#sarangburung

MOST RECENT

๐Ÿ๐ŸAssalamualaikum!!
.
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹Anda tahu tak bran beras 10x lebih baik daripada kolagen. Mampu untuk menghasilkan sel kulit yang baru secara semulajadi. Apabila anda consume SAHI,badan akan menghasilkan collagen.
.
.
๐Ÿฆ‹Kepada yg menghidapi cyst jangan risau, SAHI adalah pilihan terbaik untuk anda.
.
.
๐Ÿฆ‹Dirumuskan TANPA KOLAGEN, dgn gabungan 12 bahan2 terpilih, sarang burung,aloe Vera,madu, kurma, buah tin,sakura, rose,probiotic, maqui berry,beras bran,kismis..
.
.
Semua golongan sesuai ambil :
โค๏ธLELAKI
โคPEREMPUAN
โคIBU HAMIL
โคIBU MENYUSU
โคIBU BERPANTANG .
.
SAHIยฎ adalah Jenama Sarang Burung Pertama di Malaysia dalam bentuk tablet โ˜บ๏ธ digabungkan 12 bahan terkemuka๐Ÿ˜mudah dibawa ke mana-mana.
.
.
Ws 0199837685
.
.
#sahisarangburung #sahibirdnest #bellaastillahforsahi #foodsuplement #sayajualvitamin #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #tipssihat #teamsahi #viralmalaysia #viral #produkviral #sayajualsupplement #sarangburung #makanansunnah #vitaminc #tanpakolagen #jerawat #jeragat #ibuhamil #berpantang #dherbsterlajaklaris #neelofa #jannanick #ootdmalaysia

Jangan lupa amalkan KRASA susu kambing.. nak tau khasiat KRASA?
.
.
๐ŸŒธ Hilangkan minyak di kulit.
๐ŸŒธ Segarkan kulit.
๐ŸŒธ Hilangkan kulit kusam.
๐ŸŒธ Hilangkan jerawat dan jeragat.
๐ŸŒธ Tambah tenaga.
๐ŸŒธ Tambah susu Ibu menyusu.
๐ŸŒธ Pulihkan penghadaman.
๐ŸŒธ Pulihkan masalah period.
.
.
Hanya RM79 sebotol untuk 19 makanan terbaik dunia. Terbaik!
.
Whatsapp +601159459451
.
#sahifeedback #sahitestimoni #krasafeedback #krasatestimoni
#giveaway #giveawayraya #raya2018 #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #puasa2018 #ramadan2018 #produkviral #produkmalaysia #sarangburungmalaysia

Jenama Sarang Burung PERTAMA di ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ โค mempunyai 12 gabungan makanan terbaik๐Ÿ’‹
.
.
โŒ collagen ! Safe to consume it everyday. (For those having cyst,highly recommended to take #sahibirdnest as daily supplement) โŒ harmful subtances ๐Ÿ’
.
.
WASSUP +601159459451
.
.
#sahisarangburung #sahibirdnest #bellaastillahforsahi #bellaastillah #foodsuplement #sayajualvitamin #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #tipssihat #teamsahi #viralmalaysia #viral #produkviral #sayajualsupplement #sarangburung #makanansunnah #vitaminc #tanpakolagen #jerawat #jeragat #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajual #sayajualonline #jombeli #bazarmalaysia

Yey.. dah restock sahi sarang burung utk dri sendri. I love you sahi ๐Ÿ˜. Byk bantu kulit Rihab yg sensitif n sng nek jerawat ni. Sape2 yg nak kulit sihat boleh cuba sahi sarang burung ni. InshaAllah berkesan. Byk feedback2 positive yg Rihab dapat drp customer. Makin ramai yg percaya dgn produk2 sahi. Alhamdulillah. Sape2 yg nak cuba leh dapatkan dgn Rihab ye. Leh whatsapp http://www.wasap.my/+60177551625 or PM Rihab.
#sahibirdnestย  #sahisarangburung #teamsahiย  #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugutย  #kulitlembut #cantik #sihatdancantik #nakcantik #putih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihat #makananterbaik #makanansunnah #sayajualsarangburungย  #jeragat #gebu #sahijohor #sahijb #sahiklangย  #teamsahijohor #teamsahiklย  #teamsahiklang #sahisg #sahisingapore # produkviral

Testimoni sahi sarang burung ๐Ÿ’Ÿ kulit makin glowing katenyer lpas consume sahi sarang burung. Patutlah nak repeat order nnt. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Best kann.. Sape2 yg nak kulit glowing jom cuba sahi sarang burung ni. InshaAllah berkesan. Meh dapatkan ngan Rihab sekarang.๐Ÿ˜˜ Yg nak COD area jb leh roger2 k. Self pickup kat Taman U, skudai.
#sahibirdnestย  #sahisarangburung #teamsahiย  #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugutย  #kulitlembut #cantik #sihatdancantik #nakcantik #putih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihat #makananterbaik #makanansunnah #sayajualsarangburungย  #jeragat #gebu #sahijohor #sahijb #sahiklangย  #teamsahijohor #teamsahiklย  #teamsahiklang #sahisg #sahisingapore

Sayang, I tahu you sakit dan perit lepas operation..
Dengan ubat yang pahit lagi...
Aduh sayang...I bantu you pulih cepat k..
Kita rawat dengan #thepremiumparadisebirdnest ye sayang..
Insya Allah cepat sembuh luka dalaman you ๐Ÿ˜˜
.
.
#thepremiumnestjus #thepremiumparadisebirdnest #thepremiumgingergold #thepremiumnano7 #thepremiumjussarangburung
#sedaptakdanseminit #sarangburung #minumansunnah #detox #kolestroltinggi #sembelit #darahtinggi #antipenuaan #bythewalits #rasachampiondihatianda #sihatdancantik #theextrasedaporytaste #instafamous #instagood

SUKA CONSUME SAHI , DAH 6 7 BOTOL . KULIT MAKIN SEGAR DAN BAGI TENAGA.
Alhamdulillah,, serasi SAHI & KRASA dengan sis ni. ๐Ÿ˜
.
.
Happy nya ika dengar feedback #sahilovers dan #krasalovers . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
.
Awak tak nak cuba ke? Nak tak ?๐Ÿ™ˆ Kalau nak jangan lupa tekan link di bio atau di bawah ni tau. ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ‘‡
.
.
www.wasap.my/601126071603 .
.
#sahisarangburung #sahihq #sahibirdnest #malaysia #sarangburungwalit #sarangburung #sarangburungmalaysia #makanansunnah #foodsupplement #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #sahitestimoni #sahifeedback #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragatpudar #kismis

Hi uols! Pm sis cepat sementara stock masih ada ni. Harga tengah promo tau so rugi kalau lambat grab. Bila2 je harga promo boleh habis so cepat2 pm/whatsapp ok ๐Ÿ˜˜ .
.

Promo Rm45
Np Rm59sm/rm63ss
Whatsapp 0192979894
#beauhea #beauheafeedback #beauheaslurp
#beenergeric #sihatdancantik #flawlesstanpamakeup #flawless #flawlesstanpacollagen #jomslurpandcantik #slurpslurpcantik #supplement #produkkulit #produkkesihatan #produkkecantikan #sarangburung

Khas untuk ibu2 yg sedang hamil atau yg sedang berpantang . ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
..
..
MILK BOOSTER!!!!!!100% original sarang burung walet .
Dm atau whatsaapppp

#sarangburungwalet #sarangburungwaletoriginal
#sarangburung
#milkboostermalaysia
#milkboosterberkesan

#Repost @sahisarangburung_hq with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
Dah tau ke kebaikan SAHI Birdnest's SOAP? โค
.
.
๐Ÿ’‹ Mengecilkan pori-pori
๐Ÿ’‹ Menghaluskan kulit
๐Ÿ’‹ Menghilangkan kulit kusam
๐Ÿ’‹ Melembapkan kulit
๐Ÿ’‹ Mengurangkan minyak dikulit
๐Ÿ’‹ Membuang sel kulit mati
๐Ÿ’‹ Mengurangkan parut jerawat
๐Ÿ’‹ Mengurangkan jeragat
๐Ÿ’‹ Melindungi kulit daripada sinar matahari
๐Ÿ’‹ Mengelak serangan radikal bebas
๐Ÿ’‹ Melembapkan kulit
๐Ÿ’‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ’‹ Menghilangkan jerawat
๐Ÿ’‹ Merawat kulit wajah
๐Ÿ’‹ Mencegah penuaan
๐Ÿ’‹ Mengurangkan bintik hitam
.
.
Hanya RM45.. Nak cantik macam Nora Danish tak?? ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.
.
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #pencucimuka

Hye semua , ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
..
Anyone interested with jelly bird nest ?
100% natural kot....Nak kulit cantik...? Nak sihat ? Minum aje jus @ pati sarang burung walit ORIGINAL ....InshaAllah settle masalah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘
..
..
Ada 3 perisa utk jus sarang walet ni ; raspberi, green tea & longan ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—
..
..
Sebotol RM13 shj!!!!!!! ..
Xsuka jus ? Boleh terus makan pati dia ....
Original pati hanya RM35 !!!!!!!!!! ..
..
Banyak lagi kebaikan sarang burung walet ni! Nak cerita panjang kt cni takut xckup page . Cepat wassap kak lang!!!!!!!!
..
..
#birdnest
#sarangburungwalet #original #sarangburung

Alhamdulillah Syasya dapat feedback yang baik dari customer yg consume Sahi & Krasa ๐Ÿค—๐Ÿค—, jom order Sahi & Krasa dekat Syasya jngn lupe follow ig @sahisarangburung_syasya ok ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
.
.
Boleh amalkan sehari 1/2tablet โค๏ธ
Cuma berharga RM49 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ
.
.
WA 0125813904 SYA
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #visitmyigย #igshopmalaysiaย #instashopmalaysia #malaysia #kualalumpur #ipoh #cantik #wanita #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #sayajualsupplement #supplementkulit #sabunjerawat #supplementmurah #sahisarangburung #sarangburung #susukambing #sabun #teamsahi
#sahitestimoni

Jom dapatkan Sahi Sarang Burung RM49, Krasa Susu Kambing RM79 & produk baru kami Sabun Sarang Burung RM45 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dengan harga yang mampu milik di @sahisarangburung_syasya ,
.
.
Kepada yang ingin dapatkan SAHI & KRASA boleh whatsapp atau contact syasya cepat ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฒ atau klik link di profile bio ๐Ÿ˜Ž
.
.
WhatsApp Syasya 0125813904
WhatsApp Syasya 0125813904
WhatsApp Syasya 0125813904
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #visitmyigย #igshopmalaysiaย #instashopmalaysia #malaysia #kualakangsar #ipoh #cantik #wanita #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #sayajualsupplement #supplementkulit #sabunjerawat #supplementmurah #sahisarangburung #sarangburung #susukambing #sabun #teamsahi
#sahitestimoni

Hii guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sis nak share lagi pada you alls antara soalan yang paling kerap ditanya sebab masih ramai yang tidak tahu pasal sahi ni, kay๐Ÿ™ˆjom baca!๐Ÿ˜˜ .
.
Q:Berapa tablet dalam 1 botol sahi?
A:Ada 30 tablet dalam 1 botol sahi

Q:1 botol sahi boleh tahan berapa lama?
A:Bagi yang mengalami masalah kulit yang teruk, atau perlukan tenaga yang lebih, kesan yang cepat, nak kulit glowing cepat,nak penyakit sembuh, permulaan
Ambil 2x sehari, tahan 15 hari. Untuk maintain, Ambil 1x sehari tahan 30 hari iaitu sebulan

Q:Lelaki boleh makan sahi ke sis?
A:Yes awak, boleh sangat. Tidak akan menggangu hormone awak, malah sangat bagus untuk kulit dan kesihatan

Q:Perempuan mengandung boleh makan sahi tak?
A:Boleh, tapi kene tunggu usia kandungan 4 bulan dulu
Q:Boleh makan sahi ketika period?
A:Boleh sangat, malah membantu melancarkan menstruasi serta mengurangkan masalah senggugut dan sebagainya

Q:Perempuan ada cyst boleh ambil sahi?
A:Boleh sangat, sebab sahi tiada sebarang kolagen atau bahan yang merangsangkan kepada sakit cyst

Q:Ada kencing manis, darah tinggi boleh ambil sahi tak?
A:Boleh sangat, rasa manis sahi adalah daripada bahan madu dalam sahi.

Q:Berapa lama nampak kesan?
A:Seawal 3 hari, bergantung tindak balas badan individu

Q:Sahi untuk kulit je ke?
A:Khasiat sahi tidak terhad untuk kulit, malah untuk badan, sakit lutut dan dalaman

Q:Boleh ambil sahi dan krasa sekali gus ke?
A:Boleh, pagi minum krasa, malam ambil sahi tablet

Q:Kalau berhenti consume ada effect tak? Macam naik jerawat ke?
A: Tiada effect buruk, tapi kena maintain sendiri jaga kesihatan dan kebersihan kulit

Q:Ada kolagen tak dalam Sahi?
A:Tiada sebarang kolagen tambahan dalam sahi, kolagen akan dihasilkan drpd tubuh kita sendiri selepas amalkan sahi setiap hari

Whatsapp +60125813904 ๐Ÿ“ฒ .
.

#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #putihgebu #krasasusukambing #susukambing #kedaionline #makanansunnah #mampumilik #sahisarangburung #promosi #freepostage #vitamin #jerawat #parut #sarangburung #ipoh #shahalam #alorsetar #kuantan #penang #kotakinabalu #arau #pasirmas #kemaman #sibu #kualalumpur #jdt #tawau #sungaipetani

SAHI sarang burung sangat sesuai kepada mereka yang sering terdedah kepada habuk, matahari, sentiasa bekerja di luar kawasan, SAHI sangat membantu untuk menjaga kulit, dan badan kita daripada dalaman
.
.
Bukan sahaja nak kulit cantik, tapi kita nak juga sentiasa sihat dan bertenaga โ˜บ๏ธ
.
.
SAHI sesuai untuk semua golongan, manfaatnya bukan untuk kulit semata-mata, malah banyak khasiat untuk badan, rambut kitaโ˜บ๏ธ
.
.
Ingat SAHI, ingat SARANG BURUNG โค๏ธ dirumuskan khas tanpa kolagen
.
.
SAHI KEEPS YOU HEALTHY & FLAWLESS
sarang burung pertama dalam bentuk tablet di Malaysia .
.
Whatsapp link di bio +601159459451
.
.
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #jerawat #jeragat #gebu #teamsahi #bellaastilahforsahi #krabi #phiphiisland #pakejkrabi #krabipakej #krabiisland #beach #krabibeach #ipoh #terapiinstagram #sayajual #jombeli #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil

SAHI sarang burung sangat sesuai kepada mereka yang sering terdedah kepada habuk, matahari, sentiasa bekerja di luar kawasan, SAHI sangat membantu untuk menjaga kulit, dan badan kita daripada dalaman
.
.
Bukan sahaja nak kulit cantik, tapi kita nak juga sentiasa sihat dan bertenaga โ˜บ๏ธ
.
.
SAHI sesuai untuk semua golongan, manfaatnya bukan untuk kulit semata-mata, malah banyak khasiat untuk badan, rambut kitaโ˜บ๏ธ
.
.
Ingat SAHI, ingat SARANG BURUNG โค๏ธ dirumuskan khas tanpa kolagen
.
.
SAHI KEEPS YOU HEALTHY & FLAWLESS
sarang burung pertama dalam bentuk tablet di Malaysia .
.
Whatsapp link di bio +601159459451
.
.
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #jerawat #jeragat #gebu #teamsahi #bellaastilahforsahi #krabi #phiphiisland #pakejkrabi #krabipakej #krabiisland #beach #krabibeach #ipoh #terapiinstagram #sayajual #jombeli #sayajualmurah #sayajualonline

Kenapa SAHI menjadi pilihan ramai?
Sebab SAHI mengandungi Sarang burung terpilih dan PERTAMA di Malaysia dengan gabungan makanan sunnahโค๏ธ๐ŸŠ๐Ÿฏ
Pastu tak ada kolagen๐Ÿ˜Ž
Sesuai untuk yang ada cyst dan kulit sensitif๐Ÿ‘๐Ÿป
BERIBU TESTIMONI๐Ÿ’‹
DIYAKINI HALAL๐Ÿญ
UNTUK LELAKI DAN WANITA๐Ÿ’•
.
.
Kepada yang ingin dapatkan SAHI boleh whatsapp๐Ÿ˜˜
.
.
+601159459451
.
.
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantikย  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysiaย  #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #iklnonlineshop #onlineshopmurah #kedaionlinemalaysia #bazarmalaysia #visitmyig #igmurah #instaniaga

Most Popular Instagram Hashtags