#salonmuslimah

MOST RECENT

Students! Nak buat rambut jugak? Boleh jer.. Harga boleh bincang sampai jadi.. Adik2 manis 2 org ni pun students juga, siap buat relaxer lagi.. comfirm mampu buat! Cer Whatsapp dulu tanya2, mane la tau rezqi boleh buat rmbut utk raye haji pulak.. ok tq lovely gurls.. @d.jannah_ and izyan.. 😘
.
.
.
Hi sisters! Kite ada byk seats kosong untuk September yaa... Jgn tunggu lagi, kami juga ade product GUMASH hair henna yg tgh meletop2 skrg ni! Jom book skrg!
.
.
.
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–Assalamualaikum πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
Anda masih mencari SALON MUSLIMAH πŸ‘Έ?? Kini kami dari AZ-ZAHRA HAIR MAKEOVER menyediakan perkhidmatan salon rambut dari rumah ke rumah atau dimana sahaja anda berada..!! .
"Hah?! Betul ker ni?" Yes!! Jangan x percaya! Semua peralatan kelengkapan disediakan bersama Hair Stylist yang berpengalaman..
Anda hanya perlu menyediakan kerusi dan ruang untuk membasuh rambut ( bilik air yang ada getah paip atau pemegang shower yer..😊)
.
Untuk MUSLIMAH 🚺 sahaja.. .
Kami juga mempunyai Salon khas untuk muslimah sahaja di Apartment Kipark Bandar Baru Selayang. Surau dan tandas juga disediakan.
.
Pelbagai rawatan rambut disediakan termasuk
.
πŸ”Έrawatan kulit kepala gatal & kelemumur πŸ”Έrawatan rambut berminyak
πŸ”Έ rawatan rambut gugur
πŸ”Έ rawatan rambut kering
πŸ”Έ rawatan rambut .
Sambutan mmg terbaik Alhamdulillah! Check out Instagram kami di @azzahra_hair_makeover untuk Promotion Packages yg berbaloi kawkaw!! .
πŸ“² Whatsapp / contact 0176333163
.
Facebook : Az-Zahra Hair Makeover for Muslimah
Instagram : @azzahra_hair_makeover
Wechat : Az-Zahra Hair Makeover .
#salonkl #salonmuslimah #rambutcantik #salondirumah #salonbergerak #movingsalon #salonbergerakselangor #customerreview #azzahrahairmakeoverreview #movingsalon #onthegosalon #lazyday #homeservicesalon #homestuck #busywoman #pregnant #pampering #rambutcantik #style #fashion #muslimah #Gumash

Selalunya asyik usya jee service2 yang ada dekat Pusat Kecantikan Muslimah Skudai sebab busy jee. Tapi harini bila ada peluang terus sekali 2 service dia grab 😍😍
.
.
Alhamdulillah rasa ringan je kepala dan badan lepas buat pakej gunting rambut RM30 dengan promosi bekam darah .
.
Yang ada masalah rambut pun tak lepas peluang tau, mak rekeman terus booking untuk buat ❀️❀️❀️
.
.
#salonmuslimah#spamuslimah#Bidanbersalintradisional#urutantradisional#bekamwajahtanpameninggalkanbekas#facialtreatment#saunaherba#bodyscrub#bodymask#pedimanicure#rawatanresdung#pakejpengantin#urutankanak2#inairambut#rebonding#smothingrambut#colourrambut#pakejpengantin#whiteninginjectionoriginal#acnetreatment#slimminginjections#steamcell#whiteningdrip#vitamininjection#faceinjection#lipolaboriginal#lipolabinjection#injectionjb#injectionoriginal#injectionjeragat

Lokasi kami..
🏑🏑🏑🏑🏑🏑🏑
No 43A Jalan Enau 9
Taman Teratai
Skudai

HQ Kami
🏑🏑🏑🏑🏑🏑
No 3041 Jalan Merbau 1
Bandar Putra
Kulai

Boleh direct call/wssp
πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€
http://www.wasap.my/+60177942605
http://www.wasap.my/+60177942605

Waktu Operasi kami
10.00am - 9.00pm

Alhamdulillah selesai untuk hari ni, first time datang terus grab Pakej Promosi di Pusat Kecantikan Muslimah Kulai 😍

Terima kasih kak dapatkan service dari kami ❀
Done βœ” : πŸ’† Pakej Urutan RM100 πŸ’‡ Pakej Rambut RM30
#salonmuslimah#spamuslimah#Bidanbersalintradisional#urutantradisional#bekamwajahtanpameninggalkanbekas#facialtreatment#saunaherba#bodyscrub#bodymask#pedimanicure#rawatanresdung#pakejpengantin#urutankanak2#inairambut#rebonding#smothingrambut#colourrambut#pakejpengantin#whiteninginjectionoriginal#acnetreatment#slimminginjections#steamcell#whiteningdrip#vitamininjection#faceinjection#lipolaboriginal#lipolabinjection#injectionjb#injectionoriginal#injectionjeragat

Lokasi kami..
🏑🏑🏑🏑🏑🏑🏑
No 43A Jalan Enau 9
Taman Teratai
Skudai

HQ Kami
🏑🏑🏑🏑🏑🏑
No 3041 Jalan Merbau 1
Bandar Putra
Kulai

Boleh direct call/wssp
πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€
http://www.wasap.my/+60177942605
http://www.wasap.my/+60177942605

Waktu Operasi kami
10.00am - 9.00pm

Salam malam sistaz.. Seminggu dah happy dgn rmbut baru teringat nak reply kite hehehe.. Happy sungguh tuu.. 😊
Tq dear..
.
.
Hi sisters! Kite ada byk seats kosong untuk Sept yaa... Jgn tunggu lagi, kami juga ade product GUMASH hair henna yg tgh meletop2 skrg ni! Jom book skrg!
.
.
.
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–Assalamualaikum πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
Anda masih mencari SALON MUSLIMAH πŸ‘Έ?? Kini kami dari AZ-ZAHRA HAIR MAKEOVER menyediakan perkhidmatan salon rambut dari rumah ke rumah atau dimana sahaja anda berada..!! .
"Hah?! Betul ker ni?" Yes!! Jangan x percaya! Semua peralatan kelengkapan disediakan bersama Hair Stylist yang berpengalaman..
Anda hanya perlu menyediakan kerusi dan ruang untuk membasuh rambut ( bilik air yang ada getah paip atau pemegang shower yer..😊)
.
Untuk MUSLIMAH 🚺 sahaja.. .
Kami juga mempunyai Salon khas untuk muslimah sahaja di Apartment Kipark Bandar Baru Selayang. Surau dan tandas juga disediakan.
.
Pelbagai rawatan rambut disediakan termasuk
.
πŸ”Έrawatan kulit kepala gatal & kelemumur πŸ”Έrawatan rambut berminyak
πŸ”Έ rawatan rambut gugur
πŸ”Έ rawatan rambut kering
πŸ”Έ rawatan rambut .
Sambutan mmg terbaik Alhamdulillah! Check out Instagram kami di @azzahra_hair_makeover untuk Promotion Packages yg berbaloi kawkaw!! .
πŸ“² Whatsapp / contact 0176333163
.
Facebook : Az-Zahra Hair Makeover for Muslimah
Instagram : @azzahra_hair_makeover
Wechat : Az-Zahra Hair Makeover .
#salonkl #salonmuslimah #rambutcantik #salondirumah #salonbergerak #movingsalon #salonbergerakselangor #customerreview #azzahrahairmakeoverreview #movingsalon #onthegosalon #lazyday #homeservicesalon #homestuck #busywoman #pregnant #pampering #rambutcantik #style #fashion #muslimah #Gumash

Throwback #eventmoz5.
Beberapa hari yang lalu moz5 salon muslimah cabang Palmerah melakukan kegiatan #OfficetoOffice ke kantor Kompas di daerah Palmerah.
▫️
▫️
Selain silaturahmi dan melakukan treatment singkat, tim moz5 juga membawakan produk kecantikan dari @moayu_id yang alami dan halal ❀
▫️
▫️
#Moz5Salon #Moz5 #OfficetoOfficemoz5 #MemberMoz5Salon #Event #SalonMuslimah #EventMoz5Salon
#ExperiencingTheBeautyOfIslam
#moz5experiencingthebeautyofislami

N180 anti aging System
Untuk perawatan jenis kulit berminyak...menjadikan Kulit lbh cerah berseri, menghilangkan garis2 halus n kerutan, memperhalus tekatur kulit, kulit jd lbh elastis, meratakan rona kulit, dan mengecilkan pori2😍😍 .
Tertarik mencoba????chat yuuk...😍😍
.
.
More info:wa:0812-6789-127 .
#Nuskin#N180#N180system#galvanic#galvanicspa#produkalamijogja#glowing#kulitglowing#solusikukitbopeng#solusipori2besar#kulitsehatglowing#rollonnuskin#ap24#mahasiswi#salonmuslimah#rumahcantik#obatjerawat#obatjerawatherbaljakarta#nuskinjambi#nuskinjambi

Bismillah...
Memperingati Dirgahayu Republik Indonesia, Huriyyah Rumah Cantik Muslimah mempersembahkan diskon dadakan 20% + 10% + 10% yuk cuss yg udah langganan n yg belum pernah facial disini mari manfaatkan kesempatan ini...murah...murah...murah...berkwalitas tapi ya πŸ˜‰πŸ˜‰
#rumahcantikmuslimah
#medan
#salonmuslimah
#salonmuslimahmedan
#salonmedan
#facial
#facialmedan

Selalunya asyik usya jee service2 yang ada dekat Pusat Kecantikan Muslimah Skudai sebab busy jee. Tapi harini bila ada peluang terus sekali 2 service dia grab 😍😍
.
.
Alhamdulillah rasa ringan je kepala dan badan lepas buat pakej gunting rambut RM30 dengan promosi bekam darah .
.
Yang ada masalah rambut pun tak lepas peluang tau, mak rekeman terus booking untuk buat ❀️❀️❀️
.
.
#salonmuslimah#spamuslimah#Bidanbersalintradisional#urutantradisional#bekamwajahtanpameninggalkanbekas#facialtreatment#saunaherba#bodyscrub#bodymask#pedimanicure#rawatanresdung#pakejpengantin#urutankanak2#inairambut#rebonding#smothingrambut#colourrambut#pakejpengantin#whiteninginjectionoriginal#acnetreatment#slimminginjections#steamcell#whiteningdrip#vitamininjection#faceinjection#lipolaboriginal#lipolabinjection#injectionjb#injectionoriginal#injectionjeragat

Lokasi kami..
🏑🏑🏑🏑🏑🏑🏑
No 43A Jalan Enau 9
Taman Teratai
Skudai

HQ Kami
🏑🏑🏑🏑🏑🏑
No 3041 Jalan Merbau 1
Bandar Putra
Kulai

Boleh direct call/wssp
πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€
http://www.wasap.my/+60177942605
http://www.wasap.my/+60177942605

Waktu Operasi kami
10.00am - 9.00pm

Full house jadinya bila waktu cuti ni, memang melanda habis laaa 😍😍😍 .
.
Alhamdulillah selesai untuk harini ❀️ first2 datang nak buat untuk pakej urutan je, tapi bila dah sampai tambah request untuk buat service facial muka pulak 😍😍
.
.
Done for today βœ…
➑️ Pakej Urutan Tradisional
.
➑️ Rebonding .
➑️ Facial Treatment
.
#salonmuslimah#spamuslimah#Bidanbersalintradisional#urutantradisional#bekamwajahtanpameninggalkanbekas#facialtreatment#saunaherba#bodyscrub#bodymask#pedimanicure#rawatanresdung#pakejpengantin#urutankanak2#inairambut#rebonding#smothingrambut#colourrambut#pakejpengantin#whiteninginjectionoriginal#acnetreatment#slimminginjections#steamcell#whiteningdrip#vitamininjection#faceinjection#lipolaboriginal#lipolabinjection#injectionjb#injectionoriginal#injectionjeragat

Lokasi kami..
🏑🏑🏑🏑🏑🏑🏑
No 43A Jalan Enau 9
Taman Teratai
Skudai

HQ Kami
🏑🏑🏑🏑🏑🏑
No 3041 Jalan Merbau 1
Bandar Putra
Kulai

Boleh direct call/wssp
πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€
http://www.wasap.my/+60177942605
http://www.wasap.my/+60177942605

Waktu Operasi kami
10.00am - 9.00pm

Selalunya asyik usya jee service2 yang ada dekat Pusat Kecantikan Muslimah Skudai sebab busy jee. Tapi harini bila ada peluang terus sekali 2 service dia grab 😍😍
.
.
Alhamdulillah rasa ringan je kepala dan badan lepas buat pakej gunting rambut RM30 dengan promosi bekam darah .
.
Yang ada masalah rambut pun tak lepas peluang tau, mak rekeman terus booking untuk buat ❀️❀️❀️
.
.
#salonmuslimah#spamuslimah#Bidanbersalintradisional#urutantradisional#bekamwajahtanpameninggalkanbekas#facialtreatment#saunaherba#bodyscrub#bodymask#pedimanicure#rawatanresdung#pakejpengantin#urutankanak2#inairambut#rebonding#smothingrambut#colourrambut#pakejpengantin#whiteninginjectionoriginal#acnetreatment#slimminginjections#steamcell#whiteningdrip#vitamininjection#faceinjection#lipolaboriginal#lipolabinjection#injectionjb#injectionoriginal#injectionjeragat

Lokasi kami..
🏑🏑🏑🏑🏑🏑🏑
No 43A Jalan Enau 9
Taman Teratai
Skudai

HQ Kami
🏑🏑🏑🏑🏑🏑
No 3041 Jalan Merbau 1
Bandar Putra
Kulai

Boleh direct call/wssp
πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€
http://www.wasap.my/+60177942605
http://www.wasap.my/+60177942605

Waktu Operasi kami
10.00am - 9.00pm

Gaya Cantik Islami... ZAZA Salon Muslimah ini menyuguhkan berbagai service terbaiknya untuk kecantikan muslimah Indonesia dari ujung kaki sampai ujung rambut.
ZAZA Salon Muslimah memberikan solusi bagi kebutuhan perawatan tubuh para wanita pd umumnya & para muslimah pada khususnya yang selama ini mengalami banyak kendala & kesulitan untuk menemukan salon khusus wanita yang sangat terjaga privacy dan kenyamanannya, maka ZAZA Salon Muslimah adalah solusinya.
.
Yuk ke zaza salon muslimah,Nikmati berbagai treatmentnya..
Rasakan privasi yg pasti terjaga dari kaum adam ,karena di khususkan untuk kaum hawa ^.^
.
ZAZA Salon Muslimah.
Ruko Jember Square Jl. HM Subchan ZE No. 1A Kudus. ( Selatan Perempatan Jember ).
Telp & WA : 085758242424
www.zazasalonmuslimah.com
#salon
#salonkuku
#salonkecantikan
#salonspa
#salonandspa
#salonstyle
#salonhair
#salonkudus
#salonmuslimah
#salonday
#spa
#spasalon
#spawanita
#spamuslimah
#kudus
#hijab
#manicure
#pedicure
#hairspa
#totokwajah

Gaya Cantik Islami... ZAZA Salon Muslimah ini menyuguhkan berbagai service terbaiknya untuk kecantikan muslimah Indonesia dari ujung kaki sampai ujung rambut.
ZAZA Salon Muslimah memberikan solusi bagi kebutuhan perawatan tubuh para wanita pd umumnya & para muslimah pada khususnya yang selama ini mengalami banyak kendala & kesulitan untuk menemukan salon khusus wanita yang sangat terjaga privacy dan kenyamanannya, maka ZAZA Salon Muslimah adalah solusinya.
.
Yuk ke zaza salon muslimah,Nikmati berbagai treatmentnya..
Rasakan privasi yg pasti terjaga dari kaum adam ,karena di khususkan untuk kaum hawa ^.^
.
ZAZA Salon Muslimah.
Ruko Jember Square Jl. HM Subchan ZE No. 1A Kudus. ( Selatan Perempatan Jember ).
Telp & WA : 085758242424
www.zazasalonmuslimah.com
#salon
#salonkuku
#salonkecantikan
#salonspa
#salonandspa
#salonstyle
#salonhair
#salonkudus
#salonmuslimah
#salonday
#spa
#spasalon
#spawanita
#spamuslimah
#kudus
#hijab
#manicure
#pedicure
#hairspa
#totokwajah

Gaya Cantik Islami... ZAZA Salon Muslimah ini menyuguhkan berbagai service terbaiknya untuk kecantikan muslimah Indonesia dari ujung kaki sampai ujung rambut.
ZAZA Salon Muslimah memberikan solusi bagi kebutuhan perawatan tubuh para wanita pd umumnya & para muslimah pada khususnya yang selama ini mengalami banyak kendala & kesulitan untuk menemukan salon khusus wanita yang sangat terjaga privacy dan kenyamanannya, maka ZAZA Salon Muslimah adalah solusinya.
.
Yuk ke zaza salon muslimah,Nikmati berbagai treatmentnya..
Rasakan privasi yg pasti terjaga dari kaum adam ,karena di khususkan untuk kaum hawa ^.^
.
ZAZA Salon Muslimah.
Ruko Jember Square Jl. HM Subchan ZE No. 1A Kudus. ( Selatan Perempatan Jember ).
Telp & WA : 085758242424
www.zazasalonmuslimah.com
#salon
#salonkuku
#salonkecantikan
#salonspa
#salonandspa
#salonstyle
#salonhair
#salonkudus
#salonmuslimah
#salonday
#spa
#spasalon
#spawanita
#spamuslimah
#kudus
#hijab
#manicure
#pedicure
#hairspa
#totokwajah

Most Popular Instagram Hashtags