#sambalgaringikanbilis

110 posts

TOP POSTS

Crazy crab, crunchy,rangup,try sekali nak berkali2, new product in the House #crazycrab #kerepekketam #sambalgaringikanbilis #frozendagingsalai

#sambalGARINGikanBILIS...
Request dari #enSUAMI ...
Baru sedap mkn dgn nasi panas bersama #KARIaYam..
#seleraRAMADHAN....

Pagi tadi breakfast apa? Sekarang dah lunch pula. Cadangan menu paling simple buat semua. Telur dadar dengan topping sambal bilis che nor! Marvellous sangat 😋😋 Lai lai order. Nanti habis jangan menangis tepi bucu katil ya sistur 😆😆 #sambalbilis #sambalgaringchenor #sambalgaringikanbilis #sambalgaringchenorlicious

Bismillah jemput tengok...... Our dinner is ready 😙 mood arini telebih rajin #sambalgaringikanbilis #daginggoreng #supsayurtelor

Alhamdulilah selesai bermain combat2 dgn cik chili akk berangan jdik Angelina jolie (mrs smith) giteww
Tggu sejuk dah boleh packing
#sambalgaringikanbilis
#sambalgaringbilisnkacang
#homemadefood
#sayajual
#call/wasp 0166271240

Meriah tak #lunch kak toon...haha..#diet tiada maknanya namanya ni...haha.. #sambalgaringikanbilis #ayamgorengkunyit #ulamraja... #alhamdulillah #kenyangsudah #kenyangperutsenanghati

Jom dapatkan Sambal Bilis Crunchy Kak Emaah . Harga Rm12 sahaja... apa yg bestnya sambal bilis crunchy ni??? Ikan bilis padat, rangup dan spicy.. :) .
Berminat?? boleh whassap 0175975255
.
Kami ada buat COD ke beberapa kawasan (hanya tambah rm2 utk delivery area Alor Setar, Simpang Kuala, Kuala Kedah). Untuk yg duduk nun jauh kami boleh buat poslaju terus ke alamat anda :) boleh dimakan dengan roti, nasi putih kosong panas2, mkn ngn moi...uiiiii,sedapnyaaa..mai lekaih order.. Ada 2 flavor, Original dan Extra Pedas.. Mai lekaih order..Dap ooooo... #sambalgaringikanbilis
#tahanlama
#posseluruhMalaysia
#dijaminHalaldanSedap

MOST RECENT

Hi Semua!
Kakak ade open order kuih raya!
1) Chocolate Chip Almond Cookies
2) Milk Chocolate Crunchy Cornflakes
3) White Chocolate Crunchy Cornflakes
4) Honey Crunchy Cornflakes with Almond
5) Moist Butter Cake (1 biji kek)
6) Moist Butter Cupcakes (12pcs per pack)

And ofcozzzzlaaa kakak Open Order utk MOMS Bada Sambal Garing Yummy!!! Utk sambal, kakak start delivery minggu nie yeee. X de dateline yeee... Utk kuih raya, last amek order 11/6/2017 ya.

Ade sape nak selit orderrr? Heheheeee.

0172955501 / 0172955501 / 0172955501

#sambalgaring
#sambalgaringkosong
#sambalgaringikanbilis
#sambalbelimbinghitam
#almondchocolatechipscookies
#cornflakesmaduwithalmond
#cornflakeschocolate

Tq for choosing our product,and giving us the opportunity to serveyou. #sambalgaringikanbilis #crazycrab #kerepekketam @kodai_sidang @eyda_56

Today kami buat delivery Damansara-Kelana Jaya-Puncak Jalil- Bangsar, sapa2 nak selit order pun boleh, nak beli set pun boleh atau, beli seperate , dm/pm or wassap saya ke 0192533100/01110831024 #frozendagingsalai #kerepekketam #sambalgaringikanbilis

Promo for Bulan Ramadhan SET RM 58.00, NOW RM 55.00 ONLY !!! Jom Grab this set, Sahur je boleh terus makan, or terus masak takyah rebus atau salai daging 😘😇 @kodai_sidang #frozendagingsalai #kerepekketam #sambalgaringikanbilis

Tq for choosing our product,and giving us the opportunity to serveyou. #sambalgaringikanbilis #crazycrab #kerepekketam @kodai_sidang @eyda_56

Assalam #eatmelover
Alhamdulillah..
TQ mek always support #eatme
Nak jimat masa memasak kata nyer😄
Sis ni berkejaya orang nyer!
Tapi still bole masak utk family nak2 bulan Puasa ni kan.
Hebat ke Hebat😀😀
Nak senang dan mudah time memasak bole la order #stockciliblend #rempahbasah .
Macam2 bole masak tau😍
Hanya RM10.00 sebalang
Nak order bole whatsapp
017.377.4346
#the_eat_me
#customerfeedback
#foodporn #asiafoodchannel #sambalgaringikanbilis #bazaarpaknil #gengsukamakn #spicyfood #ramadhan
#sambalpedas #instantfood #bazaaronline #instashop #selangor #foodie #foodhunter #igfood #foods #goodfoods
#selayang #gombak #malaysia

Tq for choosing our product,and giving us the opportunity to serveyou. #sambalgaringikanbilis #crazycrab #kerepekketam @kodai_sidang @eyda_56

Tq for choosing our product,and giving us the opportunity to serveyou. #sambalgaringikanbilis #crazycrab #kerepekketam @kodai_sidang @eyda_56

Most Popular Instagram Hashtags