#sambalsewel

MOST RECENT

SOLD OUT FOR TODAY’S PICK UP!!! THANK YOU DEAR CUSTOMERS!!!!! 😘😘😘 #sambalbetty #bettyskitchen #sambalgila #sambalsewel #sambalgilabetty #sambalsewelbetty #sambalbettykl #sambalbettyklsentral

Petang2 ni mkn nasi bujang ... bersama si gila dgn si sewel 😂 tp tu xpenting ! Yg penting telo mata tu ... hurmmm😋
#betty'skitchen #sambalgila #sambalsewel

Salam semua n selamat petang 💕,
.
.
Esok Sabtu (21/04/2018) kita sudah restock #sambalgilabetty #sambalsewelbetty. So bagi nak order boleh order sekarang! Kita akan buat COD start SABTU AHAD & OPEN SELFPICKUP pada AHAD
.
Yang excited nak merasa sambal ini, boleh selfpickup di rumah anytime sabtu ahad jika takmo COD hehehe tp kena cek dulu rumah ade orang ke idok 😘
.
Jangan lepaskan peluang. Ramai yang repeat lagi sebab sambal ini mmg superb! Tak caya? Haa slide gambar ini ➡️
.
.
🚗 Selfpickup
.
.
🎉 22/04/2018 AHAD
.
🔥 Putrajaya (11.00am-12.00pm)
📍Taman Empangan Hadapan PICC
.
🔥 Cyberjaya (12.15pm-1.00pm)
📍Petronas Cyberjaya sederet KFC
.
*kita buat pagi, atas faktor petang cuaca hujan
.
.
Yang nak COD 🚙, boleh aje. With min order & delivery charge ye dear 😘 . Selfpickup takde min & free charge 😊
#putrajaya #cyberjaya #dengkil #salaktinggi #kotawarisan #serikembangan #putraperdana #puchong #serdang #bangi #kajang #klia #klia2 .
.
📲 whatsapp 0172997763 or klik link whatsapp di bio ⤴️ direct to whatsapp tanpa save no 😊
.
.
#bettyskitchen_cyberputrajaya #sambalsewel #sambalsewelbetty #sambalgila #sambalgilabetty #sambalviralbetty😊

Hai!! Berita baik untuk warga Klang, Setia Alam, Shah Alam dan sekitarnya. Sabtu dan Ahad ni (21-22 April 2018) kami akan berada di CAR BOOT SALE SANI EXPRESS @ Sani Terminal Klang Sentral
.
Boleh datang walk-in sahaja!! Tak perlu delivery charge 😋
Sabtu (21/4) 10am-3pm
Ahad (22/4) 7am-12.30noon
.
Btw, stock sangat limited. So jangan berlengah. Jom ramai-ramai serbuuu. See ya!!
.
#sambalgila #sambalsewel #sambalgilabetty #sambalsewelbetty #sambalgilakapar #sambalgilameru #sambalsedap #sambalpedas #sambalpetai #sambaljering #sambalbetty #bettyskitchen #kaparfood #merufoodchannel #merufooddelivery #carbootsalesaniexpress #carbootsaleselangor #carbootsaleklang #carbootsalekualalumpur #carbootsaleshahalam #carbootsalemalaysia

Jangan Lupa Guys! Petang ni 😋🤤
.
Jitra - Aloq Setaq 🚘
#sambalviralsedap
#sambalbetty
#sambalgila
#sambalsewel

Salam semuaa 💕,
.
.
Sabtu (21/04/2018) kita sudah restock #sambalgilabetty #sambalsewelbetty. So bagi nak order boleh order sekarang! Kita akan buat COD start SABTU AHAD & OPEN SELFPICKUP AHAD
.
Yang excited nak merasa nyummy, boleh selfpickup di rumah anytime sabtu ahad jika takmo COD hehehe tp kena cek dulu rumah ade orang ke idok dulu 😘
.
.
🚗 Selfpickup
.
.
🎉 22/04/2018 AHAD
.
🔥 Putrajaya (11.00am-12.00pm)
📍Taman Empangan Hadapan PICC
.
🔥 Cyberjaya (12.15pm-1.00pm)
📍Petronas Cyberjaya sederet KFC
.
*kita buat pagi, atas faktor petang cuaca hujan
.
.
Yang nak COD 🚙, boleh aje. With min order & delivery charge ye dear 😘 . Selfpickup takde min & free charge 😊
#putrajaya #cyberjaya #dengkil #salaktinggi #kotawarisan #serikembangan #putraperdana #puchong #serdang #bangi #kajang #klia #klia2 .
.
📲 whatsapp 0172997763 or klik link whatsapp di bio ⤴️ direct to whatsapp tanpa save no 😊
.
.
#bettyskitchen_cyberputrajaya #sambalsewel #sambalsewelbetty #sambalgila #sambalgilabetty #sambalviralbetty😊

SAMBAL GILA or SAMBAL SEWEL?? Choose yours!! Ada yang tanya sis mana lagi sedap. Jawapan i dua-dua sambal sedap weyyy!! Dua-dua my fav 😍. Grab both and compare yourself 😋
.
Self pick-up Taman Alam Nyata, Kapar
COD KAPAR/MERU dan sekitarnya
Whatsapp 0193638589
(boleh terus click link in bio)
.
#sambalgila #sambalsewel #sambalgilabetty #sambalsewelbetty #sambalgilakapar #sambalgilameru #sambalsedap #sambalpedas #sambalpetai #sambaljering #sambalbetty #bettyskitchen #kaparfood #merufoodchannel #merufooddelivery

Customer feed back...ada Ummmph kate nye...👍🏼👍🏼🤤 #bettyskitchen #bettyskitchen_kempasjb #sambalgila #sambalsewel #ummmph #padu @bettys_kitchen @farahwahidahnasruddin

@Regrann from @riesya_rizqy_rayqal - Cara kami makan sambal betty @bettyrahmad @bettys_kitchen selalunye aq mmg ta cmpur lauk ape2 kecuali telur sbb mmg da sedap n nikmat weyhhh mkn mcm tu je .. Ketagih smpi bpe kali da repeat .. Pedaassssss tp sedap #bettyskitchen #ilovesambalbetty #sambalgilabetty #sambalsewelbetty
.
---------------------------------
.
Nyummmmy betui makan nasi + sambal + telur. Mmg seleraaaaa weyhh. Kadang bertambah la walaupon berlauk kan simple gini je. Hehehehe 😋
.
.
Sabtu nie kita retock ye. Malam ini kita akan update & open order yeaaahhhh ❤️
.
🔥Sambal GILA (merah) - Pedas berapi, ikan bilis, petai dan ade jering. Pedas menagis! 😂
.
🔥Sambal SEWEL (hijau) - Kurang pedas, ikan bilis dan petai. Masih boleh layan. 😌
.
🍱 Boleh makan begitu sahaja atau dijadikan paste dalam masakan
❄️ Tahan SEBULAN dlm peti ais, 3 hari suhu bilik biasa.
.
#bettyskitchen_cyberputrajaya #sambalsewel #sambalsewelbetty #sambalgila #sambalgilabetty #sambalviralbetty

#sambalsewel OUT OF STOCK
#sambalgila only 5 LEFT!
.
Whatsapp sy 0177160158 (klik link kt bio)utk order ya..boleh booking dulu Isnin ni saya ambil stock baru..Isnin nanti kita COD ye 🌶🌶🌶
.
Smbal sewel (ijau) ada petai dan ikan bilis . Sambal gila (merah) ada petai, jering dan ikan bilis..sambal gila lebih pedas dr sambal sewel. Sambal sewel punya pedas average orang boleh terima 😉
.
#bettyskitchen #sambalsewelbetty  #sambalgilabetty
#sambalbettynilai #sambalsewelnilai #sambalgilanilai #sambalsewelmantin #sambalgilamantin #sambalsewelpajam #sambalgilapajam #sambalsewelbukitmahkota #sambalgilabukitmahkota #usim #nilai #bukitmahkota #nilaiimpian #makanannilai #sambalnilai #sambalpetainilai #sambaljeringnilai #nilaiuniversity #inticollegenilai  #nilai3 #sambalgilalabu
#sambalbettylabu
#sambalbettymantin
#sambalbettypajam
#sambalbettynilai
#sambalbettysalaktinggi

Siapa nak beli sambal betty, boleh whatsapp 019-3686520, self pick up @ KL Sentral 😊 #sambalbetty #bettyskitchen #sambalgila #sambalsewel #sambalgilabetty #sambalsewelbetty #sambalbettykl #sambalbettyklsentral

Batch 5
#sambalbetty sold out
Batch 6 akan masuk next week. siapa nak order pm sis laju2. 📲0177798905
#sambalsewel #sambalsewelbetty #sambalgila #sambalgilabetty #ilovesambalbetty #bettyskitchen #bettyrahmad

Thanks dear cust @the_sweetihani sudi share resepi dgan mnggunakan #sambalgila dari @bettys_kitchen ❤. Asparagus belacan guna #sambalgila since malas nak menumbuk cili katanya😂😂. Masakan lebih mudah dgan adanya #sambalbetty 🤗🤗. #Sambalgila #sambalSewel

Most Popular Instagram Hashtags