#sarawak

MOST RECENT

New design mastered! Up for my brides. DM me for any details.
Mun kacak padah kawan, mun sik padah kmk. 💐

DAKI OH DAKI❌

Daki merupakan kotoran yang melekat pada kulit kita dan sekiranya ia tidak dibersihkan untuk tempoh yang lama, ia akan menjadikan kulit kita gelab kehitaman.. Seperti yang kita sedia maklum, daki ini akan berkumpul di kawasan pelipat seperti KETIAK, LEHER, CELAH PAHA.

Namun, kawasan yang tertutup seperti di celah paha dan ketiak kurang mengundang rasa malu kerana ia boleh ditutupi dengan pakaian lain.
Tetapi kawasan leher yang terdedah sudah pasti mengundang rasa malu dan rasa rendah diri. Melainkan yang bertudung. Tetapi, depan suami tetap tak boleh nak selindung.

Menghilangkan kesan hitam akibat daki yang berkumpul tidaklah sukar mana tetapi sekiranya sekian lama tidak dibersihkan, tidak dirawat maka proses pembersihan semula memakan masa.

Timun dan Aloe vera boleh digunakan untuk mnegatasi masalah ini. Tetapi MESTI rajin gosok dan basuh..kalau tak rajin, saya ada jalan keluar yang lain.. DI JSD ada cara yang lebih mudah, hanya dengan MANDI sahaja anda berasa segar. Hanya dengan GOSOK-GOSOK sahaja leher, celah paha dan ketiak hitam beransur pergi.
Hanya dengan Rm46 sahaja, masalah kulit anda dapat di atasi.

www.wassap.my/60138282962/sabunbadanjsd

#anggunpesonasoapjsd #sabunjsd #stokisjsdsarawak #jamususukdara #jsdkuching #assalamualaikum #bestseller #sarawakian #malaysiaproduct #businessonline #posseluruhmalaysia #sarawak #kuching #herbs #soap #panau #kurap #kulit #ekzema #selulit #psoriasis #penyakitkulit

New design mastered! Up for my brides. DM me for any details.
Mun kacak padah kawan, mun sik padah kmk. 💐

New design mastered! Up for my brides. DM me for any details.
Mun kacak padah kawan, mun sik padah kmk. 💐

That’s me trying to be Sarawakian~😅 #dayakheaddress #tradisionalcostume #sarawak

星期二 好累
.
.
.
.
#kuching #sarawak #tuesday #mood

READY STOCKK📣📣📣📣
Sambal Borneo
⭐️Aunthentic Sabah Dish
⭐️Pedas ,Masin & Sedap
⭐️Made from Lada Putih, Bunga Kantan & Bilis Manis Gred A Sabah
⭐️Sesuai utk travel,or for working mom yg nk siapkan diah on the go,sebagai perencah nasi goreng or tambah je ikan masin or sayur n mkn dgn nasi panas fuhh fuhhh👍🏻
⭐️RM10/100gm
⭐️Postage Rm10 for 1-4 packs ,5-10 packs Rm15
⭐️Whatsapp 013-2509146 to order
#kualaterengganu
#putrajaya
#kelantan
#kuantan
#kualalumpur
#selangor
#shahalam
#melaka
#putrajaya
#johor
#sabah
#sabahan
#sabahanonlineshop
#makanansabah
#foodie
#sayajual
#sarawak
#bintulu
#kuching

NEW ARRIVAL PLUS SIZE BLOUSE😍😱🤩
📱
Boleh Whatsapp @adhwamode untuk lebih lanjut
www.wasap.my/60105652911
💵
Harga: RM37
👚
Saiz:XL .
📮
Penghantaran
SMRM8/sehelai, RM11 utk 2-4 helai
SS RM13/sehelai, RM16 utk 2-4 helai

Becak, berair = SUSUK KEKAL DARA
Kering kesat pedih = INTIM GEL
Nak wangi = FEMININE WASH
Nak ketat sekelip mata = MASKER VAGINA
.

Tapi nak guna 4 barang ni kena runding dulu..
Jangan pakai beli je..
Yang penting jangan tipu ye..
Tolong bagi details lengkap..
Beri kerjasama kepada perunding JSD macam kami supaya kami beri konsultasi mengikut kesesuaian masalah masing² ye 😊
.

Untuk penggunaan SKD dan INTIM GEL hanya untuk wanita berkahwin sahaja.
.
.
❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

Untuk sebarang pertanyaan & order,
Whatsapp Yati 📲017 5411646
Link at bio
STOKIS SAH JSD
.
#jamususukdara #jsd #susukkekaldara #femininewashjsd #maskervagina #intimgel #keputihankronik #farajberbau #farajbecak #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #jsdsungaibuloh #agenjsdsungaibuloh #sungaibulohjsd #stokisjsdsungaibuloh #jsdselangor #sabah #sarawak #empireaurafidarich

READYSTOCK💝 Coach Crossgrain Leather Sierra Satchel in Metallic Platinum *****RM669 only .
.
.

Description

Crossgrain Leather
Inside zip and multifunction pockets
Zip-top closure, fabric lining
Handles with 4 1/4" drop
Longer strap with 21 1/2" for shoulder or crossbody wear
Measures approx. 13 1/2" (L) x 9 1/2" (H) x 4 3/4" (W) ____________________________________________________PLACE ORDER KINDLY ➡📲 WHATSAAP : 0193739940
P/S : All Item is 100 % IMPORTED FROM USA ✔ 🚫NO FUSSY ✔SERIOUS BUYER ONLY ____________________________________________________#coachmalaysia #miri #kualalumpur #sabah#igreveiw #hantaran #onlineshopping #bazaarpaknil #Mua #johor #Shopaholic #sarawak#IklanMalaysia #trustedseller #Paidreviewmalaysia#Swapreviewfree#penang #Followers #malaysia #instagrammalaysia #Originalhandbag #bazaarpaknil #coachhandbag#visitmyig #shoppingonline #terengganu #igshopmalaysia #bagoriginal #kuching

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!!
.
.
Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi??
.
.
Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu.
.
.
Brand : Sakka
Model : Sakka World Cup
Price : Rm 38 (Baju+cop nama dan nombor)
Size : S M L XL 2XL
Minimum order : 7 pcs (team order)
.
.
#jersiteammurah #jersi #team #murah #RealMalaysia #CadenzaMalaysia #PeganMalaysia #OkaneMalaysia #OrcaMalaysia #ZealverMalaysia #EurekaMalaysia #SakkaMalaysia #Sabah #Sarawak #JersiOri #JersiThailand #Jersimurah #JersiKelas #JersiBatch #BajuKelas #BajuBatch #JersiCompany #JersiBola #JersiFutsal #LigaHaram #LFK2018 #FutsalMalaysia #KVleague #LigaSosial #SCL2018

You're somebody's Reason to Smile ✨ Good Morning dolls!!
.
Kalau uollss nak meletops toppss macam Fazura.. Jangan lupa amalkan VDolly, TruDolly tiap hari tauu 😘
.
.
#vdolly #vdollydimiri #trudollydimiri #trudolly #jamumoden #beautyproducts #tirumacamsaya #goodmorning #doayangbaik2 #myonlineshopes #miri #Sarawak #brunei #jamu #fattzura #fazura

Terbaiklah RMG ni alhamdulillah

Tok muda di sini dah makin susah nak dapat stoknya tuan tuan.. harap haraplah lepas ini di permudahkan.

Raja Mani Gajah ulu Chakah

Kekuatan Pengasehan , di pakaikan sebagai cincin tak wajib kena kulit

Insyallah bagus buat mereka yang menjalankan sale and marketing , kerja sendiri, makan gaji.

PENGASEHAN
Bermaksud org akan kaseh , simpati  kepada kita..kerja jadi mudah, niaga jadi senang, bila org kaseh... berniaga mudah, nak menikah senang, nak mengurat senang, nak kerja org susah marah, berniaga org mudah membeli..itulah makna PENGASEHAN

Kod Produk : RMGUC

Bentuk : Raja Mani Gajah

Promo Qurban : RM 350

#saudagar#asli#rajamanigajah#manigajah#pengasehan#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#brunei#koleksi#permataasia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia#malaysiaonline#malaysiaig#barangmistik

Hazy Day

KEK LAPIS SARAWAK SUPERMOIST "TURQUISE CINTA"

Details:
💓Green Tea (matcha) powder, Cheese, Oreo, Chocolate chips, kaya & horlicks 💓100% pure creamery butter & quality ingredients 💓Fully grilled premium sarawak layer cake

1 loaf (9 x 2.2 inch) = rm 38
1 tray (9 x 9 inch) = rm150

#keklapissarawak
#premiumkeklapis
#supermoistkeklapis
#keklapispremium
#keklapissedap
#meraiscakedelight
#myyorangepremium
#mammakeklapis
#greenteacake
#matchacake
#sarawaklayercake
#cheeselayercake
#cheesecake
#oreocheesecake
#sarawak
#miri
#permymall
#miricommunity

SET BASIC JSD
.
.
💓MELETUP Gandingan FW Dan MV Ni !!!!💓
.

Dulu KEPUTIHAN Sampai Berbau...
Gatal Jgn Ckp La..
Sampai Melecet2 Garu..
Stress Sedih Semua Ada...
Yela Kan..
MISS V Bermasalah..
Sapa Tak Risau!
.

Nasib La Ada FW Dan MV Ni...
FW Best Guna Sebab Dia Wangi...Sejuk.. Selesa Je Sepanjang Hari.
.

MV Plak Kecik2 POWER Gilerrrrr...
Lendir2 KEPUTIHAN Kat Dalam Faraj...
Senang Je Tarik Keluar Dengan Cara MERUANG!
Ketat Lagi tu!!
.

Dapatkan sekarang!
.
.
🌷SET BASIC JSD (RM100)🌷
******************************
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Postage RM7 SM / RM10 SS
.
Nak oder
Wasp yati
📲 017 5411646
Link at bio
.
#JamuSusukDara #JSD #IntimGel #SayaJualJSD #SayaJualMurah #like4like #trustedseller #fattzura #assalamualaikum #sabah #sarawak #stokisjsd #produkviral #femininewashJSD #hamil #pengantin #jsdsungaibuloh #agenjsdsungaibuloh #stokisjsdsungaibuloh #sungaibulohjsd

Most Popular Instagram Hashtags