[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sakitpinggang

49337 posts

TOP POSTS

Rute bersama
Dari Kampung Rambutan ke Toko Kursi Pijat Mobil D'Precious Kneading lewat Jl. Tol Jagorawi.

28 mnt (15 km)
28 mnt bila lalu lintas seperti sekarang

1. Ke arah utara di Jl. Terminal Kp. Rambutan menuju Jl. Supriyadi/Jl. T.B. Simatupang
2. Gunakan lajur mana pun untuk belok kiri ke Jl. Supriyadi/Jl. T.B. Simatupang
3. Gunakan lajur kanan untuk tetap di Jl. Supriyadi/Jl. T.B. Simatupang
4. Belok tajam ke kanan menuju Jl. T.B. Simatupang
5. Gunakan lajur kiri untuk menggunakan jalan ke Cawang/Lkr. Dalam/Tj Priok
6. Bergabung ke Jl. Tol Jagorawi
7. Terus kanan untuk melanjutkan di Jl. Pulomas - Cawang/Jl. Tol Cililitan 2/Jl. Tol Ir. Wiyoto Wiyono
8. Ambil jalan keluar menuju Pisangan/Jatinegara
9. Bergabung ke Jl. DI. Panjaitan
10. Belok sedikit ke kiri menuju Jl. Raya Bekasi Barat
11. Terus lurus
12. Belok kanan ke Jl. Raya Bekasi Barat
13. Belok kanan ke Jl. Bekasi Tim. IV
14. Gunakan lajur mana pun untuk belok kiri ke Mayor Jenderal Di Panjaitan
15. Ambil jalur sebelah kiri dan tetap di Jl. DI. Panjaitan
16. Belok sedikit ke kiri menuju Jl. Jend. Basuki Rahmat
17. Belok kiri ke Antariksa
18. Tiba di lokasi: Toko Kursi Pijat Mobil D'Precious Kneading

Untuk mendapatkan rute terbaik dalam kondisi lalu lintas saat ini, lihat https://goo.gl/maps/YUZYUybaH732

#leherkaku #sinusitis #sinusinfection #gatalgatal #gatalhidung #bersin #bersinpagi #hidung #ivmist #stokisivmistselayang #selayang #gout #migrain #migrainessuck #sakitnyatuhdisini #sakitkepala #sakitsendi #sakitlutut #bazarpaknil #followme #chiropractic #sakitpinggang #rentalkursi #dengkur #sehatitumahal #walaakongmagawa #bangkupijat #kami #akudandia #kursipijat

Pinggang sakit senyumin aja ya vhang @renovanrr 😥 #sakitpinggang #sesamasakitpinggang

935km in two days 💃🏻🇦🇺 #sakitpinggang #worththetrip

Pertemanan sebatas mobil *upsy🤗 #tgif #sakitpinggang #sengklek

.
Rute bersama
Dari Sewa HT Kreo Larangan Tangerang Selatan Jakarta Bekasi Depok ke Emblem Sticker Jakarta lewat Jakarta Inner Ring Road/Jl. Tol Cawang Grogol.

51 mnt (23 km)
55 mnt bila lalu lintas seperti sekarang

1. Ke arah timur di Kavling Suad menuju Jl. Komp. SUAD
2. Belok kanan ke Jl. Komp. SUAD
3. Belok kiri ke Jl. Kejaksaan II
4. Belok kiri ke Jl. Kejaksaan Raya
5. Belok kanan ke Jl. Joglo Raya
6. Belok kanan ke Jl. Arteri Permata Hijau/Jl. Panjang Arteri Klp. Dua (rambu Kebayoran Lama/Lebak Bulus
7. Terus lurus untuk tetap di Jl. Arteri Permata Hijau
8. Belok kiri ke Jl. Permata Hijau (rambu Senayan/Pejompongan
9. Belok kanan ke Jl. Patal Senayan
10. Belok kiri ke Jl. Asia Afrika
11. Belok kanan ke Jl. Gerbang Pemuda
12. Terus kanan supaya tetap di Jl. Gerbang Pemuda
13. Gunakan lajur mana pun untuk menggunakan jalan ke Pancoran/Cawang
14. Bergabung ke Jl. Jend. Gatot Subroto
15. Belok kanan menuju jalan ke arah Masuk
16. Bergabung ke Jakarta Inner Ring Road/Jl. Tol Cawang Grogol
17. Ambil jalan keluar menuju Cawang/Halim/K
18. Bergabung ke Jl. Letjen M.T. Haryono
19. Belok kiri setelah PT Rutan (di sebelah kiri) ke Jl. Asem Baris Raya
20. Belok kanan setelah Graha Alisan (di sebelah kanan) mengikuti Jl. Asem Baris Raya
21. Belok kiri di Jl. Kp. Melayu Besar
22. Belok tajam ke kanan menuju Jl. Lapangan Ros Utara
23. Belok sedikit ke kiri menuju Jl. KH. Abdullah Syafei
24. Terus kanan supaya tetap di Jl. KH. Abdullah Syafei
25. Terus kanan untuk melanjutkan di Jl. Basuki Rahmat/Jl. Jend. Basuki Rahmat, ikuti rambu ke Pondok Bambu/Buaran
26. Gunakan lajur mana pun untuk berbelok sedikit ke kanan agar tetap di Jl. Basuki Rahmat/Jl. Jend. Basuki Rahmat
27. Tiba di lokasi: Emblem Sticker Jakarta

Untuk mendapatkan rute terbaik dalam kondisi lalu lintas saat ini, lihat https://goo.gl/maps/2qGQz6KmuAL2

#terapilistrik #agrakutuskutus
#Stroke #Diabetes #SyarafKejepit #AsamUrat #Maag #insomnia #Kolesterol #Amandel #SakitPinggang #Wasir #ambeyen #Jantung #Pegalinu #Keseleo #rematik #vertigo #Asma #Liver #batuginjal #Hernia #terapi #Servixs #Miom #Prostat #Kankerpayudara #Migrain #Sinus #Tyroid

..and thats a wrap for this year PD&T VP Townhall engagement! #sakitkaki #sakitpinggang

Awak sedang alami⤵⤵⤵⤵ Kulit Kusam???
Badan cepat letih???
Susah bangun pagi????
Sakit pinggang???
Sakit urat ketika sejuk??
Periot Tak Teratur???
Senggugut???
Perut Buncit???
Sembelit??? Nak sya guide awak sihat cergas semula??? Nak tak sya bantu awak cantik dan glowing??? Klik link ni cepat www.wasap.my/0103660287

#sakitpinggang #haidtakteratur #sembelit #mukakusam

Misi mengejar kelompok hadapan🐢💨
#brutalgeng
#kurakuralaju
#sakitpinggang

MOST RECENT

🤑PROMOSI + 🤑DISKAUN + 🤑FREEGIFT
❗️
BAJU BACK POSTURE SUPPORT FST MAGNETO KINI HANYA RM90.00/UNIT UNTUK SEMUA SIZE DAN WARNA
❗️
TUNGGU DULU!!!!!
Beli back support dapat Freegift Pomade???
🤗Ya betul tu. FREEGIFT POMADE STRAWBERY by FST MAGNETO untuk yang order hari sama anda pm / beli 2pcs ke atas. TERHAD untuk 20 TERAWAL AJE
❗️
BERMINAT, Click link ni
📲http://www.wasap.my/601115108982
Official instagram:
🚹 baju_back_posture_support "Keselesaan Anda, Keutamaan Kami"
#sakittulangbelakang
#sakitbelakang
#slippeddisc
#scoliosis
#sakitpinggang
#bajusakittulangbelakang
#bajusakitbelakang
#backposturesupport
#fstmagneto

🤑PROMOSI + 🤑DISKAUN + 🤑FREEGIFT
❗️
BAJU BACK POSTURE SUPPORT FST MAGNETO KINI HANYA RM90.00/UNIT UNTUK SEMUA SIZE DAN WARNA
❗️
TUNGGU DULU!!!!!
Beli back support dapat Freegift Pomade???
🤗Ya betul tu. FREEGIFT POMADE STRAWBERY by FST MAGNETO untuk yang order hari sama anda pm / beli 2pcs ke atas. TERHAD untuk 20 TERAWAL AJE
❗️
BERMINAT, Click link ni
📲http://www.wasap.my/601115108982 "Keselesaan Anda, Keutamaan Kami"
#sakittulangbelakang
#sakitbelakang
#slippeddisc
#scoliosis
#sakitpinggang
#bajusakittulangbelakang
#bajusakitbelakang
#backposturesupport
#fstmagneto

Ngilu pada sendi.. Lutut sering sakit.. pinggang pegel2.. Kalau udah jongkok susah berdiri,
sendi² gak kuat😓😓 Apakah ini yg kamu atau mungkin orang tuamu alami?
Jangan dibiarkan guys...
karna ini tanda kurangnya kalsium pada tulang.. Penuhi Kalsiummu dengan CALSEABONE
(Kalsium terbaik dari alam)
Berasal dari algae merah di dasar laut atlantik utara yang bebas polusi dan kaya mineral.
Memiliki bioaktif kalsium dan magnesium sehingga mudah di serap tulang.
Bagi adek² yang berusia dibawah 20tahun,
CALSEABONE dapat membantu mengoptimalkan pertumbuhan tulangmu, jadi punya badan tinggi bukan sekedar mimpi, bisa diwujudkan dengan #Calseabone😍
Info order dan bisnis 👇👇 👇
Yuhlianto HWI
BBM: D71C5785
WA,LINE: 089655005556
Tlp: 082214100278
www.hwilifestyle.com/yoeyoeh
.
#calseabonehwi #calseaboneoriginal #peninggibadanalami #osteoporosis #sakitpinggang #nyerisendi #herbalalami #kalsium #calseabone

💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖
.
✳100% organik
✳Semula jadi
✳Bebas bahan kimia
✳Lulus KKM
.
Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
🌟Boleh sembur seperti air
🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
.
Bahan2:
🌷Habbatus sauda
🌷Saffron
🌷Ekstrak argan
🌷Serai
🌷Eucalyptus
🌷Halia
🌷Halia bara
🌷Kelapa dara
🌷Limau purut
🌷Pudina
.
Merawat/Menyembuh:
💖 Jerawat
💖 Migrain
💖 Selsema
💖 Resdung
💖 Batuk
💖 Gatal2 muka
💖 Jerawat
💖 Jeragat
💖 Buasir
💖 Sakit gigi
💖 Sakit sendi
💖 Gout
💖 Kuku cekam
💖 Panas badan
💖 Kekejangan, sakit urat & sendi
💖 Sakit pinggang
💖 Senggugut
💖 Kurap, panau
💖 Gigitan serangga bisa
💖 Mengawal rambut gugur
💖 Dan byk lg...
.
WhatsApp 012629 6563 .
#bersin #kahak #hidungtersumbat #gatalmuka #gataltelinga #gatalmata #resdung #resdungkronik #penawarresdung #ivmist #ivkids #ivmistmurah
#ivmist #jerawat #migrain #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #semburanajaib #ivsoapmurah #bazarpaknil #demambatukselsema

Ngilu pada sendi.. Lutut sering sakit.. pinggang pegel2.. Kalau udah jongkok susah berdiri,
sendi² gak kuat😓😓 Apakah ini yg kamu atau mungkin orang tuamu alami?
Jangan dibiarkan guys...
karna ini tanda kurangnya kalsium pada tulang.. Penuhi Kalsiummu dengan CALSEABONE
(Kalsium terbaik dari alam)
Berasal dari algae merah di dasar laut atlantik utara yang bebas polusi dan kaya mineral.
Memiliki bioaktif kalsium dan magnesium sehingga mudah di serap tulang.
Bagi adek² yang berusia dibawah 20tahun,
CALSEABONE dapat membantu mengoptimalkan pertumbuhan tulangmu, jadi punya badan tinggi bukan sekedar mimpi, bisa diwujudkan dengan #Calseabone😍
Info order dan bisnis 👇👇 LINA HWI
☎ wa: 087822182129
#calseabonehwi #calseaboneoriginal #peninggibadanalami #osteoporosis #sakitpinggang #nyerisendi #herbalalami #kalsium #calseabone

Ngilu pada sendi.. Lutut sering sakit.. pinggang pegel2.. Kalau udah jongkok susah berdiri,
sendi² gak kuat😓😓 Apakah ini yg kamu atau mungkin orang tuamu alami?
Jangan dibiarkan guys...
karna ini tanda kurangnya kalsium pada tulang.. Penuhi Kalsiummu dengan CALSEABONE
(Kalsium terbaik dari alam)
Berasal dari algae merah di dasar laut atlantik utara yang bebas polusi dan kaya mineral.
Memiliki bioaktif kalsium dan magnesium sehingga mudah di serap tulang.
Bagi adek² yang berusia dibawah 20tahun,
CALSEABONE dapat membantu mengoptimalkan pertumbuhan tulangmu, jadi punya badan tinggi bukan sekedar mimpi, bisa diwujudkan dengan #Calseabone😍
Info order dan bisnis 👇👇 👇 👰DEWI HWI 👰
📱 pin:DAD3BC96
💻 fb : Dewi Keyriz Hwi
☎ wa: 083820321775
#calseabonehwi #calseaboneoriginal #peninggibadanalami #osteoporosis #sakitpinggang #nyerisendi #herbalalami #kalsium #calseabone

Ini yang dikatakan #AlahMembeliMenangMemakai .. "Alang-alang beli biar seumur hidup boleh pakai"..
.
Kenapa anda digalakkan beli dan pakai #PremiumBeautifulCorset? #PremiumBeautiful ia adalah #SuperBrandProduct . Bukan senang nak beli #lingerie yang ada #SuperBrand coz hanya product yang berkualiti akan dapat pengiktirafan ini.
.
Our #korset juga ada #LifeTimeWarranty. Jika rosak repair FREE.
Disamping itu our korset dapat pengiktirafan dari #PakarTulangAntarabangsa. Those yang ada #SakitBelakang #SakitPinggang is highly recommended. Amat membantu improve kesihatan tulang belakang anda.
.
Kenapa perlu tunggu. Our Korset antara #KorsetPremium termurah dipasaran compare Korset premium yg lain. #PROMOSIJIMAT IS ON SEHINGGA RM1000. #JomPakaiPB dan #PasangBadan dengan PB Corset untuk bentuk badan memukau.
.
.wasap.my/60147424304
.
#premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulexpert #onlinebusiness #businessopportunity #reshapebody #Nakkurus #barut #bersalin #bengkungmoden #confiment #topagentpremiumbeautiful #agentpbpenang #agentpbutara #mrs_wani #bidanmoden

Ini yang dikatakan #AlahMembeliMenangMemakai .. "Alang-alang beli biar seumur hidup boleh pakai"..
.
Kenapa anda digalakkan beli dan pakai #PremiumBeautifulCorset? #PremiumBeautiful ia adalah #SuperBrandProduct . Bukan senang nak beli #lingerie yang ada #SuperBrand coz hanya product yang berkualiti akan dapat pengiktirafan ini.
.
Our #korset juga ada #LifeTimeWarranty. Jika rosak repair FREE.
Disamping itu our korset dapat pengiktirafan dari #PakarTulangAntarabangsa. Those yang ada #SakitBelakang #SakitPinggang is highly recommended. Amat membantu improve kesihatan tulang belakang anda.
.
Kenapa perlu tunggu. Our Korset antara #KorsetPremium termurah dipasaran compare Korset premium yg lain. #PROMOSIJIMAT IS ON SEHINGGA RM1000. #JomPakaiPB dan #PasangBadan dengan PB Corset untuk bentuk badan memukau.
.
.wasap.my/60147424304
.
#premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulexpert #onlinebusiness #businessopportunity #reshapebody #Nakkurus #barut #bersalin #bengkungmoden #confiment #topagentpremiumbeautiful #agentpbpenang #agentpbutara #mrs_wani #bidanmoden

Alhamdulillah..stock iv mist & iv kids dah sampai.2 dah reserved!
Jom cepat grab 1.1 rumah kena ada at least 1 tau.Bagus sgt standby utk pening2,sakit pinggang,selesema,resdung,senggugut,sakit sendi,susah tidur malam & lain2.
Cepat2!!
Contact sy OK,
www.wasap.my/60132698489

#ivmist #syjualsygunaivmist #ivmistcodbatupahat #ivmistagent #ivmistjohor #sakitpinggang #peningkepala #sakitsendi #ivmistteamzila #aromaticnanooil

APA YANG BEST SPINEED INI BERBANDING YANG LAIN ??
.
🍯 "STYRENE BUTADINE RUBBER";
~ Diperbuat daripada stirena-butadiena rubber (SBR), mempunyai rintangan lelasan yg baik. MENJADIKAN PRODUK INI SANGAT TAHAN DAN BERKUALITI. (Spineed sahaja yg guna material ini).
.
.
🍯 SPECIAL "RAD TAPE" DIDALAM BAJU;
~ Iaitu sejenis plastik keras diseal ke dalam kain bagi memastikan beban yg ditanggung berkurang. Sebab itulah anda kurang letih ketika kerja dan melakukan aktiviti berat.
.
.
🍯 MUDAH LENTUR;
~ Kain yg lembut dan elastik memastikan badan anda ditarik lembut bagi memastikan badan anda tidak bongkok, seterusnya memastikan postur anda lurus. Itulah ramai customer hilang sakit belakang dalam kadar segera.
.
.
🍯 TERDAPAT DALAM 3 VARIASI WARNA;
~ Memberi pilihan warna kepada pelanggan iaitu hitam dan biru, serta merah (limited). Mesti nampak cantik jika dipakai dalam atau luar baju.
.
.
🍯 30 HARI JAMINAN;
~ Dijamin satu-satunya brand yg berani memberi tukaran baru dari HQ jika anda tidak berpuas hati. Kelebihannya anda tak perlu merisikokan duit anda pada product yg belum pasti boleh dengar masalah anda.
.
.
🍯 DESIGN YANG SIMPLE;
~ Mudah bagi pengguna baru utk menggunakannya, menjimatkan masa dan tenaga anda.
.
.
📲📲 Whatsapp AYU: 017-421 9690 utk order!
#trustedseller #bajutulangbelakang #backposturesupport #bajukesihatan #sapsupport #spineed #sakitbelakang #sakitpinggang #lenguhbadan #badanbongkok #slipdisc #scoliosis

PROMO PANAS !!!!! sedang berlangsung.
.
Harga GESOL SNA sekarang HARGA PENGENALAN PANAS RM75 sahaja (DISKAUN sebanyak RM34). 😲😲😲
.
Sesuai digunakan oleh golongan TUA (sakit sendi dan lutut) atau golongan MUDA yg active bersukan (otot cramp dsb). - Kandungan 50ml. - LULUS KKM. - KESAN SEAWAL 4 hari. - Berasaskan ORGANIC/HERBA
PROMOSI PANAS Valid Selama Sebulan, kerana stok terhad.
.
PM Kami 01124201081 untuk info lanjut.

Alhamdulillah... karena sudah merasakan manfaatnya GoldBee Capsule untuk mengatasi #asamurattinggi #rematik #pegallinu #nyeritulang #nyerisendi #sakitpinggang #sakitlutut akhirnya Bu Anah dari Purwakarta bersemangat untuk menjadi #agen resmi #GoldBeeCapsule.

Bahkan katanya sudah ada teman-temannya yang pre-order 😘😘 GoldBee Capsule mantab...!!! Alhamdulillah...!!! Alhamdulillah...!!! Alhamdulillah...!!!

💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖
.
✳100% organik
✳Semula jadi
✳Bebas bahan kimia
✳Lulus KKM
.
Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
🌟Boleh sembur seperti air
🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
.
Bahan2:
🌷Habbatus sauda
🌷Saffron
🌷Ekstrak argan
🌷Serai
🌷Eucalyptus
🌷Halia
🌷Halia bara
🌷Kelapa dara
🌷Limau purut
🌷Pudina
.
Merawat/Menyembuh:
💖 Jerawat
💖 Migrain
💖 Selsema
💖 Resdung
💖 Batuk
💖 Gatal2 muka
💖 Jerawat
💖 Jeragat
💖 Buasir
💖 Sakit gigi
💖 Sakit sendi
💖 Gout
💖 Kuku cekam
💖 Panas badan
💖 Kekejangan, sakit urat & sendi
💖 Sakit pinggang
💖 Senggugut
💖 Kurap, panau
💖 Gigitan serangga bisa
💖 Mengawal rambut gugur
💖 Dan byk lg...
.
WhatsApp 016 3197782

#codareashahalam
.
#bersin #kahak #hidungtersumbat #gatalmuka #gataltelinga #gatalmata #resdung #resdungkronik #penawarresdung #ivmist #ivkids #ivmistmurah #ivmistshahalam #stokisivmistshahalam
#ivmist #jerawat #migrain #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #semburanajaib #ivsoapmurah #bazarpaknil #demambatukselsema

Pekerjaan Saya tidak sebatas mengoreksi subluxasi tapi juga memberikan banyak masukan seputar kesehatan yang dibutuhkan setiap Pasien.
Melalui email, setiap hari Saya mengirimkan berita kesehatan (dalam bahasa indonesia) yang topiknya berbeda tapi penting untuk diketahui. Siapa saja berhak mendapatkan pengetahuan ini. Bila berminat mendapat bacaan kesehatan setiap harinya secara GRATIS ! Silahkan PM Saya nama lengkap dan alamat emailnya. 👨‍⚕️
#chiropracticcare
#compressionfracture cervical or low back #paralyzed #healthy #wellness #nutrition #healthyspine #subluxation #scoliosis #lowback #kesemutan #nyerisendi #sakitpinggang #sakitleher #sakitlutut #pengapuransendi #hnp #cervical #lbp
#love #life #photo #food #f4f #family #friends #amazing  #instagram
#drekoputranto

Best ke MEMANG BEST macam ni?
.
.
Beza kan. .
.
Inilah kelebihan korset PB, satu-satunya korset ber FIR. Iany direka 70% untuk kesihatan luar & dalam & 30% untuk kecantikan. .
.
Korset yang boleh dipakai oleh orang yang bersalin cesar juga. Fabrik akwatek akwadyne tak buat rasa rimas, panas atau melekit. .
.
Cepat dapatkan korset no 1 Malaysia & yang telah berada 20 tahun di pasaran. Satu-satunya korset yang diiktiraf persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec & dianugerahkan Superbrand Product oleh Majlis Superbrand Malaysia. PB mempunyai servis waranti seumur hidup. .
HARGA JIMAT PB hari ini wajib direbut. Untuk CASH & CREDIT CARD Buyer only.
.
WA/DM +60163542963

#bengkung #bengkungibu #bengkungmama #bengkungczer #bengkungmoden #korset #korsetkurus #sakitbelakang #sakitpinggang #slipdisc #bersalin #bersalinczer #backsupport #backpain #slimmingset #pakejbersalin #setbersalin #onlineshopbandung #onlineshopjkt #indonesia #medan #jakarta #wanita #wanitahariini #muslimah #perutbuncit #2kerja #wanitabekerja #ibu

Banyak testimoni kita dapat makan #jamudaralawa sekejap je dah baik masalah2 letih lesu, lenguh2 kaki, sakit tumit, sakit pinggang.
.
Tak perlu steroid.
Cukup sekadar herba2 terpilih yang tok nenek kita amalkan dari zaman dulu.
.
Best ke best?
.
Jom..... inbox atau wassap 0123721443
.
#dayangklasik
#jamudaralawa
#pengedar_agen_keahliandibuka
#JDL #jamu #jamukeputihan #jamumalaysia #ig_sokongan #ajimaura #tradisi #tradisional #sakittumit #sakitkaki #sakit #sakitpinggang #lesu #lenguhlenguhbadan

TESTIMONI OSTEMATRIX
.
👉 Alhamdulillah #sakitpinggang n sakit belakang berkurang selepas mengambil #ostematrix 4 biji sebelum tidur.. 😊 👉 rasa macam magic katanya 😄😄
.
Nak try juga? Untuk order boleh Dm @ Whatsapp Shaz di 0189012665 .
#kalsium #oste #hamil #wanitahamil #menyusu #susu #susukambing #kotabharu #sayasuka #susuibu #breastfeeding #ibumengandung #mengandung #ostematrix #kelantan #kotabharu #jomsihat #insomnia #sembelit #ubatsembelit #lenguh #kejangkaki #shakleekb #sembelithilang #sembelitlawas

Most Popular Instagram Hashtags