#sambalhitam

MOST RECENT

Sambal Lada Hanim HomeMade
#sambal #sambalhitam #sambalpedas #sambalsedap

Attention! Attention! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Buat #BangsaJohor semuanya! Hihi.
InshaAllah Mamajuju akan berlepas dengan kereta peribadi menjelajah ke #Larkin #Johor bersama-sama dengan #AsfaDelight & #ProdukAsmak

Kalau nak rasa #TartNenasKlasik #Sedap #Mengancam inilah masanya uiii. Tak dilupakan #SambalHitam #Original #Pahang yang pastinya membuat hati #tertambat #ditambat #ayamtambatan ! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… Mana boleh tinggal si #Asmak ni. Kot ada yang menahan tengah-tengah jalan kaaa highway kaaa mana nak tau kannnn. Hiks. Pastu pastyuuu meh kita belanja #Testimonial #panaspanas dari customer yang dah cuba okay? ๐Ÿ˜˜

http://60193392160KedaiMakanAsmak.wasap.my
http://60193392160KedaiMakanAsmak.wasap.my
http://60193392160KedaiMakanAsmak.wasap.my ==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my
==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my
==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my

#AsmakByMhamsb #ProjekRaya #ProjekSahur #KuihRaya #JohorBahru #Jdt #kuihsedap #sambalsedap #jomrasa #sayajual

Attention! Attention! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Buat #BangsaJohor semuanya! Hihi.
InshaAllah Mamajuju akan berlepas dengan kereta peribadi menjelajah ke #Larkin #Johor bersama-sama dengan #AsfaDelight & #ProdukAsmak

Kalau nak rasa #TartNenasKlasik #Sedap #Mengancam inilah masanya uiii. Tak dilupakan #SambalHitam #Original #Pahang yang pastinya membuat hati #tertambat #ditambat #ayamtambatan ! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… Mana boleh tinggal si #Asmak ni. Kot ada yang menahan tengah-tengah jalan kaaa highway kaaa mana nak tau kannnn. Hiks. Pastu pastyuuu meh kita belanja #Testimonial #panaspanas dari customer yang dah cuba okay? ๐Ÿ˜˜

http://60193392160KedaiMakanAsmak.wasap.my
http://60193392160KedaiMakanAsmak.wasap.my
http://60193392160KedaiMakanAsmak.wasap.my ==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my
==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my
==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my

#AsmakByMhamsb #ProjekRaya #ProjekSahur #KuihRaya #JohorBahru #Jdt #kuihsedap #sambalsedap #jomrasa #sayajual

Attention! Attention! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Buat #BangsaJohor semuanya! Hihi.
InshaAllah Mamajuju akan berlepas dengan kereta peribadi menjelajah ke #Larkin #Johor bersama-sama dengan #AsfaDelight & #ProdukAsmak

Kalau nak rasa #TartNenasKlasik #Sedap #Mengancam inilah masanya uiii. Tak dilupakan #SambalHitam #Original #Pahang yang pastinya membuat hati #tertambat #ditambat #ayamtambatan ! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… Mana boleh tinggal si #Asmak ni. Kot ada yang menahan tengah-tengah jalan kaaa highway kaaa mana nak tau kannnn. Hiks. Pastu pastyuuu meh kita belanja #Testimonial #panaspanas dari customer yang dah cuba okay? ๐Ÿ˜˜

http://60193392160KedaiMakanAsmak.wasap.my
http://60193392160KedaiMakanAsmak.wasap.my
http://60193392160KedaiMakanAsmak.wasap.my ==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my
==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my
==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my

#AsmakByMhamsb #ProjekRaya #ProjekSahur #KuihRaya #JohorBahru #Jdt #kuihsedap #sambalsedap #jomrasa #sayajual

Alhamdulillah siap jgk..tgu sejuk br packing.. Warga sekitar bandar baru sentul yg nk cb sambal hitam boleh sggah ke tapak bazar ramadhan di utc sentul gerai no 7 sup gear box dan gerai teh ais pyorr team znd di simpang masuk block 33 sri perak yer
.
.
.
#sambalhitam #sambalhitambelimbingbuluh
#sambalhitampahang
.
.
Rm 10/pck

Wow terliurnya tengok customer sis ni makan sambal hitam. Thank you for the review adik manis. Nanti repeat order lagi na ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป
.
#sambalhitam
#sambalhitammurah
#sambalhitamsedap

Baru bertemu CEO, Owner Sambal Hitam Menangis, Boss Khai.
.
.
Bukan mudah untuk membuka empayar sendiri dalam masa 4 tahun, kini beliau tunjukkan bahawa rezeki Allah yang beri, yang limpahkan.
.
.
Akan ku ikuti orang kuat berniaga, cari ilmu berniaga.
.
.
Amin ya rab.
.
.
Inginkan Sambal Hitam Menangis, boleh terus hubungi saya dengan tekan link whatsapp dalam profil saya. @sambal_hitam_menangis_johor
. .
InsyaAllah kawasan #johorbahru #kempas #tampoi #bbu #kluang #pasirgudang #pengerang #batupahat #ayerhitam #segamat #skudai #senai #skudai boleh COD (akan pass nombor anda ke Agen yang berhampiran).
.
.
#SambalOfPahang
#Tersedap
#HundredSpices
#SambalHitamMenangis
#SambalHitamPahang
#SambalHitam
#SambalBelimbing
#SambalSedap
#SedapSampaiNangis
#SambalHipstur
#MrMelting
#PahangiteWithLove
#WeServeYouBetterTaste
#MahalBerbaloi

Baru bertemu CEO, Owner Sambal Hitam Menangis, Boss Khai.
.
.
Bukan mudah untuk membuka empayar sendiri dalam masa 4 tahun, kini beliau tunjukkan bahawa rezeki Allah yang beri, yang limpahkan.
.
.
Akan ku ikuti orang kuat berniaga, cari ilmu berniaga.
.
.
Amin ya rab.
.
.
Inginkan Sambal Hitam Menangis, boleh terus hubungi saya dengan tekan link whatsapp dalam profil saya. @sambal_hitam_menangis_johor
. .
InsyaAllah kawasan #johorbahru #kempas #tampoi #bbu #kluang #pasirgudang #pengerang #batupahat #ayerhitam #segamat #skudai #senai #skudai boleh COD (akan pass nombor anda ke Agen yang berhampiran).
.
.
#SambalOfPahang
#Tersedap
#HundredSpices
#SambalHitamMenangis
#SambalHitamPahang
#SambalHitam
#SambalBelimbing
#SambalSedap
#SedapSampaiNangis
#SambalHipstur
#MrMelting
#PahangiteWithLove
#WeServeYouBetterTaste
#MahalBerbaloi

Postage done for today 25 May 2018
Thank you Wan Nurul Izza, Wan Zawani & Nur Laila. Keep supporting us @delisambal_cheyaa Okayy ๐Ÿ˜˜

For order DM/ Whatsapp : 010 4349624 (Syeera)
.
.
#sambalbilis #sambalbiliskering #sambalbilissedap #sayajualsambalbilis #sambaltempebilis #sambaltempebilisbanting
#sambaltempebilisshahalam #delisambalcheyaa #sambalhitam #sayajualsambaltempe #sambalbilisbumbu #sambalhitampahang #sambalhitambelimbing

ZIKIR UNTUK HARI JUMAAT
_
Jom amalkan bersama-sama.
#sambalhitam
#sayajualsambal
#sayajualsambalhitam

Member admin kata ngam padu teruk ๐Ÿ‘๐Ÿป korang xnak try ke ? Dah boleh start booking tau โ€ผ๏ธIsnin kami akan pos so cepat2 drop order korang yee โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ #sambalhitamtokibu #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitamterbaik #sambalbelimbinghitam #sambalhitambangsar #sambalhitamsentul #sambalhitamjengka

Wah wah wahh. Berduyun-duyun sambal hitam dapat tempahan. Dah cakap kan bulan puasa ni takde sambal hitam ni tak lengkap hidup ni. ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š
.
.
Macam air terjun order masuk. Kenapa? Semestinya sebab kesedapan dan kepuasan nya. Tak sedap takde la yang repeat order. Tak puas takde la tambah order. Haaa gitu sekali bunyi nya. Meh order meh. Nak dekat raya nanti close order dah. Nak tempah tuk makan raya meh order cepat. Makan ngn lemang pun sodapppp....
.
.
Follow us @le.amot at IG and Carousell
Like FB page Le'Amot
Whatsapp to 0192780076
@
Klik link wasap dibawah
http://leamot.wasap.my
http://leamot.wasap.my
http://leamot.wasap.my
.
.
#jualyangsedapsahaja #kamitrustedselleranda #homemade #cookies #wedding #travel #leamot #goodies #doorgift #aqiqah #tahlil #tunang #event #party #hastag #food #tiny #love #thankyou #simple #popcorn #like4like #carnival #sambalhitam #murah #jual #foodlover #spicy

Nikmat makan cookies @le.amot sampai orang seru pun tak kalih. Berhantu betul ya cookies tu.
.
.
Cookies yang sentiasa menjadi permintaan masyarakat kini. Dengan harga yang berpatutan dan kesedapan yang tak boleh digambarkan! Nak rasa? Hello2 team @le.amot ok. ๐Ÿ˜˜
.
.
Follow us @le.amot at IG and Carousell
Like FB page Le'Amot
Whatsapp to 0192780076
@
Klik link wasap dibawah
http://leamot.wasap.my
http://leamot.wasap.my
http://leamot.wasap.my
.
.
#jualyangsedapsahaja #kamitrustedselleranda #homemade #cookies #wedding #travel #leamot #goodies #doorgift #aqiqah #tahlil #tunang #event #party #hastag #food #tiny #love #thankyou #simple #popcorn #like4like #carnival #sambalhitam #murah #jual #foodlover #spicy

Happy friday everyone.. #sambalhitamfina in the house yaw...rm5 100g, rm10 200g & rm25 500g...tidak termasuk postage whats app 0172275440 or dm ig...cod area selangor/kl...cepat2 jgn lambat2...๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
#sambalhitamfina #sambalhitam #sambalhitamhomemade #sambalhitamsedap #sambalhitambelimbing #sambalhitammurah #sambalhitambelimbingbuluh

UGLIES by Aki???๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Apa tu??โ˜บ๏ธ jom tengok sis @eastmadia buat apa dengan sambal hitam by aki..๐Ÿ˜‰ kreatif betul cik is kita ni!โ˜บ๏ธ haaa, kesayangan2 Aki boleh la guna idea ni untuk berbuka puasa nanti. Simple or creative way?? Itโ€™s your choice..๐Ÿ˜‰ yang penting sedap so that kita happy!!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
#ramadhanke10 #resepibyaki #menuistimewa #sambalhitambyaki
.
Repost from @eastmadia using @RepostRegramApp - [#dapurCikIs] U G L I E S B Y A K I
.
Bahan-bahan:
๐Ÿž Roti
๐Ÿž @sambalhitam_byaki
๐Ÿž Daging cincang
๐Ÿž Bawang putih
๐Ÿž Bawang merah
๐Ÿž Serai
๐Ÿž Tomato
๐Ÿž Telur
๐Ÿž Cheese
.
โ˜‘๏ธ Tumiskan daging cincang bersama-sama bawang merah, bawang putih dan serai.
.
โ˜‘๏ธ Masukkan Sambal Hitam by Aki bersama-sama bahan yg telah ditumis dan gaul sehingga rata.
.
โ˜‘๏ธ Masukkan roti yg telah disapu butter ke dalam acun dan masukkan bahan-bahan yg ditumis ke dalam acuan sebagai inti.
.
โ˜‘๏ธ Masukkan tomato, cheese dan telur.
.
โ˜‘๏ธ Bakar dlm ketuhar dlm suhu 180 degree selama 20-30 minit.
.
Credit @noraida323 for the recipe ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘
.
๐Ÿ“บYouTube Channel Dapur Cik Is utk resepi bujang yg #mudah #cepat #senang โ˜‘๏ธ Like โ˜‘๏ธ Subscribe โ˜‘๏ธ Comment โ˜‘๏ธ Share
.
https://www.youtube.com/channel/UCo8LHHt9pFJOiMjOvCMxqRQ
.
#uglies #dapurCikIs #sambalhitambyaki #sambalsedap #easyfortravel #travel#food #resepiAki #resepi #malaysiancruisine #foodlover #foodreview #foodporn #original #juznaiz #flaminghot #sambalhitam #igreview #foodlover #sharing

Have a fabulous Friday!
May your day begin with a smile on your face, love in your heart and happiness within your soul.
.
.
Selamat menunaikan solat jumaat buat kaum adam semua. Moga ibadat diterimaNya. InsyaAllah.
.
.
Follow us @le.amot at IG and Carousell
Like FB page Le'Amot
Whatsapp to 0192780076
@
Klik link wasap dibawah
http://leamot.wasap.my
http://leamot.wasap.my
http://leamot.wasap.my
.
.
#jualyangsedapsahaja #kamitrustedselleranda #homemade #cookies #wedding #travel #leamot #goodies #doorgift #aqiqah #tahlil #tunang #event #party #hastag #food #tiny #love #thankyou #simple #popcorn #like4like #carnival #sambalhitam #murah #jual #foodlover #spicy

Hello cantiqs..โ˜บ๐Ÿ˜Š
๐ŸŒน
Siapa kata love potion hanya untuk payudara sahaja..??
๐ŸŒน
Chantiqs2 semua,love potion juga power untuk menaikkan punggung yang dah jatuh.
๐ŸŒน
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan..?
.
๐Ÿƒ๐ŸŒธMenganjalkan punggung
.
๐Ÿƒ๐ŸŒธMenegangkan punggung
.
๐Ÿƒ๐ŸŒธMenghapuskan stretch mark. .
.
๐Ÿƒ๐ŸŒธMeningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung
.
๐Ÿƒ๐ŸŒธMengatasi masalah punggung yang jatuh,leper dan flat
.
๐Ÿƒ๐ŸŒธSeimbangkan punggung menjadi lebih montok.
.
Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat,padat dan ketat buat suami makin sayangโ™ฅ
๐ŸŒน
Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi..๐Ÿ˜
Dahlah wangi,mantap lagi,en asben pasti gerams uolls๐Ÿ˜˜
๐ŸŒน
Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari๐Ÿ’‹
.

#LovePotionByHushHush #mamadil #jizanlykl #pelamindiy #bawalexclusive

Most Popular Instagram Hashtags