[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#saunabrown

MOST RECENT

#assalamualaikum 🍓🍓013 3546429. .
Ciri Ciri SAUNA BROWN .
👉ketebalan kain 3 lapis
.
👉khemah
.
👉penutup kepala
.
👉mat(alas kaki, letak bawah kerusi)
. 👉periuk boleh selaras suhu dan masa sehingga 9 gred – boleh set ikut keselesaan
. 👉2 tiub getah
.
👉bekas herba/sebar wap
.
👉remote
.
👉bateri
.
👉herba sauna 5uncang
.
👉kerusi
.
👉jaminan 1 tahun(periuk).. kalau ada masaalah selepas setahun boleh refer pada kami. kami sediakan team technician terbaik abad ni utk anda 😘.. selepas setahun caj repair akan di kenakan. .

#saunabrown
#setsauna
#saunadirumah
#saunamurah
#saunabantulangsing
#spaMuslimah #saunadirumah
#kuruscepat #kecantikanwanita
#kurusselamat
#kuruslepasbersalin
#misikurus
#pantangbersalin
#kurusdenganselamat #kurustanpadietketat
#kekasihpaksarela
#teampakcik
#fattzura
#jannanick
#rozitachewan
#neelofa
#meletop
#ajimaura
#terapiinstagram #mamaboomboommy #bazaarpaknilmurah #bakarkaloripantas #pwtc

" WARRANTY SETAHUN ! PRODUK SAUNA BERKUALITI NO.1 DI MALAYSIA!! "
.
.
Ramai cust kami MENGADU pernah membeli set sauna dari pihak ' X ' dan ' Y ',periuk TIDAK berkualiti, CEPAT ROSAK, TAPI bila nak CLAIM warranty..susah bebenor pihak sana nak reply dan bertnggjawab! Susah jgk kalau mcm tu kan? Geram pon ada..
.
.
UTK SETIAP item dari saunahome2u, pihak Hq akan check satu persatu alat dalam set , sebelum kami pos pd cust..dan warrnty 1 tahun, anytime je kalau ada apa2 boleh dtg walk in check dgn kami..DAN produk kami JAUH LEBIH BERKUALITI DARI set sauna yg lain..jom bandingkan! 😉
.
.
.jom whatsapp utk HARGA PROMOSI NEW YEAR sekarang!

WHATAPPS : " PROMO SAUNA" ke 012 2204181
WHATAPPS : " PROMO SAUNA" ke 012 2204181
WHATAPPS : " PROMO SAUNA" ke 012 2204181

atau nak senang boleh terus tekan link di bawah:

http://www.wasap.my/60122204181/PROMOSAUNA
http://www.wasap.my/60122204181/PROMOSAUNA
http://www.wasap.my/60122204181/PROMOSAUNA
.
.
P/S : STOK SANGAT TERHAD DAPATKAN SEGERA SEMENTARA STOK MASIH ADA!! #saunamalaysia #thesaunashop #sauna #saunavideo #saunapink #saunagold #saunabrown #saunafir #kurus #slim #cantik #spa #mandiwap7

🍓🍓013 3546429
.
Ciri Ciri SAUNA BROWN
. 👉ketebalan kain 3 lapis.
. 👉khemah,
. 👉penutup kepala,
. 👉mat(alas kaki, letak bawah kerusi).
. 👉periuk boleh selaras suhu dan masa sehingga 9 gred – boleh set ikut keselesaan
. 👉2 tiub getah,
. 👉bekas herba/sebar wap,
. 👉remote,
. 👉bateri,
. 👉herba sauna 5uncang,
. 👉kerusi,
. 👉jaminan 1 tahun(periuk).. kalau ada masaalah selepas setahun boleh refer pada kami. kami sediakan team technician terbaik abad ni utk anda 😘.. selepas setahun caj repair akan di kenakan.
#saunabrown #setsauna #saunadirumah #saunamurah
#saunabantulangsing
#spaMuslimah
#saunadirumah
#kuruscepat #kecantikanwanita
#kurusselamat
#kuruslepasbersalin
#misikurus #pantangbersalin
#kurusdenganselamat #kurustanpadietketat
#kekasihpaksarela
#teampakcik
#fattzura
#jannanick
#rozitachewan
#neelofa
#codampang
#meletop
#ajimaura
#terapiinstagram
#mamaboomboommy
#bazaarpaknilmurah
#bakarkaloripantas
#astrogoshop

"SELEBRITI CUSTOMER DARI SAIZ XXXL KEPADA SAIZ S!
DGN HANYA BERSAUNA!"
.
DIANA RAFAR

Diana bersauna start dr last year lagi.
Masa tu diana rasa bdn naik, then jumpa pulak sauna dr brand Saunaku ni.
Lps guna mmg diana rasa baju jd longgar! .
Mmg best sgt kesan dia boleh slimkan bdn+kulit bertambah gebu.
Bdn pun rasa fresh je.
.
Masa first buat dulu,
diana guna sauna steam warna gold.
so skrg lps BRSALIN ni, diana nak try sauna infrared ni pula. .
Sbb yg ni lg senang nk guna, just plug in je terus panas! .
Happy pulak bila warna sauna ni pun blend in dgn environment rumah diana!
Saunaku ni trusted brand tau, 8 tahun dah dlm pasaran Malaysia.
.
.
Woww!!! .
Ini bukan produk indah khabar dari rupa.
sudah ramai testimoni yg dah berjaya.
MUDAH digunakan, SENANG dibawa dan hasil yang MENAKJUBKAN .
.
.
Jadi, tunggu apa lagi? Cepat dapatkan set portable sauna anda dirumah SEKARANG!
.
PERCUMA "5 UNCANG HERBA SAUNA" yg dirumus khas dengan bahan semula jadi. Nikmati rasa bersauna seperti dispa2 mewah! .
.
WHATAPPS : " PROMO SAUNA" ke 012 2204181
WHATAPPS : " PROMO SAUNA" ke 012 2204181
WHATAPPS : " PROMO SAUNA" ke 012 2204181

atau nak senang boleh terus tekan link di bawah:

http://www.wasap.my/60122204181/PROMOSAUNA
http://www.wasap.my/60122204181/PROMOSAUNA
http://www.wasap.my/60122204181/PROMOSAUNA
.
.
P/S : STOK SANGAT TERHAD DAPATKAN SEGERA SEMENTARA STOK MASIH ADA!! #saunamalaysia #thesaunashop #sauna #saunavideo #saunapink #saunagold #saunabrown #saunafir #kurus #slim #cantik #spa #mandiwap7

https://www.instagram.com/p/BbRFqczgU5A/

🎯🎯KENALI SAUNA BROWN 👉ketebalan kain 3 lapis.
👉khemah,.
👉penutup kepala,.
👉mat(alas kaki, letak bawah kerusi)..
👉periuk boleh selaras suhu dan masa sehingga 9 gred – boleh set ikut keselesaan.
👉2 tiub getah,.
👉bekas herba/sebar wap,.
👉remote,.
👉bateri,
👉herba sauna 5uncang,.
👉kerusi,.
👉jaminan 1 tahun(periuk).. kalau ada masaalah selepas setahun boleh refer pada kami. kami sediakan team technician terbaik abad ni utk anda 😘.. selepas setahun caj repair akan dikenakan.
.
🎯🎯Nak #hargapromosi ?
.

#saunabrown
#steamsauna
#setsauna
#setsaunamurah
#spadirumah
#spamuslimah #saunadirumah
#setkurus #setkuruslepasbersalin #kuruslepasbersalin #kurusuntuksuami
#slimminglosyen
#gula2kurus #herbalifeamalaysia #rahsiacantik
#kuruscepat
#tipskuruscepat #pantangbersalin #bengkungmoden #ibuberpantang #testimonisauna #gegarvaganza
#datoserivida #bengkungsajat #terapiinstagram
#ajimaura
#ootdmuslimah
#azamkurus .@album.testimonisauna . ↪↪013 354 6429
@sauna.setkuruscepat.dirumah

🎯🎯KENALI SAUNA BROWN 👉ketebalan kain 3 lapis
.
👉khemah,
.
👉penutup kepala,
.
👉mat(alas kaki, letak bawah kerusi).
.
👉periuk boleh selaras suhu dan masa sehingga 9 gred – boleh set ikut keselesaan
.
👉2 tiub getah,
.
👉bekas herba/sebar wap,
.
👉remote,
.
👉bateri,
.
👉herba sauna 5uncang,
.
👉kerusi,
.
👉jaminan 1 tahun(periuk).. kalau ada masaalah selepas setahun boleh refer pada kami. kami sediakan team technician terbaik abad ni utk anda 😘.. selepas setahun caj repair akan dikenakan
.
#saunabrown
#steamsauna
#setsauna
#setsaunamurah
#spadirumah
#spamuslimah
#saunadirumah
#setkurus
#setkuruslepasbersalin
#kuruslepasbersalin
#kurusuntuksuami
#slimminglosyen
#gula2kurus
#herbalifeamalaysia
#shakleekl #kuruscepat
#tipskuruscepat
#pantangbersalin
#bengkungmoden
#ibuberpantang
#testimonisauna
#gegarvaganza
#datoserivida
#bengkungsajat
#terapiinstagram
#ajimaura
#ootdmuslimah
#bajuplussizemurah
#azamkurus .
@album.testimonisauna .
↪↪013 354 6429

[ PRE-ORDER SAUNA FIR INFRARED SILVER]
. .
♨️KETEBALAN 3 LAPISAN
Lapisan 1 : kain nylon (bahagian luar)
Lapisan 2 : fiber tahan panas (bahagian tengah)
Lapisan 3 : PVC kalis air (bahagan dalam)
.

Features :- .
♨️Mudah dilipat & dipasang.
♨️Mudah dibawa ke mana-mana.
♨️boleh kawal suhu dan masa bergantung pada keselesaan anda.
♨️Kain tebal dan kalis air.
♨️3 panel pemanas (di belakang, kiri dan kanan khemah).
.

Set Sauna Fir Infrared:-
.
✅Khemah Sauna
✅Panel Pemanas FIR (far infra red)
✅Free Kerusi Lipat
✅2 batang Penegak Khemah
✅Heating Pad/Pemanas Kaki (untuk diletak di bawah tapak kaki semasa bersauna)
✅mat(alas kaki, letak bawah kerusi)
✅kain 3 lapisan
.
.
Harga Asal : Rm750
.
Harga Promosi: Rm600 shj
.
Postage : SM RM20/ SS RM40
.
COD : Puchong, Putrajaya .
Cara Order :-
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲CALL/WHATSAPP "AFIR" ke 012-2204181 skg!!
.http://www.wasap.my/60122204181
http://www.wasap.my/60122204181 .

#thesaunashop #sauna #buangtoksin #saunabrown #kurus #cantik #gebu #ibuberpantang #saunazone #saunagold #cantikgebugebas #bakarlemak #saunafir #saunafirinfrared

[PRE-ORDER SAUNA BROWN]
.
Features:-
.
♨ketebalan kain 3 lapisan.
♨periuk boleh laras suhu hingga 9 gred,
♨ remote control memudahkan untuk laraskan suhu.
♨️Mudah disimpan & dipasang
♨waranty 1 year (periuk steamer).
.
Set Sauna Brown:- .
✅khemah,
✅penutup kepala,
✅tapak span.
✅periuk boleh ejas suhu & masa,
&2 tiub getah
✅bekas herba/sebar wap,
✅remote,
✅bateri,
✅Free herba 5uncang,
✅Free travel bag,
✅Free kerusi,
.
Harga Asal : Rm550
.
Harga Promosi: Rm450 shj inc gst
.
.
Jom Walk in ke kedai di Puchong, .

Cara Order :-
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲CALL/WHATSAPP "SB" ke 012-2204181 skg!! http://www.wasap.my/60122204181
http://www.wasap.my/60122204181 .
.

#thesaunashop #sauna #buangtoksin #saunabrown #kurus #cantik #gebu #ibuberpantang #saunazone #saunagold #cantikgebu #saunamalaysia #cantikgebu

Most Popular Instagram Hashtags