#sambalhitampedas

MOST RECENT

New Product..
Sambal garing bilis berlado Cyecah², menyajikan ikan bilis yang ranggup dan garing. Ikan bilis yang meriah dan padat. Tanpa MSG.

Sangat2 memikat selera dan pasti sekali rasa sudah tentu menambah2

Tak cuba tak tahu😘

Hanya RM12 sebekas.. Penghantaran pos ke seluruh Malaysia & COD area Kuantan.. Boleh wassap kami di www.wasap.my/60134326015..
#sayajualsayamakan #feedbacksambalhitampahangcyecah2 #feedbacksambalbilistempecyecah2 #sambalbilisberlado #sambalbilisberlada #sambalbilispedas #sambalbilisgaring #sambalgaringcyecahcyecah #sambalgaringbilisberlado #sambalgaringbilis #sambalbilistempe #sambalbilistempecyecah2
#sayajualsambalhitampahang
#sambalhitampahangcyecah2 #sambalbelimbinghitam #sambalhitampedas #sambalhitamsedap #sayajualmurah #kuantantv #regrann #feedbackrashiekaenterprise #malaysiaonlineshop #bruneionlinestore #sarawakonlineshop #sabahonlineshop

#Repost @sambalhitam_byaki
• • •
As promised, nak tunjuk cara2 nak buat #murtabakpisang dan #murtabak #sambalhitam 😉 1st try buat murtabak #sambal, guna yang juznaiz, campur dengan #cheese #telur #mayonis (takde dalam pic sebab letak kemudian), sedap rupanya! Anak2 pun cukai yang mummy punya!😅😅😅 memang tak complete, kalau nak tanya, leh komen or dm ek sebab 1st batch buat tengah malam, tengah mamai2...☺️☺️☺️ ______

Order? 📲 +6013 4379852

FB PAGE : The Gerobok Sambal

INSTAGRAM : @thegeroboksambal

#sambalhitambyaki #sambalhitamsedap #sambalhitampahang #sambalhitampedas #sambalhitambangi #sambalhitam

Feedback dari loyal customer #sambalhitamtokibu 😍 Alhamdulillah sis ni dah byk kali repeat order dgn kami tau. TQ sesangat ♥️ hihi. Nak order ? Boleh pm kami 013-9597016 (ida) // 013-3188187 (mira)
.
.
.
#sambalhitamtokibu #sambalhitampahang #sambalhitam #sambalbelimbinghitam #sambalhitamoriginal #sambalhitambangsar #sambalhitamsentul #sambalhitampedas

Most Popular Instagram Hashtags