#saltedeggpotatochips

8503 posts

TOP POSTS

Momen ketagihan @mamaberrysgourmet...nggak bisa berhenti ngunyah ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‹ #ridiculouslytasty
.
.
Saya dan keluarga suka banget ngemil. Makanya saya selalu pilih cemilan yang sehat. Berbeda dengan KERIPIK KENTANG RASA TELUR ASIN merek lain, Mamaberrys Chips Gourmet TIDAK MENGANDUNG MSG, TANPA PENGAWET, TANPA PEWARNA dan bahan buatan, TIDAK BERMINYAK. Terbuat dari kentang pilihan yang dibumbui dengan homemade recipe (saus telur asin omega-3). Rasanya sangat enak dan tidak bikin eneg, tidak bikin sakit tenggorokan walau dikonsumsi dalam jumlah banyak. Fresh di lidah, dan sangat crunchy! 100% natural Aman untuk anak-anak.
.
.
Untuk keluarga, pilih yang #safelyaddictive yaa jangan yang #dangerouslyaddictiveโ˜ . Yang mau order bisa WA 081319006121 dan follow @mamaberrysgourmet
.
Thank you!๐Ÿ’š
#mamaberry #mamaberrysaltedegg #mamaberrychipsgourmet #ridiculouslytastymsgfree #saltedeggchips #saltedeggpotatochips #saltedeggsnacks #indonesiagoodies #fooddiary #instafood #saltedeggyolk #saltedeggyolkchips #healthysnack #healthyfood #naturalproduct #saltedeggfishskin #saltedeggchickenskin #potadamame #saltedeggbalado #foodgasm #indonesianculinary
#safelyaddictive

Why are salted egg potato chips expensive? ๐Ÿ˜… // ๐Ÿ“ท: @leedelcastillo

Momen ketagihan @mamaberrysgourmet...nggak bisa berhenti ngunyah, baru buka 1 toples langsung habis sendiri gak sampe 30 menit ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ#ridiculouslytasty
.
.
Kalau urusan ngemil, niih kesukaanku, pilih cemilan yang sehat, jadi gak ngerasa bersalah waktu makannya, Berbeda dengan KERIPIK KENTANG RASA TELUR ASIN merek lain, Mamaberrys Chips Gourmet TIDAK MENGANDUNG MSG, TANPA PENGAWET, TANPA PEWARNA dan bahan buatan, TIDAK BERMINYAK. Terbuat dari kentang pilihan yang dibumbui dengan homemade recipe (saus telur asin omega-3). Rasanya sangat enak dan tidak bikin eneg, tidak bikin sakit tenggorokan walau dikonsumsi dalam jumlah banyak. Fresh di lidah, dan sangat crunchy! 100% natural Aman untuk anak-anak.
.
.
Untuk keluarga, pilih yang #safelyaddictive yaa jangan yang #dangerouslyaddictiveโ˜ . Yang mau order bisa WA 081319006121 dan follow @mamaberrysgourmet
.
Thank you!๐Ÿ’š
#mamaberry #mamaberrysaltedegg #mamaberrychipsgourmet #ridiculouslytastymsgfree #saltedeggchips #saltedeggpotatochips #saltedeggsnacks #indonesiagoodies #fooddiary #instafood #saltedeggyolk #saltedeggyolkchips #healthysnack #healthyfood #naturalproduct #saltedeggfishskin #saltedeggchickenskin #potadamame #saltedeggbalado #foodgasm #indonesianculinary
#safelyaddictive

Ohhhh noooo!!!! I really wanna eat this snack. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #Repost @irvinsaltedegg (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Regram @wendyjoediarta : ๐Ÿšง#DangerouslyAddictive๐Ÿšง
.
๐Ÿšง๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿšง
.
We've got some exciting Dangerous things coming up so stay tuned for hints ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ.
.
Meantime, we're relentless in our pursuit of Dangerously Addictive salted egg snacks. It's a privilege to have you all as our Family and always sharing your feedbacks with us. We're continuously improving all our production processes by taking your feedback and implementing changes every single day ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป.
.
Hope everyone had a safe rainy day. One more ๐Ÿ’ช๐Ÿป day before the weekend ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป.
.
๐Ÿšง๐Ÿšง๐Ÿšง
#irvinsaltedegg #irvins #saltedeggchips #saltedeggpotatochips #saltedeggsnacks #sgfoodies #sgfood #sgigfoodies #foodsg #igsg #sgig #burpple #burpplesg #sgfoodiary #setheats #sgeats #foodiesg #singaporeinsiders #hungrygowhere #whati8today #tslmakan #8dayseat #iweeklyfood #saltedeggyolk #instafood_sg #saltedeggyolkchips #saltedegg #dangerouslymasarap

These potato crisps are coated with Salted Egg and it is absolutely glorious!
The flavour is very distinct and you will definitely enjoy the strong flavour of the salted egg with these addictive crisps. Youโ€™re gonna keep going back for more and more for sure LOL
The potato crisps areโ€ฆ crisp and have a great bite to them so definitely great as a snack.
Fans of salted egg will definitely appreciate that we can finally enjoy it here!
The flavour is evident in every crisp you chomp down on but the best part is when you come across hose crisps that are completely covered with the salted egg LOL delicious! And I thought the curry leaves here and there were a very nice touch!
Check out their Instagram account @auntywong.id and send them a message if youโ€™d like to place an order.
โ€ขโ€ขโ€ข
Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
LINE : @auntywong
Whastapp : +62818757528
Website : www.lunegroup.id
.
.
.
.
.
#eatsssyummy #saltedeggpotatochips #saltedegg #potatochips #auntywong #iloveauntywong

Regram @andrebinarto : Who love this Salted Egg Chips? @irvinsaltedegg ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿšง๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿšง
.
Our whole team does ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. An excuse to eat daily, but it's all in the name of Quality Assurance. All of our teams be it Cartel or HQ or Production will consistently taste test on a daily basis to ensure we have internal feedback as much as external feedback.
.
Thank you so much for all the passion and creativity everyone's been sharing on IG and FB. Really keeps our team pumping ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐ŸŽ‰.
.
๐Ÿšง๐Ÿšง๐Ÿšง
.
#irvinsaltedegg #irvins #DangerouslyAddictive #saltedeggchips #saltedeggpotatochips #saltedeggsnacks #sgfoodies #sgfood #sgigfoodies #foodsg #igsg #sgig #burpple #burpplesg #sgfoodiary #setheats #sgeats #foodiesg #singaporeinsiders #hungrygowhere #whati8today #tslmakan #8dayseat #iweeklyfood #saltedeggyolk #instafood_sg #saltedeggyolkchips #saltedegg #dangerouslymasarap #saltedeggfishskin

Meet new members of Mamaberry Chips Gourmet's family. Our chips are freshly made and lovingly handcrafted using omega-3 salted egg. MSG FREE but Ridiculously Tasty! Fresh pack available tomorrow (Monday July 10th). WhatsApp us at 081319006121 / 08129464989 to order
.
Salted Egg Potato Chips Original/Balado
.
Salted Egg Fish Skin Chips
.
Salted Egg Chicken Skin Chips
.
Salted Egg PotADamame Chips

#mamaberrychipsgourmet #saltedeggsnacks #lessguilt #healthy snacks #saltedeggpotatochips

Salted Egg craving satisfied!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๆ˜ฏๅƒ่ฒจ็š„ๅฐฑ็œ‹้Žไพ†ๅ”ท!!! ๅคงๅŠ›ๆŽจ่–ฆKaizoCool็š„้นน่›‹่–ฏ็‰‡ๅ’Œ้ญš็šฎ!! ๅ‘ณ้“็œŸ็š„ๅพˆ้นน่›‹!! ๐Ÿ˜˜
่€Œไธ”้ƒฝๆ˜ฏ๐ŸŒŸ็ด”ๆ‰‹ๅทฅๅˆถ๏ผŒ๐ŸŒŸไธๆทปๅŠ ้˜ฒ่…ๅŠ‘ๅ’Œๅ…ถไป–ๆทปๅŠ ๅŠ‘ๅ”ท!!! ๆœ‰่ˆˆ่ถฃ็š„ๅฏไปฅ็›ดๆŽฅpm @kaizocool ๆˆ–่€…็›ดๆŽฅๅ•ๆˆ‘ๅ•ฆๅ“ˆๅ“ˆ !! ๐Ÿ˜‚@
#20170603 #kaizocool #saltedegg #saltedeggpotatochips #saltedeghfishskin

MOST RECENT

Kamu bisa dapatkan snack yg lagi hits ini!!
Salted Egg (telur asin) Potato Chips.
Salted Egg (telur asin) Fish Skin.
.
Renyah, Gurih! Dibuat baru setiap hari dan tanpa bahan pengawet. No pork, no lard.

Diimpor langsung!
1 kantong isi 105gram

Mau?
Order, Bayar, lgsg kita kirim ๐Ÿ˜Š
Hubungi segera via
LINE : premiumsoaps
.
#saltedeggsnacks #snektelurasin #saltedeggfishskin #saltedeggpotatochips #sgsnack #singaporesnacks #irvinsaltedeggpo #poirvinsaltedegg #irvinsaltedeggjakarta #irvinsaltedeggindo #saltedeggfishskinindo #saltedeggfishskinjakarta
#snackimport #snackimportmurah #snackimportjakarta #snacks #trustedseller #recommendedseller #po #posingapura #posingapore #posg
#potatochips #telurasin #saltedegg #saustelurasin #saltedeggpotatochipsindo #saltedeggpotatochipsjakarta #potatochipstelurasin #saltedeggchips

We're making shopping for your new favorite snack effortless and stress-free! Now you can order Sam's Salted Egg Potato Chips from Lazada! Enjoy exclusive discounts when you purchase 2 or more tubs.

#samssaltedeggpotatochips
#saltedeggpotatochips
#ilovesamspotatochips
#lazada
#lazadaph

Momen ketagihan @mamaberrysgourmet...nggak bisa berhenti ngunyah, baru buka 1 toples langsung habis sendiri gak sampe 30 menit ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ#ridiculouslytasty
.
.
Kalau urusan ngemil, niih kesukaanku, pilih cemilan yang sehat, jadi gak ngerasa bersalah waktu makannya, Berbeda dengan KERIPIK KENTANG RASA TELUR ASIN merek lain, Mamaberrys Chips Gourmet TIDAK MENGANDUNG MSG, TANPA PENGAWET, TANPA PEWARNA dan bahan buatan, TIDAK BERMINYAK. Terbuat dari kentang pilihan yang dibumbui dengan homemade recipe (saus telur asin omega-3). Rasanya sangat enak dan tidak bikin eneg, tidak bikin sakit tenggorokan walau dikonsumsi dalam jumlah banyak. Fresh di lidah, dan sangat crunchy! 100% natural Aman untuk anak-anak.
.
.
Untuk keluarga, pilih yang #safelyaddictive yaa jangan yang #dangerouslyaddictiveโ˜ . Yang mau order bisa WA 081319006121 dan follow @mamaberrysgourmet
.
Thank you!๐Ÿ’š
#mamaberry #mamaberrysaltedegg #mamaberrychipsgourmet #ridiculouslytastymsgfree #saltedeggchips #saltedeggpotatochips #saltedeggsnacks #indonesiagoodies #fooddiary #instafood #saltedeggyolk #saltedeggyolkchips #healthysnack #healthyfood #naturalproduct #saltedeggfishskin #saltedeggchickenskin #potadamame #saltedeggbalado #foodgasm #indonesianculinary
#safelyaddictive

Momen ketagihan @mamaberrysgourmet...nggak bisa berhenti ngunyah ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‹ #ridiculouslytasty
.
.
Saya dan keluarga suka banget ngemil. Makanya saya selalu pilih cemilan yang sehat. Berbeda dengan KERIPIK KENTANG RASA TELUR ASIN merek lain, Mamaberrys Chips Gourmet TIDAK MENGANDUNG MSG, TANPA PENGAWET, TANPA PEWARNA dan bahan buatan, TIDAK BERMINYAK. Terbuat dari kentang pilihan yang dibumbui dengan homemade recipe (saus telur asin omega-3). Rasanya sangat enak dan tidak bikin eneg, tidak bikin sakit tenggorokan walau dikonsumsi dalam jumlah banyak. Fresh di lidah, dan sangat crunchy! 100% natural Aman untuk anak-anak.
.
.
Untuk keluarga, pilih yang #safelyaddictive yaa jangan yang #dangerouslyaddictiveโ˜ . Yang mau order bisa WA 081319006121 dan follow @mamaberrysgourmet
.
Thank you!๐Ÿ’š
#mamaberry #mamaberrysaltedegg #mamaberrychipsgourmet #ridiculouslytastymsgfree #saltedeggchips #saltedeggpotatochips #saltedeggsnacks #indonesiagoodies #fooddiary #instafood #saltedeggyolk #saltedeggyolkchips #healthysnack #healthyfood #naturalproduct #saltedeggfishskin #saltedeggchickenskin #potadamame #saltedeggbalado #foodgasm #indonesianculinary
#safelyaddictive @RepostIt_app

โ–ถ๏ธSwipe for full stories.
We are so overwhelmed with joy that our FISH SKIN CHIPS are much enjoyed by not only adults, but also got lots of love from little munchkins. Little Miss Alana is a big fan of our FISH SKIN CHIPS. @miraagile the gorgeous mother of Alana - lifestyle and beauty blogger said:
.
'Iyaaa dia suka bgt aku udh sebulan ini kerjaannya ke supermarket beli segala jenis cemilan anak dari yg sehat sampe ke cereal yg manis manis tp tetep anak ini gamau.. Karna maunya kerupuk n the gank yg gurih dan ga sehat๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ kemarin pas liat ig story deydra langsung kaya nemu secercah harapan yaampun beneran seneng super thanksss!!โคโค pasti akan selalu aku ceritain kesemua penjuru orang yg cari cemilan enak tapi kandungannya super natural homemade dan sehat! Many many thankssss to youโคโค'
.
Thanks Deydra @deydrabrahmantya for recommending ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#mamaberry #cutenessoverload #mamaberrylittlemunchkins #mamaberrysaltedegg #mamaberrychipsgourmet #ridiculouslytastymsgfree #saltedeggchips #saltedeggpotatochips #saltedeggsnacks #indonesiagoodies #fooddiary #instafood #saltedeggyolk #saltedeggyolkchips #healthysnack #healthyfood #naturalproduct #saltedeggfishskin #saltedeggchickenskin #potadamame #saltedeggbalado #foodgasm #indonesianculinary #potadamame #mamaberrypotadamame #mamaberryfishskin #mamaberrychickenskin #mamaberrysaltedegg #mamaberrychipsgourmet #ridiculouslytastymsgfree #saltedeggchips #saltedeggpotatochips #saltedeggsnacks #indonesiagoodies #fooddiary #instafood #saltedeggyolk #saltedeggyolkchips #healthysnack #healthyfood #naturalproduct #saltedeggfishskin #saltedeggchickenskin #potadamame #saltedeggbalado #foodgasm #indonesianculinary #potadamame #mamaberrypotadamame #mamaberryfishskin #mamaberrychickenskin

.
We are so overwhelmed with joy that our FISH SKIN CHIPS are much enjoyed by not only adults, but also got lots of love from little munchkins. Little Miss Alana is a big fan of our FISH SKIN CHIPS. @miraagile the gorgeous mother of Alana - lifestyle and beauty blogger said:
.
'Iyaaa dia suka bgt aku udh sebulan ini kerjaannya ke supermarket beli segala jenis cemilan anak dari yg sehat sampe ke cereal yg manis manis tp tetep anak ini gamau.. Karna maunya kerupuk n the gank yg gurih dan ga sehat๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ kemarin pas liat ig story deydra langsung kaya nemu secercah harapan yaampun beneran seneng super thanksss!!โคโค pasti akan selalu aku ceritain kesemua penjuru orang yg cari cemilan enak tapi kandungannya super natural homemade dan sehat! Many many thankssss to youโคโค'
.
Thanks Deydra @deydrabrahmantya for recommending ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#mamaberry #cutenessoverload #mamaberrylittlemunchkins #mamaberrysaltedegg #mamaberrychipsgourmet #ridiculouslytastymsgfree #saltedeggchips #saltedeggpotatochips #saltedeggsnacks #indonesiagoodies #fooddiary #instafood #saltedeggyolk #saltedeggyolkchips #healthysnack #healthyfood #naturalproduct #saltedeggfishskin #saltedeggchickenskin #potadamame #saltedeggbalado #foodgasm #indonesianculinary #potadamame #mamaberrypotadamame #mamaberryfishskin #mamaberrychickenskin

Why are salted egg potato chips expensive? ๐Ÿ˜… // ๐Ÿ“ท: @leedelcastillo

These potato crisps are coated with Salted Egg and it is absolutely glorious!
The flavour is very distinct and you will definitely enjoy the strong flavour of the salted egg with these addictive crisps. Youโ€™re gonna keep going back for more and more for sure LOL
The potato crisps areโ€ฆ crisp and have a great bite to them so definitely great as a snack.
Fans of salted egg will definitely appreciate that we can finally enjoy it here!
The flavour is evident in every crisp you chomp down on but the best part is when you come across hose crisps that are completely covered with the salted egg LOL delicious! And I thought the curry leaves here and there were a very nice touch!
Check out their Instagram account @auntywong.id and send them a message if youโ€™d like to place an order.
โ€ขโ€ขโ€ข
Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
LINE : @auntywong
Whastapp : +62818757528
Website : www.lunegroup.id
.
.
.
.
.
#eatsssyummy #saltedeggpotatochips #saltedegg #potatochips #auntywong #iloveauntywong

Most Popular Instagram Hashtags