[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sambalsewel

681 posts

TOP POSTS

Lovee this #SambalGila by @bettyrahmad 🤤 . Mak aii pedas ngat ngat 🔥 . Tapi 👍🏼 . Next time nak try #SambalSewel pulak 😋

Tq @bettyrahmad sanggup turun curve semata2 tlg hantar #sambalgila #sambalsewel yg sedap sgt2!!!! Korg kena cuba weh.. bahahhaha senang idup aku lepas nih xyah susah payah pijau2 tgn buat sambal ijo utk papa.. betty dh siapkan!!😋 plsssss follow ig @bettys_kitchen ok .. buat @qisyazandra nahhhh!!! Khas utk ibu nandong!! Adik badik lain kalau nak meh tiommm aku dulu👻👻👻 p/s: yesss aku mmg hantu pedas.. @kupu_kupu jgn jelessss aku pon hadeeeee tauuu!!!! Follow @bettys_kitchen @bettys_kitchen @bettys_kitchen

Salam 🤗🤗🤗
.
.
Ok sis nak share yg SAMBAL GILA
SAMBAL SEWEL akan restock SABTU 20/5/17
.
So sapa yg nak order boleh whatsApp sis yer 📲+6010 232 8619.
.
Dibawah sis bg info sikit utk dua sambal ni yer...🤗🤗
.
.
🔥🌶🌶🔥SAMBAL GILA (250ml)
#sambalgilabetty #sambalgila - Mengandungi Cili Padi, Cili Hijau, Petai, Jering & Ikan Bilis
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
🌶🌶SAMBAL SEWEL (250ml)
#sambalgilabetty #sambalsewel
- Mengandungi Cili Hijau, Ikan Bilis & Petai
- Kurang Pedas dr Sambal Gila
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
🍪🍪RED VELVET COOKIED (350gram) (SOLD OUT‼️‼️)
#bettyrahmadcookies

#sambalgilabetty #sambalgilabetty
#bettyrahmadcookies
#bettyskitchen

Ok siap da juadah tuk berbuka puasa ..hari ni msk kari ayam sbb nk pekena dgn 'sambal sewel betty's kitchen'..sayur goreng..ikan masin sepat..nasi putih..dessert ku juga tdak ketinggalan..kuih muih sory kakak x buat beli je ek xkuasa nk buat byk2 ..walaupun kesihatan agak kurang tp tetap tdak mengganggu ku untuk ke dapo😅..da nk buka baru buat air sejuk n pns pulak ye..sejam je lagi nk bukaa..sabooooo k..k bye pjg pulak bebel
#mycook
#sayasukamasak
#sambalsewel
#ramadhanke8

Sahur light-light je hari ni. Sedap giler walaupun simple. Nanti korang bole cuba okay! 😍 .
.

#sambalbilistempe @emmamustafa & #sambalsewel @bettyrahmad 💝

Thanks @bettyskitchen_klangshahalam sebab sudi hantar #sambalgila & #sambalsewel ni smpai ke rmh. Balik2 kerja trus try dua2 sambal ni. Serious #sambalgila & #sambalsewel ni dua2 terbaikkk!!!!❤

Repeat oder...again! Spe nak rasa bleh oder n puan @nurulizzahsny...rasa die mmg perghhh...
@bettys_kitchen
#sambalsewel
#sambalgile

Salam uollz, am opening 2nd batch of dis Awesomazing Sambal.....Its kinda addictive fer my family n others!! Selling @ only $10 per bottle, 2 flavours available to order!! Pre-order takes at least 1 week after PO close!! Sesiapa yang berhajat sila comment, will close order once i reach d quota, do support local sellers!! Self collect prefered @ West Coast Drive, delivery available to ur nearest mrt @ $5.....Pm urs to avoid any disappointment!! Tankiu 😉

#barangbaikkk #awesomesambal #sambalgila #sambalsewel #itsamustkeepstock

MOST RECENT

Hi orang2 TTDI dan kawasan sewaktu dengannya !!! .
.
.
🌶🌶OK siapa nak restock SAMBAL GILA & SAMBAL SEWEL boleh datang ONE UTAMA ya. InshaAllah.
🌶🌶 .
.
.
🌶🌶Untuk elakkan kekecewaan stock habis, sila whatsapp dulu 📱012-5412114 untuk book ya ! 🌶🌶 .
.
🌶🌶 #sambalsewel RM 16 & #sambalgila RM 18.🌶🌶 .
.
Jumpa di sana !

Haloo semua..batch untuk single buyer akan pos out petang ini..so mane2 yg dah order pm/dm sila tggu kat pagar umah masing2 bermula besok ya..sambil2 tu tips dr kami..sila sediakan nasi panas2 sambil tggu abam pos sampai..hehehehe

Rugi mane yg belom lagi buat pesanan sbb SAMBAL CILI API ORANG KAMPUNG mmg betui2 KAW2 punya...x mahal pun nak order..mahal lagi kasih sayang dlm sambal tu!

Yang mane berminat nak tambah duit poket kiri kanan jom whatsapp 0123357976 lepas gak lah duit poket nk soping ujung tahun kan!😁
.
#sambal #bazar #bazaar #bazarpaknil #dropship
#agent #agen #jualonline #onlineservice #foodservice #sambalbilis #sambalbilisorangkampung #sambalsedap #sambalpedas #sambalhitam #sambalhijau #sambalsewel #sambalgila #gilasambal #stokis

SAMBAL CILI API ORANG KAMPUNG agak bz lately ni sbb tempahan full..Alhamdulillah

Pada yg maaih ragu2 tentang rasa jom cuba dulu..whatsapp 0123357976 rasa sebenar asli sambal zaman silam..sgt2 fresh dan umhhh!

Yang mane berminat nak tambah duit poket kiri kanan jom whatsapp 0123357976 lepas gak lah duit poket nk soping ujung tahun kan!😁
.
#sambal #bazar #bazaar #bazarpaknil #dropship
#agent #agen #jualonline #onlineservice #foodservice #sambalbilis #sambalbilisorangkampung #sambalsedap #sambalpedas #sambalhitam #sambalhijau #sambalsewel #sambalgila #gilasambal #stokis

Salam semua...dah berhari2 senyap sebab bz packing untuk agen2 SAMBAL CILI API ORANG KAMPUNG. Hari ini dah siap semuanya dan bakal di cod mlm ini juga...agen dah bising weh, stok lajuuuu!

Pada agen2 semua jgn lupa #sambalciliapiorangkampung ya..! So tungguuuuu!

Yang mane berminat nak tambah duit poket kiri kanan jom whatsapp 0123357976 lepas gak lah duit poket nk soping ujung tahun kan!😁
.
#sambal #bazar #bazaar #bazarpaknil #dropship
#agent #agen #jualonline #onlineservice #foodservice #sambalbilis #sambalbilisorangkampung #sambalsedap #sambalpedas #sambalhitam #sambalhijau #sambalsewel #sambalgila #gilasambal #stokis

Salam & Slmt Pagi Semua 🤗🤗
.
.
HARI NI SIS AKAN BERADA DI PUTRAJAYA, CYBERJAYA & PUCHONG DRI KUL 8-9MLM 🙂🙂🙂🙂🙃🙃
So sapa yg nak order boleh whatsApp sis yer 📲+6010 232 8619.
.
Dibawah sis bg info sikit utk dua sambal ni yer...🤗🤗
.
.
🔥🌶🌶🔥SAMBAL GILA (250ml)
#sambalgilabetty #sambalgila - Mengandungi Cili Padi, Cili Hijau, Petai, Jering & Ikan Bilis
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
🌶🌶SAMBAL SEWEL (250ml)
#sambalsewelbetty #sambalsewel
- Mengandungi Cili Hijau, Ikan Bilis & Petai
- Kurang Pedas dr Sambal Gila
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
#sambalgilabetty #sambalgilabetty
#bettyrahmadcookies
#bettyskitchen

Tu dia cili bak angggg!! Cili segar bugar dibeli dipasar segar..cili2 ni lah kami jadikan SAMBAL CILI API ORANG KAMPUNG yg terus2 mendapat sambutan..terima kasih semua

Pada yg masih belom merasa nikmat kebabomm SAMBAL CILI API ORANG KAMPUNG ini bolelah dapatkan dari agen2 kami atau hq...jgn risau, pasti leleh!! .
♦️cili segar premium
♦️ramuan bahan semulajadi
♦️tanpa bahan awet
♦️dimasak dengan sempurna

Mempunyai 2 rasa kepedasan HOT/EXTRA HOT yang pasti buat korang berpeluh ketika makan..hehehe

Untuk Order
0123357976!
0123357966!
.
#sambal #bazar #bazaar #bazarpaknil #dropship
#agent #agen #jualonline #onlineservice #foodservice #sambalbilis #sambalbilisorangkampung #sambalsedap #sambalpedas #sambalhitam #sambalhijau #sambalsewel #sambalgila #gilasambal

Sedap punya pasai 5 botol terus ambik ye sis..hihihihi. sebotol mmg x cukup sehali hadap je tu..SAMBAL CILI API ORANG KAMPUNG mmg bravo!! Tq sis soping dgn kami..muahhh!
.
♦️cili segar premium
♦️ramuan bahan semulajadi
♦️tanpa bahan awet
♦️dimasak dengan sempurna

Mempunyai 2 rasa kepedasan HOT/EXTRA HOT yang pasti buat korang berpeluh ketika makan..hehehe

Untuk Order
0123357976!
0123357966!
.
#sambal #bazar #bazaar #bazarpaknil #dropship
#agent #agen #jualonline #onlineservice #foodservice #sambalbilis #sambalbilisorangkampung #sambalsedap #sambalpedas #sambalhitam #sambalhijau #sambalsewel #sambalgila #gilasambal

🌶🌶🌶 SAMBAL GILA & SAMBAL SEWEL readystock🌶🌶🌶!!! Pada sesiapa yg nk try ke nk repeat order ke boleh pm or whatsapp 017-7160158 ek.. #sambalgila utk yg betul2 power tahan pedas sbb tahap pedas die mmg boleh buat menangesss 😢😢.. #sambalsewel pulak average semua org boleh terima tahap kepedasannye..so boleh try ikt kesesuaian tekak anda hihi 😄😄😄 #bettyskitchen #sambalbetty  #sambalsewelbetty  #sambalgilabetty #sambalsewelnilai #sambalgilanilai #sambalsewelmantin #sambalgilamantin #sambalsewelpajam #sambalgilapajam #sambalsewelbukitmahkota #sambalgilabukitmahkota #usim #nilaiuniversity #inticollegenilai  #nilai3 #sambalgilalabu #sambalsewellabu #sambalgilakotaserieemas

Most Popular Instagram Hashtags