[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#salvialegacy

1430 posts

TOP POSTS

🎈DROPSHIP NEEDED🎈
.
Saya buka peluang utk jana income bersama DYXY Cosmetics😍😍
Senang gila nak buat sales sebab produk tengah viral seriously❗️❗️❗️ •
🙅🏻 Tak perlu keluar modal
🙅🏻 Tak perlu pegang stock
🙅🏻 Tak perlu pegi pejabat pos

❌ Tidak perlukan modal permulaan untuk DROPSHIP

FREE FREE FREE ✅
Jom join team kita 🤗
Wassap 0173442532
#foundationmalaysia
#dyxytawau
#dropshipwanted
#dyxymelaka
#dyxyterengganu
#muamalaysia
#dyxyselangor
#dyxyperak
#dyxydamansara
#muakl
#dyxysarawak
#dyxysetiawangsa
#dyxywangsamaju
#dyxyserdang
#dyxykelantan
#muamelaka
#dyxypenang
#muautara
#dyxybccreambydyana
#dyxymuar
#dyxykl
#muawangsamaju
#muatutorial
#dyxycosmetics
#dyxyseremban
#dyxyjohor
#dyxysabah
#teamFL
#salvialegacy

Hi assalamualaikum.. Alhamdullilah 😍 Testimoni x henti2 dari customers #bccream

Alhamdulillah rse HAPPY SANGAT2 ramai yg BERPUAS HATI SANGAT2 dgn BC CREAM NI ☺️ kami rse sgt terharu & tenkiu for keep supporting 😘😚 mmuaahhh byk ciked

FEEDBACK customers 💯 sangat3 berpuas hati dengan ORIGINAL BC CREAM Foundation

RUGI X BELI ❗️ FLAWLESS GLOWING MOWING ❗️CANTIK GEBU SERTA MERTA

Sekali pakai and guna terus nampak flawless and kulit sekata serta merta BOLEH TUTUP PARUT JERAWAT, JERAGAT, PORI TERBUKA

Ramai da TRY !! NAK ORDER 🙋🏻 .

📲 0173442532
🚙COD area kL/muar boleh share location anda 😉🤝
#foundationmalaysia
#dyxytawau
#dropshipwanted
#dyxymelaka
#dyxyterengganu
#muamalaysia
#dyxyselangor
#dyxyperak
#dyxydamansara
#muakl
#dyxysarawak
#dyxysetiawangsa
#dyxywangsamaju
#dyxyserdang
#dyxykelantan
#muamelaka
#dyxypenang
#muautara
#dyxybccreambydyana
#dyxymuar
#dyxykl
#muawangsamaju
#muatutorial
#dyxycosmetics
#dyxyseremban
#dyxyjohor
#dyxysabah
#teamFL
#salvialegacy

🙋🏻 NERVOUS nak bagi gift ape utk wanita yg korang paling sayang ??
🙋🏻 CONFUSED nak beli hadiah utk mama ??
🙋🏻 EXCITED nak bagi gift utk bestfriend ??


SET COMBO TERHAD LAKU KERASS !!! 😱😱
Wassap 0173442532
🚙COD area kL/muar boleh share location anda 😊🤝
#foundationmalaysia
#dyxytawau
#dropshipwanted
#dyxymelaka
#dyxyterengganu
#muamalaysia
#dyxyselangor
#dyxyperak
#dyxydamansara
#muakl
#dyxysarawak
#dyxysetiawangsa
#dyxywangsamaju
#dyxyserdang
#dyxykelantan
#muamelaka
#dyxypenang
#muautara
#dyxybccreambydyana
#dyxymuar
#dyxykl
#muawangsamaju
#muatutorial
#dyxycosmetics
#dyxyseremban
#dyxyjohor
#dyxysabah
#teamFL
#salvialegacy

Nak tahu pasal spray ajaib ni??
.
🍃 DYXY GREE TEA Face Mist
160ml .
❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray

❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural

❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E

❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )

❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh

❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka

❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit

❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa

❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
#foundationmalaysia
#dyxytawau
#dropshipwanted
#dyxymelaka
#dyxyterengganu
#muamalaysia
#dyxyselangor
#dyxyperak
#dyxydamansara
#muakl
#dyxysarawak
#dyxysetiawangsa
#dyxywangsamaju
#dyxyserdang
#dyxykelantan
#muamelaka
#dyxypenang
#muautara
#dyxybccreambydyana
#dyxymuar
#dyxykl
#muawangsamaju
#muatutorial
#dyxycosmetics
#dyxyseremban
#dyxyjohor
#dyxysabah
#teamFL
#salvialegacy

⚡ DYXY FANTASTIC BIRTHDAY OCTOBER SALE⚡

Sempena bulan October yang super fantastic DYXY nak buat sale xmasuk akal langsung.. Sebab birthday LEADER FARAH FA

DISCOUNT lebih dari RM80 utk setiap set.. offer limited sgt2 dgn free gift yg extra special
Jangan tggu lama2.. 🙋ORDER NOW
.
Tamat 31 OKTOBER ni last tau promosi SUPER FANTASTIC DYXY !!!
RUGI UOLS TAK GRAB SEKARANG 😂
.
✔Face mist green tea
✔Bc cream tahan lama
✔Liptick memukau
✔Brush terbaik punyaa
.
.
WHATSAPP TERUS TAUU !
👉 0176165468
ATTACHKAN LOCATION ANDA 😉
🚘 FREE POSTAGE FREE CHARGE COD (COD KL/MUAR)
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #mua #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

MOST RECENT

Auchh. Bila muka dah breakout, susah hati sampaikan malu nk keluar rumah. 😭
Korang dapdap DYXY COSMETIC, hati gembira 😄
.
.
WHATSAPP TERUS TAUU !
👉 0176165468
ATTACHKAN LOCATION ANDA 😉
🚘 FREE POSTAGE FREE CHARGE COD (COD KL/MUAR)
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

10 SEBAB KENAPA PATUT PILIH DYXY BCCREAM FOUNDATION ?
.
BC Cream Foundation By DYXY
.
🌼BC Cream + Concealer
🌼Magic Foundation Super High Coverage.
🌼SPF 50++.
🌼3D effect.
🌼Content Mineral.
🌼Vitamin E.
🌼Oil Free & Long Lasting.
🌼Flawless And Glowing skin.
🌼Friendly Solat.
🌼Halal.
.
Whatsapp : +60178276470 atau boleh click link ws kat bio (tak perlu save no)
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

10 SEBAB KENAPA PATUT PILIH DYXY BCCREAM FOUNDATION ?
.
BC Cream Foundation By DYXY
.
🌼BC Cream + Concealer
🌼Magic Foundation Super High Coverage.
🌼SPF 50++.
🌼3D effect.
🌼Content Mineral.
🌼Vitamin E.
🌼Oil Free & Long Lasting.
🌼Flawless And Glowing skin.
🌼Friendly Solat.
🌼Halal.
.
Whatsapp : +60178276470 atau boleh click link ws kat bio (tak perlu save no)
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

OMG SANGAT WOW 😱
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata


Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

💋DYXY LIPSTICK💋

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit


Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

💋DYXY LIPSTICK💋

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit


Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

💋DYXY LIPSTICK💋

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit


Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

Lagiii Testimoni Ikhlas darii DYXY Loverr.. Dengan sekali sapuan saja BCCream nii boleh menutup cela Yg kita tak suka dimuka cntohnyaa kesan jerawat, eyebag dn dapat sekatakan kulit jadi LEBIH GLOWING 😍😍 Dapatkan SET COMBO DYXY OFFER OFFER OFFER YANG MASIH BERLANJUTAN dgn harga Yg sangatttt murah dn berbaloi² 😘


Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

Lagiii Testimoni Ikhlas darii DYXY Loverr.. Dengan sekali sapuan saja BCCream nii boleh menutup cela Yg kita tak suka dimuka cntohnyaa kesan jerawat, eyebag dn dapat sekatakan kulit jadi LEBIH GLOWING 😍😍 Dapatkan SET COMBO DYXY OFFER OFFER OFFER YANG MASIH BERLANJUTAN dgn harga Yg sangatttt murah dn berbaloi² 😘


Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

Lagiii Testimoni Ikhlas darii DYXY Loverr.. Dengan sekali sapuan saja BCCream nii boleh menutup cela Yg kita tak suka dimuka cntohnyaa kesan jerawat, eyebag dn dapat sekatakan kulit jadi LEBIH GLOWING 😍😍 Dapatkan SET COMBO DYXY OFFER OFFER OFFER YANG MASIH BERLANJUTAN dgn harga Yg sangatttt murah dn berbaloi² 😘


Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

DYXY GREENTEA FACE MIST



Sesuai utk semua kulit samada :
>kulit kering
>kulit berminyak
>kulit sensetif

Blh digunakan bila2 masa dan dimana jua..sngt berbaloi.

Kandungan :
>mineral
>ekstrak greentea
>vitamin E
>vitamin C
>Albumen


Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

Ehh!!! 👍😍 DYXY BC CREAM WATERPROOF & FULL COVERAGE LAH!!! Pernah tak rasa "Aduh!!, Kenapa ni?"" Dengan foundation yang tak waterproof, muka comot, makeup rosak, cepat cair, habis le mood hari tu.

Wahh!!! DYXY Bc Cream Foundation kita waterproof lah, tahan lebih dr 8 jam, makeup uolls akan tahan lama, kekal berceria sepanjang hari.😆 DYXY Bc cream terbukti yang terbaik di antara semua foundation atas muka bumi ni!!👍
.
.
Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

DYXY LIPSTICK
.
• SEXY NUDE
• FLIRTY ME
• CHERRY RED
.
💄Melembapkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dari 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄Bau fruity yang wangi
💄Kombinasi colour yang menarik dan sesuai untuk semua warna kulit
.
Whatsapp : +60178276470 atau boleh click link ws kat bio (tak perlu save no)
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

Pada yg berminat nk beli dyxy, tp masih fikir-fikir 😻😻😻 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bedak.
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli foundation.
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli sunblock.
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bbcream.
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli concealer.
Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok. Brush tu la yg mnjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 3- 4 bulan🤗

Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.😗
Dahla mencantikkan.Merawat kulit plak tu😊😉😉 jom jadi bijak❤❤👍
.
Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

Free Cod ! Free cod ! Free cod OFFER
SET DYXY untuk warga muar yg berdekatan Uolss 😱😱 Stock laku keras .
Harga sangat jimat dan berpatutan. Tak nak ke cecantik 🌸 •
Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

Awak, awak rase set combo dyxy ni mahal ke???????

Jom kita check!

BASIC SET COMBO DYXY :

✔ DAPAT 2 BARANG : BC CREAM & FACE MIST
✔ TAHAN SEHINGGA 3-4 BULAN (ATAS PENGGUNAAN)
✔ TAK PERLU SUNBLOCK
✔ TAK PERLU CONCEALER
✔ TAK PERLU BEDAK

So mcm mana syg2? Cer buat pengiraan balik..
Rase mahal ke jimat? Jimat ke berbaloi? Berbaloi ke berbaloii2 ??😍😍😍

Haaaaa...kalau rasa berbaloi & jimat, jgn tunggu lama2 nanti dikebas orang 😜.

Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

Hi uolls 🌸

Sis nak bagitahu ni pada gadis-gadis malaya yang masih tercari-cari lagi foundation apa nak pakai tu jom try DYXY COSMETICS ni pulak..memang best 👍🏻👍🏻👍🏻 Tahan lama 3-4 bulan,,yang penting ANTI REKAHAN & NATURAL okay 👍🏻👍🏻👍🏻 ✅Tahan lama,,jimat kos,,,jimat masa untuk bersiap ‼️‼️ •

Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

DYXY LIPSTICK
.
• SEXY NUDE
• FLIRTY ME
• CHERRY RED
.
💄Melembapkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dari 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄Bau fruity yang wangi
💄Kombinasi colour yang menarik dan sesuai untuk semua warna kulit
.
Whatsapp : +60178276470 atau boleh click link ws kat bio (tak perlu save no)
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

DYXY Cosmetics memang terbaik !
.
Ramai customer berpuas hati lepas menggunakan DYXY Cosmetics ni.
Alhamdulillah ramai customer kak ema yang self pickup dekat kak ema. Order hari ni, dapat hari ni pun boleh. Haaa korang yang belum try tu, meh la try. Confirm jatuh cintaaaaaa 😘
.
Pagi hingga petang kak ema free, nak self pickup boleh whatsapp kak ema. Stock sangat terhad. Berpulun orang nak DYXY Cosmetics ni. Jangan lepaskan peluang keemasan ni 😘
.
Whatsapp +60178276470
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

10 SEBAB KENAPA PATUT PILIH DYXY BCCREAM FOUNDATION ?
.
BC Cream Foundation By DYXY
.
🌼BC Cream + Concealer
🌼Magic Foundation Super High Coverage.
🌼SPF 50++.
🌼3D effect.
🌼Content Mineral.
🌼Vitamin E.
🌼Oil Free & Long Lasting.
🌼Flawless And Glowing skin.
🌼Friendly Solat.
🌼Halal.
.
Whatsapp : +60178276470 atau boleh click link ws kat bio (tak perlu save no)
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

10 SEBAB KENAPA PATUT PILIH DYXY BCCREAM FOUNDATION ?
.
BC Cream Foundation By DYXY
.
🌼BC Cream + Concealer
🌼Magic Foundation Super High Coverage.
🌼SPF 50++.
🌼3D effect.
🌼Content Mineral.
🌼Vitamin E.
🌼Oil Free & Long Lasting.
🌼Flawless And Glowing skin.
🌼Friendly Solat.
🌼Halal.
.
Whatsapp : +60178276470 atau boleh click link ws kat bio (tak perlu save no)
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

Auchh. Bila muka dah breakout, susah hati sampaikan malu nk keluar rumah. 😭
Korang dapdap DYXY COSMETIC, hati gembira 😄
.
.
WHATSAPP TERUS TAUU !
👉 0176165468
ATTACHKAN LOCATION ANDA 😉
🚘 FREE POSTAGE FREE CHARGE COD (COD KL/MUAR)
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
.
Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. . . .

Anda nak jugak? wassap 0177790146 skrg! ❣️
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

💕 Takde alasan da lepas ni awak2 hakak2 adik2 mokcik2 xreti makeup la susah la leceh la macam2 Laaaaaa kan
.
Dengan BC CREAM & MINERAL FACE MIST meletopp nie xsmpai seminit da jadi plolessss n glowyy 😍
.
BC CREAM Foundation bole menutup ❗PARUT ❗JERAWAT ❗ JERAGAT
dan segala cela di muka .
Dengan sekali sapuan sahaja xperlu tepek byk2 kali Tahan lama dari pagi sampai malam taw..
.
RUGI SANGAT2 TAK TRY
Untuk yang malas bersiap HIGHLY RECOMMENDED
sbb jimat masa nak bersiap tak perlu day cream sbb bc cream ade SPF 50++
.
Sekali da pkai CONFIRM love ketat2 😉
.
Nak order??
.
Tekan je link kat profile,direct terus ke whatsapp
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
.
Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. . . .

Anda nak jugak? wassap 0177790146 skrg! ❣️
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
.
Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. . . .

Anda nak jugak? wassap 0177790146 skrg! ❣️
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

DAH BERMINAT LAMA DAA TAPI DOK PIKIR PIKIR LAGI NAK BELI KE TAK 🤔🤔🤔
.
Kalau awak nak tahu kalau beli DYXY ni kannnn 👇👇👇👇
.
✔Beli dyxy ni dah takyah beli bedak. 😱
✔Beli dyxy ni dah takyah beli foundation.😱
✔Beli dyxy ni dah takyah beli sunblock.😱
✔Beli dyxy ni dah takyah beli bbcream.😱
✔Beli dyxy ni dah takyah beli concealer. 😱
.
DAN👇🏻👇🏻
.
Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok.Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 4-5 bulan🤗😍 . Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.😗😋
.
.
Boleh whasapp untuk details :
Admin 📲 Hotline : 017-7790146
Admin 📲 Hotline : 017-7790146
.
.

#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

🙋🏻 NERVOUS nak bagi gift ape utk wanita yg korang paling sayang ??
🙋🏻 CONFUSED nak beli hadiah utk mama ??
🙋🏻 EXCITED nak bagi gift utk bestfriend ??


SET COMBO TERHAD LAKU KERASS !!! 😱😱


Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

SAPA TAK TRY LAGI COMBO MELETOP TOP NIHHH 🙋🙋 Tengah tercari² gift nak bagi Wife, Kawan, Mak atau nak buat hantaran?? Haa boleh bagi set combo DYXY nii CONFIRMM lepas nii sayang awak sangaf² and MUCH LOVE sangatt 😘 ❗ Set ni bukan tahan sebulan jee bukan dua bulan jee tapi TAHAN LEBIH 5 BULAN tauu ! •

Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

💕 DYXY GIFT SET OFFER TERHEBAT BULAN DEC UTK SI DIA 💕
.
.
🙋🏻 NERVOUS nak bagi gift ape utk wanita yg korang paling sayang ??
🙋🏻 CONFUSED nak beli hadiah utk mama ??
🙋🏻 EXCITED nak bagi gift utk bestfriend ??
.
.
Now DYXY ade offer terbaik utk semua girls kt luar sana tu.. beruntung sangat sapa yg beli nihhh sebab discount bukan skit2 tau offer die bole pengsan wooo 🤗 XCAYAA ??
.
.
DYXY PERFECT SET kombinasi set popular dan sangat berbaloi utk korang semua try sendiri YES OFFER TERHADDD TERUKKK NIHH
.
..... TERMENUNG APE TU ????
.
🌹ORDER NOW 🌹


Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗
.
.
❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi .
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘
.
.
DYXYLEGACY YOUR COSMETICS EXPERT 😘😘
.
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

HOT SELLING PROMO MELETOP😱
DYXY LOVELY SET 💋
.
Cantik hanya dengan #dyxycosmetics💞


Whatsapp sis 📲📲📲 •

📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

HOT SELLING PROMO MELETOP😱
DYXY SET BEAUTY 💋
.
Cantik hanya dengan #dyxycosmetics💞


Whatsapp sis 📲📲📲 •

📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

SAPA TAK TRY LAGI COMBO MELETOP TOP NIHHH 🙋🙋 Tengah tercari² gift nak bagi Wife, Kawan, Mak atau nak buat hantaran?? Haa boleh bagi set combo DYXY nii CONFIRMM lepas nii sayang awak sangaf² and MUCH LOVE sangatt 😘 ❗ Set ni bukan tahan sebulan jee bukan dua bulan jee tapi TAHAN LEBIH 5 BULAN tauu ! •

Whatsapp sis 📲📲📲 .
.
📲+60142766180
📲+60142766180
📲+60142766180
🚙FREE COD AREA MUAR 📦FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SS RM5 🎁FREE 3x LIMITED FREEGIFT
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#putihkankulit
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#foundation
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxycosmetics
#cosmeticsmalaysia
#teamfl
#salvialegacy

Most Popular Instagram Hashtags