[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#salunmuslimah

MOST RECENT

Assalammualaikum & Selamat Pagi...
.
.
Jangan lupa dapatkan rawatan untuk diri anda hari ini. Jom relax & segarkan diri anda dengan kami @facezone__beautycentre
.
.
Kepada anda yang berminat untuk dapatkan rawatan dengan kami hari ini boleh hubungi 03-41471718/ 017-3881703 untuk sebarang pertanyaan & temujanji anda. .
.
#salunmuslimah #muslimahsalun #spamuslimah #muslimahspa #salun #salon #spa #beautysalon #ladiessalon #hairsalon #salunmuslimahkl #muslimahsalunkl #salunmuslimahselangor #muslimahsalunselangor #salunmuslimahgombak #salunmuslimahwangsamaju #salunmuslimahtamanmelawati
#salunmuslimahbatucaves

Makeup dinner 💄 💄
Fb page: Diamonds hair studio
Fb: Salun Muslimah
Ig : diamonds_hair_studios
We chat : diamonds hair studio

Call@whatsup
01112401889

#muakepalabatas
#salunmuslimah

Salam jumaat uolls..thanks to kak Nurul & her friend datang borong RZAC DKAY 2-way cake Gemstone powder. Muka uolls confirm flawless n x berminyak lepas pakai gemstone powder ni. Pakai setempek dah cun ploless. Hubungi 019-4763378 untuk order. #salunmuslimah #spamuslimah #hair #facial #enstek #bandarenstek #kotaseriemas #nilai #sepang #sayajualskincare #rzaccosmetic #sayajualmurah #kuartersklia #politekniknilai #kpjucnilai #seremban2 #seremban #kgjijan #labu #salaktinggi #klia #usim #kotawarisan #sendayan #mycustomers #litarsepang #pajam #banting #hairtreatment #putrajaya

Assalammualaikum & Selamat Pagi😊😊😊😍😍😍
.
.
Kepada anda yang dah lama tak dapatkan rawatan kecantikan 💆💆💆untuk diri anda.Jangan lupa luangkan sedikit masa anda untuk dapatkan rawatan di @facezone__beautycentre & rasai kesegaran selepas rawatan.. .
.
Berminat untuk dapatkan rawatan hubungi 03-41471718/ 017-3881703 untuk temujanji anda. .
.
#salunmuslimah #muslimahsalun #spamuslimah #muslimahspa #beautysalon #ladiessalaon #hairsalon #facial #scalptreatment #muslimahbeautyspa #muslimahbeautysalon

Dapatkan Gaya Rambut 💇💇💇💆💆💆 yang menarik & terbaik👍👍👍 untuk wanita sahaja di @facezone__beautycentre untuk mendapatkan rambut yang sihat, kemas & cantik.😍😍😍
.
.

#Rebounding
#HairCut
#KertexTreatment
#MoistureTreatment
Product
#PurifyHairLossShampoo
#IntenseMask
#HairTonic
.
.
Terima kasih memilih @facezone__beautycentre untuk rawatan kecantikan anda. Kepercayaan & sokongan anda amat kami hargai. .
.

Kepada anda di luar sana yang berminat untuk dapatkan rawatan boleh hubungi 03-41471718/ 017-3881703 untuk temujanji anda. .
.
#salunmuslimah #muslimahsalun #muslimahspa #spamuslimah #beautyspa #ladiessalon #hairsalon #muslimahbeautysalun

PROMOSI SEMPENA HARI KEPUTRAAN SULTAN KEDAH BERMULA DARI 19/01 - 21/01/2018

Waktu Operasi 10.30 Pagi - 7.00 Malam
Spa Buka setiap hari
Salun Cuti setiap Rabu

D'ULIT SPA SUNGAI PETANI SALUN DAN SPA KHAS UNTUK MUSLIMAH SAHAJA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 * Untuk maklumat lanjut mengenai pelbagai pakej promosi yang kami tawarkan , Anda boleh view facebook kami ⬇⬇ Fb : D'Ulit Spa sungai Petani
Fb : D'Ulit Salun Muslimah
Fb page: D'Ulit Spa
Fb page : D'Ulit Muslimah Spa & Salun Sungai Petani ✔Kami MENGUTAMAKAN BOOKING SLOT (APPOINTMENT)
✔SPA DAN SALUN KHAS UNTUK MUSLIMAH
*
Jika berminat sila hubungi kami : ☎ 0194001619
WHATSAPP BOLEH TERUS TEKAN LINK ⬇⬇⬇
Www.wasap.my/60194001619

lokasi : no 21 , 1/5 jalan perdana heights , perdana heights , 08000 sungai petani ,kedah darul aman
(rumah 2 tingkat lot 88 / belakang gulatis silk house / bertentang dengan amajayamall)

atau boleh klik link maps 👇👇👇
https://www.google.com/maps/place/D'Ulit+Spa,+21,+Jalan+Perdana+Heights+1%2F5,+Bandar+Amanjaya,+08000+Sungai+Petani,+Kedah,+Malaysia/@5.6740522,100.5055088,16z/data=!4m2!3m1!1s0x304b29a048822399:0x77d36cc84ba02e6a?hl=en_GB
#spasungaipetani #spamurah #spamuslimah #salunmuslimah #salunmuslimahsungaipetani #spamuslimahsungaipetani

Ini yang bestttt! Dorang cakap kelemumur kurang lepas tu makin tak ada! What? Ruginya tak guna dari dulu 😭 Padahal bukan kita taktau, mostly shampoo komersial guna SLS, SILIKON & PARABEN dalam pembuatan shampoo tu semua..sebab tu lah murahhhhhh dan banyak buihhhhhh..shampoo santan ni pulak pure santan, dan semua orang tau khasiat santan apa.. Psttt, promo ada lagi tau. Nak try, nak risik, jangan malu2 okay..kalau malu rugi 😭😭😭 #shampoosantan #homemade #shampoosantankl #shampoosantanoriginal #shampoosantankualalumpur #shampoosantanrawang #shampoosantanpuncakalam #natural #organik #wonderhairoil #santan #shampoo #kelemumur #rambutgugur #tipsrambutcantik #rambutsihat #coconutmilk #tipsrambutgugur #tipshilangkelemumur #rambutcantik #kualalumpur #petuarambutsihat #petuarambutcantik #viral #madewithlove #petuajagarambut #giftreview #salunmuslimah #treatment #hairtreatment

Plzz Viral..Adakah patut Miss Nur tok bukak kelas mcm tok...🤧🤧🤧🤧🤕🤕🤒🤒😷😷 Demam kita nangga apa nak dioppeer nya... Viralllllll ok.. 📣Nicchi Beauty Akademi Open On Job Training🎀

Belajar sambil belajar. Ktk orang belajar sambil ktk org bekerja.
PART TIME/ FULL TIME

Bidang ditawarkan adalah
1⃣Urutan Lepas Bersalin
2⃣Urutan Khas Payudara
3⃣Urutan Terapi Joint Pain Muscle
5⃣Asas Facial
6⃣Facial Treatment
7⃣Gunting Rambut Muslimah
8⃣Mewarna dan Merawat Rambut
9⃣Rawatan Kulit Kepala dan Rambut Rosak
🔟Eyelashes Perm 💞Bonus. ✅PERCUMA Kelas Asas Keusahawanan ✅Macam ne nak jadi Mobile Spa ✅Belesen dan Berjaya PERCUMA GUIDE Pensijilan SKM

Yuran kemasukan RM250 sahaja

Keterangan Lanjut
☎Ms Nur 01115708389
INTEBIU HOURS 🛀9AM TO 7PM 🛀Bukak tiap hari Mon to Sunday

Lot 29, Ground Flr & 1st Flr ,
Lee Ling Commercial , Matang

Dr emart matang→ Pizza Hut→Cck → Conelli → Fah Company Kain →BERHADAPAN FAH→TAKA CAKE HOUSE→ CUN2 SEBELAH TAKA. NANG BERSENDIK. DIBAH SEKALI

#facialtreatment
#beautyacademy
#SalunMuslimah
#Bodyspa
#HairSalonMuslimah
#TerapiHerba

#LTheraphyPhotoYouthBeautyTreatment
.
.
Terima kasih memilih @facezone__beautycentre
untuk rawatan kecantikan anda. Kepercayaan &Sokongan anda amat kami hargai. .
.
Kepada anda yang ingin mendapatkan rawatan kecantikan di @facezone__beautycentre boleh hubungi 03-41471718/ 017-3881703 untuk temujanji anda. .
.
#salunmuslimah #muslimahsalun #spamuslimah #muslimahspa #salun #salon #spa #beautysalon #hairsalon #salunmuslimahkl #muslimahsalunkl #salunmuslimahselangor #muslimahsalunselangor #salunmuslimahgombak #salunmuslimahwangsamaju #salunmuslimahtamanmelawati
#salunmuslimahbatucaves

Package RM88
Hair Cut
Micro Mist Scalp Treatment
.
.
Terima kasih memilih @facezone__beautycentre
untuk rawatan kecantikan anda. Kepercayaan &Sokongan anda amat kami hargai. .
.
Kepada anda yang ingin mendapatkan rawatan kecantikan di @facezone__beautycentre boleh hubungi 03-41471718/ 017-3881703 untuk temujanji anda. .
.
#salunmuslimah #muslimahsalun #spamuslimah #muslimahspa #salun #salon #spa #beautysalon #hairsalon #salunmuslimahkl #muslimahsalunkl #salunmuslimahselangor #muslimahsalunselangor #salunmuslimahgombak #salunmuslimahwangsamaju #salunmuslimahtamanmelawati
#salunmuslimahbatucaves

#RefreshingFacialTreatment
.
.
Terima kasih memilih @facezone__beautycentre
untuk rawatan kecantikan anda. Kepercayaan &Sokongan anda amat kami hargai. .
.
Kepada anda yang ingin mendapatkan rawatan kecantikan di @facezone__beautycentre boleh hubungi 03-41471718/ 017-3881703 untuk temujanji anda. .
.
#salunmuslimah #muslimahsalun #spamuslimah #muslimahspa #salun #salon #spa #beautysalon #hairsalon #salunmuslimahkl #muslimahsalunkl #salunmuslimahselangor #muslimahsalunselangor #salunmuslimahgombak #salunmuslimahwangsamaju #salunmuslimahtamanmelawati
#salunmuslimahbatucaves

PACKAGE RM168
Scalp Massage
Deep Cleansing & Hydrating Facial Treatment
Lip Treatment
Shampoo Treatment
Micro mist Scalp Treatment
Multivitamin Serum
.
.
Terima kasih memilih @facezone__beautycentre
untuk rawatan kecantikan anda. Kepercayaan &Sokongan anda amat kami hargai. .
.
Kepada anda yang ingin mendapatkan rawatan kecantikan di @facezone__beautycentre boleh hubungi 03-41471718/ 017-3881703 untuk temujanji anda. .
.
#salunmuslimah #muslimahsalun #spamuslimah #muslimahspa #salun #salon #spa #beautysalon #hairsalon #salunmuslimahkl #muslimahsalunkl #salunmuslimahselangor #muslimahsalunselangor #salunmuslimahgombak #salunmuslimahwangsamaju #salunmuslimahtamanmelawati
#salunmuslimahbatucaves

PACKAGE RM198
Scalp Massage
HYDRAFORCE: Plumping Moisturizing Facial Treatment
Total Eye Care + Lip Treatment
Shampoo Treatment + Purify Scalp Treatment
Multivitamin Serum
.
.
Terima kasih memilih @facezone__beautycentre
untuk rawatan kecantikan anda. Kepercayaan &Sokongan anda amat kami hargai. .
.
Kepada anda yang ingin mendapatkan rawatan kecantikan di @facezone__beautycentre boleh hubungi 03-41471718/ 017-3881703 untuk temujanji anda. .
.
#salunmuslimah #muslimahsalun #spamuslimah #muslimahspa #salun #salon #spa #beautysalon #hairsalon #salunmuslimahkl #muslimahsalunkl #salunmuslimahselangor #muslimahsalunselangor #salunmuslimahgombak #salunmuslimahwangsamaju #salunmuslimahtamanmelawati
#salunmuslimahbatucaves

PACKAGE RM198
Scalp Massage
HYDRAFORCE: Plumping Moisturizing Facial Treatment
Total Eye Care + Lip Treatment
Shampoo Treatment + Purify Scalp Treatment
Multivitamin Serum
.
.
Terima kasih memilih @facezone__beautycentre
untuk rawatan kecantikan anda. Kepercayaan &Sokongan anda amat kami hargai. .
.
Kepada anda yang ingin mendapatkan rawatan kecantikan di @facezone__beautycentre boleh hubungi 03-41471718/ 017-3881703 untuk temujanji anda. .
.
#salunmuslimah #muslimahsalun #spamuslimah #muslimahspa #salun #salon #spa #beautysalon #hairsalon #salunmuslimahkl #muslimahsalunkl #salunmuslimahselangor #muslimahsalunselangor #salunmuslimahgombak #salunmuslimahwangsamaju #salunmuslimahtamanmelawati
#salunmuslimahbatucaves

PACKAGE RM198
Scalp Massage
HYDRAFORCE: Plumping Moisturizing Facial Treatment
Total Eye Care + Lip Treatment
Shampoo Treatment + Purify Scalp Treatment
Multivitamin Serum
.
.
Terima kasih memilih @facezone__beautycentre
untuk rawatan kecantikan anda. Kepercayaan &Sokongan anda amat kami hargai. .
.
Kepada anda yang ingin mendapatkan rawatan kecantikan di @facezone__beautycentre boleh hubungi 03-41471718/ 017-3881703 untuk temujanji anda. .
.
#salunmuslimah #muslimahsalun #spamuslimah #muslimahspa #salun #salon #spa #beautysalon #hairsalon #salunmuslimahkl #muslimahsalunkl #salunmuslimahselangor #muslimahsalunselangor #salunmuslimahgombak #salunmuslimahwangsamaju #salunmuslimahtamanmelawati
#salunmuslimahbatucaves

Assalamualaikum.. morning 😊.. pagi2 lagi dh dpt feedback dr customer buat color+treatment.. tqsm Puan Lyn sudi buat rambut d QSalunMuslimah 😊. #feedback #haircolor #whitehair #salunmuslimah #mutiararinijb #skudai #skudaikiri #skudaitamanuniversiti #salunrambut

MAIGADD!! Bila bilas rambut ada la jugak gugur, tapi tak bergumpal banyak macam dulu. Bila rambut kering pon tak tersekat di skala 2.
-Testimoni #shampoosantan

Alhamdulillah, hasil penggunaan #shampoosantan rambut kurang gugur,kurang kusut paling penting rambut semakin sihat. Jom tukar kepada shampoo yang lebih semulajadi untuk anda & keluarga. Promo masih berjalan sehingga 21 Januari ni taw. Beli mana-mana set kombo kami belanja POSTAGE. Plusssss area KL/Country Homes, free COD.
Jom tukar shampoo😊

Credit - Shampoo Santan HQ

#shampoosantan #homemade #shampoosantankl #shampoosantanoriginal #shampoosantankualalumpur #shampoosantanrawang #shampoosantanpuncakalam #natural #organik #wonderhairoil #santan #shampoo #kelemumur #rambutgugur #tipsrambutcantik #rambutsihat #coconutmilk #tipsrambutgugur #tipshilangkelemumur #rambutcantik #kualalumpur #petuarambutsihat #petuarambutcantik #viral #madewithlove #petuajagarambut #giftreview #salunmuslimah #treatment #hairtreatment

Most Popular Instagram Hashtags