#sambalgila

2618 posts

TOP POSTS

Senang gila kalau ada Sambal Gila. Tak sampai berapa minit dah siap! Yang penting sedappppppp gila. Tak percaya try la sendiri πŸ’ƒ Follow @bettys_kitchen or Whatsapp 019-6008804 untuk sebarang pertanyaan πŸ€— No excuse tak nak masak lepas ni hehe #sambalgilabetty #sambalgila #bettyskitchen #lunch

Tq @bettyrahmad sanggup turun curve semata2 tlg hantar #sambalgila #sambalsewel yg sedap sgt2!!!! Korg kena cuba weh.. bahahhaha senang idup aku lepas nih xyah susah payah pijau2 tgn buat sambal ijo utk papa.. betty dh siapkan!!πŸ˜‹ plsssss follow ig @bettys_kitchen ok .. buat @qisyazandra nahhhh!!! Khas utk ibu nandong!! Adik badik lain kalau nak meh tiommm aku duluπŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» p/s: yesss aku mmg hantu pedas.. @kupu_kupu jgn jelessss aku pon hadeeeee tauuu!!!! Follow @bettys_kitchen @bettys_kitchen @bettys_kitchen

Lovee this #SambalGila by @bettyrahmad 🀀 . Mak aii pedas ngat ngat πŸ”₯ . Tapi πŸ‘πŸΌ . Next time nak try #SambalSewel pulak πŸ˜‹

Salam πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
.
Ok sis nak share yg SAMBAL GILA
SAMBAL SEWEL akan restock SABTU 20/5/17
.
So sapa yg nak order boleh whatsApp sis yer πŸ“²+6010 232 8619.
.
Dibawah sis bg info sikit utk dua sambal ni yer...πŸ€—πŸ€—
.
.
πŸ”₯🌢🌢πŸ”₯SAMBAL GILA (250ml)
#sambalgilabetty #sambalgila - Mengandungi Cili Padi, Cili Hijau, Petai, Jering & Ikan Bilis
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
🌢🌢SAMBAL SEWEL (250ml)
#sambalgilabetty #sambalsewel
- Mengandungi Cili Hijau, Ikan Bilis & Petai
- Kurang Pedas dr Sambal Gila
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
πŸͺπŸͺRED VELVET COOKIED (350gram) (SOLD OUT‼️‼️)
#bettyrahmadcookies

#sambalgilabetty #sambalgilabetty
#bettyrahmadcookies
#bettyskitchen

Dari time di korea lagi mau try #sambalgilabetty #sambalgila ni! Akhirnya dapat jugaaa mmg pedas and sedapβ€οΈπŸ˜‹ thank you, @bettyskitchen_sabah πŸ’•satu malam ja habis satu botol hehe mmg family gila pedas hehe

Amna selsema, Anas panas kepala..Ummi pun tiba2 rasa lemah tidak bermaya 😰
Walau apa pun, jangan jadikan alasan untuk tidak masuk ke dapur 😝
Dengan adanya sambal gila ni, kerja memasak menjadi lebih mudah dan sedapπŸ˜‹
Tq @bettys_kitchen 😘
#sambalgila
#akutakgila
#mungkinkausistalkerkauyanggila
#hahaha

Hai kami dah sampai PETRONAS SEKSYEN 7 πŸ’ƒπŸ»Cari kereta SATRIA NEO mcm dlm gambar tu ya, Mai serbu stok byk ni β˜ΊοΈπŸ˜‰ #bettyskitchenshahalam #bettyskitchenshahalam #bettyskitchenklangshahalam #sambalgilapuncakalam #sambalgilabetty #sambalgila

MOST RECENT

SUKA MAKAN PEDAS TAK?🌢🌢🌢
HANTU SAMBAL KE TUUUUU? πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
.
.
Meh try test cuba (πŸ™Š) rasa sambal bilis ni. PEDAS LETUPPPP uols! Berpeluh! Rugi tak cuba. 🌢😌 Sekali makan, pasti tambah nasi. πŸ˜‚
Sape diet, mmg RUGI πŸ˜‚
.
.
.
SAMBAL HIPSTURRR
Harga pengenalan : RM9.90
Berat bersih : 180g
--------------------
Postage :
Smnanjung : RM 6
Sabah/Sarawak : RM 9
.
.
**Order 2 botol postage RM7. Setiap botol berikutnya tambah RM2.
--------------------
COD: Subang, USJ, Shah Alam
--------------------
Utk tempahan :
Whatsapp 014-6365336
Whatsapp 014-6365336
Whatsapp 014-6365336
.
Atau klik
Http://www.wasap.my/0146365336
---------------------
Facebook.com/sambalhipsturrr
Instagram.com/sambalhipsturrr
.
.
.
#sambalbilis #sambalgaring #sambalhitampahang #sambalhipstur #sambalijo #sambalmerah #sambalsotong #sambalhijau #sambalpedas #sambalspicy #sambalibu #sambalbokap #sambalmenyengat #sambalsewel #sambalgila #food #spicyfood #masakanpedas #pedastakterkata #sambaludangkering #sambalado #sambaltempe #sambalenak #sambalsedap #foodporn

Bismillah... Open order for Sambal Gila dan Sambal Sewel Betty!! 🌢🌢🌢 Assalamualaikum, siapa yg berada di area Bandaraya, Sogo, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Bank Negara, dan kawasan sekitar yang ingin dapatkan #sambalgilabetty #sambalsewelbetty boleh terus contact sis dengan kadar segera.
Harga untuk sebotol sambal 🌢(250ml) :- #sambalsewelbetty = RM 16
#sambalgilabetty = RM 18

Sambal yang comfirm sedap dan tahan 1 bulan. Tapi rasanya tak sampai satu bulan dah licinnnnn πŸ˜‚

Nak makan dengan nasi panas mcm tu je pun dah sedap wehh, kalau yang kreatif tu boleh je masukkan dalam masakkan korang! Perhh power meletop! 🌢

Cepat order sebelum order ditutup. Whatsapp +601758555114 untuk order dan pertanyaan.
#bettyrahmadcookies pun ada tau!
#sambalgila #sambalgilabetty #sambalsewelbetty
#bettyrahmadcookies
#sogo
#banknegaramalaysia
#banknegara
#medanmara
#jalanipoh #jalankuching
#klsentral
#lrtbangsar

Hi πŸ‘‹πŸ‘‹ .

Ada yang nak beli saya tak? 😁😘 Kalau ada boleh ws 0182061088 ya. Saya ni sedap tau πŸ˜‹πŸ˜‹ Rugi siapa tak rasa. Rata2 yg dah try semua cakap sedap semua ketagih. Oopps terbocor rahsia pulak πŸ™Š .

#sambalgilabetty #sambalgila #bettyrahmad #bettyrahmadcookies #redvelvetcookies #bettyskitchen #bettyskitchenklangshahalam #sambalgilaklang #sambalgilapuncakalam #sambalgilashahalam #sambalgilasetiaalam #sambal #sambalreadytoeat #klang #shahalam #setiaalam #puncakalam #sambalsewel #sambalsewelbetty

Stock #sambalsewel dah di hujung tanduk!! Anyone nk selit order whatsapp 017-7160158 ye..xjamin berapa lme lg stock ley thn..#sambalgila out of stock nt restock i inform ye..cepat cepat cepat!! Sekali try pasti repeat order 😁😁 #bettyskitchen #sambalsewelbetty  #sambalgilabetty #sambalsewelnilai #sambalgilanilai #sambalsewelmantin #sambalgilamantin #sambalsewelpajam #sambalgilapajam #sambalsewelbukitmahkota #sambalgilabukitmahkota #usim #nilaiuniversity #inticollegenilai  #nilai3

#Repost @eparyfa (@get_repost)
・・・
Salam Syawal & Selamat Petang Kesayangan Sis πŸ€—πŸ€—
.
.
WEEKEND NI SABTU AHAD 22-23 JULY AKAN START DELIVERY AREA PUTRAJAYA-CYBERJAYA- PUCHONGπŸ”₯πŸ”₯
.
.
So sapa yg nak order boleh whatsApp sis yer πŸ“²+6010 232 8619.
.
Dibawah sis bg info sikit utk dua sambal ni yer...πŸ€—πŸ€—
.
.
πŸ”₯🌢🌢πŸ”₯SAMBAL GILA (250ml)
#sambalgilabetty #sambalgila - Mengandungi Cili Padi, Cili Hijau, Petai, Jering & Ikan Bilis
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
🌢🌢SAMBAL SEWEL (250ml)
#sambalsewelbetty #sambalsewel
- Mengandungi Cili Hijau, Ikan Bilis & Petai
- Kurang Pedas dr Sambal Gila
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
#sambalgilabetty #sambalgilabetty
#bettyrahmadcookies
#bettyskitchen

Salam Syawal & Selamat Petang Kesayangan Sis πŸ€—πŸ€—
.
.
WEEKEND NI SABTU AHAD 22-23 JULY AKAN START DELIVERY AREA PUTRAJAYA-CYBERJAYA- PUCHONGπŸ”₯πŸ”₯
.
.
So sapa yg nak order boleh whatsApp sis yer πŸ“²+6010 232 8619.
.
Dibawah sis bg info sikit utk dua sambal ni yer...πŸ€—πŸ€—
.
.
πŸ”₯🌢🌢πŸ”₯SAMBAL GILA (250ml)
#sambalgilabetty #sambalgila - Mengandungi Cili Padi, Cili Hijau, Petai, Jering & Ikan Bilis
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
🌢🌢SAMBAL SEWEL (250ml)
#sambalsewelbetty #sambalsewel
- Mengandungi Cili Hijau, Ikan Bilis & Petai
- Kurang Pedas dr Sambal Gila
- Sedia dimakan (tak perlu di masak) or boleh jadikan PASTE untuk masakan lauk pauk..
- Tahan 1 BULAN dlm peti ais, 3 hari di suhu bilik
- Tiada bahan pengawet/MSG
.
.
#sambalgilabetty #sambalgilabetty
#bettyrahmadcookies
#bettyskitchen

Warga Nilai n kawasan sekitar yg nk rasa kesedapan #sambalbetty by Betty Rahmad ni boleh whatsapp 017-7160158..#sambalsewel je yg ad stock skrg..#sambalgila out of stock nt da restock sy inform okayy #bettyskitchen #sambalsewelbettyΒ  #sambalgilabetty #sambalsewelnilai #sambalgilanilai #sambalsewelmantin #sambalgilamantin #sambalsewelpajam #sambalgilapajam #sambalsewelbukitmahkota #sambalgilabukitmahkota #usim #nilaiuniversity #inticollegenilaiΒ  #nilai3

_

SAMBAL GILA (RM18)
Sambal ni menggunakan cili merah dan sangat gila tahap kepedasannya. Mengandungi cili, bawang merah, bawang putih, tomato, garam, ikan bilis, petai dan juga jering. Boleh dimakan begitu sahaja dan boleh dijadikan bahan asas dlm masakan. .

SAMBAL SEWEL (RM16)
Sambal ni menggunakan cili hijau dan tahap kepedasannya tidaklah segila sambal gila. Pedasnya kurang dan org kata just nice πŸ‘ Mengandungi cili, bawang merah, bawang putih, tomato, garam, ikan bilis, dan petai. Tidak mengandungi jering ya. Boleh dimakan begitu sahaja dan boleh dijadikan bahan asas dlm masakan. .

#sambalgilabetty #sambalgila #bettyrahmad #bettyrahmadcookies #redvelvetcookies #bettyskitchen #bettyskitchenklangshahalam #sambalgilaklang #sambalgilapuncakalam #sambalgilashahalam #sambalgilasetiaalam #sambal #sambalreadytoeat #klang #shahalam #setiaalam #puncakalam #sambalsewel #sambalsewelbetty

Baru sehari nak repeat
Tak tidur malam adik ni
Sambal tggl brapa botol je..
Phone rosak jarang update..
Apa2 whatsapp terus.
#sambalgila
#bettykitchen

Sang suami terpikat dengan masakan isteri yang makin sedap. Rahsianya? Mestilah #sambalgila dan #sambalsewel Bettys Kitchen!!!!! Whatsapp us for order 019 3761078
#bettyskitchen #sambalgilabettyseremban #sambalgilabettysenawang #sambalgilabetttpd #sambalsewelbettyseremban #sambalsewelbettysenawang #sambalsewelbettypd #sayajual #rezekianak #sambal #sayajualmurahmalaysia

SUKA MAKAN PEDAS TAK?🌢🌢🌢
.
.
.
Meh try test cuba (πŸ™Š) rasa sambal bilis ni. PEDAS LETUPPPP uols! Berpeluh! Rugi tak cuba. 🌢😌 Sekali makan, pasti tambah nasi. πŸ˜‚
.
.
.
SAMBAL HIPSTURRR
Harga pengenalan : RM9.90
Berat bersih : 180g
--------------------
Postage :
Smnanjung : RM 6
Sabah/Sarawak : RM 9
.
.
**Order 2 botol postage RM7. Setiap botol berikutnya tambah RM2.
--------------------
COD: Subang, USJ, Shah Alam
--------------------
Utk tempahan :
Whatsapp 014-6365336
Whatsapp 014-6365336
Whatsapp 014-6365336
---------------------
Facebook.com/sambalhipsturrr
Instagram.com/sambalhipsturrr
.
.
.
#sambalbilis #sambalgaring #sambalhitampahang #sambalhipstur #sambalijo #sambalmerah #sambalsotong #sambalhijau #sambalpedas #sambalspicy #sambalibu #sambalbokap #sambalmenyengat #sambalsewel #sambalgila #food #spicyfood #masakanpedas #pedastakterkata

Most Popular Instagram Hashtags