[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sambalbilisjawa

9 posts

TOP POSTS

Xde tema sgt ari ni. Kampung + indian + jawa.. jadilah kan ๐Ÿ˜…
#menuiftar14 #homecooked #sayurlemakputih #ayamgorengberempah๐Ÿ— #sambalbilisjawa

Lauk simple ni lah yang menyumbang kepada kenaikan berat badan tanpa kawalan buat saya....boleh bawak kemimpi kalau tak sempat nak makan.
#biliscilipadi ada org kata #sambalbilisjawa

"Boleh buat abis beras kat umah". hahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Team Bilis Kaca Mata happy, bile tummy customer happy. Thanx beli ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ #sambalbilisjawa #biliskacamata #sambalbilisbasah #sambalbilisranggup

Malam ni meroti plak kite ye.hihihi..

Roti pau goreng dgn inti sambal ikan bilis tumis jawa ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

Lps makan goreng2 ni, jangan lupa telan LECITHIN & OMEGAGUARD ye..
Makan2 jugak, kesihatan kena jaga ye kawan2!

#homemadepaugoreng #paugoreng #paugorengsambal #sambalbilisjawa

Dah siap Sam bal Totok Puteri Mwbeles. Fresh from d wok! Yang booking 35bekas, dapat 20bekas saja so cheq utamakan yang firm bookings dulu tau! ๐Ÿ˜
#sambaltotokputeri #sambaltotok #WA01769916766 #Put3littlekitchen #homemade #homecooked #insafood #foodpic #anchovies #chilli #sambalbilisjawa

Orait orait suma..stok sambal bilis ala jawa dh ada nie..nie utk bwk blek kmpg mggu dpn..try market kt kmpg lak..tp sbnarnya nie suma dh bertuan ๐Ÿ˜Ž insyaAllah ada bwk lbh kot2 emergency order plak nt kan..sdap nie buat lauk sahur.. #sambalbilisjawa
#manispedas
#symknsyjual

lam semua. BERITA GEMBIRA buat peminat SAMBAL SRENG WAK NANG!!! Berwajah baru... Yang ditunggu-tunggu sudah tiba, Jadi kami open for pre-order. InsyaAllah Jumaat nanti stok ada di tangan. Lama sangat dah orang duk cari SSWN ni. Kami terima banyak pertanyaan tentang sambal ni. Inilah masanya. Boleh whastapp segera 0122767683. Senang kami ready stok secukupnya.
Harga RM13 sebotol. Postage Rm7.
#sswn #sambalsreng #waknang #sambalbilisjawa #sambalberapi #sambalpedasgila #saujanautama #puncakalam #uitmpuncakalam #puncakperdana #bandarcoalfield #sungaibuloh #sedap #biarmulutberbicara

mintak maaf banyak2 la pada adik cantik kita ni @saidatulnafisah. Salah dari pihak kami kot team Bilis Kaca Mata. Sebab buat sedap sgt bilis tu. Haha. kalau habis cari kami lagi ye. sebarang kenaikan berat badan tidak akan ditanggung. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #sambalbilisjawa #biliskacamata

Thank you for all the supports. We already upgrade our "Kuali" from 21" to 30" ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿคฃ #biliskacamata #sambalbilisjawa

Most Popular Instagram Hashtags