
MUDAH digunakan, SENANG dibawa dan hasil yang MENAKJUBKAN .
.
.
BERMINAT..
.
UOLLS HANYA PERLU. CLICK

http://www.wasap.my/60176162788/promosauna

http://www.wasap.my/60176162788/promosauna

http://www.wasap.my/60176162788/promosauna
.
.
STOK TERAMAT LARIS....
.
BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.

#sauna #portablesauna #saunadirumah #saunagold #saunapink #saunainfrared #saunaku

[SALE SAUNA GOLD 2 in 1] .

Features:-
♨ketebalan kain 3 lapis.
♨boleh 2 org bersauna dlm 1 masa.
♨sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit.
♨boleh sauna kaki saja bg yg sakit urat, lenguh2 lutut.
♨️BerZip kiri & kanan
♨periuk boleh ubah suhu hingga 9 gred
♨waranty 1 tahun untuk periuk sauna
.
.
Set Sauna Gold 2 in 1:-
.
✅khemah senang lipat (kain tebal 3lapis)
✅periuk boleh ejas suhu dan masa,
✅remote,
✅bateri,
✅herba 5 uncang,
✅travel bag,
✅bekas herba.
✅2 hose.
✅waranty 1 year ( Periuk Sauna)
.
.
Harga Asal : Rm520
.
Harga Promosi: Rm390 shj
.
Add On Rm20 untuk 💺kerusi lipat jenis Pvc.
👉Suggest, boleh pakai bangku plastik cam kedai makan
.
.
COD : Puchong, Putrajaya .

Cara Order :-
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲CALL/WHATSAPP "SG" ke 012-2204181 skg!! http://www.wasap.my/60122204181
http://www.wasap.my/60122204181 .

#thesaunashop #sauna #buangtoksin #kurus #cantik #gebu #ibuberpantang #saunazone #saunagold #cantikgebu #testimonisaunagold #saunamalaysia

Zaman moden semua benda jadi mudah. Tidak perlu banyak pergerakan, masih bole bpeluh sakan. Apa yang kena buat? Hanya duduk dlm "PORTABLE SAUNA SAUNAKU" sambil layan movie seronok2.
Peluh keluar, toksin semua keluar, bdan cergas dan paling penting kg turun berkilo-kilo dgn HANYA BERSAUNA 😉
°
°
Woww!!! .
Ini bukan produk indah khabar dari rupa.
sudah ramai testimoni yg dah berjaya.
MUDAH digunakan, SENANG dibawa dan hasil yang MENAKJUBKAN .
.
.
BERMINAT..
.
WHATSAPP : 0122204181
WHATSAPP : 0122204181
.

STOK TERAMAT LARIS....
.
BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.
.
#saunakusaunashop #saunainfrared #saunagold #sauna #saunapink #saunabrown #saunagold #saunamalaysia #spa #mandiwap

KIAH PROPA @ KAK ROCK
SERIUS BERTUKAR DARI SAIZ XXL KE SAIZ S...
HANYA DENGAN KONSISTEN BERSAUNA SAJA... TAK PAYAH PUN KAN.. NAK KE TIDAK JEE... BERMINAT BOLEH DIRECT WHATSAPP YE @ 0129010680

#SAUNASAUNAKU #SIHATRAMPING #KURUSDGNSAUNA #JAKETSAUNA #SAUNAPINK #SAUNAGOLD #SAUNABROWN #SAUNAINFRARED #SAUNAKAYU

"Salam sis.. Saya berminat nak beli set sauna portable utk ayah saya yg ada diabetes.." Details customer explain masalah ayah dia..and dh google segala cara.. Dia pilih #SAUNA utk ayah dia.. Sis ank yg baik.. Buat segalanya demi kesihatan ayah.. Semoga ayah sis baik2 sahaja slps mencuba kaedah sauna ni.. Close sale set #SaunaGold dgn customer.
Alhamdulillah Allah permudahkan urusan jual beli kita..😊 #saunasaunaku #sihatdgnsauna

Most Popular Instagram Hashtags