#sambalsewel

542 posts

TOP POSTS

Lovee this #SambalGila by @bettyrahmad 🀀 . Mak aii pedas ngat ngat πŸ”₯ . Tapi πŸ‘πŸΌ . Next time nak try #SambalSewel pulak πŸ˜‹

Salam πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
.
Ok sis nak share yg SAMBAL GILA
SAMBAL SEWEL akan restock SABTU 20/5/17
.
So sapa yg nak order boleh whatsApp sis yer πŸ“²+6010 232 8619.
.
Dibawah sis bg info sikit utk dua sambal ni yer...πŸ€—πŸ€—
.
.
πŸ”₯🌢🌢πŸ”₯SAMBAL GILA (250ml)
#sambalgilabetty #sambalgila - Mengandungi Cili Padi, Cili Hijau, Petai, Jering & Ikan Bilis
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
🌢🌢SAMBAL SEWEL (250ml)
#sambalgilabetty #sambalsewel
- Mengandungi Cili Hijau, Ikan Bilis & Petai
- Kurang Pedas dr Sambal Gila
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
πŸͺπŸͺRED VELVET COOKIED (350gram) (SOLD OUT‼️‼️)
#bettyrahmadcookies

#sambalgilabetty #sambalgilabetty
#bettyrahmadcookies
#bettyskitchen

Ok siap da juadah tuk berbuka puasa ..hari ni msk kari ayam sbb nk pekena dgn 'sambal sewel betty's kitchen'..sayur goreng..ikan masin sepat..nasi putih..dessert ku juga tdak ketinggalan..kuih muih sory kakak x buat beli je ek xkuasa nk buat byk2 ..walaupun kesihatan agak kurang tp tetap tdak mengganggu ku untuk ke dapoπŸ˜…..da nk buka baru buat air sejuk n pns pulak ye..sejam je lagi nk bukaa..sabooooo k..k bye pjg pulak bebel
#mycook
#sayasukamasak
#sambalsewel
#ramadhanke8

Hi org bangsar!! Kami da restock #sambalgila #sambalsewel.. Siapa yg berminat bole whatsapp 0167187066.. #bettyrahmad #sambalsewel #sambalgila @bettys_kitchen

Org jauh dtg uma kte cod #sambalbetty hehehe..mekaseh ndok @benfiza wpon cm ngelatat je td..syg ko sket je ndok xbyk hihi..ndok repeat #sambalsewel n 1st time nk try #sambalgila sbb aritu die nk beli tp smbal gila da abes..ni pon mmg reserved kn ntok die dr mse amik stock las week..sesape nk sambal gila boleh pre order dl this week kte br restock..tp klu nk sambal sewel ada stock sikit lg..roger2 haaa 017-7160158

Sahur light-light je hari ni. Sedap giler walaupun simple. Nanti korang bole cuba okay! 😍 .
.

#sambalbilistempe @emmamustafa & #sambalsewel @bettyrahmad πŸ’

Betul org kata cinta pertama tak dapat dilupakan..
Ramai rupanya peminat setia sambal gila yg restock..
Limited stock tau..
Tapi sambal sewel pun sedap lagi bleh ratah2 gitu je..just nice rasanya..
#sambalgilabetty
#bettyskitchen
#sambalsewel
#sambalgila

MOST RECENT

Salam & Selamat Petang Kesayangan Sis πŸ€—πŸ€—
.
.
MAAF LAMA STOP COD & DELIVERY SAMBAL DR BETTYS KITCHEN...
INSYAALLAH SIS AKAN RESTOCK SAMBAL 28/08/17 NI & AKAN START COD- DELIVERY AREA PUTRAJAYA-CYBERJAYA- PUCHONG PADA 29/08/2017 ONWARDSπŸ”₯πŸ”₯
.
.
So sapa yg nak order/booking boleh whatsApp sis yer πŸ“²+6010 232 8619.
.
Dibawah sis bg info sikit utk dua sambal ni yer...πŸ€—πŸ€—
.
.
πŸ”₯🌢🌢πŸ”₯SAMBAL GILA (250ml)
#sambalgilabetty #sambalgila - Mengandungi Cili Padi, Cili Hijau, Petai, Jering & Ikan Bilis
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
🌢🌢SAMBAL SEWEL (250ml)
#sambalsewelbetty #sambalsewel
- Mengandungi Cili Hijau, Ikan Bilis & Petai
- Kurang Pedas dr Sambal Gila
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
#sambalgilabetty #sambalgilabetty
#bettyrahmadcookies
#bettyskitchen

Salam Jumaat semua..dukacita dimaklumkan #sambalgila out of stock harini but sukacita dimaklumkan juga tomorrow we will restock πŸ˜‰πŸ˜‰.. so order sentiase open utk yg nk repeat or baru nk try #sambalbetty ni ekk..#sambalsewel InsyaAllah ada sbb kita mmg restock byk..laku keras 😎😎 #bettyskitchen #sambalsewelbettyΒ  #sambalgilabetty #sambalsewelnilai #sambalgilanilai #sambalsewelmantin #sambalgilamantin #sambalsewelpajam #sambalgilapajam #sambalsewelbukitmahkota #sambalgilabukitmahkota #usim #nilaiuniversity #inticollegenilaiΒ  #nilai3 #sambalgilalabu #sambalsewellabu #sambalgilakotaserieemas #sambalsewelkotaseriemas

COD di Nilai Impian tp cust emergency xsmpt sampai sblm kami smp..so gate customer tlg trime smbal ni hehee..#sambalgila tgl limited mmg xsmpt smp ujung mgu..#sambalsewel pon so sesape yg nk join rse kesedapan #sambalbetty ni boleh whatsapp 0177160158 utk COD di Nilai n kawasan sekitar (kte boleh kawtim nt)..klik link kt bio pon boleh trus whatsapp sy xpyh sush2 save no hehe #bettyskitchen #sambalsewelbettyΒ  #sambalgilabetty #sambalsewelnilai #sambalgilanilai #sambalsewelmantin #sambalgilamantin #sambalsewelpajam #sambalgilapajam #sambalsewelbukitmahkota #sambalgilabukitmahkota #usim #nilaiuniversity #inticollegenilaiΒ  #nilai3 #sambalgilalabu #sambalsewellabu #sambalgilakotaserieemas #sambalsewelkotaseriemas

Most Popular Instagram Hashtags