#sambalgaringikanbilis

MOST RECENT

Done...Untuk Sahur Nanti🀀🀀🀀
#SambalGaringIkanBilis
#Homemade

Dah ade geng ayah @ahmadnaj πŸ˜‚
Tolong standby extra ikan bilis ye bulan pose ni πŸ˜‹
.
.
.
.
.
#AdeebNaufal #adienzfamily #sambalkeringikanbilis #sambalgaringikanbilis

Sudah bertuan,,,,
Sekali rasa insyaallah cari lagi 😊

#bawanggorengkg
#bawangputihgoreng
#haliagoreng
#sambalgaringikanbilis
#hazahmyent
#sambalbilis

Alhamdulilah . 20 stok piece yg pertama dh sampai . terima kasih kak mimi bantu adk πŸ˜ŠπŸ‘πŸ» .

insya allah stok ini akan syaff rancang utk membisneskan di kolej syaff sebagai satu usaha kecil utk program fundraising kami buat Kelab Penyayang Cucms di Lobby kolej kami pada 11 April 2018 akan datang . πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽˆ. .

nak tahu rasa sambal ni ?? Ayuh jomlah lawati booth kami di Cyberjaya University College of Medical Sciences πŸ˜„

murah je tau sambal garing dan sambal hitam ni. memang puas dan kenyang makan tengahhari anda dengan sambal ni πŸ˜‰

Ni harga kedua sambal yang dijual :
- sambal garing - Rm 10
- sambal hitam - Rm 13

No worries. keistimewaan sambal garing ostad ni : √ Pedas
√ Garing
√ Rangup
√ Mudah
√ Cepat
√ Tahan lama

Jika berminat utk order pon boleh . 😊

PM whatsapp atau DM saya ye 😊 .

Whatsapp πŸ“² : 012 220 1874
IG : @sambal_garing_ostad.syafiqah

#sambalgaringsyaff
#sambalgaringmurah
#sambalgaringikanbilis

Terima kasih 🌸

Assalam semua.

Ok jom. Nak khabaq ni. πŸ˜† sambal ni ada dua jenis sambal tau : - sambal garing rm 10 .
- sambal hitam rm 13 . 🌰🌢 kedua jenis sambal ni sangat sedap dan rasanya pedas-pedas.

Basically sambal ini boleh menjadi pilihan terbaikk kepada pelajar-pelajar kolej, universiti yang nak berjimat kat kampus . haa tak perlu bawa banyak duit ke kolej dan berbelanja mahal-mahal untuk makan tengahari. lagi lagi bagi student yang tengah pack dengan kelas, assignment dan sebagainya. kadang student ni tak ada masa dan tak sempat queue panjang-panjang beratur nak ambil makanan dekat cafe kampus atas sebab kesibukan dan terkejar-kejar ke kelas dan sebagainya. haa jadi boleh je bawa sambal ini ke kampus makan dengan nasi sahaja pon dah sedap, puas dan kenyang dan cepat selesai urusan makan tengahari anda. sangat senang dan mudah bawa bekas sambal ni ke mana-mana kan. sangat sesuai bagi mereka yang bekerja di office juga ataupon kat mana-mana sahaja anda berada. πŸ€—

apa lagi students dan semua ? πŸ˜‰ jomm cuba sambal garing dan sambal hitam ni dengan harga yang sangat murah πŸ˜‰. jika berminat untuk mencuba, boleh whatsapp saya atau call saya terus pon boleh ke nombor πŸ“žπŸ“±πŸ“² 012 220 1874🎈

#sambalgaringsyaff
#sambalgaringmurah
#sambalgaringikanbilis

Bismillah dan Assalamualaikum dear semua. Alhamdulilah syukur dapat keluar bersama Akk Azie amik stok sambal garing dan sambal hitam di Klang Central harini πŸŒΈπŸ’•. .

Alhamdulillah dan syukur juga seronok dapat jumpa Akk Azie yg merupakan seorang agent sambal garing ni juga kerana buat pertama kali syaff dapat berkenalan dgn seorang yg tinggal berdekatan dengan rumah syaff yg memberi tangan kpd syaff utk membantu dan bersama-sama kita dlm menjalankan bisness kita. Moga allah redha ukhwah kami dan moga Akk Azie sentiasa dlm jagaanNya πŸ’•

In syaa allah, buat yang lain, saya akan update soon stok, rasa dn harga sambal garing dan sambal hitam ni ye . stay tuned ! πŸ˜‰

#sambalgaringsyaff
#sambalgaringmurah
#sambalgaringikanbilis

Sambal garing ikan bilis .
Sambal yg blh dipelbagai kn..blh cicah gan roti & blh mkn gan nasi!!sng bkn..
.
Anda jg blh jd kn dia inti utk pelbagai jns kuih muih..
.
Nk order blh ja trs wa 01137345724 sebekas rm 5
#telokpanglimagarang#sambalgaringikanbilis#shahalam#sambal#homemade#puncakalam#anneothman#doorgift#cake#dessert#kuihtradisional#sweetpatiesseries

Produk lejen kembali

Sambal Garing ikan bilis
RM10/100g
RM15/200g

Radish Kimchi Halal
RM12/200g
RM25/500g

Harga Kombo
Radish Kimchi + Sambal
200g + 100g = RM20
200g + 200g = RM25
500g + 100g = RM33
500g + 200g = RM38

Radish Kimchi(Kkakdugi)
10pack
200g = RM120
500g = RM250

FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA UNTUK 10 PACK SHAJA.

Jom wassap jika berminat
www.wasap.my/+601123152985
Kkakdugi Kkak Wani

#homemade #airtangan #kimchi #radishkimchi #kkakdugi #malaysia #jdt #johor #cny #postage #sambalgaringikanbilis #sambaloribukanciliflakes

Jom mkn...

#Repost @by.hanneas.serenity (@get_repost)
・・・
#Repost @successgridofficial (@get_repost)
・・・
from @addicted2success - Which one of these habits will you adopt in the next week?
#sgcngombak #sayajual #sambalgaringikanbilis #sambalsedap #ggmu

Produk yg perlu ada di rumah. Boleh mkn dgn nasi panas, bubur, roti, nasi himpit pun bole..hihi.. RM15 sepeket.

#sambalgaringikanbilis
#sambalgaring
#sambalgaringbawangbilis
#crispybilishalia

πŸ‚ Bisek-bisek Crispy Sambal Bilis (150gm)

Sedap dimakan dengan nasi panas, bubur ataupun roti. Atau dimakan dgn apa sahaja yg anda suka. πŸ˜‰

RM15.00 sepeket

#sambalgaring
#sambalgaringikanbilis
#puchong
#serikembangan
#bandarkinrara

Salam hi !
.
Aina nak ambil stock Sambal Garing Che Nor ni. Ada yang nak tak ?
.
Kalau kat area Ipoh, boleh arrange COD KPJ Ipoh or MCD Medan Gopeng. Area Shah Alam atau The Mines boleh arrange COD juga tapi within next week only.
.
Leave a comment or whatsapp Aina k 😘
.
Jangan FB Messenger / DM pls. Aina jarang buka 😁 but if you do leave a msg, just alert me at the comment below ya πŸ˜‰

Harga : RM10 / bekas (150gm)
Whatsapp Aina : 016 632 7821
.
#sambalgaring #sambalgaringchenor #sambalgaringchenoripoh #sambalgaringsedap #sambalgaringikanbilis #sambalgaringextrabilis #sambalgaringchenorperak #sambalgaringpedas

Salam hi !
.
Aina nak ambil stock Sambal Garing Che Nor ni. Ada yang nak tak ?
.
Kalau kat area Ipoh, boleh arrange COD KPJ Ipoh or MCD Medan Gopeng. Area Shah Alam atau The Mines boleh arrange COD juga tapi within next week only.
.
Leave a comment or whatsapp Aina k 😘
.
Jangan FB Messenger / DM pls. Aina jarang buka 😁 but if you do leave a msg, just alert me at the comment below ya πŸ˜‰

Harga : RM10 / bekas (150gm)
Whatsapp Aina : 016 632 7821
.
#sambalgaring #sambalgaringchenor #sambalgaringchenoripoh #sambalgaringsedap #sambalgaringikanbilis #sambalgaringextrabilis #sambalgaringchenorperak #sambalgaringpedas

Most Popular Instagram Hashtags