#sambalbilisjawa

MOST RECENT

Pembuka selera ary ni !!buat semangkuk td ...last tgk dlm peti sakni tgl ni je hehehehe laku keras sambal ni... #sambalbilisjawa
#airtgnzaty
#zetyskitchen

Alhamdulilah selamat berbuka puasa ...rajin main masak2 ary ni...#supayam#sambalbilisjawa#telurdadar#ikangoreng#airanggur....thanks my idola @adamdidam membuatkan zaty lbh rajin utk memasak bila tgk video dio

Akibat hari hujan.... #lempeng + #sambalbilisjawa... mmg mabeles wa cakap lu!

Lauk simple ni lah yang menyumbang kepada kenaikan berat badan tanpa kawalan buat saya....boleh bawak kemimpi kalau tak sempat nak makan.
#biliscilipadi ada org kata #sambalbilisjawa

Xde tema sgt ari ni. Kampung + indian + jawa.. jadilah kan πŸ˜…
#menuiftar14 #homecooked #sayurlemakputih #ayamgorengberempahπŸ— #sambalbilisjawa

Morning everyone. Let's spice up our Monday. πŸ˜‹
With lots of 🌢, 3 ladies
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Pre order sambal bilis for iftar, sahur and raya. We also do for occasion like aqiqah, wedding, and many more
.
πŸ‡²πŸ‡Ύ postage
πŸš— COD : Bangi, Kajang, Balakong, Putrajaya, S.Besi, Batu Pahat, and Kuala Lipis
πŸ’― Jawa style home-made
πŸ“ Pre-order
β›” NO MSG
.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ For order:
.
Cik Syu: Selangor area-
wasap.my/60132059509/SambalBilisHotMeletop

Cik Wa: Johor area-
wasap.my/60107126665/SambalBilisHotMeletop

Cik Mas: Pahang area-
wasap.my/60145128112/SambalBilisHotMeletop

Feel free to whatsapp us 😊

#sayajualsambalbilis
#sayajualmakanan
#sayajual
#sayajualonline
#sayajualmurah
#sambalbilis
#sambalbilisjawa

Dah siap Sam bal Totok Puteri Mwbeles. Fresh from d wok! Yang booking 35bekas, dapat 20bekas saja so cheq utamakan yang firm bookings dulu tau! 😍
#sambaltotokputeri #sambaltotok #WA01769916766 #Put3littlekitchen #homemade #homecooked #insafood #foodpic #anchovies #chilli #sambalbilisjawa

🌢 Your fave and delicious sambal bilis Jawa style!
By 3 ladies πŸ‘ΈπŸ‘ΈπŸ‘Έ
.
πŸ‡²πŸ‡Ύ postage
πŸš— COD : Bangi, Kajang, Balakong, Putrajaya, S.Besi, Batu Pahat, and Kuala Lipis
πŸ’― Jawa style home-made
βœ” HALAL and HYGIENE
πŸ“ Pre-order
β›” NO MSG
.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ For order:
.
Cik Syu: Selangor area-
wasap.my/60132059509/SambalBilisHotMeletop

Cik Wa: Johor area-
wasap.my/60107126665/SambalBilisHotMeletop

Cik Mas: Pahang area-
wasap.my/60145128112/SambalBilisHotMeletop

Feel free to whatsapp us 😊

#sayajualsambal
#jualsambal
#sambalbilisjawa
#sambalbilis
#sambalpedas
#juadahberbuka

Orait orait suma..stok sambal bilis ala jawa dh ada nie..nie utk bwk blek kmpg mggu dpn..try market kt kmpg lak..tp sbnarnya nie suma dh bertuan 😎 insyaAllah ada bwk lbh kot2 emergency order plak nt kan..sdap nie buat lauk sahur.. #sambalbilisjawa
#manispedas
#symknsyjual

HOKAYYY!! JEMAH ISH BACK!
BILIS KACA MATA ISH BACK!!
BATCH 5 OPEN FOR ORDER 😘😘 okay.. disebabkan team Bilis Kaca Mata gile bz dgn tugas hakiki dua minggu lepas. Jemah and bibik2 jemah xsempat nak readykan stock untuk dua minggu lepas. so sekarang, jemah nak open order untuk batch 5 bermula hari ini. Place order bnyk2 cikit, sbb lepas ni xd open order lg sampai seminggu sebelum puase. Nnt x cukup stock jgn ckp jemah x warning hahahah 😎😎 So jom la order sambal bilis kami yang basah2, bilis yang ranggup dipilih dari bilis yang berkualiti yeee, bukan bilis biase2. pastu rase pedas2 manja je (tapi kalo nak pedas tahap dewa tolong request masa order ye, insyallah team jemah akan merealisasikan hajat anda tu..ahahah)

Tarikh penghantaran bermula pada 24/4/17. >COD area Skudai ( Free)
>COD area JB (cas mengikut kawasan)
>Postage available

untuk order or ada bende nak interview pasal sambal bilis kaca mata ni boleh la PM atau watsapp je kat 0176933765/0187733304

XOXO 😘😘 #sambalbilisjawa #biliskacamata #sambalbilis

"Boleh buat abis beras kat umah". hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚ Team Bilis Kaca Mata happy, bile tummy customer happy. Thanx beli 😊😘 #sambalbilisjawa #biliskacamata #sambalbilisbasah #sambalbilisranggup

Disebabkan ramai yg contact jemah dan bibik2 jemah untuk beli Bilis Kaca Mata, tapi terpakse mengecewakan korg. Jemah mintak maaf sgt, sbb stock dah abis. so secara official, jemah nak umumkan yang Bilis Kaca Mata Batch 4 SOLD OUT!! ececeh macam pengumuman raya pulop hahahha.
Thanx pada semua buyer kami yang cantik,supporting, cute, havoc etc. hahha bodek sgt bunyinye kan. len kali beli lg ye. 😘😘 nnt jemah bukak order untuk next batch ye. maybe lambat cikit. kasik org ketagih2 dulu ahahahah.
#sambalbilisjawa #biliskacamata #soldout

mintak maaf banyak2 la pada adik cantik kita ni @saidatulnafisah. Salah dari pihak kami kot team Bilis Kaca Mata. Sebab buat sedap sgt bilis tu. Haha. kalau habis cari kami lagi ye. sebarang kenaikan berat badan tidak akan ditanggung. 😜😜😘😘 #sambalbilisjawa #biliskacamata

Bilis Kaca Mata ni nak win makan macam ni. dgn lemang panas2.... perghhhh allah je tahu nikmatnye. alhamdullilah. syukur dgn nikmat sementara yang allah bg. 😊😘 #biliskacamata #sambalbilisjawa

Thank you beli. 😊
#biliskacamata #sambalbilisjawa

And sapa2 yang nak try banykn susu untuk ibu2 yg bf taw. tapi kalo yg nak try makan suke2 pon bole.. xd hal la. hahah leh la try dm kawan kite ni. @ecah_siqqin . 😊😊

Thank you for all the supports. We already upgrade our "Kuali" from 21" to 30" 😘😘🀣 #biliskacamata #sambalbilisjawa

Most Popular Instagram Hashtags