#salammaghrib

94677 posts

TOP POSTS

" Don't trust what you see, even salt looks like sugar. " 😊

#SalamMaghrib πŸ™‹

sebelum2 ni tak pernah lepak stabak, pastu sejak2 ada family dgn #verveinstituteofentrepreneurship diorang la selalu ajak lepak siniπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ so alang2 tu boleh tukar angin sekali. hmmm next place kita nak lepak mana pulak eh? korang ada idea?
#azyanlifestyle #buangduitbuatduit #siscuba #jangankecam #akuyangpostkauyangpanas #salammaghrib #focusonyourgoals

Bukan snang nk selfie ngn abg idola tu kefkefkef
#salamMaghrib

Bukan harta yang aku kejar . Bukan rupe yang aku pandang . Cume aku pandang pada hati kau yang ikhlas untuk menerima baik jahat aku ni β˜ΊοΈπŸ’• #salammaghrib ✨

Bila kita terfikir kan pasal dunia, memang pening dan penat.

Tapi ada satu masanya yang kita tenang dan lupa dunia sebenar iaitu

Solat.

#senja #salammaghrib

Aku memang tak sempurna kerna itu aku di sebut manusia . #salammaghrib

Gagal hanya untuk orang yang putus asa dalam mengejar impian #nevergiveup #salammaghrib

Thanks kepada si Pemberi πŸ’•πŸ˜˜ #SalamMaghrib #SedapSangat #Spageti #Hahada

MOST RECENT

#Repost @ir_my with @repostapp
・・・
RAMADHAN: 3 DAYS TO GO

Preparation for Ramadhan #3
"Seek knowledge about Ramadhan; the do's and don'ts." Think Humanity, Think ISLAMIC RELIEF!

#islamicreliefmalaysia
#islamicrelief
#salamramadhan
#salammaghrib
#ramadhaninimasanya

Pejam celik pejam celik , eh tak sangka lagi beberapa hari je lagi kite akan Bertemu dengan RAMADHAN πŸŒ™ .
Masa ni laa uolls nak cantikkan wajah uolls , Raya pun dah nak dekat . Taknak ke Berseri2 di hari Raya nanti ? ---------------------------
Jom Serikan Wajah Anda bersama CELL QUE . Sekali cuba mesti terpikat dengan CELL QUE πŸ˜‰ ---------------------------
Dropship & Stokis diperlukan . πŸ“² wssp 0142641121
#Salammaghrib πŸŒ™ #Cellque #producthalal #kelulusanKKM #sucidanbersih #jomcantik #withCQ #skinc

Hitam tandanya hari dah malam... memang pitam la kena dgn paktam ni ... πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»β€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈ
Repost from @kamimatmotosejati_ using @RepostRegramApp - Hitam buat abang nak pitam 😣😍 .

#kamimatmotosejati #kamixramai #kapcaimalaya #kapcaimalayahouse #sukanpermotoran #sukanduaroda #motorkapcaihouse #salammaghrib

Pejam celik pejam celik , eh tak sangka lagi beberapa hari je lagi kite akan Bertemu dengan RAMADHAN πŸŒ™ .
Masa ni laa uolls nak cantikkan wajah uolls , Raya pun dah nak dekat . Taknak ke Berseri2 di hari Raya nanti ? ---------------------------
Jom Serikan Wajah Anda bersama CELL QUE . Sekali cuba mesti terpikat dengan CELL QUE πŸ˜‰ ---------------------------
Dropship & Stokis diperlukan . πŸ“² wssp 0164475292 atau dm saya.. #Salammaghrib πŸŒ™ #Cellque #producthalal #kelulusanKKM #sucidanbersih #jomcantik #withCQ #skincareCQ #originalCQ #skincaremurah #whiteningfacialwash #flawlesfacialwash #bubblemask #bebasjerawat #bebasjeragat #glowing #cantikselalu #kekalcantik
#trustsellersπŸ’―

#tolongcikguπŸ˜†
#murahmurah

Otw.... Rilex slow2
#salammaghrib

Pejam celik pejam celik , eh tak sangka lagi beberapa hari je lagi kite akan Bertemu dengan RAMADHAN πŸŒ™ .
Masa ni laa uolls nak cantikkan wajah uolls , Raya pun dah nak dekat . Taknak ke Berseri2 di hari Raya nanti ? ---------------------------
Jom Serikan Wajah Anda bersama CELL QUE . Sekali cuba mesti terpikat dengan CELL QUE πŸ˜‰ ---------------------------
Dropship & Stokis diperlukan . πŸ“² wssp 014-2641121/ 013-3822268

#Salammaghrib πŸŒ™ #Cellque #producthalal #kelulusanKKM #sucidanbersih #jomcantik #withCQ #skincareCQ #originalCQ #skincaremurah #whiteningfacialwash #flawlesfacialwash #bubblemask #bebasjerawat #bebasjeragat #glowing #cantikselalu #kekalcantik
#trustsellersπŸ’―

Jika tiada bahu utk bersandar, masih ada lagi lantai utk bersujud... Jika tiada suara utk meluah rasa, masih ada hati lg utk berdoa. #salammaghrib 😁😍

Pada siapa lagi tempat aku nak mengadu..hanya Allah yang satu.. 😌😌😌😌 Alhamdulillah.. #salammaghrib

ingatlah,sabar itu iman , duit bukan kawan , dunia hanya pinjaman dan mati tak berteman 😊#selpie #matmalam #salamMaghrib #blackandwhite #gshock

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags