#sambalsewel

451 posts

TOP POSTS

Tq @bettyrahmad sanggup turun curve semata2 tlg hantar #sambalgila #sambalsewel yg sedap sgt2!!!! Korg kena cuba weh.. bahahhaha senang idup aku lepas nih xyah susah payah pijau2 tgn buat sambal ijo utk papa.. betty dh siapkan!!πŸ˜‹ plsssss follow ig @bettys_kitchen ok .. buat @qisyazandra nahhhh!!! Khas utk ibu nandong!! Adik badik lain kalau nak meh tiommm aku duluπŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» p/s: yesss aku mmg hantu pedas.. @kupu_kupu jgn jelessss aku pon hadeeeee tauuu!!!! Follow @bettys_kitchen @bettys_kitchen @bettys_kitchen

Lovee this #SambalGila by @bettyrahmad 🀀 . Mak aii pedas ngat ngat πŸ”₯ . Tapi πŸ‘πŸΌ . Next time nak try #SambalSewel pulak πŸ˜‹

Salam πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
.
Ok sis nak share yg SAMBAL GILA
SAMBAL SEWEL akan restock SABTU 20/5/17
.
So sapa yg nak order boleh whatsApp sis yer πŸ“²+6010 232 8619.
.
Dibawah sis bg info sikit utk dua sambal ni yer...πŸ€—πŸ€—
.
.
πŸ”₯🌢🌢πŸ”₯SAMBAL GILA (250ml)
#sambalgilabetty #sambalgila - Mengandungi Cili Padi, Cili Hijau, Petai, Jering & Ikan Bilis
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
🌢🌢SAMBAL SEWEL (250ml)
#sambalgilabetty #sambalsewel
- Mengandungi Cili Hijau, Ikan Bilis & Petai
- Kurang Pedas dr Sambal Gila
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
πŸͺπŸͺRED VELVET COOKIED (350gram) (SOLD OUT‼️‼️)
#bettyrahmadcookies

#sambalgilabetty #sambalgilabetty
#bettyrahmadcookies
#bettyskitchen

Ok siap da juadah tuk berbuka puasa ..hari ni msk kari ayam sbb nk pekena dgn 'sambal sewel betty's kitchen'..sayur goreng..ikan masin sepat..nasi putih..dessert ku juga tdak ketinggalan..kuih muih sory kakak x buat beli je ek xkuasa nk buat byk2 ..walaupun kesihatan agak kurang tp tetap tdak mengganggu ku untuk ke dapoπŸ˜…..da nk buka baru buat air sejuk n pns pulak ye..sejam je lagi nk bukaa..sabooooo k..k bye pjg pulak bebel
#mycook
#sayasukamasak
#sambalsewel
#ramadhanke8

Akhirnyaa tewas dgn SAMBAL SEWEL @bettys_kitchen . Konon nk start diet mlm ni xnak mkn nasi dh😁😁
#sambalsewel #sambalsewelbetty #bettyskitchen

Sahur light-light je hari ni. Sedap giler walaupun simple. Nanti korang bole cuba okay! 😍 .
.

#sambalbilistempe @emmamustafa & #sambalsewel @bettyrahmad πŸ’

Betul org kata cinta pertama tak dapat dilupakan..
Ramai rupanya peminat setia sambal gila yg restock..
Limited stock tau..
Tapi sambal sewel pun sedap lagi bleh ratah2 gitu je..just nice rasanya..
#sambalgilabetty
#bettyskitchen
#sambalsewel
#sambalgila

Bought this at @bettyrahmad 's Booth at celeb fest. Hurry up Singaporean yang last time tak dapat beli then frust sebab habis, pls proceed to Celeb Fest Kat Suntec convention centre today till Sunday. No need to tunggu Sunday sebab nanti habis frust lagi. πŸ˜†πŸ˜‚
#bettyskitchen #bettyrahmadcookies #sambalsewel @endianasadali the sambal is yours. πŸ˜† my turn to get for you.

MOST RECENT

SUKA MAKAN PEDAS TAK?🌢🌢🌢
HANTU SAMBAL KE TUUUUU? πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
.
.
Meh try test cuba (πŸ™Š) rasa sambal bilis ni. PEDAS LETUPPPP uols! Berpeluh! Rugi tak cuba. 🌢😌 Sekali makan, pasti tambah nasi. πŸ˜‚
Sape diet, mmg RUGI πŸ˜‚
.
.
.
SAMBAL HIPSTURRR
Harga pengenalan : RM9.90
Berat bersih : 180g
--------------------
Postage :
Smnanjung : RM 6
Sabah/Sarawak : RM 9
***Setiap penambahan botol berikutnya tambah RM 3.
.
.
--------------------
COD: Subang, USJ, Shah Alam
--------------------
Utk tempahan :
Whatsapp 014-6365336
Whatsapp 014-6365336
Whatsapp 014-6365336
.
Atau klik
Http://www.wasap.my/0146365336
---------------------
Facebook.com/sambalhipsturrr
Instagram.com/sambalhipsturrr
.
.
.
#sambalbilis #sambalgaring #sambalhitampahang #sambalhipstur #sambalijo #sambalmerah #sambalsotong #sambalhijau #sambalpedas #sambalspicy #sambalibu #sambalbokap #sambalmenyengat #sambalsewel #sambalgila #food #spicyfood #masakanpedas #pedastakterkata #sambaludangkering #sambalado #sambaltempe #sambalenak #sambalsedap #foodporn

Hi πŸ‘‹πŸ‘‹ .

Ada yang nak beli saya tak? 😁😘 Kalau ada boleh ws 0182061088 ya. Saya ni sedap tau πŸ˜‹πŸ˜‹ Rugi siapa tak rasa. Rata2 yg dah try semua cakap sedap semua ketagih. Oopps terbocor rahsia pulak πŸ™Š .

#sambalgilabetty #sambalgila #bettyrahmad #bettyrahmadcookies #redvelvetcookies #bettyskitchen #bettyskitchenklangshahalam #sambalgilaklang #sambalgilapuncakalam #sambalgilashahalam #sambalgilasetiaalam #sambal #sambalreadytoeat #klang #shahalam #setiaalam #puncakalam #sambalsewel #sambalsewelbetty

Stock #sambalsewel dah di hujung tanduk!! Anyone nk selit order whatsapp 017-7160158 ye..xjamin berapa lme lg stock ley thn..#sambalgila out of stock nt restock i inform ye..cepat cepat cepat!! Sekali try pasti repeat order 😁😁 #bettyskitchen #sambalsewelbetty  #sambalgilabetty #sambalsewelnilai #sambalgilanilai #sambalsewelmantin #sambalgilamantin #sambalsewelpajam #sambalgilapajam #sambalsewelbukitmahkota #sambalgilabukitmahkota #usim #nilaiuniversity #inticollegenilai  #nilai3

#Repost @eparyfa (@get_repost)
・・・
Salam Syawal & Selamat Petang Kesayangan Sis πŸ€—πŸ€—
.
.
WEEKEND NI SABTU AHAD 22-23 JULY AKAN START DELIVERY AREA PUTRAJAYA-CYBERJAYA- PUCHONGπŸ”₯πŸ”₯
.
.
So sapa yg nak order boleh whatsApp sis yer πŸ“²+6010 232 8619.
.
Dibawah sis bg info sikit utk dua sambal ni yer...πŸ€—πŸ€—
.
.
πŸ”₯🌢🌢πŸ”₯SAMBAL GILA (250ml)
#sambalgilabetty #sambalgila - Mengandungi Cili Padi, Cili Hijau, Petai, Jering & Ikan Bilis
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
🌢🌢SAMBAL SEWEL (250ml)
#sambalsewelbetty #sambalsewel
- Mengandungi Cili Hijau, Ikan Bilis & Petai
- Kurang Pedas dr Sambal Gila
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
#sambalgilabetty #sambalgilabetty
#bettyrahmadcookies
#bettyskitchen

Salam Syawal & Selamat Petang Kesayangan Sis πŸ€—πŸ€—
.
.
WEEKEND NI SABTU AHAD 22-23 JULY AKAN START DELIVERY AREA PUTRAJAYA-CYBERJAYA- PUCHONGπŸ”₯πŸ”₯
.
.
So sapa yg nak order boleh whatsApp sis yer πŸ“²+6010 232 8619.
.
Dibawah sis bg info sikit utk dua sambal ni yer...πŸ€—πŸ€—
.
.
πŸ”₯🌢🌢πŸ”₯SAMBAL GILA (250ml)
#sambalgilabetty #sambalgila - Mengandungi Cili Padi, Cili Hijau, Petai, Jering & Ikan Bilis
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
🌢🌢SAMBAL SEWEL (250ml)
#sambalsewelbetty #sambalsewel
- Mengandungi Cili Hijau, Ikan Bilis & Petai
- Kurang Pedas dr Sambal Gila
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
#sambalgilabetty #sambalgilabetty
#bettyrahmadcookies
#bettyskitchen

Warga Nilai n kawasan sekitar yg nk rasa kesedapan #sambalbetty by Betty Rahmad ni boleh whatsapp 017-7160158..#sambalsewel je yg ad stock skrg..#sambalgila out of stock nt da restock sy inform okayy #bettyskitchen #sambalsewelbettyΒ  #sambalgilabetty #sambalsewelnilai #sambalgilanilai #sambalsewelmantin #sambalgilamantin #sambalsewelpajam #sambalgilapajam #sambalsewelbukitmahkota #sambalgilabukitmahkota #usim #nilaiuniversity #inticollegenilaiΒ  #nilai3

_

SAMBAL GILA (RM18)
Sambal ni menggunakan cili merah dan sangat gila tahap kepedasannya. Mengandungi cili, bawang merah, bawang putih, tomato, garam, ikan bilis, petai dan juga jering. Boleh dimakan begitu sahaja dan boleh dijadikan bahan asas dlm masakan. .

SAMBAL SEWEL (RM16)
Sambal ni menggunakan cili hijau dan tahap kepedasannya tidaklah segila sambal gila. Pedasnya kurang dan org kata just nice πŸ‘ Mengandungi cili, bawang merah, bawang putih, tomato, garam, ikan bilis, dan petai. Tidak mengandungi jering ya. Boleh dimakan begitu sahaja dan boleh dijadikan bahan asas dlm masakan. .

#sambalgilabetty #sambalgila #bettyrahmad #bettyrahmadcookies #redvelvetcookies #bettyskitchen #bettyskitchenklangshahalam #sambalgilaklang #sambalgilapuncakalam #sambalgilashahalam #sambalgilasetiaalam #sambal #sambalreadytoeat #klang #shahalam #setiaalam #puncakalam #sambalsewel #sambalsewelbetty

Sang suami terpikat dengan masakan isteri yang makin sedap. Rahsianya? Mestilah #sambalgila dan #sambalsewel Bettys Kitchen!!!!! Whatsapp us for order 019 3761078
#bettyskitchen #sambalgilabettyseremban #sambalgilabettysenawang #sambalgilabetttpd #sambalsewelbettyseremban #sambalsewelbettysenawang #sambalsewelbettypd #sayajual #rezekianak #sambal #sayajualmurahmalaysia

Cod #sambalgilabetty n #sambalsewelbetty kt my nyah @sindarela._ sekali beraya...amik stok trus pulun cod..eh td ad gak cod kt @fahmi412 1st cust i tp xsmpt nk amik gmba ngn die kahkah..stok #sambalgila da sendu di aidilfitri tau..tinggal 2 je yg tak bertuan..br amik stok td tp sume da simpan ntok yg da booking..#sambalsewel ad lg kalau nk..pape roger ek

Most Popular Instagram Hashtags