[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sajepayung

38 posts

TOP POSTS

HAHAHA
.
.
.
.
.
Merenung keluar jendela
Yeaa cuti..
#cuti
#sajepayung
#akhicool
#throwback

Gambar lu dengan bff kat wayang
#sajepayung
#jangancakapabangtakpayung

Perduli ape org nk kata, bukan aku tumpang kaki dia tuk berjalan.. Aku ade kaki aku sendiri.. #sajepayung

ouh.. it's just me😊..
#throwback #solo #abgxkuat
#sajepayung 😜

Dah lama xpakai jam ni sebelum tunang dlu dia belikan masih nyawa lg rupenye hahaha😆 #sajepayung #xsukabolebla hihii #jgnkecamhakakdik

Payung us dollar ni nak pergi usa ke?😏.
.
Aipp takde lah. Tapi ni salah satu list tempat yang akan di kunjung lah bila free nanti in shaa Allah. Now dah habis meeting dekat JB ni haa. Abam nak pi KL jap lah. 🏎Esok ada event company nak attend. Korang riki-riki lah insta kapten esok😁. Kapten umbrella itu story haaa✌🏻️. Ok bye doakan kapten selamat okeh. Assalamualaikum🚵🏻‍♀️.
#storymalam #usd #sajepayung #otwkl #bye

MOST RECENT

Perduli ape org nk kata, bukan aku tumpang kaki dia tuk berjalan.. Aku ade kaki aku sendiri.. #sajepayung

Gengster sudah mari hehehe...
#sajepayung
#jangancakapabangtakpayung

Gambar lu dengan bff kat wayang
#sajepayung
#jangancakapabangtakpayung

i love you.......
#sajepayung☂

Most Popular Instagram Hashtags